15 Hal Anu Luar Biasa sareng Pikaresepeun sareng Pikaresepeun Anu Kedah Dipigawe di California

- Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California -

California mangrupikeun tujuan perjalanan anu pangsaéna di Amérika Serikat. Salaku conto, naha anjeun terang yén éta ogé mangrupikeun sababaraha landmark paling bersejarah di pantai kulon?

Éta panginten kasohor ku resort mewah sareng paningalian selebritisna, tapi aya langkung seueur nagara tibatan permukaan na anu siap digosok.

15 Hal Anu Luar Biasa sareng Pikaresepeun sareng Pikaresepeun

Kumaha ogé anjeun terang California?

Nagara Emas nawarkeun pilihan tempat sareng kagiatan anu teu kawates, ti San Diego pantai sareng bintang Los Angeles di beulah kidul dugi ka San Fransisco anu euyeub sajarah sareng komunitas anu langkung sepi di beulah kalér.

Candak perjalanan parahu ti Long Beach atanapi Dana Point ka Alcatraz, panjara baheula anu kawéntar di Teluk San Fransisco, atanapi ngajajah Pulo Catalina.

Wisata luar ruangan di Taman Nasional Yosemite, ski Tasik Tahoe, atanapi jalan-jalan ka Santa Piérak Santa Monika nyayogikeun rasa anu alami di nagara éta.

Didatangan Los Angeles pikeun milampah Walk of Fame, didatangan taman tema Anaheim, atanapi jalan-jalan pikeun nyandak poto di payuneun tanda Hollywood. Mil ti sisi pantai, sajumlah kahirupan laut, sareng fasilitas golf kelas dunya tiasa dipanggihan di Monterey sareng Carmel.

Kebon Binatang San Diego sareng Monterey Bay akuarium duanana dianggap salaku lembaga satwa anu pangsaéna dina kategori masing-masing, kalayan seueur koleksi sato sareng kasempetan pikeun diajar ngeunaan tatangga anu sanés manusa.

Kusabab milarian lahan bumi California, tegalan-seger, daging sareng hasil-kualitas luhur sayogi pikeun tuang. Taco lauk di SoCal, roti asem di San Fransisco, sareng wisata anggur di Napa sareng Sonoma sadayana pilihan pikeun tuangeun.

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

Gambar San Fransisco, ti kurva Lombard Street dugi ka bumi agam Victoria anu indah, ngahudangkeun anu datang.

Kota pikaresepeun wisatawan ku jalan-jalan (sanaos terjal), numpak mobil kabel anu ngagumbirakeun, pemandangan teluk sareng kabupaten bersejarah anu indah Pecinan; daérah balanja anu meriah sareng réstoran asli Cina; Pantai Kalér (Itali Leutik); sareng Fisherman's Wharf, salah sahiji daérah wisata anu paling di San Fransisco.

Taman Nasional Yosemite

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

Taman Nasional Yosemite, henteu ngan ukur California, mangrupikeun salah sahiji situs anu paling wajib ditempo di Amérika.

Éta nawiskeun seueur tempat wisata, kalebet lima curug 1.000 kaki di Cascada, tangkal sequoia anu ngagem, sareng 13 tempat kemah ageung, aya di Pagunungan Sierra Nevada.

Tempat anu saé, sapertos Glacier Point, tingali Half Dome, High Sierra Canyon, Tenaya Canyon, bahkan jarak antara Vernal sareng Nevada Falls sayogi pikeun tamu.

Pamandangan Lembah anu kawéntar, éta Yosemite Valley, bumi Cathedral Rocks, El Capitan, Merced Walungan, sareng seueur deui. Aya ogé tempat anu saé pisan.

3. Santa Barbara

Panonpoé Tilelep di Santa Barbara

Santa Barbara mangrupikeun kota basisir alit sareng suasana ala Mediterania, rélaxasi, sareng seueur situs pantai anu indah pikeun anu milari matahari.

Butterfly Beach, anu aya di lokasi ieu, gampang mangrupikeun tempat anu paling saé di California, sareng seueur selebriti anu sering nganjang!

Aya seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun, sareng nalika réngsé, anjeun tiasa nonton surup!

Baca ogé:

4. Santa Catalina

Pulo Santa Catalina mangrupakeun tempat anu saé pikeun didatangan pikeun liburan di akhir minggu di California.

Anjeun tiasa angkat hiking, jalan-jalan romantis turun ka Lover's Point, ngajalajah kana gorobag golf anu diséwa, nyandak tur jip, sareng ledakan sareng sababaraha kagiatan cai sapertos diving, kayak, sareng parasailing, atanapi wisata jip.

Aya ogé seueur masakan anu saé kanggo diconto nalika anjeun aya.

5. Situ Tahoe

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

Danau Tahoe sacara lega dianggap salaku cai anu paling indah di California.

Danau Alpine cai tawar ieu di pagunungan Sierra Nevada jelas jelas, sareng aya seueur jalan satapak pikeun ngurilingan daérah pikeun ningali danau dina sagala kaagunganana.

Danau Tahoe narik ati sanés bagian mana waé anu anjeun sumping, tapi Emerald Bay kedah ditingali.

6. Lebak Napa

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

Lebak Napa diwangun ku bukit ngagugulung, arsitektur lami, sareng, tangtosna, kebon anggur anu indah anu manteng dugi ka panon tiasa ningali.

Aya langkung ti 400 pabrik anggur di daérah éta, anu pernah janten bumi Patwin Asli Amerika, kalayan budidaya kebon anggur na dimimitian nalika abad ka-18.

Upami anjeun resep, anjeun tiasa naék balon hawa panas pikeun ningali tempat wisata anu luar biasa ti luhur atanapi angkat ka kota Napa pikeun menikmati campuran méwah modéren sareng kaéndahan kuno.

7. Hollywood Tanda

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

Salah sahiji hal anu paling saé dilakukeun di California nyaéta nganjang ka tanda Hollywood.

Éta mangrupikeun landmark anu paling ikonik dina sajarah sinematik, gumulung reueus di gawir Bukit Hollywood, sareng pengunjung datang ti sakumna dunya pikeun nyandak poto selfie ku hurup bodasna anu kawéntar.

Nalika ngeunaan jalan asup, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha pilihan. Upami anjeun resep aya di luar, anjeun tiasa ngambah jalan satapak ngalangkungan leuweung dugi ka titik anu saé.

Tanda na tunduk kana aturan anu ketat, janten tong ngarep-ngarep teuing deukeut.

8. Lebak Pupusna

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

Pasti, Death Valley mangrupikeun nami anu nyerepkeun, tapi aya alesan éta mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu paling populér di California.

Bentang na daun teu aya anu dipikahoyong dina hal asupna sareng penampilan anu saé, kalayan bukit-bukit ngagugulung diterangkeun handapeun matahari anu terik di daérah anu paling panas di nagara éta.

Pupusna mangrupikeun tempat pikeun seueur lokasi hiji-hiji-hiji sareng pikaresepeun.

9. Pulo Alcatraz

Pulo terasing tina Alcatraz, perenahna di sagara tiis San Bay Bay, ngungkabkeun carita ngeunaan kamanusaan sareng kaadilan di Amérika.

Diwangun dina 1850an, Pulo Alcatraz baheulana panjara féderal-kaamanan maksimum, perumahan sababaraha palaku paling kasohor di nagara éta.

Dina perjalanan ka pulau, feri bakal nyandak anjeun kana tur anu diriwayatkan ngeunaan sajarah Alcatraz.

Baca ogé:

10. Leuweung Pinus Bristlecone Kuna

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

nu Leuweung Pinus Bristlecone Kuna mangrupikeun tempat sababaraha vegetasi paling kuno di dunya, henteu ngan ukur di California!

Numutkeun ka USDA, sababaraha pines bristlecone ieu umurna langkung ti 4,000 taun.

Tangkal Patriarch, tangkal anu pangageungna tina sagala jinisna di bumi, aya di antara kaajaiban alam anu luar biasa ieu.

Ngarasakeun piknik, leumpang, atanapi wisata pondok di tengah sababaraha pepelakan paling éndah anu anjeun kantos ningali.

11. Liang Kamulyan

California

Tujuan anu ditingali kalayan pikaresepeun ieu tiasa ngagaduhan pikaresepeun, sora anu anéh, tapi anjeun ngan ukur kedah ningali tempat anu saé ieu.

Waduk di County Napa mangrupikeun bagian ti Danau Berryessa. Danau diwangun ku pangwangunan Bendungan Monticello.

Halodo ayeuna di California nyababkeun sababaraha masalah, tapi anjeun masih tiasa terang-terangan ningali solokan alien anu katingalna ka jero laut anu jero, poék dina puting beliung anu megah sareng pikasieuneun.

12. Lava Reds Monumen Nasional

Anjeun tiasa tur 25 guha tabung lava nalika anjeun di Tulelake. Éta sapertos teu aya anu anjeun kantos mendakan nalika anjeun angkat kana grottoes.

Cellar kaasup torowongan lava sareng hub anu ngajelaskeun kamekaranana.

13. Terowongan Cypress Tree

Terowongan Cypress Tree, California

Salah sahiji tempat anu tiis anu teu tiasa dituju nyaéta Terowongan Cypress Tree.

"Torowongan" ieu di Point Reyes sapinuhna diwangun tina tangkal cemara ti Monterey anu di luhur gerbang ngawangun bumi anu hadé sareng éter anu sigana siga nyiptakeun dongeng pikeun barudak, sanés ti California!

Anggota awak tina tangkal-tangkal éta meres sareng nyiptakeun jalur rindang anu sampurna, pinuh ku poto.

14. Boardwalk Pantai Venice

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

nu Boardwalk Pantai Venice mangrupikeun salah sahiji tempat wisata anu panggedéna di California, kasohor ku ayana kahirupan anu jelas, warna-warni.

Aya ramé anu teras-teras teras énergi.

Pelukis anu raray sareng musisi jalanan ditenun diantara tukang jugglers; tukang peramal ngageroan wisatawan, sedengkeun operator treuk tuang ngarayu aranjeunna ku bau.

Binaragawan Flex. Skateboard ngalakukeun trik. Penjual masarkeun ranté konci sareng kaos oblongna. The Venice Beach Boardwalk gampang dibanjiri, tapi éta cara anu saé.

15. OUE Skyspace

15 Tempat Pangunjung Pangsaéna sareng Hal-hal anu Kedah Dilaksanakeun di California

Aya seueur hal anu pikaresepeun pikeun ditingali di Los Angeles, tapi sakedik anu bakal narik ati anjeun sapertos OUE Skyspace.

Mangrupikeun salah sahiji geladak pengamatan pangluhurna California, janten anjeun bakal ngaraos pikagumbiraeun nalika anjeun naék ka luhur, sareng saraf anjeun leres-leres bakal ngagaleuh sapertos batu pop nalika ningali slide kaca transparan anu bakal nyandak anjeun turun deui.

Tangtosna, slide éta aman pisan; wisatawan nganggo éta unggal dinten.

Baca ogé:

California narik para pengunjung ku panonpoé, bentang anu saé, sareng kaindahan kota. Kaayaan anu pikaresepeun ieu ngagaduhan sadayana: garis pantai anu spektakuler, gunung salju, gunung gurun, lahan pertanian anu indah, kebon beureum, sareng kota multikultural anu hirup.

Wisatawan ngadatangan San Fransisco pikeun jalan-jalan, balanja, kunjungan musium, sareng tuangeun.

Punten tinggalkeun koméntar, siga, sareng bagikeun ka réréncangan sareng kulawarga anjeun!

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *