pinjaman ppp
|

Pinjaman PPP sareng Pangangguran 2022 Mangpaat Pamilik Usaha Kedah Nyaho

 - Pinjaman PPP sareng Pangangguran 2022 -

Waktos penting nalika datang ka pembiayaan PPP. Pamilik perusahaan kedah milarian pinjaman anu aman langsung sateuacan dana diséépkeun.

Pinjaman PPP sareng Kauntungan Pangangguran Pamilik Usaha Kedah Terang

Sanajan kitu, aya hiji jadwal tambahan leuwih nu boga usaha stressed finansial boga saeutik kontrol. Nalika dana kiridit disbursed.

Mémang, salah sahiji masalah anu sering urang tingali ayeuna nyaéta nalika pinjaman PPP badé dibiayaan? Janten, ulah ningali deui, kami ngagaduhan solusina! Tapi ke heula, naon PPP? Sareng naon pinjaman PPP sareng kauntungan Pangangguran?

Naon Program Perlindungan Paycheck (PPP)?

Sateuacan ngaluncat kana diskusi ngeunaan pinjaman PPP sareng kauntungan Pangangguran, punten ngadangukeun ieu.

Program panyalindungan paycheck (PPP), nu dijieun ku Pamaréntah féderal AS dina 2020. Dina Bantuan Coronavirus, Undang-Undang Bantuan sareng Kaamanan Ékonomi (CARES Act), mangrupikeun program pinjaman bisnis $ 953-juta.

Eta mantuan usaha tangtu, pagawe timer padamelan, proprietors tunggal, organisasi nirlaba. Sareng perusahaan-perusahaan suku terus nyayogikeun pamayaran ka pagawéna.

Ogé, Program Perlindungan Pay Check ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngalamar pinjaman bunga rendah swasta. Ieu kanggo mayar gaji sareng pengeluaran anu sanés.

Salaku tambahan, injeuman PPP sakitar 2.5 kali tina pengeluaran upah bulanan rata-rata pelamar.

Undian kadua tiasa sami sareng anu kahiji dina sababaraha kaayaan. Aranjeunna tiasa nganggo pendapatan tina injeuman pikeun gaji, sewa, bunga, sareng pengeluaran utiliti.

Upami perusahaan ngajaga padamelna kaitung sareng mayar, hutangna tiasa sawaréh atanapi lengkep mayar. Ogé, éta Administrasi Usaha Leutik ti Amérika Serikat nyaéta ngalaksanakeun program.

Tanggal Aplikasi pikeun Pinjaman PPP

Taun ka tukang, aranjeunna mimitina netepkeun tanggal aplikasi pikeun pinjaman PPP kanggo 30 Juni 2020. Tapi, éta teras didorong dugi ka 8 Agustus. Tanggal 11 Januari 2021, aranjeunna muka deui Program Perlindungan Paycheck.

Numutkeun sababaraha ekonom, PPP henteu ngahémat seueur padamelan sapertos anu diklaim. Sareng pedah seueur teuing firma anu henteu bahaya kaluar tina bisnis.

Program sanésna, sapertos asuransi pangangguran, bantosan tuangeun, sareng dana ka pamaréntah nagara bagian sareng lokal. Ceuk maranehna, bakal jadi leuwih éféktif dina boosting ékonomi.

Lawan sudut pandang ieu nyatakeun yén PPP ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyegah penutupan bisnis. Sareng aranjeunna henteu tiasa nangtoskeun éta ngan ukur dina jumlah padamelan anu dilestarikan.

Bacaan Patali:

Syarat eligibility pikeun Pinjaman PPP

A bisnis leutik, proprietor tunggal, kontraktor bebas, individu timer padamelan, organisasi nirlaba, grup veterans. Atawa usaha tribal kudu mumpuni pikeun Program Protection Paycheck.

Tanggal 15 Pebruari 2020, pelamar beroperasi dina kontraktor mandiri, mandiri. Kualifikasi jalma otonom kudu geus on tugas.

Syarat dasar nyaéta:

  • Boga tenaga kerja global 500 atanapi kirang. Kaasup AS sareng afiliasi éksternal. Minuhan kriteria ukuran industri pikeun Administrasi Usaha Leutik dumasar kana jumlah rata-rata padamel.
  • Atanapi gaduh nilai tangible net dugi ka $15 juta dugi ka 27 Maret 2020. Sareng panghasilan bersih rata-rata dugi ka $5 juta pikeun dua taun fiskal lengkep sateuacan tanggal aplikasi pikeun DPP.

Ngalamar kedah aya atanapi dipiboga ku Amérika Serikat.

Ogé, kagiatan utama aplikasi kedah di Amérika Serikat. atawa dina possessions maranéhanana atawa parusahaan ti ngalamar kudu nyieun kontribusi signifikan kana ékonomi AS.

Usaha Anu Henteu Mumpuni pikeun Pinjaman PPP

Aranjeunna ngaluarkeun di handap ieu:

  • Dunungan rumah tangga. Sapertos individu anu ngagajikeun pengasuh budak, staf rumah tangga, atanapi anggota rumah tangga anu sanés.
  • Ogé, bisnis pasip, sapertos dana pager hirup atanapi firma ekuitas swasta. Atawa aya dina bangkrut dina waktu aplikasi atawa saméméh disbursement tina proceeds injeuman.
  • Salaku tambahan, rumah sakit umum atanapi rumah sakit umum.
  • A 20% atawa boga firma boh bakal dipenjara. A 20% atawa leuwih ti nu boga parusahaan bakal tunduk kana dakwaan, kajahatan, arraignment.
  • Ogé, naon waé bentuk penuntutan pidana sanés pikeun pelanggaran anu ngalibetkeun kajahatan anu dibawa ka pengadilan mana waé;
  • Salajengna, hiji kajahatan dihukum pikeun taun saméméhna.
  • Pamilik 20% atanapi langkung tina usaha aya dina waktos pacobaan. Di parole pikeun felony ngalibetkeun panipuan, suap, nyalahgunakeun, atawa pernyataan palsu dina pamundut pikeun injeuman atawa bantuan keuangan pamaréntah, atawa pikeun ngalanggar séjén salila sataun kaliwat.

Pinjaman PPP vs Mangpaat Pangangguran

Pikeun jalma anu padamelan nyalira sareng anu gaduh perusahaan alit, UU CARES ngarobih sababaraha hal.

Kalayan Bantuan Pangangguran Pandémik (PUA) sareng Kompensasi Pangangguran Pandémik Federal. Éta ngadegkeun Program Perlindungan Paycheck (PPP) sareng pamayaran pangangguran ditingkatkeun (FPUA).

Pinjaman PPP sareng Kauntungan Pangangguran Pamilik Usaha Kedah Terang

Perusahaan leutik sareng wiraswasta tiasa nampi pinjaman ti PPP anu 2.5 kali biaya gaji bulananna. Upami sahenteuna 60% tina injeuman dianggo pikeun pengeluaran gaji.

Aranjeunna tiasa ngabatalkeun injeuman, janten janten hibah anu perusahaan henteu kedah uih deui.

Jalma anu padamelan mandiri sareng kontraktor mandiri ayeuna tiasa ngalamar kauntungan pangangguran. Anu parantos didorong ku tambahan $ 600 dina pamayaran kauntungan salami 13 minggu.

Program Perlindungan Paycheck Vs Pengangguran salaku Pamilik Tunggal

Anjeun tiasa ngadaptar pikeun PPP atanapi tunjangan pangangguran salaku proprietor tunggal (tapi henteu duanana). Ieu sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun pikeun ngabantosan anjeun dina nyandak kaputusan.

Bacaan Patali:

Artos Naon Anjeun bakal nampi?

Dina PUA, pembayaran minimum nyaéta 50 persén tina santunan UI mingguan rata-rata nagara. Masing-masing nagara tiasa mutuskeun naha ngalangkungan minimum sareng sabaraha.

Laju kauntungan pangluhurna di New York, contona, $504. Nu sarua jeung tingkat benefit maksimum pikeun kauntungan pangangguran normal.

Kusabab kauntungan pangangguran ogé panghasilan kena, pertimbangkeun sabaraha pajak nagara sareng féderal anu bakal dibayar kanggo pamayaran anjeun.

Anggap anjeun pamilik tunggal di New York kalayan kauntungan bersih $75,000 dina Jadwal C anjeun. Biaya gaji bulanan rata-rata anjeun bakal $75,000 dibagi 12 bulan, atanapi $6,250.

Upami anjeun katampi kana PPP, anjeun bakal nampi $15,625.

PPP vs Pangangguran salaku Pamilik Usaha

Asa boga usaha, punten perhatikeun fakta-fakta ieu antara Pinjaman PPP sareng Pangangguran 2022. Upami anjeun gaduh pagawé, mutuskeun naha badé ngajukeun PPP atanapi PHK supados aranjeunna tiasa ngaku tunjangan pangangguran janten rada rumit.

Gumantung kana sabaraha karyawan anjeun damel, aranjeunna tiasa kéngingkeun langkung seueur ngeunaan pangangguran kusabab tambahan $ 600 per minggu mayar. Nanging, éta sanés ngan ukur aspek anu kedah diperhatoskeun.

Mangpaat Pangangguran sareng Pinjaman Usaha Leutik

UU CARES, diluncurkeun dina bulan Maret, ngalegaan aturan ngeunaan perawatan koronavirus pikeun Amerika. Sareng ngenalkeun program pinjaman panghampura pikeun perusahaan leutik.

Duit anu dikaluarkeun dina Program Perlindungan Paycheck ngan ukur dibebaskeun tina pamayaran. Ti pamakéan husus ku pamaréntah féderal.

Ogé, undang-undang relief, salaku conto, maksa pamilik perusahaan ngahurungkeun deui cék pikeun pagawé diberhentikan atanapi dipecat anu parantos dieureunkeun.

Upami perusahaan nurunkeun gajih padamel sareng gajihna di luhur 25% tina tingkat pra-pandemi, total pangampunan pinjaman bakal dikirangan (ieu lumaku taunan ka jalma anu ngasilkeun langkung ti $ 100,000).

Sarat Pinjaman

Hukum ngalegaan penundaan pembayaran pokok sareng bunga dugi ka dinten éta ngirimkeun panghampura injeuman ka anu masihan pinjaman. Atawa sapuluh bulan sanggeus periode katutupan lamun peminjam teu menta panghampura injeuman.

Dugi ka Administrasi Firma Leutik ngaluarkeun jumlah panghampura injeuman ka anu masihan pinjaman. A bisnis teu wajib mayar pokok atawa bunga ka lender nu.

Upami usaha henteu menta panghampura injeuman, éta moal wajib mayar prinsip lender. Atanapi bunga dugi ka sapuluh bulan tambah 24 minggu saatos mayar dana pinjaman ka perusahaan.

Pinjaman PPP kedah gaduh durasi sahenteuna lima taun. Upami Administrasi Usaha Leutik disatujuan dina atanapi saatos 5 Juni.

Pinjaman PPP sanés gaduh kematangan dua taun. Tapi, unggal pemberi pinjaman tiasa manjangkeun kematangan pinjaman PPP ieu.

Punten perhatoskeun yén tingkat bunga pikeun pinjaman PPP mangrupikeun persén.

Prosés Panghampura Pinjaman

Nalika nganggap kauntungan PPP Pinjaman sareng Pengangguran 2022, catetan. Anjeun kedah terang prosés ngalibatkeun panghampura injeuman.

Itungan kanggo Peminjam sareng Karyawan

Dina kaayaan anu tangtu, kepala sekolah pinjaman PPP sebagian atanapi lengkep dihampura.

Remisi injeuman PPP biasana gumantung kana jumlah anu dibalanjakeun pikeun injeuman. Sajauh mana perusahaan ngajaga pagawéna atanapi ngiringan deui aranjeunna, sareng tingkat dimana éta ngajaga gaji sareng waktos karyawanna.

  • Bagikeun rata-rata jumlah pagawe full-time equivalent (FTE) per bulan antara 15 Pébruari 2019, jeung 31 Désémber 2019. Ku rata-rata jumlah FTE per bulan antara 15 Pébruari 2019, jeung 31 Désémber 2019.
  • Kalikeun angka nu disebut tadi ku sakabéh jumlah spent dina gajih, bunga KPR, nyéwa, sarta utiliti dina 24 minggu. Sanggeus disbursement injeuman urang.
  • Ngurangan jumlah anu disebatkeun ku jumlah panurunan gaji. Upami perusahaan ngirangan gajih karyawan langkung ti 25% salami 24 minggu pinjaman dibandingkeun kuartal kalénder sateuacana.

Prosés Panghampura Pinjaman

Pinjaman PPP sareng Pangangguran 2022: Garis Waktu Pembiayaan Pinjaman PPP

Waktos pikeun ngalebetkeun aplikasi pinjaman PPP anjeun sareng kéngingkeun persetujuan bénten-bénten sesuai sareng anu masihan pinjaman. Ogé, SBA meryogikeun tukang masihan nambut artos dina waktos 10 dinten kalénder saatos disatujuan.

Nalika SBA ngaluarkeun anjeun nomer pinjaman, pinjaman anjeun dianggap diidinan. 

Sacara umum, wates waktu pikeun ngabiayaan pinjaman PPP sakitar dua minggu. Ti nalika lender mayar aplikasi Anjeun.

Catet yén rupa-rupa variabel tiasa mangaruhan jadwal ieu kalebet peminjam anu anjeun pilih sareng sarat pikeun ngumpulkeun inpormasi tambahan.

Larapna PPP

Léngkah munggaran pikeun kéngingkeun pinjaman PPP nyaéta ngalebetkeun aplikasi injeuman ka pemberi pinjaman anu disatujuan ku PPP. Ogé, SBA nyayogikeun alat panyungsi PPP anu bakal ngabantosan anjeun milarian pinjaman.

Anjeun ogé tiasa ningali daptar kami tina tukang pinjaman PPP online pangsaéna.

Persetujuan Pinjaman

Lengkah saterusna nyaéta pikeun lender ngirim inpo ieu ka SBA lamun sagalana geus disadiakeun pikeun eta. Hal ieu dilakukeun nganggo sistem E-Tran SBA. Gerbang online anu ngirangan waktos persetujuan pinjaman SBA.

Bacaan Patali:

Ieu patarosan utama: sabaraha lami pinjaman PPP dibiayaan? Unggal injeuman PPP béda. Ku alatan éta, nalika pangmayaran PPP diperkirakeun asup kana rekening bank anjeun teu salawasna lugas pikeun angka kaluar.

Untungna, standar SBA aya pikeun mastikeun yén aranjeunna langsung nampi pinjaman anjeun. Prosedur biasana nyokot ngeunaan dua minggu ti mimiti nepi ka ahir.

Sanajan kitu, sababaraha borrowers meunang duit leuwih gancang ti ieu.

Salami anjeun tetep aktip, jaga hubungan sareng pemberi pinjaman anjeun. Sareng ngartos fungsi tina prosedur pinjaman PPP. Anjeun bakal tiasa ningali duit. Kabagjaan!

Punten tinggalkeun koméntar, resep, sareng bagikeun tulisan ieu (Pinjaman PPP sareng Pangangguran 2022) sareng réréncangan sareng kulawarga!

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *