Kumaha Nyingkronkeun Xbox 360 Controller ka Xbox 360, ka PC & ka Macbook

Naha anjeun terang kumaha nyingkronkeun Xbox 360? Nyingkronkeun pangontrol anjeun atanapi ngajantenkeun pangontrol nirkabel anjeun tiasa dianggo sareng konsol kaulinan anjeun rada béda ti ngan saukur nyolokkeunana. Dina artikel ieu, kami nunjukkeun anjeun kumaha nyingkronkeun pangontrol Xbox One.

Kumaha Nyingkronkeun Xbox 360 Controller ka Xbox 360

Kumaha Nyingkronkeun Xbox 360 Controller ka Xbox 360

Nyingkronkeun controller Xbox 360 sareng Xbox 360 asli, sacara alami, prosés panggampangna dina daptar ieu. Kieu carana:

  1. Hurungkeun Xbox 360.

  2. Hurungkeun controller Xbox 360 ku mencét jeung nahan nu badag Guide kancing di tengah.

  3. Pencét Nyambung nirkabel tombol on Xbox 360. Lokasina di hareup konsol nu. Anjeun kudu ningali cingcin lampu sabudeureun flash tombol kakuatan konsol sarta muterkeun.

    Dina konsol Xbox 360 E jeung S, tombol Wireless Connect kapanggih ku palabuhan controller. Dina konsol Xbox 360 aslina, lokasina deukeut slot kartu memori.

  4. Nalika lampu masih hurung, pencét tombol Sync tombol on controller nu. Tempatna di tukangeun gamepad, gigireun sambungan kabel. Tombol Panungtun hurung nalika singkronisasi parantos réngsé.

Anjeun bakal terang yén controller disingkronkeun sareng konsol nalika LED sabudeureun Tombol Guide controller eureun kedip-kedip sarta hiji LED tetep on. Konsol Xbox nembongkeun lampu sarupa, sanajan Xbox 360 E nembongkeun lampu solid tunggal sabudeureun tombol daya.

Kumaha Nyambungkeun Xbox 360 Controller ka PC

Upami Anjeun gaduh controller Xbox 360 kabel, Anjeun ngan perlu nyolok kana port USB kabuka dina PC Anjeun. Windows sacara otomatis masang panggerak anu dipikabutuh sareng ngabéjaan anjeun nalika controller siap dianggo.

Upami PC anjeun henteu ngadeteksi controller Xbox 360, cobian colokkeun kana port USB anu sanés, teras uji deui. Upami masih teu tiasa dianggo, pastikeun Windows parantos diropéa. Pasang apdet naon waé sareng cobian deui.

Kumaha Nyambungkeun Xbox 360 Controller ka PC

Upami anjeun hoyong nyambungkeun controller Xbox 360 nirkabel ka PC Windows, anjeun peryogi panampi nirkabel. Microsoft ngagaduhan anu resmi, tapi aya ogé pilihan pihak katilu anu tiasa dianggo ogé, sanaos aranjeunna kalebet sababaraha hoops tambahan pikeun ngaluncat. Ieu kumaha carana nyetél hiji:

  1. Sambungkeun panarima nirkabel ka port USB cadangan dina PC Anjeun. Upami anjeun nganggo adaptor resmi, éta kedah otomatis ngaluncurkeun parangkat lunak pamasangan supir. Turutan pitunjuk dina layar, teras lencana ka Lengkah 7. Upami anjeun nganggo adaptor teu resmi, tuturkeun léngkah-léngkah di handap ieu.

  2. Anggo kotak teang Windows pikeun milarian Ménéjer alat, teras pilih tina hasil.

  3. Anjeun kedah ningali hiji item dina daptar kalayan segitiga konéng leutik, nunjukkeun yén Windows henteu mikawanoh alat éta. Klik-katuhu teras pilih pasipatan nu nyetir > Update Dila.

  4. milih Kotektak komputer kuring pikeun software supir.

  5. milih Hayu atuh milih tina daptar drivers sadia dina komputer kuring.

  6. Gulung ka handap daptar tur pilih Xbox 360 Wireless Receiver pikeun Windows. Teras pilih Teras.

  7. Pesen peringatan muncul nunjukkeun yén éta henteu tiasa mastikeun naha supir cocog. Upami anjeun parantos nuturkeun léngkah-léngkah anu leres, éta bakal. Pilih nuhun sareng ngantosan pamasangan parantos réngsé. Lampu dina panarima lajeng kedah robah jadi héjo padet.

  8. Hurungkeun controller Xbox 360 Anjeun ku mencét jeung nahan sentral Guide kancing. Pencét tombol singkronisasi dina panarima nirkabel, kitu ogé dina controller. Duanana bakal kedip-kedip pikeun sababaraha detik tapi teras kedah nyambung. Upami henteu, cobian deui prosedur sareng pastikeun panarima sareng pangendali caket.

Upami metodeu di luhur henteu tiasa dianggo, anjeun tiasa ngaunduh supir Xbox 360 Wireless Controller tina ramatloka download Microsoft urang. Teangan wae"Xbox” dina kategori kaulinan, teras pilih Xbox 360 Wireless Controller pikeun Windows. Unduh driver anu bener pikeun sistem operasi anjeun, buka file, teras turutan pitunjuk dina layar.

Baca ogé: Kumaha Hapus Profil dina Xbox One sareng Xbox 360.

Kumaha Sambungkeun Xbox 360 Controller ka Mac

Nyambungkeun pengontrol Xbox 360 ka macOS tiasa dianggo sami sareng Windows.

  1. Colokkeun panarima nirkabel kana Mac anjeun.

  2. Unduh sareng pasang sumber kabuka Supir panarima Xbox 360 ti GitHub.

  3. Hurungkeun kontroler Xbox 360 anjeun ku mencét sareng nahan Guide tombol.

  4. Pencét tombol singkronisasi dina panarima nirkabel, ogé dina kontroller. Duanana bakal kedip-kedip sababaraha detik, tapi teras kedah nyambung.

Henteu Masih Sambungkeun Controller Xbox One Anjeun?

Henteu Masih Sambungkeun Controller Xbox One Anjeun?

Léngkah-léngkah di luhur kedah nyingkronkeun pangendali Xbox anjeun sareng konsol dina kaseueuran kasus. Tapi upami papasangan henteu jalan, cobian tip ieu:

  • Coba ganti batréna dina kontrollerna. Upami anjeun nganggo Xbox One Play sareng Charge Kit pikeun aki-aki anu tiasa diisi ulang, pastikeun yén pengontrol anjeun dieusi.
  • Jaga kontroller caket kana konsol nalika anjeun nyingkronkeun. Sambungan nirkabel antara konsol sareng kontrol anjeun ngagaduhan kisaran 20-30 kaki.
  • Pareuman alat nirkabel anu sanés (sapertos gelombang mikro atanapi laptop) anu caket kana Xbox sareng controller pikeun ngirangan gangguan.
  • Pinuh restart konsol anjeun ku nahan Xbox tombol di payun sistem sakitar 10 detik. Pegatkeun sambungan kabel listrik sahenteuna 30 detik, teras sambungkeun deui sareng hurungkeun deui sistem anjeun.
  • Émut yén anjeun ngan ukur tiasa gaduh dalapan pengontrol anu nyambung kana sistem sakaligus.

Nalika anjeun mencét Xbox tombol dina controller anjeun, éta nyobian nyambung kana sistem anu terakhir dipasangkeun. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha konsol Xbox One, kontroler anjeun panginten tiasa nyambung kana sistem sanés pas anjeun ngahurungkeun.

Coba bunuh diri sacara lengkep sareng cabut sistem Xbox One anu sanés di caket anjeun pikeun nyingkahan tindih ieu. Ieu ogé lumaku nalika anjeun nyobian nyambungkeun pengendali Xbox One kana PC nalika kontroller parantos dipasang sareng konsol caket anjeun.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *