Wéb anu Pikasieuneun Pangsaéna pikeun Milarian Carita Seram & pikasieuneun

Wéb anu Pikasieuneun Pangsaéna pikeun Milarian Carita Seram sareng Pikasieuneun sareng Pidéo

- Situs wéb pikasieuneun pangsaéna -

Situs Wéb Pikasieuneun Pangsaéna anu kami parantos nyusun sanés pikeun anu lemah haté, sabab ngandung sababaraha situs wéb anu paling anéh sareng pikasieuneun dina internét. Peringatan pemicu sering ngiringan situs ieu; sababaraha malah ngalaman masalah hukum pikeun eusi anu aranjeunna terbitkeun.

Wéb anu Pikasieuneun Pangsaéna pikeun Milarian Carita Seram & pikasieuneun

Internét mangrupakeun tempat aneh ngeusi horor, jeung halaman wéb ieu mangrupa sababaraha strangest na scariest anjeun bakal manggihan.

1. BME: Awak Modifikasi Ezine

Ti jalan-jalan di New York dugi ka bylanes of Nanjing, seni tattoo langkung saé 21st Trend subkultur abad. Tapi sababaraha urang tiasa nyandak éta jauh pisan sareng ngarobah awakna kana kanvas leumpang.

BME parantos dikurasi 3.5 juta poto sareng langkung ti 14000 pidéo dina cara ngarobah awak anjeun kana pin, jarum, sareng tinta. Mangrupikeun rajah anu pasti, scarification, sareng sumberdaya tindikan ritualistic.

Sakumaha ceuk situs-aranjeunna teu biasa subkultur sareng komunitas diwangun ku sareng pikeun jalma anu dirobih.

Tukang tindik awak sareng seni tato dina situs tiasa janten bahan anu jinak pikeun sabagian, tapi pikeun jalma anu benci kana jarum, detailing tato sareng modifikasi awak henteu jauh tina gore mutlak. Sababaraha bagéan situs peryogi langganan.

2. Mayit Ruksak

Pilem sapertos Annabelle sareng Curse of Chucky panginten tiasa ngarusak polos bonéka pikeun anjeun. Janten situs ieu nyaéta irisan péso anu sanés. Situs na nganggo basa Perancis, tapi gambar na nyarios basa universal "ngorondang suci!"

Françoise Duvivier mangrupikeun seniman kreatif anu endah (sareng ghoulishly) anu ngagunakeun média campuran sapertos kolase, topéng, sareng bonéka pikeun ngahirupkeun éksprési artistikna.

3. Pangalusna Gore

Pangalusna Gore

Pangalusna Gore khusus pikeun 18+ pamirsa. Situs tiasa masihan situs sanés dina daptar ieu ngaji artos sareng kaluar di luhur. Halaman gore anu dieusi gambar grapik sareng pidéo kaayaan getih, peurih, sareng kaayaan manusa anu pikasieuneun.

Pangalusna Gore mangrupikeun situs ngajempolan Kanada sareng pidéo grafis anu pikasieuneun sapertos jalma sapertos sirahna sareng appendages dipiceun.

Anu ngagaduhan situs éta, Mark Marek, saleresna ditéwak kusabab ngalanggar Hukum moral publik Kanada, sareng sacara resmi mundur tina ngajalankeun situs di 2019.

Baca ogé:

4. Pabrik Darah

Aktipkeun Flash dina panyungsi anjeun. Hal kahiji anu ngajadikeun anjeun tingle nyaeta musik latar. Éta situs pikasieuneun pasti. Sarta dibawa ka anjeun taya lian ti Danny DeVito, dirina kipas tina film horor.

Pabrik Darah pitur calana pondok horor disebut Splattercuts. Aya sakitar 16 pondok pondok horor dina situs ayeuna. Anjeun tiasa nonton aranjeunna dina "téater poék" sareng milih aranjeunna.

Situs ieu diluncurkeun dina 2009, tapi kuring henteu yakin sakumaha seringna éta dirobih. Meureun, éta bakal tetep janten sapotong kenangan internét.

Anjeun sok hayang nulis dina tembok jeung getih. Ieu kasempetan Anjeun. Anjeun tiasa nganggo beurit anjeun pikeun nangtung dina ramo anu dicincang sareng nyerat pesen dina témbok "Flash".

Anjeun teras tiasa ngirim pesen unik ngalangkungan email, ka saha waé anu anjeun badé nyarios. Ieu kirang tina situs horor sareng langkung seueur situs prank kéju.

6. Pamrogram Bahasa Panemu Atanapi Serial Killer

Pamrogram Bahasa Panemu Atanapi Serial Killer

Hurungkeun haus anjeun horéam kéju kana kasempetan pikeun nyumponan élmu ngeunaan hal-hal sepele. Maénkeun kuis sareng terang naha anjeun terang hacker sérial anjeun tina hacker kode anjeun.

7. Tanggal Pupusna

Sora pikeun halaman wéb gore pamungkas tiasa dituju Anu ieu lamun nyandak eta teuing serius. Barina ogé, saha anu hoyong terang tanggal maotna?

Mangrupikeun situs anu pikaresepeun sareng tebakan kuring nyaéta mékanisme anu nyababkeun anjeun nambihan kecanduan anjeun kedah ngitung umur maot anjeun. Situs masihan tanggal maot anjeun di netraloptimis, sarta pesimis modeu. Candak pilihan anjeun sareng nyugemakeun panasaran anu parah.

Tapi upami anjeun leres-leres hoyong serius ngeunaan kahirupan, candak tanggal anu dianggap sareng mimitian hirup anjeun sapinuhna.

8. pikasieuneun Pikeun Barudak

Salaku déwasa, peryogi seueur anu ngayakinkeun pikeun mésér kana kéju kéju. Tapi barudak sacara alami caket ka aranjeunna sareng sigana resep ngaraos soang. Janten hayu urang mungkas daptar urang ku situs "horor" didamel khusus pikeun murangkalih.

Pikasieuneun pikeun Barudak sigana siga halaman wéb anu menyeramkeun pikeun murangkalih. Tapi cobian milarian naha aya carita, pidéo, atanapi gambar pikasieuneun tingle tulang tonggong anjeun ogé. Abdi henteu tiasa ningal gore didieu, janten aman pikeun calik sareng murangkalih anjeun di payuneun monitor.

Wéb anu Pikasieuneun Pangsaéna pikeun Milarian Carita Seram sareng Pikasieuneun sareng Pidéo

Situs wéb anu pikasieuneun sareng pikasieuneun ieu mangrupikeun sababaraha anu anjeun tiasa kunjungan upami anjeun kedah ningali sababaraha carita horor, pidéo, atanapi kaulinan. Upami anjeun henteu ngagaduhan saraf, maka anjeun henteu kedah nganjang ka salah sahiji aranjeunna.

Kami ngarepkeun yén kami tiasa nutupan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun dina ieu artikel, sarta kami ogé miharep éta minuhan fungsi na satisfying hajat pilarian Anjeun.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.