10 Tempat Anu Heboh Didatangan dina Oktober pikeun Rélaxasi Sampurna Anjeun 2022

-Tempat Pangsaéna pikeun Didatangan dina Oktober-
Sakumaha urang resep pantai lounging dina usum panas sareng ngajajah Wonderland salju dina usum salju, aya hal anu istiméwa ngeunaan perjalanan nalika usum gugur. 
10 Tempat Anu Luar Biasa Dihaturkeun dina Oktober pikeun Rélaxasi Sampurna Anjeun

Naha anjeun jauh di tukang mutuskeun badé angkat dimana dina Oktober ieu? Tong hariwang, kami ngagaduhan anjeun deui. Kami parantos daptar sababaraha tempat pikeun didatangan dina Oktober di dunya sareng (atanapi henteu) kulawarga sareng réréncangan anjeun. 

Tempat Pangunjung Pangsaéna dina Oktober

Ragrag aya di dieu, sareng di seueur daérah, daunna parantos robih sareng siap-siap pikeun nutupna.

Sedengkeun di sababaraha tujuan anjeun masih kedah bersaing sareng wisatawan anu nyiar dedaunan, tempat-tempat terkenal anu sanés anu bakal di perjalanan dina Oktober nawiskeun rohangan pernapasan anu langkung seueur saatos usum panas.

Ogé, Nyandak kana akun faktor ieu, kitu ogé pamadegan ahli, sentimen traveler, sarta Asép Sunandar Sunarya ti tempat wisata (antara séjén), US News milih tempat pangalusna pikeun didatangan dina Oktober.

Gaduh karesep? Sora di handap pikeun mangaruhan daptar taun payun. (Catetan: Sababaraha tujuan di handap ieu tiasa kapangaruhan ku panyawat coronavirus. Pariksa sareng CDC sareng Departemen Nagara AS sateuacan ngumbara.)

1. Tuscany, Itali

Tempat Pangunjung Pangsaéna dina Oktober

Kalayan usum turis puncak (sareng suhu anu ngahégak) tungtungna, Tuscany leres-leres bersinar di usum gugur.

Aya anggur anu hebat, dedaunan emas, cuaca anu langkung saé, sareng, panginten anu paling pikaresepeun, truffle — akhir September dugi ka Désémber nyaéta nalika truffle bodas anu diidam-idimkeun dipendakan.

Festival anu didaptarkeun pikeun umbi mahal ieu seueur, khususna di kota San Miniato, Volterra, sareng Palaia. Tapi anu sajatina, nyaéta pikeun moro sorangan.

Cicing di Belmond Castello di Casole, perkebunan abad ka-10 perenahna di sipat lega anu legana 4,200 héktar dimana anjeun tiasa gabung sareng ahli truffle pendudukna Mauro Nesi sareng anjing Lagotto Romagnolo na dina perjalanan pangusaha.

Sakali ngeunah parantos dipendakan, kang Oki hotél bakal nganggona dina ménu anu raos pikeun naon anu bakal janten cara paling boros pikeun menikmati buah tina pagawé anjeun.

2. Salem, Massachusetts

10 Tempat Anu Luar Biasa Dihaturkeun dina Oktober pikeun Rélaxasi Sampurna Anjeun

Éta Lebaran bulan ieu, janten dimana anu langkung saé pikeun buku perjalanan tibatan ibukota dukun henteu resmi Amérika?

Ngalenyepan kamar di Hotél Salem or Padagang (aranjeunna duanana dipiboga ku Lark Hotels, kasohor ku pamesaran funky na sanésna panginepan New England), teras angkat ka kota.

Salem ngagungkeun hubunganana sareng gaib salami sasih sareng program acara, kalebet festival pilem horor, séances, sareng pameran kalayan psikis anu siap dibaca waktos payun anjeun. 

Salami pésta éta, sia ngareureuhkeun pikeun mertimbangkeun sajarah cobaan tukang sihir Salem di 1692 Salem Witch Museum.

Musium nyiptakeun deui uji coba nganggo dokumén anu saéstuna salaku dasar pikeun tahap ukuran hirupna sareng janten panjelajah ilmu sihir dina sagala rupi ngalangkungan jaman.

3. Wina, Austria

tempat pangunjung anu hadé di Oktober

sanajan AustriaIbukota langkung dikenal pikeun istana kaisar anu hébat sareng warisan musik anu langkung hébat (Mozart sareng Beethoven), salah sahiji asét anu hadé di kota nyaéta kebon anggur perkotaan na.

Hilap supir anu ditunjuk, kantun angkat tram ka pinggiran kota anu cukup luar, dimana jajaran tangkal anggur sumebar di lamping jukut, sakumaha pandangan langit sareng Danubeus di handap.

Oktober nandaan panén nalika kebon anggur aya di paling héjo sareng pabrik anggur muka operasi pikeun naroskeun pikiran (sareng sungut).

Aya sababaraha jalur anggur anu ditunjuk pikeun dituturkeun, di mana vintners nyebarkeun conto ti kolong boh dapur sareng dapur, sareng usum panas anu héran, cerah anu cocog sareng paséa di lapangan.

Baca ogé:

4. Mauritius - Surga tropis

10 Tempat Anu Luar Biasa Dihaturkeun dina Oktober pikeun Rélaxasi Sampurna Anjeun

Upami anjeun milari tujuan internasional sareng mikiran kamana badé angkat dina Oktober, Mauritius mangrupikeun tujuan anu sampurna pikeun anjeun.

Salaku surga tropis, Mauritius mikaresep suhu anu panas sapanjang taun. Lantaran kitu, éta tempat pikeun didatangan dina Oktober di dunya.

Nanging, dina bulan Oktober, cuaca langkung anget sareng garing sareng tingkat kalembaban anu rendah. Cuaca cerah dijamin sapanjang basisir kulon.

Ti ngajajah di Taman Nasional Gorges Walungan Hideung sareng Curug jero cai pikeun pésta di Grand Baie / Flic en Flac salami akhir minggu, aya sababaraha kagiatan rekreasi anu pantes diudag di dieu.

Sadaya hal ieu ngajantenkeun Mauritius mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun didatangan dina Oktober di dunya. Ngadamel reservasi hotél sareng hiber anjeun sasasih sateuacanna disarankeun pisan.

5. Yunani - Désa Idyllic

10 Tempat Anu Luar Biasa Dihaturkeun dina Oktober pikeun Rélaxasi Sampurna Anjeun

Wayah pangsaéna pikeun nganjang ka kapuloan Yunani sapertos Santorini, Mykonos, Corfu, sareng Kefalonia nyaéta dina Oktober nalika cuacana haneut sareng seueur jalma.

Biaya perjalanan tiasa turun ku 20% dina usum taktak. Yunani nyaéta turun tangan salah sahiji nagara pangalusna pikeun didatangan dina Oktober di Éropa.

Salaku salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun ngarambat dina bulan Oktober, tempat ieu cocog pikeun hal-hal petualang mimitian ti hiking jalur pulo anu indah dugi ka ningali manuk.

Aya seueur kagiatan luar anu sanés anu anjeun tiasa laksanakeun di dieu sareng anu dipikacinta.

Nagara ieu ngagaduhan sababaraha situs anu penting pikeun pentingna budaya anu matak dikunjungi pikeun peminat sajarah.

6. Plitvice Lakes, Kroasia

10 Tempat Anu Luar Biasa Dihaturkeun dina Oktober pikeun Rélaxasi Sampurna Anjeun

nu Situ Plitvice tiasa dipendakan di basisir Laut Adriatik Kroasia, ngan liren dina wates antara Zadar sareng ibukota bangsa, Zagreb.

Danau ieu diwangun ku 16 awak cai anu sadayana ngagabung sareng rupa-rupa curug sareng jembatan anu pikaresepeun, diapit ku leuweung zamrud yuswa anu ngagaduhan seueur satwa: manuk, srigala, biruang, sareng seueur deui!

Ogé, Enjoy walks di salah sahiji tujuan wisata luhur di nagara ngaliwatan rupa-rupa jalur, duanana alam jeung jieunan manusa, sarta ngajajah expanse lega antara situ luhurna panghandapna 280 méter sarta pangluhurna 1,000 méter luhureun éta.

7. Curug Victoria, Zambia / Zimbabwé

Victoria Niagara

Sababaraha jalma anu nganggap nagara-nagara Afrika ieu salaku nagara paling saé anu didatangan, tapi éta jalma leungit!

Victoria Niagara mangrupikeun salah sahiji curug pangageungna di bumi, ngahontal jangkung megah 355 méter sareng bentang sakilo mil.

Rurusuhan cai ragrag na anu pangageungna sapertos na, kalayan laju ngareureuwas 550,000 méter kubik per menit.

Saterusna, Victoria Falls mangrupa salah sahiji Tujuh Kaajaiban Alam di dunya, sarta halimun na nu shrouds wewengkon bisa ditempo ti 50 kilométer jauh, nyieun katumbiri a!

Sanajan kitu, Éta ogé tanggung jawab konstan, non-stop curah hujan ngalaman ku rainforest sabudeureun Walungan Zambezi.

8. Arashiyama Awi Grove, Jepang

Arashiyama Awi Grove of Kyoto, Jepang

The Arashiyama Bambu Grove mangrupikeun tempat paling saé pikeun ngumbara di nagara Jepang anu parantos saé.

Sapanjang pinggiran Kyoto, rungkun ieu dipak ku tangkal awi anu teu kaétang, sadayana tumbuh dugi ka jangkungna anu luar biasa anu kedah ditingali pikeun dipercaya.

Saterusna, rungkun ieu saréat pikeun sakabéh indra anjeun.

Nanging, éta sanés ngan ukur tempat anu saé pikeun ditingali, tapi ogé parantos dingaranan diantara 100 Soundscapes Jepang paling luhur ku Menteri Lingkungan nagara.

Ieu ngandung harti anjeun tiasa ngempel dina gulung-gulung daun melankolik sareng ngarayap kai, barengan ningali jisim tina awi.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *