Tietosuojalauseke

Tämä tietosuojakäytäntö hallitsee tapaa, jolla suntrustblog.com kerää, käyttää, ylläpitää ja paljastaa www.usanewscourt.com -sivuston ("Sivusto") käyttäjiltä (kukin, "käyttäjä") kerättyjä tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee Sivustoa ja kaikkia Specs Price Nigerian tarjoamia tuotteita ja palveluita.

Henkilökohtaiset tunnistetiedot

Voimme kerätä henkilötietoja käyttäjiltä monin eri tavoin, mukaan lukien muun muassa, kun käyttäjät vierailevat sivustollamme, tekevät tilauksen, tilaavat uutiskirjeen, täyttävät lomakkeen ja muiden toimintojen, palveluiden yhteydessä ominaisuudet tai resurssit, jotka tarjoamme sivustollemme.

Käyttäjiltä voidaan pyytää tarvittaessa nimeä, sähköpostiosoitetta. Käyttäjät voivat kuitenkin käydä sivustollamme nimettömästi. Keräämme henkilötietoja käyttäjiltä vain, jos he toimittavat vapaaehtoisesti meille nämä tiedot. Käyttäjät voivat aina kieltäytyä antamasta henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, paitsi että se voi estää heitä harjoittamasta tiettyjä sivustoon liittyviä toimintoja.

Ei-henkilökohtaiset tunnistetiedot

Voimme kerätä muita kuin henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja käyttäjistä kun ne ovat vuorovaikutuksessa sivustomme. Ei-henkilökohtaiset tunnistetiedot voivat sisältää selaimen nimen, tietokoneesi tyyppi ja teknisiä tietoja käyttäjille viestintävälineitä meidän Site, kuten käyttöjärjestelmä ja Internet-palveluntarjoajat hyödyntää ja muita vastaavia tietoja.

Web-selain evästeet

Sivustomme voi käyttää "evästeitä" parantaa käyttäjäkokemusta. Käyttäjän verkkoselain asettaa evästeitä heidän kiintolevylle kirjanpitotarkoituksiin ja joskus seurata tietoa niistä. Käyttäjä voi halutessaan asettaa selaimen kieltää evästeet tai ilmoittamaan, kun evästeitä lähetetään. Jos he tekevät niin, huomaa, että joissakin osissa sivuston ei ehkä toimi oikein.

Miten käytämme kerättyä tietoa

Usanewscourt kerää ja käyttää käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

- Henkilökohtaisen käyttökokemuksen saamiseksi: Voimme käyttää tietoja aggregaatissa ymmärtääksemme, kuinka Käyttäjämme ryhmänä käyttävät sivustollamme tarjottuja palveluita ja resursseja.

- Sivustomme parantaminen: Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme tarjontaa sinulta saamiesi tietojen ja palautteen perusteella.

- Paranna asiakaspalvelua: Tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi.

- Tapahtumien käsitteleminen: Voimme käyttää käyttäjien itsestään antamia tietoja tehdessään tilauksia vain palvelun tarjoamiseksi kyseiselle tilaukselle. Emme jaa näitä tietoja ulkopuolisille osapuolille paitsi siinä määrin kuin se on tarpeen palvelun tarjoamiseksi.

- Sisällön, myynninedistämisen, kyselyn tai muun sivuston ominaisuuden hallinnointi: Lähettää käyttäjille tietoja, jotka he ovat sopineet saavansa aiheista, joiden mielestämme kiinnostaa heitä.

- Määräajoin lähetettävien sähköpostien lähettäminen: Sähköpostiosoitetta, jonka käyttäjät antavat tilausten käsittelyyn, käytetään vain lähettämään heille heidän tilaukseensa liittyviä tietoja ja päivityksiä. Sitä voidaan käyttää myös vastaamaan heidän kyselyihinsä ja / tai muihin pyyntöihin tai kysymyksiin. Jos käyttäjä päättää osallistua postituslistallemme, hän saa sähköpostiviestejä, jotka voivat sisältää yrityksen uutisia, päivityksiä, niihin liittyviä tuote- tai palvelutietoja jne.

Miten me suojelemme tietojasi

  • Me hyväksyä asianmukaisia ​​tiedonkeruu, varastointi ja jalostus käytäntöjä ja turvatoimet luvattoman tunkeutumisen, muuttamisen, luovuttamisen tai tuhoamisen henkilökohtaisia ​​tietojasi, käyttäjätunnus, salasana, tapahtumatiedot ja tallennetut tiedot sivustollamme.
  • Luovutamme henkilökohtaiset tiedot

Emme myy, myy tai vuokraa käyttäjille henkilötietoja muille. Emme voi jakaa edellä mainittuihin tarkoituksiin yhteisiä aggregaattisia väestötietoja, jotka eivät liity asiakkaiden ja käyttäjien henkilökohtaisiin tunnistetietoihin, yhteistyökumppaneidemme, luotettavien tytäryhtiöiden ja mainostajien kanssa.

Voimme käyttää kolmansien osapuolien palveluntarjoajia auttamaan meitä liiketoiminnan ja sivuston ylläpitämisessä tai hallinnoimaan toimintaa puolestamme, kuten uutiskirjeiden tai kyselyjen lähettämisessä. Voimme jakaa tietosi kolmansille osapuolille rajoitettuihin tarkoituksiin edellyttäen, että olet antanut meille suostumuksesi.

Kolmannen osapuolen sivustot

  • Käyttäjät voivat löytää sivustoltamme mainontaa tai muuta sisältöä, joka linkittää kumppaneidemme, toimittajiemme, mainostajien, sponsoreiden, lisenssinantajien ja muiden kolmansien osapuolten sivustoihin ja palveluihin. Emme hallitse näillä sivustoilla näkyvää sisältöä tai linkkejä, emmekä ole vastuussa sivustollemme linkitettyjen tai sivustoltamme linkitettyjen verkkosivustojen käytänteistä.

Lisäksi nämä sivustot tai palvelut, mukaan lukien niiden sisältö ja linkit, saattavat muuttua jatkuvasti. Näillä sivustoilla ja palveluilla voi olla omat tietosuojakäytäntönsä ja asiakaspalvelupolitiikkansa. Selaamiseen ja vuorovaikutukseen kaikilla muilla verkkosivustoilla, mukaan lukien verkkosivustoilla, joilla on linkki sivustollemme, sovelletaan kyseisen verkkosivuston omia ehtoja ja käytäntöjä.

mainonta

Mainoksia, jotka näkyvät sivustollamme toimitetaan käyttäjille mainostamalla kumppanit, jotka voivat asettaa evästeitä. Nämä evästeet mahdollistavat mainosten palvelin tunnistaa tietokoneen joka kerta he lähettävät sinulle online-mainoksen kokoamiseen kuin henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja sinusta tai muille, jotka käyttävät tietokonetta. Tämä tieto mahdollistaa mainosten verkkojen, muun muassa toimittaa kohdistettuja mainoksia, että he uskovat olevan eniten kiinnostaa sinua. Tämä tietosuojakäytäntö ei kata evästeiden käyttö tahansa mainostajat.

Google Adsense

Jotkut mainoksista saattavat näyttää Google. Google käyttää DART-evästettä sen avulla, että se voi näyttää mainoksia käyttäjille heidän vierailunsa perusteella sivustollemme ja muille Internet-sivustoille. DART käyttää "ei henkilökohtaisia ​​tietoja" eikä seuraa henkilötietojasi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, fyysinen osoitteesi jne. Voit kieltäytyä DART-evästeen käytöstä vierailemalla Googlen mainos- ja sisältöverkoston tietosuojassa käytäntö osoitteessa http://www.google.com/privacy_ads.html

Mediavinen ohjelmallinen mainonta

Napsauta tietoja Mediavine-mainoskumppaneiden keräämistä tiedoista ja siitä, miten voit kieltäytyä tietojen keräämisestä tätä

Suntrustblog.com voi päättää päivittää tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Kun teemme, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alaosassa.

Kehotamme käyttäjiä tarkistamaan tältä sivulta mahdolliset muutokset pysyäkseen ajan tasalla siitä, miten autamme suojaamaan keräämämme henkilötiedot. Tunnustat ja hyväksyt, että sinun vastuullasi on tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti ja saada tietää muutoksista.

Hyväksyt nämä ehdot

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tämän käytännön ja palvelusehdot. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, älä käytä sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä muutosten lähettämisen jälkeen tähän käytäntöön, katsotaan, että hyväksyt muutokset.