10 Tempat Anu Pangsaéna pikeun Dahar sareng Hal-hal anu Sejuk Dipigawe di Arizona 2022

- Hal-hal anu kedah dilakukeun di Arizona 2022 -

Milarian sababaraha hal anu kedah dilakukeun sareng kulawarga anjeun nalika nganjang ka Phoenix? Anjeun tiasa mendakan sagala rupa tempat wisata sareng kagiatan pikeun ngalakukeun éta ramah pikeun budak sareng budak leutik anjeun bakal terhibur. 

Hal-hal anu kedah dilakukeun di Arizona 2022

Kaajaiban alam, metropolisis dinamis, sareng kampung-kampung alit anu saé di Arizona, anu perenahna di jantung Amérika Kidul Kidul.

Grand Canyon narik para pengunjung ti sakumna penjuru dunya, tapi anu ngumbara jauh ka nagara bagian bakal mendakan pemandangan anu pikaresepeun sareng tempat anu teu biasa didatangan.

Sedengkeun kota sareng kota sapertos Phoenix sareng Sedona mangrupikeun lokasi pakansi anu saé, anjeun tiasa milarian jauh deui.

25 Hal Heboh Anu Dipigawe di Arizona 2022

Ieu mangrupikeun daptar ember anu paling émut ngeunaan hal-hal anu pangsaéna pikeun dilakukeun di Arizona 2022:

1. Grand Canyon

Mustahil henteu kagum ku Grand Canyon nalika nangtung dina pasisian sareng ningali kaluar tina jungkungan tembok canyon warna-warni sareng jurang jero.

Dina panonpoé soré soré, ngarai bersinar cemerlang, nembongkeun warna-warna oranyeu, beureum, konéng, sareng anu aya diantaraana.

2. Sedona

Hal-hal anu kedah dilakukeun di Arizona 2022

 Sedona mangrupikeun salah sahiji vista anu paling éndah di Arizona, dikurilingan gunung gunung beureum sareng buttes anu endah.
 
Sedona mangrupikeun perjalanan dinten anu populér ti Phoenix, tempatna sakitar 1.5 jam di beulah kalér kota, tapi kota na langkung saé tibatan sababaraha jam.

Perjalanan ka Sedona ti kidul, dimimitian caket di Désa Oak Creek, matak narik ati, ku pullout sapanjang jalan pikeun mireungeuh pemandangan.

3. Walnut Canyon

Naha anjeun milari anu pikaresepeun sareng pikabungaheun pikeun dilakukeun di Arizona?

Naha henteu lebet kana sababaraha sejarah sateuacan-Kolombia sareng ngaraosan budaya sareng kaindahan bumi sareng pribumi na?

nu imah gawir lawas diteuleuman kana sisi tembok gundukan mangrupikeun salah sahiji tempat wisata paling terkenal di nagara éta.

4. Antelop Canyon

Hal-hal anu kedah dilakukeun di Arizona 2022

Naha anjeun hoyong naékkeun indera anjeun ku sababaraha bahaya pikeun nguntungkeun tina pangalaman anjeun? Satuluyna Antelop Canyon bisa jadi anu anjeun pilari!

Kitu cenah, aya alesan éta dianggap salah sahiji tujuan anu paling éndah di Arizona.

Aranjeunna geus smoothed sandstone banded kana bentuk geulis nu nyarupaan walungan nu ngalir ngaliwatan aranjeunna.

Panempoan megah lokasi ieu kedahna cekap pikeun ngayakinkeun anjeun nganjang.

5. Phoenix

Hal-hal anu kedah dilakukeun di Arizona 2022

Phoenix mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngajajah Arizona, tapi éta ogé tujuan usum populér pikeun pamaén golf sareng anu milari panonpoé milari tempat santai di Resort atanapi spa nalika nuju panas di gurun.

Anjeun bakal mendakan balanja, réstoran, lapangan golf, taman gurun kalayan jalur hiking, jalur biking, tempat kemah, sareng sababaraha tempat wisata anu luar biasa di Area Metropolitan Phoenix, anu ngalangkungan Scottsdale sareng Mesa.

Museum Heard sareng Frank Lloyd Wright's Taliesin West mangrupikeun dua tempat wisata anu paling populér pikeun didatangan di daérah éta.

Baca ogé:

6. Taman Nasional Leuweung Petrified

Lokasi anu saé biasana henteu daya tarik utama pikeun seueur jalma, tapi aya alesan kunaon atraksi Arizona sadayana ngeunaan pandangan.

Dimana anjeun bakal mendakan leuweung anu parantos aya sapinuhna fosil?

Éta henteu diragukeun deui lokasi hiji-hiji-hiji!

7. Bendungan Hoover

Bendungan Bendungan

Bendungan Hoover, éta mangrupikeun salah sahiji keajaiban rékayasa abad ka ieu, sesah pisan pikeun henteu kagum.

Bendungan Walungan Colorado didamel taun 1935, sareng sasak Arizona sareng Nevada.

Bendungan Hoover dipikaterang jangkungna langkung tina 700 méter sareng panjangna langkung ti 1,200 kaki. Danau Hoover Dam, Danau Mead, panjangna 110 mil. Éta teuing ngajentul.

8. Jerome

Tilas kota pertambangan ieu anu disebut Jerome sacara resmi mangrupikeun kota anu saé, lirén dina jalan ka Arizona.

Dina situs unik ieu, aya sababaraha hotél sareng musium, Museum Raja Emas, anu ngawartosan sajarah daérah éta.

9. Tucson

Tucson mangrupakeun kota anu saé dikurilingan ku pagunungan di Gurun Sonoran. Salaku kota pangageungna kadua di Arizona, éta nawiskeun sababaraha tempat wisata budaya sareng tempat-tempat alam sareng bersejarah pikeun didatangan di caket dieu.

Museum Gurun Arizona-Sonora sareng Taman Nasional Saguaro, Distrik Bersejarah El Presidio, ogé Old Tucson Studios mangrupikeun sababaraha sorotan na.

10. Taman Nasional Saguaro

Taman Nasional Saguaro
Taman Nasional Saguaro caket Tucson mangrupikeun tempat anu bade dikunjungi upami anjeun hoyong pangalaman komprehensif di Gurun Arizona sareng kaktus saguaro na. Taman dibagi kana bagian wétan sareng kulon, dibagi ku Tuscon.

Di handap ieu aya tujuh tempat anu paling saé pikeun didahar di Phoenix.

7 Tempat Pangsaéna sareng Inuman Pangsaéna di Phoenix

1. Tacos Chiwas

10 Tempat Pangsaéna sareng Hal Tiis Anu Tiasa dilakukeun di Arizona

Taco mangrupikeun basa cinta henteu resmi Phoenix, sareng éta aya dina paling seueur ménu réstoran, naha Méksiko atanapi henteu.

Sanaos di lebak masih aya angka anu gaduh taco hayam mahal sareng Dia de Los Muertos, kami di Tacos Chiwas. Kami di dieu.

Baca ogé:

2. Lux Tengah

Hal-hal anu kedah dilakukeun di Arizona 2022

Sakedik Lux - aranjeunna mangrupikeun tempat perabotan Ikea pasti tiasa ngawangun tanpa krisis.

Jalan pusat ieu, bagian tina cafe, bagian tina bar, sareng bagian réstoran, dianggo pikeun kopi sareng pastry anjeun, koktail anjeun, atanapi salah sahiji mac sareng kéju pangageungna.

3. Churchill

Ngan ukur 12-menit leumpang ti Phoenix Convention Center lapangan makan luar ieu ayana, janten lirén di dieu saatos sadidinten pinuh ku rapat, seminar, sareng obrolan panas garing.

4. Ocotillo

10 Tempat Pangsaéna sareng Hal Tiis Anu Tiasa dilakukeun di Arizona
Nalika anjeun dugi ka Phoenix, tong ngarepkeun tumbleweeds atanapi ayun panto ranjang.

Anjeun malah bakal tiasa mendakan tempat sapertos Ocotillo - a ngadegna ramah kalawan taman bir outdoor pikeun pihak.

Datang sareng tuang siang siang, ti pancake stiker dugi ka cau bakar dugi ka roti bakar Perancis brie-boneka. Éta ogé pilihan tuangeun atanapi tuangeun anu hadé pikeun Ocotillo.

5. Barrio Kafé Gran Reserva

10 Tempat Pangsaéna sareng Hal Tiis Anu Tiasa dilakukeun di Arizona

Nyobian ngayakinkeun warga Phoenix yén réstoran Méksiko favorit anjeun langkung unggul tibatan milik aranjeunna nyaéta pikeun ngayakinkeun pemilik anjing sanés anu anjeun langkung lucu.

Tapi, sabab kami resep ngadamel klaim anu kandel, kami wartosan anjeun yén kadaharan Méksiko anu pangsaéna di Phoenix tiasa dipendakan di Barrio Kafé Gran Reserva, anu perenahna di pinggiran kota.

Aranjeunna nyayogikeun tuangeun ti seueur daérah Méksiko, anu ngabédakeun aranjeunna tina adegan kadaharan Méksiko anu Sonoran ngalangkungan kota.

6. Terapi Burger Rehab

Burger Pangsaéna: Terapi Burger Rehab, Scottsdale

Anjeun tiasa ngawangun burger nyalira (dina pilihan brioche, pretzel, kaiser gandum, atanapi roti bébas gluten) atanapi mesen salah sahiji kreasi anu diilhamkeun, sapertos Hatch Burger (péso hatch bakar sareng Cheddar anu dilebur).

Ogé PB&J Bacon Burger (dina pilihan brioche, pretzel, kaiser gandum, atanapi roti bébas gluten) (butter kacang, jelly anggur, bacon, sareng sriracha).

The Spicy Mac-N-Cheese Burger (kéju jack cabé, mac chick-kick sareng kéju, bacon, sareng sriracha) sareng Bigger Beefstro Burger (kéju jack cabé, mac chick-kick sareng kéju, bacon, sareng sriracha).

Patty 5-ons dihijikeun sareng Havarti, dicukur ribeye, poblanos bakar sareng bawang, sareng wasabi mayo buatan bumi.

7. Raja Wong (Phoenix)

Dahareun sareng Inuman Pangsaéna di Arizona

Di King Wong, anjeun bakal mendakan daptar masakan khas Cina-Amérika anu saé.

Gulungan endog, hayam jeruk lada (didamel ku daging bodas), sangu goreng, sapi Mongol, sareng piring kadaharan ti laut seger sadayana pikaresepeun diantara anu biasa.

Dahar beurang sareng tuangeun wengi ogé raoseun pisan.

Baca ogé:

Arizona ogé ngagaduhan rupa bumi anu saé anu cocog pikeun kagiatan outdoor. Gurun, situ, gunung, canyons slot, cagu saguaro, buttes, curug, sareng gunungapi kalayan ski nurunkeun gunung sadayana tiasa dipendakan di Arizona, nyayogikeun wisatawan anu rupa-rupa pangalaman.

Teu mungkin pikeun nolak ngantunkeun sababaraha atraksi anu kasohor nalika nyusun daptar hal anu kedah dilakukeun di Arizona 2022 sabab ngan ukur seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di nagara éta.

Tingali kana pilihan lokasi paling hébat kami pikeun didatangan di Arizona sateuacan anjeun ngaluncurkeun perjalanan anjeun.

Punten tinggalkeun koméntar, resep, sareng bagikeun ka babaturan sareng kulawarga!

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *