25 Restoran Pangsaéna kanggo Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat sareng Instanbul

 - Sarapan Deukeut Anjeun - 

Pos ieu kanggo anjeun upami anjeun milari réstoran sarapan caket dieu. Naha anjeun hoyong grab sareng angkat atanapi nyéépkeun waktos, aya pilihan kanggo anjeun.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Sarapan umum dianggap minangka tuangeun anu paling penting dina sadinten. Pikeun ieu, kami parantos ngahasilkeun daptar pilihan réstoran anu paling pikaresepeun pikeun paling penting tuangeun sadinten.

1. Kafé Angin, Springs Konéng

The Winds Café, tempatna di Yellow Springs, sakitar sajam ti Cincinnati, parantos ngaraosan palates lokal salami opat puluh taun sareng pantes didatangan pikeun Minggu Brunch anu saé.

Menu brunch, anu dimimitian tabuh 10 enjing dinten Minggu, nawiskeun campuran pilihan sarapan sareng tuang siang anu mantep.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Purnalis tiasa lengket kana buah sareng piring granola, Sedengkeun anu milari anu langkung penting sareng unik panginten nyobian Endog Roti-Roti Maroko atanapi Watesan Kota Austin anu teu kaampeuh (chorizo ​​buatan bumi disajikeun sareng endog, grits, sareng sambel jalapeno).

Barang dahar beurang sapertos burger, salad, sareng Flat Iron Steak ogé sayogi.

The Winds Café, 215 Xenia Ave, Yellow Springs, OH 45387, Telepon: 937-767-1144

Baca ogé

2. Restoran Ann Sather, Chicago

Rumah makan Ann Sather parantos janten lembaga di Chicago. Anu mimiti debut di 1940s, sareng ayeuna aya tilu lokasi ditambah bisnis katering, nunjukkeun popularitas mérek.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Anu Ann Sather réstoran ngalayanan tilu tuangeun sadinten, tapi sarapan mangrupikeun daya tarik anu saé pikeun warga Chicago. Dina ménu, anjeun bakal mendakan sababaraha jinis Benediktis, omelet, sareng bungkus sarapan, ogé sajumlah ageung barang-barang masing-masing anu anjeun tiasa gaul sareng cocog pikeun nyiptakeun sarapan idéal anjeun nyalira.

Tangtosna, upami anjeun dina haté pikeun anu amis, aya ogé sababaraha buah anu séhat sareng séréal sayogi. Lakeview, Broadway, sareng Granville mangrupikeun tilu lokasi.

Rumah Makan Ann Sather, 909 W. Belmont, Chicago, IL 60657, Telepon: 773-348-2378

3. Blunch, Boston

Namina nyarios sadayana: Blunch mangrupikeun tempat pikeun buka di Boston upami anjeun milari kombinasi sampurna sarapan sareng tuang siang.

Kusabab 2008, réstoran éta parantos ngaraosan palates lokal di Boston's South End, sareng parantos netepkeun pengikut satia.

Menu anu ngarobih sadidinten kalebet sandwich anu diteken, sandwich endog karesep anjeun (anjeun milih naon anu lebet), bagel, sandwich bagel, salad inventif, sareng pilihan dessert amis anu anyar dipanggang.

Upami anjeun buru-buru, anjeun tiasa tuang atanapi nempatkeun pesen dina telepon sareng nyandakna engké.

Blunch, 59 E Springfield St, Boston, MA 02118, Telepon: 617-547-8100

4. Versailles Rumah Makan Kuba, Rajana

Rumah Makan Versailles perenahna di tengah Little Havana, anu mangrupikeun tempat komunitas komunitas Kuba Miami, janten anjeun tiasa ngarep-ngarep rasa ngeunah Kuba anu sajati.

Kalayan bakat buang unik, daérahna lega, warna, sareng pikaresepeun pisan. Dina dinten kerja, ménu sarapan na seuseueurna ongkos sarapan tradisional, éta sababna anjeun kedah didatangan dina dinten Minggu pikeun Sarapan Parasmanan anu raoseun.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Nalika ngalaman Pastoletos Kuba, Codfish Fritters, Nasi sareng Endog Goreng, sareng ngeunah sanésna, anjeun bakal raos leres Kuba. Rengse tuang anjeun nganggo Café con Leche sareng Cuban Toast anu raos.

Versailles Restaurant Cuban Masakan, 3555 SW 8th Street, Miami, FL 33135, Telepon: 305-444-0240

5. Rumah Makan Bobo, Tucson

Rumah Makan Bobo di Tucson sesah di luhur nalika nyayogikeun sarapan enak anu bakal masihan dinten anjeun ti mimiti anu saé.

Bobo ngahususkeun dina nyayogikeun sajumlah cekap sarapan ala bumi anu anyar disiapkeun. Dimimitian ku dadar atanapi endog anu ngeunah ku cara anu anjeun resep, atanapi langsung ka pancake anu kawéntar, salah sahiji tuangeun sarapan anu pang populerna.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Upami anjeun henteu resep endog, Bobo ogé ngagaduhan sandwich, burger, lunches panas, salad, sareng sup. Dina dinten minggu, réstoran dibuka jam 5.30, sareng dinten Minggu, éta dibuka jam 9 énjing kanggo pangiriman di bawa.

Bobo's Tucson, 2938 E. Grant Rd, Tucson, AZ 85716, Telepon: 520-326-6163

6. Ibu sareng Bistro sareng Bar, Portland

Ibu sareng Bistro, merenah ayana di jantung kota Portland, mangrupikeun bistro anu meunang penghargaan anu didaptarkeun pikeun maturan karek asakan klasik Amerika asakan kanyamanan.

Sarapan diwangun ku dua endog anu disiapkeun pikeun mesen sareng disayogikeun ku pilihan sisi anjeun, ogé sajumlah éndah omelet, scrambles, sareng frittatas.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Sarapan Nachos sayogi upami anjeun hoyong anu langkung spicier, atanapi anjeun tiasa minuhan napsu amis ku pancake, waffles, atanapi roti bakar Perancis.

Upami anjeun ningali beuratna, pilih buah seger atanapi Lox Platter anu diubaran ku House. Cangkir kopi anu pikaresepeun didamel tina kacang anu dipanggang lokal bakal ngamimitian dinten anjeun leres.

Mother's Bistro and Bar, 121 SW 3rd Ave, Portland, OR 97204, Telepon: 503-464-1122

7. Sarapan Républik, California

Républik Sarapan kedah leres-leres ngalakukeun sarapan kusabab aranjeunna parantos nambihan tujuh lokasi di San Diego, ogé lokasi di Irvine sareng Encinitas.

Tekenan dina Républik Sarapan nyaéta nyayogikeun sémah anyar pikeun favorit sarapan tradisional Amérika, disayogikeun dina setting kasual kalayan raos anu hebat.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Ménu na ogé kalebet tortilla jagong Méksiko anu saé, Sarapan Jambalaya, sareng Udang-na-Grits, sajaba ongkos sarapan "normal" sapertos endog sareng daging (dina sababaraha bentuk).

Benedict, omelet, pancake, sareng roti bakar Perancis sayogi, sapertos sadayana inuman anu anjeun pikaresep, sapertos kopi panas sareng tiis, bir karajinan, sareng koktail sarapan.

Baca ogé

8. Sabrina's Café & Spencer's too, Philadelphia

Sabrina's Café & Spencer's Too dingaranan anak kahiji sareng kadua Robert sareng Rachel DeAbreu.

Ieu mangrupikeun réstoran kadua pikeun pasangan, tempatna di Spring Garden, sareng éta teraskeun tujuanna pikeun nyayogikeun konsumén pikeun pangalaman makan ala-kulawarga anu unik.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Menu brunch aranjeunna pinuh ku barang-barang anu pikasieuneun anu pastina bakal narik deui kuncup rasa anjeun sareng ngajantenkeun anjeun langkung seueur deui.

Dina ménu, aya hiji hal pikeun saha waé, kalebet pilihan vegetarian, vegan, sareng bébas gluten. Frittata anu hampang sareng lemes, mangkok quinoa, bagel sareng lox, gandum, atanapi roti bakar alpukat mangrupikeun pilihan pikeun anu langkung raos. Inuman téh es kopi, kopi, atanapi cappuccino kanggo ngumbah sadayana.

Sabrina's Café & Spencer's too, 1804 Callowhill St, Philadelphia, PA 19130, Telepon: 215-636-9061

9. Fire Island Rustic Bakeshm op, Anchorage, AK

Ti saprak 2009, Fire Island Rustic Bakeshop parantos nyugemakeun palate lokal ti tilu lokasi di Anchorage.

Nalika anjeun ngegel tina salah sahiji roti khusus na enak, roti lapis, atanapi manisan manis, anjeun bakal ningali bédana anu tiasa dilakukeun bahan-bahan berkualitas dina produk akhir.

Restoran Pangsaéna pikeun Putus gancang Di Caket Anjeun di Amérika Serikat

Tukang roti nyiapkeun saos sareng hiasan sorangan di tempat éta, sareng bahkan meres jeruk sareng jeruk nipis ku tangan pikeun nambihkeun raos kana bahan bakarana.

Anjeun tiasa mésér rupa-rupa roti artisan sareng barang anu dipanggang, atanapi mampir iraha waé pikeun sacangkir kopi anu énggal (atanapi téh) sareng olahan anu raoseun atanapi sandwich anu ngeunah. Rebo dugi ka Minggu, bakery dibuka.

Fire Island Rustic Bakery, 1343 G St, # 102 Anchorage, AK 99501, Telepon: 907-569-0001

10. Rumah Makan Counter Geraldine, Seattle

Rumah Makan Counter Geraldine di Columbia City dipikaterang ngalayanan roti bakar Perancis anu pangsaéna di Seattle, ogé rupa-rupa staples énjing Amérika anu sanés.

Oatmeal, granola, roti bakar Perancis, pancake, sareng kagorengan gaya baheula dina sababaraha bentuk ngan ukur sababaraha tina seueur pilihan anu sayogi pikeun sarapan.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Aya genep jinis omelet sareng scrambles anu sanés dipilih, ogé daptar ageung sisi-sisi anjeun nyalira. Anjeun wilujeng sumping tuang atanapi nempatkeun pesen dina telepon, anu bakal dikirimkeun ka pipir anu panas sareng siap dicandak.

Geraldine dibuka tujuh poe saminggu, ti jam 7 enjing ka 4 sonten dina dinten kerja sareng 8 enjing dugi ka 3 sonten dina akhir minggu.

Rumah Makan Counter Geraldine, 4872 Rainier Ave, S Seattle, WA 98118, Telepon: 206-723-2080

11. Tia B's La Waffleria, Albuquerque

Fans waffles ngahutang ka diri sorangan pikeun nganjang ka réstoran wafel Albuquerque anu hebat ieu.

Henteu aya anu sapertos hiji-ukuran-cocok-sadaya waffle di Tia B's La Waffleria, sareng anjeun tiasa milih tina genep adonan anu béda pikeun waffle anu nembé asak, ngalayanan rupa-rupa rasa sareng sarat bébas gluten.

Pilih tina wafel khas gandum atanapi anu langkung unik sapertos nasi sareng santan atanapi soba sareng krim haseum.

Ayeuna sumping bagian anu rumit: pilih mana tina bahan anu anjeun ngawangun pikeun dianggo dina adonan sareng wafel anu asak; pilihan kaasup kombo amis sareng gurih ogé rupa-rupa sirop buatan bumi, coulis, sareng saos.

Tia B's La Waffleria, 3710 Campus Blvd. NE, Albuquerque, NM 87106, Telepon: 505-492-2007

12. Zazie's, San Fransisco

Dahar beurang Zazie mangrupikeun klasik San Fransisco, dilayanan unggal dinten ti 8 enjing ka 2 sonten dina dinten kerja sareng 9 enjing dugi ka 3 sonten dina akhir minggu.

Ménu na nawarkeun rupa-rupa barang, dimimitian ku bagel roti bakar atanapi endog dina roti bakar pikeun anu gaduh napsu anu sederhana.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Anjeun tiasa milih tina sababaraha ragam Benedict (muffin Inggris bébas gluten sayogi), variasi endog scrambled lengkep, sup, salad, sareng sandwiches upami anjeun peryogi awal anu langkung penting pikeun dinten anjeun.

Hidangan anu unik tina Dinten ieu sok aya, ogé rupa-rupa kadaharan anu lezat tina wajan.

Zazie's, 941 Cole Street, San Francisco, CA 94117, Telepon: 415-564-5332

Baca ogé

13. Babi sareng jar Jelly, Kota Tasik

Éta ngagaduhan tilu lokasi di Utah di Salt Lake City, Ogden, sareng Holladay, sareng didorong ngan ukur nganteurkeun brunches buatan Selatan anu terinspirasi anu pangsaéna.

Katiluna ngaladénan brunch sareng tuang siang anu saé sareng inpéstip sadidinten, sareng aranjeunna sadayana percanten mendakan barang-barang anu diproduksi lokal paling saé supados tetep seger sareng séhat.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Green Ham sareng Endog (kalayan hollandaise cabé héjo) sareng sarapan Creole anu kuat mangrupikeun dua karesep aranjeunna (anu kalebet kacang dipanggang, kale, sareng saos Creole dina biskuit).

Isuk-isuk sandwiches, scrambles, atanapi biskuit sareng kuah mangrupikeun sarapan sasarengan biasa, sapertos endog anu nganggo daging daging, sosis, atanapi burger vegetarian. Tangtosna, aya sababaraha ngeunah anu raoseun dina menu ogé.

Babi sareng Jar Jel Jar, 401 E 900 S, Salt Lake City, Utah 84111, Telepon: 385-202-7366

14. Surrey's Café and Juice Bar, New Orleans

Warung Surrey's Cafe and Juice mangrupikeun bar jus New Orleans pangkolotna anu nyayogikeun jus organik murni, nyandak rasa anu rupa-rupa sareng jus anu saé pikeun Magazine Street bersejarah di New Orleans.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Marengan pilihan jus anjeun, aya seueur pilihan asakan sarapan ala Kidul anu hadé dina ménu anu dipikaresep.

Upami Anjeun kersa mimitian dinten anjeun ku sababaraha kadaharan ti laut, pilih a mangkok udang sareng grits atanapi omelet daging yuyu kalayan brie sareng alpuket.

Upami anjeun langkung resep piring daging, anjeun bakal mendakan sadaya favorit sarapan tradisional anjeun, sapertos endog sareng daging babi, sosis, sareng biskuit. Pilihan populér sanésna nyaéta Huevos Rancheros (kalebet varian lox) sareng Sarapan Burritos.

Surrey's Café and Juice Bar, 1418 sareng 4807 Magazine Street, New Orleans, LA 70130, Telepon: 504-524-3828

15. Perusahaan Biskuit Denver, Denver

Perusahaan Biskuit Denver aya pikeun nyéépkeun waktos anu anjeun pikahoyong pikeun sarapan mangrupikeun biskuit buatan bumi anu lezat sareng lezat tumpuk tinggi kalayan keusikan karesep anjeun sareng beueus kuah.

Anjeun moal pernah jauh ti sarapan biskuit anu lezat berkat lokasi perusahaan di Colfax, Tennyson, Broadway, Colorado Springs, Stanley Marketplace, sareng Kansas City.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

The Elmer (narik babi sareng acar), The Dahlia (sosis patty sareng sirop maple), sareng The Franklin mangrupikeun tilu tina roti bakar biskuit anu paling populér dina ménu (sareng hayam goreng, daging babi, sareng kéju).

Coba salah sahiji Giant Biskuit Kayu Manis Rolls pikeun nyugemakeun rasa amis anjeun.

Perusahaan Biskuit Denver, 3237 E Colfax Ave, Denver, CO 80206, Phpne: 303-377-7900

16. Mimiti Manuk Diner, Charleston

nu Diner Manuk Awal di West Ashley sombong dina nganteurkeun tuangeun tuangeun anu anyar dimasak pikeun manuk mimiti sareng manuk hantu wengi.

Béja anu saé nya éta piring sarapan tradisional sayogi sadidinten sareng kalebet sababaraha corak anu ngeunah dina paporit sarapan Amérika.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Salaku conto, aranjeunna nyayogikeun udang panko-gorengan lezat sareng grits sareng jelly cabé beureum, ogé hayam goreng pecan dina wafel kayu manis.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngadamel telur dadar kalayan ngeusian karesep anjeun atanapi luhur mangkok grits kalayan kéju, daging, sayuran, atanapi tambahan anu anjeun pikaresep.

Dinner mimiti manuk, 1644 Jalan Raya Savannah, Charleston, SC 29407, Telepon: 843-277-2353

17. Rahayat, Detroit

Kru masarakat didaptarkeun pikeun tuangeun awak sareng jiwa ku ngan ukur nyayogikeun tuangeun karajinan anu kualitas sareng menu anu diideuan musiman.

Sadaya barang organik, sumber lokal, sareng sakumaha segerna. Ngagunakeun bahan-bahan bermutu ieu pikeun nyiptakeun piring anu teu tiasa hilap ngajantenkeun koki Kiki sareng Rohani (sareng sadaya palanggan na) resep pisan.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Paporit sarapan kalebet Sarapan Dasar, anu diwangun ku endog anu disayogikeun sareng hase dibumbui, kangkung anu diasah amis, roti, sareng selai buatan sendiri, sareng Sarapan Parisian, anu sifatna langkung buana sareng kalebet ham Paris, brie anu beunghar, roti, croissant, sareng imahna macét.

Kurban sanésna kalebet peleburan cheddar sareng hayam, wafel, sareng roti anu didamel dumasar roti sanésna.

Folk, 1701 Trumbull Ave, Detroit, MI 48216, Telepon: 313-290-5849

18. Frances 'Deli sareng Brunchery, Chicago

Frances 'Deli parantos janten ikon Taman Lincoln anu populér ampir 80 taun, sareng ngagaduhan pengikut anu biasa.

Brunchery premium dibentuk nalika Chef Derek Rylon sareng réréncanganna ngiringan ngariung. Ménu brunch éksténsif, sareng pilihan roti bakar Perancis, blintze, biskuit, sareng waffles.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Sareng éta ngan ukur pikeun huntu anu amis. Pengembang endog kedah nyobaan salah sahiji endog endog "Eggsquisite", anu kalebet Jerk Chicken Alfredo Omelet, Benedict konvensional, sareng Chicken Fried Country anu sanés tradisional kalayan pilihan endog anjeun.

Anjeun bahkan tiasa nyiptakeun sarapan nyalira ku milih tina daptar bahan-bahan anu seueur.

Frances 'Deli and Brunchery, 2552 N Clark St, Chicago, IL 60614, Telepon: 773-248-4580

19. Vovomeena, Phoenix

Vovomeena mangrupikeun sarapan, sasarap, sareng warung kopi anu fokus kana maturan tuangeun anu didamel saé kanggo sacangkir kopi anu luar biasa.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

"Morning Moonshine" (menu minuman) aranjeunna kalebet kopi berbasis espresso klasik ogé Kopi Tiis Biru Jepang sareng Teh Iced.

Omelet, Benediktus, biskuit sareng kuah, tortilla Espanola, sareng sandwich endog dasar sadayana ngeusian pilihan sarapan.

Anjeun tiasa ogé tuang tumpukan pancake, kuéh Johnny, atanapi perdu nyeri tradisional (roti bakar Perancis anu luar biasa). Langkung seueur pilihan "tuang siang" kalebet burritos, pitas, sareng sandwich. Vovomeena muka cerah sareng mimiti dinten minggu jam 6.30 enjing

Vovomeena, 1515 N 7 Ave, Phoenix, AZ 85003, Telepon: 602-252-2541

20. Roti bakar Ramah, Boston

Roti bakar Ramah dina Back Bay mangrupikeun tempat makan terkenal anu fokus kana nganteurkeun tuangeun musiman anu seger sareng inventif.

Aranjeunna nyobian sumber sadayana bahan seger na sacara lokal, sareng masing-masing lokasi ngagaduhan opat spesial mingguan pikeun ngajaga kuncup rasa éta senang.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Piring sarapan tiasa dipesen iraha waé siang upami éta anu anjeun pikahoyong. Inpormasi sarapan kalebet vegetarian, vegan, sareng alternatif bébas gluten, ogé lima pilihan Benedict anu lezat, sababaraha pelat campuran, sareng omelet.

Sweet Stuff ngaladénan sadayana pancake karesep anjeun, wafel, sareng roti bakar Perancis. Upami anjeun henteu mendakan naon anu anjeun milari dina ménu, anjeun tiasa nyiptakeun sarapan anu sampurna.

Roti bakar Ramah, 35 Stanhope St, Back Bay, MA 02116, Telepon: 617-456-7849

Baca ogé

Tempat Sarapan Pangsaéna di Istanbul

Kami parantos ngadaptarkeun 20 tempat makan anu pang luhurna kanggo balanja di Amérika Serikat Amérika, tapi, upami anjeun aya di Istanbul di Turki, anjeun moal tinggaleun. 

Upami anjeun aya di Istanbul, 5 tempat makan anu luhur ieu tiasa nyayogikeun anjeun sarapan anu pangsaéna di Istanbul (naha éta hartosna asakan tradisional atanapi suasana anu cocog pikeun anjeun).

1. Sutis Emirgan

Ieu paling dipikaresep mangrupikeun salah sahiji tempat anu pangsaéna di Istanbul ngagaduhan sarapan. Tempatna di sisi Bosphorus di daérah Emirgan, caket musium Yayasan Sakip Sabanc.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Sanaon pendirianna tetep pinuh, sadayana raos pisan sareng layananna gancang. Pikeun dugi ka dinya, anjeun tiasa nganggo taksi énjing-énjing atanapi parahu Hop-on & Hop-off sonten.

alamat: Emirgan Mah. Sakıp Sabancı Cad. Henteu: 1/3 Emirgan Sarıyer, stanstan

2. Bebek Kahve

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Ieu permata anu disumputkeun di Bosphorus di pinggiran kota Bebek, sareng éta tempat anu saé pikeun sarapan di panonpoé. Kami ngadesek anjeun pikeun nyobaan Menemen, anu raoseun.

alamat: Bebek Mh., Beşiktaş, İstanbul

3. Van Kahvalti Cihangir 

Salah sahiji tempat dahar beurang pang populerna di Istanbul. Réstoran ieu lokasina di lingkungan bohemian trendi distrik Beyolu di Cihangir.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Anu ngagaduhan réstoran ieu asalna ti Van, kota anu terkenal pikeun sarapan na di Wétan Turki. Sadayana saé, sareng lingkunganana saé pisan. Dina akhir minggu, lokasina sering rame; langkung saé didatangan salami saminggu.

alamat: Kılıçali Paşa Mh., Defterdar Yokuşu No: 52, Beyoğlu, İstanbul

4. Jalan Sarapan Kecamatan Besiktas

Tempat-tempat ieu, ayana di zona mahasiswa Besiktas, bakal ngabagéakeun anjeun dina setting dasar sareng sambutan. Sadayana raoseun, tapi tong kantun pişi, jinis donat anu dieusian ku kéju atanapi coklat anu mangrupikeun kelezatan lokal.

Restoran Terbaik pikeun Putus gancang

Dina akhir minggu, sering aya lineup di luar tempat makan, tapi kami nyarankeun anjeun ngantosan sabar sabab éta pantes!

Beşitkaş mangrupikeun salah sahiji lingkungan anu paling indah sareng meriah di Istanbul.

alamat: Sinanpaşa Mh., Beşiktaş, İstanbul

5. Mangerie Bebek

Éta tempat leutik anu saé di daérah Bebek sareng pemandangan laut. Selebriti Turki sering didirikeun, anu ngagaduhan suasana santai.

Restoran Terbaik pikeun Sarapan Anu caket Anjeun di Amérika Serikat

Aya langkung seueur katuangan internasional anu sayogi di tambahan tina kadaharan lokal. Tempat sarapan anu saé sareng jus detox sareng teas tina sagala rupa.

alamat: Bebek, Cevdet Paşa Cd. Henteu: 69, stanstanbul

Dina tulisan ieu, kami parantos ngadaptarkeun réstoran sarapan pangsaéna anu caket anjeun di Amérika Serikat Amérika sareng di Instanbul. Kami arepkeun éta mangpaat pikeun anjeun sakumaha anjeun resep.

Punten naha saé pikeun ngabagi éta ka babaturan sareng jalma anu dipikacinta sareng ogé ngantunkeun koméntar pikeun ngabagi pikiran anjeun. 

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *