| |

1000 Gjenerues i ideve të emrave dixhitalë më të mirë dhe krijues të ideve të biznesit (2022)

Kur vjen me një emër dixhital për një kompani të re, frymëzimi për emrat e bizneseve është më i rëndësishëm se kurrë. Për fat të mirë, ju mund të zbuloni një ide që përshkruan saktësisht sektorin ose produktin tuaj me ndihmën e disa gjeneratorëve në internet!

emrat dixhitalë

Emrat më të mirë dixhitalë për biznes

Shumë sipërmarrje të reja dhe biznese të vogla po hapin dyert e tyre në internet, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh, duke filluar nga ato dixhitale marketing te blerja dixhitale, e cila është mënyra se si zhvillohet shumica e bizneseve këto ditë.

Dhe nëse doni të lulëzoni në sferën dixhitale, një vend fantastik për të filluar është duke ardhur me idetë më të mira të emrave dixhitalë.

Ne mund t'ju ndihmojmë në gjetjen e qindra ideve të shkëlqyera për emrat e kompanive dixhitale dhe emrat e dyqaneve që do ta bëjnë firmën tuaj të dallohet nga konkurrenca dhe të gjenerojë më shumë klikime, drejtime dhe shitje në afat të gjatë.

15 Ide kreative dhe moderne për emrat dixhitalë

Të kesh emra bashkëkohorë, shpikës të kompanive që përcjellin thelbin e markës suaj në disa rreshta ose më pak është e dobishme në epokën e biznesit dixhital.

Këtu janë disa shembuj të emrave dixhitalë që përdorin fjalë kyçe dhe fraza të lidhura me teknologjinë për t'u dukur intriguese dhe tërheqëse.

 • Koha e ekranit 
 • Distributore dixhitale 
 • Prekni në dixhital 
 • Dizajn Dixhital 
 • Inovacionet Futuriste 
 • Drejtuar nga rea 
 • Teknologjitë e besuara 
 • Digita
 • l Design Co. 
 • Teknologjitë e fundit 
 • Niveli tjetër 
 • Zhvillimi NextGen 
 • Marvels Moderne 
 • Teknologji e dobishme 
 • Evolucioni dixhital 
 • Agjencia e Inovacionit

Këshilla për krijimin e ideve kreative dhe moderne për emrat dixhitalë

Ashtë mirë ideja për të përdorur terma të veçantë për të shpjeguar se për çfarë bëhet fjalë firma juaj në emrat e kompanive tuaja dixhitale ose emrat e dyqaneve dixhitale për të dhënë një sens moderniteti.

Zgjidhni fjalë që lidhen me atë që firma juaj bën në të vërtetë. Fjalë si risi, teknologji, moderne dhe cloud mund të funksionojnë mirë këtu.

Bërja e emrit të paharrueshëm mund të arrihet edhe duke e mbajtur atë të shkurtër.

Ide tërheqëse dhe interesante për emrat e biznesit

emër dixhital

Ju nuk keni nevojë të kërkoni diku tjetër idetë e emrit të biznesit. Këtu janë disa sugjerime për emrat që janë krijuar duke përdorur gjeneruesit e emrave të kompanisë, së bashku me produktin ose sektorin të cilit i referohen.

Duke përdorur këto teknologji, ne kemi identifikuar kompani nga fusha të shumta.

1. MetCon

Produkti/Industria: Mediat sociale, Takime

2. SwipyWire

Produkti/Industria: e-Commerce, Technology, App Developer

3. SecureSmarty

Produkti/Industria: Siguria, Shërbimet e Sigurisë së Uebit

4. Cloudrevelout

Produkti/Industria: Cloud Storage, IT Company

 5. Formonia

Produkti/Industria: Prodhim

6. Brandingo

Produkti/Industria: Agjencia e Dizajnit, Agjencia e Marketingut

7. Crowdystages

Produkti/Industria: Media Sociale, Crowdfunding

8. Hipsonic

Produkti/Industria: Aplikacioni i Muzikës, Shërbimi i transmetimit, Kompania e kërcimit

9. QuickMove

Produkti/Industria: Media Sociale, Shëndeti dhe Wellness

10.Sekiny

Produkti/Industria: Drejtoria e Biznesit, Motori i Kërkimit, Aplikacioni i Gjeolokacionit

11. Mjekësia

Produkti/Industria: Shëndetësi, Telemjekësi

12. Banor

Produkti/Industria: Real Estate

13. SalesPushy

Produkti/Industria: Trajnim për Shitjet, Konsulencë për Shitjet

Këshilla për krijimin e emrit të biznesit tuaj dixhital

Këtu janë disa këshilla për ju për të krijuar dixhitalin tuaj emrat e bizneseve

Përdorni fjalë kyçe përkatëse

Përdorimi i fjalëve dhe frazave kyçe përkatëse, efikase është thelbësore kur zgjedh një emër për çdo formë organizimi, duke përfshirë bizneset dixhitale.

Emrat e bizneseve dixhitale mund të kenë vetëm një, dy ose tre shkronja, kështu që ju duhet të jeni selektiv dhe të bëni çdo shkronjë të llogaritet.

Përpiquni të gjeni terma që, si Ignite Visibility, Beyond Marketing dhe Impact Marketing, kanë një ndikim të fortë emocional tek ata që i dëgjojnë.

Dhe për t'u siguruar që emri i kompanisë suaj është i sinqertë dhe i vërtetë, përdorni fraza që janë të përshtatshme për shërbimet që ofroni.

Mendoni për audiencën tuaj

Është jetike të konsideroni plotësisht tregun tuaj të synuar kur gjeni emra për biznesin tuaj dixhital.

Një emër i zgjedhur mirë mund të tërheqë shpejt klientët dhe të zgjojë interesin e tyre për kompaninë tuaj, megjithatë, një emër i zgjedhur keq mund të bëjë të kundërtën dhe t'i largojë klientët dhe t'i shtyjë ata të kërkojnë diku tjetër për mallrat ose shërbimet që u nevojiten.

Merrni parasysh audiencën tuaj të synuar dhe zgjidhni një emër që do të rezonojë me ta.

Përdorni fraza si fillimi, fillimi, rritja ose pak në emrin e kompanisë suaj, për shembull, nëse jeni të specializuar në marketingun dixhital për startup-et.

SEO është e rëndësishme

Në sferën dixhitale, SEO është thelbësore, dhe nëse jeni në biznes në internet, duhet ta përdorni atë në avantazhin tuaj për të dominuar Google dhe motorë të tjerë kërkimi dhe për të gjeneruar shumë vizita, vizita dhe drejtime.

Emri i kompanisë suaj mund të ndikojë në SEO pasi emrat që përmbajnë terma ose fraza si "marketing dixhital", "reklamim", "PPC", "SEO", "cloud" dhe shprehje të ngjashme mund të përmirësojnë performancën e kompanisë suaj.

Sidoqoftë, emrat që janë shumë të gjatë, shumë të ndërlikuar ose që përmbajnë fjalë që nuk kanë lidhje me industrinë tuaj do të dëmtojnë fushatat tuaja SEO.

Lista e dhomave

Kur zgjidhni një emër biznesi dixhital, është thelbësore të konfirmoni që emri është vërtet i disponueshëm dhe nuk është regjistruar tashmë nga një kompani tjetër.

Kaloni pak kohë duke kontrolluar nëse emri është i disponueshëm. Kontrolloni për të parë nëse emrat e llogarive të mediave sociale janë të disponueshëm dhe sigurohuni që emri i domenit të jetë i disponueshëm në mënyrë që të keni faqen tuaj të internetit të korporatës me adresën e duhur URL.

Ju do të përfitoni nga e gjithë kjo në të ardhmen ndërsa zhvilloni markën tuaj.

Përdorni gjeneratorin e emrave të biznesit dixhital të BizNameWiz

Përdorni BizNameWiz dixhitale idetë e emrit të biznesit gjenerator nëse keni vështirësi të gjeni ndonjë emër të shquar biznesi dixhital ose mendoni se keni nevojë për ndihmë për të marrë ide shtesë shpejt dhe me pak përpjekje.

Ky gjenerator mund të gjenerojë menjëherë dhjetëra mijëra fantastike emri i biznesit sugjerime për ju, dhe përdorimi i tij është krejtësisht falas.

Thjesht shkruani një ose më shumë fjalë në kutinë e dhënë, klikoni butonin Generate dhe do të merrni menjëherë një listë me emra të mundshëm dixhitalë.

Si të përdorni gjeneratorin e emrave të biznesit (Këshilla ekspertësh)

Parë hapi në fillimin e një biznesi është të dalësh me një ide biznesi. Së pari ju duhet të kuptoni vizionin tuaj të biznesit dhe drejtimin që dëshironi të merrni kompaninë.

Mund të filloni të vogla dhe të zgjeroheni, ose ndoshta do të preferonit të filloni një biznes të vogël dhe të qëndroni atje. Kur vjen me ide për emrin tuaj ideal të markës, të gjithë këta faktorë janë të rëndësishëm.

Mund të mësoni se ku të filloni të përdorni një gjenerues të emrave të biznesit, i cili gjithashtu ofron informacion mbi disponueshmërinë e domenit.

1. Gjeneratori i emrit të ushqimit

Ju mund të përdorni këtë gjenerator të emrat e kompanive ushqimore nëse zotëroni një biznes ushqimor dhe keni nevojë për një markë të paharrueshme për mallrat tuaja.

Emrat më të mirë të vakteve duhet t'ju bëjnë të uritur! Zgjidhni emrin më të mirë nga a listën e emrave të mundshëm për ushqimin tuaj të ri markë e produktit.

Këto koncepte do të ndihmojnë gjithashtu në të kuptuarit tuaj të paraqitjes dhe shqiptimit të emrit ideal të markës.

Ju duhet të kërkoni të dhëna të mikut tuaj për zgjedhjet e emrave të markës tuaj pasi të keni ngushtuar zgjedhjet tuaja nga gjeneruesi i emrave të kompanisë.

2. Gjeneruesi i emrave të pasurive të paluajtshme

Në mënyrë tipike, agjentët e pasurive të paluajtshme e emërtojnë biznesin e tyre sipas mbiemrit të tyre. Ju do të keni një shumëllojshmëri opsionesh unike për të zgjedhur me këtë gjenerues të emrave të biznesit të pasurive të patundshme.

Gjithçka mbështetet në konceptin e biznesit tuaj të pasurive të paluajtshme, pasi herë pas here mund të jetë sfiduese të shisni opsione që përfshijnë mbiemrin e një personi tjetër.

Me ndihmën e gjeneratorit të emrave të biznesit tonë, ju mund të gjeni koncepte emërtimi që më vonë mund t'i regjistroni si marka tregtare.

3. Gjenerator i emrit të ndërtimit

Gjithmonë duhet të mendoni nëse një ide e mundshme e markës së ndërtimit simbolizon cilësinë.

Ju mund të merrni ide nga emri i kësaj firme ndërtimi gjenerator, por gjithmonë duhet të konsultoheni me miqtë tuaj për t'ju ndihmuar të vërtetoni zgjedhjen tuaj.

Përshkruani tingullin. Sa më shumë të kërkoni mendimet e tyre, aq më mirë do të jeni në gjendje të zgjidhni emrat e domain.

Do të jeni një hap më afër duke zbuluar emrin më të mirë për kompaninë tuaj të re të ndërtimit duke përdorur këtë gjenerator për emrat e bizneseve në industrinë e ndërtimit.

4. Teknologjia e Emrit Gjenerator

teknologji digjitale

Kur nuk dini se ku të filloni, krijimi i emrave teknologjikë të biznesit mund të jetë një detyrë që kërkon shumë kohë.

Ju mund të gjeni emra të veçantë markash që do t'ju bëjnë të dalloheni në sektorin e specializuar të teknologjisë me ndihmën e gjeneratorit tonë të mahnitshëm të emrave të kompanisë.

Ju duhet të mendoni nëse marka juaj e lidhur me teknologjinë tingëllon bashkëkohore në krahasim me markat me etiketa të mërzitshme që tingëllojnë si teknologji e vjetëruar.

Kjo markë gjeneratori i ideve do t'ju ndihmojë në gjetjen e emrit të domenit a.com, i cili zakonisht përdoret nga kompanitë e IT dhe markat e krijimit të faqeve të internetit.

Por mbani në mend se ky mjet do t'ju prezantojë me sugjerime të krijuara nga AI, ndaj mos harroni të merrni edhe mendimin e mikut tuaj.

5. Gjeneruesi i emrit të markës me 4 shkronja

Emrat më të mëdhenj të markave dhe emrat e domeneve për dyqanin, aplikacionin ose biznesin tuaj mund të gjenden me gjeneratorin tonë të emrave me katër shkronja. Domenet me katër shkronja janë fantastike për të gjitha llojet e bizneseve.

Ju mund të gjeni terma anglisht me kuptime me ndihmën e specialistëve tanë të emërtimit. Biznesi juaj do të fitojë shpejt më shumë autoritet në sytë e çdo klienti me një emër domeni të shkurtër.

Thjesht përdorni këtë gjenerator origjinal të emrave të biznesit me katër shkronja dhe do të jeni një hap më afër nisjes së ndërmarrjes suaj.

Një domen me katër shkronja që përfundon in.com do t'ju ofrojë menjëherë besueshmëri. Ju mund të gjeneroni emra duke klikuar në atë buton.

6. Gjenerator i emrit të kompanisë së modës

Mund të jetë e vështirë të arrihet ide për një emër kompanie mode sepse ju duhet të jeni mjaft imagjinativ.

Emri i domenit A.com është një pasuri e vlefshme kur po rritni një markë mode. Ekspertët tanë të emërtimit të brendshëm mund t'ju ndihmojnë në krijimin e një liste të mrekullueshme me mundësi të tingullit anglisht me kuptim.

Ju mund të përdorni këtë gjenerator të emrave të dyqanit të modës, përveç gjeneratorit të emrave të biznesit të modës për të marrë etiketat kryesore për kompaninë tuaj të re të modës.

Kërkon vetëm që të futni fjalën tuaj kyçe për të filluar marrjen e sugjerimeve.

7. Gjenerator i markës së linjës së veshjeve

Ju duhet një krijues ideja e emrit të kompanisë për emrin e markës suaj të rrobave, sepse ka më shumë kompani veshjesh sesa mund të mendoni.

Ju mund të krijoni emra origjinalë për kompaninë tuaj të veshjeve me ndihmën e këtij gjeneruesi të listës së markave të veshjeve. Nëse keni probleme me zgjedhjen, specialistët tanë të emërtimit mund t'ju ndihmojnë të gjeni emrin ideal për biznesin tuaj të veshjeve.

Thjesht na njoftoni. Për më tepër, disponueshmëria e emrit të domenit do të kontrollohet duke përdorur emrin tonë një gjenerator të kompanisë së rrobave.

Mos harroni të kontrolloni disponueshmërinë e domenit sepse është faktori më i rëndësishëm për t'u marrë parasysh gjatë kërkimit të një emri fantastik të markës së veshjeve.

8. Gjeneruesi i emrave të domenit të blogut

Domenet më të mëdha të blogut janë ato që janë krijuese pasi ato do të tërheqin më shumë trafik në faqen tuaj të internetit. Ju mund të përdorni këtë gjenerues të domenit të blogut për të ushtruar imagjinatën tuaj.

Autorët e blogut shpesh personalizojnë emra të zgjuar dhe tërheqës të blogut. Për shembull, shumë blogerë përdorin mbiemrin e tyre ose edhe një fjalë të shpikur për URL-në ose titullin e blogjeve të tyre.

Gjeneruesi ynë i emrave të biznesit do të gjejë mundësitë më të mëdha për blogun ose faqen tuaj të ardhshme pasi të vendosni fjalën tuaj kyçe. Ju gjithashtu mund të kontrolloni disponueshmërinë e domenit me këtë.

9. Gjeneruesi i emrit të domenit të produktit

Mbani gjithmonë parasysh se emri i domenit të produktit duhet të jetë i paharrueshëm pasi emrat e paharrueshëm qëndrojnë në mendjet e klientëve tuaj.

Ju mund të prodhoni sugjerime unike për emrat e domenit duke përdorur këtë mjet fantastik për krijimin e markave të produkteve.

Ky gjenerues falas i emrit të kompanisë verifikoi gjithashtu disponueshmërinë e domenit. Ju gjithashtu duhet të mendoni nëse ata mund të markojnë etiketat e produkteve kur i kërkojnë ato.

Përdorni zgjerimin e domenit.com në çdo kohë për të rritur besueshmërinë tuaj.

10. Gjeneratori i emrit të markës me 5 shkronja

Gjithmonë zgjidhni një emër për markën tuaj që është i shkurtër dhe i drejtpërdrejtë.

Dhe ky gjenerator për emrat e domeneve me pesë shkronja do ta bëjë të thjeshtë për ju që të zgjidhni një zgjedhje të shkurtër për uebsajtin ose biznesin tuaj.

Me ndihmën e gjeneratorit të emrave të kompanisë sonë, ju mund të filloni udhëtimin tuaj të emërtimit me këtë listë të emrave të mundshëm të domenit me pesë shkronja që mund të përdoren në çdo fushë. Vetëm zgjidhni një dhe le të shkojmë!

Përfundim

Krijimi i një emri biznesi mund të duket i vështirë në fillim, por shpresojmë që informacioni i mësipërm do t'ju ndihmojë të krijoni një emër unik biznesi dixhital për markën tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh

 • Shkruani tregimin tuaj.
 • Bëni një vetëvlerësim.
 • Ekzaminoni emrat e tjerë të kompanive në fushën tuaj.
 • Ekzaminoni emrat e kompanive shtesë nga industria.
 • Krijo mendime për emocionet tuaja.
 • Konsultohuni me një thesaurus.
 • Shqyrtoni mitologjinë, kinemanë dhe legjendat.
 • Përdorni një gjenerator emri për kompaninë tuaj.

Le të jetë universale, që do të thotë se emri i markës është i kuptueshëm në të gjitha gjuhët kryesore. Ju dëshironi që emri juaj dixhital të jetë i thjeshtë për t'u mbajtur mend dhe i lehtë për t'u gjetur.

 • E tashmja e së ardhmes.
 • Amigos Wireless.
 • Kombi Teknik.
 • Kompjuterikë.
 • Uptech Electronics.

Le të jetë e shkurtër dhe e thjeshtë

Sigurohuni që jeni të vetëdijshëm për praninë tuaj në internet

Ji origjinal

Jini krijues me emrin e domenit tuaj

 • Dukshmëria e zhurmshme.
 • Ndez atë.
 • Shkëlqimi i Shkëndijës.
 • Flaka e ndritshme.
 • Ide transhendente.
 • Marketingu i diellit

Marketing online

 • Kënaqësia e blerësit
 • Të merrni më shumë 
 • organicum
 • Dyqan i zgjuar
 • Studio Belle

Charlotte simpatike, dollapi i Hirushes

Posts ngjashme

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *