xbox dipaké

Dipaké Xbox One 2022, Fitur sareng Bundles Pangalusna di Inggris sareng AS

- Dipaké Xbox One 2022-

Ngalaman generasi anyar kaulinan jeung hiburan. Jelajah konsol, gim Xbox anyar sareng lami, sareng asesoris pikeun ngamimitian atanapi nambihan ka anjeun.

Xbox One delivers hiji kaulinan sadaya-anyar jeung pangalaman hiburan anu bakal transformasi kumaha anjeun maén. Xbox One ngahijikeun kaulinan anu pangsaéna, anu paling dipercaya 

Xbox One anu dianggo, Fitur sareng Bundel Pangsaéna di Inggris sareng Amérika Serikat

Ngeunaan Xbox One 2022 Dipaké

Xbox One mangrupikeun garis konsol gim vidéo bumi anu dikembangkeun ku Microsoft. Diumumkeun dina Méi 2013, éta panerusna pikeun Xbox 360 sareng konsol basa katilu dina séri Xbox konsol gim video.

Mimiti dirilis di Amérika Kalér, bagéan Éropa, Australia, sareng Amérika Kidul dina bulan Nopémber 2013 sareng di Jepang, Cina, sareng nagara-nagara Éropa sanés dina Séptémber 2014.

Éta mangrupikeun konsol gim anu mimiti dirilis di Cina, khususna di Zona Perdagangan Bebas Shanghai. Microsoft masarkeun alat salaku "sistem hiburan sadayana-dina-hiji", ku sabab kitu nami "Xbox One".

Konsol generasi kadalapan, éta utamina diperjuangkeun Sony's PlayStation 4 sareng Nintendo's Wii U, sareng engkéna Switch.

Software sareng Jasa Xbox One

Konsol ngajalankeun dua sistem operasi dina hypervisor; kaulinan dijalankeun dina hiji sistem operasi anu misah.

Nalika aplikasi sareng antarbeungeut pangguna dijalankeun dina versi anu dilucuti tina Microsoft Windows; parangkat lunak sistem aslina dumasar kana Windows 8, tapi aranjeunna parantos robih janten Windows 10.

Arsitéktur ieu ngamungkinkeun sumber daya pikeun dialokasikeun khusus pikeun aspék anu béda-béda dina fungsi konsol, kalebet multitasking sareng pamrosésan Kinect, mastikeun "jaminan mutlak kinerja" pikeun gim.

Xbox One ngadukung aplikasi Universal Windows Platform, anu tiasa didesain pikeun ngajalankeun konsol, Windows 10, sareng Windows 10 Mobile dina sinkronisasi sareng platform Windows.

Fitur Xbox One Multimedia

Xbox One ngagaduhan input HDMI anu tiasa dianggo salaku pass-through kanggo TV set-top box

Xbox One tiasa ningali sareng muterkeun eusi tina DLNA server sareng alat panyimpenan USB nganggo aplikasi "Media Player". Aplikasi ngamungkinkeun playback video tina Blu-ray Disc, DVD, sareng média CD.

Konsol nyayogikeun kamampuan pikeun tuang tipi langsung ku ngajantenkeun salaku HDMI pass-through kanggo kotak set-top panyadia televisi atanapi aksésoris Digital TV Tuner opsional anu ngamungkinkeun panggunaan tipi darat digital.

Konsol nyadiakeun pituduh program éléktronik sorangan katelah OneGuide, augmenting pungsionalitas streaming nu aya pikeun nyadiakeun saran pintonan dumasar kana sajarah nempoan.

Aksés terpadu ka "Saluran Aplikasi" anu cocog sareng jasa pidéo online, sareng kontrol sora ngalangkungan Kinect.

Dipaké Xbox One 2022: Naha Anjeun Ngadéngé Ngeunaan Xbox Live?

Aranjeunna geus diskalakeun ladenan Xbox Live nepi ka ngagunakeun 300,000 server pikeun Xbox One Pamaké. 

gudang awan sayogi pikeun ngahemat musik, pilem, gim, sareng kontén anu disimpen, sareng pamekar tiasa nganggo Live server (sasarengan platform komputasi awan Microsoft Azure) pikeun nawiskeun kontén dinamis dina gim sareng pungsionalitas sanés. 

Pangguna tiasa gaduh 1,000 sobat.

Pembaruan parangkat lunak Désémber 2016 nambihan Klub fitur jejaring sosial énggal, anu ngamungkinkeun pangguna ngiringan grup anu fokus kana kapentingan atanapi gim khusus, sareng Milarian grup (LFG), sistem pikeun ngabantosan pangguna pikeun milarian pamaén pikeun ngiluan partéyna pikeun maén multiplayer.

Layar Kadua sareng Streaming

Aplikasi Xbox SmartGlass nyayogikeun fungsionalitas anu diperpanjang. Hal ieu ngamungkinkeun alat anu ngajalankeun Windows Phone, Windows 8, iOS, sareng Android pikeun dianggo salaku alat pendamping pikeun fitur.

Sababaraha fitur anu disebatkeun di luhur nyaéta:

  • Daya kana konsol.
  • Kadali jauh.
  • Ogé, ngakses pesen, sareng Feed Kegiatan.
  • Salajengna, mésér eusi sareng nyayogikeun integrasi sareng kaulinan sareng kontén anu tangtu. 

Salaku tambahan, aplikasi SmartGlass ogé tiasa dianggo pikeun ngalirkeun tipi langsung ka alat Android sareng Windows upami konsolna nganggo tuner tipi digital USB

Layar Kadua sareng Streaming

Dipaké Xbox One 2022: Naha anjeun gaduh ide ngeunaan Xbox One Games?

Kaulinan Xbox One disebarkeun sacara fisik dina Blu-ray Disc, sareng digital salaku unduhan ngalangkungan Microsoft Store.

Sadaya kaulinan Xbox One kedah dipasang dina panyimpenan konsol: hiji tiasa maénkeun bagian tina kaulinan (sapertos tingkat muka) saatos pamasangan atanapi unduhan ngahontal titik anu khusus, sedengkeun sésa kaulinan diunduh atanapi dipasang di latar tukang.

Sanajan kitu, pikeun judul heubeul (sapertos 360 kaulinan, tingali "Xbox 360 kasaluyuan", handap), hiji kudu antosan nepika réngsé instalasi maén.

The Xbox One Best Games dina 2021

  • Beureum Dead panebusan 2
  • Nu Witcher 3: Wild Hunt
  • Dishonored 2
  • Apex Legenda
  • Doom abadi
  • Gears 5
  • Sekiro: bayangan maot Dua kali
  • Fana Kombat 11
  • Forza cakrawala 4
  • Iblis Méi manyun 5
  • Madden NFL 20
  • Nyicingan Jahat 2
  • Overwatch
  • Celeste
  • Assassin urang Syahadat Odyssey
  • Monster Hunter: Dunya
  • Liga Rocket

Dipaké Xbox One 2022: Tempat di AS jeung UK One Can Mésér Cheapest Xbox One

Upami anjeun milarian dimana kéngingkeun Xbox anu pangsaéna di AS atanapi Inggris, teras perhatoskeun. Di handap ieu aya sababaraha tempat anu anjeun kedah perhatikeun:

Dipaké Xbox One 2022: Bundel Pangalusna (Inggris)

  • Konsol Pangmurahna sareng Kaulinan: GAME - Cara anu paling murah pikeun urang kéngingkeun kéngingkeun Xbox One énggal sareng gim nyaéta GAME's Kinect-kirang Xbox One konsol sareng Call of Duty: Hantu kebat pikeun £ 369.99. Upami anjeun mayar tambahan £ 10, anjeun tiasa kéngingkeun FIFA 14Forza 5medan perang 4, atanapi LEGO Marvel Superheroes sanésna. GAME nuju ngalakukeun seueur bundling dina Xbox One ayeuna, sigana langkung seueur tibatan pangecér utama sanés. Iket Titanfall, kalebet Kinect, nyaéta £ 389.99, tapi anjeun tiasa nambihan Battlefield 4 kana bungkus anu sami pikeun £ 409.99. Upami anjeun milari anu langkung lengkep sareng Kinect, anjeun tiasa kéngingkeun sénsor, konsol, Call of Duty: Hantu, édisi khusus Wolfenstein, Titanfall, Ryse, sareng Man of Steel, sareng Wolverine Blu-ray pikeun harga £ 439.99. Aya bundle didinya nganggo konsol Kinect-kirang.
  • Game Seek - konsol sareng Kinect sareng Titanfall: £ 387.99.
  • Grainger Games - konsol sareng Kinect sareng Titanfall: £ 388.99.
  • ShopTo - konsol sareng Kinect sareng Titanfall: £ 389.86.
  • Amazon UK - konsol sareng Kinect sareng Titanfall: £ 389.99.
  • GameStop - sareng Kinect sareng dua gim: £ 399.99.
  • Tesco - konsol sareng Kinect sareng Titanfall: £ 399.

Konsol mandiri (Inggris)

  • Pra-panghandapna Milik pikeun Konsol tanpa Kinect, Konsol Pra-Milik Termurah sareng Kinect: Kaulinan Grainger: konsol sareng Kinect (pra-milik): £ 330.99. Pra-urutan konsol Xbox One tanpa Kinect: £ 348.99.
  • GameStop - sareng Kinect: £ 399.99. Pra-urutan Xbox One tanpa Kinect: £ 349.97.
  • Konsol pangmurahna sareng Kinect: Amazon UK - Xbox One konsol sareng Kinect: £ 379.99. Pra-urutan Xbox One tanpa Kinect: £ 349.85.
  • Tesco - konsol sareng Kinect: £ 399. Pra-urutan konsol Xbox One tanpa Kinect: £ 349.
  • ShopTo: Pra-order konsol tanpa Kinect: £ 349.85.
  • GAME: konsol sareng Kinect: £ 389.99 énggal, £ 349.99 pra-milik. Pra-urutan konsol tanpa Kinect: £ 349.99.
  • GameSeek - konsol sareng Kinect: £ 399.99. Pra-pesenan pikeun konsol tanpa Kinect: £ 339.75.
  • Zavvi - konsol sareng Kinect: £ 379. Pra-urutan konsol Xbox One tanpa Kinect: £ 349.99.

Bundel Pangsaéna (AS)

  • Walmart - iket Titanfall Walmart nyaéta $ 499. Anjeun tiasa, kumaha ogé, kéngingkeun konsol sareng Kinect, Forza 5, sareng hiji kaulinan sanés anu anjeun pilih $ 499. Bungkus Walmart anu paling mahal kalebet konsol sareng Kinect, Forza 5, NBA Live 14, Fighter Inside, sareng kontroler tambahan $ 549.
  • Buy Best - konsol sareng Kinect sareng Titanfall - $ 499 (nambihan 24 bulan Xbox Live Gold kanggo $ 559.97).
  • Amazon - konsol sareng Kinect sareng Titanfall - $ 499.
  • Sam's Club - konsol sareng Kinect sareng Titanfall - $ 499
  • Gamestop - konsol sareng Kinect sareng Forza 5: $ 499.99.
  • Target - konsol sareng Kinect sareng Forza 5: $ 499.99.
  • NewEgg - konsol sareng Kinect sareng Forza 5: $499.99. Konsol Xbox One sareng Kinect sareng Titanfall: $ 499.99.

xbox dipaké

Dipaké Xbox One 2022: Konsol Mandiri (AS)

  • Konsol Pra-milik pang murahna: NewEgg - konsol sareng Kinect - $ 439.99 pra-milik. Pra-urutan konsol Xbox One tanpa Kinect - $ 399.99.
  • Konsol Anyar Anu Murah: Amazon - konsol sareng Kinect - $ 464.97. Pra-urutan konsol Xbox One tanpa Kinect - $ 399.
  • Walmart - konsol sareng Kinect - $ 499. Pra-urutan konsol Xbox One tanpa Kinect - $ 399.
  • Buy Best - konsol sareng Kinect - $ 499.99. Pra-order pikeun Xbox One konsol tanpa Kinect - $ 399.99.
  • Gamestop - konsol sareng Kinect - $ 499.99 énggal atanapi $ 449.99 kapamilikan. Pra-urutan konsol Xbox One tanpa Kinect - $ 399.99.
  • Target - Pra-urutan pikeun konsol tanpa Kinect - $ 399.99.
  • Dell - konsol sareng Kinect - $ 499.99.

Bacaan Patali:

Dipaké Xbox One 2022: Kumaha Milih Kaulinan Pangsaéna pikeun Anjeun

Teu aya trik khusus pikeun milih kaulinan anu pangsaéna. Éta masalah karesep pribadi.

Daptar ieu mudah-mudahan masihan anjeun sababaraha pitunjuk, tapi teu aya "gim anu pangsaéna" dina cara anu sami sareng henteu aya "kadaharan anu pangsaéna" atanapi "méja kopi pangsaéna." Éta gumantung kana kabutuhan anjeun, sareng karesep anjeun.

Sacara umum, anjeun bakal hoyong mertimbangkeun genre karesep anjeun, dimimitian ku. Upami anjeun dina haté pikeun pondok, gancang-gancang FPS, mésér RPG anu kontémplatif panjang moal nguntungkeun anjeun.

Kitu ogé, pertimbangkeun naha anjeun hoyong judul anggaran ageung, anu sigana bakal raos sareng rumit, atanapi judul indie, anu sigana bakal langkung gancang sareng ngandelkeun sababaraha kait saderhana.

Dipaké Xbox One 2022: Antisipasi

Aya seueur gim anu pikaresepeun dina cakrawala, kalebet sababaraha ekslusif anu ngajangjikeun sapertos "Laut Pencuri," "ReCore," sareng "Quantum Break".

 Nanging, bejaan yén Xbox One ngarepkeun pertandingan kaopat dina "Gears Perang"Peta-petualangan franchise, anu sumping akhir taun ieu.

Upami anjeun teu acan gaduhna, ayeuna waktos anu pangsaéna pikeun mésér. Pariksa sagala upsides. Punten tinggalkeun koméntar, resep, sareng bagikeun tulisan ieu dina Xbox One 2022 Dipaké sareng réréncangan sareng kulawarga!

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *