Naha USPS Nganteurkeun dina Akhir Minggu? Tingali Jenis Jasa Pangiriman anu ditawarkeun

   - Naha USPS Nganteurkeun dina Akhir Minggu -

Ngirim parsél ngalangkungan jasa pos masih mangrupikeun pilihan anu pantes, meryogikeun kabutuhan pikeun prioritas jadwal pangiriman pikeun genah konsumén. Sareng upami anjeun nganggo USPS, anjeun badé Kirimkeun dina Akhir Minggu. 

Naha USPS Nganteurkeun dina Akhir Minggu

Nanging, ieu nimbulkeun patarosan anu penting: henteu USPS nganteurkeun dinten Minggu, Sabtu, atanapi akhir minggu?

Baca ogé:

Naon USPS?

Sateuacan ngawalon patarosan: Naha USPS Nganteurkeun dina Akhir Minggu? Punten Catet. USPS mangrupikeun singkatan.

Éta singkatan tina Layanan Pos Amérika Serikat. Ogé, USPS sakumaha anu langkung umum dipikanyaho parantos aya pikeun nyayogikeun jasa pangsaéna pikeun unggal warga Amérika sareng ngajantenkeun hirupna langkung merenah sareng gampang.

Layanan Pos Amérika Serikat (USPS) mangrupikeun lembaga anu terkenal, mandiri ti Pamaréntah Féderal Amérika Serikat. Éta tanggung jawab nyayogikeun jasa pos di Amérika Serikat, kalebet nagara bagian na pakait sareng daérah luarna.

Ogé, Layanan Pos Amérika Serikat, atanapi USPS, mangrupikeun jasa pangiriman anu populér anu nyayogikeun rupa-rupa solusi pengiriman barang di Amérika Serikat sareng nagara-nagara pakaitna.

Salajengna, éta mangrupikeun agénsi mandiri ti Pamaréntah Féderal Amérika Serikat anu tanggung jawab nyayogikeun jasa pos anu langkung saé di panjuru nagara.

Kalayan seueur jasa sareng terang yén USPS ogé nganteurkeun bungkus dina akhir minggu, USPS parantos dipelak dina popularitas sareng kakuatan kipas diantara populér usaha eCommerce.

Jasa na sayogi dimana waé lokasi geografis. Aranjeunna nawiskeun ogé pangiriman tepat waktos dina harga anu lumayan sareng tingkat luhur jasa anu entices konsumén.

Naha USPS Nganteurkeun dina Akhir Minggu?

Nalika urang ngadatangan jasa kurir sapertos USPS, salah sahiji patarosan anu mimiti aya dina pikiran nyaéta naha aranjeunna ngantunkeun dina akhir minggu.

Dinten Minggu, sakali deui, henteu janten patarosan sabab dianggap lega salaku dinten istirahat. Nanging, USPS henteu nganteurkeun akhir minggu.

Jenis Jasa Pangiriman Anu Ditawiskeun ku USPS

Urang sadayana terang yén USPS nganteurkeun dina akhir minggu, tapi USPS ogé nyayogikeun mail sareng jasa pengiriman barang di handap ieu:

Service Tipe bedah Waktos Pengiriman Paket atanapi Surat
Surat Prioritas $$ 1 - 3 dinten bungkusan
Prioritas Surat Express $$$ Sapeuting atanapi 1 - 2 dinten bungkusan
Média Surat $ 2 - 8 dinten bungkusan
Tapak Ritel USPS $ 2 - 8 dinten bungkusan
Surat kelas munggaran $ 1 - 3 dinten pos

1. Surat Prioritas

Waktos pengiriman dibasajankeun 1 dugi ka 3 dinten gumantung kana bungkusan, asal, sareng tujuan.

Laju Datar Prioritas ngaleungitkeun kabutuhan timbangan paket anu beuratna dugi ka 70 lbs. Waragadna dimimitian $ 7.35 sareng sayogi online sareng di sadaya lokasi Kantor Pos.

Ogé, Prioritas Surat mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami bungkus atanapi mail anjeun langkung beurat tibatan 13 ons sareng anjeun peryogi gancang sareng harga anu wajar.

Fitur:

  • Pengiriman barang peryogi 1-3 dinten.
  • Penjemputan paket gratis, sareng ngalacak USPS kalebet.
  • Ngawengku maksimum $ 50 dina asuransi.
  • Teu aya biaya bahan bakar.
  • Pangiriman dinten Sabtu standar.

Surat Prioritas: Tarif Rata

Suplai Gratis dimensi Harga Pangiriman pangalusna keur

Amplop laju datar

12 ½ x 9 ½ inci $ 6.95 pikeun markas komérsial di Kantor Pos (online & ritel) $ 7.35 Hurup Dokumén Naskah

Amplop Laju Jandéla Datar

10 x 6
12 ½ x 9 ½ inci
$ 6.95 pikeun markas komérsial di Kantor Pos (online & ritel) $ 7.35 Amplop anu tos dibahas

Amplop Laju Datar Kado

10 x 7 inci $ 6.95 pikeun markas komérsial di Kantor Pos (online & ritel) $ 7.35 Kartu kado Kartu ucapan anu ageung

Amplop Tarif Datar Leutik

10 x 6 inci $ 6.95 pikeun markas komérsial di Kantor Pos (online & ritel) $ 7.35 Paspor dokumén Leutik

Amplop Laju Datar Hukum

15 x 9 ½ inci $ 7.25 pikeun markas komérsial di Kantor Pos (online & ritel) $ 7.65 Dokumén légal

Amplop Laju Datar empuk

12 ½ x 9 ½ inci Kantor Pos: $ 8 (online & ritel) Basis komérsial nyaéta $ 7.55. Pakét buku perhiasan kotak-kotak

Box rate datar leutik

Di jero: 8 5/8 x 5 3/8 x 1 5/8 inci
Diluar: 8 11/16 x 5 7/16 x 1 ¾ inci
$ 7.50 pikeun markas komersial di Kantor Pos (online & ritel) $ 7.90 Brosur éléktronik leutik

Kotak laju datar ageung

Jero: 12 x 12 x 5 ½ inci
Luar: 12 ¼ x 12 ¼ x 6 inci
Di Kantor Pos, $ 19.95 (online & ritel) Basis komérsial nyaéta $ 17.60. Hadiah ageung, komputer, laptop, jst.

Kotak tingkat rata sedeng - tipe 1 (top loading)

Jero: 11 x 8 ½ x 5 ½ inci
Luar: 11 ¼ x 8 3/4 x 6 inci
Kantor Pos: $ 14.35 (online & ritel) Basis komérsial nyaéta $ 12.8. Sapatu Kantor suplai

Kotak tingkat rata sedeng - tipe 2 (loading samping)

Di jero: 13 5/8 x 11 7/8 x 3 3/8 inci
Diluar: 14 x 12 x 3 ½ inci
$ 14.35 di Kantor Pos (online & eceran) $ 12.8 pikeun pangkalan komérsial Sapatu Kantor suplai

Kotak kaulinan dewan laju datar ageung

Di jero: 23 11/16 x 11 ¾ x 3 inci Diluar: 24 1/16 x 11 7/8 x 3 1/8 inci Di Kantor Pos, $ 19.95 (online & ritel) Basis komérsial nyaéta $ 17.60. kaulinan dewan

Watesan:

2. Prioritas Surat Express

Kalayan sababaraha pengecualian, ieu mangrupikeun salah sahiji layanan domestik tercepat anu ditawarkeun ku AS Pos Service. Éta sayogi 365 dinten sataun sareng kalebet jaminan artos uih deui.

Ogé, éta nganteurkeun ka sadaya alamat di Amérika Serikat, kalebet PO Boxes. Harga mimiti $ 25.5 sareng sayogi di sadaya lokasi Kantor Pos sareng online. Pilihan Tingkat Rata ngaleungitkeun kabutuhan timbangan timbangan timbanganna dugi ka 70 lbs.

Prioritas Mail Express mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun peryogi paket anjeun dikirimkeun gancang (sapeuting) sareng teu kabayar mayar premi.

Fitur:

  • Bungkus dicandak gratis - boh di kantor anjeun atanapi di bumi anjeun.
  • Ngawengku tanda tangan digital pikeun rékaman ogé ngalacak USPS.
  • Boga kawijakan asuransi $ 100.
  • Dina liburan sareng Minggu, pangiriman sapeuting sayogi sayogi tambahan.

Prioritas Surat Express: Tarif Rata

Suplai Gratis ukuran Harga Pangiriman pangalusna Pikeun
Amplop laju datar légal 15 x 9 ½ inci $ 25.7 di Kantor Pos (online & eceran) $ 22.80 pikeun pangkalan komérsial Dokumén légal
Amplop laju datar 12 ½ x 9 ½ inci $ 25.5 di Kantor Pos (online & eceran) $ 22.68 pikeun pangkalan komérsial Dokumén Naskah
Amplop Laju Datar empuk 12 ½ x 9 ½ inci $ 26.2 di Kantor Pos (online & eceran) $ 23.18 pikeun pangkalan komérsial Buku Pakean Perhiasan Kancing

3. Surat Kelas munggaran

Pangiriman USPS

Surat Kelas Pertama mangrupikeun jasa surat USPS anu paling murah. Mangrupikeun cara anu épéktip sareng épisién pikeun ngirim paket leutik sareng amplop.

ogé, Perangko Surat Kelas Pertama, di sisi anu sanésna, ayeuna dibanderol dina 1 ons. Tapi, aranjeunna henteu kadaluarsa sanaos hargana naék.

Upami bungkus atanapi mail anjeun beuratna 13 ons atanapi kirang sareng anjeun henteu kedah dikirimkeun sapeuting, First Class Mail mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Éta cocog pikeun:

  • Amplop ukuran-tunggal ukuran standar beuratna dugi ka 3.5 oz.
  • Amplop ageung
  • Bungkusan leutik beuratna dugi ka 13 oz.
  • Éta bakal nganteurkeun iket dina tilu dinten damel. Ongkosna dimimitian dina $ 0.55.

Fitur:

  • Jarak teu aya pangaruh kana harga.
  • Teu aya pangiriman bumi atanapi biaya BBM.
  • Pikeun bungkusan leutik, ieu mangrupikeun pilihan anu gancang sareng murah.
  • Dihaturkeun dina 1-3 dinten damel
  • $ 5000 dina cakupan asuransi (hungkul barang dagangan)
  • 13 oz maksimum
  • Pikeun kartu sareng serat, dugi ka 3.5 ons beurat paket gratis.

Harga Perangko:

Kartu pos:

  • Perangko ukuran standar mimitian ti $ 0.35 pikeun kartu pos persegi panjang.
  • Perangko serat diperyogikeun pikeun kartu pos anu ageung. Aranjeunna dimimitian ku biaya $ 0.55.

Surat:

  • Perangko ukuran standar mimitian ti $ 0.55 kanggo amplop segi opat.
  • Perangko amplop kalayan bentuk anu henteu biasa, sapertos kotak ukuran gedé, mimitian ti $ 0.70.

Watesan:

  • Surat surat kelas hiji kedah beuratna henteu langkung ti 3.5 oz.
  • Bungkus surat amplop kelas munggaran sareng amplop kedah beuratna langkung ti 13 oz.
  • Sadaya amplop sareng kartu pos kedah bentukna sagi opat. Upami teu kitu, biaya tambahan tiasa ditumpukeun.

Baca ogé:

4. Média Surat

Ieu ngan ukur sayogi pikeun pidéo, buku, rékaman, sareng CD. Nanging, aya sababaraha watesan pikeun Média Surat. Barangna tiasa disimpen dina amplop empuk, tapi henteu dina amplop biasa, polos sareng padding tambahan.

Buku moal tiasa dibungkus gelembung dina amplop manila. Upami anjeun nganggo kotak, éta kedahna waé ngandung buku tanpa padding tambahan.

Anjeun teu diidinan ngirim nanaon sareng iklan dina iklanna (mis. Majalah sareng koran). Sadaya paket Media Mail tiasa diparios.

Ieu ngandung harti yén USPS ngagaduhan kawenangan pikeun muka sareng mariksa aranjeunna. Upami anjeun ngirim majalah atanapi koran ngalangkungan Média Surat, éta bakal dikintunkeun deui ku béwara Parangko.

Media Mail mangrupikeun pilihan béaya rendah pikeun bahan pendidikan, tapi tiasa janten laun kusabab kabijakan USPS "Space Available".

Ieu ngandung harti yén sadaya jenis surat anu sanés diangkut heula, sareng Média Méi diidinan ngan upami aya rohangan. Upami henteu cekap kamar, iketna kedah ngantosan.

Media Mail cocog pikeun ngirim bahan pendidikan sapertos buku sareng DVD kalayan harga pangiriman murah pikeun pangiriman anu laun. Kantor pos ngeusi harga awal $ 2.75.

Fitur:

  • Teu aya pangiriman bumi atanapi biaya BBM.
  • Pilihan anu paling murah pikeun barang anu beuratna langkung ti 13 ons.
  • Ogé, beurat maksimum paket nyaéta 70 lbs.
  • Harga ditangtukeun ku beurat tibatan jarak.
  • Dihaturkeun dina 2-8 dinten damel

Naon anu Tiasa Anjeun Kirimkeun ku Média Surat?

  • Bahan pikeun uji coba sareng musik cetak
  • Bagan pendidikan anu parantos dicetak
  • Média anu tiasa dibaca ku komputer
  • Rekaman sora sareng pidéo
  • Buku téks (minimal 8 halaman)
  • Kaca médis leupas sareng pengikat

Drive komputer, drive digital, sareng gim video henteu layak pikeun Média Surat.

Watesan:

  • Beurat maksimum paket urang kedah 70 lbs.

5. Tapak Ritel USPS

Naha USPS Nganteurkeun dina Akhir Minggu

Ieu mangrupikeun pilihan pangiriman ongkos bumi anu épéktip sareng dipercaya pikeun bungkus ageung. Éta nguntungkeun upami bungkus anjeun henteu meryogikeun pangiriman langsung. Éta sayogi kanggo kintunan anu beuratna henteu langkung ti 70 pon.

Upami iketna henteu nyumponan sarat pikeun Prioritas Surat sareng "ukuranana ageung," pertimbangkeun kelas surat Écér Ground.

Fitur:

  • Paket tiasa beuratna dugi ka 70 pon sareng ukuran dugi ka 130 inci panjangna sareng lébarna.
  • Lacak USPS disayogikeun kalayan gratis.
  • Dibutuhkeun 2-8 dinten kerja pikeun nganteurkeun.
  • Ngan aya di kantor pos USPS.
  • Paket alus teuing anu dianggap ageung teuing pikeun pangiriman Surat Prioritas sareng Prioritas Surat Express.

Watesan:

  • Éta ngan sayogi kanggo kintunan anu beuratna dugi ka 70 pon sareng ukuran dugi ka 130 inci (panjang & gandeng dikombinasikeun).
  • Harga kaleuleuwihan dilarapkeun ka bungkus enteng, ageung.

Naha USPS Ngirim Dina Minggu? 

Leres. USPS memang nganteurkeun dinten Minggu, tapi biasana ngan ukur Paket Prioritas sareng Paket Amazon. Pangiriman dinten Minggu parantos janten ampir teu tiasa dihindari pikeun minuhan tuntutan konsumén anu beuki tumuh.

Naon Biaya Nganteurkeun dinten Saptu sareng Minggu?

Upami anjeun ningali harga, anjeun bakal perhatoskeun éta Pangiriman dinten Sabtu sareng Minggu henteu tambahan. Ieu disababkeun yén jasa ieu kalebet jasa USPS.

Ongkosna, sapertos jasa pengiriman anu sanés, gumantung pisan kana faktor sapertos jarak perjalanan, jasa pengiriman anu dipilih, beurat sareng ukuran bungkus, sareng sajabina. Ieu anu tiasa diarepkeun kanggo mayar pangiriman dina dinten Sabtu sareng Minggu.

Surat Prioritas - Harga mimitian ti $ 6.40; pangiriman tingkat rata dugi ka 70 lbs; pangiriman gratis Senén dugi Sabtu; pangiriman butuh 1-3 dinten kerja.

Prioritas Surat Express - Harga mimitian ti $ 22.95; pangiriman rata-rata dugi ka 70 lbs; pangiriman gratis sadayana sataun; pangiriman diperkirakeun dina 1-2 dinten damel

Naon Jam Pangiriman USPS dina dinten Saptu?

Waktu pangiriman USPS dina dinten Sabtu ditangtukeun ku sababaraha faktor, kalebet:

  • Jumlah surat anu ditampi
  • Ogé, jarak ti gudang ka tujuan akhir.

Henteu aya bédana antara dinten Sabtu sareng dinten anu sanés pikeun pangangkut serat. Pamawa serat henteu kersa ninggali rute na. Aranjeunna kedah ngalaksanakeun sadaya kawajiban.

Upami jumlah email anu bakal dikirimkeun langkung handap, éta bakal sumping langkung gancang tibatan anu diantisipasi. Nanging, upami aranjeunna gaduh sajumlah mail, waktos pangiriman USPS tiasa diperpanjang.

Jam Pangiriman USPS dina dinten Saptu sareng Minggu

Anjeun panginten aya kapanasaran ngeunaan waktos kiriman ayeuna anjeun sadar yén USPS nganteurkeun akhir minggu. Waktu pangiriman pikeun pangiriman dinten Sabtu anjeun sadayana gumantung kana jasa surat anu anjeun pilih ogé lokasi anu anjeun pasti.

Anjeun kedah milih Prioritas Mail Express atanapi Prioritas Mail upami anjeun hoyong bungkus dugi ka dinten Sabtu. Umumna, jam pangiriman sabtu minggu USPS ditangtukeun ku kantor pos lokal.

Sanaos kanyataanna kaseueuran kantor pos parantos nyetél jam operasi, palanggan tiasa nganggo kios iraha waé. Hasilna, seuseueurna pangiriman dinten Sabtu ditangtoskeun ku lokasi anjeun sareng, sakali deui, jam damel kantor pos lokal anjeun.

Nanging, anjeun tiasa ngantisipasi pangiriman énjingna.

Pangiriman dinten Minggu sayogi, tapi éta terbatas, sapertos dinten Sabtu. Sakumaha nyatakeun sateuacanna, ngan paket Prioritas Mail Express sareng Amazon anu bakal dikintunkeun.

Ogé, waktos pangiriman sadayana gumantung kana waktos kantor pos lokal. Salaku conto, USPS nganteurkeun antara 9 enjing sareng 1 sonten di Aurora, Colorado, sedengkeun USPS nganteurkeun antara 11 énjing sareng 3 sonten di bagian sanés Colorado.

Baca ogé:

Jasa Pangiriman USPS- Harga sareng Tanggal Kaping Pangiriman

Naha USPS Nganteurkeun dina Akhir Minggu

Tabel ieu bakal nyayogikeun anjeun inpormasi lengkep ngeunaan jasa USPS sareng dinten pangiriman, kalebet upami USPS nganteurkeun akhir minggu, biaya, sareng sajabina.

  Prioritas Surat Express Surat Prioritas Surat Kelas munggaran USPS Retail Ground (Pos Standar) Média Surat

Standar Pangiriman

1-2 dinten bisnis sareng jaminan artos uih deui 1-3 dinten bisnis, tapi sanés jaminan 1-3 dinten kerja, tapi henteu dijamin 2-8 dinten damel, tapi henteu dijamin 2-8 dinten damel, tapi henteu dijamin

Dinten pangiriman USPS

365 dinten sataun, pangiriman Sab sareng Sun kaasup Senén dugi Sabtu (kecuali liburan) Henteu ditangtoskeun Henteu ditangtoskeun Henteu ditangtoskeun

harga

Dimimitian dina $22.95 di lokasi kantor pos atanapi online ka nagara mana waé; laju rata nepi ka lbs 70 Dimimitian dina $6.45 di lokasi kantor pos atanapi online; laju rata nepi ka lbs 70 Harga gumantung kana ukuran mail / paket, beurat sareng bentukna Dimimitian dina $6.75 di kantor pos Dimimitian dina $2.72 di kantor pos

Fitur

-Dan $100 asuransi

-lebetkeun rékaman tanda tangan pangiriman buktina sareng inpormasi lacak

Pangiriman-sapeuting, anu ngahontal dinten énjingna tabuh 10:30 enjing, Liburan sareng pangiriman dinten Minggu sayogi

-kaasup nyukcruk USPS pikeun ritel sareng pengiriman online

-dengan asuransi $ 50

-moal biaya tambahan pikeun BBM, atanapi padesaan, padumukan, sareng pangiriman Sabtu biasa

-Layanan harga-mahal pikeun 13 oz pos

-$5,000 nilai dagangan ditutupan ku asuransi. Ieu tiasa digabungkeun sareng jasa sanésna pikeun konfirmasi pangiriman

-pilihan anu pangsaéna pikeun usaha

-na ngan ukur aya dina écéran

-pilihan paket anu langkung ageung anu henteu tiasa diakomodir dina Prioritas Mail Express sareng Prioritas Mail

-kalayan USPS tracking

-na ngan ukur aya dina écéran

-pilihan paket anu langkung ageung anu henteu tiasa diakomodir dina Prioritas Mail Express sareng Prioritas Mail

-kalayan ngalacak USPS

-cara efektif-ongkos dina ngirim bahan atikan sapertos buku

Watesan

-70lbs beurat max
-kaca amplop laju datar kalayan tilepan normal
~ -beurat maksimum ngan ukur 13 oz

- Amplop & kartu pos kedah janten segi opat. Lain, muatan tambahan panginten tiasa ditambihan

tiasa dianggo ngan ukur pikeun kiriman anu beuratna dugi ka 70 lbs sareng 130 inci (duanana panjang & girth digabungkeun)

-Ada harga khusus kanggo bungkus ageung sareng enteng

-beurat maksimum nyaéta 70 lbs

-aya larangan pikeun jinis média anu tiasa dikirim sabab ngan ukur ngalebetkeun bahan pendidikan (video games, digital drive, computer drive henteu mumpuni pikeun dikirim ngalangkungan harga Media Mail).

Naha Anjeun tiasa Méngingkeun Paket USPS dina Saptu sareng Minggu?

Palanggan tiasa milih tina sababaraha layanan anu disayogikeun ku USPS. Nalika USPS nganteurkeun akhir minggu, éta ogé nawiskeun pilihan pangumpulan kanggo jalma anu ngagaduhan alesan anu leres pikeun ngalakukeun éta.

Anjeun tiasa nyandak bungkusan tina Kantor USPS upami anjeun gaduh inpormasi lacak sareng sababaraha pengecualian, sapertos upami anjeun hoyong bungkusan na sumping langkung gancang atanapi upami anjeun parantos nyungkeun Panjaluk Nyekel ti USPS.

Fakta Ngeunaan Paket nyokot USPS

Kusabab éta tanggung jawab USPS pikeun nganteurkeun bungkus sareng mail tepat waktu ka tujuan anu dituju, aya kalan-kalan pelanggan hoyongna sateuacan tanggal atanapi waktos pangiriman anu dijadwalkeun.

Upami anjeun ngagaduhan nomer lacak sareng pengecualian ieu, anjeun tiasa nyandak bungkus tina USPS.

1. Peryogi Penting

Anjeun tiasa ngahubungi palayanan palanggan USPS pikeun bantosan upami anjeun ngagaduhan kaayaan anu mendesak anu teu tiasa dipaliré (contona, anjeun angkat ti kota) sareng peryogi surat atanapi bungkus gancang-gancang.

Konsumén tiasa nyandak bungkus atanapi mail na dina sababaraha kasus, tapi ngan upami alesan na sah. Butuh waktu sababaraha dinten pikeun operator dugi ka bumi anjeun.

Maka langkung pikaresep pikeun ngabolaykeun pangiriman di bumi sareng nyandak paket ti kantor pos dina waktos sapertos kitu.

2. USPS sono

Upami anjeun parantos milih pangiriman bumi, sigana anjeun bakal dipénta tandatangan nalika bungkus na sumping. Upami ieu sanés masalahna, anjeun tiasa nganterkeun bungkus anjeun nalika anjeun henteu sayogi.

Nanging, budak pangiriman atanapi tukang pos bakal nyungkeun idin ti panarima, anu parantos anjeun tandatangan, atanapi kamungkinan otorisasina ti kantor dina sababaraha kasus.

Upami kaayaan henteu cocog sareng salah sahiji tina dua skenario munggaran, operator tiasa ngintunkeun paket anjeun atanapi ngantunkeunana di kantor pos anu caket.

Éta panginten anjeun kéngingkeun iket éta nalika anjeun nyandak slip sareng kartu idéntif anu leres atanapi KTP kusabab alesan kaamanan.

3. Ngagaduhan Paménta

Program USPS Package Intercept ngagaduhan fitur anu disebut Hold On Request anu didesain khusus pikeun jalma-jalma anu badé nyandak pakétna ka arah anu sanés.

Ieu ngandung harti yén anjeun anu ngirim, sareng bungkus anjeun parantos leungit, atanapi barang anjeun henteu acan dileupaskeun atanapi dikirim, sareng anjeun hoyong deui.

Anjeun kedah ngadamel paménta pikeun jinis amenity ieu kalayan alamat anu dikintunkeun kalebet saat-saat sapertos kitu. Nanging, aya biaya anu kedah dibayar. Punten tetep émut yén biaya ieu moal dibalikeun deui.

Baca ogé:

Tips ngeunaan USPS Paket

Janten, kumaha upami nyingkahan sababaraha masalah sareng kiriman anjeun? Nya, éta panginten tiasa nyalametkeun anjeun tina nyeri sirah anu disebatkeun di luhur.

Jalma-jalma, tangtosna, moal tiasa dicegah, utamina dina kaayaan darurat. Nanging, upami anjeun ngagaduhan palanggan anu toksik, ieu aya sababaraha saran pikeun nyegah anjeun ngagaduhan masalah milis.

  • Anjeun tiasa ngajadwalkeun ngajemput, nyandak surat anjeun ka Kantor Pos, kantunkeun dina kotak surat bumi anjeun, atanapi leupaskeun dina kotak koleksi biru.
  • Upami barang anjeun beuratna langkung ti 13 ons, bawa ka loket ritel Kantor Pos. Pastikeun perangko pos anjeun aya dina tempatna.
  • Pikeun ngajadwalkeun ngajemput, mimitian ku ngalebetkeun pamundut anjeun online sareng nyiapkeun barang-barang anjeun sateuacan operator sumping.
  • Eusian formulir Tahan Surat ti Kantor Pos heula sateuacan nahan surat anjeun. Émut kanggo nganjang ka USPS online atanapi nyauran palanggan kanggo inpormasi lengkep ngeunaan barang anjeun dicekel salami 30 dinten ku jasa pos. Anjeun tiasa nyandak surat anjeun di Kantor Pos atanapi dikirimkeun ka bumi anjeun.

Langkung Tip ngeunaan Bungkus USPS

Pangiriman USPS

  • Inget ka ngamutahirkeun alamat pangiriman anjeun unggal waktos anjeun kaluar pikeun mindahkeun bumi upami anjeun teras-terasan di perjalanan.
  • Nalika nyetak perangko pos, anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan gancang sareng gampang online, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun indit ka kantor pos lokal.
  • Tanda tangan anjeun sami pentingna sareng susuratan anjeun. Tanda tangan anjeun nampi resi barang. Émut yén nalika anjeun ngalakukeun ieu, jasa pos ngaleupaskeun anjeun tina tanggung jawab. Kusabab kaamanan, anjeun kedah mastikeun inpormasi anu ngirim, sapertos nami sareng alamat, nalika anjeun nampi.

Kami arepkeun anjeun resep tulisan ieu ngeunaan Naha USPS Deliver dina Akhir Minggu sareng éta lumayan ngabantosan anjeun sareng tiasa ngajawab patanyaan anjeun upami USPS Deliver dina Akhir Minggu.

Upami anjeun ngagaduhan patalékan atanapi saran ngeunaan USPS sareng upami éta Kirimkeun dina Akhir Minggu, punten naha kéngingkeun koméntar sareng ogé, bagikeun tulisan ieu ka babaturan anjeun. 

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *