20 Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan Liburan Akhir Pekan di Florida

 - Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan -

Ngarasakeun sababaraha waktos jauh sareng anu penting anjeun di lokasi Florida anu saé ieu. Florida nyayogikeun campuran pantai pasir bodas anu hébat, cuaca anu pikaresepeun, sareng hotél mewah pikeun perjalanan romantis sareng batur anu anjeun resep.

Rencanana liburan mewah pikeun dua di salah sahiji resort mewah Florida ieu sareng jantenkeun kenangan anu bakal salami saumur hirup. Maca tulisan ieu kanggo langkung seueur ngeunaan Tempat Liburan Best pikeun Pasangan. 

tempat pakansi pangalusna pikeun pasangan

Salaku salah sahiji tempat terkenal pikeun kabur di Amérika Serikat, Florida nawiskeun teu aya watesan alternatif pikeun ngatur perjalanan akhir-minggu anu penting.

Henteu paduli naha aranjeunna milari pelayaran akhir-minggu anu komprehensif atanapi mundur pasangan anu tulus (atanapi Florida get-aways langkung lami, sajaba ti éta), ampir 125 juta individu ngadatangan anu jelas unggal taun.

Gambar badag? Mémang, mimiti, Florida nawiskeun seueur cahaya sareng cahaya haneut sacara konsisten. Teras, dina waktos éta, aya seueur pantai laut nagara.

Wisata pantai Florida tiasa dipicinta dina dasarna dimana waé, ti Beg ka arah Kalér sareng sapanjang bentang umum boh garis pantai Inlet sareng Atlantik - bahkan di surga tropis dikurangan Key West.

20 Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan di Florida

Ieu sababaraha Spasi Liburan Anu Pangsaéna pikeun Pasangan di Florida, dimana pasangan tiasa ngaso, ngaraosan sabtu minggu anu santai, sareng hubungan deui dina lingkungan romantis anu dikurilingan ku pantai-pantai anu indah sareng matahari terbenam anu ngagenclang.

1. Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan: St. Augustine

pakansi pangsaéna

Sirah ka St. Augustine upami anjeun sareng pasangan sampurna anjeun sapertos sejarah. Dijulukkeun Kota kuno kusabab didirikeun taun 1565, padumukan anu paling berpengalaman di Amérika Serikat dieusian ku tempat wisata haji Spanyol anu pantes ditingali.

Mimitian kunjungan anjeun nalungtik St Augustine's populér Landuhan Publik Castillo de San Marcos, benteng abad tujuh belas anu damel ngalindungan Spanyol Florida ti para swasta sareng prajurit Inggris.

Teras, dina waktos éta, inpormasi sababaraha énergi di Penjara Tua anu pantes sateuacan didatangan Ponce de Leon's Wellspring of Youth Archeological Park, dimana anjeun sareng pasangan hirup anjeun tiasa nginum ti pelopor legendaris spring-awal anu katampi kagungan mumusuhan sipat asak.

Pikeun kéngingkeun garis besar tempat-tempat asli anu otentik sapertos kieu, ngudag kunjungan anu diarahkeun.

2. Taman Tema Orlando

Ngeunaan buka sareng murangkalih, aya sakedik kateupastian Orlando mangrupikeun tempat kulawarga anu pangsaéna pikeun liburan di Florida. Paduli naha anjeun milarian dua atanapi tilu akhir minggu, Orlando ogé kaputusan anu luar biasa.

Investasi énergi anjeun di tengah kota Orlando, ilubiung dina pandangan rohangan dina Roda di Symbol Park, atanapi émut budak leutik anjeun di salah sahiji tempat anu terkenal taman hiburan.

Éta di dieu yén Walt Disney anu tiada bandingna nyiptakeun naon anu parantos ngajantenkeun taman hiburan anu paling sering dianjang sareng anu paling terkenal di dunya: Walt Disney World.

Éstu opat taman ngalih kana hiji tujuan Florida anu luar biasa, Walt Disney World nawiskeun sadayana anu diperyogikeun pikeun perjalanan Florida anu luar biasa.

Ieu dibasajankeun rollercoasters sareng rides anu pikaresepeun, taman cai anu baseuh-pikaresepeun, patepungan anu santai sareng pertemuan anu luhur.

Ogé, aya seueur balanja, latihan olahraga (golf ageung pisan di dieu), hiburan sareng perayaan, sareng sabagéan ageung Resort Florida anu bakal roboh saatos énergi éta.

3. Hawks Cay Resort - Bebek Key

tempat pakansi pikeun pasangan

Pasangan milari petualangan bakal bogoh Hawks Cay Resort, oasis 60 héktar anu dianggap salaku salah sahiji resort anu pangageungna di Florida.

Kalayan marina layanan lengkep sareng seueur kagiatan anu sayogi, anjeun moal bosen salami datangna anjeun.

Kegiatan sapertos snorkeling, beuleum, ngojay sareng lumba-lumba, sareng kayak ka pulau-pulau tropis sakitarna sayogi.

Saatos sapoé pikagumbiraeun, bersantai di kolam renang khusus dewasa kalayan mojito anu nyegerkeun atanapi ngajadwalkeun pangobatan awak anu menenangkan di Calm Waters Spa.

 4. Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan: Key West

Kunjungan ka Key West nyaéta kahayang anu didukung ku spesialis pupujian. Iklim haneut, angin ngahiliwir menawan, basisir laut hypnotizing, sareng magrib éndah ngadamel setting anu saé pikeun ngiringan ngumbara di Florida pikeun pasangan anu jauh ti kahirupan anu rame.

Di tempat anu paling kidul di Daylight State, Key West mangrupikeun salah sahiji tungtung minggu anu paling tulus dina minggu-minggu wisata di Florida Keys anu nawiskeun kahirupan wengi anu energetik, pulau sareng pantai laut anu luar biasa, kadaharan anu beragam, sareng ruang lingkup dua atanapi tilu latihan.

Kegiatan tulus haté di Key West

  • Konci Kulon dibagi-bagi tanpa peluncuran sareng pelayaran. Pasangan tiasa ngajakan parahu atanapi milih kunjungan berkumpul sareng nalungtik perairan.
  • Magrib di Key West leres-leres sanésna. Éta bakal karasaeun langkung haté nalika anjeun ngahargaan kana sasasih anjeun bari ngicap inuman tropis.
  • Tingali di Key West Beacon anu kawéntar, salah sahiji lantera anu paling éndah di Florida. Sémah tiasa skala 88 tahapan puncak sareng nyandak bagian tina sudut pandang anu endah di kota sareng laut ti luhur.
  • Key West ogé kasohor ku terumbu karang na anu cemerlang. Ngayakeun tempat pikeun ngojay atanapi scuba plunging neng sareng ngiringan dina patepungan novel anu nganjang ka karang sareng sato laut anu sanés.
  • Pikeun pangalaman sadidinten, buku kunjungan ka Tortugas garing anu sayogi kantun ngalangkungan pesawat laut. Milarian pulau anu jauh ieu, sésa-sésa Benteng Jefferson, sareng latihan pangalaman anu sanés.

Baca ogé:

5. Cheeca Lodge & Spa

Mapay di Pulo Islamorada anu ngagemeskeun, hiji lahan anu diwatesan dikepung ku cai pirus anu seueur kahirupan laut sareng biasa dikenal salaku "Ibukota Sportfishing Dunya,"Hotel Cheeca mangrupikeun pelarian Florida anu ideal pikeun anu peryogi nampi kaindahan alam.

Kamar sareng kamar pangunjung mangrupikeun cinyusu gurun anu teu kedah dicoo sareng dilipur sareng unsur jero jero sareng téma gaya kontemporer Hindia Kulon kalayan ranjang jumbo, kamar mandi marmer, bungkus boros, sareng galeri swasta anu teu merhatoskeun laut, kolam pasang surut, atanapi lorong sampurna.

Kesenangan ayeuna ngalebetkeun 42 TV TV layar plasma sareng pamuter sinar biru, sareng administrasi di-kamar 24 jam. Upami anjeun ngaharepkeun bersantai di Florida di salah sahiji hotél paling luhur, Cheeca Cabin mangrupikeun kaputusan anu luar biasa.

Pantai swasta anu dijejeran ku palem sareng kolam renang anu saé mangrupikeun padika anu optimal pikeun bersantai, ngagabung sareng inuman campuran tina bar kolam renang.

Milu dina ruang lingkup olahraga olahraga kaasup ngojay, ngawelah, parasailing, acara mancing kulawarga, sareng perjalanan wengi, atanapi ngaleupaskeun ubar-ubaran liberal di spa élit sareng fokus kesejahteraan ngantunkeun anjeun leupas sareng diperbaharui.

6. Tempat Liburan Anu Pangsaéna pikeun Pasangan: The Breakers

tempat pakansi pangalusna pikeun pasangan

Upami anjeun milarian kabur Florida kabur, disetél dina Palm Seashore kalayan sudut pandang anu pikaresepeun Laut Atlantik, Resort Breakers nawarkeun gaya na Perbaikan.

Seresanana ditunjuk sareng raoseun nyaman diwanohkeun dina ruang lingkup kamar pilihan sareng suite anu diageungkeun ku warna anu beunghar, nada lemes sareng barang impor.

Kalayan daerah hirup di jero ruangan anu luar biasa, sareng anu ningali laut, suite ieu nawiskeun unggal boros pikeun ngajamin katenangan sareng katenangan, kalebet kamar cai sareng kamar batu anu éndah, nyorot bak cai anu jero sareng pancuran anu aya dina kaca anu misah.

Ngalaman anu pangsaéna kadaharan caket sareng global di salah sahiji tina dalapan tempat makan anu teu lepat, anu nawiskeun ménu inovatif anu eunteung dina musim anu robih sareng kaayaanana Florida.

Ti steak enak dina Flagler Steakhouse anu saé pisan dugi ka dinten-demi-dinten nampi lauk anyar di The Fish Bar, unggal kahoyong kuliner anjeun bakal kacumponan.

7. Pulo Sanibel

Pulo Sanibel mangrupikeun tempat anu leres-leres dimana pasangan resep ngadamel pangémutan anu bakal tahan salamina. Éta mangrupikeun surga pasangan, dikurilingan ku pasir laut bodas. Pulo karang halangan anu saé ieu di Inlet Mexico gaduh sejarah anu euyeub ku para swasta, Calusa India, sareng wisatawan Spanyol.

Pulo Sanibel nawiskeun gambar séntimén sareng caket pikeun pasangan ngalangkungan lega tempat makan khususna, toko, sareng setting kawinan. Salaku tambahan, éta tempat anu tenang, tengtrem sareng ngadamel suasana haté anu optimal pikeun lovebirds pikeun nanem tanaga kualitas. Keusik di pulau ieu luar biasa matak heran.

Kegiatan tulus haté di Pulo Sanibel

  • Kantun bersantai di basisir laut atanapi jalan-jalan di sapanjang basisir sareng saderek teu tiasa dipisahkeun. Rénghap napas teras karaoskeun katenangan di basisir laut.
  • Éta dipikaterang Pulo Sanibel sareng Stronghold Myers pikeun cangkang anu éndah. Ngumpulkeun cangkang sareng anu penting anjeun tiasa luar biasa tina haté.
  • Pulo Sanibel istiméwa caket alam. Pasangan resep nganjang ka JN "Ding" Sweetheart Public Untamed life Shelter anu kalebet beragam kahirupan alam normal di tengah bakau, danau, sareng pon. Ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun nyandak dua atanapi tilu gambar.
  • Coba henteu sono wengi di basisir Pulo Sanibel sareng Stronghold Myers. Bowman's Seashore sareng Sanibel Beacon Seashore mangrupikeun dua wengi anu terkenal terang yén urang nyarankeun.
  • Pasangan shopaholic kedah nganjang ka Toko di Sanibel pikeun sababaraha toko sareng réstoran anu pikaheraneun.
  • Kukupu Domains mangrupikeun tempat anu luar biasa pikeun ngahargaan alam sareng ningali rupa-rupa kukupu anu cemerlang.

8. Tempat Liburan Anu Pangsaéna pikeun Pasangan: Konci Obor Saeutik

tempat pikeun pasangan

Pasangan milarian katengtreman sareng sepi bakal ngaraosan tetep di Little Palm Island Resort & Spa. Numutkeun ka anu nganjang baheula, Resort Florida Keys na di Konci Obor Saeutik, perenahna 27 mil kalér-wétaneun Key West, siga surga.

Hotel khusus pikeun jalma déwasa nyatakeun nyayogikeun "campuran idéal tina kasunyian sareng kaanggunan" sareng ngan ukur tiasa diaksés ku pesawat laut atanapi kapal (anu terakhirna ditutupan ku biaya Resort unggal dinten 12.5 persén).

Datang bakal mendakan langit-langit anu soaring, jepretan perkebunan, dek pribadi, sareng pancuran di jero ruangan-luar di unggal kamar bungalow anu diideuan ku India Kulon.

Salaku tambahan, apartemen premium gaduh kamar mandi tambaga luar sareng aksés pribadi ka pantai sareng liang seuneu.

9. Naples Grande Beach Resort

Naples Grande Beach Resort, salah sahiji resor spa paling luhur di Florida, tempatna dina tilu mil ti payuneun pasir bodas dimana anjeun sareng jalma anu anjeun cintai tiasa tilelepkeun jari-jari anjeun dina keusik dina tempat peristirahatan dobel anjeun nyalira.

Ngojay di kolam renang khusus jelema déwasa, niténan kahirupan akuatik nepi sareng pribadi dina kayak, atanapi roti bakar dugi ka surup romantis ti tempat pengasingan balkon anjeun nyalira.

Saatos nempoan tempat wisata di Teluk Méksiko, nyéépkeun siang kalayan santai di spa dinten organik anu tenang.

10. Kidul Laut Pulo Resort - Pulo Captiva

tempat pakansi

Pulo Kidul Laut Resort ngawengku sakumna tungtung hiji Pulo Captiva anu éndah, kalayan troli gratis pikeun ditempuh.

Pasangan tiasa resep nyéwa sapédah, les pelayaran, kayak pikeun ngajajah bakau, sareng bak panas di kolam renang laguna pikeun bersantai saatos sadereun pikagumbiraeun, salian ti Resort anu megah di pasisian basisir anu murni.

Candak numpak parahu layar romantis di Pulo Captiva sareng Taman Nasional Cayo Costa pikeun kasempetan sakali-lami hirup pikeun batok sareng nonton lumba-lumba. Éta saderhana ngartos naha ieu mangrupikeun tujuan bulan madu Florida anu pikaresep.

11. Républik Conch

Key West-panginten tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Florida pikeun déwasa milarian kabur anu gancang-gancang-mingguan gancang, sakali ngalaman, henteu épék sacara berkesan.

Salaku tambahan kana kanyataan yén ieu mangrupikeun pulau tropis sakedik kota belah kidulna, éta ogé mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun sajauh jinisna.

Campuran anu pikagumbiraeun tina Karibia sareng Éropa mangaruhan - barengan sabagéan ageung Kidul sanésna - di dieu, anjeun bakal ngalacak sakumpulan kagiatan anu tiasa dirangsang anu ngarangsang kuncup rasa sareng ngalibatkeun fakultas.

Bagéan ageung tanaga difokuskeun kana Jalan Duval anu sumanget, jalan anu panjangna 1.25 mil anu ngamungkinkeun urang jalan-jalan jalan-jalan ti basisir Inlet Mexico ka Atlantik.

Dina jalur, aya sadayana anu tiasa diperyogikeun pikeun ngajagi anjeun nalika anjeun minggon akhir-minggu, tina musik sareng asakan Kuba sareng balanja dina paméran karajinan anu gaya sareng toko toko (atanapi, sajaba ti éta, toko kado anu henteu raoseun) .

Teras, dina waktos éta, aya magrib anu pikaheraneun, muji sregep unggal sonten di Mallory Square kalayan presentasi senam sareng busking

12. Margaritaville Hollywood Beach Resort

pikeun pasangan

Hollywood Seashore Broadwalk, Margaritaville Hollywood Seashore Resort mangrupikeun kompléks mundur sareng kompleks pengalihan anu dimotivasi ku ayat sareng cara hirup vokalis, musisi, sareng panyipta Jimmy Buffett.

Undur-undur éta kalebet campuran suites anu mewah sareng kamar anu pikaresepeun anu diperkaya dina bayangan pantai anu pancegahan kamar mandi sareng kamar mandi kalayan pancuran hujan sareng bak mandi. Overhangs anu dipasangkeun swasta kalebet ningali laut anu endah.

Sapoé siang, ilubiung dina lingkup latihan basisir laut anu pikaresepeun, contona, surfing awak, ngawelah, sareng berselancar dina FlowRider.

Kira-kira wanci magrib, tingali salah sahiji tina dalapan acara salametan sareng kelas luhur sareng pamindahan di tempat mundur, ti steak luar biasa sareng anggur di JWB Prime Steak sareng Lauk dugi ka inuman campuran di LandShark Bar and Barbecue, atanapi jam 5 Someplace Bar sareng Barbecue.

13. Pantai Clearwater

tempat pakansi pangalusna pikeun pasangan

Kalayan campuran iklim anu luar biasa, basisir laut anu saé, sareng seueur pangalaman, Clearwater mangrupikeun lokasi khusus wengi munggaran anu kawéntar di Florida.

Ngan ukur mendakan 45 ti terminal Tampa Worldwide Air, kota pantai Florida ieu linggih di pulau halangan sareng nawiskeun sajumlah balanja, kadaharan anu paling luhur, latihan cai, sareng seueur objek wisata anu kedah diapresiasi.

Kegiatan Hate di Clearwater Seashore

  • Ti Clearwater Seashore Metropolitan Marina, Pasangan tiasa sangsi kunjungan kapal pribadi atanapi buku perjalanan touring, atanapi pangalaman lumba-lumba.
  • Milarian anu langkung wani? Anjeun tiasa milih kunjungan paddleboard atanapi kunjungan kayak sareng ngarayu kasempetan pikeun caket alam sareng kahirupan anu teu lami.
  • Ngareuwaskeun anu anjeun pikasebeleun ku buku méja pikeun tuangeun anu tulus haté di Caretta on the Inlet. Éta tempat makan anu raoseun sareng pikaresepeun hirup kalayan raos anu raos.
  • Nganggo parahu kalayan tulus haté di Tasik Tarpon, danau anu kawéntar di Florida ngan mendakan jalan anu pondok ti pantai Clearwater.

Baca ogé:

14. Rajana

Dipikawanoh pikeun cai pirus na, basisir keusik bodas, kahirupan wengi liar, grup jalma Kuba, sareng adegan kadaharan sadunya, Miami mangrupakeun salah sahiji tungtung minggu anu paling tulus dina minggu anu kabur di Florida. Ngareureuwas, anjeun bakal mendakan didieu seueur kagiatan gratis di Rajana.

Sanaos kanyataan yén Miami umumna kasohor ku warisan sosial sareng lingkungan pésta, éta ngagaduhan sisi anu tulus ogé. Rajana sigana pantai laut Florida anu pangsaéna pikeun pasangan.

Anjeun kedah didatangan Rajana pikeun pendak sareng pasangan wisata anu pangsaéna di Florida. Tempat-tempat anu paling tulus ti Kota Enchantment ieu émut domain anu henteu dijaga pikeun kebon Renaissance Italia sareng leuweung bakau anu mewah anu tiasa nyayogikeun pasangan pikeun menit-menit pribadi di antara alam anu tenang.

Kegiatan tulus haté di Rajana

  • Anjeun teu tiasa didatangan Miami tanpa nalungtik Miami Seashore. Investasi sababaraha loosening up énergi di sisi laut atanapi ngan saukur jalan-jalan sapanjang jalan satapak di Miami Seashore. Kidul Laut tiasa janten tempat anu saé pikeun individu anu milari kabur haté di Florida pikeun pasangan.
  • Kanggo wengi anu tulus haté, buku Dusk Voyage ngalangkungan Biscayne Narrows sareng South Seashore.
  • Pasangan tiasa nyéwa sapédah ti toko nyéwa sapédah sareng nalungtik kota Florida anu tulus ieu babarengan. Daérah Laut Kidul gaduh daérah idéal pikeun numpak sapédah.
  • Pasangan Foodie tiasa ngahibur diri ku sababaraha kadaharan sareng budaya Kuba anu sah di Little Havana. Mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun diajar budaya Kuba.
  • Tingali di South Pointe Park Dock anu nawiskeun sigana panempoan anu paling saé di laut sareng cakrawala kota salaku pemandangan.
  • Pesenkeun kelas masak sareng kéngingkeun pangalaman aktip babarengan kana kaparigelan masak anu sanés. Éta pikaresepeun sagampil haté.

15. Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan: Sirkus di Sarasota

pakansi pangsaéna

Dilayanan ku Sarasota-Bradenton Global Air terminal, kota basar Sarasota sateuacanna nyéépkeun akhir minggu anu saé pikeun kulawarga anu milarian tujuan basisir anu luar biasa.

Sanaon panonpoé sareng pasir na anu saé, Sarasota kasohor salaku lingkungan kuno Karnaval Ringling Siblings, kalayan warisan anu hirup dugi ka ayeuna.

Umumna matak diantara seueur rujukan kana Ringling nyaéta man d'or Ca d'Zan anu pikaresepeun.

Bumi saacanna John Ringling anu saheulaanan ieu ayeuna mangrupikeun aula paméran anu ngagugulung ku barang titipan sareng barang anu pikaresepeun sareng mangrupikeun bagian anu penting tina The Ringling, kumpulan tempat wisata anu ogé ngahijikeun galeri anu dilakukeun pikeun campuran khusus kulawarga sareng latar sajarah pasar.

Éta mangrupikeun patempatan anu pikaresepeun, lumayan pikeun budak ngora salaku anu parantos déwasa ... nanging, siap méakkeun dasarna sapotong anu hadé dina dinten ieu.

16. takdir

pasangan

Destin bisa jadi tujuan ieu pikeun pasangan anu milarian ngewa pantai di jantung Florida di Florida. Kota pantai Florida ieu flaunts keusik bodas sareng cai pirus biru.

Destin ngagaduhan daya tarik nyalira sareng nawiskeun tamu pikeun kondisi iklim anu ideal sepanjang taun sareng sababaraha wisata.

Diantara seueur hal anu béda, Destin kasohor pikeun panginepan informal anu tulus, Henderson Park Hotel. Pesen akhir minggu di kosan sapeuting anu indah sareng nyandak bagian dina siang tina kotak kaputusan anjeun pikeun magrib gaya pantai.

Candak salah sahiji tina seueur motor nawaran panginepan anu langka sareng numpang ngalangkungan daérah anu saé atanapi sapanjang jalan pantai anu éndah. Kalayan pantai batu permata anu pikaresepeun, anjeun kedah ngiringan seueur olahraga cai, sapertos parasailing sareng pelayaran nalika nganjang kapal kaca-base.

Aktivitas Romantis di Destin

  • Bawa sababaraha anduk sareng tuang di tempat wisata anu santai sareng saderek anjeun di pasir bodas-bodas di pantai Destin. Atanapi teras deui jalan-jalan di sapanjang pantai sareng ngumpulkeun cangkang.
  • Pesen kunjungan helikopter ti Timberview Choppers pikeun sudut pandang 10,000 kaki di kota anu pikaresepeun sareng inlet ieu. Éta nawiskeun panginten sudut pandang anu pangsaéna di Destin Harbour, Pulo Okaloosa, Kota Panama, sareng tempat-tempat anu saé.
  • Candak Darling anjeun dina perjalanan magrib haté pikeun didatangan Emerald Basisir. Ngiringan kaagungan normal anu tenang di Destin Harbour, Teluk Choctawhatchee, sareng Crab Island nalika magrib.
  • Ngiring dina titimangsa tulus di Marina Bistro, réstoran anu luar biasa ngalalaworakeun Harbour. Pikeun ngajantenkeun kencan anjeun kritis, aranjeunna ngagaduhan pilihan dahar peuting ringan ogé.

17. Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan: Santa Rosa Beach

Milarian wisata peringatan di Florida? Situated di Propinsi Walton Kidul, Santa Rosa mangrupikeun ngewa haté anu terkenal di Florida kalér anu nawiskeun seueur latihan sareng atraksi anu ideal pikeun pasangan.

Kalayan 26 mil bodas, keusik amis sareng perairan pirus anu pikaheraneun, Santa Rosa Beach tiasa janten pantai anu paling indah di Florida pikeun pasangan.

Upami anjeun leres-leres sareng milari tetep tulus pikeun wengi munggaran khusus di Florida, anjeun kedah didatangan Santa Rosa. Kota ieu dilimpah ku tampilan karajinan anu caket, tuangeun anu luar biasa, karya pembotolan, taman negara, sareng sababaraha deui.

Aktivitas Romantis di Pantai St Nick Rosa

  • Cai pirus sareng garis pantai bodas gula cocog pikeun anu ngumbara. Ti mimiti ngojay dugi ka ngawelah sareng kayak, pasangan bakal mendakan seueur pendekatan kanggo gaduh waktos anu senang babarengan.
  • Raos dina inuman anu hirup sareng nalungtik kota dina Emerald Coast Pedal Visit.
  • Seaside Ridge Lake mangrupikeun hal kadatangan anu mutlak di Pantai St Nick Rosa. Ieu mangrupikeun salah sahiji sababaraha tempat di sapanjang planét dimana anjeun tiasa ningali kaajaiban normal ieu.
  • Ngarasakeun spa pasangan. Balikkeun roh sareng awak anjeun ku ngagosok tonggong tukang atanapi pangobatan awak dina ngewa Florida anjeun anu tulus.
  • Feast di luhur-luhur di St Nick Rosa Beach Goatfeathers Fish Eatery sareng La Crema Tapas Bar duanana kasohor di dieu sareng nguruskeun sababaraha rupa lauk anu nikmat sareng masakan daratan.

18. Pantai St. Pete: The Don CeSar

Henteu paduli naha anjeun sareng batur sapagawean anjeun resep carita romantis anu inspirasi atanapi ngan kedah istirahat mundur ti pantai Florida anu pangsaéna, Anu Ngagem CeSar pantes cicing.

Dibuka dina bagian tukang taun 1920an salaku penghargaan pikeun simbol darat Thomas Rowe anu kaleungitan cinta, The Wear CeSar teras-terasan ngundang lovebirds sareng pasangan anu ngarepkeun ngégél perjanjian.

Saatos lebet ka Istana Pink, anjeun sareng Darling bakal karaos siga anu parantos ngusahakeun deui jaman kusabab subtleties Florida-lami, sapertos, lantai ubin retro, barang anyaman, sareng pelengkap cetak daun palem.

Énergi Guntur '20an ieu jelas jelas dina palang lebet, anu ngagaduhan tekad inuman campuran sareng piring sakedik siang. Kanggo setting anu langkung tulus, kéngingkeun anu amis di salon yogurt anu beku pikeun ngaapresiasi di pantai bari ningali matahari terbenam, atanapi dirautan ku salah sahiji

Ngadu seuneu terbuka di Rowe Bar. Maritana, cafe poko, mangrupikeun tempat anu saé upami wengi idéal anjeun di kota kalebet nyepetkeun sareng ngahargaan lauk konisseur.

Saatos nyugemakeun kahoyong anjeun atanapi mupus haus anjeun, milari tempat dahar di salah sahiji dua kolam renang luar, ngorbankeun diri di spa 11,000-alun-alun atanapi kéngingkeun motor-injeuman - anu nganggo biaya Resort unggal dinten $ 36 nutupan – pikeun ningali tempat wisata anu caket sapertos Benteng De Soto Park, mangrupikeun 1,136-bagian tina taman darat anu sahandapeun 7 mil kiduleun harta.

19. Romance St. Augustine

Salah sahiji daérah perkotaan paling kalér di sisi wétaneun Daylight State, St. Augustine nyaéta tambahan salah sahiji anu pang bumbu.

Henteu persis sajam perjalanan di kiduleun Jacksonville, kota anu dipinding éndahna ieu didirikeun nalika abad genep belas ku Spanyol sareng parantos terang kumaha cara nahan suar Éropa na.

Daérah anu signifikan sacara historis ogé janten tempat pikeun sababaraha kamar panginepan, hotél, sareng wisma anu indah, sareng pikaresepeun pikeun nganjang dugi ka Natal.

Salila usum gumbira ieu, jalan-jalan disinaran pikeun pangaruh anu nyesakeun - pikaresepeun pisan yén aranjeunna parantos ngabantosan beton St Augustine salaku "kota Natal anu pangsaéna di Florida."

Éta tempat anu hadé pikeun ditalungtik ku leumpang (anjeun kedah ngantunkeun kendaraan anjeun di salah sahiji daérah anu tinggaleun di pasisian sareng nyandak angkot upami diilikan), khususna di sekitar Frontier Quarter anu lami.

Disimpen seueur sapertos anu di abad tujuh belas sareng dalapan belas taun, daérah anu pikaresepeun ieu ngagambarkeun kahirupan sababaraha waktu ka pengker. Aya sababaraha titik fokus pikeun ditingali di dieu, khususna benteng Castillo de San Marcos anu disimpen pisan.

20. Tempat Liburan Terbaik pikeun Pasangan: Pulo Amelia

tempat pakansi pangalusna pikeun pasangan

Florida mangrupikeun bumi pikeun sababaraha rupa pulau, nanging, sababaraha anu cukup pikaresepeun Pulo Amelia. Kapendak dina handapeun 34 mil wétan luhur Jacksonville, Pulo Florida kalér-wétan ieu narik pasangan pikeun milari pantai anu subur sareng vegetasi anu santai.

Pasangan bakal langsung ngaraos alam semesta tina kanyataan nalika aranjeunna jalan-jalan di handapeun tangkal katutup héjo Spanyol anu ngabantosan ngarobih pulau ieu janten cinyusu gurun anu leupas.

Salaku tambahan, 13 mil pantai tujuan, anu nyorot keusik quartz Appalachian anu lemes, nambihan banding kartu pos anu tiasa dipuji. Pasangan tiasa ningali ka Pulo Jawa ku nyéwa sapédah ti supplier anu sah sapertos SuperCorsa Siklus kanggo dianggo dina mil na sapertos jalan cai anu ngagulung.

Jalan satapak pikeun sadaya jalma ti amatir dugi ka pengendara pengendara groundbreaking ngumbara ka sababaraha daérah di Pulo Pulo Jawa, nanging, jalan 6-mil panjangna liwat Stronghold Secure State Park khusus terkenal.

Dina titik nalika lovebirds peryogi istirahat tina trekking ngalangkungan pusat rekreasi, aranjeunna tiasa nalungtik jaman Konflik Umum Ngamankeun Aman atanapi milari cangkang sareng huntu hiu di pantai na.

Pasangan ogé tiasa milih nempatkeun sababaraha jam pencét koneksi di salah sahiji lima jalan tol Amelia Island anu kawéntar atanapi angkat ka Peters Direct Beach Front Park kanggo nonton matahari terbenam nalika tunggang kuda.

Bacaan Patali:

Sanaos urang tiasa waé Virginia pikeun kabogoh sareng Louisiana panginten nagara anjeun janten resep pisan sakali deui, Florida mangrupikeun Daylight State – sareng nyorot tempat-tempat pikeun ngajauhkeun daya tarik éta pikeun unggal pasangan.

Pasangan Nostalgia tiasa nyalurkeun dirina langkung ngora dina taman hiburan Focal Florida, lovebirds milari kaamanan tiasa nyerep sababaraha panonpoé dina bentang keusik, sareng buff sajarah tiasa jalan teu leupas ngalangkungan komunitas anu teu pararuguh.

Punten tinggalkeun koméntar, sapertos tulisan ieu dina Tempat Liburan Best pikeun Pasangan, sareng bejakeun ka babaturan sareng kulawarga ngeunaan éta!

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *