Ikea Visa Card 2022 Fitur, Kauntungan, Kaunggulan sareng Karugian

- Kartu Visa Ikea 2022 -

Naha anjeun sadar yén kalayan kartu kiridit IKEA Visa di 2022, anjeun tiasa nampi perséntase pameseran IKEA anjeun deui? Sumuhun! Tanpa biaya taunan, anjeun tiasa nampi persentase tina pameseran biasa anjeun!

Visa Ikea

Kartu kiridit Ikea Visa Comenity nawiskeun ganjaran anu lumayan pikeun Ikea purchases. Sanajan kitu, eta nyadiakeun hebat ganjaran pikeun pameseran anu dilakukeun di IKEA, kitu ogé pameseran anu dilakukeun di réstoran, grocery toko, jeung pausahaan utiliti.

Pikeun sering konsumén Ikea anu méakkeun loba duit di pangecér perabotan, kauntungan uncapped luhur-kiyeu kartu urang ngajadikeun hiji tawaran éndah.

Janten, ngantosan naon? Kéngingkeun kartu kiridit Ikea Visa anjeun ayeuna! Sareng balanja dugi ka anjeun wareg!

Ieu mangrupikeun inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan kartu kiridit Ikea Visa 2022.

Naon Anu Anjeun Kedah Apal Ngeunaan Kartu Visa Ikea 2022

IKEA kasual konsumén, anu ngan ukur tiasa nganjang sababaraha kali dina sataun, sigana bakal bajoang pikeun ngamangpaatkeun insentif kartu kiridit Ikea Visa 2022. Hehehehe! Teu kawas sabagéan ageung kartu kiridit-cash-back, kartu kiridit Ikea Visa ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun ganjaran anjeun dina pameseran IKEA.

Saterusna, lolobana kartu kiridit cash-back ngidinan Anjeun nganggo ganjaran anjeun salaku kiridit pernyataan. Salaku tambahan, Ganjaran sertipikat otomatis disadiakeun dina $15 increments jeung kadaluarsa sanggeus 45 poé.

Salami anjeun tiasa Cope jeung disebut tadi, Ikea Visa kiridit kartu nawiskeun ganjaran hébat dina 2022.

Henteu ngan éta 5% laju titik pikeun purchases exceptionally tinggi pikeun kartu kalawan euweuh fee taunan, Tapi kauntungan pangiriman bébas pikeun purchases IKEA di-toko tiasa patut eta di na sorangan.

Pamayaran Kartu Kredit Ikea Visa 2022

IKEA.nl narima rupa-rupa pamayaran métode pikeun urutan online Anjeun. Anjeun gaduh pilihan ngagunakeun salah sahiji metode pamayaran ieu pikeun mayar barang-barang dina karanjang balanja anjeun, kalebet:

1. idéal metode

Metoda ieu merlukeun ngagunakeun lingkungan pembayaran online aman disadiakeun ku anjeun bank pikeun mayar pamayaran anjeun.

2. Visa, MasterCard, jeung Métode American Express

Pas pesenan anjeun diverifikasi, jumlahna bakal disimpen dina kartu kiridit anjeun sareng ditagihkeun.

Ogé, aranjeunna bakal naroskeun anjeun asupkeun Kodeu Aman 3d nalika anjeun mayar ku kartu kiridit. Upami anjeun teu acan gaduh 3d Secure Code, anjeun bakal dibawa ka halaman wéb perusahaan kartu kiridit anjeun pikeun nyiptakeunana.

3. Mayar engké

Naha anjeun terang, upami anjeun mayar pesenan anjeun dina 14 dinten saatos nampi? enya! Dina hiji minggu saatos pangiriman, anjeun bakal nampi email ti Klarna ngandung invoice anjeun! Saatos éta, anjeun gaduh 14 dinten kanggo mayar Klarna nganggo kuduna atawa mindahkeun bank.

4. Ngabalikeun duit

Jumlahna sok dibayar deui nganggo metode pamayaran anu dianggo online. Nanging, ieu pikeun ngaminimalkeun résiko panipuan sabisa mungkin.

Upami anjeun mayar nganggo kartu kado atanapi kiridit toko, aranjeunna henteu ngabalikeun duit.

Kumaha Ngalamar Kartu Kredit Ikea Visa 2022

Aya aplikasi online anu sayogi pikeun Kartu Kredit Ikea Visa di 2022. Leres! Ieu basajan pikeun ngalamar! Anjeun hoyong terang kumaha? Pikeun ngamimitian, buka halaman wébna sareng jieun akun.

Comenity Capital Bank mangrupikeun bank anu nyayogikeun Kartu Kredit Ikea. Leuwih ti éta, Lamun anjeun nerapkeun pikeun kartu kiridit toko, kumaha oge, Anjeun bisa dianggap pikeun rupa-rupa kartu kiridit séjén.

Janten, nalika anjeun ngalamar Kartu Kredit Ikea, anjeun ngan ukur bakal dianggap pikeun kartu anu hiji ieu. Hasilna, anjeun moal nampi kartu anu anjeun henteu resep.

Anjeun kedah nyumponan sarat di handap ieu pikeun nerapkeun:

  • Janten umur sah di nagara asal anjeun atanapi daérah.
  • Janten gaduh pamaréntahan anu sah dikaluarkeun nomer idéntifikasi pajeg, sapertos Nomer Jaminan Sosial (SSN) atanapi Nomer Asuransi Sosial (SIN) (SIN)
  • Boga alamat jalan, alamat jalur désa, atanapi alamat APO/FPO. Alamat PO Box moal ditarima.
  • Janten gaduh idéntifikasi poto anu dikaluarkeun pamaréntah kartu.
  • Anjeun ngaku sareng satuju yén Ikea tiasa ngabagi sareng nahan aplikasi ieu sareng inpormasi anu anjeun nyayogikeun Bank Modal Koménitas.

Skor Kiridit Diperlukeun pikeun Kartu Ikea Visa 2022

Numutkeun sababaraha sumber, IKEA Visa butuh skor kiridit 670 atanapi langkung luhur pikeun disatujuan.

Leuwih ti éta, fee mindahkeun kasaimbangan $ 10 atawa 5% tina transaksi (mana nu leuwih gede) manglaku ka kartu ieu, sakumaha ogé denda pembayaran kartu kiridit IKEA telat nepi ka $ 37 sarta Apr nepi ka 23.99 persen.

Janten, ku angkat ka Experian.com atanapi CreditKarma.com, anjeun ngan saukur tiasa nampi skor kiridit anjeun gratis sareng tanpa ngarobih.

Ikea Kartu Kredit Pra Persetujuan

Naha Bank Comenity tiasa nyayogikeun Pra-persetujuan?: Sababaraha penerbit kartu toko panggedéna, sapertos Synchrony, Comenity, sareng TD Bank, henteu ngijinkeun anjeun mariksa pre-persetujuan tanpa balanja.

issuers badag lianna, kaasup salaku American Express sarta Ibu Hiji, ngalakukeun kitu, nawiskeun fasilitas dipariksa pre-persetujuan online nu bisa ngawengku kartu warung salaku hasilna.

Naha Anjeun Ngadéngé Ngeunaan Kartu Ikea Projekt?

Upami anjeun ngarencanakeun nyéépkeun langkung ti $500 di IKEA, kartu kiridit ritel ieu nawiskeun 0% ngabiayaan. Anjeun bakal gaduh APR 21.99 persén saatos période pembiayaan khusus anjeun réngsé.

1. Émbaran Card urang

  • Henteu aya biaya anu ngulang deui.
  • Upami anjeun ngaluarkeun $500 atanapi langkung, anjeun tiasa nampi bunga 0% salami 6 bulan.
  • Ngagaleuh $1,500 atanapi langkung nampi période 12 bulan tanpa bunga.
  • Upami anjeun ngaluarkeun $5,000 atanapi langkung, anjeun tiasa nampi bunga 0% salami 24 bulan.
  • Henteu aya hukuman upami anjeun mayar sateuacanna.

2. Taya Fee Taunan jeung Taya Wates on Expenditures

Kartu Kredit IKEA Visa 2022 gaduh $0 muatan taunan, nu standar pikeun paling kartu warung. Bari program ganjaran bisa jadi hadé, kartu ieu ngajadikeun eta basajan pikeun motong expenditures jeung kauntungan maksimalkeun pungsi.

Sanajan kitu, eta oge euweuh wates dina sabaraha ganjaran bonus anjeun tiasa nampi, Teu kawas sababaraha no-taunan-fee kartu tunai-balik séjén nu nyadiakeun ganjaran bonus di toko jati. Tingali kana pilihan di handap ieu:

Ngaropéa Cash Ganjaran Kartu Kredit ti Bank of America: Kartu fee taunan $0 ieu ngidinan Anjeun milih sorangan 3% kategori cashback - hiji pilihan nyaeta renovasi imah jeung parabotan, nu nyertakeun purchases Ikea. nuhun, ganjaran tunai maranéhna pernah kadaluwarsa!

Sajaba ti éta, ieu $ 0-taunan-fee kartu méré 5% cashback dina dua kategori anjeun milih - "pangecér jati," nu ngawengku Ikea, hiji pilihan - sarta 2% cashback dina kategori dipilih tina daptar béda.

3. Ongkos, waragad & nawaran

  • Fee Taunan

$0

  • Laju Ganjaran

N / A

  • Tawaran Bonus

teu sahiji bae

  • Intro APR

0% Apr pikeun 6, 12, atawa 24 bulan, teras APR beuli standar 21.99 persen, kalawan henteu. mésér minimum

  • APR lumangsung

Apr: 21.99%, Variabel

  • Fee Transaksi Asing

teu sahiji bae

4. 0% Intro Apr Periode

Tetep gambar nu leuwih gede dina pikiran lamun nuju tempo IKEA Visa Kartu Kredit 2022. Kartu hadir kalawan APR tinggi jeung mere ganjaran berehan ka individu anu nyangka méakkeun loba duit dina dagangan Ikea.

Bisa jadi leuwih praktis pikeun meunangkeun kartu kiridit kalawan periode teu dipikaresep mayar kaluar nu anyar pawon, ruang tamu, atawa perbaikan utama lianna.

Ieu mangrupikeun kartu toko biasa anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun mayar pameseran utama IKEA. Henteu aya hadiah, insentif pendaptaran, atanapi jinis kauntungan anu sanés anu sayogi.

Anjeun bakal ditagihkeun APR 21.99 persen nalika periode pembiayaan khusus parantos réngsé.

Aplikasi Visa Ikea

Kalayan Aplikasi IKEA VISA, anjeun tiasa kalayan gampang sareng gancang ngatur sadaya pameseran anjeun anu dilakukeun ku kartu kiridit IKEA VISA 2022 anjeun.

Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa ngaksés sadaya pilihan anu sayogi pikeun ngamangpaatkeun kauntungan anu disayogikeun ku kartu VISA IKEA anjeun, kalebet pembiayaan anu diadaptasi pikeun kabutuhan anjeun, kalayan ngan hiji klik.

Janten anjeun tiasa ngawitan mikir ngeunaan ngahias atanapi ngadesain ulang bumi anjeun kalayan ratusan alternatif anu ditawarkeun dina katalog IKEA, anu anjeun tiasa mésér sacara pribadi sareng online.

Naon Anu Bisa Dilaksanakeun ku Aplikasi IKEA VISA?

  • Anggo Aplikasi pikeun ngaktipkeun kartu kiridit IKEA VISA anjeun 2022 sareng mimitian nganggo éta di toko anu nampi VISA.
  • Jieun kartu digital anjeun dina "Request kartu digital"area aplikasi upami anjeun nganggo Android salaku sistem operasi anjeun.
  • Pastikeun anjeun gaduh kadali sadaya kitties ayeuna ku mariksa transaksi salajengna anjeun sarta tagihan bulanan.
  • Putuskeun kumaha sareng iraha anjeun badé mayar, milih biaya bulanan tetep atanapi pamayaran lump sum dina ahir bulan. Anjeun ogé tiasa ngagentos metode pamayaran iraha waé.
  • Anjeun tiasa kéngingkeun anjeun PIN kartu urang jeung CVV iraha wae, jeung anjeun malah bisa meungpeuk eta langsung lamun dipaling atawa leungit.
  • Apdet inpormasi pribadi anjeun upami anjeun ngarobih alamat, alamat email, atanapi nomer akun anjeun.

Anjeun ogé tiasa nganggo locator ATM Caixa Bank pikeun milarian ATM anu pangcaketna upami anjeun kaluar artos.

Inget yén anjeun bisa make Anjeun DNI / NOT kalayan hurup sareng kecap akses anu anjeun damel nalika login munggaran pikeun kéngingkeun aksés kana App.

Anjeun parantos terang kumaha ngagunakeun Aplikasi IKEA VISA pikeun ngalacak pameseran anjeun. Ku kituna, mangpaatkeun sagala kauntungan eta nyadiakeun!

Ganjaran Ikea Visa

Kartu kiridit IKEA Visa taun 2022 ngajantenkeun panghargaan saderhana. Sumawona, dimana-mana Visa katampi!

Anjeun bakal suksés;

  • Sadaya pameseran IKEA, kalebet Traemand sareng TaskRabbit, bakal nampi anjeun 5% dina Dollar Ganjaran.
  • Kéngingkeun 3% deui dina Dollar Ganjaran nalika anjeun nyéépkeun artos pikeun réstoran, bahan kadaharan, atanapi utilitas.
  • Sadaya pameseran sanésna kéngingkeun anjeun 1% deui dina Dollar Ganjaran.

Dina $15 increments, Ikea "Ganjaran Dollar” sacara otomatis ditebus pikeun Sértipikat Ganjaran Ikea. Tapi, Anjeun bakal nampi Sertipikat Ganjaran Ikea $15 pikeun unggal 15 Dollar Ganjaran anu anjeun hasilkeun, valid di toko Ikea di Amérika Serikat atanapi dina situs wéb perusahaan di Amérika Serikat.

Ku alatan éta, , anjeun bakal kudu ngagunakeun sertipikat anjeun gancang sabab ngan lasts 45 poé sanggeus éta dibikeun, sarta Ganjaran Dollars earn earn eta sertipikat ngan lepas 36 bulan sanggeus aranjeunna credited ka anjeun. rekening.

Pikeun kartu kiridit ritel tanpa fee taunan, ongkos ganjaran di wewengkon bonus bener alus. Dina waktos anu sami, kartu kiridit deui tunai saderhana sapertos Citi Double Cash Card tiasa masihan anjeun tingkat ganjaran anu langkung saé pikeun pameseran di daérah non-bonus.

Sanajan kitu, catetan:

1. Bisa Ngabutuhkeun Seueur Pangeluaran Pikeun Ngadamel Ganjaran Anjeun

Bakal butuh loba belanja pikeun earn malah hiji $15 ganjaran bon. Pikeun kéngingkeun $15, anjeun kedah nyéépkeun $300 di IKEA, $500 kanggo tuangeun, sembako, sareng utiliti, atanapi $1,500 kanggo pengeluaran sanés, dumasar kana tingkat ganjaran.

Upami anjeun ngagaleuh seueur perabotan atanapi nganggo kartu kiridit anjeun pikeun sadayana, kéngingkeun ganjaran tiasa langkung gampang. Nanging, kusabab kalolobaan jalma ngan ukur mindahkeun atanapi ngadesain ulang bumina sakali unggal sababaraha taun, anjeun tiasa mendakan yén anjeun nyéépkeun seuseueurna artos anjeun ka tempat sanés.

Kusabab anjeun kedah teras-terasan ngalakukeun perjalanan IKEA pikeun menerkeun mawa kartu, struktur ganjaran ieu tiasa nyababkeun anjeun méakkeun langkung seueur tibatan anu anjeun pikahoyong.

2. Émbaran Pamulihan ganjaran

Gampang ngagunakeun kartu kiridit IKEA Visa 2022 pikeun nebus ganjaran anu anjeun pikahoyong. Dina paningkatan $15, ganjaran ditransfer langsung ka pernyataan tagihan anjeun.

ieu bonus ngan sadia pikeun 45 poé sanggeus aranjeunna geus dilarapkeun. Sajaba ti éta, pikeun ngagunakeun éta, anjeun bakal kudu make kartu Anjeun pikeun nyieun purchases tambahan

3. Kumaha Mangpaat Ganjaran Anjeun

Sabaraha belanja anjeun sareng dimana anjeun nganggo kartu anjeun pikeun ngagaleuh nangtukeun sabaraha anjeun kéngingkeun deui. Ieu aya dua cara pikeun ngamaksimalkeun kauntungan tina kartu ieu.

4. Anggapan

Anggap anjeun méakkeun $5,000 pikeun perbaikan imah jeung jati per taun. Dina pameseran sapertos kitu, anjeun tiasa kéngingkeun $ 250 deui.

Anjeun bakal nampi $ 300 sareng $ 50 deui upami anjeun nyéépkeun $ 10,000 kanggo tuangeun, tuangeun, sareng utilitas, ogé $ 5,000 pikeun biaya biasa sanés. Dina pameseran $20,000, anjeun bakal nampi $600 insentip.

5. Kasus Aspirasi

Anggap anjeun gaduh sababaraha proyék remodeling imah signifikan rencanana sarta a perhitungan balanja tina $20,000 méakkeun di IKEA sapanjang taun.

Anjeun ogé nyéépkeun $10,000 kanggo tuangeun, tuangeun, sareng utilitas, ditambah $5,000 kanggo pameseran anu henteu penting. Dina pameseran $35,000, anjeun bakal nampi $1,000 + $300 + $50 deui, jumlahna $1,350.

Kauntungan sareng Fitur kartu kiridit Ikea Visa 2022

Pamegang kartu tiasa kéngingkeun IKEA Reward Dollars ku ngagunakeun kartu kiridit Ikea Visa 2022 pikeun ngagaleuh. Pembelian IKEA, pamasangan Traemand, sareng jasa assembly TaskRabbit meunang 5% deui; dahar, toko grocery, sarta expenditures utiliti earn 3% deui; sarta sakabeh purchases séjén earn 1% deui.

Insentifna aya dina bentuk Sértipikat Ganjaran IKEA $15 anu otomatis disayogikeun saatos anu gaduh kartu ngumpulkeun sahenteuna 15 Dollar Ganjaran unggal bulan.

Sertipikat Ganjaran IKEA tiasa ditebus di lokasi IKEA di Amérika Serikat sareng di IKEA.com, sareng aranjeunna gaduh tanggal béakna 45 dinten.

Pembeli IKEA anu muka sareng nganggo kartu kiridit IKEA Visa dina dinten anu sami sareng transaksi IKEA anu munggaran bakal nampi $25. potongan harga. Salaku tambahan, nalika anu gaduh kartu ngaluarkeun $ 500, aranjeunna bakal nampi sertipikat Ganjaran IKEA $ 25.

1. Kauntungan rata-rata

Perks standar tina kartu kiridit IKEA Visa 2022 kalebet:

Kartu Visa Ikea 2022 di Comparison kana Kartu Kredit séjén

Lamun datang ka kartu kiridit, ValuePenguin salawasna nyarankeun yén anjeun warung ngabandingkeun.

Sumuhun! Ampir sesah pikeun terang upami kartu mangrupikeun pas pikeun anjeun. Kitu ogé, kabiasaan belanja anjeun.

Salaku tambahan, teu sapertos Kartu Kredit Visa IKEA 2022, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ganjaran anjeun kadaluwarsa, sareng anjeun bakal tiasa nganggo sks pernyataan pikeun mayar ampir sadaya transaksi anu anjeun lakukeun ku kartu anjeun.

Sorotan penting:

Nalika Kartu Tanda Tangan Visa Amazon Prime Rewards henteu ngagaduhan biaya taunan, éta ngan sayogi pikeun anggota Amazon Prime anu mayar $ 119 per taun.

Nanging, anu henteu acan janten anggota Amazon Prime kedah mikir dua kali pikeun ngadaptarkeun ngan ukur pikeun Amazon Prime Rewards Visa tekenan Kartu.

Ikea Visa Kartu Kredit 2022 Kaunggulan jeung kalemahan

1. kaunggulan

Visa Ikea

  •  Balanja sareng IKEA mangrupikeun Anu Panghargaan

Nalika anjeun balanja di toko IKEA atanapi online, anjeun bakal kéngingkeun 5% deui kalayan kartu ieu.

Upami anjeun teu gaduh waktos atanapi tanaga pikeun ngumpulkeun barang-barang IKEA anjeun nyalira, anjeun tiasa kéngingkeun 5% deui ku cara nganggo kartu anjeun pikeun mayar Traemand atanapi Tugas Kelenci jasa instalasi tur assembly.

Sumawona, éta mangrupikeun tingkat ganjaran anu saé anu anjeun moal kantos mendakan ku merek ritel atanapi kartu kiridit toko gelung tertutup.

  • IKEA Family Membership Program Enrollment otomatis

Panyekel kartu anyar otomatis didaptarkeun di IKEA Program kulawarga, nu boga set sorangan kaunggulan.

Salaku conto, unggal anjeun nganjang ka toko IKEA, anjeun tiasa nampi diskon ekslusif kanggo barang-barang anu dipilih, ilubiung dina bengkel sareng acara, sareng nampi inuman panas gratis.

Hehehehe! Anjeun tiasa gabung IKEA Family sanajan anjeun teu boga kartu, tapi anjeun bakal kudu ngadaptar individual.

  • Kéngingkeun Poin Ganjaran Dimana waé Visa Ditampi

Beda sareng sababaraha kartu kiridit hadiah toko tutup-tutup, IKEA Visa 2022 ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun perséntase pameseran anjeun dimana waé Visa anu katampi.

Sacara husus, ieu hartina anjeun bisa earn titik pikeun meuli bahan kadaharan, balanja di department store favorit anjeun, atawa booking lalampahan kalawan kartu Anjeun.

kumaha oge, tutup loop kartu toko ritel ngawatesan Anjeun belanja sarta earning insentif ka lokasi sorangan.

2. Kalemahan           

  • Ngan Kredit Pernyataan Tagihan anu tiasa ditebus janten Ganjaran

Anjeun tiasa tiasa nebus ganjaran pikeun kiridit pernyataan, artos deui, kartu kado, perjalanan, atanapi pilihan sanés upami anjeun gaduh kartu ganjaran biasa.

Ganjaran tina kartu kiridit IKEA Visa otomatis dilarapkeun ka anjeun pernyataan tagihan salaku kiridit a. Pikeun nebus ganjaran anjeun, anjeun kedah ngalakukeunana dina paningkatan $15.

  • Mésér sareng Mindahkeun Kasaimbangan APR Luhur-Rata-rata

Lamun rencanana mawa kasaimbangan on kartu ieu, Apr pikeun purchases na mindahkeun kasaimbangan ngajadikeun eta kirang enticing.

Kusabab teu aya APR bubuka, anjeun bakal mayar tingkat variabel biasa ti mimiti anjeun ngamimitian akun anjeun..

  • Henteu aya Panawaran Hiji-waktos Standar

Kartu kiridit IKEA Visa kalebet promosi sakali, tapi éta sanés jinis anu anjeun mendakan dina kartu kiridit cash back standar.

Gantina narima ratusan dollar tunai, anjeun bakal meunang Diskon Meuli Kahiji.

Kartu Ieu Top Pikeun?

Kartu ieu bisa jadi mangpaat pikeun jalma anu méakkeun jumlah signifikan duit parabot, hiasan bumi, atanapi renovasi bumi, atanapi saha anu kipas IKEA.

Anjeun oge bisa earn duit deui dina purchases biasa anjeun berkat skéma ganjaran.

Visa Ikea

Upami anjeun nganggo TaskRabbit atanapi Traemand pikeun masang sareng ngarakit jati, kartu ieu tiasa aya mangpaatna. Anjeun bakal nampi 5% deui tina pameseran éta, anu langkung seueur tibatan kartu ganjaran tunai standar anu bakal disayogikeun ka anjeun.

IKEA Visa Kartu Kredit Panawaran saméméhna

Kartu ieu henteu nganggo tawaran hiji-waktos standar, sakumaha anu dinyatakeun sateuacana. Gantina anjeun tiasa nampi diskon $25 dina pameseran IKEA munggaran anjeun.

Dibandingkeun sareng kartu ganjaran tunai anu biasa, éta sanés dorongan anu saé. Nanging, éta tiasa dibandingkeun sareng jinis diskon atanapi insentif pameseran munggaran anu ditawarkeun ku ko-merek kartu kiridit.

Tetep Panon Out pikeun waragad handap:

Kalayan kartu ieu, éta APR ngeunaan pameseran, transfer hutang, sareng kamajuan tunai anu anjeun kedah perhatikeun, sanés biaya.

Visa IKEA nawiskeun rata-rata luhur Apr pikeun sakabéh tilu, sarupa jeung kartu kiridit ritel séjén, berpotensi nyieun mawa kasaimbangan bulan ka bulan leuwih mahal.

Papanggihan endah Ngeunaan Kartu Ikea

Tukang DIY sareng batur anu resep balanja di IKEA kanggo bumina tiasa mendakan kartu kiridit IKEA Visa janten pas.

Upami anjeun sering ngecas tuangeun, sembako, sareng utilitas, kartu ieu hususna pikaresepeun pikeun kéngingkeun jumlah anu ageung deui. Salaku tambahan, henteu aya biaya taunan.

Upami anjeun henteu sering di IKEA atanapi henteu gaduh proyék renovasi bumi utama di cakrawala, kartu ieu panginten henteu kanggo anjeun.

Tujuan IKEA nyaéta pikeun ningkatkeun jalma kahirupan sapopoé. Hasilna, aranjeunna narékahan pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu paling luhur produk jeung ladenan.

Kartu Ikea Visa 2022 leres-leres diandelkeun. Janten, sabaraha lami anjeun badé ngantosan? Dinten ieu dinten anu saé pikeun balanja di IKEA!

Ogé, punten bagikeun inpormasi ieu ka réréncangan sareng kulawarga anjeun. Tong hilap like sareng leupaskeun koméntar dina bagian koméntar.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *