40 Wisata Pantai Anu Murah sareng 5 Resor Sadaya-inklusif Top kanggo Didatangan

 - Liburan Pantai Anu Murah - 

Naha anjeun badé angkat liburan pantai anggaran? Pantai umum anu éndah, ogé kagiatan anu ramah-anggaran sareng panginepan, sayogi di lokasi-lokasi ieu pikeun perjalanan pantai solo atanapi kulawarga murah.

 

mirah Pakansi Pantai

Ieu mangrupikeun jalan pantai anu paling murah pikeun kulawarga.

35 Tujuan Pantai Anu Paling Murah pikeun Liburan

Di dieu aya sababaraha tujuan pantai pikaresep. Ieu sadayana tempat cuaca haneut, sareng sadayana tiasa didatangan nganggo anggaran!

Baca ogé

1. Beaufort, Karolina Kidul

Ieu salah sahiji pantai paling terjangkau. Beaufort mangrupikeun paroki abad ka-16 anu ayana di Pulo Royal Royal, kasohor perkebunanana, khususna di kota lami.

40 Wisata Pantai Anu Murah sareng 5 Resor Sadaya-inklusif Top kanggo Didatangan

Kegiatan anu populér di dieu kalebet wisata beus pulau dipandu, piagam mancing, sareng wisata kapal sareng kayak anu nunjukkeun sejarah euyeub masarakat, kalebet warisan Gula sareng kaéndahan alam dataran rendah basisir.

Pikeun anu difokuskeun ngararasakeun waktos pantai, angkat ka Hunting Island State Park, anu ngagaduhan 5 pasir pantai berpasir, rébuan hektar rawa, aliran pasang surut, leuweung sagara, sareng laguna cai asin.

2. York, Maine

York mangrupikeun paroki klasik di Maine. Mangrupikeun kampung kuno kalayan garis pantai sampurna kartu pos, toko és krim diturunkeun turun-tumurun, sareng seueur jalan nagara anu saé, ngalirkeun ku landmark lokal, pemandangan désa, sareng kadang-kadang teluk atanapi muara.

pangcaketna Liburan Beach

Kayaking, golf, bersepeda, sareng hiking dina seueur jalur alam mangrupikeun kagiatan anu paling saé di dieu. Aya ogé sababaraha bioskop usum panas di daérah éta, kaasup Ogunquit Playhouse sareng Hackmatack Playhouse.

3. Wellfleet, Massachusetts

Wellfleet mangrupikeun Cape Cod murni anu murni, dingaranan salah sahiji ti 25 kota pantai pangsaéna di New England ku Majalah Yankee. Lokasina di tungtung tanjung, didominasi ku Cape Cod National Coast, nyatakeun langkung ti satengah daérah daratan.

pangcaketna Liburan Beach

Saluareun basisir anu murni, aya seueur kolam anu dipasihan spring; daérah kota anu menawan kalayan galeri seni, toko, sareng réstoran; sareng Pelabuhan Wellfleet anu indah, dimana aya parade balayar sareng parahu pesiar anu teu kaganggu.

Wellfleet ogé mangrupikeun 1,000 héktar Wellfleet Bay Wildlife Refuge di Massachusetts Audubon Society.

4. Essex, Massachusetts

Kegiatan usum panas luhur di dieu diantarana ngajajah caket dieu Pantai Crane murni Ipswich sareng nutup dintenna sareng salametan kerang goreng di Woodman's Restaurant.

pangcaketna Liburan Beach

Salaku tempat anu khas pikeun kahirupan pantai di kota alit New England, Essex henteu acan maju teuing atanapi rame teuing.

Éta masih dikuasaan ku jalan-jalan nagara anu ngagulung sareng rawa-rawa lega sareng muara, anu tiasa dilayaran ku parahu dayung alit atanapi kayak.

Ogé, éta katelah ibukota antik Amérika Serikat, sareng aya langkung ti dua belasan toko dina jarak hiji mil. Museum Kapal Éssex ngagaduhan seueur koleksi poto sareng karajinan tangan anu narik ati.

5. Pulo Tybee, Georgia

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan. Pulo Tybee mangrupikeun pulau panghalang kuno, sampurna pikeun tetep dina usum panas.

pangcaketna Liburan Beach

Kirang ti 20 mil ti sabana bersejarah, Tybee kasohor ku pantai keusik anu lega, dahareun lokal enak, sareng rawa-rawa uyah pinuh ku manuk sareng satwa anu unik di basisir Georgia.

Upami anjeun henteu hoyong tuang, aya seueur kasempetan mancing sareng langkung ti dua belasan réstoran.

6. Pulo Hilton Head, Karolina Kidul

Hilton Head mangrupikeun komunitas pantai anu dipikaterang ku daptar publikasi anu pikasieuneun, kaasup Travel and Leisure, USA Today, sareng Forbes. Ogé, Hilton Head tiasa sacara gampang ngahibur para pengunjung pikeun waktos anu lami nalika usum panas.

pangcaketna Liburan Beach

Pulo Hilton Head, kalayan 12 mil ti pantai, lapangan golf, hiking, fishing, kayaking, sareng ratusan réstoran, panginten tiasa disada sakedik pisan mimitina.

Tapi sadayana damel babarengan pikeun ngajantenkeun siga Resort pulau, ngahaja nyingkahan lampu jalan anu warna sareng kelir anu mewah.

7. Gearhart, Oregon

Numutkeun data Travel & Leisure, kota leutik ieu anu henteu lampu lalu lintas sareng jalan anu lega sampurna pikeun bersepeda mangrupikeun kota pantai anu luhur di Amérika Serikat.

pangcaketna Liburan Beach

Salaku tambahan kana waktos anu santai, pantai anu murni, toko antik, galeri seni, sareng seueur kasempetan pendakian ogé ngajantenkeun masarakat janten pikaresepeun.

8. Pulo Padre Kidul, Texas

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan.

sanajan Padre kidul bisa jadi tempat ngumpulkeun istirahat anu kasohor, riungan usum panas parantos lami ngaleungit, sareng masarakat janten tempat anu pikaresepeun, ramah pikeun kulawarga.

pangcaketna Liburan Beach

Gaduh 55 kilométer pasir keusik bodas, perairan zamrud héjo, mancing, olahraga cai, kursus pasir sareng taman cai Schlitterbahn.

9. Pantai Carolina, Karolina Kalér

Pantai Carolina, tempatna diantara Myrtle Beach sareng Nags Head, nawiskeun usum panas anu langkung tenang, langkung laun, sareng langkung ekonomis, numutkeun ka Clem Bason, CEO situs diskon hotél GoSeek.

Salah sahiji pantai anu paling handap di bumi di basisir Atlantik, numutkeun masarakat lokal.

Carolina Beach mangrupikeun papan margi vintage anu dijejeran ku rides sareng réstoran, musik langsung dina unggal dinten, surfing, hiking, sareng bird-nonton di Carolina Beach State Park - sareng éta ngan ukur ngagaru permukaan kota pantai Amérika tradisional ieu.

10. Panonpoé Tilelep Beach, Hawaii

Ngomongkeun komunitas sisi pantai anu pantes liburan usum panas, Hawaii sinonim sareng kahirupan pantai.

pangcaketna Liburan Beach

Salah sahiji tempat anu paling pikaresepeun pikeun nyéépkeun sababaraha minggu di basisir kalér Oahu. Sunset Beach mangrupikeun komunitas berselancar anu hirup dina usum salju tapi ampir kosong dina usum panas nalika ombak ampir ngaleungit.

Di dieu anjeun tiasa henteu mopohokeun snorkeling, hiking, sareng ziplining. Sunset Beach State Park mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nganjang ka pantai, teu kakantun magrib.

11. Avila Beach, California

Lokasina di komunitas anu teu aya perusahaan di San Luis Obispo County, sakitar dua jam kaléreun Los Angeles, Avila Beach mangrupikeun tempat anu saé kabur tina kahirupan di kota ageung.

Ogé, ayana di luar Jalan Raya 1 anu saé, kota di sisi laut ieu kasohor ku anggur lokal, réstoran di sisi laut, sareng spa sareng sumber cai panas mineral alami.

4,444 pangunjung tiasa nganjang ka Pusat Basisir Akuarium, jalan-jalan nganggo sapédah Bob Jones sareng jalur pendakian, atanapi ngajajah daérah dina Avila Beach Tram gratis, anu nyandak panumpang ka Pismo Beach anu sami anu menawan.

12. Rockport, Texas

Komunitas basisir terakhir anu émut nyaéta liburan pantai anu cerah. Ogé, sorotan Rockport kalebet Rockport Beach, anu ngagaduhan darmaga mancing sareng kahirupan manuk anu réa, sareng sababaraha galeri seni di masarakat.

pangcaketna Liburan Beach

Rockport Art Center nawiskeun kursus, paméran, sareng kebon patung. Situs anu kasohor nyaéta Museum Maritim Texas, anu ngagaduhan paméran anu ngaliput sadayana ti bajak laut dugi ka mancing dugi ka pengeboran minyak.

13. Pantai Topsail, Karolina Kalér

Pantai Topsail perenahna di ujung kidul Pulo Topsail, caket basisir kidul Karolina Kalér. Ogé, éta mangrupikeun kota alit dimana anjeun tiasa resep sorangan kapal bajak laut tuang tuang laut upami anjeun hoyong.

pangcaketna Liburan Beach

Topsail mangrupikeun salah sahiji tina tilu paroki di pulau 26 mil, kalayan daya tarik kota leutik. Aya gelanggang luncur és di luhur kantor pos. The

Rudal sareng Musium Langkung Seueur (gedong bersejarah lokal anu diwangun taun 1946) nunjukkeun sejarah Pulo Topsail. Pikeun anu resep matahari sareng alam, anjeun tiasa berselancar, ngala lauk, sareng ngajajah jalan cai darat.

14. Benteng Bragg, California

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan.

Naha anjeun naek karéta skunk bersejarah, Ngabuburit mil ti garis pantai anu saé, ngajajah palabuan, atanapi naék sapédah rel dua jalma ngalangkungan leuweung rénggol, aya seueur hal anu pikaresepeun sareng mampu dilakukeun di komunitas pantai anu menawan di Benteng Bragg.

pangcaketna Liburan Beach

Benteng Bragg mangrupikeun kota alit anu ngagaduhan 6,000 warga di basisir Mendocino, California. Éta alit sareng gampang dijajah.

Ogé, éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun mencabut kakuatan na ngararasakeun kaéndahan alam liar di daérah éta. Mungkin daya tarik anu paling kasohor nyaéta Pantai Kaca, kasohor ubin kaca na anu warna-warni.

15. Pantai Pompano, Florida

Penduduk lokal resep nyarios yén usum panas mangrupikeun rusiah anu paling dijaga. Cuaca di komunitas basisir ieu umumna langkung tiis, berventilasi, sareng langkung garing tibatan usum panas anu lembab di belah wétan-kalér, sareng harga bumi turun dina bulan Méi.

pangcaketna Liburan Beach

4,444 wisatawan tiasa nyéépkeun sadinten di Pantai Pompano, katelah "Heart of the Gold Coast", mancing, parahu, beuleum, sareng snorkeling dina terumbu karang luar negeri anu hirup.

Ogé ngagaduhan darmaga perikanan perkotaan 1,000 kaki sareng 50 taman anu disebarkeun di sakumna paroki.

Baca ogé

16. Emas Emas, Oregon

Gold Gold, di Oregon kidul, dingaranan ratusan panambang anu ngempelkeun emas ti sisi basisir. Éta ngahususkeun kana ngagabungkeun katenangan sareng petualangan.

pangcaketna Liburan Beach

Ogé, para turis Gold Beach tiasa ngajajah leuweung atanapi nyéépkeun siang ningali-ningali lauk paus abu-abu, salian ti ngorondang di sapanjang pantai anu sepi, pasang kolam renang, mancing, sareng numpak parahu jet di Walungan Rogue.

Peutingna Pasipik Karang Hotel urang hiburan nampilkeun téater luar pantai.

17. Pensacola Bay, Florida

Naon masalah lamunan anjeun? Dinten damel di tempat istirahat di pantai bodas-gula atanapi dinten-dinten nganggo ngajajah lorong-lorong benteng anu didamel sateuacan Perang Sipil? Atanapi naha éta nyambungkeun deui sareng sisi alami anjeun?

pangcaketna Liburan Beach

Sadaya ieu sareng seueur deui tiasa dipendakan dina Daérah Pensacola Bay. Museum Naval Aviation Nasional gratis, ayana dina kapal NAS Pensacola, mangrupikeun kagiatan paling ramah anggaran.

Ogé, Kapuloan Teluk Nasional Laut, anu bentang duanana Pensacola sareng Perdido Key sareng ngagaduhan pantai pasir bodas, benteng perang, sareng atraksi sanésna, mangrupikeun tujuan anu populér. Biaya pas nyaéta $ 20 per kendaraan.

18. Pulo Chincoteague, Virginia

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan. Pulo Chincoteague dipikaterang pikeun ingon-ingon kuda liar sareng Chincoteague Bumi liar Nasional, sareng parantos dingaranan salah sahiji kota pantai leutik pangsaéna di Amérika Serikat ku Travel & Leisure.

pangcaketna Liburan Beach

Teu aya gedung pencakar langit atanapi boardwalks di pulau 7-mil. Sabalikna, anu datang bakal mendakan pantai anu teu aya tungtungna, matahari terbenam anu endah, sareng bentang alam anu teu aya gésana.

Ngabuburit, leumpang, nonton manuk, sareng kapal layar aktipitas populérs, sakumaha ogé keuyeup sareng kerang. Aya ogé pasar patani pikeun ngajajah sareng gliding, cocog pikeun jalma anu langkung petualangan.

19. Lubec, Maine

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan. Lubec dipeunteun salaku kota sisi laut anu pangsaéna di Amérika Serikat ku Travel & Leisure, sareng unik pikeun kota paling wétan di Amérika Serikat.

Dua mercusuar, tempat mancing anu saé, ampir 160 kilométer basisir, sareng kaindahan alam anu luar biasa sadayana tempat wisata anu kasohor.

Kanggo paguneman anu langkung terstruktur, parios pilihan Summer Summer Keys pikeun bengkel seni usum panas, kalebet pelajaran piano, pelajaran fotografi, nyerat kreatif, jogét, sareng seueur deui.

20. Rehboth, Delaware

Rehboth parantos cekap kagiatan rekreasi pikeun nyéépkeun sababaraha bulan usum panas. Ogé, boardwalk nyayogikeun kasenangan anu teu aya tungtungna pikeun murangkalih. 4,444 déwasa katarik ku réstoran, galeri seni, sareng toko anu hirup.

pangcaketna Liburan Beach

Robboth Beach Band nawiskeun konser gratis, sareng Museum Pantai Rehboth nunjukkeun sejarah kota ngalangkungan kartu pos vintage sareng buku buku taun.

21. Long Beach, Washington

Long Beach kasohor sapanjang taun, khususna dina usum panas nalika usum hujan anu kasohor di daérah réngsé. Aya 45 kilométer pasir keusik pikeun berjemur, ngojay atanapi berselancar.

pangcaketna Liburan Beach

Pilihan anu kasohor pikeun hiburan usum panas diantarana Wisata Sungai Ékologis Columbia, ampir 800 méter panjangna Long Beach Boardwalk, sareng Willapa Wildlife Sanctuary, anu ngagaduhan leuweung cedar kuno kuno sekitar 1,000 taun.

22. Pantai Huntington, California

Pantai Huntington jauh langkung mirah tibatan tatangga kalérna anu kawéntar (sapertos Santa Monica, Venice, sareng Laguna), saur Basson ti GoSeek.

mirah Vacations Beach

Ogé, pusat kota anu tiasa dianggo tiasa gaduh toko anu raoseun sareng réstoran anu saé. Tapi tangtosna, Pantai Huntington anu pangsaéna pikeun kahirupan pantai, naha berselancar, maen voli, jalan-jalan di darmaga, atanapi ngeureunkeun dinten éta ku api unggun.

Salaku tambahan, masarakat ngagaduhan 10 mil pantai sareng tempat berselancar kelas dunya (landian Surf City USA). Lima pantai disambungkeun ku jalur aspal anu dirancang pikeun leumpang, jogging, sareng bersepeda.

23. Teluk Shores, Alabama

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan.

Publikasi perjalanan namatkeun Basisir Teluk salaku salah sahiji komunitas pantai anu paling menawan di Amérika Serikat, salah sahiji tujuan liburan anu paling diremehkeun di nagara éta, sareng salah sahiji pantai anu pangsaéna di beulah kidul, sareng sajabana.

mirah Pakansi Pantai

Salaku tambahan ka pantai 52-mil, salah sahiji tempat wisata anu pang populerna nyaéta Teluk State Park, anu ngagaduhan jalur pendakian, nyéwa kayak, zipline di bukit pasir, sareng lapangan golf.

Peuntas jalan mangrupikeun darmaga kadua pangageungna di Teluk Méksiko. Ngungsi Margasatwa Nasional Bon Secour mangrupikeun kuya laut sareng manuk hijrah.

Baca ogé

24. Pulo Kiawah, Karolina Kidul

Pulo Kiawah, tempatna di garis basisir A Barrier Island caket Charleston, ngagaduhan langkung ti 100 héktar taman, sareng 48 kilométer hiking sareng jalur biking.

mirah Pakansi Pantai

Datang tiasa ngajajah leuweung laut; mendakan sato galak anu nyicingan pulo rawa, kalebet kuya, kijang buntut bodas, sareng manuk laut. Atanapi nyandak petualangan dina kayak atanapi paddleboard nangtung.

Upami anjeun hoyong ngarobih pemandangan, anjeun tiasa angkat ka Charleston, ngumbara di jalan-jalan batu sareng ningali gedong bersejarah anu mengesankan.

25. Pulo Sanibel, Florida

Pulo Sanibel dipikaterang ngagaduhan sababaraha kulit laut anu paling alus sareng kasohor ku pantai anu indah, anu didaptarkeun ku majalah National Geographic. Berita sareng Laporan Dunya sareng seueur publikasi sanés anu parantos kéngingkeun penghargaan.

mirah Pakansi Pantai

Pulo ieu ogé diaku salaku tujuan wisata anu ramah kulawarga. Objek wisata anu populer diantarana Bailey Matthews Shell Museum kalayan seueur pameran interaktif sareng Sanibels JN

"Ding" Darling National Wildlife Refuge, anu ngalangkungan langkung ti 5,000 hektar sareng mangrupikeun manuk langka, rakun, otter, sareng buaya.

26. Surfside, Florida

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan. Surfside perenahna di kaléreun Pantai Miami sareng nawiskeun suasana kota anu langkung sepi, ramah kulawarga, sareng pantai santai tanpa ramé sareng harga Pantai Kidul.

mirah Pakansi Pantai

Datang bakal mendakan 1 mil ti pantai anu murni pikeun dijajah, ogé seueur balanjaan sareng réstoran multikultural. Surfside ogé mangrupikeun hiji-hijina komunitas basisir di Miami-Dade anu ngayakeun paméran skala ageung di sapanjang kota, mayar pajeg pikeun kahirupan laut.

Dongéng Surfside Turtles mangrupikeun paméran résin tinggi 1.5 méter sareng patung kuya fiberglass. Patung warna-warni dirancang pikeun ningkatkeun kasadaran kuya loggerhead pikeun anu datang musiman di daérah éta.

27. Pawleys Island, Karolina Kidul

Pulau Polis mangrupikeun tempat wisata basisir Carolina anu santai anu dipikaterang turun-tumurun. Ieu salah sahiji Resort usum panas pangkolotna di Basisir Wétan (sajarahna tiasa dilacak dugi ka abad ka-18).

mirah Pakansi Pantai

Ogé, Pulo ieu parantos ngusahakeun pisan pikeun ngajaga suasana komunitas pantai na anu santai. Teu aya lampu neon anu kedip-kedip di dieu, sareng anjeun moal mendakan garis panjang atanapi balaréa.

Kaéndahan pantai sareng rawa anu tenang nyaéta tempat wisata utama Pawleys. Kalayan suasana alam sareng tenang di Pulo Jawa salaku latar tukang, Pawleys Island saurna mangrupikeun tempat anu idéal pikeun nyéépkeun waktos kulawarga anu teu hilap.

28. Pantai Myrtle, Karolina Kidul

Tujuan pantai anu populér, nawiskeun sadayana ti arcade boardwalks dugi ka lapangan golf selebritis. Warta anu saé na nyaéta seueur tempat wisata Myrtle Beach anu teu tiasa dilupakan anu terjangkau.

mirah Pakansi Pantai

Salaku tambahan kana boardwalk sareng pantai anu panjangna 60-mil panjang, Taman Kota Pantai Piér gaduh band live unggal wengi sapanjang usum panas.

Museum Seni Franklin G. Burroughs-Simeon B. Chapin mintonkeun seni kontémporér, anu ogé gratis. Entong sono kana cangkang sareng jalan alam anu digali di Myrtle Beach State Park, kalayan biaya masuk $ 5 atanapi kirang per jalma.

Taman nawiskeun program barudak gratis salami sataun.

29. Fair Haven, York énggal

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan. Kota leutik Fair Haven ayana di Danau Ontario (sakitar 745 warga dina hitungan akhir) sareng nawiskeun pangalaman pantai tawar.

mirah Pakansi Pantai

Ogé, komunitas leutik ieu mangrupikeun tempat anu populér pikeun kémping, parahu, mancing, sareng balanja anu anéh.

Éta ogé mangrupikeun 1,141 héktar Fair Haven Beach State Park, anu hargana ngan $ 8 per kendaraan sareng kagiatan kalebet ngala lauk, kayak, sareng hiking. Taman ieu ogé ngagaduhan pantai anu panjangna 450 m, kalebet daérah anu dijaga 200m.

30. Pantai Wrightsville, Karolina Kalér

Pantai Wrightsville dingaranan salah sahiji pantai pangalusna di Karolina Kalér ku USA Today.

mirah Pakansi Pantai

Objek wisata anu sanés kalebet ruang kelas anu hirup sareng satwa basisir di Fred and Alice Steinbeck Coastal Education Center, sareng pameran sajarah di Museum Sejarah Pantai Wrightsville.

31. St. Mary's, Georgia

St. Mary`s mangrupikeun kota basisir di Géorgia, sering disebat salaku gerbang ka Cumberland Island National Seashore, anu mangrupikeun panghalang pangageungna sareng kidul di Pulo Georgia.

mirah Pakansi Pantai

Ogé, pulau kasohor leuweung laut na anu murni, pantai anu henteu maju, sareng rawa-rawa anu lega. Pulo Cumberland ogé ngagaduhan langkung ti 9,800 héktar gurun anu ditunjuk dina kongrés.

Aya 4,444 pilihan eko-pariwisata, kalebet jalur nonton manuk basisir kolonial. Seueur lokasi di sapanjang jalan nawiskeun nonton manuk sareng situs bersejarah ti abad ka-18 sareng ka-19.

32. San Juan, Puérto Riko

Salaku putra Renaissance Karibia, industri pariwisata Puerto Rico sacara teras-terasan balik ka kaayaan normal na sateuacan badai. San Juan nawiskeun salah sahiji liburan pantai anu paling terjangkau di Karibia.

mirah Pakansi Pantai

Ogé, salaku bonus tambihan, mil pantai janten santai, henteu seueur teuing. Nalika anjeun henteu nuju panonpoé, anjeun tiasa ngajalajah seueur tempat wisata, kalebet benteng Spanyol sareng jalan-jalan cobb Old San Juan, Situs Warisan Dunya UNESCO.

33. Pantai Clearwater, Florida

Ieu mangrupikeun salah sahiji pakansi pantai anu Murah anu anjeun kedah didatangan. Pantai Clearwater kasohor ku pantai pasir bodas anu lega kalayan nami anu sami, dugi ka sababaraha mil, sareng parantos sababaraha kali dipilih janten pantai anu pangsaéna di nagara éta.

mirah Pakansi Pantai

Pantai mangrupikeun pusat kagiatan kusabab promenade pantai sareng raména Piér 60. Di sagigireun pantai, Clearwater Jolley Trolley (pass terbatas ngan ukur $ 5) mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ngajajah komunitas.

Gorobag ek vintage nyandak masarakat ka kota Clearwater, Pulo Shakey, sareng kota-kota basisir sakitarna sapertos North Pinellas, Dunedin, Palm Harbor, sareng Tarpon Springs.

34. Cape Méi, New Jersey

Komunitas anu ngaku janten "Resort pantai pangkolotna di Amérika" kéngingkeun Instagram Gold Award pikeun bumi Victoria anu warna-warni sareng kabupatén bersejarah anu kadaptar dina National Daftar Tempat Bersejarah.

mirah Pakansi Pantai

Daérah ieu ngagaduhan salah sahiji gedong satengah kayu abad ka-19 pangageungna di nagara éta. Lingkungan ieu di ujung New Jersey beulah kidul teu kedah dilangkungan.

Éta ogé mangrupikeun pantai anu murni, ti Pantai Higbee dugi ka Pantai Poverty. Mercusuar Cape May nawiskeun pandangan anu endah di Teluk Delaware sareng Samudra Atlantik.

35. Delray Beach, Florida

Delray Beach perenahna antara Boca Raton anu rame sareng komunitas anu aya di West Palm Beach. Sakali milih kota anu paling pikaresepeun di Amérika Serikat.

mirah Pakansi Pantai

Kota kasohor ku festival anu ramah kulawarga sareng pamandangan seni anu hirup. Aya langkung ti 20 galeri sareng karya seni umum di tengah kota.

Delray sareng Wakodahatchee Wetland Parks ogé ngagaduhan 2 mil ti pantai anu murni, dimana aya boardwalk anu diangkat tilu-saparapat-mil dimana anjeun tiasa ningali manuk, kuya, sareng buaya View.

Baca ogé

5 Resor All-Inklusif Top di Amérika Serikat

Ieu mangrupikeun daptar sapuluh Resort di Amérika Serikat anu ogé sadaya-inklusif atanapi nyayogikeun bungkus khusus sareng promosi anu ngandung seueur fasilitas anu aya di resor sadayana.

1. Bungalows Key Largo di Key Largo, Florida

Liburan romantis anu pamungkas nyaéta dina Resort sadaya-inklusif Florida ukur dewasa. Unggal bungalow anu lega ngagaduhan balkon pribadi sareng bak mandi, TV pinter layar datar, sareng ranjang anu nyaman sareng kasur bantal anu kandel.

pangcaketna Liburan Beach

Candak kelas yoga di pantai, ngambang di teluk dina kapal tiki pribadi, atanapi tuang di salah sahiji genep réstoran di hotél. Nyayogikeun sémah ka 4,444 sapédah, kelas yoga grup unggal dinten, sababaraha kolam renang sareng pusaran air, sareng spa di tempat (pamayaran tambahan kanggo biaya perawatan).

2. Vista Verde Tamu Peternakan di Clark, Colorado

Vista Verde Tamu ranch tiasa hirup gaya hirup padesaan bari ngaraosan méwah anu endah sareng buruk. Peternakan bersejarah ieu teu ngagaduhan telepon, TV, atanapi internét di kamar, janten tamu tiasa sambung.

pangcaketna Liburan Beach

Kolam renang, daérah istirahat umum anu panorama, daérah kabugaran, arena tunggang jero rohangan, sareng daérah murangkalih kalayan kursus tali luhurna.

3. Woodloch Pines Resort di Hawley, Pennsylvania

Resort anu dikokolakeun ku kulawarga ieu ngabagéakeun tamu dina cara anu haneut sareng ramah sareng ngagaduhan seueur kasempetan pikeun nikmati babarengan baheula.

Ogé, Resort ieu kasohor ku seueur kagiatan pikeun ngalayanan sagala rupa kapentingan.

mirah Pakansi Pantai

Woodloch Pine Resort ogé nawiskeun lapangan golf kajawaraan sareng spa kelas dunya.

Kolam renang jero ruangan sareng outdoor, témbok naék, kayak, sapatu salju, hiburan wengi, sareng fasilitas sanésna.

4. Pondok di Little St. Simons Island, Georgia

Hotel all-inclusive di Little St. Simons Island anu cocog pikeun tamu anu milarian katenangan, katereman sareng kaendahan alam.

mirah Pakansi Pantai

Caina langkung ti 11,000 hektar lahan sareng langkung ti 11 kilométer pantai swasta, tapi ngan ukur ngamungkinkeun 32 urang cicing dina waktos anu sami.

Pikeun anu hoyong resep perlakuan pribadi dina suasana anu pikaresepeun, ieu tujuan anu ideal.

Éta nawiskeun tuang anu disiapkeun ku koki di tempat, parahu ka sareng ti Pulo Jawa, sareng wisata sajarah alam sapopoé.

5. Klub Med Sandpiper Bay di Port St. Lucie, Florida

Salaku salah sahiji resor sadaya-inklusif anu pangsaéna pikeun kulawarga aktip di Amérika Serikat, Resort ieu ngagaduhan sadayana.

mirah Pakansi Pantai

Club Med Sandpiper Bay, sapertos seueur resor sadaya-inklusif di Karibia, ngamungkinkeun para tamu bersantai di kolam renang, ilubiung dina olahraga cai, sareng tuangeun sareng nginum sabisa-bisa.

Fasilitas olah raga kaasup palatih anu berpengalaman, klub barudak sareng kolam renang outdoor.

Kami arepkeun anjeun resep tulisan ieu sareng nganggap éta ogé salaku liburan pantai anu paling murah sareng kami ngarepkeun éta lumayan ngabantosan anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi saran, punten naha kéngingkeun koméntar sareng ogé, bagikeun tulisan ieu ka babaturan anjeun. 

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *