Nyeuseuh Beungeut Pangsaéna pikeun Lalaki Kalayan Kualitas sareng Fungsi Anu Endah

- Nyeuseuh Wajah Pangsaéna pikeun Lalaki -

Léngkah munggaran sareng anu paling penting dina prosés perawatan kulit nyaéta ngabersihkeun. Éta prims kulit anjeun pikeun nyerep komponén aktif dina sésana program anjeun.

Aya seueur seueur pembersih wajah anu tiasa dipilih di pasar ayeuna. Lalaki, kaharti, bisa jadi overwhelmed. Seueur jalma anu masih teu wawuh sareng perawatan kulit, tapi sanés hartosna éta kedah sesah.

Nyeuseuh rupa diperyogikeun pikeun merangan pangaruh lebu, kokotor, polusi, sareng karusakan sinar matahari dina kulit.

Salajengna, nyeuseuh raray lalaki anu lumayan bakal ngaleungitkeun minyak sareng kokotor tina kulit anjeun, ngantepkeun anjeun raos beresih sareng direnovasi.

Janten, upami anjeun nyéépkeun waktos di luar, penting pisan pikeun ngabersihkeun wajah anjeun pikeun ngahindarkeun karusakan tina lebu sareng polutan.

Léngkah munggaran sareng anu paling penting dina prosés perawatan kulit nyaéta ngabersihkeun. Ogé, éta kulit kulit anjeun pikeun nyerep komponén aktif dina sésa program anjeun.

Aya seueur seueur pembersih wajah anu tiasa dipilih di pasar ayeuna. Lalaki, kaharti, bisa jadi overwhelmed. Seueur jalma anu masih teu wawuh sareng perawatan kulit, tapi sanés hartosna éta kedah sesah.

Ngartos naon anu diperyogikeun ku kulit anjeun mangrupikeun konci pikeun milih cuci wajah anu pangsaéna pikeun lalaki. Panginten anjeun milarian hidrasi, atanapi panginten anjeun milarian kasaimbangan.

Ogé, aya ogé formulasi pikeun unggal jenis kulit anu ngubaran masalah-masalah khusus. Aya pilihan anu sayogi pikeun anjeun paduli kaayaan kauangan anjeun.

Tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun milih cuci wajah anu pangsaéna pikeun lalaki, henteu paduli naha anjeun gaduh kulit berminyak atanapi rawan jarawat.

Naon Anu Dipilari

Sateuacan buru-buru kéngingkeun pangumbah anu pangsaéna pikeun lalaki; di handap ieu naon anu anjeun kedah pertimbangkeun:

1. Rumus Husus Tipe Kulit

Nyeuseuh raray anu pangsaéna kanggo anjeun ditangtukeun ku jinis kulit anjeun. Salaku conto, upami anjeun sangsara jarawat, anjeun kedah milarian formulasi anu ngandung zat merangan jarawat sapertos asam salisilat atanapi kulit willow.

Minyak moisturizing sareng formulasi creamier tiasa idéal pikeun kulit garing. Sababaraha beberesih wajah tiasa ngabantosan merangan gejala sepuh, nalika aranjeunna mendesain khusus pikeun kulit sénsitip.

Periksa labél pikeun klaim ieu anu dilarapkeun kana sarat unik anjeun.

2. Kualitas Hydrating

Kusabab nyeuseuh raray, sanaos usaha anjeun, panginten tiasa ngaleungitkeun minyak sareng kelembapan kulit alami anjeun, penting pikeun milih produk anu ngagaduhan sipat pelembab pikeun merangan kagaringan.

Nanging, aya sababaraha pilihan anu aya gumantung kana jinis kulit anjeun sareng tungtutan. Minyak, krim, sareng mantega tiasa nguntungkeun pikeun jinis kulit garing, sedengkeun gél, gliserin, sareng asam hyaluronic sigana nguntungkeun pikeun jinis kulit anu berminyak.

3. Bahan Non-Stripping atawa iritasi

Tujuan tina cuci muka nyaéta pikeun ngaleungitkeun kokotor, kuman, polutan, sareng sél kulit paéh. Bari ngajaga kasaimbangan alami kulit anjeun sarta Uap.

Para peselancar dina nyeuseuh raray leyur dina cai sareng ngabantosan miceunan puing sareng minyak tina kulit.

Nanging, sababaraha surfaktan, langkung ngorondang tibatan anu sanés. Surfactants tiasa ngabeungkeut keratin sareng ngahasilkeun dématurasi protéin, nyababkeun tatu mémbran sél keratinocyte.

Sulfat, anu paling umum nyaéta natrium lauril sulfat, mangrupikeun dua surfaktan anu kedah dihindari.

Top nyeuseuh raray pangalusna pikeun lalaki

Kusabab aya seueur pisan jinis beberesih wajah pikeun lalaki di pasar, anjeun kedah milih anu cocog pikeun jinis kulit anjeun. Ieu di handap mangrupikeun daptar Wash Wajah Pangalusna pikeun Lalaki:

Ieu ngajantenkeun daptar nyeuseuh raray anu pangsaéna pikeun lalaki.

Nyeuseuh raray pangalusna pikeun lalaki

Upami anjeun milarian beberesih pameunteu murangkalih kalayan bahan alami, pokok kageulisan héjo ieu sadayana. Pembersih wajah ieu ngaklaim nyaimbangkeun kulit bari diécékeun hipu ku énzim pepaya.

Ogé, produk na ngagaduhan tindakan berbusa lembut tapi henteu ngagaringkeun kulit. Alat beberesih ieu cocog pikeun sadaya jenis kulit, tapi éta khusus saé pikeun kulit gabungan.

Ieu ngajantenkeun daptar nyeuseuh raray anu pangsaéna pikeun lalaki.

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Pembersih ieu, anu mangrupikeun bagian tina rentang Pertahanan brand, ngajangjikeun janten perawatan kulit anti polusi.

Ogé, éta tiasa ngabantosan karusakan lampu biru anu disababkeun ku paparan rutin ka telepon sareng layar komputer. Ieu mangrupikeun komposisi anu lembut anu ngaleungitkeun minyak permukaan sareng polutan.

3. Susu beberesih Clarins buludru

Ieu ogé ngajantenkeun daptar pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki.

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

 

Aranjeunna sakapeung ngolompokkeun kulit anu garing sareng sénsitip ku alesan anu saé: duanana duanana négatip négatip pikeun seueur produk anu "normal" anu sanés, ngantep éta garing atanapi radang.

ogé, susu beberesih ieu mangrupikeun beberesih anu kuat anu ngaluarkeun rereged sareng kokotor bari ogé nyésa kulit.

4. Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Kiehl kang parantos padamelan kualitas calendula anu kacida ngandung gisi sareng kulit-hydrating, kembang sapertos marigold anu hérbal ti Mediterania, salaku bahan ti taun 1960an.

Saterusna, ieu cleanser foamy bébas sabun jeung pohara efisien jeung ekstrak calendula éféktif replenishes, moisturizes, jeung soothes kulit tanpa ngaleungitkeun minyak alam.

Janten cocog pikeun kulit sénsitip tapi langkung cocog pikeun jinis kulit berminyak sareng normal.

Nalika diaktipkeun ku cai, tékstur gél kréstis robih janten busa kandel, ngantepkeun kulit diremajakan, diageur, sareng katingalina sapertos anjeun kantos ngalaman bobo anu pangpayunna.

Ogé, solusi perawatan kulit calendula Kiehl mangrupikeun bagian tina rentang perawatan kulit calendula anu langkung ageung anu nganggo bahan super-botani ieu (anu balik ka abad ka-12).

Éta mimitina dimangpaatkeun di apoték tradisional Cina. 230ml hargana £ 25.50.

5. Horace purifying raray cleanser

Ieu ngajantenkeun daptar nyeuseuh raray anu pangsaéna pikeun lalaki.

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Pendekatan henteu-omong kosong sareng bébas tina perusahaan Perancis anu ramah anggaran ieu cukup pikaresepeun.

Salah sahiji produk terlarisna nyaéta nyeuseuh raray. Éta ngabersihkeun kulit sareng ngatur sebo, anu hartosna éta ngabantuan pikeun ngendalikeun produksi minyak.

Éta diwangun ku 99 persén komponén alami, kalebet areng diaktipkeun Jepang, yuka, lidah buaya, séng PCA, sareng gliserin turunan tutuwuhan.

Ogé, rarasaan anu nyegerkeun sareng énergi ogé tiasa ngabantosan ngamimitian dinten, khususna upami anjeun nuju mabuk. Éta saé pikeun sadaya jinis kulit sareng bébas paraben. £ 11 kanggo botol 200ml.

6. Nivea Lalaki Minyak Control Sadaya dina 1 Nyeuseuh raray

Ieu ngajantenkeun daptar nyeuseuh raray anu pangsaéna pikeun lalaki.

Pembersih wajah ieu ngabahas sababaraha rupa masalah, kalebet bintik-bintik hideung, jarawat, sareng minyak langkung.

Téhnik beberesih kendali minyak anu seueur épékna ngajantenkeun kulit anjeun lemes, rejuvenated, sareng éndah.

Salajengna, komposisi leutak anu nyéhatkeun leres-leres ngabersihkeun sareng ngaleungitkeun kaleuwihan minyak sareng kokotor tina pori-pori. Aksi beberesih anu tuntas ogé ngaminimalkeun sareng nyegah komédo sareng komédo.

Hasilna, éta nyayogikeun tindakan tahan minyak-tahan lami. Éta ogé ngabantosan pikeun nyegah sareng ngarawat jarawat. Ogé, campuran leutak tiis (anu ngandung areng alami) ngabersihkeun sareng ngaleungitkeun kaleuwihan minyak sareng kokotor tina pori-pori.

Salaku tambahan, éta ngagaduhan tindakan pangendali minyak anu tahan lami. Sareng nyegah sareng ngaminimalkeun jarawat, ngencangan kulit. Ogé, ngaleungitkeun titik-titik poék disababkeun ku kokotor. Salaku tambahan, di pantai, éta seger sareng tiis.

7. Nivea Lalaki Dark Spot Reduction Face Wash

Ieu ngajantenkeun daptar nyeuseuh raray anu pangsaéna pikeun lalaki.

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Krim ieu épéktip ngaleungitkeun titik-titik poék sareng ningkatkeun tampilan sareng rasana kulit. Éta ngaluarkeun kokotor sareng minyak kaleuleuwihan bari ngirangan noda hideung disababkeun ku kokotor sareng résidu.

Hasilna, éta nyeuseuh jero pikeun kulit bodas.

  • Kotoran sareng minyak superfluous dipiceun.
  • Beberesih jero pikeun kulit bodas
  • Ngadalikeun minyak dugi ka 12 jam.

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Sedengkeun éta alus pikeun sadaya jenis kulit, éta hususna mujarab pikeun kulit berminyak. Anjeun bakal nampi beberesih lengkep anu moal ngantep anjeun karasa garing. Ieu mangrupikeun pembersih busa anu teu aya bahan kimia anu parah.

Ekstrak jeruk bali sareng asam amino dimaksudkeun pikeun ngabantosan kasaimbangan kulit. Éta tiasa ngalebetkeun ieu dina rutinitas siang atanapi sonten anjeun.

9. Kiehl's Fuel Facial Energizing Face Wash

Suluh Wajah Kiehl dirancang pikeun énergi, sahingga ngandung kafein sareng vitamin E mentol.

Alat beberesih ieu, sapertos sisa garis bahan bakar wajah (anu mangrupikeun tempat anu hadé pikeun ngamimitian régimen perawatan kulit lalaki lengkep), didesainkeun pikeun ngahudangkeun kulit anu katingali capé bari sakaligus nyiapkeun éta cukur halus. £ 19.50

10. Pembersih Wajah Parsley Aesop 

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Garis parsley siki-diinfus tina formulasi ti Aesop mangrupikeun sistem perawatan kulit anu paling cocog pikeun pangotor anu tercemar sareng metropolitan, berkat sipat antioksidan anu ditingkatkeun dina bahan éta.

Wajar upami pembersih merek dagang tina waralaba nyaéta nyeuseuh wajah anu rajin sareng efektif pisan anu tiasa ngatasi minyak sareng kokotor.

Éta leyuran tekstur gél-tekstur hampang anu héran pikeun épéktipitasna.

Komposisi alamiah (sajaba ti binih peterseli anu beunghar ku vitamin) ngandung akar minuman keras, anti anti radang anu ngabantosan nada kulit. Sareng minyak siki blackcurrant, anu manpaat pikeun kulit normal, kombinasi, sareng kulit anu kaganggu.

Baca ogé:

11. Jaxon Lane Énzim Bubuk Nyeuseuh raray

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Cleanser henteu sadayana cair. Pikeun ngadamel a hampang exfoliating lather, campur sababaraha tetes cai jeung bubuk ieu antara palem Anjeun.

Éta ngandung énzim éksfoliasi buah (tina nanas sareng pepaya) anu ngaluarkeun kulit paéh sareng ngalaan kulit paling caang anjeun. Kitu ogé vitamin C, E, B3, sareng B5, anu gawé bareng pikeun masihan anjeun kulit anu lemes, lemes, sareng caang.

12. Daptar Inkis Pembersih Asam Salisilat

Daptar Inki, diadegkeun ku Mark Curry sareng Colette Laxton sareng standar industri anu nangtang.

Narékahan pikeun ngaleungitkeun lapisan jargon sareng pajeulitna dina perawatan kulit kalayan solusi anu didorong ku hasil anu ngandung bahan kerja keras sareng kreatif dina kisaran harga anu saé pisan (sadayana sahandapeun £ 15).

Kalayan hiji produk Inkey dijual unggal 30 detik, konsép perusahaan ngajaga harga murah sahingga konsumén tiasa nyobian hal-hal énggal jelas mayar.

Perusahaan panaratas ogé nempatkeun aktipitas berpréstasi tinggi (sapertos retinol atanapi asam hyaluronic) payun sareng pusat kana kemasanna sareng koleksi anu dipimpin ku bahan.

Pembersih wajah ieu sacara épéktip ngaleungitkeun kokotor sareng unclogs pori-pori pikeun ngirangan penampilan pori-pori anu ngagedéan sareng ngendalikeun kaleuwihan minyak kalayan 2% asam salisilat, asam hidroksixy béta (BHA).

BHA mangrupikeun exfoliant kimia sedeng anu dibarengan ku komponén seng pikeun ngabantosan ngirangan produksi sebum sareng allantoin, anu ngagaduhan sipat anti iritasi sareng ngalindungan.

Pangsaéna cocog pikeun normal nepi ka jinis kulit berminyak.

Solusi anu henteu garing, lampu-ngabahayakeun idéal pikeun saha waé anu ngalaman jarawat atanapi komédo sareng tiasa dianggo siang sareng wengi. 150ml hargana £ 10.99.

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Ieu mangrupa pilihan anu saé pikeun sadaya jinis kulit, tapi éta cocog pisan pikeun gabungan sareng kulit berminyak.

Éta populér kalayan celebs, tapi éta langkung ti saukur gimik.

Éta didamel ku ramuan alpine sareng bahan biodegradable kanggo masihan anjeun pangésian lembut. Pembersih ieu saé pikeun ngubaran panyawat minor sareng iritasi.

14. Cetaphil hipu Daily Scrub

Gampang pikeun ngaleungitkeun perawatan kulit anu diproduksi massal, tapi sering pilihan anu paling hemat biaya ogé anu paling dasar sareng épéktip.

Cleanse isuk-isuk, sore, sarta sanggeus gim jeung ieu beberesih busa hypoallergenic, nu bebas tina sabun jeung kelir.

Ieu salah sahiji toko obat klasik anu moal ngantepkeun anjeun asa garing.

15. Dr Jart Cicapair Macan Jukut Énzim Foam Cleanser

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Upami anjeun milari perawatan kulit anu kreatif, teu fuss, sareng reparative, henteu kedah langkung ti payun Dr Jart, kultus merek kageulisan Korea.

Aranjeunna nambihan sipat soothing macan kana kisaran Cicapair anu kawéntar ku perusahaan, mangrupikeun regimen produk anu dimaksudkeun pikeun nenangkeun penampilan kulit anu gampang ngairitasi.

Polusi, parobihan dina cuaca, kurang saré, bahkan di sakuliling anu rame tiasa nyababkeun ipisna halangan kulit.

Nalika anjeun nambihan rutinitas ngabersihkeun kulit anu keras sareng kuat pikeun campuran, hal-hal tiasa janten langkung parah.

Nyeuseuh nyanghareupan énzim Dr. Jart's Cicapair parantos dikembangkeun salaku beberesih busa anu super-hampang kalayan ieu diémutan.

Ieu cukup hampang pikeun pamakéan sapopoé, sanajan keur jiwa paling sénsitip, kalawan gliserin kacida moisturizing, kalawan tujuan soothing, reureuh, sarta malikkeun kulit kana urutan fungsi alus teuing.

Éta ogé kalebet Cicabond, kompleks replenishing uap. Sareng Jartbiome, bahan fermentasi probiotik eksklusif Dr. Jart (nganggo téknologi mikrobiom inovatif ti Koréa) pikeun ngimbangan kulit sareng nguatkeun panghalang Uap alami na.

16. Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse

ClarinsKumpulan réformulasi ahli beberesih (aya tujuh jumlahna).

Sareng toner diciptakeun kalayan jinis kulit anu béda-béda dina pipikiran sareng nganggo 100 persén bahan organik sumberna langsung tina tegalan Alpine nyalira sareng laboratorium hawa terbuka (Le Domaine Clarins).

Tempatna di luhurna 1,400 méter di Pegunungan Alpen Perancis sareng teu aya polusi dina hawa atanapi taneuh.

Pembersih wajah bertekstur mousse ieu ngabersihkeun jero bari ngadukung mikrobiom kulit anu séhat. The Gentle Complex, kombinasi ramuan Alpen organik 100 persén anu nyenangkeun sareng nenangkeun kulit, mangrupikeun penemuan Clarin.

Pikeun nambihan kasegaran, éta dicampurkeun sareng sapasang ekstrak pepelakan anu kuat: gentian emas organik sareng balm lemon organik.

Pikeun mantuan ngahormatan flora alami kulit urang, soapwort organik, ekstrak tutuwuhan jeung kapasitas foaming alam, sarta saponin, nu ngawula ka salaku agén beberesih alam, dipilih.

Ieu cocog pikeun sagala jinis kulit, cukup hipu pikeun panggunaan sapopoé, sareng bakal ngantepkeun kulit anjeun katingali langkung bercahya sareng bercahya.

Éta ngabeungharan ku ékstrak bubur asam jawa–anu ngandung AHA pikeun ngaékfoliasi kulit sacara lembut–sareng cocog pikeun sadaya jinis kulit, cukup hipu pikeun dianggo sapopoé, sareng bakal ngajantenkeun kulit anjeun langkung bercahaya.

Pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Henteu lami teuing pikeun ngalawan gejala sepuh dina kulit anjeun. Beungeut gently dikumbah jauh polutan jeung ieu gél ka beberesih susu.

Éta ngagaduhan seueur komponén, kalebet squalane sareng sababaraha jinis antioksidan sareng asam lemak, sadayana tiasa ngabantosan pikeun ngirangan ayana garis-garis halus sareng keriput.

Éta ogé hydrating, anu ngabantosan dina ngajaga kulit anu séhat sareng caang.

18. The Body Shop Lidah Cream Cleanser

Lidah hidrat sareng nenangkeun raray dina serbaguna ieu, krim beberesih. Mangrupikeun pelengkap anu saé pikeun rutin perawatan kulit anjeun saatos sapoé dina panonpoé.

Sanaos éta didesain kanggo raray (anu sifatna langkung peka tibatan sesa awak), éta tiasa dianggo dina daérah anu sunburn ogé.

19. Nivea Lalaki Pangaruh jero Raray sareng Nyeuseuh Janggot

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Karbon hideung kuat nyeuseuh raray ieu sacara efektif ngabersihkeun kulit sareng rambut janggot anjeun. Jero ngabersihan kulit, ngaleungitkeun polutan, kokotor, sareng minyak langkung. Komposisina ngajamin yén kulit karaosna parantos diberesihkeun sareng diréjuasi deui bari henteu garing teuing.

Nyeuseuh raray sareng janggot ieu ngabantosan ngaleungitkeun polutan. Ogé, nyeuseuh raray sareng janggot ieu ngabersihan kulit anjeun ku ngaleupaskeun minyak tambahan sareng puing.

20. Habit Watek Goréng Ngalereskeun Matcha & Mint Daily Cleanser

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Kabiasaan anu goréng urang tiasa mangaruhan pangaruh bencana dina kaséhatan kulit urang.

Teuing waktos layar, tuang tuangeun anu raoseun, sareng teu cekap bobo ngan ukur sababaraha conto.

Bad Habit, perusahaan perawatan kulit-hibrida hibrida dumasarkeun di Los Angeles. Sareng dipimpin ku duta besar brand global, sutradara kreatif, sareng super-influencer Emma Chamberlain diciptakeun pikeun ngahancurkeun karusakan anu dilakukeun ku polah urang anu teu ati-ati.

Produk nyayogikeun spéktrum dasar perawatan kulit sadidinten sareng solusi gancang anu ditargétkeun, khususna dikembangkeun pikeun nenangkeun kulit anu setrés sareng ngagentoskeun peradangan, sareng mangrupikeun paporit diantara Gen Z sareng millennial anu jarawat jarawat.

Mérek mérek rentang Wake Things Up nyeuseuh raray mangrupikeun pembersih énjing anu henteu saur PH.

Pembersih tekstur busa anu nyegerkeun dibungkus ku bahan aktif kalebet detoksifikasi matcha green tea (anu nyadiakeun kulit hiji dorongan antioksidan) jeung moisturizing lidah buaya (anu daun kulit lemes jeung mulus).

Kitu ogé kombinasi minyak atsiri sareng mint pikeun ngahudangkeun indera. Éta nyegerkeun sareng nyayogikeun bersih jero tanpa nyababkeun iritasi. Éta cocog pikeun sadaya jenis kulit, bébas tina sulfat, sareng vegan.

ieu beberesih terapi populer di kalangan anu gaduh warna kulit anu langkung poék. Sareng aranjeunna nyiptakeunana pikeun ngatasi masalah kalebet kulit berminyak sareng nada henteu rata.

Ogé exfoliates sareng tiasa dianggo salaku topeng lima menit; bahan aktif sapertos niacinamide sareng asam salisilat ngabantosan ningkatkeun kulit dina waktosna. Nanging, pikeun aplikasi sareng panyimpenan anu gampang, batang dibungkus dina toples.

22. Neutrogena Ultra Gentle Cream Wajah Pembersih

Nyeuseuh raray pangalusna pikeun lalaki

Daripada ngikis sél kulit paéh-nyumbatkeun pori, sababaraha exfoliating beberesih anggo salisilat atanapi asam laktat pikeun ngabubarkeun aranjeunna.

Ogé, ieu téh téhnik profésional, tapi lamun boga kulit sénsitip, ulah eta.

Sabalikna, anggo scrub fisik ringan, sapertos scrub pembersih, anu ngagabungkeun dua prosés perawatan kulit janten hiji (janten kulit anjeun tahan satengah galur). Upami anjeun ngusap kana lembut, éta bakal aman pikeun ngagunakeun rutin.

23. Lalaki Garnier Nyanghareupan Nyeuseuh Daya Bodas Aksi Ganda

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Cuci muka Dual Texture munggaran Garnier pikeun lalaki dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun lebu sareng polutan bari ogé masihan kulit penampilan anu langkung adil.

Aranjeunna nambihan asam salisilat sareng vitamin C kana resep pikeun ngaleungitkeun kulit anjeun kana inti sareng ngaleungitkeun kusam. Ieu deeply cleanses sarta ngaleungitkeun minyak.

Ogé, Asam salisilat sareng vitamin C dipikanyaho pikeun ngéfusi sareng ngirangan kusam dina kulit, masing-masing. Salaku tambahan, éta pisan ngabersihan kulit, ngaleungitkeun minyak, kokotor, sareng polutan. Sareng saatosna, kulitna katingali langkung rata, moncorong, sareng seger sadidinten.

24. Tanpa pamrih Ku Hyram Centella & Green Tea Daily Gel Cleanser

Garis perawatan kulit kolaborasi anyar ieu tina The Inkey List (bahan anu didamel élmu, bahan hemat biaya). Sareng super-kulitfluencer Hyram Yarbro aya dina misi pikeun memicu parobihan sosial ku ngagunakeun platform Yarbro (kalayan 12 juta saatos) pikeun naekeun kasadaran sareng organisasi pangrojong anu aya dina ka opat kategori.

Nanging, éta mangrupikeun produk perawatan kulit anu lemes sareng épéktip anu ogé disetél pikeun nyegerkeun rutinitas dandan anjeun. Ogé, anu dianggo sadidinten, nyeuseuh raray anu bertékstur gél nyaéta pelembab sareng beberesih jero pikeun sadaya umur sareng jinis kulit.

Salajengna, éta parantos didamel nganggo sapasang antioksidan 5% Tea Héjo Kompléks pikeun nenangkeun sareng ngirangan warna beureum. Sareng 3% Centella Asiatica Komplek pikeun nenangkeun kulit.

Nanging, ku 14.5 persén gliserin pelembab dina larutan saimbang pH, tanpa teras-garing atanapi nyabut kulit kalembaban penting.

Ogé, éta vegan, tanpa korma, sareng unggal beberesih anu dipésér ngabantosan parobihan iklim ku nyalametkeun leuweung tropis tina karuksakan, berkat kolaborasi sareng Rainforest Trust.

25. Superfluid Square Hiji Lemes Foam Cleanser

Tujuan tina merek unisex generasi saterusna ieu, anu didamel di fasilitas dermatologis berbasis sains di Italia, nyaéta ngajantenkeun perawatan kulit saderhana, pikaresepeun, sareng henteu setrés.

Nanging, titik akhir pikeun garis unisex gen salajengna ieu nyaéta kulit anu séhat, sanés kulit anu sampurna. Maka, ku anggepan yén kaéndahan sanés ngeunaan nyumponan kriteria anu teu mungkin.

Cairan super merhatoskeun naon anu dipikahoyong konsuménna. Unggal DM, komentar, balesan, sareng kuis Instagram diperhatoskeun nalika nyiptakeun produk énggal.

Square One Gentle Foam Cleanser, pembersih wajah anyar perusahaan, ngalangkungan langkung ti 50 tes laboratorium sareng 200 pamariksaan kualitas sateuacan tim mutuskeun ngaleupaskeun.

Ogé, éta ngandung sari chamomile pikeun ngirangan kapekaan sareng niacinamide (vitamin B3). Pikeun moisturize bari ngajaga panghalang kulit, kitu ogé calming vitamin E, antioksidan anu ngajaga sél kulit tina radikal bébas.

Pembersih sapopoé kalayan tékstur cai anu hampang sareng lembut épéktip ngaleungitkeun kokotor sareng polusi-partikel anu ngaganggu mikrobiota urang.

Ngahasilkeun halangan kulit anu lemah, pori-pori dilebarkeun, sareng kagaringan. Cocog pikeun sadayana, bahkan anu ngagaduhan sensitipitas katuangan, sareng lengkep vegan.

ieu pemanasan gél pemanasan mangrupa pilihan alus teuing pikeun guys oily-skinned. Éta ngagunakeun areng pikeun ngabersihan, nyaimbangkeun, sareng ngaleutikan penampilan pori-pori.

Urang ogé tiasa nganggo éta babarengan sareng beberesih dobel. Ieu vegan sareng henteu aya bau buatan, sapertos produk Boscia anu sanés.

27. Lalaki Garnier Kakuatan Sél Bodas Anti-Gelap Kaadilan Ngumbah Wajah

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Ku ngaleungitkeun najis, polutan, sareng sél paéh hideung, Garnier Lalaki Kaadilan FaceWash katingali ngagenclang kulit. Larutan anti polusi na, anu kalebet cai anggur anti oksidan, ngaleungitkeun kokotor sareng rereged.

Ogé, éta ngaleungitkeun sél paéh hideung sareng sacara dramatis nyegerkeun kulit berkat panggunaan ekstrak lemon pencerah sareng manik-manik micro-polishing anu hampang.

Salaku tambahan, Cai Anggur Anti Oksidan dianggo pikeun nginum ieu. Ogé, kokotor sareng rereged dihapus. Nanging, sari sari ngabantosan pikeun ngaleungitkeun sél kulit paéh hideung.

28. Garnier Lalaki Acno Ngalawan Nyeuseuh Wajah

The Garnier Acnofight hasil combats genep gejala jerawat. Pikeun manajemén minyak efisien, solusi ieu ngandung komponén alam.

Nanging, salaku hasilna, kulit anjeun tetep bersih, garing, sareng seger. Micro-beads exfoliate kulit, ngaleungitkeun komédo, sarta pori clogged jelas.

Komponén alami ieu henteu ngan ukur ngirangan sékrési minyak tapi ogé nganyarkeun sareng mulangkeun kulit anjeun. Éta kalebet asam salisilat, anu ngagaduhan pangaruh baktéri sareng beberesih.

Sababaraha Salicylic Aktip & Manpaat Herba Perbaikan. Ogé, éta ngagaduhan kontrol minyak basis Gel. Sareng dianggo dina Jerawat anu garing

Ogé, komédo dipiceun, sareng pori-pori dikencangkeun. Sarta eta lightens Tanda na Ngurangan Redness

29. Acqua Di Parma Barbiere nyeuseuh raray poean

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Acqua Di Parma, bisnis koloni Italia tukang didirikeun taun 1916. Nyetél palang luhur kalayan aroma premiumna, milarian kolaborasi unik, sareng formulasi anu pikaresepeun.

Nyeuseuh revitalisasi ieu mangrupikeun salah sahiji dua tambahan anyar pikeun ADP's Barbiere range of face, shave, beard, and haircare. Anu ditujukeun pikeun lalaki sareng diideuan ku tradisi tukang cukur Italia.

Ogé, éta ngagaduhan mérek mérek bau Colonia, anu masihan raos langsung tina kanyamanan sareng seger.

Komposisi hampang cocog pikeun sadaya jenis kulit sareng dimaksad pikeun panggunaan sapopoe. Éta sacara épéktip ngaleungitkeun polutan, kokotor, sareng kokotor tanpa ngarusak atanapi ngeringkeun kulit.

Nyatana, éta sacara aktif hidrat kulit dugi ka genep jam saatos diterapkeun. Anu saé pikeun kaséhatan kulit umum tapi sanés alesan pikeun leueur pelembabna.

Minyak siki waluh sareng D-panthenol (anu duanana kalembab pisan), ekstrak kembang kembang (anu astringen sareng nyegerkeun deui), sareng ngarevitalisasi ekstrak rosemary sadayana damel sasarengan supados pori-pori na katingali langkung alit sareng sisikian kulitna katingali langkung disaring.

Nalika digabungkeun sareng anu énggal Krim Poé Multi-Aksi, Tekstur krim-to-lemes-busa anu gampang digunakeun ieu ngarujuk kana pendekatan anu langkung saderhana pikeun dandan sadidinten tina mérek klasik tapi mikir-maju ieu. 100ml hargana £ 28.

Baca ogé:

30. Révisi Perawatan Kulit Lemes Lemesion

Dr Heather Rogers tina Dermatologi Modern, salah saurang médis anu kuring percanten pisan ku rekomendasi produk, nyarankeun lotion beberesih hampang Révisi pikeun kaseueuran pasien anu ngagaduhan kulit sénsitip.

Éta angkat minyak sareng asam amino apel sateuacan nyenangkeun sareng pelembab ku ekstrak chamomile sareng ganggang.

31. L'Oreal Paris Lalaki Ahli White Activ Brightening Busa

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Ahli L'Oreal Ahli Bodas Aktip busa pemutihan sengit mangrupikeun komposisi pro-pengelupasan unik anu ngabantosan lalaki dina ngaleungitkeun sél kulit maot, ningalkeun kulitna anu cerah sareng cerah.

Losyin ieu ogé ngamajukeun ngaleungitkeun sél kulit maot. Éta nyucikeun kulit sareng ngajantenkeun langkung cerah ku ngaleungitkeun sagala kokotor.

Ogé, éta ngagaduhan sistem pertahanan anu aktip. Sareng ieu mangrupikeun bahan aktif anu menenangkan anu ngabantosan nguatkeun tahan alami kulit ka panyerang sadidinten, hasilna ngirangan ketang sareng kanyamanan anu langkung ageung.

Ogé, pro exfoliation na mangrupakeun agén peeling kuat. Éta ngabantosan ngaleungitkeun imperfections dina permukaan kulit sareng ngadorong ngaleungitkeun alami sél kulit paéh.

Salaku tambahan, éta nguatkeun pertahanan alami kulit. Sareng lembut ngabersihkeun sareng sacara instan ngencarkeun kulit. Ogé, éta ngécéskeun kulit unggal dinten

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Cai micellar bisa jadi dipikanyaho ku anjeun lamun ayeuna ngagunakeunana pikeun beberesih dua kali.

Éta mangrupikeun bagian anu penting tina rutinitas perawatan kulit multi-léngkah. Résidu produk, kokotor, jeung minyak sadayana tiasa dipiceun ku beberesih no-bilas ieu.

Gabungan cai anggur, chamomile, sareng gliserin ti Caudalie nyatakeun ngahédrasi kulit. Pikeun kaéndahan kageulisan sareng perawatan kulit, cai micellar ieu kedah aya.

33. Fulton & Roark aftershave Cloths

Kaén ieu, nyaéta a satengah beberesih sareng bagian toner, hipu saimbang kulit saatos unggal cukur. Minyak tangkal téh sareng hazel dukun digunakeun pikeun ngabasmi kuman sareng ngabersihan pori-pori, sedengkeun kayu putih dianggo kanggo meredih sénsitip.

Sanaos anjeun henteu nyukur, anjeun tiasa nyandak éta ka gym atanapi kanggo tuang siang.

34. Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Cleanser

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Ieu ngabersihkeun, ngabersihkeun kulit sapopoe tina Kiehl kang mangrupakeun stimulating, solusi bébas minyak dijieun pikeun alamat masalah disababkeun ku produksi sebum kaleuleuwihan.

Ogé, éta épéktip ngaleungitkeun kokotor, minyak, sareng polutan tanpa stripping, drying, atanapi kompromi épidermis. Sareng cocog pikeun jinis kulit normal dugi ka berminyak.

Ogé, éta ngagaduhan tékstur gél lampu, téknologi busa gancang, sareng dipinuhan ku dua botanis konci: sari tutuwuhan gurun sareng lidah buaya.

Ekstrak buah jeruk nipis, anu kuat dina vitamin C sareng dipikanyaho ngagaduhan pangaruh astringén sareng kalebet jumlah kalium anu seueur pikeun hidrasi jangka panjang sareng jangka panjang.

Nanging, éta jelas bakal ngirangan kaleuwihan minyak dina permukaan kulit nalika dianggo énjing sareng wengi, ngantepkeun seger sareng saimbang. Éta cukup hipu pikeun dipaké unggal dinten sareng saé pikeun kulit hipu. Pikeun 150ml, hargana £ 18.

35. Avène Cleanance cleansing gél

PISAN CUCI PANGSAÉNA pikeun lalaki

Hipu Avène urang Perawatan anu efektif pisan ngagaduhan pangaruh anu santai dina kulit anu gampang ngairitasi.

Hatur nuhun kana pangaruh anu soothing tina cai semi termal sareng dédikasi pikeun ngabantosan individu anu sangsara tina sensitipitas.

Narasi dimimitian taun 1736 di kota alit di beulah kidul Perancis. Nalika kuda Marquis de Rocozel ngembangkeun pruritus pengkuh sareng disembuhan saatos sababaraha beuleum di walungan Orb.

Kieu kumaha kualitas cai anu pikaresepeun tina cai semi termal Avène kauninga. Sareng éta parantos kalebetkeun kana unggal-unggal formulasi mérek.

Ogé, ieu gél beberesih hampang tujuan ganda, idéal pikeun duanana awak jeung beungeut, nyaeta anyar pikeun koleksi. Utamana (tapi henteu ngan) mangpaat pikeun kulit berminyak sareng rawan cacad kusabab efektivitasna sacara klinis didamel dina ngaleungitkeun polutan sareng ngirangan kaleuwihan sebum.

Ogé, éta gaduh basa bébas sabun anu diperkaya kalayan konsentrasi anu luhur tina cai cinyusu termal anu ngagentos sareng ngalembutkeun, anu ngahiji ngabantosan épidermis anu langkung halus sareng mattified.

Ngandung 84 persén bahan anu diturunkeun sacara alami sareng dipinuhan ku kompleks Comedoclastin aktif anu inovatif sareng dipaténkeun.

Tanpa iritasi atanapi beureum, komposisi biodegradable daun kulit asa bersih, seger, sareng dimurnikeun.

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Balsem krim ieu ngabersihan kulit jero tanpa stripping eta. Éta diwangun ku seueur komponén organik sareng didamel ku perusahaan anu komitmen pikeun perawatan kulit héjo sareng kageulisan.

Balsem ieu nyayogikeun beberesih anu tuntas ogé séhat anu séhat terhidrasi. Hebat pisan salaku ngabersihkeun masker aliran sateuacan mandi.

37. Q + Pembersih Harian Peppermint

ieu beberesih mint-infused mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian dinten 'pareum' kusabab ciri anu mantep sareng ngahirupkeun deui.

Mangrupikeun produk anu jero pikeun pelembab sareng lemes anu didamel pikeun ngahargaan kasaimbangan alami kulit anjeun.

Ogé, éta bébas alkohol (jadi moal dehydrate), vegan-friendly, sarta dipak kalawan aktip botanis potent. 'Kabugaran' kulit mangrupikeun tujuan utama perusahaan perawatan kulit Inggris anu bersih sareng bahan-bahan ieu.

Ieu dibuktikeun dina pendekatan lugas sarta pamakéan zat anti radang, nu ngagunakeun 98.2 persen komponén turunan alami.

Minyak daun pepermin, kalayan mangpaat ngabersihkeun alami sareng serangan antibakteri dina noda, janten pamimpin, dicadangkeun ku coco sulfat (bahan kimia anu diturunkeun tina asam lemak tina minyak kalapa).

Ogé, salaku alternatip pikeun SLS (bahan kimia anu dianggo pikeun masihan wajah nyeuseuh lather), anu tiasa nyababkeun kagaringan sareng iritasi.

Éta cocog pikeun sadaya jenis kulit, ti mimiti berminyak dugi ka garing, kombinasi janten sénsitip, sareng éta dumasar kana cai tibatan minyak. 125ml hargana £ 7.50.

38. Tambak Lalaki Energy Caang Anti Dullness Nyeuseuh raray

Pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Ngumbah Wajah Énergi Lalaki Pondok nyaéta nyeuseuh raray anu caang pikeun lalaki.

Éta jero ngabersihan kulit anjeun sareng ngantepkeun raos beresih sareng rejuvenasi ku ngaleungitkeun kokotor, minyak, sareng polutan. Éta ogé épisién ngaleungitkeun kokotor sareng polutan, ngaleungitkeun sél kulit maot sareng mulangkeun sinar langsung kana kulit.

Sajaba ti éta, infusion menthol méré éta hiji kesegaran tingling sarta penampilan energetic. Ogé, ekstrak biji kopi sareng menthol cooling digabungkeun pikeun nyiptakeun kakuatan 2-in-1.

Sakali deui, ekstrak biji kopi masihan sinar langsung. Ogé, Menthol nyegerkeun kulit anjeun ku cara niiskeunana.

Beberesih wajah kalayan sipat anti-kusam sareng caang. Sareng ngaluarkeun kokotor, minyak, sareng kusam tina permukaan.

39. Homme Nyanghareupan Nyeuseuh Sapopoé

pangumbah raray anu pangsaéna pikeun lalaki

Mérek ieu dirancang kalayan kulit lalaki dina pikiran, sakumaha nunjukkeun nami. Alat beberesih ieu ogé sayah, ngajantenkeun pilihan anu cocog pikeun anu sering nyukur.

Ogé, éta ngagaduhan pangaruh anu ngagentos dina kulit berkat ditambahan tangkal téh sareng lavender. Ieu mangrupikeun pembersih anu hadé pikeun saha waé anu milari nyeuseuh poean anu langkung nétral dina harga anu wajar.

40. Dipelak Alchemist hipu gél cleanser

 

Tumuh Alchemist nyadiakeun "sistem" kageulisan alam tur holistik. Tina duanana penyelamat kulit topikal sareng anu tiasa dicerna anu kalebet zat aktif anu dipidangkeun pikeun ngamajukeun kaséhatan sél kulit.

Kalayan kasadaran sareng hormat tina kanyataan yén karaharjaan sareng kageulisan anu saling pakait.

Gentle Gel Facial Cleanser ti perusahaan lemes dina kulit sénsitip, kalayan campuran ekstrak botani anu lemes anu ngamungkinkeun épidermis (lapisan permukaan kulit) kanggo ngambekan henteu nganggo stripping atanapi ngaganggu lapisan anu langkung jero.

Kelopak mawar anu diteken tiis (tinggi polifenol) dicampurkeun sareng chamomile, bergamot, sareng kulit kayu willow kanggo ngabantosan pori-pori decongest sareng ngabubarkeun bintik-bintik gelap.

Lidah buaya (anu jangkungna polisakarida) ngaleupaskeun iritasi, ngirangan warna beureum, sareng ningkatkeun kaasihan sareng kacaangan.

Produk gel-to-foam unisex ngabersihkeun sareng nenangkeun, nawiskeun épék anti sepuh, sareng cocog pikeun sadaya jinis kulit. Nanging, éta tiasa langkung resep ku lalaki pikeun éstétika gaya apotekerna. 200ml pikeun £ 31

Baca ogé:

Ieu gampang pikeun ngahontal pikeun cleaner teuing-abrasive. Panginten anjeun malah milarian sensasi "kedap", yén rasa kulit anjeun diseret kana tulang pipi anjeun nalika anjeun ngagosok.

Tapi éta tanda négatip; éta hartosna beberesih anjeun teuing kasar sareng bakal ngarugikeun kulit anjeun dina jangka panjang. Pilihan ieu, di sisi anu sanésna, lemes sapertos domba.

Aranjeunna bénten-bénten tina tatan-tatan énggal-énggal dugi ka nyeuseuh susu, bubuk pori-pori nepi ka mujijat ngaluarkeun minyak. Hasilna, sigana bakal aya pilihan di dieu anu cocog pikeun jinis kulit anjeun, ngaleungitkeun pangotor tina tukang nyieun artos anjeun.

Punten kantun ngantunkeun koméntar sareng resep halaman ieu. Ogé, anjeun tiasa ngawartosan ka babaturan sareng kulawarga ngeunaan éta.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *