Mobil Olahraga Murah Pangsaéna sareng Terpercaya 2022 Kalayan Harga sareng Poto

- Mobil Olahraga Murah 2022 -

Nalika ngaapresiasi hal-hal leutik dina kahirupan, nyetir jalan raya dina mobil anu saé caket luhureun daptar. Sababaraha kandaraan bisa cocog thrill na exhilaration tina mobil sport. Tina pagelaran anu pantes pikeun lagu dugi ka penampilan anu pikaresepeun sareng penanganan anu seukeut.
 
Saacanna kantos aya rupa-rupa mobil olahraga dina titik harga anu murah, anu sadayana nganteurkeun pikagumbiraeun anu sami, upami henteu langkung saé tibatan, mitra anu langkung mahal.
 
mobil olahraga mirah
 
Anjeun parantos sumping ka tempat anu sampurna upami anjeun kantos hoyong Mobil Olahraga Murah tapi henteu kantos percanten yén éta cocog sareng anggaran anjeun.
 
Dumasar kana data penjualan sareng harga CarMax ti 1 Pebruari dugi ka 31 Juli 2022, kami parantos nyiapkeun daptar mobil olahraga murah pangsaéna pikeun konsumén 2022 pikeun ngabantosan anjeun ngahususkeun pilihan anjeun.
 
Rata-rata harga CarMax pikeun tiap mobil ieu kirang ti $30,000. 1 Punten émut yén biaya sababaraha kendaraan ieu tiasa ngaleuwihan harga rata-rata kusabab taun modél khusus sareng konfigurasi motong anu langkung luhur.

Milarian Mobil Olahraga Murah 2022 Sadia kanggo Dijual?

Loba jalma lamunan ngeunaan nyetir mobil gancang di jalan pungkal. Nanging, impian seueur jalma pikeun gaduh mobil sport tetep impian pipa kusabab biaya tinggi sareng teu praktis tina kendaraan sapertos kitu.
 
Sanajan kitu, aya plethora of affordable mobil sport anyar jeung secondhand sadia nu bakal nyugemakeun pangjurung Anjeun pikeun speed tanpa megatkeun bank.

Ieu sababaraha mobil olahraga anu bakal masihan anjeun perjalanan anu saé tanpa ngarusak bank. Urang bakal nguji kandaraan olahraga anyar panggancangna dina $ 30,000, kitu ogé mobil olahraga panggancangna dipaké dina $ 20,000 jeung $ 15,000, masing-masing.

Ieu mangrupikeun kendaraan anu paling gancang sareng paling murah:

Mobil Olahraga Murah Pangalusna 2022 Dina 10k

1. Ford Mustang

mobil olahraga mirah

Salaku kandaraan olahraga panggancangna jeung paling affordable, Ford Mustang nyokot rengking luhur. Éta ogé gaduh Skor Kualitas iSeeCars pangsaéna tina 8.8 tina 10, nempatkeun éta caket luhureun daptar mobil olahraga anu paling diandelkeun.
 
A 2.3 liter turbo engine opat-silinder kalawan 310 horsepower sarta transmisi manual genep speed nyaéta standar dina Mustang.
 
Lamun dipasangkeun jeung transmisi otomatis 10-speed pilihan, mesin entry-level bisa nyepetkeun ti enol nepi ka 60 mph dina 5.1 detik sarta ngahontal speed pangluhurna 121 mph.
 
trims luhur kalawan mesin V5.0 8 liter boga akselerasi malah leuwih gancang sarta speeds luhur luhur, kawas Ford Mustang GT, nu ngahontal 60 mph dina 3.5 detik sarta ngahontal speed maksimum 180 mph.
 
A anyar Ford Mustang pikeun dijual dimimitian dina harga rata-rata $25,697.

ogé:

Mustangs 2018-2019 janten standar sareng mesin 310-horsepower turbocharged 2.3L opat-silinder sareng transmisi manual genep-speed sareng kontrol peluncuran pikeun akselerasi anu langkung gancang.

Ngaronjatkeun ka 2017-2019 Mustang GT sareng GT Premium sasmita muka konci mesin 5.0L V8 kalawan pilihan Active Valve Performance Exhaust System pikeun kakuatan leuwih jeung catetan knalpot throatier. Sadaya trim dasar Mustang 2017-2019 gaduh campuran alat standar anu pikaresepeun, kalebet:
  • roda aluminium 17 inci

  • Opat arah korsi supir adjustable sacara manual

  • AC manual zona tunggal

  • Sistim infotainment 4.2 inci

  • Dua port USB ngecas pinter

Teu perlu méakkeun loba duit pikeun meunang kana mobil olahraga. Naha anjeun milarian kagancangan, gaya, atanapi status, aya seueur pilihan anu saé pikeun dipilih.
 
Daptar ieu ngawengku sagalana ti luhur-handap dua-seaters ka sedans olahraga opat-panto ka hatchbacks panas, jadi aya hal pikeun anggaran jeung gaya hirup dulur urang.

2. Alpine A110

Ieu ogé puncak daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

mobil olahraga mirah
 
Unggal komponén utama tina Alpine A110 pangalaman nyetir.
 
Tina kakuatan turbocharged mesin nepi ka poise immersive jeung panache tina penanganan-revolves sabudeureun kecap F: fun.
 
Éta nyababkeun petualangan hirup sareng jalan anu henteu saingan, sareng gaduh dinamika anu ngan ukur bakal tumbuh dina sayang anjeun nalika anjeun langkung seueur diajar ngeunaan éta.
 
Nalika anjeun ngabedah mobil, anjeun bakal perhatikeun yén éta gaduh awak sadaya-aluminium sareng gantungan ganda-wishbone dina dua tungtung.
 
Urang ilaharna ningali duanana ukur dina supercars, sarta aranjeunna ngabantu dina rarasaan Alpine opat-silinder jauh leuwih loba tibatan jumlah bagianna.
 
A110 S, anu sumping engké, ningali paningkatan kakuatan tina 252 ka 288bhp.

Langkung Rincian Ngeunaan Alpine A110

Kitu ogé gantung kuat tur rem badag, tapi éta dasar A110 tetep amis, mesin leuwih ngalakonan pikeun nyetir jalan.
 
Rupa-rupa édisi khusus, sapertos Legende GT anu mewah, ogé nembé sumping, tapi A110 asli tetep kagum urang.

Malah diantara mobil olahraga affordable, éta jarang manggihan mobil jadi dedicated ka involvement supir.

Jadi singularly éféktif dina eta; panungtungan waktu éta meureun Toyota GT86 di 2012, mobil nu urang ogé masihan rekomendasi bintang lima pikeun kabugaran pangluhurna na keur nyusu sungsum kaluar unggal mil.

A110 leuwih gancang, leuwih lincah, exuberant, sarta pamustunganana leuwih nikmat. Pantes a standing ovation.

3. Dodge nangtang

Ieu ogé puncak daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

mobil olahraga mirah
 
Dodge Challenger dua-panto coupe, mobil otot Amérika, asalna di kadua.
 
Kalayan Skor Kualitas iSeeCars 7.8, éta mangrupikeun salah sahiji mobil olahraga anu pangsaéna dina pasaran. Mesin genep silinder 3.6 liter anu kuat sareng 303 horsepower mangrupikeun standar dina Challenger brawny.
 
Challenger standar nyepetkeun ti 0 dugi ka 60 mph dina 5.3 detik sareng tops kaluar dina 156 mph.
 
Potongan SRT anu langkung luhur kalebet mesin V8 anu langkung kuat, sapertos 5.7 liter Hemi V8 kalayan 375 tenaga kuda, 6.4 liter Hemi V8 sareng 485 tenaga kuda, atanapi 717-tenaga kuda supercharged 6.2 liter V8.
 
Mesin anu langkung kuat ieu tiasa nyepetkeun ti 0 dugi ka 60 mph dina waktos 3.5 detik. Harga rata-rata a anyar Dodge nangtang pikeun diobral nyaeta $ 23,994.

Langkung lengkep ihwal Dodge nangtang

Mobil ieu, numutkeun produsén mobil, ayeuna mangrupikeun mobil otot panggancangna sareng pangkuatna di dunya.
 
Challenger bakal ngahontal 60 mph dina 3.25 detik berkat supercharged 6.2 liter Hemi high-output V-8 anu nganteurkeun 807 tenaga kuda.
 
Ieu Super Stock saparapat-mil waktos di dragstrip nu bieu 10.5 detik dina 131 mph.

Bari inohong ieu teu cukup cocog jeung 840 horsepower tina SRT Siluman, nu screamed ka 60 mph dina 2.3 detik, sahingga mobil produksi panggancangna dina waktu éta.

Nu anyar nangtang SRT Super Bursa gancang ti antek poék Dodge salajengna, éta Nangtang SRT Hellcat Redeye, nu boga 797 horsepower.

4. Chevrolet Camaro

Ieu ogé puncak daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

mobil olahraga mirah
 
Chevrolet Camaro, dubbed "mobil olahraga everyman urang," asalna di katilu. Kalayan skor kualitas 7.9, éta ogé mobil olahraga kadua pangsaéna sacara umum.
 
The turbocharged dasar 2.0 liter engine opat-silinder dina Chevy Camaro ngahasilkeun 275 horsepower sarta speeds up ti enol nepi ka 60 mph dina 5.4 detik, kalawan speeds luhur 155 mph.
 
Aya ogé mesin anu langkung kuat kalayan akselerasi anu langkung gancang, sapertos V3.6 6 liter sareng 335 tenaga kuda anu tiasa angkat tina enol dugi ka 60 dina lima detik, V355 6.2 liter 8-horsepower anu tiasa angkat ti enol dugi ka 60 dina opat detik.
 
V6.2 8 liter anu pangkuatna sareng 650 tenaga kuda tiasa angkat ti enol dugi ka 60 dina 3.5 detik. Harga rata-rata a Chevrolet Camaro anyar pikeun diobral nyaeta $ 24,590.
 
mobil otot ieu konsistén dikirimkeun kinerja beredar ti rupa-rupa karéta kakuatan sarta konfigurasi saprak 1967, sarta model ayeuna aya iwal.

Langkung lengkep ihwal Chevrolet Camaro

Kabéh standar 2017-2019 Camaros hadir kalawan turbocharged 275-horsepower 2.0L engine opat-silinder. Sanajan V6 na V8 varian sadia sakumaha tingkat motong naek.
 
Dina vérsi dasar ti 2017 dugi ka 2019, suspénsi olahraga mandiri roda opat standar nyayogikeun perjalanan anu mulus sareng dinamika nyetir responsif pikeun nyerang jalan atanapi lagu.
 
Fitur di handap ieu mangrupikeun standar dina dasar Camaro 2017LS 2019–1:
  • roda aluminium 18 inci

  • Setir datar-handap dibungkus kulit

  • Pamilih mode supir sareng tilu modeu

  • Pintonan layar rampa tujuh inci

  • Konektipitas Bluetooth

5. Porsche 718 Boxster & Kayman

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah.

mobil olahraga mirah
 
718 mangrupikeun kandaraan olahraga pertengahan mesin paling komprehensif di pasar, bahkan sareng mesin bensin turbo opat-silinder leutik.
 
Kaprihatinan ngeunaan cara engkol mobil ayeuna dihurungkeun parantos disiarkeun tina sababaraha sumber ti saprak 2016, sareng aranjeunna tungtungna ngabujuk Porsche pikeun mawa deui mesin datar genep pikeun modél GTS.
 
Henteu paduli naha éta dikuatkeun ku mesin opat atanapi genep silinder, Boxster sareng Cayman sok janten mobil olahraga anu saé.
 
Opat-silinder 2.0-liter jeung 2.5-liter turbo fours datar nu ieu nempatkeun kana layanan dina mobil di 2016 Drew loba flak pikeun sounding toneless.
 
Leungit smoothness, crispness respon, linearity, sarta rentang operasi, sarta kurang murni banding supir urang terang Porsche pikeun.

Ogé dina Porsche 718 Boxster & Cayman

Porsche engké ngabalikeun mesin 2.0 liter mobil pikeun patuh WLTP sareng ngenalkeun Boxster sareng Cayman T, anu henteu ngaréspon nyababkeun kaayaan anu parantos kontroversial.
 
Dina 2019, Porsche revived a naturally aspirated datar-genep engine, dina salah sahiji industri paling kaduga U-péngkolan dina mémori panganyarna.
 
Ieu mangrupikeun mesin anu saé dina standar naon waé-éta didasarkeun kana mesin 3.0 liter ti 992 911, ngan ukur langkung ageung sareng tanpa turbos-tapi transmisi manual panjang-geared anu dipasangkeun sareng éta henteu cocog sareng anu sakuduna.
 
Butuh mobil tina hiji-hiji-generasi brilliance dinamis pikeun ngéléhkeun 718, nu praktis, kantos-ngalibetkeun nyetir, sarta loba gancang sanajan dina kedok opat-silinder.

6. Subaru WRX

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

 
nu Subaru WRX mangrupakeun fun-to-drive sedan olahraga kalawan kinerja mobil rally jeung standar sadaya roda drive.
 
Mesin opat silinder 268-hp turbocharged 2.0L sareng transmisi manual genep-speed standar ngamungkinkeun anjeun pikeun berinteraksi sareng unggal shift gear dina versi 2017-2019.
 
Dasar WRX 2017-2019 nganteurkeun gancang, ti enol dugi ka 60 mph dina 5.2 detik (nurutkeun produsén nalika énggal).
 
mobil sport Subaru Ieu alternatif praktis tur nyaman keur excursions jalan sabtu minggu, kalawan 12 suku kubik gudang jeung 35.4 inci legroom pungkur-korsi.

Langkung Rincian dina Subaru WRX

nu dasar 2017-2019 WRX ngawengku fitur di handap ieu salaku standar:
  • Setir dibungkus kulit datar-handap

  • Performance-design korsi hareup kalayan pangaluyuan jangkungna supir

  • panutup pedal aluminium-alloy

  • Sistem kontrol iklim otomatis

  • Konektipitas Bluetooth

Subaru WRX anu dilengkepan ku pakét RS mangrupikeun cara anu saé pikeun nguriling dina usum naon waé, dina jalan raya anu melengkung atanapi sisi jalan, atanapi ngagulung sisi gunung.
 
Ayeuna, vérsi ieu anu kami uji nyaéta vérsi WRX anu lempeng, kirang gila dina kamampuanna tibatan modél WRX STI anu topping.
 
Sanajan kitu, pikeun pamakéan sapopoé, Subaru WRX dilengkepan pakét RS mangrupa jalan gede pikeun leumpang di jalan raya melengkung atawa sisi jalan,

7. Hyundai Veloster N

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah.

mobil olahraga mirah
 
nu Hyundai Veloster N Hot Hatch, nu mangrupa édisi-kinerja tinggi tina Hyundai Veloster, rengking kaopat. Mesin 2.0 liter turbocharged Hyundai Veloster N ngahasilkeun 275 horsepower.
 
Bari transmisi manual standar, transmisi otomatis dual-clutch dalapan speed sadia pikeun tambahan $1,500.
 
Hyundai Veloster N nyepetkeun ti 0 nepi ka 60 mph dina 5.5 detik sarta tops kaluar dina 155 mph.
 
Veloster N ieu, salian gancang sareng ngahibur pikeun nyetir, ngagaduhan kamar koper langkung ageung tibatan mobil olahraga normal kusabab gaya awak hatchback na. Harga rata-rata Hyundai Veloster N anyar pikeun dijual nyaéta $27,652.

Ogé Ngeunaan Hyundai Veloster N

Veloster N Hatch panas, nu mangrupa édisi-kinerja luhur tina Hyundai Veloster, rengking kaopat.
 
Mesin 2.0 liter turbocharged Hyundai Veloster N ngahasilkeun 275 horsepower.
 
Bari transmisi manual standar, transmisi otomatis dual-clutch dalapan speed sadia pikeun tambahan $1,500. Hyundai Veloster N nyepetkeun ti 0 nepi ka 60 mph dina 5.5 detik sarta tops kaluar dina 155 mph.
 
Veloster N ieu, salian gancang sareng ngahibur pikeun nyetir, ngagaduhan kamar koper langkung ageung tibatan mobil olahraga normal kusabab gaya awak hatchback na.
 
Harga rata-rata Hyundai Veloster N anyar pikeun dijual nyaéta $27,652.

8. Mazda MX-5 Miata

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah 2022.
 
 
Mazda MX-5 Miata roadster dua-korsi nyokot tempat kalima.
 
The Miata speeds up ti 0 nepi ka 60 mph dina 5.7 detik sarta ngabogaan speed pangluhurna 135 mph.
 
Ieu ngan hadir kalawan mesin opat-silinder 2.0 liter nu ngahasilkeun 181 horsepower sarta 151 pound-suku torsi. Ogé meunang mileage gas hébat, kalawan 26 mpg di kota jeung 35 mpg on interstate nu, nu alus keur kelas mobil olahraga.

Harga rata-rata anyar Mazda MX-5 Miata pikeun dijual nyaéta $26,551. Mazda MX-5 Miata mangrupikeun kandaraan olahraga dua korsi anu paling laris di dunya, sareng Mazda ngaharepkeun pikeun ngajaga rekor éta dina 2020.

Ngaronjatkeun Miata pikeun ngalakukeunana, sedengkeun éta sanés refresh pertengahan siklus pinuh. Ieu mangrupikeun parobihan anu langkung halus anu kedah pikaresepeun pikeun calon klien anyar.

Langkung lengkep ihwal Mazda MX-5 Miata

Pemantauan titik buta kalayan waspada lalu lintas pungkur, dukungan rem kota pinter, sareng sistem peringatan keberangkatan jalur mangrupikeun fitur kaamanan i-Activsense énggal pikeun 2020.

Barang-barang éta ayeuna kalebet alat standar dina tingkat motong Sport. Badging Mazda anu diropéa, tipografi énggal, sareng desain fob konci énggal ogé kalebet.

Harga 2020 Miata parantos naék sapanjang papan. Potongan Olahraga tingkat éntri sareng transmisi manual bakal ngajantenkeun anjeun $ 26,580.
 
Model 2019 ngagaduhan harga awal $25,730. Ieu henteu kalebet biaya tujuan $ 920 ($ 965 pikeun warga Alaska). Pangiriman otomatis nambihan $ 1,350 kana harga, nyababkeun total $ 27,930.

9. Kompetisi BMW M2

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

mobil olahraga mirah
 
Nepi ka peluncuran panganyarna tina M2 CS tambahan-husus, Kompetisi BMW M2 éta hijina model M2 sadia di Inggris.
 
Henteu aya waktos anu tinggaleun dugi ka produksi M2 BMW réngsé dina taun ieu.
 
Nalika éta, éta bakal maksa mobil anu nembe mekar janten salah sahiji mobil M anu pangsaéna dina taun-taun ayeuna pikeun kaluar tina panggung.
 
Aranjeunna ngaluncurkeun Kompetisi m2 dina taun 2018, model-turbo lempeng-genep model saméméhna diganti ku straight-genep turbocharged kembar kalayan kode mesin awalan M Divisi 'S'.
 
mesin nyadiakeun kanaékan signifikan dina kinerja sarta responsiveness pikeun M2, Sanajan rada detuned dibandingkeun jeung M3 gedé jeung M4 model nu dibagikeun eta.

Langkung lengkep ihwal BMW M2 Kompetisi

Sakeupeul tweak kana chassis sareng gantung hartosna ayeuna langkung seukeut sareng langkung dikawasa dina jalan Inggris anu butut tibatan sateuacanna.
 
Nalika BMW M ngaluncurkeun M2 CS dina ahir taun 2019, éta kahiji kalina kendaraan pangleutikna perusahaan nampi desain ulang anu ketat.
 
CS oge M2 munggaran kalayan damping adaptif jeung ban 'cup', sarta aranjeunna ngaronjat kakuatan ka 444bhp panon-popping.
 
mobil téh bruiser nyata, dipak kalawan sikep mobil otot sarta pang luhur lagu poé nanganan smarts.
 
Tapi éta ogé mahal pisan, sareng sanaos pikaresepeun, éta sanés béntés, mobil kinerja dina jalan anu tiasa diadaptasi anu bakal nyetir BMW ka luhur bagan ieu.

10. Toyota 86

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah.
 
 
nu Toyota 86, nu mechanically ampir identik jeung Subaru BRZ, rengking katujuh.
 
Penampilan luarna, bahan interior, harga, sareng sakedik bédana tuning gantung antara Toyota 86 sareng Subaru BRZ sadayana béda-béda.
 
Toyota 86, salaku hasilna, boga rada laun 0-60 waktu 6.4 detik sarta speed luhur 140 mph. A anyar Toyota 86 pikeun dijual dimimitian rata-rata $28,826.
 
Saatos peluncuran éta 2018 Subaru BRZ, Toyota geus rada jempé. Sabalikna sareng anggapan umum, ieu sanés sadayana pikasieuneun, sabab Toyota hoyong mastikeun yén 86 énggal sanés ngan ukur sambel BRZ anu sanés.

Kami panasaran terang naon anu bakal ngabédakeun BRZ sareng 86, sakumaha dilaporkeun ku Best Car Web sabab bakal ngawangun aranjeunna dina jalur perakitan anu sami.

Langkung lengkep ihwal Toyota 86

Sanajan gawé bareng produksi, Présidén Toyota Akio Toyoda ngarahkeun tim desain na "nyieun bédana kinerja ti BRZ".

Hasilna, perkenalan varian Toyota sigana bakal ditunda dugi ka taun payun.

Sapertos sateuacana, Toyota bakal gaduh desain luar anu sami sareng pasangan Subaru na. Parobihan leutik dina profil bemper hareup sareng lampu kombo pungkur tiasa ditingali upami anjeun neuteup sacara ati-ati.

Salian ti éta fitur, badge mangrupikeun hiji-hijina fitur anu ngabédakeun.

Henteu pasti naha parobihan ieu bakal ngajantenkeun 86 pakét anu béda-béda, tapi écés yén duanana mobil masih ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngeruk craving pikeun mobil olahraga roda pungkur anu murah.

11. Lotus Elise Olahraga

mobil olahraga mirah
 
nu Lotus Elise mangrupikeun mobil anu saé pikeun nyopir upami anjeun dina wanda.
 
Aya pancén nanaon sarua lamun datang ka immersing supir dina prosés mékanis.
 
Ieu ciri salah sahiji chassis pangalusna-penanganan di dunya sarta setir unassisted beredar, sarta lamun hoyong hateup sarta sababaraha luxuries, aya ngan saukur nanaon comparable.

Lotus ieu, di sisi anu sanés, nuju mangtaun-taun sareng parantos mahal pisan dina taun-taun engké.

Taun ieu (2022) bakal janten taun ahir mobil di pasar, sareng olahraga 240 Edition ahir bakal nandaan tungtung 25 taun ngajalankeun Elise. Harga naroskeun sakitar £ 45,000, sareng kami ngarepkeun produksi bakal dibungkus sateuacan usum tiis.

Langkung rinci ngeunaan Lotus Elise Olahraga

Mahal? Sumuhun. Dikompromi? Leres pisan. Cacat Elise gampang ditingali nalika anjeun resep kana analogi anu indah, tindakan taktil pikeun nyetir éta.
 
Elise bakal salawasna exquisite dina inti na. Kalawan napas bated, urang ngarepkeun datangna Emira.
 
Kendaraan olahraga anu paling murni sareng praktis di pasar tetep janten salah sahiji pangalaman nyetir anu paling pikaresepeun anu aya dina harga naon waé.
 
Elise Sport 220 ngagabungkeun kelincahan, kakuatan, kasaimbangan, sareng komunikasi kana hiji éksprési kompak tina kasenangan nyetir murni, ngawangun seueur atribut Elise anu diakui.
 
Ieu Elise Sport 220 kauntungan tina sababaraha upgrades nu ngahasilkeun salajengna 10 réduksi massa kg.

Langkung seueur ngeunaan Lotus Elise Sport

Dimimitian ku pioneering, chassis aluminium kabeungkeut nu weighs ngan 68kg. 8.7 kg disimpen berkat redesigned, panel kerang hareup torek jeung apertures lega pikeun cooling hadé.
 
Pikeun ngahemat 0.3 kg, pungkur mobil ayeuna gaduh dua klaster cahaya tinimbang opat, ngahijikeun lampu mundur sareng kabut sareng ningkatkeun lebar visual.
 
Mékanisme gearshift aluminium anu kakeunaan ngahémat 1kg bari nyayogikeun parobihan gear anu langkung gancang, langkung tepat, sareng intuitif.

12. Fiat 124 lancah

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

mobil olahraga mirah
 
Fiat 124 lancah rounds kaluar daptar, babagi chassis sarta loba underpinnings na kalawan Mazda Miata.
 
A 160-horsepower kakuatan Fiat 124 Spider turbocharged 1.4 liter engine opat-silinder. Transmisi manual genep-speed sareng drive roda pungkur standar, kalayan pilihan transmisi otomatis genep-speed.
 
124 Spider nyepetkeun ti 0 nepi ka 60 mph dina ngan 6.9 detik. The harga rata-rata hiji Fiat anyar 124 lancah nyaeta $ 22,548.
 
Nalika Mazda sareng 124 Spider ngabagi seueur arsitéktur anu sami, penampilan Fiat rada béda.

Rincian langkung seueur ngeunaan Fiat 124 Spider

Gemblengna, éta 5 inci langkung panjang, sareng seuseueurna panjang tambahan asalna tina overhangs hareup sareng pungkur.
 
Aranjeunna dumasar kana styling on Pininfarina urang saméméhna 124 Lancah, nu dirancang jeung diwangun di Italia.
 
Di jero, desainna sami sareng Miata, langsung ka sistem infotainment sareng setir, tapi Fiat nambihan lapisan kualitas ku ngagentos plastik Miata kalayan bahan sentuhan lemes anu langkung saé.
 
Mesinna mangrupikeun bédana anu paling penting antara dua kendaraan.

Langkung seueur ngeunaan Fiat 124 Spider

Fiat ngabogaan single-overhead-cam, mesin turbocharged 1.4 liter 4-silinder nu ngahasilkeun 160 horsepower sarta 184 pound-suku torsi, nurutkeun Fiat-Chrysler.
 
1.4 liter teu cukup efisien salaku mesin Mazda, sanajan ukuranana leuwih handap.
 
Nya meunang 25 mpg di kota, 36 mpg di jalan raya, jeung 29 mpg digabungkeun jeung transmisi otomatis jeung 26/35/30 mpg jeung transmisi manual.
 
Sedengkeun duanana model Miata skor 30 mpg digabungkeun.

13. Toyota GR Supra

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah.

mobil olahraga mirah
 
Naha Toyota Supra mangrupikeun mobil énggal anu paling ditunggu-tunggu? Sigana.
 
Mobil sport kawentar Toyota tungtungna balik deui ka Inggris saatos dua dasawarsa hiatus.
 
Tapi sigana mah klasik ieu bakal dihirupkeun deui upami teu aya kerjasama sareng BMW, ti mana aranjeunna ogé. dimekarkeun Z4 anyar.
 
Hasilna, di handapeun tampilan Supra anu pikaresepeun, anjeun bakal mendakan mesin buatan Bavarian, platform, transmisi, diff leueur, listrik, sareng seueur switchgear.

Toyota GR Supra

Mangkaning, Supra suksés ngukir identitas dinamisna anu béda lamun datang ka nyetir.
 
Suspensi Supra, setir, sareng tuning diferensial sadayana has, dimana Toyota nganggap Porsche 718 Cayman - tinimbang Z4 - janten pesaing utama na.

Toyota, di sisi séjén, teu narik punches nanaon. Sareng, ku sababaraha cara, éta Supra mangrupikeun mobil olahraga anu langkung saé.

Bisa jadi teu sarua jeung purity penanganan Porsche sarta kasaimbangan, tapi datang deukeut.

Langkung lengkep ihwal Toyota GR Supra

Mibanda naek pisan leuwih supple, mesin smoother tur leuwih characterful, tur mangrupakeun tebih basajan hirup kalawan dina dasar poean.

Samentara éta, pikeun maranéhanana anu manggihan tag harga £ 50,000-tambah saeutik teuing. Toyota nembe ngarilis opat-silinder saeutik kirang mahal, versi 2.0 liter mobil.

Anu nanganan malah tiasa nyandak kauntungan tina karinganan relatif mesin anu langkung alit.

14. Mini Cooper Countryman

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

mobil olahraga mirah
 
Opat panto Mini Cooper Countryman mangrupa mobil olahraga praktis sejen, ngagabungkeun kinerja turbocharged jeung kanyamanan interior.
 
dasar Model Cooper gaduh turbocharged 1.5L engine tilu-silinder kalawan 134 horsepower sarta 162 pound-suku torsi, Tapi anjeun bisa ningkatkeun ka 189-horsepower 2.0L opat-silinder Cooper S atawa 228-horsepower 2.0L opat-silinder John Cooper Works Vérsi.
 
Dina vérsi 2017-2019, transmisi manual genep-speed sareng drive roda hareup standar, sedengkeun transmisi otomatis genep sareng dalapan kacepetan sayogi.

Leuwih jéntré ngeunaan Mini Cooper Countryman

ALL4 sadaya roda drive sayogi dina Countryman 2017-2019 pikeun traction sadaya-musim.
 
The Countryman boga cukup rohangan pikeun alat kémping jeung klub golf, kalawan 17.6 kaki kubik ruang kargo tukangeun korsi pungkur jeung 47.6 kaki kubik jeung korsi pungkur narilep handap (model 2017-2019).
 
Éta kalebet fitur-fitur ieu salaku standar dina Mini Cooper Countryman 2017-2019:
  • Hateup bulan

  • upholsteri leatherette

  • Rearview monitor

  • Sensor parkir tukang

  • Kamampuhan Apple CarPlay (2018–2019 wungkul)

Langkung lengkep ihwal Mini Cooper Countryman

Mini Cooper S Countryman All2021 4 langkung imut tibatan karanjang anak anjing, kalayan lampu sorot panonna bug, seuri kurang ajar, sareng lampu tukang anu diideuan ku Union Jack.
 
Di tukangeun éta luar anu lucu nyaéta interior anu heran anu elegan, ogé langkung seueur rohangan tibatan anu anjeun ngarepkeun tina merek anu namina aranjeunna dihubungkeun sareng sakedik.
 
Countryman nyiptakeun kesan munggaran anu saé, tapi ngagali langkung jero sareng anjeun bakal mendakan éta jauh tina sampurna.

15. BMW Z4 M40i

Dina tés grup panganyarna, top-of-the-line BMW Z4 M40i ngéléhkeun Porsche 718 Boxster T.

Sanajan urang manggihan yén éta téh kirang tenang, incisive, sarta seukeut-penanganan ti Boxster, testers kami muji eta pikeun Perbaikan, kuat tur gancang mesin genep lempeng, sarta ngahukum speed garis lempeng.

Kanyataan yén éta gaduh rasa anu béda tina karakter jalan-juang nambihan daya tarik BMW.

Galur-urutan anu langkung luhur tina 718, di sisi anu sanés, nawiskeun anu langkung murni, langkung pikaresepeun pikeun kendaraan olahraga anu mampu.

Inpo nu langkung lengkep ihwal BMW Z4 M40i

sedengkeun BMW nawarkeun loba thrills, éta teu ampir garing sakumaha sababaraha torek, pesaing leutik di kelas ieu salaku alat precision.

Kusabab 2003, BMW Z4 parantos aya dina tilu musim di jalan urang.

Kalayan datangna Porsche Boxster sareng Audi TT, ogé Mercedes-Benz SLK, roadster bagian éta mekar pinuh.

Sababaraha speedsters Jepang jeung Amérika, kayaning Nissan 350Z Roadster, Honda S2000, sarta Chrysler Crossfire, bisa ditambahkeun kana lineup sadaya-Jerman ieu.

Langkung lengkep ihwal BMW Z4 M40i

Éta umur emas, kumaha oge, moal lepas, sarta kompetisi di lapangan geus nyata ngurangan.

Kami tinggaleun 718 Boxster, yuswa 370Z Roadster, sareng Audi TT, anu ayeuna nuju dina suku terakhir kusabab pengumuman produsénna yén éta bakal dileungitkeun.

Gunana pikeun nyebutkeun, generasi katilu 2020 BMW Z4 mangrupa napas tina hawa seger, utamana dina umur kandaraan utiliti olahraga; urang hirup dina bentang otomotif nu unrecognizable ti 15 sababaraha taun ka pengker.

16. Audi TT

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

mobil olahraga mirah
 
nu anyar Audi TT Sigana mah réspon ti firma anu parantos mangpuluh-puluh taun ngabela mobil populér ngalawan tuduhan yén éta gaduh sadayana gaya tapi teu aya anu kedah dianggap serius ku supir profésional.
 
Ieu ciri refleksnya penanganan seukeut tur lightness on suku na nu miheulaan na kakurangan, kitu ogé pilihan mesin kalawan loba kakuatan.
 
The 306bhp TT S, nu ngagunakeun éta sarua opat roda-drive kakuatan karéta salaku unggulan Mk7 VW Golf Sunda hatchback panas (tapi teu make torsi-splitter pungkur sarua salaku Mk8 Golf Sunda).
 
Tapi nyata leuwih handap sarta leaner, kudu dianggap munggaran ku jalma anu hayang usable hiburan kalayan dosis mikat design premium, dikirimkeun pikeun anggaran lumrah.

Langkung lengkep ihwal Audi TT

Penangananna lempeng sareng gesit, sareng ngajaga kecepatan luhur saderhana -
 
Edisi Ulang Taun ka-20 tina 2019 TT ngagaduhan sajumlah isyarat desain retro anu diideuan ku prototipe 1995 TTS Roadster asli.
 
Warna luarna nyaéta Aviator Gray atanapi Nimbus Gray (anu terakhir mangrupikeun pilihan AS wungkul), kalayan Audi pérak matte. emblem dina sills sisi pungkur.
 
Varian ulang taun ka-20 hadir sareng lampu tukang OLED pinter anu sami sareng TT RS, ogé tip knalpot stainless steel sareng alloy lima-spoke 19 inci.
 
Sanaos TT panganyarna henteu langkung modis sapertos cikalna, gaya umumna pikaresepeun.

17. Ford Mustang

Ieu ngadamel daptar Mobil Olahraga Murah 2022.

 
nu Mobil Mustang, Diaku, boga kalemahan penting di Britania Raya.
 
Anjeun bakal kedah mikir dua kali ngeunaan dimana anjeun bakal parkir di kota, sarta anjeun bakal kudu nyieun leuwih lalampahan ka SPBU ti mobil olahraga Jerman sasama Anjeun (iwal mun meunang versi dipaké kalawan mesin 2.3 liter EcoBoost). ).
 
Tapi euweuh mobil sejen dina harga ieu boga rasa atra tur likable tina karakter. Karéta listrik Mustang gaduh daya tarik anu tangtu yén mesin kalayan kurang silinder kakurangan, sareng kasaimbangan sasis bawaan mobil ogé rada saé.
 
Sensitipitas bakal dikutuk. The Ford Mustang masih mobil rada rad, sanajan kanyataan yén lanceukna listrik anyar na geus hogging sadaya pencét lately, sarta Ford mayar eta sababaraha cinta ku ngaleupaskeun sababaraha ponies édisi husus pikeun enjoyment nyetir Anjeun.

Langkung lengkep ihwal Ford Mustang

Edisi Warisan GT500 ieu sareng Edisi Terbatas Basisir, duanana diumumkeun dina dinten Jumaah, mangrupikeun édisi kawates sataun tunggal.
 
GT500 Warisan Edition cet nu geus nasty 760-horsepower GT500 dina tempat teduh khas Brittany Blue sareng kalebet jalur balap anu dicét tangan atanapi vinyl salaku pilihan.
 
Harga dasarna tina 2022 GT500 nyaéta $ 77,260, anu kalebet biaya tujuan $ 1,195 sareng pajak gas-guzzler $ 2,600.
 
A anyar GT500 Warisan kalawan Wimbledon Bodas vinyl belang pakét bakal nangtukeun anjeun deui hiji tambahan $2,140 ($79,400 sadaya-di), bari model Warisan jeung leungeun-dicét belang bakal nangtukeun anjeun deui $2,140 ($79,400 sadaya-di).

Naha Jalma Cinta Mobil Olahraga Jadi Loba?

Tujuan unggal peminat mobil nyaéta gaduh mobil sport. Pikeun sababaraha, malah nyetir hiji bakal jadi petualangan sakali-dina-a-hirupna.

Tapi naha éta? Naon ngeunaan mobil olahraga anu narik seueur jalma? Naon ngajadikeun aranjeunna jadi pikaresepeun pikeun sababaraha urang?

Éta mahal, nganggo béngsin seueur, sareng kapasitas koper sakedik.

Tong hilap yén mobil olahraga anjeun peryogi perawatan khusus, kalebet garasi anu langkung mewah. Serius, entong mésér mobil olahraga tanpa nganjang ka situs sapertos A1Garage.com.

Tapi ke heula, hayu urang balik ka sual judul urang. Naon ngeunaan mobil olahraga anu ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun pikeun jalma? Henteu ngan éta aranjeunna gancang. Barina ogé, mayoritas urang ngajalankeun SUVs atawa mobil kulawarga.

Naha Anjeun Kudu Milih Palasik jeung Murah Handal Mobil Olahraga

Di dunya anu obsess ku téknologi sareng inovasi, mobil olahraga ngagaduhan daya tarik anu ikonik anu tangguh pikeun cocog.

Mobil olahraga ogé polar sabalikna tina fiksasi téhnologis urang. Sanaos urang salaku masarakat mikahayang téknologi anu langkung saé, urang sami-sami prihatin yén kamajuan ieu bakal ngarusak umat manusa.
 
Sababaraha malah ngaku yén urang sieun kaleungitan kadali kamajuan urang sorangan. Mobil olahraga nunjukkeun kamampuan téknologi urang bari ogé mastikeun yén urang tetep ngontrol ciptaan urang. Aranjeunna mendesain mobil olahraga pikeun ngaréaksikeun supir. 

Saacanna kantos aya rupa-rupa kandaraan olahraga dina tungtung handap spéktrum harga, masing-masing masihan thrills anu saingan, upami henteu langkung saé, mitra anu langkung mahal.

Dina tungtung pasar ieu, sanés sadayana ngeunaan tenaga kuda marake. Mayoritas kandaraan dina daptar sapuluh luhur urang prioritas hiburan supir leuwih sheer, kinerja garis lempeng.

Tapi kami ngajamin yén masing-masing bakal nempatkeun seuri anu luar biasa dina ramo anjeun dina sababaraha cara.

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan tulisan ieu ngeunaan Mobil Olahraga Murah 2022, punten tinggalkeun dina bagian koméntar. Anjeun oge kedah ngadaptar pikeun nampa bewara lamun eusi anyar ditambahkeun.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *