Kabijakan Privasi ieu ngatur cara suntrustblog.com ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajaga sareng ngungkabkeun inpormasi anu dikumpulkeun ti pangguna (masing-masing, "Pamaké") tina situs wéb suntrustblog.com ("Situs"). Kabijakan privasi ieu manglaku ka Loka sareng sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun ku TMLT Innovative Hub.

informasi idéntifikasi Personal

Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké dina sababaraha cara, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, nalika Pamaké didatangan situs kami, pesen, langganan buletin, eusian formulir, sareng hubunganana sareng kagiatan, jasa, fitur atanapi sumber anu kami sayogi dina Loka kami.

Pangguna tiasa dipenta, sakumaha pantesna, nami, alamat email. Pangguna tiasa kitu, nganjang ka Loka kami sacara anonim. Kami bakal ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké ngan upami aranjeunna sacara sukarela ngirimkeun inpormasi sapertos kitu ka kami. Pangguna tiasa waé nolak nyayogikeun inpormasi idéntifikasi pribadi, kacuali éta tiasa nyegah aranjeunna tina aktipitas kagiatan anu patali sareng Loka.

informasi idéntifikasi Non-pribadi

Urang bisa ngumpulkeun informasi idéntifikasi non-pribadi ngeunaan Pamaké iraha aranjeunna berinteraksi sareng Loka urang. Inpo idéntifikasi non-pribadi bisa kaasup ngaran browser, jenis komputer sarta informasi teknis ngeunaan Pamaké sarana sambungan kana Loka urang, sapertos sistem operasi sarta panyadia ladenan Internet garapan sareng inpo nu sejenna sarupa.

cookies Web browser

Loka urang bisa make "cookies" pikeun ningkatkeun pangalaman Pamaké. web browser pamaké tempat cookies dina teuas drive maranéhanana pikeun tujuan catetan-ngajaga jeung kadang lagu informasi ngeunaan eta. Pamaké bisa milih pikeun ngeset browser web maranéhna pikeun nampik cookies, atawa pikeun ngabejaan anjeun sawaktu cookies nu keur dikirim. Lamun maranehna ngalakukeun kitu, dicatet yén sababaraha bagéan Loka teu meunang fungsi bener.

Kumaha ieu kami nganggo informasi dikumpulkeun

Usanewscourt ngumpulkeun sareng nganggo Inpormasi pribadi pangguna pikeun tujuan ieu:

- Kanggo ngadamel pangalaman pribadi pikeun pangguna: Urang tiasa nganggo inpormasi dina agrégat pikeun ngartos kumaha Pamaké salaku grup nganggo jasa sareng sumberdaya anu disayogikeun dina Loka kami.

- Pikeun ningkatkeun Situs kami: Kami teras-terasan narékahan ningkatkeun tawaran halaman wéb kami dumasar kana inpormasi sareng tanggapan anu kami nampi ti anjeun.

- Pikeun ningkatkeun palayanan palanggan: Inpormasi anjeun ngabantuan kami pikeun langkung épéktip ngaréspon pamundut palayanan pelanggan anjeun sareng kabutuhan pangrojong.

- Kanggo ngolah transaksi: Kami tiasa nganggo inpormasi Anu disayogikeun ku Pamaké ngeunaan dirina nyalira nalika mesen ngan ukur pikeun masihan layanan kana urutan éta. Kami henteu ngabagi inpormasi ieu ka pihak luar kecuali dugi ka diperyogikeun pikeun nyayogikeun jasa.

- Pikeun ngatur eusi, promosi, survey atanapi fitur Loka anu sanés: Pikeun ngirim inpormasi Pamaké anu aranjeunna sapuk nampi ngeunaan topik anu kami pikir bakal dipikaresep ku aranjeunna.

- Pikeun ngirim email berkala: Alamat email Pamaké anu disayogikeun pikeun pamrosésan pesenan, ngan ukur bakal dianggo pikeun ngirimkeun aranjeunna inpormasi sareng pembaruan ngeunaan urutanana. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngaréspon pamundutna, sareng / atanapi pamundut atanapi patarosan sanés. Upami Pamaké mutuskeun milih-milih ka milis kami, aranjeunna bakal nampi email anu tiasa kalebet berita perusahaan, pembaruan, produk atanapi jasa jasa anu aya hubunganana, jst.

Kumaha we nangtayungan inpo Anjeun

  • Urang ngadopsi lila kumpulan data hade, neundeun jeung ngolah jeung ukuran kaamanan pikeun ngalindungan ngalawan aksés diidinan, robahan, panyingkepan atawa cilaka informasi pribadi, username, sandi, informasi jeung data nu disimpen di Loka urang urus Anjeun.
  • Ngabagikeun inpo pribadi Anjeun

Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi nyéwa Pamaké informasi idéntifikasi pribadi pikeun anu sanés. Urang tiasa babagi inpormasi demografi umum umum teu dikaitkeun kana inpormasi idéntifikasi pribadi ngeunaan kémon datang sareng pamaké parantos bisnis bisnis urang, affiliates dipercaya sareng pangiklan kanggo tujuan anu didadarkeun di luhur.

Kami tiasa nganggo panyadia jasa pihak katilu pikeun ngabantosan kami ngajalankeun bisnis sareng Situs atanapi ngatur kagiatan atas nami kami, sapertos ngirim buletin atanapi survey. Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka pihak katilu ieu pikeun tujuan anu kawates upami anjeun parantos masihan ijin ka kami.

situs web pihak katilu

  • Pangguna tiasa mendakan pariwara atanapi kontén sanés dina Situs kami anu numbu ka situs sareng jasa mitra kami, panyadia, pangiklan, sponsor, lisénsi sareng pihak katilu sanés. Kami henteu ngendalikeun eusi atanapi tautan anu muncul dina situs ieu sareng henteu tanggel waler pikeun prakték padamelan ku situs wéb anu numbu ka atanapi tina Situs kami.

Salaku tambahan, situs atanapi jasa ieu, kalebet eusi sareng tautan na, tiasa teras-terasan robih. Situs sareng jasa ieu tiasa ngagaduhan kabijakan privasi nyalira sareng kabijakan layanan palanggan. Ngotéktak sareng interaksi dina halaman wéb sanés, kalebet situs wéb anu ngagaduhan kakait ka Situs kami, tunduk kana istilah sareng kawijakan halaman wéb éta.

Iklan Programmatic Mediavine (Ver 1.1)

Situs wéb tiasa dianggo sareng Mediavine pikeun ngatur pariwara dumasar minat pihak katilu anu muncul dina Wéb. Mediavine ngalayanan kontén sareng pariwara nalika anjeun nganjang ka Wéb, anu tiasa nganggo cookies pihak kahiji sareng katilu. Cookie mangrupikeun file téks leutik anu dikirim ka komputer atanapi alat sélulér anjeun (disebut dina kawijakan ieu salaku "alat") ku pangladén wéb supados halaman wéb tiasa nginget sababaraha inpormasi ngeunaan kagiatan browsing anjeun dina Wéb.

Cookie pihak kahiji didamel ku halaman wéb anu anjeun sumping. Cookie ti pihak katilu sering dianggo dina pariwara paripolah sareng analitik sareng didamel ku domain sanés halaman wéb anu anjeun sumping. Cookie ti pihak katilu, tag, piksel, beacon sareng téknologi anu sami (sasarengan, "Tags") tiasa ditempatkeun dina Halaman Wéb pikeun ngawaskeun interaksi sareng eusi iklan sareng sasaran sareng ngaoptimalkeun iklan. Unggal pangotéktak internét ngagaduhan fungsionalitas sahingga anjeun tiasa ngahalangan cookies kahiji sareng pihak katilu sareng mupus cache panyungsi anjeun. Fitur "bantosan" tina bilah ménu dina kaseueuran panyungsi bakal ngawartosan anjeun kumaha carana lirén nampi cookies anyar, cara nampi béja cookies anyar, kumaha mareuman cookies anu aya sareng kumaha mupus cache panyungsi anjeun. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies sareng cara mareumanana, anjeun tiasa konsultasi inpormasi di Sadayana Ngeunaan Cookies.

Tanpa cookies anjeun moal bisa ngamangpaatkeun pinuh ku eusi Website sarta fitur. Punten dicatet yén nampik cookies henteu hartosna anjeun moal ningali deui iklan nalika anjeun nganjang ka Loka kami. Upami anjeun milih kaluar, anjeun masih bakal ningali iklan anu henteu dipersonalisasi dina Wéb.

Situs wéb ngumpulkeun data di handap ieu nganggo cookie nalika ngalayanan iklan pribadi:

  • IP Alamat
  • Jenis Sistem Operasi
  • Vérsi System Operasi
  • Jenis Alat
  • Basa tina website
  • Jenis browser wéb
  • Surélék (dina bentuk hash)

Mitra Mediavine (pausahaan didaptarkeun di handap sareng saha Mediavine bagikeun data) ogé tiasa nganggo data ieu pikeun ngaitkeun inpormasi pangguna akhir anu sanés anu dikumpulkeun ku pasangan sacara mandiri pikeun nganteurkeun iklan anu dituju. Mitra Mediavine ogé tiasa nyalira ngumpulkeun data ngeunaan pangguna akhir tina sumber anu sanés, sapertos ID iklan atanapi piksel, sareng ngaitkeun data éta ka data anu dikumpulkeun ti penerbit Mediavine pikeun nyayogikeun pariwara dumasar minat dina pangalaman online anjeun, kalebet alat, browser sareng aplikasi. . Data ieu kalebet data pamakean, inpormasi cookie, inpormasi alat, inpormasi ngeunaan interaksi antara pangguna sareng pariwara sareng situs wéb, data geolokasi, data lalu lintas, sareng inpormasi ngeunaan sumber rujukan sémah ka situs wéb khusus. Mitra Mediavine ogé tiasa nyiptakeun ID unik pikeun nyiptakeun bagéan pamirsa, anu dianggo pikeun nyayogikeun iklan anu dituju.

Upami anjeun hoyong inpormasi langkung seueur ngeunaan prakték ieu sareng terang pilihan anjeun pikeun milih atanapi milih kaluar tina kumpulan data ieu, mangga buka Inisiatif Periklanan Nasional halaman milih kaluar. Anjeun ogé tiasa didatangan ramatloka Digital Advertising Alliance jeung Situs web Network Advertising Initiative pikeun diajar langkung seueur inpormasi ngeunaan iklan dumasar minat. Anjeun tiasa ngaunduh aplikasi AppChoices di Aplikasi AppChoices Digital Advertising Alliance pikeun milih kaluar anu aya hubunganana sareng aplikasi mobile, atanapi nganggo kontrol platform dina alat sélulér anjeun pikeun milih kaluar.

Kanggo inpormasi khusus ngeunaan Mediavine Partners, data anu dikumpulkeun masing-masing sareng pangumpulan data sareng kawijakan privasina, mangga buka Mitra Mediavine.

ditampa anjeun istilah ieu

Ku ngagunakeun Loka ieu, anjeun nandakeun ditampa anjeun kana kabijakan ieu sareng istilah jasa. Upami anjeun henteu satuju kana kabijakan ieu, punten tong nganggo Situs kami. Pamakéan neraskeun Loka saatos posting perobihan kana kabijakan ieu bakal dianggap anjeun nampi kana parobihan éta.