Pinjaman Siswa Swasta sareng Metode Aplikasi 2022

- Pinjaman Siswa Swasta - 

Pinjaman mahasiswa swasta dumasar kana kiridit sareng naha anjeun nuju diajar online atanapi di kampus. Nanging, pinjaman mahasiswa féderal pikeun kuliah tiasa mayar biaya pendidikan anjeun. Dina tulisan ieu, kami parantos katutupan anjeun ngeunaan cara ngalamar.

Pinjaman Siswa Pribadi

Naon Pinjaman Siswa Pribadi?

Pinjaman mahasiswa swasta sapertos pinjaman mahasiswa féderal sabab tiasa mayar kuliah, tapi dicandak tina bank, serikat kiridit, atanapi pemberi pinjaman internét tinimbang pamaréntah.

Saatos anjeun parantos nganggo sadaya pinjaman mahasiswa féderal anjeun, pinjaman mahasiswa swasta mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngajagi jurang dina pamayaran kuliah anjeun.

Pinjaman féderal langkung saé tibatan pinjaman pribadi kusabab sababaraha alesan:

  • Anjeun teu peryogi sajarah kiridit atawa co-signer.
  • Laju bunga pinjaman féderal langkung handap.
  • Kauntungan sapertos alternatif pamayaran anu didorong panghasilan sareng kasempetan panghampura sayogi pikeun pinjaman féderal.
  • Bank, serikat kiridit, sareng ahli injeuman sanésna tiasa nyayogikeun kamajuan murid swasta pikeun ngabantosan jurang.

Di handap ieu, anjeun tiasa ngabandingkeun biaya pembiayaan, istilah pamayaran, syarat kualifikasi, sareng seueur deui pikeun sababaraha rentenir kiridit mahasiswa swasta.

Gaduh kiridit anu saé atanapi kosigner anu saé sacara finansial tiasa ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun nampi istilah pinjaman anu pangsaéna.

Dina halaman ieu, kami bakal ngubaran ieu di handap

  • Méja Babandingan Pinjaman Siswa Swasta
  • Prosés aplikasi
  • Syarat eligibility
  • Émbaran leuwih

Kumaha Pinjaman Siswa Swasta Gawé

Seueur mahasiswa nganggo pinjaman mahasiswa pikeun ngabiayaan pendidikanna.

Nalika prosés injeuman kuliah sigana rumit sareng pikasieuneun dina mimitina, tulisan ieu bakal ngajalanan anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah pikeun kéngingkeun pinjaman mahasiswa swasta sareng kumaha aranjeunna jalanna, tina panilitian ngalangkungan pamayaran.

Jinis Pinjaman Siswa Swasta

Aya sakeupeul pinjaman mahasiswa swasta anu béda anu anjeun tiasa milih.

Pinjaman Siswa Pribadi

Ngartos pinjaman mahasiswa tiasa ngabantosan anjeun gaduh ide anu langkung saé ngeunaan pilihan mana anu pangsaéna pikeun anjeun.

1. Pinjaman husus gelar

Pemberi pinjaman swasta tiasa nawiskeun pinjaman mahasiswa sarjana sareng lulusan dina tingkat dasar.

Sababaraha urang, kumaha oge, tiasa langkung luhur sareng luhur sareng daptar pinjaman khusus gelar anu sanés pikeun sakola médis, bisnis, dental, sareng hukum.

Anjeun malah tiasa nampi pinjaman pikeun ngabantosan anjeun diajar pikeun uji bar atanapi mayar SPP kuliah komunitas anjeun.

2. Pinjaman Siswa Internasional

Dina kiridit, mahasiswa internasional tiasa sesah ditampi.

Upami anjeun penduduk permanén atanapi gaduh visa khusus, anjeun tiasa nampi pinjaman mahasiswa ngan ukur éta.

Nanging, upami anjeun henteu ngagaduhan aksés ka bank, sababaraha tukang pinjaman khusus nyayogikeun pinjaman mahasiswa ka mahasiswa internasional anu henteu cocog sareng kaayaan umum pikeun pinjaman swasta tradisional.

3. Pinjaman Bad-kiridit

Upami anjeun peryogi pinjaman mahasiswa tapi gaduh riwayat kiridit anu goréng atanapi henteu, pinjaman mahasiswa féderal mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sabab jarang nungtut cek kiridit.

Aya pemberi pinjaman anu nawiskeun syarat kiridit anu fleksibel pikeun mahasiswa anu teu acan ngawangun kiridit atanapi kanggo mahasiswa atanapi sepuh anu peryogi artos upami anjeun peryogi pinjaman pribadi.

Émut yén pinjaman ieu ngagaduhan suku bunga anu langkung luhur tibatan pinjaman swasta tradisional.

4. Program Pinjaman Spésifik Propinsi

Seueur nagara nawiskeun pinjaman mahasiswa swasta ngalangkungan lembaga nagara khusus.

Sababaraha conto kalebet Otoritas Pinjaman Siswa Rhode Island, Pinjaman Pendidikan Pinjaman Siswa Iowa, sareng Bank North Dakota.

Aranjeunna biasana nyéépkeun pinjaman mahasiswa swasta ieu pikeun mahasiswa anu nuju kuliah di wates nagara tapi sigana ogé pikeun warga anu diajar di nagara sanés.

Syarat anu cocog beda-beda ti nagara bagian ka nagara bagian.

5. pasatujuan Bagikeun panghasilan

Perjangjian bagi hasil fungsina béda ti pinjaman mahasiswa tradisional.

Gantina ngadamel pamayaran bulanan tetep dumasar kana kasaimbangan pinjaman mahasiswa anjeun sareng tingkat bunga, anjeun bakal mayar persentase panghasilan anjeun salami sababaraha taun tetep.

Sateuacan anjeun ngalamar perjanjian bagi hasil, terangkeun naon persentase panghasilan sareng istilah pamayaran.

pasatujuan ieu ilaharna ogé boga lanté gaji sarta cap pamayaran pikeun mastikeun yén duanana pihak anu diperlakukeun adil.

Léngkah Kumaha Kéngingkeun Pinjaman Siswa Pribadi

Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun nalika ngalamar pinjaman mahasiswa swasta:

Pinjaman Siswa Swasta sareng Metode Aplikasi 2022

1. Panalungtikan Pilihan Pinjaman Siswa Anjeun

Sateuacan ngalamar pinjaman mahasiswa swasta, penting pikeun ngalakukeun panalungtikan anjeun ngeunaan bentang pinjaman mahasiswa swasta sareng diajar ngeunaan pilihan anjeun.

Ieu penting lamun datang ka suku bunga jeung istilah repayment, nu bisa mangaruhan jumlah duit nu bakal ngahutang.

2. Ngalamar Pinjaman Siswa Swasta

Sakali anjeun geus milih lender a, éta waktu pikeun ngeusian kaluar hiji aplikasi.

Jumlah inpormasi anu diperyogikeun béda-béda, tapi aplikasi pinjaman mahasiswa swasta biasana nyuhunkeun:

Inpormasi kontak
  • Alamat surat
  • surélék
  • Nomer telepon
Inpo pribadi
  • Tanggal lahir
  • Nomer kaamanan Sosial
  • Panghasilan rumah tangga
Sakola / Émbaran injeuman
  • Sakola nu nuju dihadiran jeung ekspektasi tanggal kalulusan
  • Biaya hadir
  • Jumlah injeuman dipénta

Sateuacan sacara resmi ngalebetkeun aplikasi anjeun, anjeun bakal nampi dokumén panyingkepan umum (Aplikasi jeung Panyingkepan Solicitation) kalayan barang-barang sapertos kisaran suku bunga sareng conto rencana pamayaran. 

3. Meunang disatujuan

Saatos marios panyingkepan sareng ngirimkeun aplikasi anjeun, prosés persetujuan pinjaman mahasiswa swasta dimimitian.

Salila prosés persetujuan, pemberi pinjaman anjeun bakal ngevaluasi sajarah kiridit anjeun, diantara kriteria sanésna, pikeun nangtoskeun naha anjeun calon anu dipercaya pikeun injeuman.

Kaputusan ieu tiasa ngahasilkeun salah sahiji tina tilu hasil:

  • disatujuan
  • nampik
  • Ngabogaan hak ku cosigner creditworthy

Upami anjeun ditolak, anjeun bakal nampi surat dina surat kalayan alesan khusus aranjeunna henteu nyatujuan aplikasi anjeun.

4. Narima jeung Asupkeun Sarat Pinjaman Anjeun

Sakali anjeun disatujuan, waktosna pikeun marios sareng nampi syarat-syarat pinjaman anjeun. Sababaraha pemberi pinjaman nawiskeun langkung seueur kalenturan tibatan anu sanés ngeunaan pamayaran.

Istilah injeuman anjeun ogé tiasa kalebet pilihan antara a suku bunga tetep atawa variabel, panjang istilah repayment, jeung / atawa kamampuhan pikeun nyieun pangmayaran di-sakola.

Saatos anjeun parantos ngalengkepan syarat pinjaman anjeun, anjeun bakal nampi panyingkepan anu diperyogikeun kadua.

Panyingkepan ieu bakal masihan inpormasi khusus ngeunaan ongkos, biaya, sareng istilah sanésna, kalebet sabaraha biaya pinjaman anjeun.

Kaseueuran pemberi pinjaman bakal ngantep anjeun ngadaptarkeun dokumén injeuman anjeun sacara éléktronik supados anjeun tiasa ngalangkungan percetakan sareng milis.

5. Ngadagoan Sertifikasi Sakola

Sakali anjeun parantos nandatanganan dokumén pinjaman anjeun, anjeun parantos réngsé tanggung jawab anjeun dina prosés pinjaman mahasiswa swasta.

Pemberi pinjaman sareng sakola anjeun bakal ngurus sésana, nyaéta dugi ka pamayaran anjeun dimimitian.

salila sertipikasi tahap, lender anjeun bakal ngirim detil injeuman anjeun ka sakola anjeun pikeun mastikeun sababaraha hal.

Ieu kalebet status pendaptaran anjeun (satengah- atanapi sepenuh waktos), tanggal kalulusan anu anjeun pikahoyong, sareng jumlah pinjaman anu dipénta.

6. Ngartos Pencairan Dana

Sakali pinjaman anjeun disertipikasi ku sakola anjeun, éta bakal dijadwalkeun pikeun pencairan.

Ieu hartosna sakola anjeun tiasa dibayar.

Nalika ngeunaan kumaha pinjaman mahasiswa swasta, ngartos kumaha pinjaman mahasiswa disbursed mangrupikeun titik kabingungan umum pikeun mahasiswa anu asup.

Pinjaman murid swasta biasana dikirim langsung ka sakola anjeun; aranjeunna henteu dikirim langsung ka anjeun (murid). 

7. Bayar Pinjaman Siswa Anjeun

Sakali injeuman anjeun disbursed sarta SPP anjeun dibayar, lengkah saterusna sarta ahir nyaéta pikeun anjeun mayar deui pinjaman mahasiswa anjeun.

Iraha sareng kumaha ieu lumangsung gumantung kana istilah pamayaran pinjaman anjeun.

Ogé, anjeun tiasa milih deferment, anu hartosna anjeun henteu kedah mayar mayar dugi ka lulus atanapi henteu didaptarkeun di sakola. 

Kelayakan sareng Syarat Pinjaman Siswa Swasta

Kamajuan swasta ngarepkeun peminjam pikeun nyumponan kabutuhan kualifikasi anu tangtu.

Pinjaman Siswa Pribadi

Unggal spesialis injeuman gaduh kabutuhan khusus sorangan.

Kaseueuran rentenir bakal ningali rating FICO, sumber daya, kawajiban, gaji, sakola atanapi kuliah, sareng bidang pangajaran anu diusulkeun.

Anjeun kedah gaduh penilaian FICO normal caket 700 (dina ukuran 300 dugi ka 850).

Upami teu kitu, anjeun sigana peryogi kosigner pikeun nyocogkeun tagihanana pikeun kiridit mahasiswa swasta.

Laporan panganyarna ku LendEDU mendakan yén penilaian kauangan normal pikeun calon anu disahkeun pikeun kiridit understudy swasta nyaéta 739.

Pinjaman Siswa Swasta Cosigning

Cosigner nyaéta jalma anu satuju kana perjanjian sateuacanna sareng peminjam primér.

Cosigner satuju mayar sateuacanna lamun peminjam teu bisa ngalakukeun kitu, paduli sabab.

Pikeun mastikeun yén aranjeunna gaduh dampak anu positif kana aplikasi, kosigner kedah gaduh rating kauangan anu langkung luhur tibatan peminjam.

Sababaraha ahli pinjaman sanés nawiskeun program debit cosigner saatos sababaraha spésipik angsuran tepat waktos parantos didamel.

Oge, maranéhanana jeung cosigner a, sagala hal dianggap, kungsi biaya injeuman nu 1.49 laju museurkeun teu persis maranéhanana tanpa cosigner a.

Kaunggulan Ngagunakeun Cosigner

  • Kabeungkeut bakal ditegeskeun
  • Kéngingkeun biaya pinjaman anu langkung handap
  • Kudu aya anu ngajurung anjeun pikeun tetep maju
  • A cosigner bisa dileupaskeun engké ku renegotiating

Résiko Nganggo Cosigner

  • Kiridit tina peminjam penting sareng kosigner duanana bakal dipangaruhan upami aranjeunna sono cicilan
  • Pangsiun tina kosigner tiasa ditunda.
  • Éta bisa jeopardize mangpaat cosigner a.
  • Bakal diwajibkeun ku The cosigner pikeun ngadamel cicilan upami peminjam penting henteu

Syarat Pinjaman Siswa Swasta sanés

Sanaos gaduh rating FICO alus, sabagéan ageung bank ogé nyababkeun yén calon sks swasta janten pribumi AS atanapi pangeusi sah perpetual atanapi henteu permanén.

Rates dipikaresep

Tingkat pinjaman mahasiswa swasta pikeun pinjaman 10 taun terus naék minggu ieu, sedengkeun tingkat pinjaman 5 taun parantos turun.

Tren panganyarna dina suku bunga pinjaman mahasiswa swasta, sapertos dilaporkeun ku pasar Credible, didaptarkeun di handap, sareng diropéa mingguan.

Dina minggu 17 Januari 2022:

  • Ongkos injeuman murid dina gajian tetep-rate 10 taun éta 6.75 persen minggu ieu, naek ti 6.68 persen minggu saméméhna tur 5.53 persen sataun katukang.
  • Salila saminggu 29 Maret 2021, tingkat panghandapna, nyaéta 4.99 persen.
  • Pinjaman mahasiswa tingkat variabel 5 taun ngagaduhan tingkat rata-rata 3.82 persén, turun tina 4.54 persén minggu kamari tapi naék tina 3.21 persén sataun katukang. Dina 8 Pébruari 2021, ongkos turun ka handap anyar 1.84 persen.

Baca ogé:

Pilihan pamayaran

Kaseueuran tukang pinjaman pelajar swasta masihan anjeun pilihan tina sababaraha pilihan pembayaran deui. Pilihan populér diantarana:

  • Pamayaran lengkep: Laksanakeun pamayaran bulanan sapinuhna nalika nuju sakola. Ieu ngahémat artos anu paling dipikaresep.
  • Pamayaran parsial: Laksanakeun pamayaran datar unggal bulan pikeun ngabantosan ngirangan biaya total pinjaman anjeun. Ieu henteu tiasa ngahemat sapertos ngadamel pembayaran lengkep tapi ngahémat langkung seueur tibatan deferment lengkep.
  • Pambayaran ngan ukur bunga: Bayar ngan ukur bunga anu ditagih unggal bulan. Nalika anjeun lulus, kasaimbangan pinjaman anjeun bakal sami sareng anu aslina anjeun bawa.
  • Penundaan lengkep: Entong mayar dimana waé di sakola. Minat bakal teras ngumpulkeun sadaya waktos ngajantenkeun ieu pilihan anu paling mahal

Pelayan Pinjaman Siswa Swasta

Palayanan pinjaman mahasiswa mangrupikeun kontak anjeun ngeunaan pinjaman anjeun.

Aranjeunna damel atas nama bank atanapi pemberi pinjaman swasta anu nyayogikeun anjeun pinjaman mahasiswa swasta.

Anjeun bakal ditugaskeun servicer nalika anjeun nyandak pinjaman mahasiswa anjeun. Servicer anjeun bakal:

  • Narima pamayaran anjeun
  • Ngabantosan anjeun mutuskeun rencana pangmayaran anu optimal
  • Ngabantosan anjeun patarosan ngeunaan pinjaman mahasiswa anjeun
  • Bantosan anjeun dina waktos kasusah

Downsides Pinjaman Siswa Swasta

Sanaos seueur murid peryogi pinjaman murid swasta pikeun nutup biaya kuliah, aya sababaraha hal anu tiasa dipertimbangkeun:

  • Suku bunga anu langkung luhur tibatan pinjaman féderal
  • Langkung kirang pilihan pembayaran deui dibandingkeun pinjaman féderal
  • Biasana henteu tiasa dibébaskeun dina kabangkrutan atanapi saatos maotna peminjam
  • Kiridit bakal rusak upami pamayaran lasut

Ngatur Pinjaman anjeun

Dimimitian ku semester kahiji anjeun, éta bakal mangpaat pikeun ngalacak pinjaman mahasiswa féderal sareng swasta anjeun.

Pinjaman Siswa Pribadi

Ieu sababaraha tip pikeun ngatur aranjeunna:

1. Unggal taun anjeun murid, anjeun tiasa ngalamar pinjaman énggal.

2. Anjeun bisa jadi kudu enrolled sahenteuna satengah waktu di sakola.

Kapentingan accrues dina pinjaman mahasiswa anjeun sapanjang umur injeuman.

Pangmayaran di sakola tiasa ngirangan total biaya pinjaman anjeun.

Anjeun bakal gaduh tenggang genep bulan saatos anjeun kaluar sakola, naha anjeun lulus sateuacan anjeun kedah mayar pokok sareng bunga.

Lacak lacak para pemberi pinjaman, sabaraha anjeun nginjeum, sareng tong hilap nginjeum sacara bijaksana nalika anjeun teras-terasan nyandak pinjaman mahasiswa féderal atanapi swasta sapanjang taun kuliah anjeun.

Pinjaman Siswa Pribadi

Salaku Siswa Swasta ngaliwat tantangan kauangan, langkung saé kéngingkeun langkung rinci ngeunaan cara ngalamar Pinjaman Siswa Swasta.

Saatos nyarios ieu, kami yakin tulisan ieu penting pisan sareng bakal nyumponan kabutuhan anjeun nalika anjeun ngalamar pinjaman éta ayeuna.

Punten bagikeun sareng leupaskeun koméntar anjeun di handap.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *