18 Hal Anu Heboh sareng Pikaresepeun Anu Kedah Dilaksanakeun di Tennesse sareng Barudak

- Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di Tennesse -

Upami anjeun aya diantara seueur wisatawan anu nyangka yén Grand Canyon, Yellowstone, atanapi Yosemite mangrupikeun taman nasional anu paling sering dikunjungi di Amérika Serikat, anjeun panginten henteu kantos nganjang ka Tennesse.

Anjeun panginten kaget upami terang yén Great Mountains atanapi "Smokies" saleresna mangrupikeun taman nasional nomer hiji anu paling sering dikunjungi di Amérika Serikat.

18 Hal Anu Heboh sareng Pikaresepeun Anu Kedah Dilaksanakeun di Tennesse sareng Barudak

Tennesse mangrupikeun impian para pengumbara: nganjang ka kota-kota anu sumebar ngan cekap kanggo tidur siang, ngala suluh sareng recur ti gunung Appalachian, tiasa turun ka walungan sareng kebon juru Tennesse.

Salian ti ngalangkungan Taman Nasional Pegunungan Smoky Ageung, arung jeram dina Merpati, sareng petualangan di walungan wétan sareng suku gunung nagara Knoxville, Pigeon Forge, Gatlinburg, sareng Chattanooga sadayana dipikacinta ku penggemar alam.

18 Hal Anu Pikaresepeun Anu Dilaksanakeun di Tennesse sareng Barudak

1. Akuarium Tennesse

hal anu kedah dilakukeun dina tennessee

The Tennesse akuarium dibagi kana dua gedong, hiji khusus pikeun walungan sareng anu sanésna pikeun sagara, sareng nyandak anjeun dina perjalanan ti aliran gunung ka laut.

Anjeun bakal mendakan rupa-rupa paméran anu nunjukkeun habitat, sasatoan asli, ancaman, sareng strategi konservasi dina duanana.

2. Grand Majestic Dinner Teater

Pagelaran musik langsung di Grand Majestic Teater moal nguciwakeun pangunjung Pigeon Forge anu milarian tuangeun sareng acara.

Ningkatkeun tikét anjeun pikeun nyertakeun tuangeun Tambaksari sadayana-anjeun-tiasa-tuang sateuacan konsér sareng pilih tina tilu tindakan upeti anu ngaliput jinisna ti Motown ka nagara.

3. Smokies: Taman Nasional Pagunungan Smoky Ageung

18 Hal Anu Heboh sareng Pikaresepeun Anu Kedah Dilaksanakeun di Tennesse sareng Barudak

Sugarlands, lebak anu éndah, tempat favorit pikeun hiking, sareng anu saé Cadén Cove mangrupikeun perjalanan dinten anu populér ka Smoky Mountains.

Cades Cove mangrupikeun tempat panaratas ayeuna narik seueur wisatawan anu milari lahan baseuh anu pikaresepeun, bumi panaratas, pemandangan gunung, sareng sato.

4. Pusat Alam Ijams

hal anu kedah dilakukeun dina tennesse

Pikeun sakulawarga, Ijams pinuh ku kagiatan anu dipakena. Jalan 35-mil nyambungkeun Ijam ka lima taman anu saé. Aya ogé 9 km tina jalur Sepeda Gunung anu kasar ti mimiti dugi ka akhir.

Tangtu halangan Navitat, digantungkeun dina pertengahan hawa diantara tatangkalan, mangrupikeun daya tarik anu paling ngagumbirakeun. Unggal léngkah jalan, tali ketat, sasak kasaimbangan, ziplines, tangga tangga, sareng torowongan ngorondang low nempatkeun kawani anjeun pikeun uji.

Fasilitas di tempat kalebet pusat pengunjung sareng toko kado.

5. Graceland sareng Komplek Elvis Presley Memphis

Elvis Presley urang Memphis, struktur sapertos gudang masif kalayan paméran sareng paméran seueur pakaian, pangaruh, sareng perjalanan ka popularitas, ogé ayana di jero komplek.

Makam kulawarga, koleksi spektakuler mobil, pesawat, sareng artefak, sareng wisata di tempat cicingna, kalebet ruang musik, ruang TV, sareng Jungle Den, pantes ditingali.

Baca ogé:

6. Grand Ole Opry - Nashville

Bawa babaturan atanapi kulawarga anjeun ka salah sahiji tempat pangsaéna Tennesse, nyaéta Grand Ole Opry. Teu aya tempat anu langkung saé tibatan téater anu saé ieu tiasa aya dina kaayaan upami anjeun ngahargaan musik.

Anjeun tiasa ngaraosan macem-macem acara langsung, wisata, sareng seueur deui didieu.

Tingali halaman wéb anjeun pikeun daptar anu diperbarui tina acara anu anjeun rencanakeun. Anjeun tiasa nonton sababaraha acara Country Music top di Amérika Serikat di Grand Ole Opry.

Artis dina adegan kaasup Elvis Presley, Dolly Parton, Johnny CashJeung sajabana

7. Objek Wisata Museum Titanic

18 Hal Anu Heboh sareng Pikaresepeun Anu Kedah Dilaksanakeun di Tennesse sareng Barudak

Buka sareng rerencangan anjeun dina perjalanan anu saé pikeun Museum Titanic sareng leumpang dina jejak tilas panumpang Titanic. Langkung ti 20 galéri artefak tiasa ditingali di musium ieu.

Ngiringan musium nyalira atanapi kalayan bantosan pituduh anu matak. Diajar Titanic, tujuanana pikareueuseun, barang-barang paninggalan digali, sareng panumpangna.

8. Llamas Ngumbara

tennesse

Barudak sareng kulawarga bakal resep leumpang di gigir bungkus seuneu anu marahmay di gunung Smoky anu megah. Ladangna jaga sababaraha kelompok 10 seuneu anu saé sareng henteu biasa.

The Hobbit Creek Trail jeung Jalan Raya Burnett Gap, duanana perenahna caket Greeneville, nuturkeun dua jalur hiking, TN di Leuweung Nasional Cherokee.

Jalan-jalanna nyayogikeun bentang sareng pandangan anu béda. Di padesaan ngarobih bahkan lapangan, lahan baseuh bukit, leuweung, pemandangan gunung, sareng aliran cai anu nyegerkeun.

9. Pusat Élmu Petualangan

Paméran hartosna interaktif sareng langsung tangan. Anatomi Gempa Bumi, Lebah Lebah Lebah, Fisika Cahaya, Soundbox, sareng seueur deui mangrupikeun tempat wisata anu permanén.

Penjelajah mimiti, salaku conto, mangrupikeun kagiatan sadidinten dimana budak leutik ningali pilem dumasar-sains dumasar umur dina planetarium kubah lengkep, dituturkeun ku waktos carita.

Barudak ilubiung dina proyék basis STEM anu ngarangsang imajinasi sareng nyiptakeun salaku bagian tina program Inovasi Inkubator.

10. Soaky Mountain Water Park - Sevierville

18 Hal Anu Heboh sareng Pikaresepeun Anu Kedah Dilaksanakeun di Tennesse sareng Barudak

Waterpark Gunung soaky di Sevierville nawarkeun thrills jeung hiburan pikeun barudak sagala umur. Boomer's Bay gaduh versi anu langkung alit tina tunggangan murangkalih ageung, sapertos wallride, slide slide, sareng seueur deui, kanggo anu alit.

Aya ogé Mini Mayhem kalayan témbok anu nguatkeun gravitasi ukuranana sareng bérés percikan anu gedé. Hive ngagaduhan tempat pembuangan ember cai, slide awak, sareng slide wadah awak, diantara fitur maén cai sanés.

Ngagantung 10essee, sistem gelombang dua FlowRider; American Racer's Rush, anu nampilkeun slide anu tembus ku béntang sareng garis sareng bérés kembang api; sareng Holler!, slide awak kalayan serelek anu ngagugulung manah, bakal pikaresepeun nonoman sareng nonoman.

11. Chattanooga: Wisata Pusat Kota Segway anu bersejarah

Budak ngora anu ngadatangan Chattanooga pikeun anu munggaran tiasa nyetél adegan pikeun milari sagala rupa daya tarik sajarah, budaya, sareng alam bari mendakan rahasia kota Chattanooga.

Anjeun tiasa ningali Urben Stack, Tivoli Theatre, Miller Plaza, sareng Chattanooga Choo, ogé seueur deui situs nalika anjeun ngadatangan kunjungan anu saé.

12. Ruby Falls - Chattanooga

hal anu kedah dilakukeun dina tn

Sapanjang leumpang di jero taneuh, tingali formasi batu anu teu biasa sareng ngupingkeun perkawis penemuan guha. Di luhur taneuh, Village Gift Shop parantos milih barang-barang, gunung permén batu, sareng seueur deui.

High Point ZIP Adventure ngagaduhan pandangan anu spektakuler ti Lookout Mountain sareng sajabina; sareng Back Porch, Ruby's Kitchen, sareng Cavern Cafe nyayogikeun katuangan anu raos.

Pandangan Tennesse Lebak bisa waé ku leumpang nepi ka Blue Heron Overlook. Tilik tilik warna sareng lensa Enchroma, dimaksudkeun pikeun ngirangan warna beureum héjo, ogé tiasa dipendakan di dieu.

13. Carnton - Franklin

18 Hal Anu Heboh sareng Pikaresepeun Anu Kedah Dilaksanakeun di Tennesse sareng Barudak

Anekdot anu ngiringan kunjungan di Carnton ngahudangkeun riwayat Perang Sipil. Ngarambat naék tangga kai ka tingkat dua, dimana dilaporkeun yén potongan awak prajurit ngahontal jandela lantai dua, sareng diajar kunaon Patempuran Franklin éta penting pisan.

Getih jalma-jalma ieu masih kénéh nyéépkeun papan lébar.

14. Rakun Gunung Caverns

Upami murangkalih anjeun kataji ku géologi sareng sains, éta Wisata Istana Crystal Istana bakal nunjukkeun aranjeunna bédana antara sedotan soda anu hipu, flowstone, kolam rimstone, draperies, kolom, jembatan alami, sareng formasi taméng anu langka.

Ieu mangrupikeun kasempetan poto anu saé. Perjalanan Waterfall Dome, anu ngamungkinkeun murangkalih ningali di daratan paling luhur di daérah, curug anu sacara alami ngalir, sigana bakal caket sareng aranjeunna.

15. Perkebunan Belle Meade

hal pikeun ngalakukeun

The Harding-Jacksons, kulawarga anu paling kawéntar di Tennesse, saacanna kagungan sareng cicing di Belle Meade Plantation. Bumi gaya Yunani-Revival parantos réngsé di 1853, sakitar 50 taun saatos situs dipésér.

Situs na baheulana dijantenkeun gin kapas, pabrik grist, sareng mill. The Hardings teras ngamimitian beternak sareng naek kuda balap kuda. Budak damel sadayana tanaga kerja terampil sareng pegawe tukang.

Baca ogé:

16. Taman Penemuan Amérika - Union City

tennesse

Di musium anu jutaan-dolar ieu, Papanggihan Taman Amérika, aya pangalaman interaktif dina rupa-rupa masalah.

Candak perjalanan interaktif 40-menit di jero Starship Theatre, ngalaman gempa bersejarah 1811-1812 ngabentuk Danau Reelfoot, kaluar tina jangkung anyar ka The Tower, sareng jalan dina dua panel dina gelas gigir sareng opat panel di luar pikeun tampilan anu béda.

Visi aranjeunna rada benten.

17. Pasar Square - Knoxville

hal anu kedah dilakukeun di

Pasar Square mangrupikeun daérah anu hirup dimana sering dilakukeun pagelaran sareng acara umum. Daérah ieu dikurilingan sababaraha struktur bata abad ka-19 kalayan pub hip, toko anu elegan, réstoran modis, jst.

Ngajalajah Market Square sareng wisatawan sanés anjeun siang. Anjeun tiasa tuang asakan lokal di réstoran, nginum di bar, balanja di toko, ngahadiran festival anu meriah, nonton pagelaran luar, sareng sajabina.

18. Kebon Binatang Memphis

pikeun ngalakukeun dina tennesse

Sasatoan ti Afrika, Asia, sareng Pasifik Kaler, ogé sato lokal, tiasa dipendakan di Kebon Binatang Memphis. Di dieu anjeun bakal mendakan gajah, ucing liar, panda, biruang kutub, primata, kuda nil, manuk teu biasa, réptil, sareng seueur deui.

Di kebon binatang, aya ogé akuarium. Pertunjukan singa laut, tuang sato karnivora sareng hérbivora, sareng ceramah zookeeper mangrupikeun pilihan hiburan langsung sadidinten.

Kebon Binatang kaasup karéta anu ngurilingan paméran, janten langkung gampang pikeun kulawarga anu ngagaduhan barudak alit pikeun nganapigasi.

Baca ogé:

Tennesse dipikaterang salaku salah sahiji daérah paling éndah di Amérika Serikat. Dipikawanoh salaku tempat musik nagara, tapi ogé ngagaduhan sajarah anu lengkep sareng rupa-rupa atraksi anu sanés.

Tennesse ngagaduhan seueur hal anu pikaresepeun pikeun dilakukeun, sapertos ningali lakon langsung di téater anu éndah, ngalaman kaajaiban alam, nganjang ka pusat satwa, ngumbara di kebon anu saé, tur musium sagala jinis, ngajajah tempat-tempat bersejarah, sareng seueur deui.

Punten tinggalkeun koméntar, resep, sareng bejakeun ka réréncangan sareng kulawarga ngeunaan éta!

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *