25 Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat lan Instanbul

 - Sarapan cedhak sampeyan - 

Kiriman iki kanggo sampeyan yen sampeyan golek restoran sarapan ing sacedhake. Sampeyan pengin njupuk lan lunga utawa ngentekake sawetara wektu, ana pilihan kanggo sampeyan.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Sarapan umume dianggep minangka panganan paling penting dina iki. Kanggo iki, kita wis ngasilake dhaptar pilihan restoran sing paling apik kanggo panganan sing paling penting dina iki.

1. Kafé Angin, Springs Kuning

Winds Café, dununge ing Yellow Springs, udakara sak jam saka Cincinnati, wis nyenengake patang puluh taun suwene patang puluh taun lan kudune dikunjungi kanggo Minggu Brunch sing apik.

Menu brunch, sing diwiwiti jam 10 esuk dina Minggu, nawakake pilihan sarapan lan makan siang sing padhet.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Pemurni bisa tancep ing piring buah lan granola, nalika wong-wong sing golek sing luwih penting lan unik bisa uga nyoba endhog Roti Roti Maroko utawa Watesan Kota Austin sing ora bisa ditahan (chorizo ​​gaweyan omah disedhiyakake nganggo endhog, grit, lan saus jalapeno).

Barang-barang nedha awan kayata burger, salad, lan Flat Iron Steak uga kasedhiya.

The Winds Café, 215 Xenia Ave, Yellow Springs, OH 45387, Telpon: 937-767-1144

READ ALSO

2. Restoran Ann Sather, Chicago

Restoran Ann Sather wis dadi institusi ing Chicago. Sing pertama debut ing taun 1940-an, lan saiki ana telung lokasi plus bisnis katering, nuduhake popularitas merek.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Ann Sather restoran nyedhiyakake telung dhaharan saben dina, nanging sarapan minangka daya tarik gedhe kanggo warga Chicago. Ing menu, sampeyan bakal nemokake macem-macem bungkus Enak, omelet, lan sarapan, uga pirang-pirang barang sing bisa dicampur lan dicocogake kanggo nggawe sarapan ideal sampeyan dhewe.

Mesthine, yen sampeyan kepengin golek sing legi, uga ana woh-wohan lan sereal sing sehat. Lakeview, Broadway, lan Granville minangka telung lokasi.

Ann Sather Restaurant, 909 W. Belmont, Chicago, IL 60657, Telpon: 773-348-2378

3. Blunch, Boston

Jeneng kasebut umume: Blunch minangka papan sing bisa ditemokake ing Boston yen sampeyan golek kombinasi sarapan lan nedha awan sing sampurna.

Wiwit 2008, restoran kasebut nyenengake para lokal ing Boston South End, lan nggawe pandhuan manut.

Menu sing ganti saben dina kalebu roti lapis, sandwich endhog favorit (sampeyan milih sing mlebu), bagel, sandwich bagel, salad inventif, lan pilihan panganan cuci mulut sing anyar sing dipanggang.

Yen sampeyan kesusu, sampeyan bisa mangan utawa pesen kanthi telpon banjur njupuk mengko.

Blunch, 59 E Springfield St, Boston, MA 02118, Telpon: 617-547-8100

4. Masakan Kuba Restaurant Versailles, Miami

Restoran Versailles dununge ing tengah Little Havana, sing dadi omah masarakat Kuba Miami, dadi sampeyan bisa ngrasakake panganan khas Kuba sing sejati.

Kanthi bakat unik, wilayah kasebut jembar, warna, lan apik banget. Ing dina kerja, menu sarapan biasane beya sarapan tradisional, mulane sampeyan kudu ngunjungi dina Minggu kanggo sarapan Prasmanan sing enak.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Yen sampeyan ngrasakake Pastoletos Kuba, Codfish Fritters, Nasi lan Endhog Goreng, lan panganan liyane, sampeyan bakal entuk rasa sing nyata saka Kuba. Rampungake panganan sampeyan karo sawetara Café con Leche lan Roti Toast sing enak.

Versailles Restaurant Kuba Masakan, 3555 SW 8th Street, Miami, FL 33135, Telpon: 305-444-0240

5. Restoran Bobo, Tucson

Bobo's Restaurant ing Tucson angel banget nalika nawakake sarapan sing enak sing bakal miwiti dina sing apik.

Bobo duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake klasik sarapan gaya omah sing anyar sing wis disiapake. Miwiti nganggo omelet utawa endhog sing enak, kaya sing disenengi, utawa langsung menyang pancake sing misuwur, salah sawijining panganan sarapan sing paling populer.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Yen sampeyan ora seneng endhog, Bobo uga duwe sandwich, burger, nedha awan panas, salad, lan sup. Ing dina kerja, restoran mbukak jam 5.30 esuk, lan dina Minggu, buka jam 9 esuk kanggo pangiriman metu.

Bobo's Tucson, 2938 E. Grant Rd, Tucson, AZ 85716, Telpon: 520-326-6163

6. Bistro lan Bar Ibu, Portland

Bistro lan Bar Ibu, sing dununge ing pusat kutha Portland, minangka bistro sing menang penghargaan sing ditawakake klasik masakan Amerika sing anyar dimasak.

Sarapan kalebu loro endhog sing disiapake kanggo pesen lan disajikake karo sisih sampeyan, uga macem-macem jinis omelet, scrambles, lan frittatas.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Sarapan Nachos kasedhiya yen sampeyan pengin spicier, utawa sampeyan bisa entuk napsu manis kanthi pancake, wafel, utawa roti panggang Prancis.

Yen sampeyan lagi ngawasake bobote, golek woh-wohan utawa Lox Platter sing wis mari ing omah. Secangkir kopi sing digawe saka kacang panggang lokal bakal diwiwiti kanthi tepat.

Mother's Bistro and Bar, 121 SW 3rd Ave, Portland, OR 97204, Telpon: 503-464-1122

7. Republik Sarapan, California

Republik Sarapan kudu nindakake apa-apa kanthi sarapan amarga wis nambah pitung lokasi ing San Diego, uga lokasi ing Irvine lan Encinitas.

Tekanan ing Republik Sarapan yaiku nyedhiyakake tamu kanggo pilihan sarapan tradisional Amerika sing disedhiyakake ing papan santai kanthi rasa sing hebat.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Menu kasebut uga kalebu tortilla jagung Meksiko sing apik, Sarapan Jambalaya, lan Udang-lan-Grits, saliyane tarif sarapan sing "normal" kaya endhog lan daging (ing macem-macem bentuk).

Benediktus, omelet, pancake, lan roti panggang Prancis kasedhiya, uga kabeh minuman sing disenengi, kayata kopi sing adhem panas, adhem, bir koktail, lan koktail sarapan.

READ ALSO

8. Kafe Sabrina & Spencer's, Philadelphia

Café & Spencer's Sabrina's jenenge dadi anak pertama lan nomer loro saka Robert lan Rachel DeAbreu.

Iki minangka restoran nomer loro kanggo pasangan kasebut, sing mapan ing Spring Garden, lan tujuane kanggo nyedhiyakake konsumen pengalaman bersantap gaya kulawarga sing unik.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Menu sarapan lengkap karo barang-barang sing bisa nguwatirake sing mesthi bakal nggodha rasa lan supaya sampeyan luwih akeh maneh.

Ing menu, ana sawetara pilihan kanggo wong, kalebu pilihan vegetarian, vegan, lan bebas gluten. Frittata sing entheng lan alus, mangkuk quinoa, bagel lan lox, gandum, utawa roti panggang alpukat minangka pilihan kanggo sing duwe napsu sing luwih cilik. Ngombe teh es, kopi, utawa cappuccino kanggo ngumbah kabeh.

Sabrina's Café & Spencer's too, 1804 Callowhill St, Philadelphia, PA 19130, Telpon: 215-636-9061

9. Fire Island Rustic Bakeshm op, Anchorage, AK

Wiwit taun 2009, Fire Island Rustic Bakeshop wis nyenengake para palat lokal saka telung lokasi ing Anchorage.

Yen sampeyan njupuk salah sawijining roti spesial, roti lapis, utawa permen sing enak, sampeyan bakal weruh prabawa sing bisa ditrapake bahan ing produk pungkasan.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet ing cedhak Amerika Serikat

Toko roti nyiyapake saos lan hiasan dhewe ing papan kasebut, lan uga meres jeruk lan jeruk nipis kanthi tangan kanggo nambah semangat kanggo panggangan.

Sampeyan bisa tuku macem-macem roti tukang roti lan panggang, utawa mampir kapan wae kanggo ngombe secangkir kopi (utawa teh) lan rasa legi utawa roti isi enak. Rebo nganti Minggu, toko roti mbukak.

Fire Island Rustic Bakery, 1343 G St, # 102 Anchorage, AK 99501, Telpon: 907-569-0001

10. Restoran Counter Geraldine, Seattle

Geraldine's Counter Restaurant ing Columbia City misuwur nyedhiyakake roti panggang Prancis paling apik ing Seattle, uga macem-macem panganan esuk Amerika liyane.

Oat, granola, roti panggang Prancis, pancake, lan gorengan gaya lawas kanthi macem-macem macem-macem jinis yaiku sawetara opsi sing kasedhiya kanggo sarapan.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Ana enem macem-macem jinis omelet lan scrambles sing bisa dipilih, uga dhaptar gedhe saka sisih sampeyan dhewe. Kasedhiya mangan utawa ngirim pesen liwat telpon, sing bakal dikirim pipa panas lan siap kanggo njupuk.

Geraldine mbukak pitung dina seminggu, wiwit jam 7 esuk nganti 4 sore dina kerja lan 8 esuk nganti 3 sore ing akhir minggu.

Geraldine's Counter Restaurant, 4872 Rainier Ave, S Seattle, WA 98118, Telpon: 206-723-2080

11. Tia B's La Waffleria, Albuquerque

Penggemar waffle kudu ngunjungi restoran wafel Albuquerque sing apik iki.

Ora ana sing diarani wafel ukuran siji ing Tia B La Waffleria, lan sampeyan bisa milih saka enem adonan sing beda kanggo waffle sing mentas dimasak, nyedhiyakake macem-macem rasa lan sarat tanpa gluten.

Pilih saka wafel khas gandum utawa sing luwih khas kayata nasi lan santen utawa soba lan krim sing ora nguntungke.

Saiki ana bagean sing angel: pilih bahan sing bisa digunakake ing adonan lan wafel sing wis dimasak; opsi kalebu kombo manis lan enak uga macem-macem sirup, coulis, lan saos buatan omah.

Tia B's La Waffleria, 3710 Campus Blvd. NE, Albuquerque, NM 87106, Telpon: 505-492-2007

12. Zazie's, San Francisco

Sarapan Zazie iku klasik ing San Francisco, disedhiyakake saben dina wiwit 8 esuk nganti 2 sore ing dina kerja lan 9 esuk nganti 3 sore ing akhir minggu.

Menu kasebut nyedhiyakake macem-macem jinis barang, diwiwiti karo bagel panggang utawa endhog roti panggang sing sederhana kanggo sing duwe napsu sing cukup.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Sampeyan bisa milih macem-macem jinis Benediktus (kasedhiya muffin Inggris tanpa gluten), variasi endhog scrambled, sup, salad, lan roti lapis yen sampeyan butuh wiwitan sing cukup substansial kanggo dina iki.

Sajian unik sajian dina mesthi kasedhiya, uga macem-macem panganan enak saka wajan kasebut.

Zazie's, 941 Cole Street, San Francisco, CA 94117, Telpon: 415-564-5332

READ ALSO

13. Babi lan Jar Jelly, Kota Salt Lake

Dununge ana telung lokasi ing Utah ing Salt Lake City, Ogden, lan Holladay, lan mung bisa menehi brunch sing digawe inspirasi saka Selatan sing paling apik.

Kabeh telu nyedhiyakake sajian brunch lan nedha awan sing apik lan inventif sedina muput, lan dheweke kabeh percaya bisa nemokake barang sing diproduksi kanthi lokal kanggo njaga seger lan sehat.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Green Ham lan Endhog (kanthi hollandaise chile ijo) lan sarapan Creole sing kuat kalebu sing disenengi (kalebu kacang panggang, kale, lan saus Creole liwat biskuit).

Sandwich esuk, scrambles, utawa biskuit lan kuah minangka sarapan sing paling disenengi, uga endhog kanthi daging babi, sosis, utawa burger vegetarian. Mesthi wae, uga ana sawetara panganan enak sing nyenengake.

Babi lan Jar Jelly, 401 E 900 S, Salt Lake City, Utah 84111, Telpon: 385-202-7366

14. Surrey's Café and Juice Bar, New Orleans

Warung Kopi lan Jus Surrey minangka bar jus New Orleans paling tuwa sing nyedhiyakake jus organik murni, nggawa macem-macem rasa lan jus sing apik banget ing Magazine Street ing New Orleans.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Bebarengan karo pilihan jus sampeyan, ana macem-macem pilihan sarapan ala Kidul sing apik banget ing menu sing bisa sampeyan nikmati.

Yen sampeyan pengin miwiti dina karo panganan laut, pilih a mangkok udang lan grit utawa omelet daging kepiting karo brie lan alpukat.

Yen luwih seneng panganan daging, sampeyan bakal nemokake kabeh favorit sarapan tradisional, kayata endhog kanthi daging babi, sosis, lan biskuit. Pilihan populer liyane yaiku Huevos Rancheros (kalebu varian lox) lan Breakfast Burritos.

Surrey's Café and Juice Bar, 1418 lan 4807 Magazine Street, New Orleans, LA 70130, Telpon: 504-524-3828

15. Perusahaan Biskuit Denver, Denver

Perusahaan Biskuit Denver ana ing kana kanggo ngirit dina nalika sarapan mung biskuit krasan sing enak lan enak ditumpukake kanthi isi favorit lan basah kuah.

Sampeyan ora bakal adoh saka sarapan biskuit sing enak amarga lokasi perusahaan ing Colfax, Tennyson, Broadway, Colorado Springs, Stanley Marketplace, lan Kansas City.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Elmer (daging babi lan acar sing ditarik), Dahlia (sosis patty lan sirup maple), lan The Franklin minangka telung roti lapis biskuit sing paling populer ing menu (karo daging ayam goreng, daging babi, lan keju).

Coba salah sawijine legendaris Giant Biscuit Cinnamon Rolls kanggo ngisi rasa manis sampeyan.

Perusahaan Biskuit Denver, 3237 E Colfax Ave, Denver, CO 80206, Phpne: 303-377-7900

16. Diner Manuk Awal, Charleston

The Diner Manuk Awal ing West Ashley bangga ngeterake panganan mangan ing omah sing anyar kanggo manuk awal lan manuk hantu wengi.

Warta sing apik yaiku panganan sarapan tradisional kasedhiya sedina muput lan kalebu sawetara corak sing enak ing sarapan favorit Amerika.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Contone, nyedhiyakake udang goreng panko sing enak lan grit karo jeli mrica abang, uga pitik goreng pecan ing wafel kayu manis.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe telur dadar kanthi isi favorit utawa ndhuwur mangkuk grit kanthi keju, daging, sayuran, utawa ekstra.

Diner Awal Awal, 1644 Savannah Highway, Charleston, SC 29407, Telpon: 843-277-2353

17. Rakyat, Detroit

Kru Folk darmabakti kanggo panganan awak lan jiwa kanthi mung menehi panganan gawenan tangan sing berkualitas lan menu sing diilhami kanthi musiman.

Kabeh barang organik, sumber lokal, lan seger sabisa. Nggunakake bahan-bahan bermutu tinggi kasebut kanggo nggawe masakan sing ora iso lali nggawe koki Kiki lan Rohani (lan kabeh pelanggan) seneng banget.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Favorit sarapan kalebu Sarapan Dasar, sing kalebu endhog sing disajikake nganggo bumbu, bayem nganggo gaun manis, roti, lan senggol krasan, lan Sarapan Paris, sing asale luwih saka bawana lan kalebu ham Paris, brie sing akeh, roti, croissant, lan omahe senggol.

Penawaran liyane kalebu cheddar lan leleh pitik, wafel, lan panganan adhedhasar roti liyane.

Folk, 1701 Trumbull Ave, Detroit, MI 48216, Telpon: 313-290-5849

18. Deli Frances 'lan Brunchery, Chicago

Frances 'Deli wis dadi ikon Taman Lincoln sing misuwur meh 80 taun, lan kalebu pengikut biasa.

Brunchery premium digawe nalika Chef Derek Rylon lan kanca-kancane gabung karo restoran. Menu brunch ekstensif, kanthi pilihan roti bakar, blintz, biskuit, lan wafel Prancis sing apik.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Lan mung kanggo untu sing manis. Penggemar endhog kudu nyoba salah sawijine endhog endhog "Eggsquisite", sing kalebu Jerk Chicken Alfredo Omelet, Benediktus konvensional, lan Chicken Fried Country sing ora tradisional kanthi endhog pilihan.

Sampeyan uga bisa nggawe sarapan dhewe kanthi milih dhaptar akeh bahan.

Frances 'Deli and Brunchery, 2552 N Clark St, Chicago, IL 60614, Telpon: 773-248-4580

19. Vovomeena, Phoenix

Vovomeena minangka sarapan, sarapan, lan kopi sing fokus kanggo nawakake panganan sing digawe apik kanggo ngombe secangkir kopi.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

"Morning Moonshine" (menu minuman) kalebu kopi adhedhasar espresso klasik uga Kopi Bir Bir Dingin lan Teh Iced.

Omelet, Benediktus, biskuit lan kuah, tortilla Espanola, lan roti isi endhog dhasar kabeh ngisi pilihan sarapan.

Sampeyan uga bisa mangan tumpukan pancake, kue Johnny, utawa rasa nyeri tradisional (roti panggang Prancis sing apik). Pilihan "nedha awan" liyane kalebu burrito, pitas, lan sandwich. Vovomeena mbukak padhang lan awal dina kerja jam 6.30 esuk

Vovomeena, 1515 N 7th Ave, Phoenix, AZ 85003, Telpon: 602-252-2541

20. Roti Roti, Boston

Roti bakar sing Ramah ing Back Bay minangka restoran misuwur sing fokus kanggo ngirim panganan mangsan sing seger lan inventif.

Dheweke nyoba sumber kabeh bahan-bahan sing lokal, lan saben lokasi duwe patang spesial mingguan supaya rasa kasebut tetep seneng.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Piring sarapan bisa dipesen kapan wae yen iku sing sampeyan karepake. Staples sarapan kalebu alternatif vegetarian, vegan, lan bebas gluten, uga limang opsi Benediktus sing enak, pirang-pirang piring campuran, lan omelet.

Sweet Stuff nyedhiyakake kabeh pancake favorit, wafel, lan roti panggang Prancis. Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing digoleki ing menu, sampeyan bisa nggawe sarapan sing sampurna.

The Friendly Toast, 35 Stanhope St, Back Bay, MA 02116, Telpon: 617-456-7849

READ ALSO

Lokasi Sarapan Paling Apik ing Istanbul

Kita wis ndhaptar 20 restoran utama sing bisa dituku ing Amerika Serikat, nanging yen sampeyan ana ing Istanbul, Turki, sampeyan ora bakal ditinggalake. 

Yen sampeyan ana ing Istanbul, 5 restoran paling dhuwur kasebut bisa nyedhiyakake sarapan paling apik ing Istanbul (tegese panganan tradisional utawa suasana sing cocog kanggo sampeyan).

1. Sutis Emirgan

Iki bisa uga minangka salah sawijining panggonan paling apik ing Istanbul yen sarapan. Dununge ana ing pinggir Bosphorus ing wilayah Emirgan, cedhak museum Yayasan Sakip Sabanc.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Sanajan pendirian kasebut tetep kebak, kabeh pancen enak lan layanane cepet. Kanggo tekan kana, sampeyan bisa njupuk taksi ing wayah esuk utawa prau Hop-on & Hop-off ing wayah sore.

Alamat: Emirgan Mah. Sakıp Sabancı Cad. Ora: 1/3 Emirgan Sarıyer, İstanbul

2. Bebek Kahve

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Iki minangka permata sing didhelikake ing Bosphorus ing pinggiran Bebek sing paling dhuwur, lan dadi papan sing paling apik kanggo sarapan ing srengenge. Kita ngajak sampeyan nyoba Menemen, sing enak banget.

Alamat: Bebek Mh., Beşiktaş, İstanbul

3. Van Kahvalti Cihangir 

Salah sawijining titik sarapan siang sing paling populer ing Istanbul. Restoran iki dununge ana ing lingkungan bohemian trendi distrik Beyolu, Cihangir.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Sing duwe restoran iki asale saka Van, sawijining kutha sing kondhang amarga sarapan ing Turki Wétan. Kabeh apik banget, lan lingkungane apik banget. Ing akhir minggu, lokasine asring rame; luwih becik dikunjungi sajrone seminggu.

Alamat: Kılıçali Paşa Mh., Defterdar Yokuşu Ora: 52, Beyoğlu, İstanbul

4. Dalan Sarapan Kecamatan Besiktas

Papan-papan kasebut, sing dununge ing zona mahasiswa Besiktas, bakal nampani sampeyan ing setelan dhasar lan sambutan. Kabeh enak banget, nanging aja lali pişi, jinis donat sing diisi karo keju utawa coklat sing dadi panganan lokal.

Restoran paling apik kanggo istirahat kanthi cepet

Ing akhir minggu, asring ana antrian ing njaba restoran, nanging disaranake sampeyan ngenteni kanthi sabar amarga wis regane!

Beşitkaş minangka salah sawijining lingkungan paling apik lan nengsemake ing Istanbul.

Alamat: Sinanpaşa Mh., Beşiktaş, İstanbul

5. Mangerie Bebek

Iki minangka papan cilik sing apik ing wilayah Bebek kanthi pemandangan segara. Selebriti Turki asring nggawe perusahaan kasebut, sing swasana santai.

Restoran paling apik kanggo sarapan sing cedhak ing Amerika Serikat

Kasedhiya luwih akeh panganan internasional saliyane kanggo panganan lokal. Titik sarapan sing enak karo jus detoksida lan macem-macem jinis teh.

Alamat: Bebek, Cevdet Paşa Cd. Ora: 69, İstanbul

Ing artikel iki, kita nyathet restoran sarapan paling cedhak ing Amerika Serikat lan Instanbul. Muga-muga bisa migunani tumrap sampeyan kaya sing sampeyan seneng.

Mangga dituduhake kanthi apik karo kanca lan wong sing ditresnani lan uga menehi komentar kanggo nuduhake pikirane. 

Tambah Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *