|

9 Shampoos sareng Kondisioner Pangsaéna Kanggo Kakandungan 2022

- Sampo sareng Kondisioner -

Upami kasalametan anak anjeun janten perhatian anjeun, sakumaha sakuduna, waktosna pikeun mikirkeun deui produk perawatan kulit anu anjeun anggo sareng potongan perawatan rambut. Dina artikel ieu, kuring paling dipikaresep marios sampo pangalusna keur kakandungan.

9 Shampoos sareng Kondisioner Pangsaéna Kanggo Kakandungan 2022

Rambut beuki kentel utamina nalika hamil. Éta sabab awak ngahasilkeun sadaya agén hormonal tambahan éta. Janten folikel rambut anu teu tiasa dihindari dibentuk modipikasi ngan ukur diarepkeun.

Éta sering nunjukkeun kulit sirah anu langkung berminyak. Anjeun teu gaduh ideu dina waktos-waktos éta sampo rambut anu hébat bakal ngabantosan.

Shampoos & Kondisioner Top Kakandungan-Aman

1. Paul Mitchell Asli Shampoo Hiji

Paul Mitchell Asli Shampoo Hiji

Éta klasik - Sampo Asli Hiji ti Paul Mitchell cukup lembut pikeun nyeuseuh unggal dinten dina saminggu. Éta moal luntur rambut anu dirawat warna. Tambih Deui, rumus vegan bébas tina parabens. Tapi enya, éta ngagaduhan seungit entéh.

 2. Sanés Indung anjeun Pantai Babe Moisturizing Shampoo sareng Kondisioner

Sampo sareng Kondisioner

Coba sampo sareng kondisioner ieu pikeun ngabersihan kulit sirah anjeun kalayan lembut tanpa peryogi sulfat. Éta moal ngaleungitkeun Uap sabab hidrasi ku kelp laut sareng minyak kalapa. Bahan-bahan ieu masihan seungit pantai. Sareng éta ngajantenkeun untaian anjeun ngagurilap, lemes, sareng seueur volume.

3. Dapur Sampo Harian Alami

Dapur Sampo Harian Alami

Aya labél ieu sampo nontoxic pangalusna kakandungan anu digantelkeun kana sampo sapopoé anu alami ku Puracy di dieu. Rumus anu aman pikeun kakandungan ngandung pembersih méwah, minyak atsiri, sareng émolién anu ngabersihkeun rambut anjeun sacara saksama tanpa nyababkeun kagaringan.

Éta sampo bébas sulfat anu lembut ngabersihan kulit sirah sareng rambut. Bahan bentangna nyaéta squalene, anu ngajantenkeun rambut anjeun henteu gesekan, ngaleungitkeun statis, sareng nawiskeun kalembaban anu henteu beurat.

Sareng pikeun aroma alami anu nyegerkeun, Puracy parantos nambihan bau mint sareng jeruk pikeun nguatkeun sareng ngagedekeun unggal pangalaman mandi anjeun.

4. sampo beberesih Joico Curl

Sampo beberesih Joico Curl

Sampo Ngabersihan Curl Joico henteu ngan ukur ngagulung curls anjeun, tapi éta ogé ngajagi panyorot sareng pangobatan warna naon waé. Sanaos éta henteu ngagaduhan sulfat, palanggan nyatakeun éta ngajadikeun seueur busa. Éta rumus salon anu dianggo ku para pro.

Baca ogé: 10 Cara Nganggo Sikina Alpuket Anu Kedah Anjeun Terang

5. Khusus Farmasi sampo rambut gratis & jelas pikeun Kulit Sénsitip

 

Sampo Gratis & Hapus henteu harum sareng saimbang pH.

Sampo sareng Kondisioner

Naha masalah upami sampo anjeun saimbang pH? Rambut anjeun, sapertos kulit anjeun, rada asem. Upami anjeun nganggo sabun alkali di dinya, anjeun ngarusak halangan alami ngalawan leungitna uap sareng polutan. Siga kajadian kumaha upami ngumbah piring ku tangan.

Free & Clear ogé ngahindarkeun pewarna jieunan, sulfat, parabens, komo masking seungit. Tapi sanaos sadayana kakurangan, pangguna nyarios yén éta ngajantenkeun rambutna seger.

6. Salapan Naturals Citrus + Mint Nourishing Shutto Kakandungan

9 Shampoos sareng Kondisioner Pangsaéna Kanggo Kakandungan 2020

Solusi anu alami sapertos ieu kedahna nalika hamil, sareng ieu sababna. Pikeun hiji hal, aman sareng lembut Salapan Sampo Kakandungan diinfus ku jeruk nipis sareng aroma jeruk nipis pikeun merangan kacapean sareng seueul. Aya ogé peppermint anu mereun.

Kreasi bébas sulfat ngandung versi organik shea butter, minyak siki jojoba, sareng Vitamin B5. Jojoba sareng shea naekeun kelembaban sareng cahaya.

Sareng Vitamin B5 kanggo nyegah pamisah sareng nguatkeun rambut anjeun, sahingga idéal pikeun ngaleungitkeun masalah rambut anu aya hubunganana sareng kakandungan.

7. Ngabereskeun sampo Hypoallergenic

9 Shampoos sareng Kondisioner Pangsaéna Kanggo Kakandungan 2020

Sampo Hypoallergenic Cleure mangrupikeun salah sahiji rekomendasi luhur pikeun jalma anu gaduh sensitipitas parfum sareng bahan kimia sanés. Éta leres-leres harum.

Salajengna, teu aya sulfat anu tiasa nyabutan minyak alami, ngantepkeun rambut sareng kulit sirah anjeun teuing garing. Teu aya salisilat ogé. Éta merenah sabab teu aya anu terang pasti kumaha pangaruhna nalika kakandungan.

Pikeun neraskeun, sampo henteu ngagaduhan formaldehida sareng gluten, ditambah saimbangna pH. Éta hampang pisan, tapi épéktip, yén Amérika Kontak Dermatitis Society nyarankeun pikeun sadaya jinis rambut sareng rambut anu dirawat warna. Bahkan Kelompok Kerja Lingkungan masihan peringkat anu aman dina basis data Kulit Deep na.

8. Sampo Rontok Rambut Murni Majestic

9 Shampoos sareng Kondisioner Pangsaéna Kanggo Kakandungan 2020

Kalayan setrés sareng parobahan hormonal anu anjeun alami nalika kakandungan, teu anéh deui yén anjeun bakal sangsara tina karontokan rambut!

Cara anu pangsaéna pikeun mengatasi masalah ieu nyaéta nganggo sampo anu nguatkeun rambut. Ieu tempat Majestic Pure ngalebetkeun gambar.

nu Sampo Rontok Rambut Murni Majestic hadir sareng 14 blokir DHT. Aranjeunna nyayogikeun nutrisi hérbal pikeun folikel rambut anjeun. Éta bénténg rambut janten langkung kuat.

Sampo ogé ngagaduhan biotin sareng niacin. Marengan sababaraha rupa ekstrak botani, aranjeunna ngamajukeun rambut séhat. Ieu leres naha anjeun hamil atanapi henteu!

Kami ogé resep kumaha éta dina botol pompa. Ieu saé tina hal gampang digunakeunana. Éta ogé ngaminimalkeun runtah.

Hiji hal anu anjeun perhatikeun dina sampo ieu nyaéta yén éta rada cair. Ieu henteu sapertos shampoos sanés anu kandel sareng konsisten.

9. Christina Moss Naturals Rambut Sampo Organik

9 Shampoos sareng Kondisioner Pangsaéna Kanggo Kakandungan 2020

Unggal rutinitas rambut awéwé hamil kedah kalebet sampo anu cukup kuat pikeun ngabersihkeun rambut sareng kulit sirah bari ogé aman sareng lembut dina waktos anu sami.

Kitu cenah, unggal hal sakedik ngeunaan sampo organik ieu ku Cristina Moss Naturals kapuji.

Aya minyak kalapa kanggo ngalancarkeun sareng ngalemeskeun rambut sareng ngaluarkeun kokotor, minyak, sareng sajabana. Lidah buaya nenangkeun kulit sirah bari ogé ngahidrasi. Minyak buah zaitun ngandung antioksidan pikeun ngabalikeun karuksakan. Sareng pamungkas, shea butter kanggo beberesih sareng pelembab.

Ieu mangrupikeun pilihan organik anu idéal pikeun ibu hamil anu hoyong nyéhatkeun rambutna sareng ngaleungitkeun masalah rambut. Éta rangking diantara produk rambut anu aman salami kakandungan.

Naha Gunakeun Shampoos sareng Kondisioner Anu Kakandungan-Aman?

Produk rambut konvensional atanapi komérsial ngandung gangguan éndokrin. Sareng bahkan sajumlah alit ieu aya pangaruh kana hormon anjeun sareng janin anu tumuh.

Janten enya, penting pikeun ngahindarkeun gangguan endokrin sapertos kitu, sareng éta ogé penting pisan pikeun ngajauhan alérgi sareng iritasi anu kuat.

Shampoo sareng kondisioner anu aman pikeun kakandungan henteu ngandung bahan kimia sapertos kitu. Aranjeunna gaduh bahan anu aman upami aranjeunna kaserep kana kulit anjeun sareng asup kana aliran getih anjeun.

Aman, bahan alami anu séhat pikeun kulit anjeun ogé. Leuwih sering ti moal, rumus ieu teu dilengkepan scents jieunan anu nyieun kakandungan isuk-isuk sickness sarta seueul parah. Ngan hampang, scents alam alus pikeun ngadalikeun sensitipitas.

Naon komponén dina sampo anu anjeun kedah cegah nalika hamil?

Waktosna pikeun konsentrasi sadaya perhatian anjeun kana daptar komponén anu nyumbang kana sampo rambut. Aya seueur bandéra beureum anu anjeun kedahkeun langsung kana béwara.

  • Parabens– Ieu disumbang kana produk pikeun nyingkahan pamekaran mikroba di jerona. Dasarna, parabens ngajaga umur panjang sampo. Nanging, aranjeunna ogé ngaganggu kasaimbangan hormon anjeun. Sareng posisi ancaman pikeun kamekaran budak bobo anu séhat sareng saimbang.
  • Vitamin A– kaleuleuwihan Vitamin A condong naek kamungkinan masalah kranial di orok unborn (3). Jenis khas Vitamin A dina barang perawatan rambut nyaéta retinyl palmitate.
  • SLS (Uyah Lauryl Sulfate) - inohong SLS dina cacat lahir. Sabenerna, panilitian ogé ngungkabkeun yén phthalates mangrupikeun calon gangguan éndokrin.

FAQs on sampo jeung conditioners

1. Parobihan rambut naon anu kuring ngarepkeun nalika kakandungan?

Parobihan hormonal nalika kakandungan tiasa ngajantenkeun rambut anjeun ipis pisan atanapi kandel pisan. Dina kasus anu terakhir, éta kanaékan éstrogén anu naekeun tumuh rambut anjeun. Hasil tina ieu ngirangan rambut murag.

2. Naha kuring henteu tiasa nganggo sampo rutin nalika kakandungan?

Kantun kusabab produk komérsial atanapi konvensional sering dieusian ku bahan kimia toksik. Dina kahirupan normal, panginten anjeun tiasa ngalalaworakeun kaséhatan sareng kaamanan. Tapi anjeun henteu tiasa sareng henteu kedah ngalakukeun éta nalika hamil. Upami teu kitu, anjeun ngan ukur nambihan kasempetan cacad pamekaran, autisme, cacat pertumbuhan, sareng seueur deui dina janin anu nuju tumuh.

3. Bahan Kimia Naon anu Kedah Anjeun Nyingkahan?

Skip bahan kimia sabab bisa mangaruhan kaséhatan Anjeun. Éta ogé bisa worsen sababaraha masalah bulu tinimbang alamat aranjeunna. Sababaraha bahan kimia anu kedah dihindari kalebet natrium lauril sulfat, paraben, phthalate, sareng seungit sintétik.

Ngalihkeun ka sampo sareng kondisioner anu hampang tapi efektif nalika kakandungan mangrupikeun léngkah anu pinter. Éta ngajaga kulit sénsitip anjeun sareng orok anjeun ogé.

Tetep sesa awak anjeun sehat sarta nyaman. Pastikeun pikeun pariksa ulasan kami ngeunaan cuci awak sareng pelembab anu pangsaéna pikeun kakandungan.

Kami ngarepkeun ieu artikel parantos ngabantosan anjeun. Punten bagikeun ka saha waé anu saur anjeun bakal ngaapresiasi inpormasi!

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *