|

TD Bank 2021 Tinjauan: Naon TD Bank Nawiskeun?

TAt TD Bank, aranjeunna ngagaduhan layanan palanggan anu saé tapi henteu gaduh tingkat tabungan anu kalapa. Nanging, upami anjeun milari muka kotak setélan aman di bank, TD Bank panginten janten salah sahiji tempat anu langkung saé pikeun ngalaksanakeun éta kusabab kaseueuran lokasi kabuka tujuh dinten saminggu.

TD Bank 2020 Tinjauan: Naon TD Bank Nawiskeun?

TD Bank tagihan nyalira salaku Bank Anu Paling Merenah di Amérika kusabab cabangna dibuka mimiti sareng nutup telat. Kaseueuran cabangna kabuka tujuh poe saminggu, ogé sababaraha liburan.

TD Bank langkung ti 1,400 lokasi tetep kabuka telat sareng dibuka dinten Sabtu sareng Minggu, anu ngabédakeun TD tina persainganna sareng ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun anu resep kana kotak setoran anu aman.

Naon TD Bank?

TD Bank mangrupikeun cabangna AS tina Toronto-Dominion Bank, operasi salaku TD Bank Group. Caritana dimimitian taun 1955 nalika dua bank Kanada utama, Bank of Toronto (didirikeun taun 1855) sareng The Dominion Bank (didirikeun taun 1869) ngahiji.

Ayeuna, Grup Bank TD mangrupikeun bank kadua pangageungna di Kanada sareng diantara 10 top pikeun Amérika Kalér sacara gembleng.

TD Bank ngagaduhan langkung ti 1,3000 lokasi cabang di 15 Amérika sapanjang Basisir Wétan, ogé di Kacamatan Columbia. Sareng nawiskeun jasa perbankan, asuransi, brokerage, sareng investasi.

Dinten ayeuna, urang ngan ukur bade fokus kana rekening pamariksaan sareng tabungan pribadi TD Bank.

Pro sareng Kontra tina Bank TD

Naros

  • Kaseueuran ampir 1,300 lokasi kabuka dina akhir minggu.
  • Teu aya biaya urus asing dina kartu debit.

kontra

  • TD Simple Tabungan dimimitian dina 0.05% APY. Bank sanés nawiskeun harga anu langkung luhur.
  •  Anjeun kedah ngajaga kasaimbangan tinggi pikeun ngaleungitkeun biaya akun bulanan.

Naon TD Bank Nawiskeun?

Sakumaha anjeun ngarepkeun lembaga kauangan anu ageung, bank TD nawiskeun seueur jasa sareng jinis akun:

  • Pariksa Akun
  • Rekening Tabungan
  • Rekening Pasar Artos
  • Sértipikat Deposit
  • Kartu kredit
  • Jam Terpanjang di Lokasi Fisik

Mariksa akun

Akun Parios Perdana TD Bank ngagaduhan biaya jasa bulanan anu tinggi ($ 25), tapi éta dibébaskeun ku kasaimbangan minimum rata-rata $ 2,500. Palanggan gaduh aksés bébas ATM kaluar-jaringan.

Bank ogé ngagaduhan pilihan mariksa bantosan anu henteu dipikaresep, kalebet TD Simple Checking (anu henteu kedah kasaimbangan minimum sareng $ 5.99 fee bulanan anu murah) sareng TD Convenience Checking (anu peryogi kasaimbangan minimum $ 100 pikeun ngaleungitkeun biaya perawatan bulanan $ 15).

Baca ogé:

Rekening Tabungan

Rekening Tabungan pikaresep mangrupikeun pilihan pikeun panyimpul anu milari ngahasilkeun panén anu langkung luhur. Suku bunga tingkat. Anjeun tiasa cocog pikeun tingkat bunga anu langkung luhur upami anjeun ngajaga kasaimbangan akun anu langkung luhur sareng ngaitkeun akun anu cocog.

Dina urutan pikeun nyingkahan biaya $ 15 bulanan, anjeun kedah nyimpen kasaimbangan sapopoe minimum $ 20,000 atanapi ngaitkeun akun TD Beyond Checking.

Bank ogé nawiskeun akun TD Simple Savings. Akun perawatan bulanan TD Simple Savings dibebaskeun upami anjeun umur 18 atanapi langkung ngora atanapi umurna 62 atanapi langkung.

Bayaranana ogé dikaluarkeun upami anjeun ngajaga kasaimbangan sadidinten sahenteuna $ 300.

Ongkos CD

TD Bank nawiskeun CD Pilihan kalayan tingkat bunga tingkat. Kalayan akun pamariksaan anu mumpuni, konsumén tiasa cocog pikeun tingkat suku bunga.

Aya ogé CD Promosi Pilihan sareng CD Léngkah-Laju, anu ngamungkinkeun panén naék sacara otomatis.

No-Catch CD kéngingkeun ditarikna mimiti tanpa hukuman. Upami teu kitu, para nasabah ngaluarkeun CD-na mimiti leungit sababaraha kapentingan anu aranjeunna peroleh.

Pikeun CD 12-bulan, hukuman penarikan awal nyaéta genep bulan bunga.

Rekening Pasar Artos

TD Bank nawiskeun rekening pasar artos. Henteu kedah deposit pikeun muka rekening sareng tagihan tagihan online sareng setoran sélulér sayogi pikeun anu gaduh akun.

Bank nawiskeun tingkat bunga tingkat. Nanging, anjeun mendakan harga langkung luhur di tempat séjén.

Biaya pangropéa bulanan dikaluarkeun pikeun konsumén umur 62 sareng langkung. Tapi anu sanésna peryogi kasaimbangan harian minimal $ 2,000 pikeun nyingkahan biaya.

Pasar Uang Tumuwuh TD

Sadia Kanggo Pajeg, Ira
Waragad Rekening $ 12, $ 11 (upami anjeun milih pernyataan online), $ 0 (umur 62 taun atanapi langkung)
Tarif Tabungan
 Deposit (Minimal) 0.010.03% APY
deposit minimum 2000.000.05% APY
deposit minimum 5000.000.10% APY
 Deposit (Minimal) 25000.000.15% APY
deposit minimum 50000.000.20% APY

Kartu kredit

TD Bank nawiskeun sakedik kartu kiridit, kalebet kartu bank tunai, kartu kiridit anu dirancang pikeun palancong, sareng kartu kiridit usaha alit.

Kartu Kiridit Tunai Mandiri

  • Kartu Kredit Solusi Usaha TD10
  • Kartu Kiridit Aman Ku Rekening Tabungan
  • Kartu Kredit TD Cash

Kartu Kiridit Wisatawan

  • TD Kartu Kredit Tanda Tangan Kelas Pertama

Kartu Kiridit Bisnis

  • Kartu Kredit Solusi Usaha TD

Kartu Kiridit aman

  • Kartu Kredit TD Tunai Aman

Buka Saatos Jam

Anu penting pisan ngeunaan TD Bank nyaéta seueur lokasi bata-na-mortir na nawiskeun jam-waktos wengi sareng akhir minggu.

Janten upami anjeun sibuk teuing ngayun nalika dinten minggu, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku anjeun pikaresepeun. Naon deui, aya sakitar jam layanan palanggan langsung.

Pangalaman Bank

Upami définisi genah anjeun kalebet jam cabang anu langkung lami, TD Bank tiasa ngalayanan anjeun ogé. Cabangna tetep kabuka telat sareng aranjeunna ogé kabuka nalika dinten Sabtu sareng Minggu.

TD Bank moal ngantepkeun anjeun kana pakakas perbankan digital anu disayogikeun ogé. TD Bank ngagaduhan sadaya fitur anu anjeun ngarepkeun, sapertos Zelle sareng peringatan akun.

Anjeun ogé tiasa muka akun ngalangkungan aplikasi na.

Anjeun bakal ngagaduhan jaring kaamanan sabab anjeun tiasa nyambung sareng perwakilan layanan palanggan langsung ku telepon 24 jam beurang, tujuh dinten saminggu.

TD Bank ogé nawiskeun téknologi VoicePrint ka palanggan na. Kalayan idin anjeun, anjeun tiasa ngadaptarkeun VoicePrint, anu ngagunakeun langkung ti 100 ciri anu béda anu ngagambarkeun sora anjeun, nalika anjeun nyauran layanan palanggan bank.

TD Bank mangrupakeun bank santun pikeun maranéhanana di Basisir Wétan anu hoyong genah tina perbankan cabang. Jeung TD Bank urang super-merenah jam jeung poé muka mangrupakeun tambah badag. Anjeun moal deui kudu moan ngeunaan paribasa "jam bankir".

Tambih Deui, upami anjeun gaduh TD Ameritrade Akun nanem modal, éta tiasa janten teu aya uteuk, sabab anjeun bakal ngagaduhan toko hiji pikeun kabutuhan kauangan anjeun.

Nanging, kami parantos ningali harga anu langkung kompetitif pikeun rekening tabungan anu mayar bunga, ditambah biaya anu aya hubunganana sareng produk pamariksaan TD Bank rada lungkawing kecuali upami anjeun tiasa minuhan kasaimbangan minimum bank sapopoé.

Kami hoyong anjeun masihan kami pikeun nyandak ieu. Upami anjeun pikir tulisan ieu mangpaat, tong ragu bagikeun inpormasi ieu dina platform média sosial anjeun.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *