Tempat Dahareun Gancang Buka Deukeut Kuring 2022 sareng 25 Réstoran Kadaharan Cepet di Amérika

- Tempat Dahareun Gancang Buka Deukeut Kuring 2022 -

Aya seueur réstoran tuangeun gancang di Amérika Serikat. Nanging, milih Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna caket kuring tiasa janten tangtangan, khususna pikeun jalma anyar anu pindah ka Amérika Serikat.

Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan tempat-tempat kadaharan gancang anu unik sareng réstoran pangsaéna di AS

Tempat Dahareun Gancang Buka Deukeut Kuring sareng 50 Réstoran Kadaharan Gancang Top di Amérika

Naon Anu Anjeun Apal Ngeunaan Kadaharan Gancang?

Dahareun gancang mangrupikeun jinis masakan anu diproduksi sacara masal anu dimaksudkeun pikeun dijual deui komersil, kalayan tekenan anu signifikan dina "laju jasa" dina kriteria anu aya hubunganana sareng élmu kuliner.

Tuangeun gancang saji dimimitian dina 1950-an di Amérika Serikat sarta saprak geus tumuwuh jadi $ 255 miliar industri.

Seueur beurat beurat tuangeun gancang, sapertos McDonald's sareng Taco Bell, henteu janten top 25 dina peringkat kami kusabab angka penjualan astronomisna.

Dahareun gancang dikembangkeun salaku a bisnis taktik pikeun cater kana ngaronjatna jumlah commuters sibuk, travelers, jeung pagawe upah anu teu boga waktu pikeun diuk jeung ngadagoan hidangan maranéhanana di bar atawa diner.

Hidangan tos asak dijaga siap pikeun datangna customer urang (Pasar Boston rotisserie hayam, pizza Little Caesar urang, jeung sajabana).

Ieu mangrupikeun jinis "kadaharan gancang" anu panggancangna, kalayan waktos ngantosan diréduksi jadi detik ngeunaan Tempat-Tempat Pangan Gancang Buka caket kuring 2022.

Tempat Dahareun Gancang Buka Deukeut Me2022 sareng Réstoran Pangalusna di AS

Pikeun ngawangun réngking definitif tina réstoran dahareun gancang pangageungna di Amérika, bisnis Insider gawé bareng sareng Restaurant Business, ahli industri jasa-pangan sareng organisasi média pikeun masihan rangking.

Ieu dipangaruhan informasi dina artikel ieu.

Kami ningali ampir 25 ranté AS panggedéna sareng dipeunteun dina tilu kriteria anu kami anggap paling terang pikeun kaunggulan dahareun gancang.

Ogé, urang nempo kinerja finansial maranéhanana, kapuasan customer, sarta nilai sakabéh, ngagunakeun data proprietary dikumpulkeun ku Réstoran. bisnis sareng firma panalungtikan adina Technomic.

Tempat Kadaharan Gancang Buka Deukeut Kuring sareng Réstoran Pangsaéna di AS

Panggihan naon Ranté Pangan Lemak Top dina 2021:

1. Chick-fil-A

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Chick-fil-A mangrupikeun hiji-hijina tuangeun gancang ranté di Amérika pikeun pangkat dina lima luhur dina hal kasuksésan finansial, kapuasan customer, sarta nilai.

Palasik Kidul ieu, anu nembé dibuka toko kahijina di New York City, mangrupikeun panggedéna ranté dahareun dina daptar urang jeung kadalapan-panggedena di Amérika Serikat dina watesan panghasilan.

Pikeun bersaing, réstoran hayam goreng nembé ngalegaan ménu na, nambihan salad kale sareng brokolini, garis kopi premium, saos énggal, sareng sandwich barbecue-Bacon.

2. Ngangkat Ramo Hayam Tiwu

Raising Cane's Chicken Fingers specializes dina hiji hal: strips hayam alus teuing. Saos tangy merek dagang Cane, campuran rusiah anu teu tiasa cekap ku konsumen, nyaéta anu ngajantenkeun para pencinta obsess.

Ieu salah sahiji pangalusna Fast-Food Tempat Buka Near Me 2022. Tapi, menu sempit teu imply kurangna usaha: Taun ka tukang, jualan ngaronjat ku 26%.

Ogé, tina akar Louisiana na, perusahaan parantos sumebar ka Kidul sareng Midwest.

3. In-Out-Burger

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Makanan Cepat Saji anu Terbuka Deukeut Kuring 2022. Stand Hamburger drive-thru munggaran di California dibuka dina 1948.

Tapi satia konsumén nyaho yén lamun maranéhna rék dilegakeun pilihan maranéhanana, aranjeunna tiasa mesen kaluar menu teu-kitu-rusiah - eta ciri item kayaning burger gaya protéin jeung kéju grilled.

In-Out ngan bisa kapanggih di Basisir Kulon. Tapi aya alesan anu saé pikeun éta. Kusabab ranté prides sorangan dina porsi bahan top-kiyeu bébas aditif atawa pengawet, sadaya toko kudu aya dina 300 mil ti fasilitas distribusi.

4. Firehouse Subs

Firehouse Subs nyandak Subway, saingan utama na, kalayan sandwich rasa anu kandel, ditumpuk kalayan daging sareng kéju anu saé, sareng hoyong dua kali jumlah outletna ku 2020.

ranté ngaronjat revenues ku 17% ka $110 juta di 2015 sarta ditambahkeun 93 toko. Ogé, éta bakal kapentingan anjeun uninga yén ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

Sanajan kitu, kualitas teu compromised; Aranjeunna rengking firehouse munggaran diantara sakabeh pausahaan dahareun gancang dina hal kapuasan customer.

Dua sadulur anu duanana urut patugas pemadam kebakaran anu hayang mawa zeal firehouse urang jeung napsu ka réstoran maranéhanana ngawangun ranté basis Florida dina 1994.

5. Jersey Mike's Subs

Jersey Mike's Subs ngagungkeun pembukaan lokasi ka-1,000 na Oktober kamari sareng parantos nambihan ampir 50 toko deui kana armada na.

Ranté sandwich anu ngembang gancang ngarencanakeun pikeun neraskeun ékspansi gancangna, tujuanana pikeun 2,000 total lokasi ku 2019.

Nanging, dipikanyaho ku subs buatan tangan anu dieusian ku bahan kualitas luhur. Oge, Jersey Mike's mangrupikeun paporit para nasabah, nampi 10 rating kapuasan palanggan anu paling luhur ti Technomic. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

6. Krispy Kreme

Taun 1937, pangadeg Krispy Kreme Vernon Rudolph ngagunakeun resep anu dipasihkeun ku kang Oki New Orleans. Ieu kanggo ngabantosan anjeunna ngadamel sareng ngajual donat ka toko grosir lokal. Krispy Kreme ogé mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu Buka Deukeut Kuring 2022.

Nalika seungit donat anu dipanggang seger ngalembereh ka jalan, konsumén mimiti requesting mésér delicacies langsung, jadi Rudolph motong liang dina témbok pikeun muka lokasi ritel kahijina.

Tempat Kadaharan Gancang Buka Deukeut Kuring

Krispy Kreme bisa jadi kasohor ku donat gilap aslina, tapi dina bulan Méi 2016, Krispy Kreme ngumumkeun rencana pikeun ngajual bar 'kopi anu tiasa didahar' anu rasana sapertos kopi ranté sareng rasa donat.

7. McAlister urang Deli

Deli basis Mississippi specializes pa favorit Amérika lokal jeung régional. Sareng éta ti The New Yorker kalayan daging kornét, pastrami, sareng Swiss on rye ka West Coast Bánh Mì.

Éta pertinent mun dicatet yén bulk of McAlister urang restoran aya di tenggara AS. Tapi éta milarian mitra waralaba di sababaraha kota di Wisconsin sareng Colorado pikeun terus tumbuh ka kulon. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

8. Watek burger grill

Ieu salah sahiji pangalusna Fast-Food Places Open Near Me 2022. West Coast ranté "The Habit Burger Grill" nempo hiji lonjakan utama dina popularitas taun ka tukang, dibuktikeun ku tumuwuhna 43% dina jualan.

Ogé, aranjeunna namina ranté régional leutik éta burger anu paling enak di Amérika, dumasar kana survey ku Consumer Reports, ngéléhkeun pesaing sapertos Shake Shack, In-N-Out, sareng Five Guys.

Kabiasaan Burger teu eureun di dinya. Tebak cing? Ranté éta ngarencanakeun pikeun neraskeun ngalegaan saluareun Basisir Kulon, kalayan tujuan pikeun muka 2,000 réstoran, kabisat ambisius tina 142 na.

9. Culver urang

Di Culver's, para tuangeun tiasa ngarep-ngarep nyéépkeun sakedik langkung seueur tibatan anu didamel dina gabungan burger run-of-the-mill, kalayan rata-rata pesenan jumlahna ampir $9.50.

Tapi éta tiasa waé patut pikeun custard beku ranté sareng Butter Burgers, tanda tanganna burger éta meunang ngaranna tina glaze mentega nu coats bun teh.

Nanging, sanaos aya langkung ti 500 restoran, Punten Catet. Anjeun tiasa sesah milarian Culver sabab aranjeunna utamina di Midwest.

Éta henteu hartosna yén bisnis éta tangguh pikeun ranté éta, sanaos. Penjualan Culver naék 15.5% dina taun 2015, sareng pangkat kinerja kauanganna kadua ngan ukur pikeun Whataburger. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

10. Jason urang Deli

Gizi mangrupikeun prioritas di Jason's Deli. Geus ngaleungitkeun lemak trans jieunan, lolobana MSG jieunan, sarta sagala kelir jieunan, dyes, jeung rasa tina dahareun na leuwih 10 taun kaliwat.

Salaku tambahan, ranté éta nyayogikeun produk seger anu dikirimkeun ka lokasina genep dinten saminggu sareng langkung ti belasan bahan organik anu disertipikasi USDA.

Ogé, ranté milik kulawarga parantos nyetél toko di 30 nagara bagian di Kidul sareng Midwest salami 40 taun operasi. Éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

Sabaraha Ranté Kadaharan Gancang Aya di Amérika?

Industri dahareun gancang di Amérika hargana sakitar $198.9 milyar, sareng angka ieu diperkirakeun langkung ti $223 milyar dina taun 2022.

Dahareun gancang caket kuring

Upami anjeun heran sabaraha ranté dahareun gancang aya di Amérika Serikat, dengekeun. Aya sakitar 50,000 anu sumebar di sakumna bangsa.

Kusabab volume ranté dahareun gancang AS henteu ngamungkinkeun diskusi gancang, ieu anu anjeun kedah terang.

Di handap ieu sababaraha rinci krusial ngeunaan luhur 15 anjeun moal bisa ngalakukeun tanpa. Sareng ieu iraha waé pikiran anjeun nyambung ka ranté réstoran tuangeun gancang di Amérika.

1. McDonald's

Ieu salah sahiji pangalusna Fast-Food Places Open Near Me 2022. Ieu ajeg sakumaha manehna indit ka Golden Arches, nu tetep tebih tur jauh ti ranté dahareun gancang No.

Ogé, tujuan anu diatur dina kapamimpinan CEO Steve Easterbrook terus ngahasilkeun buah. Sareng pendapatan sistem-lega parantos kéngingkeun sakitar $ 1 milyar unggal taun dina arahna. Ieu bari jualan toko sarua terus nyieun tumuwuh modest.

Tapi catetan! Samentawis waktos, McDonald's neraskeun misina pikeun ngajual toko perusahaan deui ka franchisees.

2. Starbucks

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Makanan Cepat Saji anu Terbuka Deukeut Kuring 2022. Polling ku firma kasur Amerisleep mendakan millennial Amérika méakkeun $ 2,000 pikeun kopi unggal taun.

Panginten statistik éta nawiskeun sababaraha katerangan ngeunaan tokoh astronomis anu terus dipostingkeun ku Starbucks.

Raksasa kopi parantos nyéépkeun taun katukang pikeun ékspansi di pasar Asia sareng ngasah inisiatif lingkunganana kalayan investasi di kebon surya sareng angin.

3 Subway

Hal-hal henteu pikasieuneun di Subway, tapi éta pasti henteu saé. Merek éta nutup langkung ti 1,000 toko domestik taun ka tukang, sedengkeun pendapatan turun ampir satengah milyar dolar.

Leungit, Subway aya di dinya pikeun jarak anu panjang. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

Desain Fresh Forward sigana mangrupikeun program anu paling ambisius-sareng mahal-dina buku, tapi indikator awal ngajangjikeun.

4. Kang Wendy

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Makanan Cepat Saji anu Terbuka Deukeut Kuring 2022. Sigana Lady Freckled mendakan deui tapak kakina.

Penjualan di sakumna sistem balik deui ka tingkat anu tangtu saatos dicelup langkung ti satengah milyar dolar dina taun sateuacana.

Sanajan kitu, revenues éta teu hijina hal nyieun triumphant mulang ka merek. Usum panas ieu mawa sababaraha throwbacks anu sanés, kalebet Berry Burst Chicken Salad sareng 50-Cent Frosty deal. 

5. Dunkin '

Dunkin 'bisa ogé dina jalan nalukkeun unggal sudut Amérika. ragrag panungtungan, ranté nu turun "Donuts" ti moniker na pikeun nandaan identitas anyar na. Ieu mangrupikeun merek anu langkung tebih langkung ti hiji kakhususan anu indulgent.

Pangalusna Fast-Food Tempat Buka Near Me

Dunkin' parantos nyéépkeun pilihan anu gurih, kalebet Power Breakfast Sandwich sareng Dunkin' Bowls dumasar kana endog. Dina sisi inuman, ranté geus leaned kana rasa zany.

Ogé, COOLATTAs Cosmic multi-hued na ngingetkeun inuman unicorn tina pesaing. Sareng ieu bari ogé dabbling dina libations alkohol berkat kolaborasi jeung Harpoon Brewery.

Ngawanohkeun espresso, cold-brew on tap, sarta inuman karajinan séjén némbongkeun yén Dunkin 'siap tangtangan teu ngan likes Starbucks, tapi coffeehouses indie ogé.

6. Saeutik Caesar

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Dahareun Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Pamotongan gajih tiasa ngabantosan Caesar saeutik nyandak luhureun tilu pamaén pizza tinimbang hovering. Sareng ieu tiasa janten kasus sapertos Papa John, antara ranté utama sareng régional.

7. Popeyes

Perusahaan induk RBI boga tujuan pikeun janten salah sahiji grup réstoran panggedéna di dunya. Sareng Popeyes tiasa janten kendaraan pertumbuhan pangsaéna pikeun tujuan éta.

Dina sababaraha taun katukang, éta nambihan unit énggal kana sistem na diantara merek RBI. Sareng ieu bari konsép adina Tim Hortons gaduh ditutup loba na Burger King milarian rohangan bodas.

Sanajan kitu, sanajan ieu rencana ékspansi agrésif, Popeyes masih kapanggih waktu pikeun gagasan irreverent. Kawas: A kompetisi drive-thru 12-jam. Sareng kotak mawa "Emosional Rojongan Hayam" di lokasina di Bandara Internasional Philadelphia.

8. Zaxby urang

Moméntum parantos macét pikeun panyadia hayam basis Georgia. Sareng ayeuna Zaxby parantos mendakan dirina kajebak dina ngimpina kaamanan pangan, kalayan sababaraha kasus Hépatitis A dilaporkeun dina na. restoran.

Padahal éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022, catetan. Antara Désémber sareng Juni, aya tilu laporan anu misah ngeunaan karyawan anu ngagaduhan virus anu damel di toko di Kentucky, Florida, sareng Karolina Kidul.

Insiden lumangsung overshadowed na kampanye "Men in Black International" featuring a Blackened Blue Zalad, Cosmic Coklat Cookie, sarta Mello Yello Unidentified Fizzy Objék.

9. Bojangles'

Ieu taun sibuk keur Bojangles '. Ngan tilu taun saatos ranté biskuit régional ngadamel debut pasar saham, anjeun kedah ngadangu ieu.

Dua firma ekuitas swasta babarengan ngagaleuh éta pikeun $ 593.7 juta, ngabalikeun merek kana status pribadi. Sarta saprak éta, Bojangles 'geus ushered dina coterie of C-suiters, kaasup urut execs McDonald urang Jose Armario sarta Brian Unger salaku CEO.

10. Steak 'n ngocok

Upami kantos aya merek anu pantes acara TV kanyataanana sorangan, éta bakal Steak 'n Shake. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

Bari warta ti paling merek puseur dina bukaan toko jeung item menu anyar, catetan. Merek anu sering kabeungharan, sok pikaresepeun ngagaduhan taun judul berita anu helok.

Judul-judul éta mimitian ti dituntut pikeun nahan gajih lembur dugi ka nutup samentawis 44 unit. Sareng aranjeunna ngarobih $ 1 milyar dina sakitar 600 lokasina.

Tempat Kadaharan Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring

11. Papa Murphy urang

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Makanan Cepat Saji anu Buka Deukeut Kuring 2022. Papa Murphy neraskeun lintasan ka handapna dina taun 2018, ngageser lima titik dina QSR 50 sareng nutup ampir 100 toko dina sistem na.

Dina Méi, MTY Food Group-francais pikeun Pinkberry, Grabbagreen, sareng Blimpie, antara séjén-réngsé akuisisi merek pikeun $190 juta.

Nanging, ieu henteu nyimpangkeun tempatna salaku salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Open Near Me 2022 di AS.

12. Marco urang Pizza

Ieu mangrupikeun taun anu saé pikeun Marco. Pamuter régional sakali parantos ngabantosan ampir 900 unit domestik sareng tujuanana pikeun ngagentos Papa Murphy salaku ranté pizza panggedéna kaopat di AS.

Dina opat taun katukang, eta geus ucul ti No.. 56 status Contender on QSR 50 ka slot ayeuna. Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

13. Bibi Anne urang

Konsep pretzel / snack FOCUS tétéla volume anu langkung ageung di toko-toko na taun katukang. Éta sababna éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

Auntie Anne's terus investasi dina naon anu paling hadé-nyaéta, LTOs luar tembok sapertos Kue Ulang Tahun anu sumber kipas, nugget Pretzel, sareng Candy Lemonade Mixer slushes.

14. Bodas Castle

Sanaos janten pangkolotna tina ranté burger tuangeun gancang, White Castle ngejat ka hareup. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

Henteu ngan ukur ngadorong inovasi ménu salaku rasa anyar sareng Slider Mustahil, tapi ogé ngadorong wates merek.

Ogé, sanggeus ngadegkeun ayana lucrative di wewengkon Las Vegas, catetan. White Castle bakal muka toko Arizona munggaran ragrag ieu, sarta leuwih unit Western bisa jadi teu jauh balik.

15. Moe's Southwest Grill

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Dahareun Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Tong ngarepkeun wajib "Wilujeng sumping di Moe's!" ngaleungit. Tapi ciri khas merek anu sanés ngagentos.

Nalika Moe's teras-terasan kéngingkeun hasil penjualan, identitas anu direncanakeun deui tiasa ngabédakeunana tina kasual gancang Méksiko anu sanés.

Tempat Kadaharan Gancang Pang populerna Buka Deukeut Kuring 2022 di Amérika 

Di handap ieu sababaraha Tempat Kadaharan Gancang anu pang populerna Buka Deukeut Kuring 2022 di AS:

Tempat Kadaharan Gancang Pang populerna Buka Deukeut Kuring di Amérika

Hésé pikeun ngabantah yén urang rada manja pikeun pilihan pikeun réstoran tuangeun gancang di Amérika Serikat.

Turun ka jalan tol kanggo sakedap waktos, sareng anjeun biasana bakal mendakan sababaraha bentuk tempat tuangeun gancang pikeun nyugemakeun rasa anjeun.

Sababaraha ranté dahareun gancang ieu kawentar dunya. Anjeun bakal mendakan ranté ieu di seueur daérah dunya. Sareng ku cinta tuangeun gancang saji ngan nambahan, jadi bakal jumlah dahareun gancang réstoran. 

ranté dahareun gancang séjén bisa jadi teu jadi kawentar, tapi aranjeunna pasti patut didatangan lamun boga kasempetan.

Naha anjeun hoyong cheeseburger sareng gorengan anu kasohor di dunya ti McDonald's atanapi bungkus seger ti Subway, aya anu di luar sana anu pikaresepeun pikeun kalolobaan urang. 

Upami anjeun salah sahiji jalma ieu, anjeun kaleungitan seueur tuangeun gancang anu saé sanés restoran sakuliah AS Pikeun mantuan muka horizons anjeun sarta ngalaman tipe anyar tina tuangeun gancang saji, perhatikeun ieu.

Kami parantos naliti réstoran gancang-gancang anu pang populerna di AS Sareng ieu ku kituna anjeun tiasa nyobian aranjeunna nyalira sapertos didaptarkeun di handap ieu:

1. McDonald's 

McDonald's mangrupikeun perusahaan tuangeun gancang Amérika, diadegkeun dina 1940 salaku réstoran anu dioperasikeun ku Richard sareng Maurice McDonald, di San Bernardino, California, Amérika Serikat.

Aranjeunna rechristened maranéhanana bisnis salaku stand Hamburger, sarta engké robah parusahaan kana franchise a, kalawan logo Golden Arches diwanohkeun dina 1953 di lokasi di Phoenix, Arizona.

Dina 1955, Ray Kroc, saurang pangusaha, ngagabung sareng perusahaan salaku agén waralaba sareng ngagaleuh ranté ti baraya McDonald.

McDonald's kagungan kantor pusatna di Oak Brook, Illinois. Tapi ngalihkeun markas globalna ka Chicago dina Juni 2018.

McDonald urang Burgger

Ogé, McDonald's mangrupikeun ranté réstoran panggedéna di dunya dumasar kana pendapatan. Sareng ngalayanan langkung ti 69 juta palanggan unggal dinten di langkung ti 100 nagara di 37,855 toko dina taun 2018.

Sanajan kitu, sanajan McDonald urang paling dipikawanoh pikeun burger na, cheeseburgers, sarta Perancis fries, catetan. Aranjeunna Fitur produk hayam, item sarapan, inuman lemes, milkshakes, wraps, jeung Manisan. 

2. Baskin Robbins 

Upami anjeun resep és krim, Baskin Robbins mangrupikeun istana anu badé angkat. Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

Kalawan loba teuing scoops nikmat rasa és krim diitung, urang meunteun ranté dahareun gancang ieu salaku salah sahiji tempat pangalusna dahar di nagara éta.

3. Kang Wendy

Sok sesah daptar ranté dahareun gancang anu pangsaéna, sabab seueur pisan. Seueur anu ngabantah yén Wendy's kedah kaluar di luhur. Nanging, upami urang jujur, 10 luhur daptar ieu tiasa janten nomer hiji. 

Di dieu urang gaduh redhead sadaya-Amérika anu dipikacinta. Jeung dahareun di Wendy urang téh sagampil tercinta.

Nanging, anjeun kedah mutuskeun hiji hal nalika nuju ka Wendy's. Sareng éta: rasa anu tiris anu anjeun pikahoyong? Vanili atawa coklat?

Oke lajeng, saran abdi? Kéngingkeun duanana!

4. Susu Ratu 

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Kami maca ulasan pelanggan ngeunaan Dairy Queen sareng seuseueurna anu bersinar.

Seueur anu gaduh parasaan anu sami yén réstoran dahareun gancang ieu ngagaduhan "kualitas anu saé" sareng "nilai anu saé pikeun artos".

Éta kombinasi anu saé pisan di dinya!

Sapertos kitu, upami anjeun resep soda és-tiis atanapi Blizzard anu kasohor, angkat ka Dairy Queen pikeun sadaya kabutuhan penyegaran anjeun. 

5 Subway

Diadegkeun ku Fred DeLuca, 17 taun, dina 1965, ranté dahareun gancang Amérika ieu parantos janten fenomena global.

Upami anjeun hoyong nilai anu saé pikeun artos, Subway mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun sub atanapi sandwich. Éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. 

Kalayan sajumlah jinis roti anu enak pikeun dipilih sareng sadayana orkestra pangisi sandwich, aya anu di dieu pikeun sadayana. 

6. Kayu manis 

Nuju ka mall pikeun tempat balanja? Ieu moal lengkep tanpa eureun-off di Cinnabon.

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Makanan Cepat Saji anu Terbuka Deukeut Kuring 2022. Sareng éta mangrupikeun tempat pikeun roti kayu manis anu haneut, gooey, caket pisan. 

7 Dunkin 'Donat

Pasti ékonomi urang ngajalankeun on donat, katuhu? Nya, aranjeunna pasti ngabantosan! Upami anjeun hoyong donat anu amis, ngan ukur aya hiji tempat - Dunkin' Donuts! 

8. Roti Panera

Bagel anyar dipanggang, Mac nikmat & kéju. Panera gaduh hal pikeun nyugemakeun cravings anjeun ampir unggal waktos. Teras aya limun buatan bumi anu kasohor anu turun langkung saé tibatan naon waé dina dinten usum panas. 

9. KFC 

Kolonel Sanders terus nyenangkeun jutaan palanggan anu lapar unggal taun.

Saha waé anu nganggap yén hayam kaluar tina ember mangrupikeun ide anu saé nyaéta genius! Crispy, Kentucky fried goodness salawasna ngantosan anjeun di KFC.

10. Pizza hut

Oh Pizza Hut, oh Pizza Hut, Kentucky Hayam goréng, Sareng ayeuna Pizza Hut (punten pikeun lagu éta nyangkut dina sirah anjeun).

Kalawan rupa-rupa crusts, toppings cheesy béda, sarta taman sayur grilled pikeun milih tina, éta teu heran yén Pizza Hut mangrupakeun salah sahiji pizzerias ngarah di dunya, sumawona AS.

11. Raja Burger 

Sadayana salam Raja! Oke, Burger King panginten sanés réstoran tuangeun gancang anu pang populerna di nagara éta, tapi tetep janten pilihan utama pikeun seueur beuteung anu lapar.

Upami anjeun teu acan kantos nyobian Whoppers na, waktosna parantos sumping. Éta kénéh sakumaha ngeunah sakumaha aranjeunna kantos. Sareng, upami anjeun ngarasa petualang, cobian Impossible Whopper.

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Sareng éta mangrupikeun misi anu kami yakin anjeun bakal resep! 

12 Taco Lonceng 

Taco Bell boga sababaraha konsumén paling devoted kaluar tina sagala ranté dahareun gancang. Sirah di mana waé di Amérika Serikat sareng anjeun moal tebih tina sora Taco Bell.

13. Arby urang 

Upami anjeun pencinta daging, Arby's mangrupikeun tempat pikeun anjeun. Nyokot lalampahan ka dieu sarta cobian sandwiches sapi manggang kawentar maranéhanana. Anjeun moal kuciwa!

14. Domino urang 

Gabungan Pizza kadua kami dina daptar saatos Pizza Hut, Domino's, dipuji pikeun ngadamel pizza anu saé pisan kalayan nilai anu lumayan.

Marengan nikmat maranéhanana jangjang hayam sarta delectable muih coklat lava, Domino teh pilihan takeaway sampurna pikeun wengi pilem kalawan babaturan sareng kulawarga. 

15. Carl's Jr

Salajengna, gampang pikeun ningali naha Carl's Jr. parantos janten salah sahiji ranté dahareun gancang luhur di Amérika.

Aranjeunna mibanda hiji sakabéh menu $ 5 nu bakal ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun barang kawas tenders hayam, cheeseburgers ganda, sarta sandwiches hayam keur ngan $ 5 unggal! Ayeuna éta deal!

16. Popeyes

Ieu mangrupikeun réstoran tuangeun gancang anu ngagaduhan fans anu satia pisan. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. 

Seueur palanggan anu anjeun mendakan di Popeyes tuang di dieu rutin. Sareng ieu tiasa hartosna ngan ukur hiji hal - kadaharan anu kualitasna luar biasa sareng cukup ngeunah pikeun mawa anjeun deui waktos-waktos deui.

Nalika nuju ka Popeyes, pastikeun anjeun nyobian sandwich hayam.

Tempat Kadaharan Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring

Éta pasti patut sadayana hype! 

17. Papa John urang 

Dina wanda keur nyiksikan sejen tina pizza? Papa John urang terus boast ngeunaan bahan ningkat unggal taun na, nanya ka konsumén wae, sarta aranjeunna moal ngajawab.

The pizzas dieu téh kandel tur Crispy kalawan lemes, kéju gooey nyandak napas anjeun jauh.  

Ogé, anjeun tiasa kalayan gampang ningali Checkers jeung Rally urang réstoran ti mil jauh berkat signature maranéhanana pola checkerboard hideung-bodas jeung aksen beureum caang.

Ogé, checkers boga goreng alus sarta burger hadé, tapi teu kabeh! Aranjeunna ogé ngagaduhan sababaraha kadaharan gancang pangalusna milkshakes sabudeureun!

18. Hayam Garéja

Ieu salah sahiji pangalusna Fast-Food Places Open Near Me 2022. Church's Chicken mangrupikeun réstoran katuangan gancang Amérika klasik anu nyayogikeun hayam goreng gaya bumi.

Aranjeunna parantos ngajual sababaraha hayam goreng karesep Amérika saprak 1952 nalika aranjeunna mimiti dibuka di San Antonio, Texas, pas di seberang The Alamo.

19. Whataburger

maranéhna ngaran asalna tina kanyataan yén anjeun gé ngomong "Wah! Burger naon!” lamun ningali dahareun anjeun.

Ieu salah sahiji pangalusna Fast-Food Places Open Near Me 2022. Sarta eta boga salah sahiji pangbadagna burger gancang-dahareun anjeun bisa manggihan, jadi Anjeun pasti moal ninggalkeun lapar! 

Pastikeun pikeun milarian menu rusiah Whataburger sateuacan anjeun angkat! Ogé, anjeun tiasa kéngingkeun cheeseburger panggang Whataburger anu bakal niup pikiran anjeun.

20. Wingstop

Wingstop mangrupakeun Amérika kawentar réstoran franchise nu boga tawaran mirah on duanana jangjang boneless jeung jangjang tulang-di.

Ogé, aranjeunna dipikanyaho ku rupa-rupa saos jangjang sapertos lemon cabé, bawang bodas parm, sareng atomic upami anjeun hoyong saos anu ngagolak.

21. Zaxby urang

Ieu mangrupikeun salah sahiji Tempat Makanan Cepat Saji anu Terbuka Deukeut Kuring 2022. Ngomongkeun hayam goreng, Zaxby's mangrupikeun panguasa roost-sahenteuna di Kidul.

Diimpikeun ku dua sobat budak leutik di lapangan baskét Statesboro, Georgia, tempat-kadaharan kanyamanan nyéépkeun manuk garing dina sababaraha bentuk (tender, jangjang, jsb.). Sareng ieu sareng saos Zax anu didamel bumi, adiktif. 

22. Biskuitville

Ieu salah sahiji pangalusna Fast-Food Places Open Near Me 2022. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, ranté milik kulawarga ieu di Propinsi Sulawesi Tenggara tur Virginia obsessed jeung biskuit.

Numutkeun perusahaan, pucks dijieun-ti-scratch ngan nelepon pikeun tilu bahan (tipung, buttermilk jeung pondok). Jeung meunang tétéla unggal 15 menit, ngajamin haneut, biskuit mengembang sepanjang jam.

Pang populerna Kadaharan Gancang di Dunya

Seueur merek tuangeun gancang Amérika panggedéna sayogi di sakumna dunya ayeuna. Industri kadaharan gancang henteu siga anu baheula abad atanapi dua puluh taun ka pengker.

Dahareun Gancang Popular di Dunya

Di dieu, kami parantos daptar sababaraha anu pang populerna tuangeun gancang saji di dunya. Aranjeunna ayeuna ngadalikeun triliun dolar AS dina pendapatan sareng padamelan jutaan lulusan silaturahmi di sakumna dunya.

Nanging, janten salah sahiji anu pang kadaharan gancang populér di dunya, catetan. Perusahaan anjeun kedah gaduh pilihan anu langkung séhat sareng menu anu rupa-rupa. 

Kalayan sakedik ado, ieu mangrupikeun tuangeun gancang anu pang populerna di dunya dugi ka Nopémber 2021 sareng Tempat-Tempat Dahareun Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022:

1. McDonald's

McDonald's mangrupikeun salah sahiji Ranté Kadaharan Gancang Pangbadagna di dunya. Dina posisi kadua nyaéta raksasa burger McDonald, ngiringan Subway ku ampir 1000 pangsaeutikna lokasi di dunya.

Nepi ka tanggal ieu, McDonald's ngagaduhan langkung ti 3,50,00 toko di langkung ti 118 nagara di sakuliah dunya. Salila sababaraha taun, penjualan taunanna parantos ningkat ngaleuwihan tanda 29-miliar-dollar.

Eta geus naratas konsép Fast Food. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Henteu aya daptar ranté tuangeun gancang anu bakal asup akal tanpa nyarios sakedik ngeunaan McDonald's.

Tapi, McDonald's kasohor ku tuangeun kombo anu kalebet burger, salad, shakes, manisan, sareng sajabana.

Ogé, anyar-anyar ieu, McDonald's ogé parantos ngalebetkeun seueur pilihan anu langkung séhat, ngajantenkeun éta salah sahiji ranté dahareun gancang anu langkung séhat di dunya.

2 Subway

Dina satengah abad katukang, ranté dahareun gancang parantos ningkat dina jumlah, jangkauan, sareng pendapatan di sakumna dunya. Sareng ieu kusabab hiji kanyataan saderhana: jalma hoyong tuangeun anu ngeunah, gancang sareng murah!

Diadegkeun satengah abad ka tukang, Subway parantos ngadamel léngkah anu ageung sareng ayeuna gaduh langkung ti 33,000 tempat makan di langkung ti 100 nagara di dunya.

Tempat Kadaharan Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring

Aya kasadaran anu langkung ageung ngeunaan tuangeun anu séhat, anu nyababkeun munculna ranté dahareun gancang Sehat di sakumna dunya.

Konsumén anu séhat sareng sadar kalori parantos ngajamin yén Subway tetep ngajalankeun anu saé di sakumna dunya. Di Subway anjeun salawasna bisa ngaharepkeun dahar seger.

3. Raja Burger

Kalayan McDonald's, Burger King parantos janten sinonim sareng burger di AS. Éta parantos ngalegaan gancang di sakumna dunya ogé janten salah sahiji ranté dahareun gancang pangageungna di dunya.

Dua lulusan silaturahmi di Miami, FL ngadegkeun BK, taun 1954. Salian ti burger, BK nawarkeun salads, shakes, jangjang, jeung loba deui. Éta sababna éta mangrupikeun salah sahiji Tempat Kadaharan Gancang anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022.

4. KFC

Ieu ogé nyieun daptar Tempat-Tempat Makanan Cepat Saji anu pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. KFC kedah aya dina ranté dahareun gancang Top mana waé dina daptar dunya.

Kentucky Fried Chicken mangrupikeun ka-6 panggedéna. Ogé, éta salah sahiji ranté dahareun gancang pang populerna di dunya. Sareng ieu kanggo stik bedug sareng dada hayam gaya Kidul.

KFC parantos janten ranté dahareun gancang internasional anu leres. Sareng éta ngagentos hayam khas na di Malaysia ku anu diasinkeun dina cabe, sereh, sareng jus jeruk nipis kalayan roti anu garing.

5. Starbucks

Urang sadayana terang seueur anu tiasa kajadian dina sacangkir kopi. Starbucks mingpin jalan ka sakuliah dunya pikeun nyebarkeun cinta kopi. Éta ogé dina gaya.

Ieu ogé nyieun daptar Tempat-Tempat Makanan Cepat Saji anu Terbuka Deukeut Kuring 2022. Starbucks mangrupikeun nami-merek kopi sareng entri katuangan gancang di sakumna dunya.

Nyatana, éta mangrupikeun ranté tuangeun gancang panglegana anu ngajual kopi ekslusif sareng jasa gourmet sanés. Kalayan langkung ti $ 16 milyar dina pendapatan taunan sareng ayana di 64 nagara, Starbucks henteu kumuh teuing.

Gawéna dina usaha patungan di seueur nagara. Janten, janten salah sahiji toko kopi anu paling dipikacinta di sakumna dunya.

6. Papa John urang

Ieu ogé ngadamel daptar Tempat-Tempat Dahareun Gancang Buka Deukeut Kuring 2022. Papa John's mangrupikeun salah sahiji ranté pizza dahareun gancang anu pang populerna di dunya. Éta ngagaduhan langkung ti 3000 lokasi di AS waé.

Papa John ngaklaim nawarkeun sababaraha bahan freshest na toppings on pizzas. Sareng leres kana hype na, ranté pizza ngagaduhan basis palanggan anu ageung. Sareng ieu sareng seuseueurna aranjeunna ngadamel pesenan dina telepon sareng online.

Ku sabab kitu, éta mangrupikeun pendatang anu pantes kana daptar ranté dahareun gancang panggedéna di dunya.

7. Mie jeung Company

Mie sareng Perusahaan 'tangtosna mangrupikeun salah sahiji tempat makan anu paling dipikacinta sareng sering dina kategori ranté dahareun gancang Asia atanapi Cina.

Kusabab milih pikeun hormon anu langkung séhat sareng hayam bébas antibiotik pikeun nganggo mangkok mie, Mie sareng Perusahaan parantos ningkat dina jumlah lokasi sareng lalu lintas suku di tempat makanna.

Perusahaan parantos ngirangan gajih ku ngagunakeun minyak kedele. Anjeun tiasa kéngingkeun sagelas mi kalayan protéin tanpa lemak, kalebet hayam bébas hormon, udang, daging sapi, sareng tahu organik.

8. Pizza hut

Ieu ogé ngadamel daptar Tempat-Tempat Dahareun Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Nanging, sanaos Harga Menu Pizza Hut parantos turun salami mangtaun-taun, popularitas ranté tetep sami.

Sababaraha ranté pizza dahareun gancang bisa ngaklaim popularitas atawa panghasilan nu Pizza Hut garners unggal taun. Daya tarik eateries na perenahna sabab nawarkeun loba pilihan kerak jeung rupa-rupa toppings seger.

9 Taco Lonceng

Bakal reuwas upami anjeun teu acan kantos nguping ranté dahareun gancang ieu. Pikeun ngeunah Méksiko, Taco Bell écés mangrupikeun ranté dahareun gancang pangbadagna di dunya.

Kalayan langkung ti 6700 réstoran di sakumna dunya, Taco Bell pasti teu kaéléhkeun dina kategori tex-mex katuangan gancang anu kalebet burritos, nachos, tacos, sareng quesadillas.

Taco Bell mangrupikeun anak perusahaan Yum Brands Inc. Ku kituna, éta ogé ngadamel daptar Tempat-Tempat Dahareun Gancang Terbuka Deukeut Kuring 2022.

10. Susu Ratu

Kalayan disingget moniker DQ, Dairy Queen mangrupikeun salah sahiji ranté dahareun gancang pangbadagna di Amérika. Parobihan anu kasohor di DQ nyaéta aranjeunna ngalayanan 'Fan Dahareun jeung teu Fast Dahareun'.

Ogé, éta nawiskeun tuangeun gancang sareng tuangeun anu lembut dina ménu na. Ieu ngawengku burger, sundaes, milkshakes, hot dog, jeung, panganyarna, salads.

Ogé, item anu paling populér dina ménu, nyaéta saréat beku Blizzard. Sanajan kitu, sanajan ngadeg deui dina 1940s, catetan ieu, mangga. DQ parantos ningkat dina pendapatan taunan, karyawan, sareng réstoran.

DQ boga leuwih 5700 réstoran di sakuliah dunya. Ieu ogé ngadamel daptar Tempat-Tempat Dahareun Gancang Buka Deukeut Kuring 2022.

Éta sababaraha nomer anu pasti anu nyarioskeun popularitas ranté dahareun gancang anu populer pisan ieu.

11. Bon Au Pain

Ieu ogé ngadamel daptar Tempat-Tempat Dahareun Gancang pangsaéna Buka Deukeut Kuring 2022. Bon Au Pain mangrupikeun panaratas dina kaséhatan. tuangeun gancang saji adegan.

Upami anjeun hoyong terang kumaha tuang séhat dina ranté tuangeun gancang, anjeun pasti kedah mimitian ku menu Au Bon Pain. Ieu diwangun ku soups cageur, sandwiches, salads, sarta entrees panas dijieun kalayan veggies jeung hayam bébas hormon.

Kalayan markasna di Boston, AS; Bon Au Pain ngagaduhan langkung ti 300 kafe global di sakumna dunya sareng ngembangna gancang.

Anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa milarian anu séhat pilihan dahareun. Naha éta téh sarapan hidangan gluten bébas atawa diet low-natrium atawa diet vegan; ngan skim ngaliwatan menu na pikeun diet idéal.

12. Roti Panera

Kalayan langkung ti 1230 toko di Amérika Serikat sareng Kanada, Panera Roti mangrupa salah sahiji wates pikeun réstoran gancang-dahareun cageur.

Sakumaha anjeun parantos nyimpulkeun tina namina, Panera Bread mangrupikeun ranté réstoran katuangan gancang-bakery.

Ranté ngalayanan sandwiches dijieun tina potongan sakabeh-sisikian roti, salads, soups satengah ukuran, jeung antibiotik / hayam bébas hormon.

13. Ciwit

Daya tarik masakan séhat anu disayogikeun ku Chipotle nyaéta kusabab ranté dahareun gancang anu séhat ngajantenkeun anjeun kontrol.

Éta hartosna anjeun kedah milih bahan anu lebet kana burrito anjeun. Salaku eatery gaya Tambaksari, Chipotle ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun tinges of salsa tomatillo héjo sarta veggies fajita mun burritos Anjeun.

14. Taco Del Mar

Taco Del Mar brings nu pangalusna kaluar masakan Méksiko jeung bahan seger jeung cageur. Di dieu, pikir dina garis lauk jeung alternatif healthier séjén pikeun hayam jeung sapi.

Ogé, Taco Del Mar ngagunakeun bahan sakabeh-sisikian, kaasup tortillas sakabeh-gandum pikeun burritos maranéhanana. Éta ogé ngaleungitkeun pamakéan gajih babi dina kacang maranéhanana.

Malah leuwih hadé, aranjeunna Panggang cangkang taco maranéhanana sarta lauk tinimbang ngagoreng aranjeunna.

Dahareun gancang caket kuring anu beroperasi 24 jam

Naha anjeun hoyong terang naon tempat tuangeun gancang buka 24 jam deukeut abdi? Upami enya, teras perhatikeun bagian ieu.

Dahareun gancang caket kuring anu beroperasi 24 jam

Mun anjeun lapar telat peuting atawa mimiti isuk-isuk, didieu urang bakal daptar réstoran gancang-dahareun anu buka 24/7 di sakuliah dunya.

Aya sababaraha ranté réstoran nu porsi dahareun gancang 24 jam. Aya réstoran burger sareng tempat pizza anu beroperasi henteu eureun-eureun. Maranéhna nyaéta:

1. McDonald urang

McDonald's ngagaduhan seueur réstoran anu buka 24 jam sareng bakal ngantep anjeun tuang sadinten. Pikeun manggihan lokasi caket dieu McDonald urang mcdonalds.com.

2. Steak jeung ngocok

Upami anjeun hoyong steak anu saé di tengah wengi, pariksa upami aya Steak n' Shake réstoran nu buka deukeut anjeun. Urang tiasa mendakan lokasina dina halaman wéb resmina steaknshake.com.

3 Subway

Ogé, réstoran Subway beroperasi 24/7 di sababaraha lokasi. Upami anjeun untung, anjeun tiasa mendakan yén aya cabang caket lokasi anjeun, kunjungan subway.com pikeun milarian ayeuna.

4. Dominos Pizza

Dina sababaraha lokasi maranéhanana, Dominos Pizza nyadiakeun pangiriman dahareun gancang 24 jam, log on dominos.com pikeun ningali jam operasi caket lokasi anjeun.

5 Dunkin 'Donat

réstoran dahareun gancang sejen hébat nu urang kudu nyebut dieu téh Dunkin 'Donuts; Didatangan website resmi maranéhanana dunkindonuts.com sarta ngantep éta nyaho lokasi Anjeun pikeun manggihan a réstoran buka caket dieu gancang.

6. Kang Denny

Kalolobaan réstoran Denny urang buka 24/7. Anjeun tiasa ningali inpormasi langkung seueur ngeunaan jam buka Denny di dieu sareng dina halaman wéb resmi Denny's dennys.com.

Kami yakin yén inpormasi di luhur ngeunaan Tempat-Tempat Pangan Gancang Buka Deukeut Kuring 2022 ngabantosan. Hehehehe, urang nyaho!

Punten rasakeun leupaskeun koméntar atanapi patarosan anjeun dina bagian koméntar. Ogé, punten ulah ragu pikeun ngabagikeunana sareng réréncangan sareng anu dipikacinta.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *