Restoran Terbaik di Roma pikeun Pangan, Pizza sareng Pangan Vegan Lainnya

- Restoran Terbaik di Roma - 

Réstoran di Roma biasana dianggap salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun tuang di dunya kusabab kawéntar tuangeun Romawi.

Dahareun Romawi

Daptar ieu ngandung réstoran anu pangsaéna di Roma dimana anjeun kedah mampir pikeun kadaharan anu paling saé, pizza, atanapi tuang vegan. 

Réstoran pangalusna di Roma

Di handap ieu sababaraha réstoran pangalusna di Roma:

1. Osteria Chiana

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Osteria Chiana langkung pinter-bistro tibatan osteria sakola lawas, kalayan hiji menu invigorating of klasik Romawi, kalebet pasta tonnarelli anu hebat sareng cacio e pepe.

Dahareun musiman anu kantos-robah, sapertos daging domba anu dipanggang kalayan artichokes goreng atanapi bakso kalayan tomat seger sareng arugula anu disayogikeun sareng sisi chicory, anu paling mereun.

Tetep rohangan pikeun tiramisu, anu tiasa didahar di kebon dina soré usum panas anu haneut.

2. Checchino dal 1887

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Hayu urang jelas: ménu Checchino dal 1887 urang nyaeta offal-tastic. Upami tuang organ sato sanés anjeun, naha milari réstoran sanés atanapi mesen tina ménu vegetarian.

Dimimitian ku sirah daging sapi, anu disayogikeun sareng kulit sitrus, teras ngalih kana tripe sapi, anu diasakan dina pecorino, mint, sareng saos tomat.

Ogé, lezat pecorino-sareng-sage bruschetta jeung pasta kalawan krim artichoke, mint, sareng parmesan bakal narik vegetarian.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Kentang panggang sareng chicory anu lezat, sisi anu dibungkus ku rasa sareng cangkir cotta anu haneut, teras-terasan mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ngarengsekeun tuang.

3. Pro Loco Pinciano

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Kalayan wéb kabuka anu dibungkus ku kéju sareng toples jam lokal, ditambah palu prosciutto ageung ngagantung tina lalangit, Pro Loco Pinciano ngaraos raoseun sapertos imah liburan babaturan Italia modis anjeun, sadayana batu bata sareng batu désa.

Nanging, éta sanés ngan ukur pikeun acara: nalika anjeun mesen martini, palayan bar di luhurkeun ku sapotong prosciutto.

Pizza garing, mangkok ravioli bantal, sareng piring tina daging anu dihiris kalayan leres-leres aya dina menu, sareng aya naon kanggo sadayana.

4. Lanificio Cucina

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Lanificio, bar, réstoran, sareng ruang kerja kreatif sadayana digulung janten hiji, henteu sapertos pendirian sanés di Roma. Ménu mangrupikeun conto anu saé: pasangan anu henteu kedah dianggo, sapertos lauk sareng kebo mozzarella, kumaha waé.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Unggal barang di dieu parantos dianggap saé, sareng daptar anggur, sapertos ménu, Manjang nagara. Antipasto gurita goreng, ogé puyuh sareng kéju taleggio sareng polenta sutra, kedah dicobian.

Ogé, tweak kana pasta khas cacio e pepe di Roma, anu aranjeunna dilayanan di dieu nganggo bihun sareng percikan jeruk nipis, tiasa dianggo kalayan cemerlang.

5. La Tavernaccia

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

La Tavernaccia asli Romawi dina unggal hal. The misto affettati, piring tina daging sareng kéju anu diubaran, mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian.

Teras cobian rigatoni all'amatriciana—saos tomat sareng sakumpulan babi topped kalayan kéju pecorino-saméméh ngaléngkah ka acara utama, maialino al forno (babi nyusu dilayanan kalayan kentang manggang).

Nanging, ku jumlah bumi ageung sareng sorbet jeruk nipis ngabersihkeun langit-langit, ngumbah sadayana.

6. Altrove Ristorante

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Piring anu inovatif tapi henteu rumit teuing di Altrove, tambahan anyar anu warna-warni pikeun daérah Ostiense anu paling padumukan, ngeunah.

Ogé, tuang siang mangrupikeun acara santai, gaya kantin, kalayan ménu puteran daging, séréal, sareng sisi.

Kalawan salads, soups, sarta kéju, kitu ogé roti seger-ti-nu-oven, sanajan vegetarian, anu biasana kaluar tina tuah di metropolis karnivora ieu, bakal manggihan hal ngarasakeun.

Masakan kosmopolitan, nu ngawengku masakan kawas risotto d'acqua jeung risotto d'acqua d'acqua d'acqua d'acqua d'acqua d'acqua d (carnaroli). sangu asak dina cai tomat-tinged kalayan lashings kéju pecorino sareng taburan roe lauk briny).

7. Seu Pizza Illuminati

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Seu Pizza Illuminati sanés pizzeria sakola-lami anjeun biasana. Éta cool sareng minimalis, kalayan jati ala Saarinen sareng seni kontemporer.

Ogé, bahkan klasik bakal ngalangkungan naon waé anu anjeun kantos gaduh kusabab pai ngahijikeun produk lokal ku cara anu teu biasa.

Dahareun Romawi

Tetep hiji panon kaluar pikeun antipasti, utamana fritti na jero-gorengan tramezzino sandwich. Teu anéh yén koki parantos nampi seueur panghargaan pikeun karyana anu luar biasa sareng inovatif.

8. Cesare al Casaletto

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Cesare mangrupikeun trattoria ngahususkeun kana asakan Romawi anu unggul dina dasar-dasarna; nyatana, anu ngamimitian, pasta, sareng kursus-kursus utama nampi seueur perhatian anu pizza ageung sering diloloskeun.

Candak naséhat kami sareng mimitian ku rossa pizza anu ipis-kertas, ngeunah ngeunah (pizza bunder 16 inci disikat jarang sareng saos tomat sareng disiram ku minyak zaitun, teras dipanggang dina oven pembakaran kai).

Ogé, tong mopohokeun bahan pembuka anu digoréng lezat sapertos croquette terong sareng bola daging abon.

9. Santo Palato

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Santo Palato mangrupikeun conto tina trattoria Romawi: modér di luar, caang sareng ngabagéakeun di jero.

Ogé, dapur saeutik muka kana aréa makan, mere Anjeun glimpse kana dunya kang Oki Sarah Cicolini.

Ménu anu dibungkus ku kejutan; gumantung kana naon anu aya di pasar dinten éta, anjeun panginten mendakan mangkuk comforting pasta chickpea atanapi piring paling ngeunah tina cacio e pepe pasta. Langkung saé kedah dikumbah ku gelas bumi beureum.

10. Madre

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Mimitian kalayan bantuan udang garlicky, teras lebet kana ceviche tuna-na-alpukat, anu dihias ku jumlah kapur anu pas.

Ogé, Parrilla, barbecue leutik dipanggang dina méja, atanapi Sal, lauk dinten anu dibungkus batu uyah laut sareng disayogikeun ku salad campuran di sisi, nyaéta dua pilihan dina menu pizza.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Pesen iteuk coklat di Giacinto nganggo raspberry sareng kembang waru tibatan gelato sareng buah, atanapi "terramisu," anu disiapkeun ku mascarpone, koko, barley, sareng sayuran root.

11. Agustarello na Testaccio

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Di Testaccio, tilas zona panti jagal anu ayeuna janten salah sahiji kabupatén Roma anu paling edgy, Agustarello mangrupikeun hiji lembaga.

Nanging, pikeun nyandak méja, anjeun kedah merjuangkeun rohangan sareng penduduk lokal anu lapar, tapi éta mangrupikeun bagian tina pikagumbiraeun.

Dahareun di dieu ngeunaan kanyamanan, harga anu pasti anu pasti, sareng perusahaan, sapertos di réstoran Romawi anu pangsaéna.

Ogé, tong heran upami anjeun ngamimitian paguneman sareng jalma anu aya di méja gigir anjeun.

12. Perilli

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Perilli geus ngalayanan warga Romawi klasik saprak 1911, sarta saeutik geus robah-kaasup menu-salain ti sababaraha renovations interior.

Tapi naha ngarobah kursus nalika anjeun gaduh daptar sababaraha masakan paling ngeunah di Roma? Aya carbonara, anu sering dianggap salaku anu pangsaéna di Roma, sareng amatriciana.

Nanging, upami anjeun ningali menu bungkus plastik, anjeun bakal terang Perilli langkung seueur nawiskeun, sapertos anu ngamimitian minyak artichok Romawi anu lemes dina minyak.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Menu dessert nyaeta Tad uninspiring, jadi balik pikeun kopi jeung shot of grappa gantina.

13. L'Arcangelo

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Di L'Arcangelo, bakso pindang sareng codfish Panzanella duanana mangrupikeun panyandap anu hadé, utamina nalika dipasangkeun sareng tagliolini sareng mentega sareng teri.

Lauk manggang kalayan minyak zaitun peppery sarta hint of vanili, atawa sato jangjangan jeung cherries liar, mangrupakeun conto alus teuing tina pairings bahan palinter.

Coba coklat pait jeung saffron jeung kopi pikeun dessert, atawa Zuppa Inglese, hiji gaya Italia trifle kalawan lapisan custard jeung Rum-soaked savoiardi biskuit.

14. Piatto Romano

menu Piatto Romano urang teu canggih, tapi kuku sagala dasar, porsi gnocchi on Thursdays jeung lauk masakan on Fridays, sakumaha adat di Roma.

Nalika éta dina ménu, seafood luar biasa, ti cod cod uyah anu diasakan sareng buah garing sareng bawang, anu kedahna, dugi ka kombinasi frittura tina udang goreng sareng cumi.

Dahareun Romawi

Di sisi sanésna langkung seueur daging, anu disusuan ku susu, nyaéta bénténg: tabung spaghetti gajih dina saos basis peujit. Desserts saderhana tapi lezat kaasup stroberi seger di pasar ku gula atanapi irisan jajan ricotta anu haneut kénéh.

15. Settimio al Pellegrino

Leumpang ka Settimio al Pellegrino téh kawas stepping kana jaman emas dolce vita Roma urang.

Aya sababaraha tabel, sababaraha gambar Romawi dina tembok, sarta dapur saeutik dimana Teresa, nu boga, stirs vats pasta bari salakina, Mario, ferrys pesenan deui mudik.

Ogé, biasa, seueur anu parantos sumping ka dieu ti saprak budak, mangrupikeun mayoritas balaréa. Aranjeunna ayeuna ngiringan murangkalih murangkalihna.

16. Osteria Fernanda

Anggap anjeun parantos lebet ka perpustakaan pribadi arsiték modéren, dimana rak buku dijejeran ku anggur sareng éstétikana minimalis.

Ieu mangrupikeun surga kuliner pikeun anu milari anu teu biasa bari tetep betah. asakan nyaeta masakan Italia kontemporer elegan jeung matak.

Ogé, menu tasting (pilih tina opat atawa sapuluh pilihan hidangan) atawa dahar beurang bisnis efisien mangrupakeun pilihan pangalusna pikeun mimiti-timers, sabab nyadiakeun gambaran pondok tina bakat lega dapur urang.

17. Osteria degli Amici

Nalika tuangeun Roma biasana saé, éta tiasa monoton saatos sababaraha waktos, janten saatos karbonat katilu anjeun, mampir ka Osteria degli Amici kanggo sapiring fettuccine sareng coklat sareng saus oxtail sareng suasana anu langkung santai dibanding osterias sanés di kota.

Dahareun Romawi

Pasta Paccheri kalayan cumi-cumi seger, zaitun, sareng krim kentang kedah diusahakeun, sareng gelato licorice anu kawéntar ngabéréskeun tuang.

18. Cacio e Pepe

Anjeun kedah ngaraosan namina cacio e pepe, cacio e creamie anu beunghar, diciptakeun kalayan jumlah kéju pecorino sareng cabé anu pas.

Kalawan slivers of guanciale na ngan jumlah ditangtoskeun tina pecorino, carbonara ogé alus teuing.

Pesen bakso daging sapi anu diasakan lalaunan sareng chicory tumis sareng kentang oven anu garing salaku hidangan utami. Ngahémat rohangan pikeun tuang-tuang sachertorte anu beunghar kedah ngalakukeun trikna.

19. Menabó Vino e Cucina

Menab mangrupakeun trattoria lokal nu nyoba wow kalawan masak na, teu desain na, tur mangrupakeun trattoria inconspicuous kaluar jalan keok.

Henteu aya frills dina suasana, sareng éta ngagaduhan rasa anu mundur. Piringna nyalira sering ngainterprétasi tipis pikeun karesep lokal atanapi karya seni anyar anu lengkep, sapertos lukisan miniatur dina piring.

Entong pelit ku pesenan anjeun - léngkah anu pinter nyaéta mesen saloba anjeun tiasa. Upami anjeun hoyong ngagumkeun batur ku élmu réstoran anjeun, ieu tempat anu tujuanna.

20. Il Bacaro

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Teu sering anjeun mendakan réstoran anu luar biasa ngan sababaraha léngkah ti tempat wisata Pantheon sareng Piazza Navona, janten kami resep pisan mendakan permata anu hurung ieu.

Ménu na kaasup ongkos tradisional Romawi ogé unik pikeun klasik Itali, sapertos daging sareng saos cabé pink sareng bubuk Sichuan.

Usum panas nganteurkeun piring basis laut kawas linguine kalawan clams jeung cod cannelloni, duanana nikmat. Anjeun moal tiasa nyingkahanana: osteria ieu cukup populér, janten anjeun kedah mesen.

21. Endog

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Di Roma, sesah henteu tuang karbonara, sareng kaseueuran warga bakalan nyarios yén éta pasta anu paling populer di kota. Lebetkeun Endog, piring kalayan ampir satengah belasan versi.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Aslina nganggo guanciale, dilayanan dina gelas, sigana paling saé anu urang gaduh di Roma; sareng tong mopohokeun endog hayam bikang, anu dikosongkeun sareng dieusian ku barang sapertos kaviar, bawang daun, sareng kentang, atanapi nog endog asin kalayan truffle hideung.

Nyéépkeun rohangan pikeun crème brûlée anu disayogikeun dina pot kaca leutik atanapi zabaglione amis decadently, anu disarengan ku biskuit ipis wafer pikeun ngepel saos.

22. Taverna Volpetti

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Kalawan lanté oranyeu-ubin sleek, tabel kayu digosok, sarta rak sarat jeung kendi jam na antipasti homemade, ieu kantin heubeul lampu-kaeusi geus robah jadi bar anggur jeung réstoran.

Nanging, tuangeunana canggih sareng sampurna gambar, sareng ménu na masing-masing béda-béda, janten tempat anu saé pikeun tanggal tengah wengi.

Ogé, nikmat musiman kalebet gnocchi buatan tangan sareng ragu domba sareng kembang squash sareng risotto sareng kéju Castelmagno sareng pir, sedengkeun daptar anggur mangrupikeun pilihan anggur anu paling hébat Italia pikeun ngalengkepan masakan.

Taroskeun ka sérver ngeunaan daptar 150 jinis kéju anu béda-béda pikeun ningali nyalira.

23. Roscioli

Poho masakan daging goopy jeung mangkok carbonara ketan-ieu dining Italia canggih di na finest.

Ogé, tuangeun di Roscioli hampang sareng hawa, kalayan piring anu leueur sapertos carpon asep pedang sareng udang raja sareng kéju burrata sareng endog mullet.

Salaku tambahan, malah aya menu tasting sareng kebo mozzarella sareng pata negra atanapi teri Cantabrian.

A counter toko-panjangna tumpuk tinggi jeung sagala sorts Ngaruwat nikmat, kayaning cheeses Italia creamy, motong tiis, sarta homemade preserves dina minyak, ieu dijaga ku ampir 3,000 wines dina hiji sisi témbok.

24. La Rinascente Food Hall

Pasar Rinascente Food mangrupikeun paméran gastro-high-end anu saé, nampilkeun produk Italia sareng réstoran.

Ogé, koléksi na inventip, tapi ogé saé pisan — aana seueur anu tiasa dipilih, sareng panginten sesah terang dimana ngamimitianna.

Kuring henteu yakin dimana badé dimimiti. Naon waé karesep anjeun, éta mangrupikeun lokasi anu saé pikeun lirén pikeun gancang, sanaos pasar luhur, ngegel nalika nuju balanja.

Salah sahiji pos anu bakal cekap pikeun ngeusian suluh; upami anjeun hoyong pandangan, langsung ka atap.

25. Luciano Cucina Italiana

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Luciano Cucina mangrupikeun trattoria canggih anu sregep, modéren, sareng pikaresepeun. Carbonara parantos diangkat kana bentuk seni ku Chef Luciano Monosilio, sareng piring Romawi anu khas janten pusat di dieu.

Sanajan kitu, sésana tina pasta, nu Bulan ti tradisional jeung kontemporer, nyaeta sakumaha nikmat. Aya anggur dina keran, bir tukang on keran, sareng cai desainer dina keran.

Ogé, tanaga mangrupikeun kelompok anu teratur anu tiasa ngantisipasi unggal léngkah anjeun sareng nyayogikeun naséhat anu akurat.

26. Da Francesco

Da Francesco's pizza anu raoseun garing ngalayang kaluar tina oven sapertos hotcakes, janten idéal pikeun tuang siang.

Sanajan kitu, réstoran boasts jumlah héran hidangan Romawi kalawan pulas a. Dimimitian ku gurita carpaccio, anu disajikeun ku porsi ageung peterseli sareng girimis tina minyak zaitun parawan tambahan anu cabé.

Salajengna, nuturkeun éta, mesen fettuccine alla gricia, anu diasakan kalayan jumlah hideung truffle, sareng saltimbocca alla Romana.

27. Da Bucatino

Kadaharan di Da Bucatino asli Romawi. Langkung ti antipasti, anu tiasa garing sakedik, tibatan milih rigatoni ku usus lebur-dina-sungut atanapi kerang risotto, anu duanana konsistén alus pisan.

Ogé, cacciatore hayam ala Romawi sareng lada lada sareng tomat nyayogikeun dua, tapi tong ngantep éta ngahalangan anjeun tuang tina tiramisu anu bénténg pikeun tuang.

28. Osteria Fratelli Mori

Fratelli Mori mangrupikeun léngkah tina osteria tatangga, tapi tetep pesona na sareng méja gaya kulawarga kai, dapur terbuka sareng pantri, sareng puisi Romawi anu ngagoréng témbok.

Ieu mangrupikeun makan Romawi klasik anu paling saé na: saderhana tapi henteu lusuh, kalayan kadaharan anu saé kualitasna disiapkeun kalayan ati-ati.

Ogé, ieu tempat pikeun ngayakeun reuni kulawarga atanapi ngumpulkeun sakumpulan babaturan lami babarengan. Éta hampang, ngabagéakeun, sareng lengkep teu rumit.

29. Kawung

Naha mungkin mendakan hygge di Roma? Anjeun tiasa bet dina Marigold. Tabél saderhana, tembikar karajinan tangan anu éndah, sareng pangaturan kembang liar masihan réstoran sareng tukang roti getaran ultra-Scandi.

Kumaha ogé, naha anjeun didieu pikeun sarapan siang, tuangeun, atanapi roti lapis saderhana, asakanana sapertos puisi épodik, berkat pamilik Sofie Wochner sareng komitmen Domenico Cortese pikeun pangan lokal, sustainable.

Ménu na, sapertos hiasanna, saderhana — ngan ukur sababaraha asakan ultra-musiman - janten mesen naon waé anu pikaresepeun.

30. Mercato Centrale Roma

Mercato Centrale mangrupikeun pamirsa asli: 18 kios kadaharan artisanal diapit perimeter Cappa Mazzoniana, aula raksasa kalayan langit-langit berkubah 100-kaki di Stasion Kereta Termini.

Aya seueur pilihan anu sayogi, kalebet pizza ku irisan, burger, trapizzini, sareng seueur deui. Balaréa anu héran tur rancung.

Ogé, sababaraha palanggan nyéépkeun waktos sateuacan kéngingkeun karéta, sedengkeun anu sanés ngempelkeun dahar sateuacan angkat sonten di Roma.

31. Maledetti Toscani

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Kamar indah bodas-bodas Maledetti Toscani teu disangka-sangka haneuteun, hatur nuhun sabagian panto réstoran teras-terasan, anu ngagambar tamu unggal sonten.

Ménu na teras-terasan saé, sanajan éta henteu ngarobih gim. Ogé, sakabéh klasik Tuscan sadia, sababaraha ku pulas Romawi: gnocchi kalawan tripe ragu atanapi pici pasta kalawan anchovies seger tiasa dina menu dina dinten tinangtu.

Upami anjeun mesen tuangeun ageung, langkup pasta sareng langsung ka tempat wisata utama: steak Fiorentina bakar.

32. Spazio Niko Romito

Spazio mangrupikeun labirin gastronomic. Anjeun leumpang kana corétan modérn dina warung kopi padesaan sareng jalan ka tukang, dimana anjeun bakal mendakan réstoran makan anu saé anu mirip sareng rumah kaca perkotaan.

Duanana fasilitas mangrupikeun bagian tina koki berbintang Michelin Niko Romito's Roma sareng janten laboratorium pikeun lulusanana lembaga kuliner ogé réstoran.

33. Piperno

Hiasan Piperno mangrupikeun sakola lami-lami - témbok kai-panel anu dipoles, baki pinuh ku buah seger, lampu gantung — sareng dinas éta nunjukkeun yén formalitas.

Ogé, awak, nganggo baju bodas sareng baju masun, nyambut anjeun dina méja anjeun siga anu bangsawan.

Mimitian ku sababaraha croquette kentang goreng lezat sareng suppli, teras ngalih kana kursus pertama gnocchi kentang sareng kéju fontina krim sareng risotto kadaharan ti laut pikeun ukuran anu saé. Kursus utama diwangun sadayana tina kadaharan ti laut.

34. Assaggia Roma

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Menu anu raos di Assaggia, didamel ku koki eksekutif Daniele Ciaccio, intina mangrupikeun parade hit klasik Romawi anu dibayangkeun salaku potongan ukuran saukuran.

Tina piring tina keju lokal sareng Fiori di Zucca (kembang zucchini goreng) dugi ka carbonara lada sareng bakso daging sapi velvety. sambel tomat kandel, menu genep kursus gaduh sadayana.

Ogé, éta sadayana lezat, sanaos henteu ngalegaan palate. Upami anjeun ngaraos langkung petualangan, naroskeun ngeunaan ménu tambahan, anu ngandung lorong Romawi anu asak sareng tomat sareng pecorino.

35. Trattoria Da Danilo

Trattoria Da Danilo siga kartu pos — persis sapertos anjeun ngagambar trattoria khas Romawi.

Wewengkon anu indah dijejeran ku méja-méja kayu anu dilapis ku taplak meja kotak-kotak sareng foto-foto vintage anu ngahias témbok.

Kadaharan anu serius angkat ti sakumna Roma — sareng dunya — pikeun nyonto carbonara anu kasohor, anu, sapertos cacio e pepe sareng amatriciana, mangrupikeun bentuk anu pangsaéna.

Ogé, anjeun bakal rusak deui dina sadaya iterasi salajengna saatos ngan ukur hiji sasarengan.

36. Armando al Pantheon

Anjeun bakal ningali campuran locals sarta gastronomes internasional taliti examining menu Armando el Pantheon urang, presumably di antisipasi salametan salajengna.

Pasti, aya seueur pisan anu nyarios, tapi sadayana siga anu konsentrasi pisan. Jelas yén aranjeunna hoyong ngaraosan unggal ngegel. Kami teu tiasa nyarios yén urang nyalahkeun aranjeunna pikeun tindakanana.

Dimimitian ku a bruschetta topped kalawan tomat jeung kéju burrata susu, teras teraskeun pasta fettuccine sareng supa porcini atanapi piring tina cacio e pepe, klasik Romawi lami (saos krim anu didamel tina pecorino sareng cabé).

Upami éta dipimilik, rendang domba anu ngambeu mangrupikeun sakedik gigir kabagjaan nikmat.

37. Da Enzo

Mimitian tuang anjeun di Da Enzo kalayan roti sourdough sareng pesenan ricotta. Pasta sadayana alus teuing, tapi kursus utama ngan ukur luar biasa.

Polpette (bakso), kombinasi daging sapi anu lezat, ham mortadella, sareng kéju pecorino anu disayogikeun dina saos tomat krim, kedah dicobian.

Steamed chicory liar sareng jeruk nipis sareng minyak zaitun parawan tambahan nyayogikeun lauk anu saé, sapertos terong garlicky grilled.

Ogé, tiramisu sok janten hit pikeun dessert, tapi kami ogé nyarankeun pistachio gelato, anu pangsaéna anu anjeun kantos raos.

38. Antico Arco

Antico Arco mangrupikeun salah sahiji réstoran pang populerna di kota, janten ngadamel reservasi sateuacanna.

Éta mangrupikeun pendirian taplak bodas sareng pelayan jas-baju anu ngageleger antara méja jempé, tapi éta henteu ngajantenkeun.

Nanging, jalma anu resep kana klasik Romawi asli bakal ngahargaan kumaha sacara ahli aranjeunna dilaksanakeun di dieu, naha aranjeunna mesen ménu ngeunah tujuh kursus (kalayan pasangan anggur, tangtosna) atanapi mesen à la carte.

39. 180g Pizzeria Romana

Upami anjeun parantos angkat dugi ka 180g, anjeun leres-leres nganalisa pizza, sareng éta hargana mahal pisan sareng biaya taksi. Gaya saderhana mangrupikeun setting anu saé pikeun pai, anu kasohor di panjuru Roma.

Ogé, réstoran ieu specializes di pizza Romana, ipis-kulit pizzas pribadi diideuan ku kotana ngaranna.

Pikeun anu mimiti, mimitian ku klasik teras cabang; contona, amatriciana dituturkeun ku pizza bodas nganggo chicory sareng sosis.

40. Retrobottega

Anjeun kedah mesen méja di tempat nongkrong anu lami ieu sateuacanna. Kang Oki nyiptakeun masakan anu puitis anu canggih anu ngadorong wates kuliner, sareng salah sahiji tuangeun rasa anu henteu dicekel mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngaraosan sadayana.

Dahareun Romawi

Seasonality, inventiveness, sarta bahan tradisional sadayana diperkirakeun tapi ulah antisipasi ongkos Romawi Palasik.

Chefs Giuseppe Lo Iudice sareng Alessandro Miocchi komitmen pisan pikeun ngasilkeun bahan-bahan lokal anu sering nyéépkeun énjing-énjingna kanggo nyiar leuweung sareng kebon di luar kota.

41. Alle Carrette

Ieu salah sahiji réstoran pangalusna di Roma.

Hiasan Alle Carrette sacara jelas utilitarian, sareng témbok warna tambaga sareng lengkungan bata bulistir khas seueur réstoran Roma.

Di tempat anu sanésna, di tempat anu sanésna, dipikaterang ku kasohoranana, anu dipibanda dina sekop. Ogé, tikar méja anu diwarnaan anggur sareng sésa-sésa saos tomat anu nyimpang dina piring kosong, buru-buru diusap ku para nasabah anu hoyong pisan, nembongkeun sadayana.

Pizza, ogé piring leutik, teras-terasan saé: mimitian ku kembang zucchini goreng anu dimuat ku mozzarella sareng teri, teras beulah hiji pizza antara dua jalma.

42. Nonna Betta

Dining di Nonna Betta mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun. Lantera beusi tempa tuang lampu handap, intim pikeun méja kai digosok, ngagambarkeun kahirupan di ghetto Yahudi urang Roma.

Nyangka enak-enak halal ala bumi sapertos enak sapertos agnolotti boneka sapi sareng tagliolini kalayan sayuran héjo sareng mullet roe, anu sadayana didamel di-bumi.

Ogé, ieu mangrupikeun tempat anu pangageungna di Roma pikeun nyobaan artichok Yahudi-Romawi (aranjeunna cabai sareng digoréng, upami anjeun panasaran). The dahar beurang specials ogé saé.

Pizza Réstoran pangalusna di Roma

1. Pane e Tempesta

abdi. Via Giovanni De Calvi, 23 taun

ii. 00151 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Pane e Tempesta perenahna jero di wewengkon Gianicolense, ngan di hareup pasar umum, sarta mangrupa bagian ti gelombang anyar pizzerias Romawi nu nekenkeun flours artisan, toppings imajinatif, sarta kali fermentasi panjang.

A nyiksikan bisa Fitur sagalana ti amatriciana mun seledri ka bungbuahan Anggang sarta diwangun dina tart, kulit mengembang disiapkeun tina tipung batu-taneuh.

Dahareun Romawi

Hal anu béda pikeun dicoba: pizza dipanggang kalayan tipung farro, anu masihan "gandum sakabeh" harti anyar.

2. Pizzarium

abdi. Via della Meloria, 43 taun

ii. 00136 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Naon deui anu tiasa disebatkeun ngeunaan Pizzarium? Unggal media muji réstoran, nu rame ti buka nepi ka nutup, remen ku ngagimbung wisatawan, pikeun alesan basajan yén pizza sabenerna luar biasa.

Région al taglio Gabriele Bonci ngagabungkeun pembuatan roti anu taliti (prosés fermentasi panjang (langkung seueur waktos hartosna raos langkung saé) sareng tipung sumberna sacara obsesip masihan kerak anu raoseun, lembut) sareng rupa-rupa topping (panginten porchetta sareng cabé friggitelli, atanapi artichoke, kentang , sareng bottarga).

Henteu persis dimana warga lokal tuang, tapi éta sanés pamaksudan Bonci ti mimiti.

3. La Gatta Mangiona

abdi. Ngalangkungan Federico Ozanam, 30-32

ii. 00152 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Pizza di réstoran bertema ucing ieu mangrupikeun hibrid tina tradisi Romawi sareng Neapolitan, kandel sareng kenyal tapi garing tibatan floppy, sareng topping ku topping konvensional dina kombinasi anu henteu biasa (pikir bufala mozzarella kalayan salami lada, pecorino, zaitun, sareng oregano).

The appetizers digoréng, kayaning calzones leutik tur croquettes kentang, bisa jadi malah hadé ti pizzas. Ngadamel reservasi gancang-gancang.

4. Prelibato

abdi. Viale di Villa Pamphili, 214

ii. 00152 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Bakery-pizzeria anu saderhana ieu, anu nembé dina taun kaopatna, parantos janten salah sahiji anu pangsaéna di kota. Prelibato ngahususkeun kana pizza al taglio tradisional, dilakukeun langkung saé, sareng dikelola ku tukang masak kang Oki di sababaraha réstoran anu paling bergengsi di Roma.

The flakiness tina kerak téh reminiscent tina nyiksikan New York.

Amatriciana, dijieun kalayan tomat seger, pecorino, sarta asahan guanciale transparan, jeung kentang, dihasilkeun ku sakumpulan creamy tinimbang keureut has, anu dua-topping highlights. Sanajan kitu, hiji kecap tina caution: ulah bagels.

5. Panificio Beti

abdi. Via del Vascello, 46

ii. 00152 Roma RM, Italia

Teu jarang ningali jalma anu ngantri dina register kalayan nyiksikan pizza dina hiji leungeun sareng wadah deterjen laundry di sisi sanésna di toko roti bakery anu dijalankeun ku kulawarga di Monteverde ieu.

Dahareun Romawi

Éta pizza paling dipikaresep pizza Rossa, sarta Beti ngajadikeun sababaraha pangalusna di kota.

Bagian handapna kagorengan rada dina loyang kalayan minyak, lebet interior jero anu ditutupan ku saos tomat anu kentel sareng kuat. Hargana sakitar € 2 kanggo bagian anu cekap pikeun nyugemakeun lapar tuang siang.

6. La Renella Forno Antico Trastevere

abdi. Via del Moro, 15

ii. 00153 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

La Renella, toko roti antik anu aya di tukangeun Piazza Trilussa di Trastevere anu beurat-beurat di Trastevere, ngagaduhan ayana kadua. Jalma-jalma ngagolér dina beurang pikeun kéngingkeun roti sapopoé atanapi sandwich tuang siang.

Sapeupeuting wengi pisan, khususna di akhir minggu, dugi ka jam 2 subuh, sabab rébuan urang Itali sareng urang asing sami-sami nyambet saatos nginum di salah sahiji seueur pub di daérah éta.

Pizza Renella renyah sareng leueur, kalayan rasa sakola kuno anu pas sareng topping sederhana sapertos kentang, tomat, sareng kembang squash. Éta sapertos potongan dolar di Roma, tapi langkung saé.

7. Trapizzino | Testaccio

abdi. Via Giovanni Branca, 88

ii. 00153 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Salah sahiji carita kasuksésan hébat dina dunya masakan Romawi.

Stefano Callegari's Trapizzino ngajual piring anu namina: segitiga roti pizza anu dipanggang anu dipencet kabuka sareng dipak ku sadayana tina paporit pan-Italia sapertos cacciatore hayam sareng bakso dugi ka tripe uber-Romawi sareng daging sapi braised berbere-spiced.

Ngaranna mangrupa kombinasi kecap pizza na tramezzino, a sandwich triangular populér di bar Romawi. Kusabab sakabeh tilu situs aya di wewengkon nightlife, aranjeunna buka telat sarta nyadiakeun rupa-rupa brews karajinan.

Anu saé ngeunaan Trapizzino nyaéta, tinimbang janten gimmick, éta janten lembaga anu berharga: éta murah, gancang, ngeunah, sareng anu paling penting, Romawi.

8. Ai Marmi

abdi. Viale di Trastevere, 53 taun

ii. 00153 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Pizzeria Romawi klasik nyaéta Ai Marmi. Penduduk lokal nyebatna "Morgue" kusabab interior marmerna, sareng éta katingalina aktip saatos langkung ti 80 taun.

Ratusan pie anu ipis-kertas, ogé beg, filetti di baccalà, sareng botol Peroni Nastro Azzurro, muncul tina oven kai genep wengi saminggu.

Pizza ieu saderhana sareng tiasa dipercaya, sareng didesain kanggo didahar, henteu dipikareueus. Antrian tiasa lami dina akhir minggu, tapi éta sacara saé didamel ku awak sérver anu konstan anu rautna tiasa janten buruan di Museum Capitoline.

9. Casa Manco

abdi. Box 22, Nuovo Mercato di Testaccio Via Aldo Manunzio, snc

ii. 00153 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Panini daging babi di Mordi e Vai tiasa narik seueur jalma di Pasar Testaccio, tapi Andrea Salabé sareng Casa Manco Paola Manco, anu dibuka taun 2017, teu pati jauh.

Unggal dinten pasar dibuka, pizza alla pala anu hadé ditawarkeun mimitian jam 8:30 enjing

Éta ditutupan ku bahan-bahan sapertos taburan siki wijén atanapi campuran barok tina mortadella, ricotta, madu, sareng jeruk, sareng éta saé sareng dipanggang sadayana, masihan raos roti anu béda. Candak sapotong (atanapi dua) kanggo tuang nalika nuju balanja.

10. Emma Pizzeria Con Cucina

abdi. Via del Monte della Farina, 28

ii. 00186 Roma RM, Italia

iii. nganjang Website

Kulawarga Roscioli parantos muka pizza sit-down. Emma ngajantenkeun naon anu paling hadé dina gaya ala Romawi di kota. Kulitna masih kurupuk-ipis, tapi ngagaduhan rasa anu langkung maju tibatan anu sanésna, sareng éta sanés ngan ukur kendaraan pikeun topping.

Dahareun Romawi

Nu salawasna alus di Emma; nu salumeria Roscioli nyadiakeun meats kapok jeung cheeses.

Dina € 9, Margherita Vacca Rossa sederhana sareng Parmigiano umur 30 bulan mangrupikeun tawaran mutlak. Mimitian hidangan anjeun kalawan suppl na bruschetta, nu duanana nikmat.

réstoran vegan pangalusna di Roma

1. Uovo à pois

Pikeun moro réstoran vegan pangsaéna di Roma, Italia, kami mendakan Uovo à Pois, anu tempatna caket Piramide. Ti saprak 2015, toko pastry ieu, anu nyebat dirina "patisserie alternatip," parantos nawiskeun resep ampir susu-gratis.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Alberto Paciaroni, kang Oki, konsentrasi dina ngagabungkeun Manisan Italia sarta Perancis ayeuna, kayaning és krim sarta pastries delectable. Di Roma, Italia, kami ngagaduhan tuangeun vegan pangsaéna.

2. És Tropis

Éta tiasa sesah tuang sayuran di Roma nalika usum panas. Nalika anjeun nyaksian jalma-jalma sanés ngaraosan gelati anu lezat, anu anjeun hoyong laksanakeun nyaéta kéngingkeun congcot anjeun nyalira.

És Tropis, dina Via Nomentana, mangrupikeun réstoran vegan pangageungna di Roma. Ogé, És Tropis kedah janten gelato vegan pangageungna di Roma, sareng sababaraha rasa warisan sapertos kemiri sareng pistachio sareng sorbet sajati anu raoseun sapertos buah asli.

3. Kembang Burger

Flower Burger mangrupikeun burger pangsaéna di Roma, sanaos sanés pizza vegan anu pangsaéna. Burger umum di réstoran vegan di Roma, sareng hiji mérek di Milan parantos nempatkeun sagala rupa burger sareng rasa.

Ogé, di dinya, anjeun bakal mendakan rupa-rupa kombinasi sayuran sareng legum dina tuangeun anu lezat, anu disarengan ku kentang dipanggang di sisi.

4. Kios Toko Vegan 83

Warung 83 Mercato di Testaccio parantos disorot ku seueur salaku réstoran vegan pangsaéna di Roma Italia.

Ogé, aranjeunna henteu ngan ukur ngajual katuangan vegan buatan bumi, tapi ogé bahan pikeun ngalakukeun keajaiban anjeun sorangan di dapur.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Bisa jadi pizza vegan pangsaéna di Roma, sareng kami ogé nyarankeun panini - aranjeunna indah. A saréat alus pikeun meunangkeun diri saméméh wandering kaluar ka wewengkon Piramide jeung Testaccio dina poé puguh!

5. 100% Bio

Seueur jalma nganggap Mercato di Testaccio's Stall 83 janten réstoran vegan pangsaéna di Roma. Aranjeunna ngajual teu ukur asakan vegan, tapi ogé bahan pikeun nyieun masterpieces kuliner sorangan.

Ogé, meureun nya pizza vegan pangalusna di Roma, sarta kami ogé nyarankeun panini, nu nikmat. Dina dinten anu teu puguh, mésér saréat sateuacan jalan-jalan ka daérah Piramide sareng Testaccio!

6. Gelato Giulivo

Di Roma, kuring nuju tuang tuang vegan. Nalika anjeun leres-leres disambut di réstoran, Italia janten langkung pikaresepeun. Ogé, nalika anjeun ngan ukur prasmanan jauh tina tuang siang anu lezat.

Salaku tambahan, 100 persén Bio mangrupikeun tempat pikeun milarian 100 persén pangan organik, sareng sacara praktis sadayana dina ménu mangrupikeun vegan. Ti kopi ka bir, anggur ka cornetti, 100 persén bio pasti boga rupa-rupa pilihan delectable.

7. Rifugio Romano

Anjeun parantos sumping ka tempat anu leres upami anjeun milari gelato vegan pangsaéna di Roma ayeuna. Gelato Giulivo mangrupikeun kuil pikeun tuang vegan di Roma - sareng kami henteu ngan ukur hartosna vegan.

Restoran Terbaik di Roma Kanggo Dahareun, Pizza, atanapi kanggo Pangan Vegan

Karesepna kandel sareng lebur dina létah; pistachio, khususna, raoseun. Nanging, kami nyarankeun sampling sorbét pikaresepeun na - Gelato Giulivo mangrupikeun salah sahiji tempat sorbet vegan pangsaéna di Roma!

8. Romeow Ucing Bistro

If Romeow Ucing Bistro ngajadikeun pizza vegan pangsaéna. Nanging, calzone, pasta, sareng permén pang raosna ogé sayogi. Ieu mangrupakeun tempat perlindungan vegan di Roma dimana anjeun tiasa bersantai terasrasakeun hirup.

Ogé, réstoran éta mimiti muka panto langkung ti 30 taun ka pengker sareng saprak éta tuang duanana vegan sareng non-vegan. Spaghetti Carbonara mangrupikeun perjalanan anu ngeunah anu dilakukeun ku cinta, tahu, sareng seitan!

9. Radagast Vegan Bakery

Radagast, di lingkungan Prenestino di Roma, mangrupikeun salah sahiji tempat vegan anu masih-rahasia. Ieu ngalayanan brownies, sandwiches, cookies, sarta milkshakes, kitu ogé mangrupa campuran nikmat Italia sarta Amérika.

Éta ogé ngadamel jajan tingkat ulang taun anu paling luar biasa, anu beunghar ku krim sareng lezat. Radagast, kami yakin, ngajantenkeun tuang vegan di Roma raoseun, khususna upami anjeun hoyong manisan.

10. Ma và '?

Ieu saeutik reuwas yén Ma và? parantos janten réstoran vegan paling luhur di Roma, sareng masakan inventive sapertos krim jahé, tomat seger, sareng tahu asep.

Ogé, appetizers boga rasa rada asing ka aranjeunna, kalawan rasa seger jeung kombinasi creamy, sadayana dina harga lumrah. Tanpa ragu, salah sahiji réstoran vegan pangsaéna di Roma.

Artikel ngeunaan réstoran pangalusna di Roma ieu pasti geus mantuan. Nanging, langkung saé nyobian salah sahijina. Oge, lamun ieu mantuan, punten lakukeun ogé babagi kalawan babaturan jeung leuwih dipikacinta.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *