Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

- Pantai caket abdi -

Adegan pantai (khususna upami anjeun gaduh lalu lintas) mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling pikaresepeun di daérah Los Angeles.

Kami nempatkeun daptar sababaraha tempat anu paling hébat pikeun bersantai di Pasipik di daérah Los Angeles, naha anjeun ngagaduhan anjing, hoyong ngagantung ngaluncatan, hoyong snorkel atanapi kayak, henteu tiasa cekap néwak gelombang dina papan surfing anjeun , sapertos birding atanapi ngan saukur hoyong ngojay sareng tunda.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Kumisan ti Hollywood sareng patalimarga, Los Angeles panginten paling dikenal dina imajinasi populér pikeun pantai na.

Wilayah Los Angeles boga sababaraha bagéan garis pantai anu paling indah sareng diaku, ti kolam renang pasang surut Semenanjung Palos Verdes dugi ka pasir keusik Malibu.

Tetempoan sareng sora tina Venice Ocean Front Walk sareng Dermaga Santa Monica sigana wawuh pikeun warga lokal boh anu nganjang. Tapi aranjeunna henteu ngan ukur pantai di Los Angeles; aranjeunna ngan ukur paling sibuk.

Kalayan diémutan éta, ieu aya 13 pantai di daérah anu cocog pikeun ngojay, berjemur, bersepeda, mendaki, ngajajah, sareng naon waé anu anjeun badé lakukeun di pantai.

25 Basisir Pangsaéna di Los Angeles

Ieu di handap aya sababaraha pantai anu caket kuring sareng 25 Basisir Lacak Pangsaéna di Los Angeles:

1. Pantai Point Mugu

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Mangrupikeun perjalanan anu panjang ka pantai ieu, anu caket di luar wates Ventura County, tapi hadiahna mangrupikeun sisi pantai anu dramatis sareng taringgul sareng sababaraha matahari terbenam anu paling indah di Kidul California.

Saatos jalan-jalan di taman kaayaan caket dieu, anjeun tiasa tiis dina salancar.

2. Robert H. Meyer Peringatan Propinsi Pantai

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Pantai El Pescador, La Piedra, sareng El Matador mangrupikeun bagian anu langkung alit tina garis pantai di pantai kaayaan anu ageung ieu.

Anu terakhir nawiskeun formasi batu sareng guha anu pikaresepeun pikeun dijajah, sareng sadayana tilu tempat anu saé pikeun pasang kolam sareng pasang aksi pantai.

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

6. Pantai Escondido - Malibu

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Naha aya pantai anu langkung terpencil tibatan "Escondido"? Ieu, sapertos Pantai Carbon, mangrupikeun pantai pribadi Malibu anu disumputkeun di tukangeun imah mewah anu dikendarkeun ku para turis bari henteu sadar éta aya.

Pantai di dieu rada langkung alit tibatan di Carbon, janten mangrupakeun ide anu saé pikeun parios pasang ombak sateuacan waktos kusabab pasang pasang pasang daunna alit kanggo nyebarkeun simbut.

Ogé, leumpang, di sisi anu sanésna, pikaresepeun, sareng jalan-jalan ti Pantai Escondido kulon ka pantai Paradise Cove anu mahal dipikaresep ku warga satempat. Teu aya tempat parkir; tibatan, parkir umum sayogi di sapanjang PCH.

Pantai Escondido ngagaduhan dua titik aksés umum: hiji di jembatan Escondido Creek sareng anu sanés caket Jalan Raya Pasipik 27148 Pasipik.

7. Pantai Cove Abalone

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Sanaos ngan sajam jauhna, seuseueurna Angelenos henteu sadar kana pantai anu tenang sareng padumukan ieu di Rancho Palos Verdes. Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Kalayan sababaraha jalur hiking sareng cadangan ékologis nagara sareng gawir lindung anu nyayogikeun pandangan spektakuler di Pasipik, Abalone Cove pikaresepeun naha anjeun hoyong ilubiung dina sagala rupa kagiatan atanapi ngan saukur bersantai di pasir.

Éta ngagaduhan sababaraha tidepools anu paling hébat di California sareng sakedik guha anu luar biasa pikeun dijelajah. Kusabab batu murag sareng gawir teu stabil di luhur, sababaraha pantai sareng pasang pasang surut parantos diblokir, janten parios peta pikeun mastikeun yén anjeun aya di tempat anu aman.

Barbecue sareng seuneu, ogé ingon-ingon, dilarang.

Baca ogé:

8. Pantai El Pescador - Malibu

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

El Pescador mangrupikeun salah sahiji tina tilu khasanah pantai Malibu anu diwangun ku Robert Meyer Memorial State Beach (dua anu sanésna nyaéta El Matador sareng La Piedra).

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi. Éta ngagaduhan sadayana: keusik, tidepools, kamar kecil, sareng ogé cove tambahan anu disumputkeun anu datang ka pantai anu parantos sepi ieu kadang-kadang teu katingali.

Masing-masing tina tilu pantai di grup ngagaduhan tanda nyalira, sareng tempat parkir anu ditunjuk (mayar) di belah kidul Leo Carillo anu langkung terkenal. Anu pang kulonna tina tilu nyaéta Pantai El Pescador.

Lalampahan anu pondok dina jalur anu lungkawing tina tempat parkir di 32900 Pasipik Jalan Raya Pasipik diperyogikeun pikeun aksés ka pantai, anu mangrupikeun coco keusik disada ku kolam pasang surut.

9. Basisir Laguna

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Turunkeun jandéla sareng rengkuh sababaraha Natasha Bedingfield nalika anjeun angkat ti The Hills sareng angkat ka basisir Pantai Laguna.

Kota Oranyeu alit sareng saé brotes tujuh mil basisir, kalayan guha sagara, kolam renang, pasang aksi di seaside, sareng kolam renang pasang aksi normal, sanaos seueur pantai keusik dina kasempetan anu anjeun ngan ukur kedah turun payung sareng bersantai siang.

Salaku asal tina skimboarding, tindakan sapertos tunggang gunung anu kalebet ngalangkungan permukaan cai pikeun nyocogkeun ombak nalika aranjeunna lebet, teu tiasa aya tempat anu langkung ageung pikeun nyandak tusukan di buruan ieu anu luar biasa - atanapi niténan salaku pemirsa pasif nalika masarakat lokal pamer kamampuanana.

Pastikeun pikeun dua kali leres-leres tingali aturan, sabab masing-masing basisir gaduh susunan nyalira kana latihan naon anu diijinkeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji Track Beaches Near Me.

Bow Narrows mangrupikeun basisir caket laut anu terkenal dimana anjeun bakal ningali segel sayah 100 yard seaward dina Seal Rock, sareng skimboarding, scuba jumping, surfing awak, pool pool, sareng latihan anu sanés diijinkeun.

Thalia Road mangrupikeun pilihan anu paling luhur diantara para peselancar, sedengkeun Wood's Bay sareng Darling's Inlet ngagaduhan perairan anu jero pikeun luncat sareng nalungtik kolam renang.

10. Taman Rincon Beach

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

lagu pantai caket

Seueur anu terang ka Dark's Seashore di La Jolla, San Diego, salaku salah sahiji basisir California anu ngan ukur bulistir Rincon Kalér .

Laut tilu mil leres-leres diwatesan sareng kasar di bagian-bagian tertentu, janten nuju meuntas jalan ka Rincon Park District Seashore upami anjeun pikaresep ka pasir anu langkung lega.

Sakedik ngajauhan basisir nyaéta Carpinteria Feigns Alam Reserve dimana anjeun tiasa ngaeksploitasi jalan satapak sareng Carpinteria Seal Safe-haven Overview dimana anjeun tiasa ningali anjing laut anu tilelep handapeunana.

Naturists berjuang sacara energet pikeun tetep sareng bagéan pakéan anu kawijaksanaan di basisir sareng di 2017, Kantor Parks Distrik sareng Sheriff Daérah nyatujuan pikeun lirén nandatanganan nudist kecuali upami aya keluhan.

Tanda "Henteu Bareness" bagian sésana dina titik luhur miring anu nyababkeun basisir laut, tapi sakitar 1,200 kaki ka arah kulon anjeun bakal ngalacak tanda séjén anu ngingetan yén anjeun "Asupkeun Wilayah Pakéan-Diskresi," anu nandakeun awal daérah anu didukung aranjeunna.

11. Terranea Cove Beach - Rancho Palos Verdes

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Henteu sadaya jelema ngarti yén éta cove leutik sepi tukangeun Terranea Resort ogé tiasa diaksés ku masarakat umum.

Pantai na modest tur diaksés ngaliwatan keur leumpang sapanjang gawir, tapi kusabab Resort nyadiakeun korsi, urang bisa datang tanpa nanaon jeung cukup eusi.

Ogé, daya tarik anu utama nyaéta guha laut, anu bakal sesah dihontal ku murangkalih alit tapi nanjak anu pikaresepeun dina batu nalika pasang surut pikeun murangkalih anu langkung sepuh.

Parkir sayogi pikeun masarakat umum dina tempat bayar anu dipasang dina kénca kahiji di Terranea Way. Éta jalan pondok turun ka Terranea Cove ti ditu.

12. Sapi

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Pikeun urang anu tiasa leres-leres bosen kahaneutan, basisir kalér resep Oxnard nyaeta lamunan. Éta pikeun kaseueuran sapertos 15 derajat langkung cooler sareng énergina teu tiasa dibantah leupas.

Ngan sajam urang ngajalankeun ti LA, aya seueur barang-barang pikaresepeun pikeun dilakukeun di Oxnard angkat ti sewa ski stream dugi ka ngajajah perjalanan ngalangkungan Kapulauan Channel — anu Laut laut Oxnard masihan sudut pandang sawarga dina.

Mertimbangkeun ngajakan bumi basisir pikeun tungtung saminggu tempatna? Anjeun bakal mendakan seueur pantai di sapanjang basisir Oxnard, nanging, Oxnard Seashore nyalira panginten janten hadiahna.

Ombak di dieu leres-leres ngagurilap, sareng éta ngan ukur ngahiit sareng anjing anu dialungkeun ogé Taman Oxnard Seashore, anu luar biasa pikeun piknik, layang-layang ngalayang, ninggang kana jungkiring pasir, sareng ngintip lalajo anjing batur.

Eureun copious tur modest, dina $ 5 pikeun sapopoe (kontan). Anjeun tiasa nyandak anjing salami éta aya dina ranté, sareng kumargi Oxnard Seashore aya di Kursus Sapédah Pasipik Pasipik, éta mangrupikeun tempat anu pantes pikeun nyandak sapédah anjeun.

Reservasi diperyogikeun pikeun piknik kebat, janten nelepon aranjeunna (dina 805-385-7946) pikeun nyabut tempat.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Salah sahiji pantai anu paling terkenal di daérah Greater Los Angeles nyaéta Santa Monica. Pantai pasir bodasna anu panjang, darmaga, ngahartikeunana sareng Annenberg Community Beach House, sareng éta sering rame sareng kagiatan sareng jalma.

Roller coaster, Segways, pancakes, sareng hotel mewah sadayana sayogi di Santa Monica Beach, anu ogé aya sababaraha pasir bodas pangsaéna di dunya.

Anjeun henteu milari upami anjeun mendakan teu aya hubunganana di dinya. Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Pantai anu teu saé ieu mangrupikeun favorit lokal, kusabab aksés na gampang, parkir jalan gratis, sareng pandangan anu pantes pikeun kartu pos.

Dibandingkeun sareng pantai anu caket, éta lokasi luar-payun di payuneun lingkungan gerbang swasta anu ngajaga gerombolan, ngamungkinkeun dinten pantai anu tenang pisan.

Sunset Beach nawiskeun jamban sareng penjaga kahirupan, tapi teu aya tuangeun sanés naon anu anjeun bawa dina cooler anjeun. Sanaos Pantai Huntington mangrupikeun kota anu caket, Sunset Beach mangrupikeun dusun anu sanés didaptarkeun oranyeu County.

Antara Jalan Anderson sareng Warner Avenue, beulah kuloneun Pacific Avenue nyaéta pantai.

15. Dockweiler

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Saatos waktos anu diperpanjang tina Dockweiler kahuruan ageung ditutup, aya anu tungtungna parantos dugi ka pantai sareng tiasa dianggo. Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Seuneu ageung terlarang di Los Angeles sareng aksésna di Dockweiler ngan ukur hiji genah anu misahkeun basisir ieu-ngan saukur mastikeun anjeun nempatkeun tempat anjeun pas dina waktosna sabab sacara umum bakal gancang gancang.

Upami anjeun milari tés, candak buruan bar-b-que anjeun ka luar-kéngingkeun daging tina Belcampo dina jalan anjeun, sareng pasang barbecue leueur dina seuneu.

Likur henteu diijinkeun di Dockweiler, sareng anjeun bakal ningali sababaraha kapal pesiar pulisi ngageleser.

Kami henteu pernah tiasa nungtut nolak norma-norma, anu nunjukkeun yén kami henteu pernah tiasa nganjurkeun anjeun néwak sababaraha gelas tuangeun anu murah sateuacan anjeun némbongan sareng ngempelkeun cairan anu cocog sareng karesep anjeun, sahingga sacara signifikan langkung hésé pikeun palaksanaan hukum anu teu jelas.

Henteu aya kasempetan kami kukituna ngadorong éta. Saeutik pisan caket ka Dockweiler (kacuali upami anjeun nyobian tuang di Remiss), janten bakal janten BYO Cookout sadidinten.

pantai jalur pangsaéna caket kuring

Taman Nasional Leo Carrillo mangrupikeun tempat anu beda-beda lingkungan sareng gawir anu lungkawing, walungan Malibu kanggo jalanna, sareng cai murni kalayan seueur kolam renang. Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Éta mangrupikeun surga pikeun para peselancar, perenang, lounger pantai, peluncur angin, pencinta pancing, sareng penjelajah panasaran sél basisir, disetél dina 1.5 kilométer pantai idéal.

Kémping pantai dipayungan ku tangkal sycamore anu gedé panginten janten bagian utami tapi cai Leo Carrillo tiasa ditampung ku tamu mana waé.

Baca ogé:

17. Zuma

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Sigana tujuan numpak sirah Malibu, Kang Zuma semacam tempat individu ti gambar Midwest nalika aranjeunna nganggap basisir laut Los Angeles— aranjeunna nembak seueur Baywatch di dieu.

Zuma panginten basisir laut anu pang hébatna di LA, janten sanaos kasohor anjeun kedah, dina naon waé, ngagaduhan pilihan pikeun tilelep kana inpormasi anu pantes; éta ogé dimana anjeun bakal mendakan Point Dume, pura-pura rongkah anu nempel kana laut.

Upami anjeun pendaki batu, angkat anjeun ka luhur pikeun pandangan singa laut anu leres-leres ditawan. Aya seueur pisan anu ngeureunkeun, nanging, kumargi Zuma nuju rame ngeunaan éta tiasa langkung mahal tibatan basisir anu sanés — harga usum panas tiasa dugi ka $ 10 kanggo soré (sareng henteu dientosan sapeuting diijinkeun).

Pastikeun pikeun ngamangpaatkeun kaunggulan, nanging, kusabab henteu pisan uihna, kamar mandi, sareng lapangan voli.

Sedengkeun tempat tuangeun tempatna aya di hiji sisi atanapi sisi laut, dinten Malibu anu pinunjul kedah dimimitian (atanapi tamat) di Malibu Wines — éta tingkat kualitas pangsaéna pikeun nginum siang di Los Angeles.

Alasanna matak pikasieuneun, sareng basis pelanggan bahkan langkung. Atanapi di sisi sanésna dina kasempetan kaluar anu anjeun resep ngaraosan anggur sareng nyerep dina gelas-gelas pasar anyar kalayan basisir laut salaku pangalaman anjeun, angkat ka Malibu Ranch Restaurant di Malibu Dock.

18. Pantai Rogers Propinsi

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Taman low-key ieu sareng pasir anu cekap pikeun dibentang ayana di belah kalér Dermaga Santa Monica. Ogé, ieu mangrupikeun daérah anu saé pikeun ngojay, piknik, atanapi maén voli (jaring di dieu seueur).

Rute sapédah Marvin Braude 22 mil ogé dimimitian, janten bawa kapal pesiar pantai (atanapi nyéwa) pikeun ngajajah basisir. Ieu mangrupikeun salah sahiji Track Beaches Near Me.

19. Jeti Topaz

basisir

Milarian jauh tina balaréa? The wilayah kiduleun Topaz Jetty mangrupikeun tempat anu sanés mandi-panonpoé anu tenang di pantai California Kidul anu tradisional.

Sarana saderhana, tapi upami anjeun hoyong langkung rame, jalan-jalan anu pondok nyaéta Redondo Beach Pier anu pikasieuneun, dimana Dennis Wilson sareng Mike Love asalna sapuk pikeun nyusun lagu ngeunaan surfing.

Ogé, pantai tiasa diaksés ku sapasang léngkah umum di Topaz sareng Esplanade.

20. Rosie urang Anjing Beach

Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Rosie's Canine Seashore, urang resep nyarios, persis hal anu anjeun pikahoyong. Sacara total pareum-tali, anjeun bakal ningali éta dina ruang Belmont Shore di Long Seashore.

Rosie ogé maénkeun tandan acara-acara anjing anu senang ogé, janten iraha waé anjeun atos nampi Facebook wilujeng sumping sapertos "Corgi Seashore Day," odds saé éta di Rosie. Éta tanpa ragu titik perdana anu anjeun leres-leres tiasa nyandak bagian tina anjing baseuh.

Jam pikeun anjing nyaéta 6 enjing-8 sonten, janten saleresna, sahabat anjeun anu paling caket henteu diijinkeun di basisir laut di luar waktos éta.

Salaku tambahan, perhatoskeun yén basisir laut henteu dipager, sareng tetep diémutan yén sababaraha karung sampah tiasa diaksés tina wadah, éta astute pikeun nyandak anjeun sorangan.

Long Seashore, anu saleresna mah distrik LA, ngagaduhan sajumlah pikasieuneun anu luar biasa di kantor tuangeun sareng nginum.

Naon waé anu mikahoyong pikeun dahareun Méksiko kedah nyababkeun anjeun ka Lola: sacara luar biasa diémbarkeun, tapi pantes pisan ku kanyataan yén dahareun éta spektakuler. Ieu mangrupikeun salah sahiji Track Beaches Near Me.

21. Pantai Hermosa

Sapeupeuting di Hermosa ampir hésé di luhur, sareng anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna tina ujung dok panjang-candak saha jalma anu anjeun resep, sareng kami pasti tiasa ngadamel pernyataan anu bakal hasil sacara positip.

Hermosa Cyclery mangrupikeun tempat anu luar biasa pikeun ngamimitian dinten anjeun upami anjeun dina kaayaan pikiran pikeun ngajakan sababaraha sapédah sareng ngirangan angin laut.

Upami anjeun mangrupikeun kasohor voli pantai atanapi ténis, Hermosa ngagaduhan lapangan pikeun anjeun.

Coba henteu ngarepkeun Hermosa Seashore Dock janten siga naon waé sareng Santa Claus Monica Wharf — henteu aya tumpak sareng atraksi sisi dieu, kantun dok tiis anu olahraga sababaraha sudut pandang anu luar biasa nalika panonpoé surup.

Hermosa tanpa haseup, anu nunjukkeun yén ngaroko sareng vaping (henteu ngémutan naon anu anjeun roko) henteu diijinkeun dina tempat umum.

Hermosa Seashore dieusi dahareun sareng inuman tingkat munggaran, khususna Baran's 2239 (cobaan Endog India), Barsha (pasangkeun kerang La Goulette kalayan anggur bodas anu ngagedur), sareng Palmilla Cocina Y Tequila (ngempelkeun margarita jalapeño bonténg sareng teuteup anu hoyong pisan di laut).

Pikeun sumberdaya sadaya-kanggo-hiji pikeun sadaya sarat anu anjeun bénten, pencét Abigaile: tempat dimimitian salaku tempat panyulingan sareng tempat makan lantai hiji, sareng ngajantenkeun tarian atap anu langkung luhur. Ieu mangrupikeun salah sahiji Pantai anu caket abdi.

Kasohor ku ayana surfing, Museum Surfing Internasional, sareng siang sareng wengi aktip. Aya sababaraha toko ombak dimana anjeun tiasa nyéwa papan atanapi mésér anduk, ogé seueur réstoran, pub, brewers lokal, sareng darmaga anu cukup éndah.

Sanaos henteu aya di pantai, anjeun bakal cuek upami anjeun henteu nyobian Normita's Surf City Taco, favorit lokal.

23. Pantai Manhattan

Sanés janten outshone ku Hermosa, Manhattan Seashore ogé bakal nampilkeun sababaraha kalangkang anu waras dina divisi wengi.

Gampang pikeun ngeureunkeun hiji dinten kalayan latihan di dieu, sareng Marvin Braude Bicycle Trail, Polliwog Park (tempat anu saé pikeun golf plate), sareng Sand Rise Park, anu sigana sapertosna.

Individu nganggo lamping kolosal pikeun latihan, tapi, anjeun terang naon waktos anu langkung saé tibatan damel (sanés sadayana)? Sandboard.

Kalayan dua mil ti basisir sareng sakitar 500 tempat parkir, odds seueur anjeun dina dinten anu pikaresepeun.

Laut lempeng Kidul sanés mangrupikeun ledakan industri perjalanan anu anjeun bakal mendakan di St Nick Monica sareng Venice, sanaos panginten éta hal anu anjeun milari.

Dimana tuang / nginum: Manhattan Seashore Post mangrupikeun juara sarapan informal kelas beurat, kalayan gulung roti cheddar bacon cekap sareng steak rok chimichurri pikeun ngungkulan nyeri sirah. Upami aranjeunna pinuh, Fishing With Dynamite kedah deui, kusabab naon anu tiasa janten bar atah pangsaéna di kota.

Lacak Basisir caket Kuring sareng 25 Basisir Lintasan Pangsaéna di Los Angeles

Titik Dume perenahna di titik pangkidulna Malibu, dina gawir anu juts kana Pasipik sareng lamping ka pantai anu bentukna bulan sabit.

Cai na jelas pisan, ngajantenkeun daérah anu saé pikeun ngojay dina usum panas anu panas, ogé tempat scuba anu hébat dimana anjeun tiasa ngojay sareng singa laut.

Ogé, pantai ogé kasohor janten tempat anu hadé pikeun diajar nanjak batu. Aya sakedik hal pikeun sadayana anu aya didinya.

Baca ogé:

Titénan, pilihan kami pikeun basisir laut anu pangsaéna di sareng di sakitar Los Angeles, kalayan tips pikeun kumaha ngamangpaatkeun saréréa.

Dinten Pangémut nandaan mimiti teu resmi usum panas di California Kidul, nunjukkeun yén usum basisir ayeuna nuju gancang-gancang.

Naon deui, didieu di LA, dimana teu sesah meryogikeun dinten-dinten caang saleresna, urang gaduh seueur pilihan nalika dugi ka waktuna ngarancang pangalaman keusik anjeun salajengna.

Janten mangpaatkeun basisir libéral urang kalayan kaayaanana basisir laut anu cocog pikeun ngawelah, berselancar, ngojay, atanapi ngan ukur berjemur di pasir. Kami ngajamin yén anjeun pamustunganana bakal robih saluyu sareng hawa tiis Laut Pasifik, khususna dina bulan-bulan sateuacan usum gugur nalika kahaneutan garing janten teu kaampuh.

Di luhur aya bintik-bintik basisir anu anjeun kedah pencét di Los Angeles, sareng bintik-bintik anu anjeun kedah tuang nalika anjeun aya. Miharep anjeun resep aranjeunna. 

Punten tinggalkeun koméntar, sapertos tulisan ieu dina Basisir Deukeut Kuring, sareng bejakeun ka réréncangan sareng kulawarga ngeunaan éta!

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *