kabijakan privasi

Kawijakan Privasi ieu ngatur cara suntrustblog.com ngumpulkeun, nganggona, ngajaga sareng ngungkabkeun inpormasi anu dikumpulkeun ti pangguna (masing-masing, "Pangguna") halaman wéb www.usanewscourt.com ("Situs"). Kawijakan privasi ieu dilarapkeun ka Loka sareng sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun ku Spesifikasina Harga Nigeria.

informasi idéntifikasi Personal

Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké dina sababaraha cara, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, nalika Pamaké didatangan situs kami, pesen, langganan buletin, eusian formulir, sareng hubunganana sareng kagiatan, jasa, fitur atanapi sumber anu kami sayogi dina Loka kami.

Pangguna tiasa dipenta, sakumaha pantesna, nami, alamat email. Pangguna tiasa kitu, nganjang ka Loka kami sacara anonim. Kami bakal ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké ngan upami aranjeunna sacara sukarela ngirimkeun inpormasi sapertos kitu ka kami. Pangguna tiasa waé nolak nyayogikeun inpormasi idéntifikasi pribadi, kacuali éta tiasa nyegah aranjeunna tina aktipitas kagiatan anu patali sareng Loka.

informasi idéntifikasi Non-pribadi

Urang bisa ngumpulkeun informasi idéntifikasi non-pribadi ngeunaan Pamaké iraha aranjeunna berinteraksi sareng Loka urang. Inpo idéntifikasi non-pribadi bisa kaasup ngaran browser, jenis komputer sarta informasi teknis ngeunaan Pamaké sarana sambungan kana Loka urang, sapertos sistem operasi sarta panyadia ladenan Internet garapan sareng inpo nu sejenna sarupa.

cookies Web browser

Loka urang bisa make "cookies" pikeun ningkatkeun pangalaman Pamaké. web browser pamaké tempat cookies dina teuas drive maranéhanana pikeun tujuan catetan-ngajaga jeung kadang lagu informasi ngeunaan eta. Pamaké bisa milih pikeun ngeset browser web maranéhna pikeun nampik cookies, atawa pikeun ngabejaan anjeun sawaktu cookies nu keur dikirim. Lamun maranehna ngalakukeun kitu, dicatet yén sababaraha bagéan Loka teu meunang fungsi bener.

Kumaha ieu kami nganggo informasi dikumpulkeun

Usanewscourt ngumpulkeun sareng nganggo Inpormasi pribadi pangguna pikeun tujuan ieu:

- Kanggo ngadamel pangalaman pribadi pikeun pangguna: Urang tiasa nganggo inpormasi dina agrégat pikeun ngartos kumaha Pamaké salaku grup nganggo jasa sareng sumberdaya anu disayogikeun dina Loka kami.

- Pikeun ningkatkeun Situs kami: Kami teras-terasan narékahan ningkatkeun tawaran halaman wéb kami dumasar kana inpormasi sareng tanggapan anu kami nampi ti anjeun.

- Pikeun ningkatkeun palayanan palanggan: Inpormasi anjeun ngabantuan kami pikeun langkung épéktip ngaréspon pamundut palayanan pelanggan anjeun sareng kabutuhan pangrojong.

- Kanggo ngolah transaksi: Kami tiasa nganggo inpormasi Anu disayogikeun ku Pamaké ngeunaan dirina nyalira nalika mesen ngan ukur pikeun masihan layanan kana urutan éta. Kami henteu ngabagi inpormasi ieu ka pihak luar kecuali dugi ka diperyogikeun pikeun nyayogikeun jasa.

- Pikeun ngatur eusi, promosi, survey atanapi fitur Loka anu sanés: Pikeun ngirim inpormasi Pamaké anu aranjeunna sapuk nampi ngeunaan topik anu kami pikir bakal dipikaresep ku aranjeunna.

- Pikeun ngirim email berkala: Alamat email Pamaké anu disayogikeun pikeun pamrosésan pesenan, ngan ukur bakal dianggo pikeun ngirimkeun aranjeunna inpormasi sareng pembaruan ngeunaan urutanana. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngaréspon pamundutna, sareng / atanapi pamundut atanapi patarosan sanés. Upami Pamaké mutuskeun milih-milih ka milis kami, aranjeunna bakal nampi email anu tiasa kalebet berita perusahaan, pembaruan, produk atanapi jasa jasa anu aya hubunganana, jst.

Kumaha we nangtayungan inpo Anjeun

  • Urang ngadopsi lila kumpulan data hade, neundeun jeung ngolah jeung ukuran kaamanan pikeun ngalindungan ngalawan aksés diidinan, robahan, panyingkepan atawa cilaka informasi pribadi, username, sandi, informasi jeung data nu disimpen di Loka urang urus Anjeun.
  • Ngabagikeun inpo pribadi Anjeun

Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi nyéwa Pamaké informasi idéntifikasi pribadi pikeun anu sanés. Urang tiasa babagi inpormasi demografi umum umum teu dikaitkeun kana inpormasi idéntifikasi pribadi ngeunaan kémon datang sareng pamaké parantos bisnis bisnis urang, affiliates dipercaya sareng pangiklan kanggo tujuan anu didadarkeun di luhur.

Kami tiasa nganggo panyadia jasa pihak katilu pikeun ngabantosan kami ngajalankeun bisnis sareng Situs atanapi ngatur kagiatan atas nami kami, sapertos ngirim buletin atanapi survey. Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka pihak katilu ieu pikeun tujuan anu kawates upami anjeun parantos masihan ijin ka kami.

situs web pihak katilu

  • Pangguna tiasa mendakan pariwara atanapi kontén sanés dina Situs kami anu numbu ka situs sareng jasa mitra kami, panyadia, pangiklan, sponsor, lisénsi sareng pihak katilu sanés. Kami henteu ngendalikeun eusi atanapi tautan anu muncul dina situs ieu sareng henteu tanggel waler pikeun prakték padamelan ku situs wéb anu numbu ka atanapi tina Situs kami.

Salaku tambahan, situs atanapi jasa ieu, kalebet eusi sareng tautan na, tiasa teras-terasan robih. Situs sareng jasa ieu tiasa ngagaduhan kabijakan privasi nyalira sareng kabijakan layanan palanggan. Ngotéktak sareng interaksi dina halaman wéb sanés, kalebet situs wéb anu ngagaduhan kakait ka Situs kami, tunduk kana istilah sareng kawijakan halaman wéb éta.

perkara reklameu

Iklan muncul dina loka urang bisa dikirimkeun ka Pamaké ku mitra iklan, nu bisa diatur cookies. cookies ieu ngidinan pangladen ad nu ngakuan komputer unggal waktu maranéhanana ngirim Anjeun hiji iklan online ka compile informasi idéntifikasi non pribadi ngeunaan Anjeun atawa batur nu ngagunakeun komputer Anjeun. Inpo ieu ngamungkinkeun jaringan ad ka, antara hal séjén, nganteurkeun advertisements sasaran nu maranehna percaya bakal kalolobaan kapentingan ka anjeun. kawijakan privasi ieu teu nutupan pamakéan cookies ku nu mana wae advertisers.

Google Adsense

Sababaraha pariwara tiasa dilayanan ku Google. Pamakéan Google pikeun cookie DART ngamungkinkeun pikeun nyayogikeun iklan ka Pamaké dumasarkeun kana kunjungan ka Loka kami sareng situs sanés dina Internét. DART nganggo "inpormasi anu henteu dikenal pikeun pribadi" sareng TEU ngalacak inpormasi pribadi ngeunaan anjeun, sapertos nami anjeun, alamat email, alamat fisik, sareng sajabana anjeun tiasa milih kaluar tina panggunaan cookie DART ku ngadatangan iklan Google sareng privasi jaringan kontén kawijakan di http://www.google.com/privacy_ads.html

Iklan Programmatic Mediavine

Kanggo inpormasi ngeunaan pendataan ku mitra iklan Mediavine kalebet cara milih kaluar tina kumpulan data, mangga pencét Ieuh

Suntrustblog.com ngagaduhan kabijaksanaan pikeun ngapdet kabijakan privasi ieu iraha waé. Nalika kami ngalakukeun, kami bakal ngarévisi tanggal anu diénggalan di handapeun halaman ieu.

Kami ngadorong Pamaké pikeun sering mariksa kaca ieu pikeun aya parobihan pikeun tetep diwartosan ngeunaan kumaha kami ngabantosan ngajaga inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun. Anjeun ngaku sareng satuju yén anjeun tanggung jawab pikeun marios kawijakan privasi ieu sacara berkala sareng janten sadar kana modifikasi.

ditampa anjeun istilah ieu

Ku ngagunakeun Loka ieu, anjeun nandakeun ditampa anjeun kana kabijakan ieu sareng istilah jasa. Upami anjeun henteu satuju kana kabijakan ieu, punten tong nganggo Situs kami. Pamakéan neraskeun Loka saatos posting perobihan kana kabijakan ieu bakal dianggap anjeun nampi kana parobihan éta.