Kumaha Lengkep Ngareset iPhone 2022 sareng Pitunjuk pikeun Balikan deui Gampang

 - Kumaha Ngareset Lengkep iPhone 2022- 

Upami anjeun leungit kecap akses iPhone anjeun, atanapi pikeun alesan naon waé, anjeun bakal resep ngareset éta lengkep henteu kedah ngaganggu. 

kumaha ngareset lengkep iphone

Kami parantos nyayogikeun di dieu, léngkah sareng metode anu béda dina Kumaha Ngareset iPhone 2022 lengkep sareng sadayana anu anjeun kedah terang. Baca on pikeun manggihan. 

Baca ogé:

Kauntungannana iPhone

1. Ékosistem Apple

iPhone mangrupikeun telepon anu sampurna pikeun dianggo upami anjeun gaduh alat Apple anu sanés, sapertos MacBooksApple Watch, atanapi iPads. Kamampuhan pikeun nyambungkeun hiji alat ka alat anu sanés gampang pisan sareng gampang pisan.

Ieu mangpaat pisan nalika anjeun kedah nransferkeun poto atanapi dokumén tina sélulér anjeun ka laptop atanapi ngabalikeun.

Apple IOS, kitu ogé macOS, parantos ngembangkeun dugi ka anjeun tiasa maénkeun pilem dina telepon anjeun teras teraskeun pilem saatosna dina laptop anjeun.

2. Kumaha Reset lengkep iPhone 2022: Aya Anu Kanggo Sarerea

Sababaraha taun ka pengker nalika iPhone anyar tiasa hargana dugi ka $ 1200 anu teu waras pikeun harga telepon. Tapi, hal geus robah drastis dina taun panganyarna.

Anjeun tiasa mésér iPhone SE panganyarna pikeun $ 400 atanapi iPhone 11 anu ditingkatkeun pikeun $ 700 atanapi iPhone 11 pro anu ditingkatkeun pikeun $ 900 sareng sadayana nganggo prosésor Bionic A13 anu sami.

Aya rupa-rupa pilihan sareng anjeun henteu kedah nyéépkeun artos kanggo mésér telepon sélulér.

3. iCloud

iCloud nyaéta layanan gudang dumasar-awan ditawarkeun ku Apple. Nalika dihurungkeun, éta bakal otomatis nyimpen sadaya dokumén sareng gambar anjeun ka méga pikeun cadangan upami alat anjeun leungit atanapi dipaling.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngaksés éta nganggo alat naon waé anu gaduh aksés internét. Ieu mangpaat pisan sareng anjeun henteu meryogikeun pen-drive atanapi alat panyimpen sanés sabab nyimpen sadayana dina méga.

4. Panganteur Pangguna anu Basajan

iPhones anu basajan ngagunakeun jeung kasaruaan antarbeungeut antara alat Apple ngajadikeun eta gampang ngagunakeun.

IPhone mastikeun yén pungsi sareng aplikasi tiasa dianggo sakumaha anu dipikahoyong ku Apple, sareng nyayogikeun pangalaman pangguna anu lancar.

Sanajan Android nawarkeun kabebasan gede jeung pilihan, kumaha oge, loba pamaké manggihan hésé ngamangpaatkeun.

5. Kumaha Reset lengkep iPhone 2022: Leuwih gancang Prosésor

Hayu urang tingali perbandingan Samsung Galaxy S20 Ultra sareng iPhone X anu mangrupikeun telepon Android anu paling luhur di pasar ayeuna ogé iPhone anu umurna ampir 3 taun.

Skor geek-bench pikeun inti tunggal dina iPhone tiasa dibandingkeun sareng Samsung. Samsung.

Ceuk para ahli dina widang éta prosésor iPhone bakal salawasna tetep dua hambalan di hareup Android. IPhone panganyarna gaduh patokan téknologi inti tunggal 1337. Éta 432 langkung luhur tibatan S20.

Ieu mangrupikeun bukti yén iPhones langkung éfisién sareng prosesor anu langkung gancang tibatan pesaing.

6. Pangsaeutikna Ngarecah Kaamanan

Sanaos anjeun tiasa nikmati pilihan personalisasi dina Android, upami anjeun henteu ngagaduhan kabébasan kustomisasi dina telepon Android, éta tiasa ngarugikeun anjeun. 

Telepon Android gampang di hack sareng peretas tiasa ngaruksak data anjeun atanapi nyandak data pribadi anjeun.

kumaha ngareset lengkep iphone

Kalayan iPhone, hal-hal ieu jarang sabab sadaya unduhan kedah ngalangkungan firewall Apple. Tapi, penting pikeun mastikeun mariksa sateuacan ngaunduh parangkat lunak ti pihak katilu.

7. Kumaha Reset lengkep iPhone 2022: Hak istimewa

Mésér iPhone ogé mangrupikeun tanda yén anjeun tiasa nganggo seueur fitur ekslusif Apple, kalebet pamayaran Apple, Kaulinan Apple Car, FaceTime, iMessage, teras salajengna.

Ngaronjatna popularitas iPhone parantos masihan pentingna pikeun aplikasi ios. Aya rupa-rupa aplikasi, sapertos Apollo sareng Draf anu henteu tiasa diaksés pikeun Android.

Kumaha Lengkep Ngareset iPhone 2022: Kakurangan

1. Ékosistem Apple

Leres yén ékosistem Apple mangrupikeun positip sareng négatip. Sakali anjeun lebet, éta hésé pisan ninggalkeun. Sakabéh ékosistem aya pikeun ngadorong konsumen mésér produk Apple salajengna.

Éta kamungkinan yén anjeun bakal mésér MacBook nalika anjeun gaduh iPhone tinimbang laptop windows.

Janten, anjeun moal terang upami merek sanés nawiskeun alat anu langkung saé, sareng anjeun kedah ngantosan dugi Apple ngaluncurkeun modél énggal atanapi ningkatkeun modél anu saacanna dianggo.

2. Kumaha Reset lengkep iPhone 2022: Éta légal

Sanaos alatna pikaresepeun sareng elegan, biaya produk apel langkung luhur. Perusahaan sapertos One Plus nuju ngusahakeun nyieun telepon béaya rendah nu ngajadikeun anjeun ngarasa geus ditipu anjeun ku mayar hiji premium Apple.

3. Kurang Panyimpenan

IPhones henteu nganggo slot SD, ku kituna pamikiran yén anjeun tiasa ngamutahirkeun gudang upami anjeun parantos ngagaleuh telepon anjeun sanés alternatif. 

Ieu ngandung harti yén anjeun kedah mésér vérsi panyimpenan internal anu langkung ageung.

Naha Kuring Kudu Reset iPhone?

Upami anjeun iPhone atanapi iPad henteu jalan leres sareng mimitina, solusi henteu tiasa dianggo, mungkin waé reset lengkep diperyogikeun - tapi kami nyarankeun éta mimiti balikan deui alat anjeun (tingali tautan di luhur).

Reset pabrik tiasa ngarengsekeun masalah anu ngalaman telepon anjeun, sapertos beku atanapi nabrak atanapi ngalaman masalah anu teu jelas.

Alat éléktronik modéren rumit pisan sareng sigana dina sababaraha kaayaan anu matak ngabingungkeun ti jaman ka jaman. 

Ngareset sareng ngusap alat anjeun tiasa ngabantosan ngaleungitkeun masalah anu nyababkeun éta kajebak dina loop anu teu aya watesna atanapi katingalina laun, atanapi ku cara anu sanés mangaruhan kinerja.

Upami anjeun ngajual iPhone anjeun (atanapi nyerahkeunana ka individu dina kulawarga atanapi kenalan) penting pisan pikeun mupus sadaya inpormasi sénsitip anu disimpen dina éta.

Upami henteu, pembeli scammer tiasa nampi aksés ka sadaya akun média sosial anjeun sareng data kauangan ogé video sareng poto pribadi anjeun, ngamungkinkeun aranjeunna ningali poto atanapi pidéo pribadi anjeun, atanapi bahkan nampi inpormasi pribadi anjeun.

Kumaha Reset lengkep iPhone 2022

Nalika anjeun ngahapus data éta henteu tiasa diaksés liwat antarmuka iPhone anjeun, tapi éta henteu dihapus lengkep tina panyimpenan iPhone. Pikeun mupus sadaya setelan sareng eusi anjeun tina panyimpenan anjeun, pupus iPhone anjeun.

Salaku conto, anjeun tiasa mupus iPhone anjeun sateuacan waktosna nawiskeun pikeun dijual atanapi masihan ka amal. Upami anjeun hoyong nyimpen data anjeun ogé setélan nyieun cadangan tina iPhone anjeun sateuacan mupus éta.

Anjeun tiasa mupus iPhone anjeun nganggo Setélan. Upami anjeun henteu tiasa muka Setélan atanapi muka aplikasi Setélan, anjeun tiasa nganggo komputer pikeun mupus iPhone anjeun.

1. Pupus sadaya Setélan jeung Eusi ti iPhone

  • Pilih Setélan> Umum> Transfer, atanapi Reset iPhone anjeun.

Catetan: Upami anjeun nyobian mupus iPhone anjeun pikeun ngagentos éta ku iPhone énggal anu anjeun parantos sayogi, anjeun tiasa nganggo panyimpen gratis tambahan dina iCloud pikeun mindahkeun aplikasi sareng data anjeun kana iPhone énggal. 

Mimitian ku ngetok Mimitian. Turutan parentah nu dipintonkeun dina layar, teras balik deui ka Setélan, Transfer Umum, atawa Reset iPhone Anjeun.

  • Pilih Hapus Sadayana Eusi, teras Setélan.

Upami aranjeunna ngabalikan deui iPhone sareng sadaya eusi sareng setélan dihapus, anjeun gaduh pilihan pikeun nyetél iPhone dina kaayaan énggal sareng malikkeun tina cadangan. Pariksa handap Léngkah pikeun ngaktipkeun sareng ngonpigurasikeun iPhone anjeun.

Catetan: Upami anjeun dipenta pikeun ngalebetkeun kodeu aksés anjeun tapi anjeun hilap, pariksa Reset kodeu aksés anjeun. Upami anjeun dibutuhkeun pikeun kecap akses Apple ID sareng anjeun kaleungitan, kunjungan anjeun Pamulihan kecap akses dina halaman wéb Apple ID anjeun.

2. Jieun Mangpaat Komputer pikeun Ngusap sadaya Setélan jeung Eusi ti iPhone

Anjeun tiasa nganggo Mac atanapi Windows PC pikeun mupus sadaya setélan sareng data tina iPhone anjeun sareng malikkeun iPhone anjeun deui ka setélan pabrikna teras pasang versi ios panganyarna. ios.

Salaku conto, upami anjeun henteu tiasa muka Setélan dina iPhone anjeun, anjeun tiasa nyobian metode ieu pikeun mulangkeun iPhone anjeun ka setélan pabrikna.

Lamun iPhone anjeun dihapus kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun cadangan eta. Upami anjeun nyadangkeun, anjeun tiasa nganggo cadangan ieu pikeun malikkeun setélan sareng data anjeun dina iPhone anjeun atanapi alat énggal. Parios Mulangkeun iPhone nganggo cadangan anu dilakukeun ka komputer.

a. Sambungkeun iPhone anjeun ka komputer liwat kabel.

b. Pilih sahenteuna salah sahiji hal ieu:

  • Dina sidebar of Finder dina Mac anjeun: Pilih alat anjeun, teras klik Umum di sisi katuhu luhur halaman, teras klik Mulangkeun iPhone.Pikeun nganggo Finder pikeun nyadangkeun iPhone anjeun deui ka setelan pabrikna, macOS 10.15 sareng engkéna diperyogikeun. Pikeun versi macOS anu langkung lami, nganggo iTunes pikeun mulangkeun iPhone Anjeun.
  • dina aplikasi iTunes dina PC Windows: Klik tombol iPhone di belah kénca juru luhur jandela iTunes, teras klik Ringkesan, teras pilih Mulangkeun iPhone.

c. Turutan pitunjuk dina layar.

Pariksa ieu artikel Rojongan Apple Lamun anjeun teu bisa ningkatkeun atawa ngalereskeun atanapi malikkeun iPhone, iPad, atanapi iPod anjeun noél.

Kumaha Mulangkeun Setélan iPhone kana Setélan Default

Kumaha Cara Nelepon lempeng kana Nomer Penyuluh

Anjeun tiasa ngareset setelan deui ka standar, tanpa mupus data anjeun.

Upami anjeun milarian nyimpen karesep anjeun, nyadangkeun iPhone anjeun sateuacan mulangkeunana ka setélan standar. 

Upami, contona, anjeun nyobian ngabéréskeun masalah, tapi mulangkeun setélan deui ka setélan standarna henteu tiasa dianggo, anjeun panginten badé mulangkeun setélan anu anjeun gaduh ku ngagunakeun cadangan.

  1. Buka Setélan> Umum> Transfer, atanapi Reset iPhone teras Reset.
  2. Pilih hiji pilihan:

PERHATOSAN: Upami anjeun milih Hapus aranjeunna bakal ngahapus pilihan Sadaya Eusi sareng setélan Sadaya data anjeun. Parios pilihan Hapus dina iPhone Anjeun.

1. Kumaha Lengkep Reset iPhone 2022: Atur Sadaya Setélan ka Zero

Sadaya setelan kaasup setelan jaringan, kenop, kamus kibor perenah Layar Utama, setelan lokasi, setelan privasi oge kartu Apple Pay–dipupus atawa dibalikeun kana setelan standarna. Henteu aya data atanapi média anu dihapus.

2. Reset Setélan Jaringan

Aranjeunna ngahapus sadaya setélan jaringan. Ngaran alat anu didaptarkeun ka alat dina Setélan"Umum" > "Ngeunaan" dirobah dina bentuk "iPhone," sareng sertipikat anu dioténtikasi sacara manual (sapertos dina situs wéb) dirobih janten anu henteu dipercaya.

Fitur roaming telepon sélulér tiasa ditumpurkeun.

Upami anjeun ngarobih setélan jaringan, jaringan atanapi profil VPN anu saacanna dianggo anu henteu dipasang dina profil konfigurasi atanapi kontrol alat seluler (MDM) bakal dipupus.

Wi-Fi ditumpurkeun saencan dihurungkeun deui, misahkeun sambungan anjeun ka jaringan mana wae nu ayeuna anjeun on. Éta Wi-Fi, sareng setélan Tanya Gabung Jaringan tetep aya.

Pikeun mupus setelan VPN nu dipasang ku konfigurasi propil Buka Setélan, Setélan Umum jeung Propil jeung Manajemén Alat Pilih propil nu Anjeun hoyong konpigurasikeun terus klik Nyoplokkeun Profil.

Salaku tambahan, éta ngaleungitkeun setélan sanés, sareng akun anu disayogikeun ku profil.

Pikeun mupus setelan jaringan dijieun ku MDM Pikeun mupus setelan MDM, buka Setélan> Propil Umum & Manajemén Alat, pilih manajemén, teras klik Nyoplokkeun Manajemén.

Salaku tambahan, éta ngaleungitkeun sertipikat sanés, sareng setélan anu disayogikeun ku MDM. Pariksa "Manajemén alat mobile (MDM)" dina Rujukan Nyebarkeun ios.

3. Kumaha Lengkep Ngareset iPhone 2022: The Keyboard Dictionary Reset

Anjeun tiasa nambihan kecap kana kamus keyboard anjeun ku cara nampik kecap anu disarankeun iPhone nalika anjeun nyerat. Ngareset kamus ngan mupus kecap anu anjeun lebetkeun.

4. Reset Tata Letak Layar Utama

Mulangkeun aplikasi anu diwangun kana desain standarna dina Layar Utama.

5. Kumaha Lengkep Reset iPhone 2022: Reset Lokasi & Privasi

Ngareset ladenan lokasi sareng setelan privasi deui ka standar.

Baca ogé:

Kumaha Reset Pabrik iPhone anjeun

Upami anjeun hoyong mupus alat anjeun sareng malikkeun deui kana setélan pabrik, aya sababaraha léngkah anu kedah diturutan.

1. Nyadangkeun iPhone Anjeun

Aya hiji artikel misah outlining kumaha cadangan iPhone Nanging, ieu mangrupikeun versi saderhana:

  • Anjeun tiasa nganggo boh iCloud ogé iTunes (atanapi The Finder) pikeun nyadangkeun kana alat ios anjeun.
  • Upami anjeun nganggo iCloud, angkat ka setélan> cadangan> awan, sareng pastikeun fitur éta diaktipkeun. Pikeun manggihan sabaraha lila kaliwat cadangan saméméhna réngsé pariksa dina "Nyadangkeun Ayeuna pilihan dimana tanggal jeung waktu bakal ditémbongkeun. Upami anjeun teu acan kantos ngajalankeun cadangan sateuacana, kantun ketok tautan cadangan Ayeuna teras lebetkeun arah.
  • Pikeun ngagunakeun iTunes/The Finder pikeun nyadangkeun ka iPhone atawa iPad Anjeun Anjeun kudu nyambungkeun alat Anjeun ka PC atawa Mac Anjeun nganggo kabel ngecas Anjeun. Kantun klik dinya pikeun muka ikon iPhone atawa ikon iPad.

2. Pabrik-Reset iPhone Anjeun

Upami anjeun yakin yén anjeun parantos suksés nyadangkeun data dina iPad atanapi iPhone sareng iPad anjeun, anjeun ayeuna tiasa ngalakukeun reset pabrik. Ieu bakal mupus alat. Éta sababna gaduh cadangan sateuacanna penting pisan.

  • Pikeun ngareset setélan dina iPhone atanapi iPad anjeun lebet kana Setélan, Umum, sareng Reset, teras pilih Hapus Sadayana Eusi sareng Setélan.
  • Upami anjeun gaduh setelan cadangan iCloud, ios bakal naroskeun upami anjeun hoyong ngarobih éta pikeun mastikeun yén anjeun henteu kaleungitan data anu anjeun can simpen. Kami ngarékoméndasikeun nuturkeun pituduh ieu sareng ketok Cadangkeun teras pupus.
  • Saatos Anjeun geus diasupkeun sandi anjeun (lamun geus diasupkeun hiji) Anjeun bakal dibere hiji kotak waspada jeung pilihan mupus iPhone Anjeun (atawa iPad) beureum. Pencét ieu.
  • Anjeun bakal diwajibkeun ngeusian sandi Apple ID pikeun mastikeun prosedur. Éta teras bakal dipupus sareng dipulangkeun dina layar pangaturan munggaran anu anjeun dibere nalika anjeun mimiti nganggo alat.
  • Éta ogé mungkin pikeun ngabalikan deui atanapi ngareset iPhone atanapi iPad anjeun liwat iTunes sareng Finder (gumantung kana naha alat anjeun parantos ditingkatkeun dina macOS Catalina). Sawaktos Anjeun nyambung ka alat ios Anjeun, Anjeun bakal manggihan hiji "Mulangkeun tombol iPhone' nu bakal ngareset alat sagemblengna.
  • Anjeun iPhone, atanapi iPad ayeuna tiasa dianggo saé.

Naon anu kudu dilakukeun upami Anjeun Ngusap atanapi Ngareset Telepon Sateuacan Nyadangkeun

Upami anjeun prihatin yén anjeun hariwang yén iPhone atanapi iPad anjeun henteu dicadangkeun, tong panik Aya kamungkinan anu saé yén anjeun gaduh sababaraha cadangan anu anjeun henteu terang.

kumaha ngareset lengkep iphone

Panggihan naha anjeun nyadangkeun ka iCloud (anjeun meunang 5GB rohangan bébas pikeun neundeun) Pindah ka Setélan iCloud teras ketok Panyimpenan. Bakal butuh sababaraha menit dugi Atur Panyimpenan muncul tur ketok di dinya.

Di dieu anjeun tiasa ningali seueur cadangan alat ios anjeun (tiasa aya cadangan pikeun iPhone anu langkung lami anu anjeun tiasa ngahapus upami anjeun peryogi langkung seueur rohangan).

Hiji cadangan kedah nyatakeun yén éta iPhone Ieu atanapi iPad Ieu. Upami anjeun ngetok éta, anjeun bakal tiasa ningali naon anu henteu dicadangkeun.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahurungkeun sareng mareuman hal-hal pikeun mastikeun yén éta henteu nganggo sadayana 5GB anjeun. Atanapi, anjeun tiasa mayar sababaraha dolar unggal bulan pikeun gaduh panyimpenan tambahan.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mikir yén aktip tangtu teu kudu jadi cadangan; Barina ogé, anjeun bakal bisa ngundeur éta deui via App Store saprak anjeun geus boga aplikasi nu.

Nanging, perhatikeun yén inpormasi éta tiasa kalebet data anu disimpen tina kaulinan atanapi karesep sareng setélan sanés anu anjeun hoyong jaga tina kaleungitan.

Kumaha Ngareset Lengkep iPhone 2022: Pariksa Tanggal Terakhir Dicadangkeun

Pikeun milarian tanggal nalika cadangan terakhir iPhone anjeun dilakukeun, anjeun kedah lebet kana Setélan sareng ketok kartu KTP anu aya di luhureun layar (éta bakal kalebet nami anjeun atanapi gambar wajah anjeun). 

Teras, angkat ka iCloud> Cadangan iCloud sareng pariksa tanggal cadangan anjeun sareng waktos anjeun ngadamel cadangan anu pangahirna.

Éta sigana kajantenan waktos terakhir anjeun nyolok iPhone anjeun kana ngecas sareng nyambung ka Wi-Fi. Éta lumangsung sacara otomatis.

Upami anjeun henteu nganggo pendekatan ieu, kami nyarankeun anjeun nyobian éta. Didatangan Setélan> [kartu idéntifikasi anjeun> iCloud> ICloud Nyadangkeun tur hurungkeun pilihan iCloud Nyadangkeun pikeun on (switch dina héjo).

Ieu mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun nyadangkeun data anjeun sareng ngajamin yén anjeun tiasa cageur data anu disimpen dina smartphone anjeun dimana waé anjeun angkat - sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta sambungan internét. internét.

Baca ogé:

Kumaha carana nyandak Data tina iPhone atanapi iPad anu Leungit

Tapi, Upami anjeun henteu mendakan cadangan, kamungkinan anjeun moal tiasa nyandak deui data saatos anjeun ngahapus.

Data anu disimpen dina alat ios mana waé énkripsi sacara otomatis Alat énkripsi sacara otomatis, sareng ngusap éta ngahapus konci énkripsi, janten teu mungkin pikeun nyandak data saatos dihapus lengkep sareng ngareset, tanpa aksés kana arsip.

Upami aya kaayaan darurat, anjeun tiasa nyarios ka jalma anu aya di Apple Genius Bar, tapi éta sanés ide anu saé.

Ieu lumaku pikeun ngahapus atanapi ngareset lengkep, tapi pikeun skenario sanés sapertos korupsi data atanapi alat anu teu tiasa dianggo, jsb., para ahli tiasa ngabantosan.) Éta ogé nyarioskeun deui saran kami pikeun sering nyadangkeun data anjeun.

Kumaha Lengkep Reset iPhone 2022: Kumaha Mulangkeun iPhone Anjeun

Upami Anjeun tos mupus eusi telepon nu Anjeun hoyong pake pikeun lila Anjeun bisa mulangkeun eusi ka telepon Anjeun make cadangan Anjeun. Di dieu nu kumaha:

1. Via iCloud Nyadangkeun

Saatos reset pabrik parantos réngsé, anjeun kedah nyetél setélan iPhone anjeun dina urutan anu sami ti mimiti:

  • Mimitian iPhone teras lebetkeun inpormasi anjeun nalika ditaroskeun, kalebet kecap konci WiFi anjeun, teras teraskeun dugi ka anjeun dugi ka halaman anu naroskeun kumaha anjeun hoyong nyetél iPhone anjeun.
  • Anjeun ayeuna bakal gaduh tilu pilihan pikeun nyetél salaku Mulangkeun iPhone Anyar nganggo Cadangan atanapi Mulangkeun iCloud tina cadangan iTunes. Pilih pilihan iCloud. Saatos éta, anjeun bakal dipénta inpormasi akun iCloud anjeun.
  • Saatos anjeun parantos ngalakukeun éta sareng nampi istilah-istilah éta, iPhone anjeun bakal mimiti mulangkeun sadaya inpormasi anjeun.

Alami, ieu tiasa nyandak lila mun anjeun boga loba cadangan atawa internét teu cukup gancang Jadi ulah ngalakukeun ieu lamun nuju rurusuhan.

Sakali cadangan geus réngsé, nalika cadangan geus réngsé, iPhone anjeun bakal balikan deui, sarta eta lajeng bakal ngamimitian tugas badag pikeun ngundeur sadaya aktip Anjeun.

2. Kumaha Lengkep Reset iPhone 2022: Via iTunes atanapi Finder Nyadangkeun

  • Luyu sareng pitunjuk iCloud anu kami parantos digariskeun dina léngkah-léngkah pikeun 'Setel layar iPhone. Sanggeus éta, milih Mulangkeun on iTunes.
  • Anjeun bakal dipenta pikeun nyambung ka iTunes lajeng nyolok dina iPhone jeung anjeun bakal dibere hiji panganteur di iTunes nu mere Anjeun pilihan malikkeun cadangan. Pilih Teraskeun sareng iPhone bakal langsung dikonpigurasi, sareng program disimpen deui kana cadangan iTunes anjeun.
  • Saatos prosés réngsé sistem bakal seger cleaned sistem. Éta kamungkinan yén sagala masalah anu anjeun alami sateuacana bakal aya dina jaman baheula.
  • Upami anjeun ngajalankeun macOS Catalina, iTunes bakal teu aya dina sistem anjeun. Nanging, pungsi di luhur dilaksanakeun ku Finder. Turutan parentah anu tepat dina aplikasi.

Métode pikeun Reset Pabrik iPhone 6 Tanpa Sandi

1. Solusi Hiji: Pabrik Reset iPhone 6 Tanpa Kodeu aksés via Find My iPhone

Ieu sababaraha poin anu kedah dipertimbangkeun sateuacan ngamimitian.

  • Pilihan ieu ngan tiasa dianggo sareng alat anu diaktipkeun fitur "Teangan iPhone abdi" diaktipkeun.
  • Bakal mupus jarak jauh sadaya payil media jeung ngareset sadaya pilihan dina boh iPhone Anjeun kitu oge sareng iPad Anjeun. Najan kitu, anjeun tiasa balikkeun cadangan anjeun ka iPhone bisi anjeun merlukeun eta.
  • Upami iPhone anjeun teu tiasa dianggo atanapi pareum.
  • Upami anjeun lebet nganggo ID Apple dina alat atanapi browser wéb énggal, anjeun kedah pariksa idéntitas anjeun nganggo kodeu aksés sareng kode verifikasi genep digit. Ieu hartosna anjeun kedah ngalebetkeun kode dina alat anu anjeun anggo.

Lengkah 1. nganjang icloud.com dina browser internét. Lebetkeun ID Apple sareng kodeu aksés> Klik "Asup". Naha anjeun hilap kecap konci iPhone anjeun? Naha anjeun badé ngalereskeun éta sateuacan ngareset pabrik?

Lengkah 2. Pindah ka Milarian iPhone abdi> Upami aranjeunna nyarankeun anjeun, ketik kecap konci pikeun akun anjeun teras klik "Asup".

Lengkah 3. Pilih "Sadaya Alat"> Pilih alat anu anjeun hoyong reset. Pencét "Hapus iPhone / iPad"> Klik "Hapus."

2. Solusi Dua: Pabrik Reset iPhone 6 Tanpa Kodeu aksés via EaseUS MobiUnlock

Ngagunakeun unlocker ios dipercaya, EaseUS MobiUnlock mangrupakeun metoda efisien béda tina ngajalankeun reset pabrik iPhone Anjeun 6 tanpa sandi a.

iphone 13 pro maks masihan

Sabalikna sareng iCloud, EaseUS MobiUnlock henteu meryogikeun kodeu aksés atanapi fitur "Teangan iPhone abdi" pikeun diaktipkeun. Saatos reset, éta bakal ngahapus sadaya barang pribadi anjeun anu disimpen dina iPhone. Éta saderhana pisan pikeun dianggo.

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta gabungkeun iPhone anjeun ka komputer, teras pilih "Buka Konci Layar ios" tina tab tab "Buka Konci Layar ios" tina ménu. detik.

Salaku tambahan, éta nawiskeun seueur kauntungan, anu bakal urang bahas di handap.

  • Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun muka konci layar iPhone jeung iPad kalawan ngan sababaraha clicks.
  • Gawéna pikeun sadaya alat ios, kalebet iPhone 6/6s/7/8/8 Plus/X/XS/XR dina kalolobaan vérsi ios kalebet ios 13 panganyarna.
  • Henteu peryogi pangaweruh téknis anu tiasa dianggo ku saha waé.

Lengkah 1. Sambungkeun iPhone, iPad, atawa iPod Anjeun ka komputer Anjeun nganggo kabel USB. Buka EaseUS MobiUnlock. Klik tombol "Mimitian".

Lengkah 2. Pilih parangkat lunak ios anu cocog pikeun alat éta, teras pilih "Unduh Firmware." Anjeun oge bisa milih "Pilih" di bagean handap layar pikeun milih firmware ayeuna sadia, bisi anjeun geus diundeur saméméhna.

Lengkah 3. Saatos ngundeur firmware nu pilih "Verifikasi firmware" neruskeun.

Lengkah 4. Lajeng anjeun kudu klik "Buka konci". Dina jandela peringatan kadua, ketik detil anu diperyogikeun dina kotak. Lajeng klik "Buka konci" deui.

Lengkah 5. Prosés muka konci bakal nyandak sababaraha waktu pikeun réngsé. Sanggeus éta, Anjeun bakal tiasa mulangkeun iPhone Anjeun kitu oge sareng iPad bakal erased tur disimpen deui ka setelan aslina.

3. Solusi Tilu: Kumaha Reset iPhone ka Setélan Pabrik tanpa Kodeu aksés dina Modeu Pamulihan

Upami anjeun parantos nyingkronkeun iPhone anjeun liwat iTunes sareng iTunes, anjeun tiasa nganggo iTunes pikeun malikkeun iPhone anjeun ka setélan standar. Ieu kudu dicatet yén métode ieu bisa ngabalukarkeun leungitna data.

Upami anjeun masih milarian nyimpen inpormasi dina iPhone anjeun, pastikeun pikeun nyadangkeun iPhone atanapi tablet anjeun ka komputer sateuacanna. Nyetél iPhone anjeun kana Modeu Pamulihan bakal janten pilihan ahir pikeun ngareset iPhone anjeun ka setélan pabrik.

  • Lengkah 1. Ngundeur tur buka versi panganyarna tina iTunes dina komputer pribadi Anjeun.
  • Lengkah 2. Pindah kaluar kakuatan dina iPhone Anjeun 6 teras nahan eta dina Pamulihan Mode ku mencét tombol Imah, lajeng tombol Power nepi ka "Connect ka iTunes" ikon nembongan.
  • Lengkah 3. Teras, layar (sapertos di handap) bakal muka naroskeun anjeun "Mulangkeun" atanapi "Update" iPhone anjeun. Pilih "Mulangkeun".
  • Lengkah 4. Teras antosan dugi ka iPhone 6 reset ka setélan pabrik. Saatos éta, anjeun tiasa nyetél iPhone 6 anjeun janten énggal.

Baca ogé:

Anjeun tiasa ngareset setelan pabrik iPhone anjeun nganggo salah sahiji metodeu ieu. Pastikeun anjeun gaduh salinan cadangan telepon anjeun upami anjeun mendakan masalah dimana ngusap iPhone anjeun mangrupikeun hiji-hijina pilihan anjeun.

Kami ngarepkeun ieu ngabantosan anjeun. Saé pikeun ninggalkeun koméntar sareng bagikeun tulisan ieu ka batur. Ogé, mertimbangkeun ngalanggan, ku kituna, anjeun bakal dibere beja ngeunaan tulisan anyar. 

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *