SUV pangalusna pikeun Towing mobil ditinggalkeun
|

SUV pangalusna pikeun Towing 2022 Kandaraan Rusak di Jalan Luhur

 - SUV pangalusna pikeun Towing 2022- 

SUV mangrupakeun hiji-ukuran-fits-kabeh kandaraan, nu bisa ngajelaskeun naha éta jadi populér. Tina kompartemen panumpang anu lega dugi ka kapasitas koper anu tiasa diadaptasi sareng, pikeun seueur, poténsi towing anu saé.

SUV pangalusna pikeun Towing mobil ditinggalkeun

Kalayan kakuatan dina sadaya daérah ieu, hiji SUV bisa jadi hiji wahana Anjeun pikeun sagalana, ti transporting tim olahraga on weekdays mun tackling lalampahan jalan cross-nagara dina pakansi.

Kami parantos ngagolongkeun SUV ieu kalayan kapasitas towing pangsaéna dina tulisan ieu. Baca on pikeun manggihan. 

Baca ogé:

20 SUV pangalusna pikeun Towing 2022

1. Dodge Durango 2021

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. Dodge Durango 2021 nangtung di antara lautan crossovers kalayan gaya agrésif, platform drive pungkur anu berorientasi kinerja, sareng kakuatan V8 opsional.

Tilu jajar Durango, fitur téknologi modéren, sareng perjalanan anu nyaman ngajantenkeun éta mobil kulawarga anu andal.

Dodge Durango asalna dina 6 ukuran sarta 8 motong. GT Plus AWD mangrupikeun modél anu pang populerna. Dimimitian dina $41,772 sareng gaduh 3.6L V6 sareng All Wheel Drive.

Durango bakal nganteurkeun diperkirakeun 18 MPG di Kota sareng 25 MPG di Jalan Raya.

Naros

  • kamampuan towing punjul
  • Pilihan pikeun mesin V8
  • Gambar mobil otot

kontra

  • Éta henteu cekap rohangan sapertos anu sanés di kelasna.
  • Ékonomi BBM goréng

Peunteun Sakabéh

Ieu SUV gede pikeun towing. Seuseueurna SUV midsize dumasar kana drive hareup, tapi Dodge Durango berorientasi kinerja sareng gaduh Sistim pungkur-drive nu nawarkeun towing unggulan.

Durango tujuh panumpang SUV rada leuwih panjang batan Ford Explorer jeung kirang ti Chevy Traverse. Baris kadua, nu bisa nampung tilu urang, bisa outfitted ku boh dua korsi kaptén atawa korsi bangku pikeun tilu.

Dodge bakal nawiskeun Durango di SRT Hellcat motong pikeun sataun, kalawan 710 horsepower 6.2 liter engine supercharged.

Durango SRT Hellcat tiasa nyepetkeun ti 0 dugi ka 60 mph dina ngan 3.5 detik. SUV Ieu SUV tilu-baris nu bisa nyepetkeun ti 0 nepi ka 60 mph dina 3.5 detik. Éta bakal pikaresepeun pikeun anu hoyong nambihan pikagumbiraeun kana nyetir sapopoé.

highlights

  • Jajaran Katilu
  • Hareup-tiis Korsi
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • WiFi dina mobil
  • Android Otomatis
  • Apple CarPlay
  • Jauh Engine Mimitian
  • Hareup jeung sensor parkir pungkur
  • Rear jeung hareup korsi dipanaskeun
  • 3-taun / 36k mil Garansi Dasar

2. 2022 Land Rover Bek

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. Land Rover Defender, Land Rover Defender anu dilahirkeun deui, hirup dugi ka legendana dina cara anu modéren. Éta nawiskeun kamampuan luar jalan anu ekstrim sareng gaya anu unik.

Land Rover Defender 5-seater SUV sayogi dina 10 tingkat motong.

SUVs pikeun ngerek

110 X-Dynamic HSSE anu pang populerna. Dimimitian ku $ 75,350 sarta hadir kalawan 3.0LS / C jeung mesin Turbo, kitu ogé Opat Wheel Drive. The Defender diperkirakeun meunang 17 MPG di kota jeung 22 MPG jalan raya.

Naros

  • Serius, kamana-mana kamampuan
  • Masa depan styling mawa tampilan iconic ka ayeuna.
  • Kapasitas towing luhur

kontra

  • The Defender tiasa ngajalankeun boh mesin.
  • Jalan penanganan teu sportif

Peunteun Sakabéh

Defender asli Land Rover mangrupikeun kendaraan Land Rover munggaran anu aya di pasar. Éta parantos di produksi ti saprak éta, kalawan apdet ti 1940s ngaliwatan 2000s. 

The Defender ngan dijual di Amérika Serikat pikeun sabagian leutik waktos ieu.

Land Rover reueus nampilkeun Defender dina modél énggal-énggal bari ngajaga warisan na.

Gaya tegak Defender, overhangs rendah, hateupna warna kontras, panto tonggong sisi-hinged, sareng elemen desain anu sanés sadayana teu jelas, tapi tampilan umumna kontemporer.

Land Rover nawiskeun versi dua panto sareng opat panto. Modél ieu dipikanyaho pikeun kamampuan off-road na. The Defender ngalakukeun éta, ngagentos hardware kuno sareng téknologi modéren.

The Defender sanggup nanganan langkung seueur off-road ti anu tiasa, tapi cara jalanna Defender henteu seungit sapertos a Land Rover Range Rover.

highlights

  • Bantuan Turun Bukit
  • ngecas tampa kabel
  • Mimitian / eureun System
  • Sabudeureun Témbongkeun kaméra
  • Panorama Moonroof
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Android Otomatis
  • Apple CarPlay
  • Jauh Engine Mimitian
  • Garansi Dasar: 4 taun / 50k mil

3. 2022 Land Rover Papanggihan

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. SUV Land Rover Discovery mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu henteu sieun kaluar jalan, tapi tetep hoyong kendaraan anu tiasa dianggo di kota.

Interior Discovery geulis, sareng karéta listrikna kuat. Sanajan kitu, éta kuciwa ku naek hobi-kuda tippy na. Aya tilu tingkat motong pikeun Land Rover Discovery 7-seater kendaraan.

Model anu pang populerna nyaéta SR Dynamic P360. Dimimitian ku $64,450. Éta hadir sareng mesin 3.0LS / C sareng Turbo, ogé Opat Wheel Drive. Papanggihan bakal meunang 18 MPG di kota, sarta 24 MPG jalan raya.

Naros

  • Daptar fitur standar anu luar biasa
  • interior méwah
  • Kamampuhan luar jalan anu luar biasa

kontra

  • Numpak teguh teuing
  • Ékonomi bahan bakar handap rata
  • Kasempetan inpormasi

Peunteun Sakabéh

Ieu SUV gede pikeun towing. Land Rover nomenclature ngabingungkeun. Hayu urang netelakeun: The midsize-SUV Land Rover Discovery teu sarua jeung leutik Land Rover Papanggihan Olahraga.

Discovery langkung kuat tibatan Sport sareng gaduh kakuatan towing langkung seueur, ruang kargo, sareng langkung seueur tenaga kuda mesin. Harga mimiti Discovery nyaéta $ 12,000 langkung seueur tibatan Olahraga.

Land Rover nawarkeun opat SUVs tina dimensi sarupa: The fléksibel Discovery jeung stylish Range Rover Velar. Aya ogé dinamis Range Rover Sport jeung off-road-berorientasi Bek 110.

Unggal model hadir kalawan tingkat béda kinerja off-jalan jeung on-jalan, pikeun cocog interior méwah na.

interior paling fléksibel na distinguishes Papanggihan, kalawan tilu jajar seating nu bisa reconfigured pikeun nyocogkeun rupa-rupa panumpang jeung kargo.

Aya seueur pesaing di pasar ieu, kalebet acura mdx jeung [BMW X5] (/ BMW / x5/) ogé Mercedes-Benz LG.

highlights

  • Ngajalankeun papan
  • Bantuan Turun Bukit
  • Parkir Otomatis: Paralel sareng Jejeg (Balik Dina)
  • Jajaran Katilu
  • Mimitian / eureun System
  • Panorama Moonroof
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Android Otomatis
  • Garansi Dasar: 4 taun / 50k mil

4. 2022 Land Rover Range Rover Olahraga

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. Land Rover Range Rover Sport boga kaahlian mékanis impressive jeung rasa hébat gaya. Sarua mah tara ngajurung barudak latihan voli.

Land Rover Range Rover Sport 5-seater asalna dina 7 tingkat motong.

HSE Dynamic V8 Supercharged anu pang populerna. Dimimitian tina $90,000.650 sareng kalebet mesin 5.0L V8 C/C sareng Opat Wheel Drive.

SUVs pikeun ngerek

Kami ngarepkeun Range Rover Sport kéngingkeun 17 MPG di Kota sareng 22 MPG di Jalan Raya.

Naros

  • Kamampuhan luar jalan anu luar biasa
  • Sopan santun nyetir
  • Mesin V8 supercharged sayogi. Aranjeunna pohara kuat.

kontra

  • spasi baris katilu ketat
  • Seueur pesaing gaduh kapasitas kargo anu langkung handap
  • Sistem informasi aya di tukangeun saingan na

Peunteun Sakabéh

Land Rover ngajelaskeun Range Rover Sport salaku modél anu paling dinamis dina merek. Kami condong satuju. Éta mangrupikeun kendaraan off-road anu paling sanggup di kelasna. Sanajan kitu, eta boga tatakrama on-jalan pikaresepeun.

The Sport mangrupikeun duduluran anu langkung alit sareng langkung mirah tina model Land Rover Range Rover ukuran pinuh. Mibanda atmosfir klub-kamar-kawas nu ngajadikeun eta nangtung kaluar ti model sejen di kelas na.

Éta ogé ngagaduhan baris katilu, anu mangrupikeun hal anu henteu ditawarkeun ku Range Rover anu langkung ageung. Range Rover Sport kira-kira ukuranana sarua jeung Volvo XC90 atawa Mercedes–Benz GLE jeung BMW X5.

Mercedes-Benz mangrupa 13 dina leuwih panjang batan Range Rover olahraga , nu nyadiakeun leuwih spasi interior jeung kargo. Tapi, panjangna anu langkung pondok ngajantenkeun Range Rover Sport ngagampangkeun parkir sareng ningkatkeun agility na sareng mareuman jalan.

highlights

  • Bantuan Turun Bukit
  • Deteksi leumpang
  • Mimitian / eureun System
  • Panorama Moonroof
  • Batang bébas leungeun / liftgate
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Wi-Fi dina mobil
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Android Otomatis
  • 4 taun / 50k mi Jaminan Dasar

5. SUV pangalusna pikeun Towing 2022:  2021 Porsche Cayenne

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. Lembar spésifikasi Porsche Cayenne ngingetkeun kana mobil olahraga berprestasi tinggi sareng mesin turbocharged anu kuat sareng suspénsi multi-link anu ngamungkinkeun agility.

SUV méwah midsize Ieu fun nyetir, tapi ogé transports nepi ka lima panumpang dina kanyamanan. Mibanda kabin lega kalayan bahan kualitas luhur sareng téknologi canggih.

Anjeun oge bisa meunangkeun Cayenne salaku coupe opat-panto. Porsche Cayenne asalna dina 4 korsi jeung 6 tingkat motong.

SUV AWD mangrupakeun model pang populerna. Dimimitian ti $68,850. Éta hadir sareng mesin Turbo V3.0 Turbo 6L, sareng All Wheel Drive. Cayenne bakal nganteurkeun diperkirakeun 19 MPG di kota sareng 23 jalan raya MPG.

Naros

  • SUV méwah nu nawarkeun pelesir nyetir unmatched
  • Drvability poean jeung kakuatan towing tinggi
  • Akselerasi endah kalayan pilihan mesin V8
  • Interior ageung nampilkeun switchgear mewah

kontra

  • Kalawan pilihan desirable, tag harga lofty bisa ngakibatkeun spirals dibanderol tinggi
  • Hibrida nekenkeun efisiensi tibatan akselerasi

Peunteun Sakabéh

Crossovers méwah midsize kalapa sareng pembeli gaduh seueur pilihan. Porsche Cayenne nyaéta dina tungtung sporti, kalawan speed unrivaled pikeun mobil ukuranana.

Cayenne gaduh gantung multilink sareng drive sadaya roda, anu ngabantosan ngajaga cengkraman dina péngkolan anu ketat. Genep turbocharged mesin sarta transmisi dual-clutch ngidinan pikeun ngagancangkeun kaluar ti juru jeung ngaliwatan kandaraan séjén effortlessly.

Porsche gaduh dua hibrida plug-in anu ningkatkeun efisiensi bahan bakar sareng nyayogikeun jarak nyetir listrik murni dugi ka 27 mil.

Sanaos aya sababaraha pesaing anu nawiskeun langkung seueur rohangan interior sareng harga anu langkung mirah, para pembeli anu hoyong kendaraan anu pikaresepeun pikeun nyetir sareng anu gaduhna mewah henteu kedah milarian deui.

highlights

  • Mimitian / eureun System
  • Panorama Moonroof
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Wi-Fi dina mobil
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Apple CarPlay
  • Sénsor parkir pungkur sareng payun
  • Rear jeung hareup korsi dipanaskeun
  • Eunteung Sinyal Hurungkeun sareng sinyal péngkolan terpadu
  • 4 taun / 50k mi Jaminan Dasar

6. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 Mercedes-Benz GLE

gambaran

The Mercedes-Benz GLE méwah SUV nyaeta midsize sarta kacida sanggup. Ieu boasts interior mewah jeung penanganan poised.

Kabin ogé lega, iwal ti baris katilu. Mobil Mercedes-Benz GLE 5-seater sayogi dina opat tingkat motong.

SUVs pikeun ngerek

GLE 350 4MATIC mangrupikeun modél anu pang populerna. Dimimitian ti $59,000.250 sareng gaduh mesin Turbo 2.0L sareng All Wheel Drive. Kami ngarepkeun GLE 350 4MATIC pikeun meunangkeun 19 MPG di kota jeung 26 MPG jalan tol.

Naros

  • Nyaman korsi baris kahiji jeung kadua
  • kabina megah
  • Aya seueur rohangan kargo

kontra

  • Pilihan korsi baris katilu jeung keram a
  • Pesaing gaduh horsepower anu langkung luhur

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Ieu SUV gede pikeun towing. Mercedes-Benz sinonim sareng jinis mobil méwah anu tangtu, sareng 2022 Mercedes-Benz GLE mangrupikeun salah sahiji atribut anu luar biasa.

The GLE mangrupakeun well-rounded, wahana luar biasa dina sagala aspek; kualitas numpak na spasi kabin anu top-kiyeu.

Aya seueur rohangan kargo. GLE nawiskeun fasilitas canggih pikeun ngajaga anjeun ngahibur sareng terang.

Tapi, méwah di na pangalusna mahal. GLE langkung mahal tibatan pesaing sanés sapertos éta Lexus RX atanapi Volvo XC90.

Baris katilu baris katilu pilihan SUV ieu cramped - tapi ieu ogé bener keur kandaraan utiliti olahraga sejenna di kelas. GLE mangrupikeun bagéan anu paling berbakat anu pangsaéna.

highlights

  • Parkir otomatis paralel
  • Batang bébas leungeun / liftgate
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • WiFi dina mobil
  • Jauh Engine Mimitian
  • Sensor parkir pikeun payun sareng pungkur
  • Hareup Dipanaskeun Korsi
  • Hateup bulan
  • Buta Spot System
  • Eunteung Sinyal Hurungkeun sareng sinyal péngkolan terpadu

Baca ogé:

7. 2021 Jeep Grand Cherokee

gambaran

Jeep Grand Cherokee 2021 nyangking kamampuan luar jalan legendaris pikeun SUV ukuran sedeng. Grand Cherokee mangrupakeun SUV stylish sareng nyaman anu rada leutik batan sésana.

Masih nganteurkeun sadayana anu dipikahoyong ku pamilik SUV midsize. Jeep Grand Cherokee 5-seater SUV sadia dina 18 tingkat motong.

L Limited 4WD anu pang populerna. Dimimitian ku $48,200. Éta hadir sareng 3.6L V6 sareng Four Wheel Drive. Grand Cherokee bakal meunang 18 MPG di kota jeung 25 MPG jalan raya.

Naros

  • Kamampuhan luar jalan anu teu aya tandingan
  • Aya seueur pilihan mesin
  • interior premium

kontra

  • Cai mibanda spasi interior kirang ti saingan na
  • Kelas ieu ngagaduhan harga awal anu luhur

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Ieu SUV gede pikeun towing. Aranjeunna lega dipikawanoh Grand Cherokee salaku SUV pangalusna pikeun off-roading, duanana ukuran pinuh sarta pertengahan ukuran. 

Éta paréntah harga premium kusabab kapribadian Jeep anu khas sareng ciri anu sanés.

Jeep Grand Cherokee mangrupikeun SUV panggedéna dina jajaran jeep. Ogé rengking diantara bagéan midsize-SUV. 5-panumpang Grand Cherokee L nyaéta 6 inci leuwih panjang batan Ford Explorer.

Ukuran Grand Cherokee ngajadikeun eta leuwih kalapa ti dua-baris midsize SUVs kawas Ford Tepi atanapi Nissan Murano. Sanajan kitu, kandaraan ieu ampir teu layak pikeun pamakéan off-jalan.

The Grand Cherokee, di sisi séjén, nawarkeun kamampuhan kaluar-jalan raya unggul kelas sarta interior upscale lega anu saingan merek méwah.

Grand Cherokee ogé unik kalayan modél SRT atanapi Trackhawk anu berorientasi kinerja anu gaduh sababaraha mesin anu paling kuat ayeuna.

highlights

  • Parkir otomatis paralel
  • Mimitian / eureun System
  • Hareup-tiis Korsi
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Cruise Control kalawan Téhnologi adaptif
  • WiFi dina mobil
  • Android Otomatis
  • Apple CarPlay
  • Jauh Engine Mimitian
  • 3-taun / 36k mil Garansi Dasar

8. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 Lincoln Aviator

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. Lincoln Aviator mangrupikeun kendaraan anu bergaya sareng seueur fitur sareng desain anu canggih. Éta ogé ramah-kulawarga. 

Ieu pilihan pikaresepeun diantara SUVs tilu-baris méwah, berkat mesin baku 400-horsepower na.

The Lincoln Aviator 6-seater wahana geus sadia dina lima tingkat motong. Reserve AWD nyaéta modél pang populerna. Dimimitian dina $60,980 sareng gaduh mesin 3.0L Twin-Turbo V6 Twin Turbo sareng All Wheel Drive.

SUVs pikeun ngerek

Aviator diperkirakeun kéngingkeun 17 MPG di Kota sareng 24 MPG di Jalan Raya.

Naros

  • Rasa sareng tampilan premium
  • Mesin V6 turbocharged
  • Sadia plug-in hibrida

kontra

  • Barudak leuwih resep baris katilu
  • Comparable mun pesaing séjén, penanganan lemes

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Lincoln Aviator mangrupikeun tawaran anu kawilang énggal, saatos mimiti muncul dua taun ka pengker.

Éta kendaraan Lincoln panggedéna kadua. Ford Explorer midsize 22 inci langkung pondok tibatan ukuran pinuh lincoln navigator, jeung 9 inci leuwih panjang batan dua baris Lincoln Nautilus.

The Aviator mangrupakeun méwah, well-dirancang kandaraan méwah nu nawarkeun accommodations mewah tur katingal sarupa duduluran na.

Éta tiasa nanggung dugi ka tujuh urang ngalangkungan tilu jajar korsi. Mesin dasar anu kuat, 3.0 liter twin-turbo V6 cukup kuat pikeun nyayogikeun akselerasi sareng perjalanan anu mulus.

Potongan anu langkung luhur nawiskeun powertrain hibrida plug-in anu tiasa nyayogikeun jarak listrik ngan ukur 21 mil.

The Aviator saluyu sareng merek Lincoln kalayan ngutamakeun méwah tibatan sporti. Éta kituna henteu athletic sakumaha pesaing séjén kawas AudiQ7 jeung BMW X7.

Éta langkung sapertos MercedesBenz GLE sareng pangeusi pampers kalayan bahan kualitas luhur sareng seueur fitur téknologi.

highlights

  • Deteksi leumpang
  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Mimitian / eureun System
  • Sabudeureun Témbongkeun kaméra
  • Panorama Moonroof
  • Batang bébas leungeun / liftgate
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Wi-Fi dina mobil
  • 4 taun / 50k mi Jaminan Dasar

9. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 BMW X5

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. BMW X5 SUV mangrupakeun SUV kuat nu nawarkeun penanganan responsif jeung mesin kuat. iket ngawengku hiji lega, interior elegan sarta loba techs nu mantuan menerkeun harga tinggi.

BMW X5 5-seater mobil sadia dina tilu tingkat motong. xDrive40i mangrupikeun modél anu pang populerna. Dimimitian dina $ 62,695 pikeun mesin 3.0L I6 Turbo kalayan All Wheel Drive sareng dimimitian dina $ 62,695.

X5 bakal nganteurkeun 21 MPG di Kota sareng 25 MPG di Jalan Raya.

Naros

  • Kabin anu dilengkepan ku téknologi anu sederhana
  • mesin kuat
  • Nyetir mangrupikeun gairah

kontra

  • Jajaran katilu ngarambat
  • Suspénsi olahraga pikeun numpak kaku
  • Hibrida plug-in nawiskeun konsumsi bahan bakar anu rendah (sakali batré béak).

Peunteun Sakabéh

SUV méwah midsize BMW nyaéta X5; eta sits antara pinuh-ukuran BMW X7 sareng BMW X kompak3.

X5 ayeuna aya dina generasi kaopat na, anu debut di 2019, sareng parantos janten kendaraan serbaguna anu ngagabungkeun pangalaman nyetir anu pikaresepeun, akomodasi anu beunghar fitur, seueur utilitas, sareng desain anu bergaya, upami henteu overstated.

Kabinna lega sareng nawiskeun seueur rohangan pikeun lima déwasa. Baris katilu pilihan bisa nampung dua jalma deui tapi paling cocog pikeun barudak. X5 bersinar handapeun tiung.

Sabalikna sareng seueur pesaing, sapertos Mercedes-Benz jeung Audi Q7 HTML5, sanajan model dasar X5 boga kakuatan genep silinder. Dina conto ieu, BMW urang turbocharged inline-genep ngahasilkeun 335 horsepower.

Ngan Porsche Cayenne, nu leuwih mahal, bisa cocog eta kalawan 335-hp V6 na.

Pikeun malah leuwih pikagumbiraeun, X5 hadir kalawan turbocharged 523-hp engine V8 pilihan, bari plug-in hibrida nambahkeun kana pilihan jeung nyadiakeun nepi ka 30 mil rentang listrik murni.

highlights

  • Deteksi leumpang
  • Mimitian / eureun System
  • Panorama Moonroof
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Apple CarPlay
  • Sénsor Parkir Rear
  • Jalur Tetep Ngabantosan
  • Hareup Dipanaskeun Korsi
  • 4 taun / 50k mi Jaminan Dasar

10. 2022 INFINITI XX60

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. Infiniti QX60 SUV mangrupakeun méwah tilu-jajar SUV midsize nu bisa nampung nepi ka tujuh urang. 

QX60 gaduh perjalanan anu mulus, tenang, sareng bahan kualitas luhur. Sanajan kitu, aya ngan hiji pilihan engine sarta eta meunang ékonomi suluh rata.

SUVs pikeun ngerek

INFINITI QX60, kandaraan 6-seater, sadia dina opat tingkat motong. Model anu pang populerna nyaéta SENSORY FWD. Dimimitian ku $57,375. Ieu hadir kalawan mesin 3.5L sarta Front Wheel Drive.

QX60 diperkirakeun kéngingkeun 21 MPG di Kota sareng 26 MPG di Jalan Raya.

Naros

  • interior méwah
  • Kapasitas kargo anu saé
  • Lemes, leueur

kontra

  • Kasadiaan kawates korsi kaptén pikeun baris kadua
  • Ngan hiji mesin sadia

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Ieu SUV gede pikeun towing. The serbaguna Infiniti QX60 SUV méwah geus redesigned. QX60 tiasa nampung dugi ka tujuh urang dina tilu jajar.

Aya ogé pilihan korsi kaptén baris kadua pikeun motong luhur. Fitur kaamanan sareng genah standar kendaraan anu saé.

Mobil ogé gaduh sistem infotainment sareng hiburan anu lengkep anu kalebet layar rampa anu ageung sareng responsif. Ngan ukur hiji pilihan mesin anu sayogi, ku kituna anu milarian langkung seueur kinerja bakal kuciwa.

Mesin masih cukup kuat pikeun dianggo pikeun nyetir sapopoé. QX60 ngabogaan kabin badag sarta aréa kargo lega.

Acura MDX nyaeta kirang mahal ti Infiniti, nawarkeun penanganan hadé, sarta ngabogaan interior leuwih mewah. nu Lincoln Aviator nawarkeun méwah sarua salaku QX60 sarta dilengkepan mesin hibrid.

highlights

  • Deteksi leumpang
  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Sabudeureun Témbongkeun kaméra
  • Hareup-tiis Korsi
  • Heads-up Display (HUD).
  • Curve Adaptive headlamps
  • Panorama Moonroof
  • Batang bébas leungeun / liftgate
  • 4 taun / 60k mi Jaminan Dasar

11. 2022 Nissan Pathfinder

gambaran

Salaku ramah-kulawarga, SUV tilu-baris kalawan penampilan terjal tur leuwih utiliti, Nissan Pathfinder deui dina racikanana.

Aya opat tingkat motong pikeun Nissan Pathfinder, nu mangrupakeun kandaraan tujuh-seater. Model pang populerna nyaeta SV 4WD. Dimimitian dina $39 250 sareng gaduh mesin 3.5L V6 sareng Opat Wheel Drive.

Ékonomi bahan bakar diperkirakeun Pathfinder nyaéta 21 MPG di kota sareng 27 MPG jalan raya.

Naros

  • Interiors dirancang beautifully kalawan practicality ditambahkeun
  • Daptar panjang fitur kaamanan aktip sadia
  • Tows nepi ka 6,000 pon

kontra

  • Ngan hiji pilihan engine
  • Ngan ukur kamampuan off-road terbatas
  • Jajaran katilu caket

Peunteun Sakabéh

Ieu SUV gede pikeun towing. Nissan Pathfinder nampi desain ulang lengkep anu kalebet eksterior, interior, sareng powertrain énggal.

3.5 liter V6 nyadiakeun kakuatan, tapi ayeuna hadé diatur ku transmisi otomatis 9-speed mulus-shifting.

Kombinasi ieu ngamungkinkeun Pathfinder pikeun narik nepi 6,000 pon. Anjeun tiasa milih ti roda hareup atanapi sadaya roda drive, dina salah sahiji opat tingkat motong.

Model Platinum ngagaduhan sababaraha fitur téknologi anyar. Malahan trims pangleutikna nawiskeun interior anu dirarancang saé kalayan langkung seueur rohangan sareng korsi dugi ka dalapan.

Sanaos sanés SUV panggedéna, éta mangrupikeun kendaraan anu mampuh sareng serbaguna anu tiasa dianggo dina jalan satapak. Éta mangrupikeun sadaya-buleud anu pikaresepeun sareng sanggup, kalayan langkung seueur detil dowdy ti kantos.

highlights

  • Deteksi leumpang
  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Sabudeureun Témbongkeun kaméra
  • Hareup-tiis Korsi
  • Heads-up Display (HUD).
  • Panorama Moonroof
  • Batang / Liftgate Hands-Free
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • 3-taun / 36k mil Garansi Dasar

12. 2022 Ford Explorer

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Ihtisar

Ieu SUV gede pikeun towing. Ford Explorer mangrupikeun SUV munggaran di pasar nalika mimiti ngajual Explorer dina awal taun 1990-an.

Popularitas SUVs geus tumuwuh tremendously saprak lajeng. Dimensi Explorer ogé geus ngaronjat. Generasi kagenep Explorer ngarangkep tujuh korsi sareng daptar panjang pilihan sistem pencegahan kacilakaan standar.

Kapasitas towing maksimum 5,600 pon Explorer sareng pilihan drive roda opat mastikeun yén éta cocog pikeun petualangan naon waé.

SUV pangalusna pikeun Towing mobil ditinggalkeun

Ford Explorer hadir dina 6 ukuran sareng 8 trims.

ST RWD anu pang populerna. Dimimitian ti $48,420. Ieu hadir kalawan mesin 3.0L Turbo V6 Turbo, sarta roda pungkur drive. Explorer diperkirakeun meunang 18 MPG di kota jeung 26 MPG jalan tol.

Naros

  • Kabin modern sareng seueur rohangan
  • amenities High-tech
  • Leuwih off-road ti loba pesaing na
  • Turbo 3.0-liter turbo - Akselerasi naékkeun rambut

kontra

  • Harga luhur Platinum
  • Sababaraha saingan gaduh interior anu langkung mewah
  • Anjeun siap pikeun tampilan anyar?

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Highlights

  • Bantuan Turun Bukit
  • Deteksi leumpang
  • Jajaran Katilu
  • Mimitian / eureun System
  • Hareup-tiis Korsi
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • WiFi dina mobil
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Android Otomatis
  • 3-taun / 36k mil Garansi Dasar

Baca ogé:

13. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 Tesla Modél X

gambaran

Mobil Tesla Model X 5-seater sayogi dina dua tingkat motong. Plaid mangrupikeun gaya anu paling populér sareng mimitian jam $121,190. Ieu hadir kalawan mesin Electric, Sadaya Wheel Drive, sarta hadir dina rentang kelir.

highlights

  • Hareup-tiis Korsi
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Cruise Control kalawan Téhnologi adaptif
  • WiFi Dina-Mobil
  • Sénsor Parkir Rear
  • Jalur Tetep Ngabantosan
  • Hareup jeung pungkur korsi dipanaskeun
  • Hateup bulan
  • Buta Spot System
  • Lampu Kabut

14. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2021 Chevrolet Plawangan

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. Chevrolet Traverse 2021 ngagaduhan kabin dalapan panumpang anu lega sareng rohangan kargo anu unggul. Éta ogé gaduh pilihan sadaya roda-drive.

The Traverse mangrupakeun kandaraan nyaman nu thrives di jalan suburban, dina sagala cuaca. Chevrolet Traverse asalna dina tujuh tingkat motong. Éta tiasa nampung 7 jalma.

SUV pangalusna pikeun Towing mobil ditinggalkeun

Kain LT sareng 1LTFWD mangrupikeun anu paling populér. Dimimitian ti $36,895 pikeun mesin 3.6L V6 kalawan Front Wheel Drive tur dimimitian ku $36,895. The Traverse diperkirakeun meunang 18 MPG di kota jeung 27 MPG jalan tol.

Naros

  • spasi kargo kelas-ngarah
  • Mesin V6 anu kuat sareng otomatis 9-speed
  • ratings-reliabilitas tinggi

kontra

  • Fitur kaamanan anu aya dina pesaing sayogi di dieu tapi henteu diperyogikeun.
  • Aksés ka baris katilu hésé

Peunteun Sakabéh

Ieu SUV gede pikeun towing. Chevrolet Traverse 2021 mangrupikeun crossover rengking luhur kalayan rohangan interior.

Dasar Traverse hadir sareng mesin pangkuatna di kelasna sareng hargana sahandapeun $30,000.

The Chevy Traverse fits antara Chevrolet Equinox & Chevrolet Tahoe. Éta ampir 10 inci langkung panjang tibatan éta Toyota Highlander.

Éta ogé langkung panjang tibatan Honda Pilot atanapi Ford Explorer.

The Traverse boga loba kaunggulan saluareun ukuranana, kaasup hiji sistem infotainment intuitif anu gampang ngagunakeun sarta rékaman dependability.

Pedalaman tingkat motong anu langkung luhur, sapertos modél High Country, saingan sareng SUV méwah. Chevrolet Traverse mangrupakeun serbaguna, lega crossover SUV nu bakal nyaluyukeun sagala kaperluan.

highlights

  • Rear Moonroof
  • Deteksi leumpang
  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Mimitian / eureun System
  • Sabudeureun Témbongkeun kaméra
  • Hareup-tiis Korsi
  • Batang bébas leungeun / liftgate
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • 3-taun / 36k mil Garansi Dasar

15. 2021 Honda Paspor

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Ihtisar

Ieu SUV gede pikeun towing. Honda Passport 2021 hirup nepi ka reputasi na salaku wahana ramah-kulawarga nu nikmat keur nyetir.

Kami nyarankeun Paspor 2021 upami anjeun milarian kawin silang anu tiasa nanggung lima jalma sareng ngagaduhan rohangan interior anu ageung.

The Honda Passport 5-seater wahana sadia dina opat tingkat motong. EX-L AWD anu pang populerna sareng mimitian jam $40,035. Éta hadir sareng mesin V6 (3.5L) sareng All Wheel Drive.

Paspor bakal nganteurkeun diperkirakeun 19 MPG di Kota sareng 24 MPG di Jalan Raya.

Naros

  • Pikeun lima jalma, interior anu lega idéal
  • Kinerja mesin téh kuat
  • Seueur pesaing gaduh kamampuan off-road langkung sakedik.

kontra

  • Ékonomi BBM rata
  • Gaya tradisional

Peunteun Sakabéh

Honda Passport 2021 lima panumpang, anu ngagaduhan interior anu lega sareng kargo ageung, mangrupikeun pilihan anu saé pikeun petualang sareng kulawarga sabtu minggu.

Ieu luhureun Honda CRV SUV kompak, sarta handap Honda Pilot kandaraan tujuh panumpang.

Sistim all-wheel-drive nu Paspor urang sadia tur mibanda 8.1 inci ground clearance. Hal ieu ngajadikeun eta leuwih sanggup di jalan kokotor jeung rupa bumi off-trotoar séjén ti saingan na, kayaning Toyota Venza atawa Ford Edge.

Ieu oge salah sahiji crossovers pang éfisiénna dina kategori midsize, sahingga gampang pikeun meunangkeun di jalan raya.

Sanajan Paspor téh lincah tanpa compromising kualitas numpak, pesaing gedé kawas Volkswagen Atlas atawa Chevrolet Blazer nawarkeun rides leuwih mulus.

mileage gas Paspor urang ngan rata. Nanging, Venza ngan hibrida langkung irit bahan bakar.

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Highlights

  • Mimitian / eureun System
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Cruise Control kalawan Téhnologi adaptif
  • WiFi dina mobil
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Android Otomatis
  • Apple CarPlay
  • Jauh Engine Mimitian
  • Jalur Tetep Ngabantosan
  • 3-taun / 36k mil Garansi Dasar

16. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: acura mdx

gambaran

Acura's 2022 MDX anyar mangrupikeun kendaraan anu disampurnakeun anu nawiskeun interior anu lega, kinerja anu kuat, sareng perjalanan anu nyaman. MDX mangrupikeun SUV crossover méwah serbaguna anu gaduh téknologi panganyarna.

Acura MDX sayogi dina 7-seater sareng 4 tingkat motong. Model anu pang populerna nyaéta Paket A-Spec SH-AWD. Dimimitian ku $58,445. Éta kalebet 3.5L V6 sareng All Wheel Drive.

MDX bakal nganteurkeun diperkirakeun 19 MPG di Kota sareng 25 MPG di Jalan Raya.

Naros

  • A lega, kabin fléksibel
  • V6 anu diuji waktos sareng transmisi otomatis 10-speed énggal
  • kanyamanan numpak alus teuing

kontra

SUV pangalusna pikeun Towing mobil ditinggalkeun

  • Antarmuka pikeun infotainment anu sederhana sareng nangtang
  • Seating baris katilu nawarkeun legroom minimal

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Saatos ngaluncurkeun taun modél 2021, versi tilu-baris Acura MDX parantos énggal pikeun 2022. Ieu SUV pangbadagna Acura sarta sits luhureun adina na leutik, nu Acura RDX.

MDX langkung alit tibatan SUV méwah tilu-baris tradisional sapertos Cadillac Escalade atanapi Lincoln Navigator. Ukuran digedékeun anyar MDX ampir sainci langkung ageung tibatan Lexus RX350L.

Sadaya MDX gaduh V3.5 6 liter anu kuat anu disambungkeun ka transmisi otomatis 10-speed anu mulus.

Standar nyaéta roda hareup. Acura nawiskeun Super Handling All-Wheel Drive, (SH-AWD), anu ningkatkeun kinerja dina permukaan baseuh sareng garing.

Acura parantos ngadamel perbaikan anu signifikan pikeun desain interior sareng bahan dina dasawarsa ka tukang. Ieu dibuktikeun dina kabin méwah MDX urang. Hiji-hijina masalah nyaéta panganteur infotainment sapertos trackpad tiasa sesah dianggo.

MDX mangrupikeun SUV méwah tilu-baris anu parantos laris salami mangtaun-taun. Éta mangrupikeun hiji-hijina kendaraan di kelasna anu nyayogikeun fleksibilitas, méwah, sareng pagelaran dina hiji pakét.

highlights

  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Hareup-tiis Korsi
  • Panorama Moonroof
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Cruise Control kalawan Téhnologi adaptif
  • WiFi Dina-Mobil
  • Maju Tabrakan Perhatosan
  • Android Otomatis
  • 4 taun / 50k mi Jaminan Dasar

17. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 Kia Telluride

gambaran

Ieu SUV gede pikeun towing. The stylish Kia Telluride SUV mangrupakeun pakét lengkep. Ieu ngagabungkeun gaya, kanyamanan, jeung nilai kana SUV ramah-kulawarga. Kia Telluride 8-seater SUV sadia dina opat tingkat motong.

SX AWD anu pang populerna. Dimimitian ku $45,815. Éta hadir sareng mesin V6 3.8L sareng All Wheel Drive. The Telluride bakal meunang 19 MPG di kota jeung 24 MPG jalan raya.

Naros

  • Desainna narik tina panon
  • Daptar panjang fitur kanyamanan
  • 10 taun, 100,000-mil jaminan

kontra

  • Ékonomi BBM rata
  • Henteu aya Wi-Fi anu sayogi dina kapal

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Kia Telluride, SUV tilu-baris jeung reputasi populér, pohara populér. Ieu nawiskeun paket sakabéh hébat, gaya, kanyamanan, kitu ogé nilai luar biasa.

Aranjeunna ngadamel sababaraha pembaruan leutik pikeun Kia Telluride 2022, kalebet grille énggal anu ngalebetkeun logo énggal Kia ogé layar navigasi anu ningkat.

Sesa model Kia urang paling mahal tur pangbadagna teu robah, sarta ieu hiji hal anu alus.

Mesin V291 6-horsepower baku nyadiakeun kinerja beredar. Suspensi anu disaluyukeun saé ngajamin perjalanan anu mulus, sanaos kargo sareng panumpang.

Pedalaman Telluride langkung mahal tibatan harga awal sareng seueur fitur kaamanan standar. Gaya has Telluride tiasa henteu pikaresepeun pikeun anjeun. Anjeun tiasa mertimbangkeun Hyundai Palisade.

Kia sareng Hyundai duanana milik perusahaan anu sami janten ngabagi mesin anu sami. Palisade langkung konservatif dina desain sareng eusi fitur.

Toyota Highlander mangrupakeun pilihan populér séjén. Ieu nawiskeun interior anu lega sareng téknologi kaamanan anu kuat. Modél hibrida pilihan ogé tiasa sayogi anu nyayogikeun ékonomi bahan bakar anu saé.

nu Jeep Grand Cherokee L, SUV tilu-baris anyar kalawan kamampuhan SUV midsize terjal, mangrupa kinerja kaluar-jalan unrivaled sarta pilihan mesin kuat.

highlights

  • Panto kakuatan
  • Deteksi leumpang
  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Mimitian / eureun System
  • Hareup-tiis Korsi
  • Batang bébas leungeun / liftgate
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Adaptif Cruise Control kalawan Eureun jeung Go
  • Garansi Dasar: 5 taun / 60k mi

Baca ogé:

18. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 Subaru naék

gambaran

Mobil Subaru Ascent 7-seater sayogi dina lima tingkat motong. Onyx Edition 7 Passenger mangrupikeun modél anu pang populerna. Dimimitian ku $39 120 sareng gaduh mesin Turbo 2.4L sareng All Wheel Drive.

Pendakian diperkirakeun ngahasilkeun 20 MPG di Kota sareng 26 MPG di Jalan Raya.

SUV pangalusna pikeun Towing mobil ditinggalkeun

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Highlights

  • Jajaran Katilu
  • Curve Adaptive headlamps
  • Kakuatan Batang / Liftgate
  • Cruise Control kalawan Téhnologi adaptif
  • WiFi Dina-Mobil
  • Android Otomatis
  • Apple CarPlay
  • Jauh Engine Mimitian
  • Jalur Tetep Ngabantosan
  • 3-taun / 36k mil Garansi Dasar

19. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 Volvo XC90

gambaran

Volvo XC90 ngagabungkeun desain Swedia anu elegan sareng akomodasi anu méwah sareng téknologi kaamanan canggih pikeun ngajantenkeun éta haler kulawarga ukuran pertengahan anu pikaresepeun, tapi henteu olahraga. Aya dua tingkat motong pikeun Volvo XC90, nu mangrupakeun wahana 6-seater.

T6 Momentum 7 Panumpang AWD anu pang populerna. Dimimitian ku $ 58,395 pikeun T6 Momentum 7 panumpang AWD. Ieu hadir kalawan 2. L I4 S / C, mesin Turbo, sarta Sadaya kabayang Girang. 

XC90 diperkirakeun meunang 19 MPG di kota jeung 27 MPG jalan tol.

Naros

  • Gaya jero sareng luar.
  • Fitur kaamanan téknologi luhur sareng téknologi anu saé
  • A numpak nyaman jeung gantung hawa sadia

kontra

  • Barudak leuwih resep baris katilu
  • Henteu aya varian kinerja

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Nalika éta mimiti diwanohkeun dina taun 2016, XC90, SUV tilu-baris Volvo panggedéna sareng pang populerna, ngadamel splash.

Penampilan modéren sareng luhurna langsung tina majalah Dwell. Masih katingali seukeut ayeuna, anu nyarioskeun jilid pikeun kualitas desain na.

kageulisan ieu saluareun kulit. Tujuh korsi ieu standar sareng navigasi, kontrol pesiar adaptif, sareng sunroof panorama.

Dasar mesin turbocharged 250-horsepower nyadiakeun motivasi lumrah tur nepi ka 30 MPG di jalan raya.

Mesin pilihan nambihan supercharger kana mesin sareng 66 langkung ponies pikeun anu hoyong kakuatan langkung.

Salaku pilihan, versi hibrid plug-in tina Volvo XC90Recharge ogé sayogi. Swédia anu ganteng nawiskeun perjalanan anu nyaman henteu paduli mesin anu anjeun pilih, khususna upami dilengkepan gantung hawa pilihan.

XC90, Teu kawas SUVs racier séjén kawas nu Porsche cayenne, teu utamana athletic. Eta asalna standar kalawan suite pinuh ku fitur kaamanan aktip, sarta tanda luhur di paling ratings kaamanan.

highlights

  • Bantuan Turun Bukit
  • Deteksi leumpang
  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Mimitian / eureun System
  • Hareup-tiis Korsi
  • Curve Adaptive headlamps
  • Panorama Moonroof
  • Batang bébas leungeun / liftgate
  • Garansi Dasar: 4 taun / 50k mil

20. SUV pangalusna pikeun Towing 2022: 2022 Volvo XC90 ngecas

gambaran

Aranjeunna muji Volvo XC90 pikeun gaya Skandinavia, méwah, sareng desain. Ayeuna, ngecas XC90 énggal sayogi di pasar.

Powertrain hibrid plug-in ngahasilkeun luar biasa 400 horsepower sareng 55 MPGe digabungkeun.

Anjeun oge meunang 18 mil rentang sadaya-listrik. Interior Recharge boga kabin geulis sarua salaku XC90 biasa sarta bisa nampung nepi ka tujuh urang.

Volvo XC90 Recharge 7-seater asalna dina tilu tingkat motong.

Prasasti Ekspresi 7-Panumpang mangrupikeun modél anu paling populér. Dimimitian tina $64,895 kanggo Prasasti Expression 7-Passenger sareng kalebet Plug-In Hybrid 2.0L I4 C/C, mesin Turbo, sareng All Wheel Drive.

Kami ngarepkeun XC90 Recharge ngahasilkeun 27 MPG digabungkeun.

Naros

  • Plug-in andalannya sareng tujuh korsi
  • Téknologi kaamanan Volvo nyaéta canggih
  • A kabin lega tur well-diwangun
  • Sampurna pikeun nyetir dina sagala opat musim

kontra

SUV pangalusna pikeun Towing mobil ditinggalkeun

  • Éta henteu pikaresepeun pikeun nyetir sapertos sababaraha pesaing anjeun.
  • Sistem infotainment tiasa rada ngabingungkeun
  • Wewengkon kargo leutik sareng korsi tukang di tempat

SUV pangalusna pikeun Towing 2022: Penilaian Gemblengna

Ieu SUV gede pikeun Towing. Volvo XC90 SUV mangrupakeun SUV top-of-nu-garis di kelas na. Sareng varian Recharge énggal nawiskeun efisiensi PHEV pikeun marengan kakuatan anu sanés.

Anjeun tiasa nyocogkeun nepi ka tujuh jalma di jero, sarta amenities interior jeung kanyamanan anu comparable jeung nu kapanggih dina mobil leuwih mahal.

Urang ogé tiasa nganggo XC90 dina kaayaan usum tiis. Kualitas ngawangun padet Volvo sareng sikap pragmatis mangrupikeun fitur standar. Kalawan 400 horsepower, XC90 Recharge nyadiakeun Volvo SUV pangbadagna kalayan dorongan wilujeng sumping kakuatan.

Sanaos éta sanés mangrupikeun kawin silang méwah anu paling mewah di pasar, XC90 Recharge mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun pembeli eco-sadar.

highlights

  • Bantuan Turun Bukit
  • Deteksi leumpang
  • ngecas tampa kabel
  • Jajaran Katilu
  • Mimitian / eureun System
  • Hareup-tiis Korsi
  • Curve Adaptive headlamps
  • Panorama Moonroof
  • Garansi Dasar: 4 taun / 50k mil
  • 8 taun / 100k mi Hybrid / Garansi EV

Kami ngarepkeun tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun. Saé pikeun ninggalkeun koméntar sareng bagikeun tulisan ieu ka batur.

Éta ogé tiasa ngabantosan aranjeunna. Sareng anjeun kedah mertimbangkeun ngalanggan, ku kituna, kami bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan tulisan énggal. 

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *