Mobil Hibrid Pangalusna 2022 Kalayan Ulasan, Poto sareng Harga

 - Mobil Hibrid Dipaké Pangalusna 2022 - 

Mobil hibrida tiasa janten idéal pikeun anjeun sabab éta tiasa ngabantosan anjeun nyetir langkung jauh kalayan langkung sakedik bensin ku ngalegaan jarak tempuh bensin anjeun.

dealers mobil deukeut kuring

Sababaraha kendaraan hibrida ogé nyayogikeun seueur kanyamanan sareng téknologi téknologi luhur pikeun kasalametan sareng betah anjeun.

Pikeun ngabantosan anjeun dina kaputusan anjeun, kami parantos nyayogikeun daptar mobil hibrida anu paling sering dianggo pikeun pembeli 2021.

Baca ogé:

Naon Hibrid?

Dina istilah saderhana, definisi hibrida nyaéta kalebet minimal hiji motor listrik. Jeung hiji mesin anu béngsin-Powered pikeun mindahkeun kandaraan, sarta sistem na recovers énergi ngaliwatan ngerem Regenerative.

Kadang, motor listrik ngurus sakabéh pakasaban, sarta kadangkala éta motor gas. Kadang-kadang duanana gawé bareng.

Ieu ngakibatkeun konsumsi béngsin handap sarta, akibatna, efisiensi suluh hadé. Penambahan kakuatan listrik bisa ningkatkeun kinerja dina situasi nu tangtu.

(Aranjeunna ngalengkepan ieu ngaliwatan sistem rem regenerative.) Hibrida ogé ngagunakeun mesin gas pikeun ngajaga batréna dieusi sareng dijaga.

Pabrikan mobil nganggo rupa-rupa desain hibrid pikeun ngahontal sababaraha tujuan. Ti efisiensi bahan bakar pangluhurna nepi ka ngajaga biaya mobil sakumaha low sakumaha layak.

Kumaha Mobil Hybrid Gawé?

Aranjeunna ngalengkepan mobil hibrid ku mesin konvensional sareng motor listrik sareng batré. Aya tilu jinis hibrida anu dianggo dina ragam anu béda.

1. Kandaraan Hibrid Paralel

Ieu mangrupikeun hibrida anu paling terkenal sareng Toyota Prius janten conto anu paling terkenal.

Roda mobil didamel ku tilu cara anu béda. Langsung ngaliwatan mesin, ngaliwatan motor listrik sorangan, atawa duanana sumber kakuatan nu gawé bareng.

Batréna cukup ageung sahingga motor tiasa nyayogikeun kakuatan pikeun mobil kirang langkung 1.25 mil.

2. Range Extender Hybrid Mobil

Aranjeunna nganggo mesin standar pikeun ngahasilkeun listrik pikeun generator listrik pikeun ngeusi batre. Mesin henteu ngajalankeun kendaraan, tapi ngahasilkeun énergi pikeun ngagerakkeun motor listrikna.

nu BMW i3 kalawan Range Extender nyaeta diantara model nu pang populerna. ieu Jazz Honda Hybrid ogé dilengkepan motor listrik pikeun mantuan mesin leutik na konvensional lamun diperlukeun.

Hibrida digolongkeun boh hampang atawa kuat dumasar kana daya batre anu dipibanda.

Kalayan kapasitas batré anu langkung ageung, hibrida anu kuat tiasa langkung tebih tibatan anu hampang anu ngan ukur ngandelkeun listrik.

3. Hibrida plug-in

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, jenis hibrid ieu bisa disambungkeun ka stop kontak listrik pikeun ngeusi batre maranéhanana, sarta ogé bisa dicas bari on pindah.

Éféktif, aranjeunna mangrupikeun perantara antara hibrida tradisional sareng kendaraan listrik lengkep.

Aya seueur pilihan hibrida plug-in anu sayogi sapertos model sapertos BMW 330eMitsubishi outlanderToyota Prius sapanjang Volvo V60.

Komponén Pangpentingna tina Mobil Listrik Hybrid

Mobil gancang pikeun 30,000 dollar

Batré (bantuan) 

Dina kasus kandaraan anu didorong listrik, batré voltase rendah bantu dianggo pikeun ngawasa kendaraan sateuacan batré traksi diaktipkeun sareng ogé nguatkeun komponén aksésori kendaraan.

DC / Konversi DC

Alat ieu ngarobah daya DC tegangan nu leuwih luhur dihasilkeun ku pak batré nu kakuatan sistem traksi kana tegangan handap kakuatan DC diperlukeun pikeun kakuatan asesoris mobil jeung ngecas batré nu dipaké pikeun pamakéan tambahan.

Generator listrik 

Ngahasilkeun kakuatan listrik tina rotasi roda bari ngerem ku mindahkeun tanaga ka batré nu kakuatan traction nu. Kandaraan tangtu gaduh generator motor anu ngalaksanakeun regenerasi sareng fungsi drive.

Motor pikeun traction Electric 

Ku ngamangpaatkeun kakuatan tina pak batré anu kakuatan sistem traction eta kakuatan roda kandaraan urang. Kandaraan tangtu gaduh generator motor anu ngalaksanakeun regenerasi sareng fungsi drive.

Sistim knalpot 

Ieu mékanisme knalpot nu ngidinan gas knalpot mesin kana tailpipe nu. Katalis tilu arah dirancang khusus pikeun ngirangan émisi tina mesin dina sistem pembuangan.

Filler pikeun Suluh 

Aranjeunna ngagantelkeun nozzle tina dispenser bahan bakar kana wadahna kendaraan pikeun ngeusian tanki.

Tangki Bahan Bakar (bensin) 

Tangki ieu nyimpen béngsin di jero kendaraan dugi ka diperyogikeun tina mesin.

Mesin Pembakaran Internal (Spark-dihurungkeun)

Dina tipe ieu konfigurasi, suluh nyuntik boh dina intake manifold atawa dina chamber durukan lajeng gandeng ku hawa. Tungtungna, campuran bahan bakar jeung hawa dihurungkeun kalayan bantuan spark plugs.

Controller pikeun Power Electronics 

Unit ieu ngatur aliran listrik dihasilkeun ngaliwatan batré traction, ngadalikeun laju motor listrik pikeun traction jeung jumlah torsi eta dibangkitkeun.

Sistem Thermo (Tirisan)

Sistem ieu mastikeun yén kisaran suhu operasi pikeun motor, motor listrik, sareng éléktronika listrik ogé bagian-bagian sanés.

The Traction Pack batré 

Nyimpen listrik pikeun dipaké ku motor listrik pikeun traction.

pangiriman

Éta mindahkeun énergi mékanis tina mesin, atanapi motor listrik pikeun ngagerakkeun roda.

Naon ari Hibrida Hampang?

Hibrida hampang umumna kalebet sistem eureun / ngamimitian mesin anu mareuman mesin nalika henteu dianggo.

Hibrida hampang tiasa ngeureunkeun mesin dina kaayaan anu tangtu, dina kaayaan dimana suku supir dicabut tina pedal gas nalika kendaraan masih gerak. Ieu bisa lumangsung nalika slowing turun ka tanda eureun, contona.

Anu henteu dilakukeun ku hibrida hampang nyaéta ngagunakeun motor listrik pikeun ngajalankeun roda kendaraan. Ku alatan éta, teu aya mode sadaya-listrik atawa EV sadia dina hibrid hampang.

Naon Persis téh Full Hybrid?

Kusabab motor listrikna anu langkung kuat sareng bungkus batré anu langkung ageung, hibrida lengkep tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng hibrida hampang sareng seueur deui.

mobil bekas pikeun dijual deukeut kuring

Éta ogé tiasa nganggo motor listrikna pikeun ngijinkeun kendaraan beroperasi sapinuhna listrik pikeun durasi pondok dina laju anu langkung handap. Éta ogé tiasa nganggo motor listrik langkung sering sareng langkung lami pikeun ningkatkeun efisiensi mesin gas.

Sistem hibrid pinuh ogé bisa diwangun pikeun ngidinan mesin eureun nalika nyetir di speeds jalan raya, ilaharna pikeun ngan sababaraha detik dina manteng a, lamun aya cukup kakuatan dina batré pikeun beroperasi hiji motor listrik.

Kusabab aranjeunna ngecas batré dina waktosna, kendaraan nuju dioperasikeun ieu hartosna pareuman leutik sering ieu tiasa lumangsung puluhan kali dina hiji perjalanan.

Parangkat lunak anu diwangun dina mobil ngatur réntétan prosés ieu. Modeu operasi hibrid anu béda, ogé ngecas, katingali dina infotainment atanapi panel instrumen.

Hasilna ngaronjat efisiensi bahan bakar, umumna ku 25 nepi ka 40%, lamun dibandingkeun jeung non-hibrid.

Salaku conto, Toyota Camry LE 2021 kalayan mesin 2.5 liter opat silinder disertipikasi EPA pikeun 32 mpg dina kategori gabungan, 28 mpg kota, sareng 38 mpg di jalan raya.

Hibrida Camry LE 2021 disertipikasi EPA dina 52 mpg kalayan nyetir kota, 51 mpg, ogé 53 mil per galon jalan raya.

Éta mangrupikeun tabungan anu pikaresepeun dina biaya minimal $2,225 pikeun kéngingkeun mesin hibrid.

Tipe béda 0f Hibrida pinuh

Aya seueur jinis sistem hibrida. Sababaraha museurkeun kana kakuatan sareng anu sanésna fokus kana efisiensi. Jinis anu anjeun pilih sanés masalah utama pikeun kalolobaan pembeli mobil hibrid salami kendaraanna cocog sareng saratna sareng nawiskeun tingkat efisiensi bahan bakar.

hibrida anu paralel nyaéta hibrida anu ngagabungkeun mesin listrik jeung motor gas dina ragam anu aranjeunna fungsina babarengan jeung mesin gas disambungkeun langsung ka roda bari narima kakuatan tambahan sakumaha diperlukeun tur ti motor.

Ngaliwatan Jalan Hibrida (TTR) mangrupikeun bentuk hibrida anu paralel dimana mesin gas mangrupikeun supir tunggal tina set roda, sedengkeun motor listrik nganteurkeun énergi ka set kadua, tanpa sambungan mékanis antara as pungkur sareng hareup. . 

Loba Sadaya roda Girang Volvo atanapi BMW hibrida ngagunakeun sistem TTR.

Motor listrik atanapi motor nyetir ngan ukur hibrida Series. Mesin durukan internalna nyayogikeun kakuatan ka generator onboard anu mastikeun yén kakuatan listrik ngalirkeunana. 

Istilah "rentang-dipanjangkeun" EVs mindeng mengklasifikasikan keur kaperluan pamasaran hibrid séri, kawas Chevrolet Volt lila-poho jeung BMW i3 Rex,.

Mobil Hybrid Dipaké Pangalusna 2022: Sumber Listrik

Sadaya hibrida lengkep sareng sababaraha hibrida hampang tiasa nyimpen énergi pikeun motor listrik dina bentuk batré tegangan tinggi. Sababaraha hibrida hampang ngagunakeun tipe séjén alat panyimpen, katelah supercapacitors.

Aranjeunna diturunkeun sumber énergi ti kakuatan tambahan dihasilkeun ku mesin, tapi ogé asalna tina rem regenerative anu ngagunakeun motor listrik pikeun ngalambatkeun kendaraan.

Kusabab motor henteu diperyogikeun pikeun ngadorong kendaraan ka hareup, aranjeunna tiasa ngagunakeunana salaku generator pikeun ngahasilkeun listrik nalika kendaraan ngalambatkeun.

Aranjeunna teras nyalurkeun kakuatan kana batré hibrida, ti mana éta bakal disimpen dugi ka diperyogikeun pikeun nyayogikeun kakuatan kana motor listrik upami diperyogikeun.

Salian ngahasilkeun tanaga listrik, sistem rem regeneratif umumna manjangkeun umur bakes sacara mékanis anu ngirangan frékuénsi sareng biaya padamelan marake.

Kauntungan tina Mobil Hybrid

Ieu sababaraha kauntungan anu paling penting anu aya dina mobil hibrid Ieu sababaraha kauntungan anu paling luhur gaduh mobil hibrid:

1. Friendly Friendly

Salah sahiji kauntungan utama mobil hibrid pikeun kendaraan anu didamel béngsin nyaéta jalanna langkung éfisién sareng nyayogikeun efisiensi bahan bakar anu langkung saé. hejo.

Mesin kembar (mesin béngsin ogé motor listrik) ngirangan pamakean bahan bakar sareng ngabantosan kakuatan énergi kendaraan hibrida.

2. Mangpaat finansial

Seueur insentif sareng sks ngajantenkeun mobil hibrid deui langkung mirah. Tagihan pajeg anu langkung handap unggal taun ogé pangecualian tina biaya kamacetan mangrupikeun hasil tina pengeluaran BBM anu langkung handap.

3. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Ngurangan Gumantungna kana Bahan Bakar Fosil

Mobil hibrida langkung hejo sareng nganggo bahan bakar langkung sakedik pikeun operasi anu hartosna polusi karbon kirang sareng kirang gumantungna kana bahan bakar dumasar minyak bumi. Ieu dina gilirannana mantuan ngurangan biaya béngsin di pasar domestik.

4. Sistim ngerem Regenerative

Unggal waktos anjeun mencét rem nalika nyetir mobil hibrid, éta bakal ngabantosan anjeun ngecas batré anjeun.

Mékanisme internal nyepak pikeun nangkep énergi anu dileupaskeun sareng dianggo pikeun ngeusi batre. Ieu ngurangan lilana sarta kudu eureun ngeusi batre rutin.

5. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Dijieun tina Bahan Cahaya

mobil SUV

Kandaraan hibrida diwangun ku bahan anu langkung hampang, hartosna kirang énergi anu diperyogikeun pikeun beroperasi. mesin téh thinner na kirang weighty na ngurangan pamakean énérgi.

6. Pitulung ti Motor Listrik

Motor listrik ngabantuan mesin durukan internal nalika aya dina prosés akselerasi, ngaliwat, atanapi naek lamping.

7. Mesin Leutik

Mesin béngsin dina kendaraan hibrid biasana leutik, hampang, sareng épisién sabab henteu kedah nyayogikeun kakuatan ka kendaraan.

8. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Otomatis Mimitian sareng Eureun

Dina kandaraan hibrid, mesin pareum nalika mobil teu gerak lajeng dimimitian sanggeus aranjeunna geus dileupaskeun akselerator nu.

Comparatively jeung kandaraan hibrid konvensional, PHEVs bisa disetir pikeun jarak nu leuwih jauh dina speeds gancang. Kandaraan hidrogén sél suluh ngahasilkeun konsumsi énérgi anu langkung sakedik sabab ngan ukur ngaluarkeun hawa haneut sareng uap cai.

9. Listrik-Ngan Drive

Listrik tiasa ngoperasikeun kendaraan hibrida. Biasana ieu kajadian nalika nyetir dina laju anu handap, sapertos nalika kendaraan dianggurkeun dina lampu stopan ogé nalika ngamimitian.

Biasana mesin durukan internal beroperasi dina kecepatan anu langkung luhur, anu hartosna langkung efisien. Ieu ningkatkeun éféktivitas bahan bakar kendaraan anjeun.

10. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Niley Dijual deui langkung ageung

Jeung naékna konstan dina biaya béngsin ngaronjatna jumlah motorists anu opting pikeun kandaraan hibrid. Hasilna, mobil héjo ayeuna gaduh nilai jual anu langkung luhur tibatan rata-rata.

Upami anjeun henteu resep kana kendaraan, anjeun gaduh kamungkinan nawiskeun éta pikeun dijual kalayan harga anu langkung luhur ka para pembeli anu hoyong éta.

Aya seueur kauntungan tina gaduh kendaraan hibrida. Salah sahiji anu anjeun paling ngahargaan nyaéta yén éta tiasa ngabantosan anjeun ngatur belanja anjeun nalika harga gas tetep naék.

Kauntungan sanésna anu henteu katingali nyaéta cara nyetir sareng gaduh mobil hibrida mangaruhan lingkungan. Éta ngirangan gumantungna anjeun kana minyak dumasar karbon jeung ngurangan tapak suku karbon di bumi.

Mobil Hybrid Pangalusna 2022: Kaunggulan tina Mobil Hibrid

Aya sababaraha kalemahan pikeun nyetir kendaraan hibrid, tapi sigana henteu sapertos anu anjeun bayangkeun. Sabalikna sareng kapercayaan umum, hibrida gaduh kakuatan anu sami sareng mobil biasa sareng henteu ngagaduhan masalah nalika nyetir atanapi ngerek gunung.

Mobil gancang pikeun 30,000 dollar

Aranjeunna bakal ngadasarkeun négatip kana jinis bahan bakar hibrida anu dianggo ku kendaraan. Ieu sababaraha kalemahan pikeun kendaraan hibrid:

1. Kurang Daya

Mobil hibrida gaduh mesin mesin kembar. mesin béngsin kakuatan aranjeunna. Sumber utama kakuatan jauh leuwih leutik di kontras jeung mesin nu kapanggih dina mobil kalawan single-mesin, sedengkeun motor listrik boga kakuatan handap.

Kakuatan gabungan duanana biasana kirang ti hiji mesin Powered by gas. Éta sababna cocog pikeun nyetir kota, sanés pikeun laju atanapi akselerasi.

2. Biaya tiasa Tinggi

Kelemahan anu paling penting pikeun gaduh kendaraan hibrida nyaéta yén éta bakal nyababkeun lembang dina saku anjeun. Mobil hibrid tiasa langkung mahal tibatan mobil béngsin standar, sareng aranjeunna tiasa hargana antara $ 5000 sareng $ 1000 langkung seueur tibatan versi biasa.

Tapi, éta tiasa ngimbangan biaya tambahan kalayan biaya operasi anu langkung handap ogé pangecualian pajak.

3. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Penanganan Miskin

Mobil hibrida dilengkepan ku mesin bertenaga béngsin ogé mesin listrik anu langkung hampang sareng batré anu kuat. Hal ieu ngaronjatkeun beurat sarta nyokot spasi dina kandaraan.

Beurat tambahan ngakibatkeun inefficiency énérgi, sarta pabrik ngurangan beurat, nu geus nyababkeun batré jeung motor ngaleutikan sarta kirang rojongan pikeun awak jeung gantung.

4. Waragad Pangropéa Leuwih Mahal

Mesin ganda sareng kamajuan anu tetep dina téknologi ngajantenkeun mékanika nantang pikeun ngalereskeun kendaraan sareng biaya pangropéa langkung mahal. Éta ogé sesah milarian mékanik anu gaduh pangaweruh ieu.

5. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Anu ngabalukarkeun Kacilakaan nyaéta Tegangan Tinggi dina Batré

Upami aya kacilakaan, tegangan anu aya dina batré tiasa fatal pikeun anjeun.

mobil SUV

Aya kamungkinan kasetrum listrik dina kaayaan ieu sareng ieu tiasa ngajantenkeun panyalamat pikeun ngabebaskeun batur sareng supir tina mobil.

6. Biaya Ngaganti Batré Tiasa Mahal

salaku per Héjo Car Laporan Ngagantian batré pikeun kendaraan hibrida jarang pisan. Lamun batré diperlukeun pikeun ngaganti eta bisa jadi ongkosna mahal.

7. Batré pembuangan jeung Daur ulang

Batré nu geus deukeut ka ahir siklus mangpaatna bisa didaur ulang pikeun nimba bahan nu bisa dipaké deui.

Ieu ngaleungitkeun sampah tina bumi. Sanajan kitu, masalah utama jeung daur ulang perenahna dina laju ngumpulkeun pikeun accu kandaraan.

Masalah anu sami aya dina daur ulang batré litium ti alat éléktronik mobile. Sanaos litium 100% tiasa didaur ulang, prosés ékstraksi éta seueur teuing janten berharga sacara ékonomis.

Hal ieu dilakukeun ngan kusabab mandat féderal, sareng / atanapi kusabab alesan anu ramah lingkungan.

8. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Isu sél suluh hidrogén

Ieu salah sahiji mobil hibrid pangalusna dipaké 2022. Sumber hidrogén bisa jadi boh sumber "bersih" kayaning angin atawa tanaga surya, kitu ogé sumber kotor kawas batubara atawa gas alam. 

Ngamangpaatkeun batubara atawa gas alam ngarugikeun kana motivasi ékologis balik ngembangkeun sél kandaraan suluh hidrogén.

Produksi hidrogén mahal sareng sél suluh kedah dieusi deui di stasiun hidrogén. Stasion ieu ngan ukur aya di California sareng caket sareng Toronto.

Kendaraan hibrida idéal pikeun anjeun upami anjeun ngalakukeun seuseueurna nyetir di kota sareng di sekitar kota, sabab anjeun bakal nampi kauntungan anu paling ageung ku ngagunakeun kakuatan listrik, anu sacara efektif henteu aya biaya pikeun perjalanan.

Naha Kuring Mésér Mobil Hibrid Dipaké?

Kami ngagaleuh mobil bekas unggal dintenna, tapi aya deui patarosan pikeun aranjeunna nalika aranjeunna dilengkepan mesin hibrida.

mobil SUV pangalusna dipaké Hybrid Mobil

Ieu hiji hal anu alus éta mobil hibrid - kawas counterparts listrik maranéhanana sabenerna leuwih lembut dina komponén maranéhanana ti mobil konvensional.

Kotak gear CVT anu dioptimalkeun, mesin kirang ngajalankeun, sareng sistem rem regeneratif hartosna ngagem kirang ti kendaraan konvensional.

Para ahli tiasa ngalereskeun batré, sareng perusahaan sapertos Toyota nuju ngurus konsumén hibrida kalayan jaminan anu diperpanjang sareng perbaikan harga tetep.

Aranjeunna hoyong mastikeun yén ideu hibrida henteu nyingsieunan generasi pamilik hibrida salajengna.

Baca ogé:

Mobil Hybrid Leutik pangalusna

1. Toyota Yaris Hybrid (2012-)

  • Harga anyar: PS15,995 - PS20,100
  • Harga dipaké Harga: PS77,000 - PS19,000

Ieu atra pikeun ngagabungkeun lalulintas lokal ramah-kota Éta bébas émisi sareng émisi rendah kalayan diménsi supermini pangleutikna tapi ngan ukur aya hiji hibrida otentik.

Henteu anéh yén éta didamel ku Toyota sareng sayogi dina bentuk Yaris anu mangrupikeun mobil fun ukuran Fiesta anu janten paporit di sakumna dunya.

Salaku hibrida, Prius sami sareng hibrid ngecas mandiri Prius munggaran tapi kalayan téknologi sareng batré anu ditingkatkeun sacara signifikan.

Pek batré NiMH ieu henteu mangaruhan bungkusan interior, atanapi mesin siklus Atkinson 1497cc sareng motor 60bhp babarengan, nyayogikeun 98bhp, laju 62mph dina waktos kirang ti 12 detik ogé 1.2 mil tina nyetir listrik murni.

Éta ogé épisién - urang ngagaduhan 78mpg dina kaayaan dunya nyata, sareng éta mobil kota anu saé anu saé pikeun nyetir sareng gaduh rasa anu padet, padet, sanaos sanés kendaraan anu panas.

Pedalaman futuristik mangrupikeun pas pikeun ngalih ka instrumentasi hibrida sareng T-Spirit nawiskeun interior anu mahal. Mobil anyar anu kasohor Aya seueur pilihan model anu tos dipiboga pikeun dipilih.

2. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Honda CR-Z (2010-13)

  • Harga anyar: PS16,999
  • Harga anu dianggo antara PS3,500 sareng PS9,000.

Teu sakumaha merenah sakumaha anu kasebut Yaris, kumaha oge, teu jadi leutik, dibere sambungan langsung eta boga dua model Honda Palasik, CRX jeung hibrida aslina Insight.

2 + 2 coupe Ieu salah sahiji hibrida paling narik anjeun tiasa mendakan dilengkepan nampilkeun mesin VTEC 1.5 liter anu didorong ku motor IMA Honda bantosan téknologi hibrid sedeng.

Henteu aya Honda anu sanés dina daptar ieu, sabab IMA, dina pamanggih kuring, henteu matak repot. Nanging, CR-Z, sabagéan, kusabab éta mobil anu karasaeun retro dina penangananna sareng mastikeun partisipasi supir.

Henteu ngan ukur keren sareng gancang, tapi ogé dilengkepan kotak gear otomatis, jurus anu handap, sareng lagu anu lega. Kinerja sanes tujuanna, sabab gaduh 124bhp, dina mesin sareng 10.1 detik pikeun ngahontal 62mph.

Karakter CR-Z anu ngadorong seuri di jalan nagara Inggris disababkeun ku panangan anu ramping sareng korsi mobil balap, sareng kakuatan kamampuan motor listrik pikeun nyéépkeun inconsistencies dina pangiriman énergi VTEC.

Émisi sanés anu pangsaéna dina 116g/km sareng teu aya pilihan ngan ukur EV. Nanging, ieu mangrupikeun hibrida anu patut dipésér kusabab kumaha mobilna muncul sareng ngalaksanakeun sareng sanés pikeun kauntungan pajeg atanapi kredensial héjo.

Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Mobil kanggo Kulawarga

1. Toyota Prius (2004-2009)

  • Hargana ayeuna: Dimimitian dina PS23,449
  • Harga Awal: PS4000 - PS8,000 (nepi ka PS29,000 kanggo modél panganyarna)

Ieu salah sahiji pangalusna mobil hibrid dipaké 2022. Aslina, jeung sugan salah sahiji pilihan luhur dipaké lamun Anjeun keur pilari meuli kandaraan hibrida mirah.

Bari téhnologi nu bisa jadi teu jadi éféktif sakumaha klaim awal ngusulkeun, kandaraan solar efisien kalawan kinerja sarupa jeung ukuran bakal merlukeun bahan bakar kirang.

Aya ogé guncangan ngalawan solar sareng larangan nyetir di kota-kota anu aya di tempat atanapi dijadwalkeun pikeun palaksanaan sareng Prius - sahenteuna tetep layak dianggo dina daérah ieu.

Puluhan rébu minicabs sakuliah Britania nyarankeun yén hiji Prius dipaké nyaéta beuli mungkin, sarta maranéhanana kudu taliti meuli Prius dipaké pikeun mastikeun yén éta teu abused sarta dipaké pikeun ngarugikeun.

Kami mendakan hiji anu ngagaduhan langkung ti 250,000 mil. Nanging, ieu hartosna urang kedah mésér modél anu langkung lami kalayan harga anu sami sareng modél 2004 kalayan 70K mil dina jam.

Ulah ngaharepkeun thrills di jalan kumaha oge, kamajuan mulus tur aman pasti. Mun anjeun teu yakin, nyandak minicab ti propinsi.

Model anu langkung énggal anu janten bagian tina Prius patut ditingali kana The 7-korsi Prius Plus, sareng modél plug-in ogé, tapi anu paling berharga nyaéta dina Prius biasa anu populér.

2. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: VW Golf GTE (2015-2017)

  • Harga anyar: PS33,400 - PS35,165
  • harga dipaké: PS13500 - PS24,000

Ieu mangrupikeun salah sahiji mobil hibrida 2o22 anu paling dianggo. Lamun Volkswagen Golf teh template pikeun mobil kulawarga sampurna Mangka éta Golf GTE pasti kudu hibrid idéal?

Hibrida plug-in anu gaduh kakuatan gabungan 200hp tina mesin 1.4 liter TSI sareng batré 8.7kWh anu ngagerakkeun motor listrik sareng drive roda payun.

pangalusna hibrid SUV pickup pangalusna dipaké Hybrid Mobil

The Golf beuratna leuwih ti GTI tapi nahan sababaraha ciri penanganan sporti sarta, kanyataanna, rasa malah leuwih solid alatan beurat tambahan disimpen handapeun korsi pungkur.

3. Lexus CT200h (2011-)

  • Hargana ayeuna: Dimimitian dina PS24,234
  • Harga anu dianggo antara PS77,000 sareng PS31,000

Gagasan pikeun ngaluncurkeun kandaraan bensin 24 liter caket PS1.8K anu nyandak langkung ti 10 detik pikeun pencét 60mph éta sporty tiasa rada kaluar tina bangbarung.

pasar geus slow, kumaha oge, éta geus sabudeureun pikeun jadi lila nu aya nyatu pilihan dina pasaran; Anjeun tiasa manggihan kulit méwah, stereos high-end, sarta sistem navigasi satelit, kumaha oge, aranjeunna sadayana gaduh powertrain idéntik.

Pikeun ngagaleuh anu kadua, Lexus CT200h langkung raos tibatan modél énggal sareng énggal-énggal anu gaduh jarak tempuh rendah nyayogikeun tabungan anu pikaresepeun upami dibandingkeun sareng hibrida sanés.

Entong kéngingkeun klaim anu leuleus Lexus ieu langkung Partridge tibatan premium. 

4. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: BMW 225xe ActiveTourer (2016-)

  • Harga: Dimimitian dina PS33,715
  • Harga dipaké pikeun PS17,500-PS32,000

Ieu mangrupikeun cara ngadamel mobil méwah, premium, sareng kulawarga hibrida sacara efektif. 

Leres yén ActiveTourer 225xe henteu mahal sareng para peminat BMW sigana bakal snied ngeunaan sistem roda-drive hareup jeung diménsi ganjil, tapi kamar ogé Perbaikan, desain, jeung Polandia nu sadayana aya.

Leres kana gaya BMW daptar pilihan panjang sareng mahal sareng peryogi seueur milarian. Bisa ngahasilkeun loba nilai pikeun model dipaké.

Sapertos merek dagang BMW 225xe mangrupikeun jalma-mover fungsional anu tiasa ngalih. Éta bisa ngahontal laju 62mph dina handapeun tujuh detik.

Éta henteu mulus sapertos BMW, tapi. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun hargana, tapi éta masih henteu ngaréspon sareng kabur dibandingkeun sareng 3 Series anu paling tepat. Upami éta masalahna, anjeun tiasa mendakan hibrida 3-seri ogé.

Mobil Hybrid Pangsaéna 2022: SUV Hybrid pangsaéna pikeun Dijual sareng Mobil Crossover

1. Lexus RX450h (2009-2015)

  • Harga anyar: PS44,360 - PS60,971
  • Harga anu dianggo antara PS9,000 sareng PS29,000

pangalusna hibrid SUV pickup pangalusna dipaké Hybrid Mobil

Salah sahiji SUVs munggaran katalungtik cicingeun cruising ngaliwatan London 2003 RX400h ayeuna hibrid PS4,000 sato galak, tapi RX450h leuwih panganyarna masih seger.

Sanajan eta diwanohkeun leuwih ti dina dékade kaliwat, sarta mesin V3.5 6 liter anu kakuatan eta ensures yén kinerja SUV ieu leuwih ti cukup.

Jumlahna aya dua mil kakuatan listrik anu tiasa ngahontal kecepatan dugi ka 25mph ngamungkinkeun RX merek dagangna 'kendaraan ageung naék kana jalma-jalma gerak' ogé ngamungkinkeun motor enol-émisi pikeun mil akhir.

Di jero kabin, trim cocog pikeun SUV kalayan harga PS50,000, tapi éta langkung modern tibatan méwah tradisional.

Sareng langkung saé milih modél anu kirang sporti pikeun masihan kesan kanyamanan ngambang anu anjeun tiasa dibawa sapanjang kendaraan; gantung olahraga , nu ngawengku anti roll aktif, tiasa uing pangalaman nyetir kalayan euweuh kauntungan.

Model SE-L Premium hadir sareng suspénsi hawa. Éta anu paling éfisién dina duanana tapi nambihan tingkat pajeulitna pikeun diungkulan nalika mésér mobil bekas.

All-wheel drive mangrupikeun bagian tina pakét ieu, tapi RX450h sanés mobil off-road, éta langkung seueur ngeunaan stabilitas anu langkung saé dina kaayaan anu paling parah. 

2. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Mitsubishi Outlander PHEV (2014-)

  • Harga anyar: PS36,775 - PS46,060
  • Harga dipaké: PS10,000 - PS30,000

Ieu salah sahiji mobil hibrid pangalusna dipaké 2022. Pikeun lila, ieu dipikawanoh yen Mitsubishi Outlander éta outlier dina widang sadaya roda-drive SUVs.

Sanaos sigana janten Citroen atanapi Peugeot anu kompeten, Mitsubishi anu wijaksana henteu gaduh percikan anu narik para nasabah énggal ka kamar paméran.

pangalusna SUV leutik pangalusna dipaké Hybrid Mobil

Nepi ka 2014, di mana éta bisa meunang ngajakan hirup anyar jeung kauntungan pajeg signifikan anu ngajantenkeun pilihan hibrida anu paling populér pikeun para pembeli anu milari kendaraan anu praktis sareng praktis.

Rumusna basajan. Ku ngahapus korsi pungkur Outlander mangrupikeun hibrida munggaran kalayan mesin plug-in anu parantos janten nami rumah tangga, ngenalkeun PHEV salaku istilah sareng nawiskeun jarak 31 mil anu teu aya suluh tina kelas mobil anu biasana haus.

Kontrol anu nyaman sareng interior anu henteu stres mastikeun yén supir mana waé bakal nyaman dina Outlander PHEV anu dianggo. 

Nyaman numpak di jero jeung di luar kota The Outlander ngalakukeun admirably pikeun SUV nu loba fun nyetir.

Kit kalayan tingkat kinerja anu saé ogé sayogi, tapi éta henteu boros teuing. Kombinasi tina gear ngajalankeun modern dina pakét anggaran mangrupakeun combo unggul tur, evidently.

3. Range Rover P400e (2018-)

  • Harga anyar: PS86,315-PS108,000+
  • Harga dipaké Harga: PS80,000+

Naon anu langkung efisien tibatan Range Rover? Range Rover tiasa ngaku 101mpg sareng layak pikeun BIK anu langkung handap.

P400e nyaéta beurat impressive tina Land Rover urang paling mewah tur substitutes mesin V8 haus pikeun 2.0 liter bensin Ingenium engine. Ogé, 300kg batré sareng motor listrik.

Upami ieu sigana aneh dina lampu tina beurat badag tina versi biasa, anjeun kudu nyaho yén mesin 2.0 liter ieu ngahasilkeun 296bhp.

Mobil Hybrid Dipaké Pangalusna 2022: Praktis Dipaké Mobil Hybrid Estates

pangalusna Mobil Hybrid Dipaké

1. Toyota Auris Touring Sports (2013-2018)

  • Harga anyar: PS20,000 - PS28,000
  • Harga dipaké Harga: PS10,000 -PS23,000

Ieu naon ngajadikeun ieu modél Auris Touring Olahraga, Modél estate leutik, dilengkepan nu hadir kalawan Hybrid Synergy Drive misalna hiji mesin intriguing.

Henteu aya anu ngabédakeun antara Auris sareng Prius dina hal téknologi; duanana mibanda mesin bensin 1.8 liter kalawan kamampuhan EV jarak pondok tur transmisi CVT sarta efisiensi bahan bakar naekeun sarta kinerja anu comparable jeung mesin solar 2.0 liter dina kandaraan sarupa dina ukuranana, tapi teu kalawan émisi.

Wewengkon dimana Auris triumphs aya dina spasi. 

Sorana pikaboseneun, sareng leres-leres, éta. Éta mobil kulawarga anu praktis sareng, sami sareng Prius, éta ngan ukur jalan. Motor listrikna, kitu ogé rem régeneratif, nurunkeun biaya ngalayanan sareng ningkatkeun umur kendaraan sacara umum.

Baca ogé:

2. Mobil Hibrid Pangalusna 2022: Kia Optima Sportswagon PHEV (2017-19)

  • Harga Anyar: Ti PS33,000
  • Harga dipaké: PS17,000- PS28,000

transformasi Kia tina anggaran Mazdas Koréa anu rebadged, mun sleek, aspirational, sarta unik bisa dihartikeun dina Stinger na Sportage na kumaha oge, Optima quietly ditawarkeun revival dina pragmatis, imah kulawarga ramah-anggaran. Ieu salah sahiji mobil hibrida pangalusna dipaké. 

pangalusna Mobil Hybrid Dipaké

Éta ngajantenkeun langkung sporti sareng langkung alami pikeun nyetir. Sanajan kitu, éta teu impressive; 62mph bisa dihontal dina ngan 10 menit.

Klaim ékonomi anu langkung ti 170mpg henteu gampang dipercaya atanapi dihontal. Sanajan kitu, 33g/km CO2 mangrupakeun jaminan BIK pisan low.

Pindah ka hareup, rentang murni EV ngeunaan 30 mil mangrupa faktor di Kamampuhan Optima HPEV, nu patut katingal a.

Éta ogé disayogikeun ku garansi tujuh taun standar industri, anu hartosna aranjeunna nutupan mobil bekas salami kendaraan énggal.

Kami ngarepkeun tulisan ieu ngeunaan mobil hibrida pangsaéna 2022 tiasa ngabantosan anjeun. Saé pikeun ninggalkeun koméntar sareng bagikeun tulisan ieu ka batur. Ogé, anjeun kedah mertimbangkeun ngalanggan, ku kituna, kami bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan tulisan énggal. 

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *