Daptar Top 22 Mal Panggedena sareng Pangbadagna di Amérika 2022 Anu Kedah Didatangan

 - Mal panggedéna di Amérika 2022- 

Naon anu anjeun teu sadar yén aya ogé mall anu saé pisan anu sumebar di sakitar Amérika Serikat anu dijantenkeun tujuan perjalanan dina diri.

Kombinasi tradisional pangecér sareng réstoran anu pikaresepeun sok janten kagiatan favorit Amérika pikeun nyéépkeun waktos di mall.

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

Kota balanja di sekitar Amérika Serikat parantos ningkat. Sareng ayeuna aranjeunna nyayogikeun sababaraha pilihan hiburan salian ti daptar perumahan anu parantos ningkat.

Sumawona, terapi ritel sareng juru carios balanja ogé sayogi. Komplek ritel anu ageung ieu dimana implengan implengan diwujudkeun, ti New York dugi ka California, toko premium dugi ka mérek.

Renda sapasang sapatu ténis anjeun anu paling nyaman. Salaku malah pamakéna wijaksana bisa ngajalankeun duit maranéhanana ti mall ieu! Baca ngeunaan tempat balanja dugi ka angkat ka pusat kota utama.

Mal mana anu pangageungna di Amérika?

The American Dream Shopping & Leisure Center kalayan total rohangan lantai 3000,000 ft2. Éta mall panggedéna di Amérika dina 2021. (280,000 m2). Nanging, debutna ditunda taun ieu kusabab wabah koronavirus.

Tapi di handap, kami parantos nyusun daptar 10 mal panggedéna di Amérika pikeun 2021, ogé mall anu pangageungna di Amérika.

Daptar luhur 22 Mal Terbesar Amérika 

Di handap ieu sababaraha mall pangbadagna di Amérika 2022:

1. Mal of America - Bloomington, Minnesota

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

nu Mall of America, mall balanja pangbadagna nagara urang. Ieu di Bloomington, Minnesota, ngeunaan 15 menit ti Minneapolis jeung St.

Ogé, Mall of America, anu parantos dibuka saprak 1992, mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu pang populerna di dunya. Kalayan 40 juta jalma unggal taun.

Anjeun bakal sesah milarian mall anu gaduh langkung ti 520 toko ritel. 50 réstoran, taman hiburan indoor pangbadagna nagara urang, sarta hiji akuarium jeung 100 hiu jeung 4,500 sato laut.

2. Komplek Balanja sareng Hiburan Amérika Dream

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

Saatos sababaraha taun telat sareng investasi milyaran dolar, American Dream Mall tungtungna bakal muka panto ka masarakat salaku mall panggedéna kadua di nagara éta. Jeung katilu-panggedena di Amérika Kalér.

Bakal boga 3 juta méter pasagi spasi leasable dedicated ka leuwih belasan kagiatan hiburan. Sapertos lamping ski indoor 16-carita, roller coaster, taman cai, sareng pamustunganana 450 usaha ritel, kuliner, sareng khusus.

3. Raja Prusia, Pennsylvania

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

nu Raja Prusia Mall, lokasina ngan di luar Philadelphia. Éta mangrupikeun mall panggedéna kadua di Amérika Serikat. Ogé, mall panggedéna di Basisir Wétan, éta ngabagéakeun wisatawan kalayan 3 juta suku pasagi rohangan ritel.

Bakal mangga shopaholics pikeun manggihan ampir 400 toko ngajajah. Kaasup sababaraha padagang méwah, dalapan department stores, jeung 40 eateries tetep konsumén ngabeuleum pikeun sapoé panjang balanja.

Baca ogé:

4. Kidul Basisir Plaza

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

nu Basisir Kidul Kidul di Costa Mesa, California, meunang tempat kaopat. Mal dipiboga ku kulawarga Segerstrom, ngajantenkeun mall milik kulawarga kadua pangageungna di Amérika Serikat.

Ogé, éta erected leuwih 2,738,730 spasi suku pasagi sarta boga 280 usaha. Kaasup tilu lokasi Macy - Utama, Lalaki, sareng Imah, ogé Nordstrom, Saks Fifth Avenue, sareng Bloomingdale's.

Mal ogé ngagaduhan perusahaan kuliner anu kasohor. Arsitéktur, ngadegna seni kualitas musium, jeung spasi taman dirancang skillfully.

5. Puseur Pantun Del Amo - Torrance, California

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

Pusat Pantun Del Amo di Torrance, California, ngagaduhan total ruang balanja 2,6 juta kaki persegi.

Jalma anu resep balanja anu ambisius tiasa ngalangkungan tilu lantai di daérah ritel méwah. Kalayan langkung ti 200 toko, bioskop multiplex, fasilitas kabugaran, sareng sababaraha pilihan tuangeun.

Seueur konsumen tiasa resep kana Désa Luar mall. Dimana anjeun tiasa ngojay di panonpoé bari ningali daérah balanja kontemporer.

6. Sawgrass Mills

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

Tilu lokasi ritel aya di mall populér ieu. Campuran perusahaan balanja di jero rohangan atanapi di luar mangrupikeun tujuan balanja ieu.

Puseur ieu mangrupikeun tempat sababaraha perusahaan ritel kelas atas anu henteu langkung mahal. Sapertos Neiman Marcus sareng Saks kaluar kelas kalima.

Salaku tambahan, ieu jauh Puseur panggedena Florida sareng nawiskeun pilihan luar biasa pikeun toko anu terkenal di dunya sareng khas.

7. Mal Aventura

Mal panggedéna di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

nu Adventure Mall mangrupikeun mall anu pangageungna di Florida sareng salah sahiji mall panggedéna di Amérika Serikat.

Ogé, éta ngagaduhan langkung ti 300 pangecér, kalebet Louis Vuitton, Givenchy, Cartier, Tiffany & Co., sareng Fendi. Kitu ogé karesep konsumen sapertos Apple, Ted Baker, Anthropologie, sareng Urban Outfitters, diantarana.

Mal, anu ukuranna 2,700,000 méter pasagi, mimitina muka panto pikeun umum di 1983. Éta ogé nyayogikeun asakan anu raos, jam fleksibel, sareng parkir.

8. Takdir AS - Syracuse, New York

mal di amerika

Destiny USA mangrupikeun kompleks ramah-kulawarga anu unik sareng seueur kagiatan pikeun ngahibur sadayana. Hal ieu ngajadikeun hiji mall unggulan pikeun nyandak sakabeh kulawarga.

Destiny USA, di Syracuse, mangrupikeun mall ritel genep lantai anu langkung ageung sareng langkung ti 250 tempat pikeun turis mésér, tuang, sareng maén.

Datang bisa ngarasakeun rupa-rupa atraksi, kaasup carousel kuna. Arcade di Dave & Buster's, sareng kursus tali gantung pangbadagna di dunya di WonderWorks.

Salaku tambahan, éta mangrupikeun tempat pikeun mall munggaran di dunya anu ngagaduhan lagu go-kart!

9. Ala Moana Center - Honolulu, Hawaii

Pusat Ala Moana di Honolulu, anu mangrupikeun daérah ritel terbuka panglegana sareng komplek balanja utama Hawaii. Éta mangrupikeun prestasi anu luar biasa.

Kembang anu éndah sareng wates suasana anu tenang ala Moana. Kalayan balong koi anu tenang sareng vegetasi asli.

Kalayan 290 usaha sareng 80 pilihan makan dina 2 juta méter pasagi. Dipikawanoh pikeun nyadiakeun pangalaman balanja pleasurable.

Bazaar Jepang anu unik kalayan barang-barang kageulisan sareng kamungkinan mésér ngan-di-Hawaii bakal ngagumbirakeun para pembeli. Bari connoisseurs méwah bakal rurusuhan ka salah sahiji situs pangbadagna Louis Vuitton urang.

10. Galeri

Ieu mangrupikeun salah sahiji Mal Pangbadagna di Amérika 2022.

mal pangbadagna

Upami anjeun didatangan Galleria balanja, anjeun panginten yakin yén pangalaman balanja anjeun bakal ngahasilkeun buah. Ieu mangrupikeun salah sahiji mall anu pangsaéna di Amérika Serikat.

Ogé, éta ngagaduhan sababaraha toko Dua Macy anu luar biasa. Tambih Deui toko modest sejen tina merek well-dipikawanoh kayaning Gucci, Cartier, sarta Tiffany & Co. Lamun anjeun gourmet a, Anjeun bisa datang ka dieu jeung kulawarga atawa babaturan anjeun ngarasakeun masakan nikmat.

Rink skating tiasa dipendakan di handapeun jukut Atrium anu jangkung tur kandel. Upami anjeun resep skating, anjeun tiasa nganjang ka mall sadayana dinten pikeun senang-senang.

11. Ngalangkungan Bellagio

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

Nya, ieu aya di antara sapuluh mal panggedéna di Amérika dina 2021. Ieu di tempat pangsaéna pikeun balanja di Amérika Serikat.

Ogé, éta mangrupikeun tempat pikeun anjeun upami anjeun resep kana merek anu pangsaéna. Mal ieu mangrupikeun sababaraha mérek terkenal sapertos Prada, Yves Saint Laurent, sareng Fred Leighton.

Bacaan Patali:

12. Widang Roosevelt

nu Widang Roosevelt mangrupikeun pusat ritel kadua pangageungna di New York. Ogé, éta mangrupikeun kasalapan panggedéna di Amérika Serikat. Éta di Garden City di New York, 630 Old Country Road.

Aranjeunna nyiptakeun pusat di 1956 sareng milik Simon Property Group. Ogé, éta mangrupikeun pusat ritel kadua pangsaéna di nagara éta. Salaku tambahan, sadayana mall panjangna 2.366.692 méter sareng ngagaduhan 260 toko.

13. Pusat Palisades

Ieu mangrupikeun salah sahiji Mal Pangbadagna di Amérika 2022.

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

Dina Maret 1998 Perusahaan Piramida didirikeun Puseur Palisades. Pusatna aya di daérah Kulon Nyack di New York.

Palisades Center mangrupikeun mall ritel pangageungna kadua di New York, anu kadalapan panggedéna di Amérika Serikat, sareng anu kagenep panggedéna ngalangkungan daérah kakuatan séwa.

Ogé, aya 218 toko di mall sareng 20 juta pengunjung unggal taun. Mangrupikeun salah sahiji pusat nagara anu paling makmur.

14. Columbus Circle

Ieu mangrupikeun salah sahiji Mal Pangbadagna di Amérika 2022.

mal pangbadagna

Kusabab popularitasna, éta tiasa ngajempolan anjeun éta sanés panggedéna mall di Amérika dina 2021. Ieu mangrupikeun tujuan balanja di New York, sareng éta rengking kahiji diantara sapuluh mal ritel panggedéna di Amérika Serikat.

Ieu toko anu saé dimana anjeun tiasa mendakan sababaraha toko méwah terkenal sareng Apple Store. Di dieu anjeun tiasa mendakan Stuart, anu kasohor sapatu na anu kawéntar, ogé Thomas Pink, anu dipikaterang nawiskeun kaos anu pas.

15. Plaza Las Amérika

Ieu mangrupikeun salah sahiji Mal Terbesar di Amérika.

Daptar 22 Mal Terbesar sareng Terbesar di Amérika Anu Kedah Anjeun Didatangan

nu Plaza Las Amérika, di Hato Rey, San Juan, Puerto Rico, mangrupikeun mall balanja panggedéna di Karibia sareng anu kadua panggedéna di Amérika Latin.

Langkung 300 bisnis, kalebet Macy's, Sears, JC Penney, Old Navy, Caribbean Cinemas, Kmart, sareng Forever 21, dugi ka 1,900,000 kaki pasagi.

Plaza las Americas, Inc.. Empresas Fonalledas, Inc., sareng Empresas Fonalledas, Inc.. nyiptakeun Plaza Las di 1986 Ieu mangrupikeun mall ritel jero ruangan anu munggaran di Puerto Rico.

16. Millcreek Mall

Tanggal 10 Nopémber 1985, kaki 2,200,000-alun-alun Millcreek Mall dibuka di Millcreek Township, Pennsylvania, Amérika Serikat. Mal ieu dipiboga ku Cafaro Company.

Aya 175 toko di mall hiji lantai ieu, anu dipisahkeun kana sababaraha daérah. Mangrupikeun mall anu ka opat belas panggedéna di Amérika Serikat sareng nagara mall kadua panglobana Pennsylvania.

Ogé, aya seueur téori ngeunaan gedong utama mall, anu modél siga pestol.

17. Leuweung

Ieu mangrupikeun salah sahiji Mal Pangbadagna di Amérika 2022.

Ieu kawéntar lokasi balanja kalayan produk modis. Dimana anjeun tiasa mendakan sababaraha jinis Hollywood. Aya seueur gaya Hollywood di dieu, janten anjeun tiasa ngarepkeun ningali seueur selebritis balanja sareng anjeun.

Kuring pangkat mall ieu katujuh di antara mall ritel pangageungna di Amérika Serikat. Ieu lokasi sababaraha butik modis sareng klien selebriti, kalebet UGG Australia, Anthropologie, Madewell, sareng Johnny Was.

Ogé, mall ieu ogé ngagaduhan ciri khas anu disebat Grove, dimana anjeun tiasa mendakan tempat buana kalayan sakitar 12 tangkal Olive.

Baca ogé:

18. Pusat Tysons Corner

Ieu mangrupikeun salah sahiji Mal Pangbadagna di Amérika 2022.

mal di amerika

The Tysons sabuk jalan ngan ukur leumpang pondok ti mall ieu. Ieu sanés mall has anjeun; éta mangrupikeun tujuan balanja anu paling ageung di Amérika Serikat, sareng éta ogé dipikaterang ku tempat ulin barudakna sareng toko anu indah.

Mal ieu, anu disponsoran ku National Geographic, mangrupikeun sababaraha bisnis terkenal, kalebet Grand Masakan, Alat Pamulihan, sareng Williams Sonoma.

Seueur jalma henteu sadar yén, dugi ka 2021, éta mangrupikeun salah sahiji mall anu pangageungna di Amérika Serikat.

19. Woodfield Mall

Woodfield Mall mangrupikeun pusat ritel di Schaumburg, Illionis, Amérika Serikat di belah kalér-kuloneun Chicago. Didirikeun sakitar 49 taun ka pengker. Éta mangrupikeun salah sahiji pusat ritel utama Amérika Serikat.

Aya 225 toko di pusat 2,150,557-square-ft. CalPERS (50%) & Simon Property Group gaduh Mall (50 persén). Datang ka Chicago milih daya tarik anu pangsaéna pikeun Woodfield Mall di 2000.

20. Kenwood Towne Center

mal panggedéna di Amérika

nu Kenwood Towne Center, di Montgomery Road, mangrupikeun tempat balanja anu populér di Cincinnati. Aya ratusan toko sareng réstoran, ogé Wi-Fi gratis sareng parkir gratis anu cekap di sapanjang mall.

Upami anjeun hoyong nyingkahan tempat parkir anu sibuk, pilih parkir valet atanapi lebet kana klub Mall Walking pikeun ningkatkeun jumlah léngkah harian anjeun.

Unduh aplikasi resmi mal pikeun ngabantosan anjeun ngajajah toko sareng tetep mutahir dina nguruskeun sareng promosi ka payun.

Anu milari tempat anu caket dina tempat cicing tiasa milih Best Western Plus Hannaford Inn & Suites atanapi Crowne Plaza Cincinnati Blue Ash.

21. EastGate Mall

nu EastGate Mall mangrupikeun mall ritel dalam ruangan anu dilabuhkeun ku department store sapertos Sears, Dillard's, sareng Kohls. Ogé, mall dibuka unggal dinten sareng ngagaduhan ratusan usaha, lapangan dahareun, sareng tempat ulin barudak.

Tetep up to date dina nguruskeun panganyarna mall urang sareng diskon ku ngadatangan website maranéhanana, atanapi gabung e-club maranéhanana pikeun tawaran khusus. Datang ti luar kota tiasa mesen hotél di Fairfield Inn & Suites, anu perenahna di luar mall.

Hotél ngagaduhan Wi-Fi gratis sareng sarapan, anu bakal ngajantenkeun anjeun sapoé balanja.

22. Tempat Pantun Polaris

Tempat Pantun Polaris (polarisfashionplace.com) mangrupikeun pusat perbelanjaan dua tingkat di Columbus anu caket.

Ogé, Polaris Fashion Place mangrupikeun tempat usaha luhur-luhur, kalebet Saks Fifth Avenue, Sephora, Von Maur, sareng J. Crew, salian ti jangkar merek Barnes & Noble, JC Penney, Sears, sareng Destinasi Maternity.

Di 2009, tambihan pusat gaya hirup outdoor anu $ 45 juta nyayogikeun sababaraha pilihan tuang sareng hiburan.

Polaris Fashion Place di Columbus sakitar 30-menit drive kuloneun Granville.

Baca ogé:

Balanja mangrupikeun kagiatan umum di Amérika. Pikeun individu anu milari deal anu saé, aranjeunna bahkan tiasa nganggap kagiatan éta olahraga, hiburan, atanapi bahkan "terapi ritel" - metoda pikaresepeun pikeun ngagentos setrés.

Upami anjeun dina anggaran pakansi terbatas, "window shopping" tiasa janten petualangan nyalira.

Naha anjeun resep balanja atanapi ngan saukur hoyong diajar ngeunaan budaya Amérika, perjalanan ka salah sahiji mall anu pangageungna di nagara éta kedah.

Punten tinggalkeun koméntar, sapertos tulisan ieu di Mal Terbesar di Amérika, sareng wartoskeun ka réréncangan sareng kulawarga anjeun!

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *