27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

- Gagasan Perjalanan Girl -

Naon anu diémutan nalika anjeun mikirkeun awéwé dina akhir minggu? Balanja, matahari, spa, kebon anggur? Tangtosna, kuring ogé. Tangtosna. Ieu mangrupikeun barang anu pikaresepeun sareng sobat-sobat salawasna.

Nanging, anjeun henteu kedah ngumbara ka tempat-tempat anu populér tapi mahal sapertos Charleston, Nashville, Napa, Santa Fe, Las Vegas, atanapi Key West dina perjalanan anjeun salajengna. Waktosna mikir kaluar tina kotak sakedik.

Gagasan Perjalanan Girl

Nyortir dimana angkat pikeun wisata awéwé ngora tiasa pikaresepeun. Khususna dina acara anu anjeun peryogi pikeun ngawaskeun gaya, karakter, sareng jadwal anu beragam. Sareng ieu anu ageung naha kami maréntahkeun bantahan anu pangsaéna pikeun kabur awéwé ngora anjeun salajengna.

Sawaréh bintik luar biasa pikeun 2-atanapi 3 dinten akhir minggu (pikir: Nashville sareng Austin). Nanging, kaunggulan sanésna tina tinggal anu langkung lami, sapertos Portugal atanapi Puerto Rico.

Sababaraha anu saé pikeun awéwé ngora anu kedah ngumbara di Amérika Serikat (kami nyarankeun jalan di jalan kaluar ti Miami ka Key West), sedengkeun anu sanés idéal pikeun jalma-jalma anu hoyong pisan ngumbara ka nagara sanés, sami sareng Dublin sareng Barcelona).

Salajengna, sababaraha bantahan masihan tandan kabébasan pikeun senang-senang di panonpoé (sapertos tetep komprehensif di Jamaika), sedengkeun anu sanés-sapertos Newport, Rhode Island, atanapi Palm Springs-nawiskeun detoks komputerisasi anu pasti.

Ogé yén kami bahkan parantos ngasupan sababaraha pamikiran awéwé ngora anu bakal dijalankeun salaku budak awéwé leutik anu pantes dina minggon minggu, sakumaha Sonoma atanapi Savannah.

27 Tempat Pangsaéna pikeun Gagasan Perjalanan Girl salajengna

1. Palm Beach, Florida

Gagasan Perjalanan Girl

Pikeun tujuan anu gampang sumping di bumi anu ngajantenkeun siang siang anu teu aya tungtungna, jajaran naungan pastel, sareng basisir laut anu dikintip ku tangkal palem, angkat ka Palm Seashore, Florida.

Ngapung kana palem Air Laut di Seluruh Dunia, sareng dina waktos anu lami, anjeun bakal nyebrang parancah ka salah sahiji kabupaten pos anu paling beunghar tapi paling bawaan di Amérika - kota anu resep pikeun pangalaman sareng mutiara rahasia, tepat di peuntas Intracoastal Stream, West Palm Seashore nawiskeun langkung seueur perasaan tengah kota.

Cicing di Hilton West Palm Seashore, dimana dinten pésta kolam renang, yoga, sarapan henteu resmi, sareng akhir kaséhatan Region Fit dina saminggu ngajantenkeun kabur kabogoh anu pangsaéna, atanapi The Ben, penginapan panginepan Marriott Signature Assortment anu anyar dimangfaatkeun ku jiwa pamimpin Florida lami.

Spruzzo dina hateup mangrupikeun pilihan luhur diantara urang lokal sareng tamu anu sami.

Kedah naékkeun taruhan langkung signifikan? Séptémber ngasilkeun Flavor Palm Seashore, bulan kafé di Palm Seashores, sareng Oktober mangrupikeun Spa sareng Wellbeing Month, janten rencana outing sumebar salami dua bulan kanggo akhir minggu anu pasti.

2. Savannah, Georgia

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Kaéndahan Kidul basisir ieu (Jalan-jalan cobblestone! Lumut Spanyol!) cocog pikeun liburan budak awéwé sagala anu fokus kana rélaxasi.

Cicing di Perry Lane Hotel, anu nyayogikeun kontémporér kalayan seueur tempat anu pantes pikeun Instagram, kalebet kolam renang sareng bar di atap anu ramping (anjeun tiasa nganjang ka Peregrin pikeun koktail anu hadé sareng pandangan kota sanaos anjeun henteu cicing di dinya).

Candak gelas sampanye gratis sareng sababaraha sapédah hotél énjing-énjing teras angkat ka Chippewa Square anu caket, lokasi adegan bangku terkenal Forrest Gump.

3. Nashville, Tennesse

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Salami waktos anu pang anyarna, Nashville parantos janten tempat pikeun pésta awéwé tunggal.

Ogé, perorangan milih éta sagala hal dianggap - kota mangrupikeun kafe, bar, sareng kamungkinan pilihan hiburan anu pangsaéna di nagara éta.

Jauh sareng jauh unggulan, éta dibarengan biaya murah, sapertos salametan di, cafe hayam panas anu teu tiasa dilangkungan. Kéngingkeun sakedik hayam lada anu tihangna ngan ukur $ 13 sateuacan pencét.

4. Santa Fe, New Mexico

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Jantenkeun spa akhir minggu di Ojo Santa Fe, méwah, 70-bagian halusinasi darat sapertos lebet ka gurun pasir Santa Fe, New Mexico.

Kanggo outing anu ngahirupkeun deui, ngahargaan latihan anu difokuskeun ku karaharjaan, bersantai di bak mandi anu kabuka dina hawa, sareng salametan pésta makan anyar salami anjeun tetep komprehensif.

Bundel Young women Escape émut fasilitas pikeun casita ala gaya, makan malam, kiridit spa, sareng latihan sadidinten (pikir: yoga, refleksi, tatanén, kuliner sareng kelas pangerjaan, sareng bahkan waktu main anjing).

Anggap anjeun peryogi interpretasi anu langkung metropolitan ngeunaan St Nick Fe, cicing di La Posada de St Nick Fe, Resort Pangakuan Portopolio sareng Spa, sipat anu ngagedéan anu jarak jalan ka St Nick Fe School of Cooking, dimana anjeun tiasa milarian kumaha pikeun ngadamel jinis konvensional kadaharan Amérika Kidul.

5. Sonoma, California

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Ucapkeun pantun pikeun Sonoma lamun anjeun sareng awéwé anjeun henteu tiasa kéngingkeun Chardonnay. Sonoma, tempatna di nagara anggur California, mangrupikeun langkung tina 425 pabrik anggur.

Cicing di Ledson Hotel, dimana unggal kamar aya kasur ukuran raja, kamar mandi jacuzzi, hawu, sareng balkon dimana anjeun tiasa ngabagi botol anggur sareng émut.

Bacaan Patali:

6. Rajana, Florida

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Pencét Selatan Seashore siang siang, nyéépkeun waktos pésta di karajinan Wynwood sareng daérah pangalihanana, sareng teras jogét wengi-wengi di salah sahiji klub jogét anu teu dipercaya di Miami. (BTW, LIV luar biasa pikeun nénjo celebs.)

Cicing di sisi pantai di Sékrési Laut Miami, Anu ngagelarkeun pantai pribadi nyalira sapertos dua laut anu nyanghareup ka luar kolam renang.

Ngayun di lobi tuangan hip na, Pasar, kanggo sakali sateuacan anjeun angkat ka gudang di badai panginepan, dimana aya klub sareng gang boling.

7. Paris, Perancis

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Didatangan bank Seine pikeun ningali seni, pantun, sareng, tangtosna, sababaraha asakan sareng anggur anu pangageungna di dunya. Didatangan teh Louvre atanapi Musée d'Orsay ningali karya seni kasohor.

Perjalanan sapoé ka Versailles atanapi Normandia bakal masihan anjeun pelajaran sajarah anu hadé (kami nyarankeun parusahaan perjalanan, City Keajaiban).

Cicing di jantung kota ku nyéwa mondok di Room Mate Alain, tambahan paling anyar pikeun merek hotél butik Éropa Room Mate.

Tempatna tempat toko Perancis anu kahijina di kota kota Paris caket Arc de Triomphe sareng Avenue des Champs-Élysées anu terkenal di dunya. Salaku tambahan, bar lobi mewah na bakal ngajantenkeun latar belakang anu hadé pikeun poto grup.

8. Reykjavik, Islandia

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Panonpoé pernah surup dina ibukota bangsa. Henteu, dina hartos anu tepat, sapanjang usum semi, matahari ampir teu surup, anu hartosna anjeun tiasa ngorondang kota sapanjang sonten anu henteu dipikiran.

Cicing di inti kota di Urang Reykjavik drag balanja fundamental, Laugavegur, di Alda Lodging Reykjavik. Ngiringan dina bintang atanapi Aurora Borealis tina bak panas, atanapi de-pressurize saatos dinten monoton di sauna jero rohangan anu sepi.

Teras, dina waktos éta, upami anjeun ngaraos gagah ati, rencanana jalan-jalan ka kolam Blue Tidal anu sohor pikeun nembak Insta anu pantes.

9. Jalan Raya Basisir Pasifik California

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Upami anjeun parantos ngabayangkeun iraha waé nyetir Pasifik hébat California Basisir Interstate, anggap ngalakukeun éta sareng awéwé ngora anjeun.

Wisata ieu ngiringan sudut pandang anu pikaheraneun, bistro sisi-jalan anu menawan, sareng atraksi unik anu pantes ditarik (ngitung Super Blossom, dina kasempetan anu anjeun tepat waktu).

Anjeun tiasa nyetir sapanjang Basisir Kulon ti San Diego ka Seattle (nanging langkung ti 20 jam nyetir, anjeun tiasa meryogikeun akhir minggu), atanapi ngan saukur milih régang anu pantes dipuji ku Instagram, sapertos Los Angeles ka San Fransisco, anu kali sakitar genep jam.

Kedah nyingkahan masalah pareuman supir, dikurung dina kendaraan, sareng lirén pikeun kamar paré sareng ngegel? Ngungkulan perjalanan ngaliwatan karéta dina kursus Amtrak's Coast Starlight.

Anjeun tiasa mesen korsi atanapi kendaraan bobo sareng badarat di kota sapertos St Nick Barbara, San Luis Obispo, sareng Monterey dina perjalanan. Oray rel sapanjang gawir sareng dalil ningali sami sakumaha alus teuingna sapertos jalan, ngadeukeutan sisi-sisi drive.

10. Wilmington, Karolina Kalér

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Upami anjeun milari pantai anu ngajentul Karolina ngewa, Wilmington ngajentrekeun tempat anu hébat, anu tiasa ditempuh di jalan tengah kalayan pesta di pasisian anu seueur, rékayasa anu ngareuwaskeun, sareng bar sareng réstoran anu ramah.

Coba henteu sono bal risotto di Quanto Basta, énergi bahari di Seabird, atanapi lagu langsung sareng taco di Satelit Bar. Aya ogé seueur pantai dugi nalika sonten.

Aficionados program sudsy Network sapertos Walungan Dawson, One Tree Slope, sareng Hart of Dixie khususna bakal resep ningali daérah rékaman nyanghareupan, tapi anjeun henteu kedah niténan séri-séri éta pikeun ningali nilaina dina daya tarik kota.

Cicing di sisi payuneun Konsulat Suites pikeun pangakuan saderhana pikeun Joyous saluareun kecap housetop bar dimana nightfalls pink kanggo sadayana tujuan sareng kapastian. Éta ogé caket taman amfiteater anu nembé dibuka upami anjeun tampil dina acara.

Atanapi sakali deui, cobian Visionaries Welcome pikeun langkung raoseun.

11. Charleston, Karolina Kidul

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Kapendak pangalaman liburan anu endah pisan anu dirancang khusus pikeun budak awéwé anjeun. Pikeun poto glam IG anjeun, jalan-jalan di pasar loak anu saé sareng ka cai mancur nanas anu terkenal, "saur anjeunna.

"Teras jalan-jalan ngurilingan taman waterfront atanapi balanja di King Street." Sareng, tangtosna, nikmati sadaya asakan Kidul di tempat anu terkenal sapertos Husk sareng Lewis Barbecue.

Andrews nyarankeun ngalakukeun reservasi di Market Pavilion Hotel di kota Charleston. "Tempatna di tengah sareng nawiskeun jubah saré anu cocog pikeun anjeun sareng regu anjeun."

12. Kota Méksiko, Méksiko

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Mexico City ngagaduhan hal pikeun ampir sadaya jelema dina pakumpulan anjeun. Nganjang ka pasar dahareun luar biasa, bumi sareng studio Frida Kahlo, saluran Xochimilco pikeun numpak kapal anu senang, atanapi piramida Teotihuacán lami, anu ngan ukur nganggo kendaraan anu pondok.

Ngarasakeun taco sareng tamales dina dasarna unggal parapatan lalu lintas, sareng pikeun tuangeun anu langkung piaraan, cagar tempat di Contramar atanapi Pujol. Tetep dina inti salah sahiji daérah anu paling meriah di kota, La Condesa, di Maria Condesa.

Pesen suite spa pikeun sauna di kamar anjeun nyalira, atanapi nyebrang kota kalayan gaya kalayan nyéwa sapédah gratis anu dipasihkeun ku panginepan.

13. New Orleans, Louisiana

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Sadayana terang yén New Orleans mangrupikeun tempat pikeun ngadangukeun musik anu endah, tuang, sareng inuman. Cicing di The Ace Hotel upami éta anu dipilarian.

Éta kaulinan anu paling kerén di kota, kalayan téater konsérna sorangan, réstoran, sareng bérés rooftop anu paling populér, sareng éta saé pikeun sakumpulan babaturan anu hoyong senang di Big Easy.

14. Airbnb hiji Bumi Selebritis

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Henteu aya anu saé sapertos téma anu saé pikeun nyandak perjalanan akhir minggu awéwé pikeun tingkat salajengna. Anjeun tiasa nyéwa imah-imah selebritis Airbnb, sapertos Golden Girl Guest House, anu perenahna peuntas bumi budak leutik Rue McClanahan.

Panginepan sanés anu sanés kalebet Chad Smith tina perumahan Red Hot Chili Peppers 'Mexico sareng pondok pésta tangkal Sonny sareng Cher di Hollywood Hills. Henteu aya anu saé sapertos téma anu saé pikeun ngahirupkeun perjalanan akhir minggu awéwé.

15. Newport, Rhode Island

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Anjeun moal tiasa angkat ka Newport tanpa kéngingkeun sababaraha dahareun di lingkungan The Newport Lobster Shack. Saatos tuang siang di méja luar pantai, jalan-jalan ngagulung lobster ku jalan santai di sekitar Precipice Walk anu kawéntar.

Jalur na nyaéta 3.5 mil ti laut ningali nikmat. Teras, dina waktos éta, talungtik imah-imah kasohor bari ngabayangkeun anjeun sadayana cicing di ditu babarengan.

16. London, Inggris

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

London, Sareng seueur réstoran, toko, sareng galéri, saé pikeun jalma anu condong kana panyilidikan dina kaayaan teu kedah istirahat, sareng bagian anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa kalayan sakedik panutup nutupan beban anu ageung dina hiji akhir minggu.

Pesen kamar di panginepan The Ned di inti kota, dimana bahkan urang lokal resep nongkrong di salah sahiji salapan bar sareng kafe (hiji di kolong bank sateuacanna, NBD) atanapi salah sahiji dua kolam renang.

Sanaos kanyataanna yén teu aya alesan anu matak pikeun dimana waé ninggali strukturna, kota aya di panto panto anjeun, sahingga saderhana pisan pikeun ngalakukeun sadayana.

Baca ogé:

17. Key Kulon, Florida

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Candak pelayaran sampanye surup sareng tingali Pantai Kulon Key. Aya ogé situs snorkeling di kapuloan.

Naha babaturan anjeun pikabungaheun? Anjeun bakal ngalaman kota dina lampu anyar dina perjalanan anu hadé atanapi pikasieuneun. Cicing di Sunset Key Cottages sareng hudang janten panorama pantai anu éndah.

18. Papagayo, Kosta Rika

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Anjeun nuju liburan, janten naha henteu rada liar? Di Kosta Rika, anjeun tiasa zip-line, surfing, sareng ngagantung sareng monyét di padang gurun.

Nuju akhir dinten, pok deui ka Anjeunz Papagayo, anu caket terminal udara sareng ngagaduhan tuangeun anu pikasieuneun salian ti spa anu luar biasa. Kahadéan, sareng anjeun tiasa nyandak dunk dina Sora Culebra nalika anjeun kedah turun tina adrenalin anjeun anu luhur.

19. Kapuloan Cayman

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Upami anjeun sareng kabogoh anjeun milari petualangan, angkat ka Kapuloan Kayman. Grand Cayman mangrupikeun perjalanan anu gancang ti Miami, dimana anjeun tiasa nyéépkeun waktos diving scuba, kitesurfing, balayar, sareng ngojay sareng pariuk.

Cicing di Kimpton Seafire Resort + Spa di Grand Cayman atanapi Southern Cross Club on Little Cayman pikeun spin tropis dina waktos mojang.

20. Bend, Oregon

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Naha anjeun mikaresep pamandangan anu ngajentul? Naha anjeun resep aktip sareng nyéépkeun waktos di luar? Naha anjeun resep sumping ka bumi kana asakan anu hébat sareng seueur spa dina akhir dinten anu sesah?

Ngabengkok, Oregon, mangrupikeun lokasi anu saé pikeun anjeun. Bend mangrupikeun harta karun anu disumputkeun di Pasipik Kalér-kulon anu cocog pikeun peminat luar.

Cicing di Springhill Suites énggal, anu jarakna ti kota Old Mill District, anu pinuh ku toko sareng réstoran anu saé, sareng perjalanan gancang (ku sapédah atanapi kendaraan) kana jalur.

21. Savannah, Georgia

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Savannah, Georgia, mangrupikeun tujuan anu paling dipikacinta pikeun tuangeun, sajarah, sareng anu jelas, daya tarik ti Kidul.

Saparantosna dibuka Perry Path Lodging ngeusian salaku tungtung idéal tina platform minggu kumargi jalan-jalan atanapi jarak jauh ka fitur sapertos Riverwalk, yoghurt Beku Leopold, Forsyth Park, anu seger tina Plastik Area Plant Riverside anu anyar, sareng éta ukur ujung gunung es.

Di sagigireun éta, panginepan masihan sepédah gratis pikeun pengunjung. Jelas, anjeun moal tiasa angkat ka Savannah tanpa salametan di The Olde Pink House, nanging The Dark, kafe sareng bar di halte beus Greyhound anu repurposed, mangrupikeun pilihan anu hadé.

Ngajalankeun caket ku Wormsloe Loka Anu Kasohor pikeun sabagian sejarah, nginum minuman di jero taneuh Stray Feline Parlor saatos nalungtik aula Pameran Presisi Amérika, sareng émut pikeun ngarengsekeun dinten anjeun ku kunjungan aparat ngalangkungan jalan-jalan anu spontan Savannah.

22. Nevada

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Nevada dibanjelkeun ku kursus wisata Wild West, tapi, Intenasi Karajinan Gratis-roaming ti Reno ka Las Vegas ngan ukur peryogi sakitar tujuh jam kaluar.

Janten henteu sesah pikeun kahontal dina akhir minggu, sareng anjeun bakal ngalirkeun jalan sisi-sisi jalan-jalan, gurun anu kabuka, sareng sésa-sésa Dash anu teu kadéngé jaman kabeungharan ngabeledug kota-kota di jalan.

Ngaliwat wengi di Mizpah Lodging (seram) di Tonopah, sareng cobian lebetkeun tempat sapertos S'Socorro's Burger Cabin, Backwoods Vehicle Worldwide of the Last Church, Glad Burro (kanggo rebusan kacang penting), Rhyolite, sareng Goldwell Outside Pusat sajarah dina jadwal kunjungan akhir minggu anjeun.

Nyéwa Tesla atanapi kendaraan listrik anu sanés: Kursus ieu mangrupikeun peluncuran mimiti Nevada's Electric Parkway sareng ngagaduhan stasiun muatan anu disetél di daérah anu penting sapanjang kursus.

23. Alexandria, Virginia

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Ngan sababaraha momen di luar Washington, DC dumuk salah sahiji komunitas kota anu paling licik di Amérika: Alexandria, Virginia.

Alexandria gaduh sajarah anu nyusud dugi ka taun 1749 sareng mangrupikeun lingkungan lami ti présidén AS anu munggaran George Washington.

Dinten ayeuna, éta mangrupikeun 200 tempat makan sareng toko gratis (baca: balanja sareng tuangeun anu saé) sareng gancang pasihan kauntungan kota ageung ti DC tatangga bari tetep raoseun masarakat anu langkung laun.

Cicing di Pondok Indigo Kota Tua Alexandria, kapendak sacara langsung tina prinsip jalan Ruler Road, sareng ngaluncat sareng mareuman Lord Road Streetcar gratis pikeun nalungtik daérah anu penting sacara historis.

Awéwé ngora anjeun bakal muja poto anu némbak sateuacan Resentment House sareng Skipper's Line, kéngingkeun inuman anu dicampur dina Pangobatan Individu sareng Pimpinan Gregory (pidato asup ka toko donat), sareng jalan-jalan di payunir cai sareng pandangan di DC ngalangkungan Potomac Stream.

24. Los Cabos, Méksiko

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

Naha anjeun milari adegan pesta anu pikasieuneun, mundur bohemian, detoks energetik, atanapi pangalaman Resort anu pikaresepeun. Cabo nawarkeun hal pikeun saréréa. El Ganzo mangrupakeun tempat anu saé pikeun cicing.

Éta hotél butik anu saé pisan kalayan fokus kana seni sareng musik, sareng aranjeunna bahkan ngagaduhan séri konsér di hateupna sorangan. Éta ogé ngagaduhan klub pantai nyalira, anu ngan saukur numpak kapal tilu menit ngalangkungan walungan.

25. Lisbon, Portugal

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Lisbon gancang janten salah sahiji hotspot metropolitan anu paling penting, sareng alesan anu saé. "Lisbon ngagaduhan sajarah anu jero digabungkeun sareng adegan lokal anu hirup pisan.

Éta henteu sakumaha glitzy sapertos kota-kota Éropa anu sanés, tapi éta ngagaduhan pesona asli anu kuring puja.

Henteu pikeun nambihan, éta ngajantenkeun sababaraha harga anu wajar pisan. Nyéépkeun sababaraha dinten jalan-jalan di jalan batuan, ngagumkeun imah-imah di sisi laut anu warna pastél, sareng ngala lauk laut sareng gelas vino Verde.

Jantenkeun Hotel Valverde nyaéta markas bumi anjeun pikeun éksplorasi, kalayan hiasan warna-warni sareng lokasi anu strategis (Taman Botani sacara harfiah di peuntas jalan).

26. Killington, Vermont

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Vermont ngagaduhan dedaunan anu megah dina usum gugur, hiking anu éndah dina usum panas, sareng, tangtosna, sababaraha ski anu pangsaéna di Basisir Wétan pas suhu turun.

Killington bisa jadi anu panghadéna diantarana, kalayan lamping kelas dunya, tapi ogé aya sapédah ski, tubing, sareng tumpak giring salju anu ditarik pikeun anu kirang koordinasi.

Ngalereskeun anggota awak anjeun anu lesu sareng wengi di Twin Farms, panginepan anu kuno kalayan asakan anu ganti musiman, upami anjeun milarian pengeluaran anu penting (tapi pantes). Alternatipna, cicing di salah sahiji seueur tatangga B & B.

27. Chiang Mai, Thailand

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu perjalanan mojang pangsaéna sadunya pikeun perjalanan budak awéwé anjeun salajengna.

27 Gagasan Perjalanan Gadis Pangsaéna Di Sakumna Dunya pikeun Perjalanan Budak Anjeun salajengna

Wat ngarujuk kana semacam candi Budha anu biasa di ieu beulahan dunya, sareng seueur anu tiasa ditingali di Chiang Mai. Mimitian dina Wat Phra Anu Doi Suthep anu ngagumkeun (petunjuk: akun Instagram anjeun bakal hatur nuhun).

Teras pakan diri ku seueur tuangeun Thailand sakumaha anu anjeun tiasa, khususna khao soi khusus daerah krim. Pesen sababaraha wengi di BED Phrasingh pikeun ranjang di smack di tengah sadayana.

Baca ogé:

Henteu aya anu ngéléhkeun liburan akhir minggu sareng budak awéwé, naha anjeun badé sareng indung anjeun, adi, atanapi sakumpulan pals. 27 tujuan ieu di panjuru dunya sampurna pikeun liburan di akhir pekan anu pinuh ku pikagumbiraeun, vistas anu éndah, sareng waktos nona anu hébat.

Teu aya cara anu langkung saé pikeun nyéépkeun waktos anu hadé sareng budak awéwé anjeun tibatan dina perjalanan sasarengan, naha liburan di akhir minggu atanapi liburan lengkep dina panonpoé.

Perjalanan sareng kabogoh anu pangsaéna tiasa janten kasempetan idéal pikeun ngeusi ulang, sambung deui, sareng gaduh sababaraha senang, tanpa gangguan atanapi kawajiban.

Kusabab tujuan liburan kabogoh nyaéta nyéépkeun waktos babarengan, aya seueur tempat anu pikaresepeun anu teu kedah ngarugikeun panangan sareng suku.

Ieu sababaraha ideu perjalanan anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyobian anu énggal, diajar anu anyar, atanapi gaduh pangalaman ngariung unik di tempat anu anjeun panginten henteu sadar bakal idéal pikeun perjalanan budak awéwé.

Punten tinggalkeun koméntar, sapertos tulisan ieu dina Gagasan Perjalanan Girl, sareng wartoskeun ka réréncangan sareng kulawarga anjeun!

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *