Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan dina bulan Juli

- Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan dina bulan Juli -

Juli sacara tradisional salah sahiji bulan perjalanan pangsibukna. Sakola parantos kaluar, sareng cuaca paling panas sareng paling cerah di seueur daérah dunya.

celebrations Summer aya dina ayunan pinuh di belahan kalér. Taman nasional dibuka pikeun éksplorasi, sareng pantai-pantai paling luhur di dunya dibuka pikeun bisnis.

Naon waé jinis pakansi anu anjeun milarian dina bulan Juli pondok, cerah, sareng manis, atanapi nyéépkeun kaéndahan budaya sareng alam saloba sababaraha minggu.

anjeun bakal mendakan anu cocog sareng anjeun diantara pilihan kami.

Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan dina bulan Juli

1. Gibraltar

semenanjung ieu lokasina di ujung kidul Spanyol urang. Ngalaman pangluhurna 28 ° C dina bulan Juli sareng nampi 11 jam sinar panonpoé unggal dinten.

Upami anjeun badé angkat ka pantai, angkat ka sisi wétan The Rock, pasir anu ngadominasi pusat.

The Gibraltar Botanic Gardens dibuka sapanjang taun.

sarta dina bulan Juli, éta laut Gibraltar unik lavender mekar dina batu jeung cliffs di Europa Point jeung Camp Bay.

2. Provence, Perancis

Dina Juli, widang lavender seungit Provence mekar. pangalusna ditempo ti Gordes 'Senanque Abbey.

Aya sababaraha vistas kembang anu éndah sareng wungu sapertos di mana waé pangeusina.

Perjalanan ka Provence dina bulan Juli kedah coincide sareng liburan nasional Perancis. Urang lega terang la Fête Nationale salaku Poé Bastille.

Ieu acara taunan di Perancis anu lumangsung dina 14 Juli. sareng biasana dibarengan ku kamerdékaan, kembang api, sareng kadang-kadang prosesi.

3. Siprus

Upami anjeun milarian panonpoé dina bulan Juli ieu, angkat ka pulo Siprus.

Larapkeun faktor 50 sabab hawa di basisir kulon bisa ngahontal 30 ° C. jeung sababaraha darajat leuwih luhur di basisir tenggara.

Pedalaman bahkan langkung panas, kalayan suhu dugi ka 37°C.

4. Lalajo lauk paus jeung Puffins di Islandia

Sedengkeun domba, sapi, jeung kuda Islandia. Sareng hiji breed kuda miniatur anu cerdas tiasa ditingali sapanjang taun.

Ogé herds of reindeer sabudeureun Snaefell jeung koloni tina puffins Atlantik beternak dina cliffs. Sabudeureun lorong bisa ditempo dina usum panas.

Juli ogé puncak usum nonton lauk paus. Husavik, di kalér pulo. Mangrupikeun situs anu pangsaéna pikeun ningali lauk paus pikeun humpback, minke, sareng paus biru.

5. Birdwatching di Vanuatu

80 pulo anu ngawangun nagara Samudra Pasifik Vanuatu. Bisa jadi teu boga paling manuk di dunya. Tapi anu gaduhna rada unik.

Aya 30 spésiés anu teu biasa anu dipikanyaho ngalayang. 11 diantarana ngan ukur aya di Vanuatu.

nu lorikeet katumbiri, contona, asli Australia. tapi urang bisa manggihan eta di Vanuatu, ngajadikeun pikeun sighting warni pikeun birders.

Pikeun nyebut sababaraha, aya lorikeet kalapa, megapode Vanuatu aneh tur endah.

sajaba ti tropicbird beureum-buntut incredibly menawan.

Baca ogé:

Patarosan anu Sering Ditaroskeun ngeunaan Tempat Anu Pangsaéna pikeun Didatangan dina Juli

tempat pangalusna nganjang dina bulan Juli

1. Nagara mana anu pangsaéna pikeun didatangan dina bulan Juli?  

California pikeun internetan jeung panonpoé. Montana pikeun tetempoan outdoor megah.

jeung Maine keur geulis garis basisir tetempoan mangrupakeun sababaraha nagara bagian greatest nganjang dina bulan Juli dina usum panas.


2. Kumaha Maladéwa dina bulan Juli?

Juli nyaéta usum low pikeun liburan Maladéwa. sarta di dieu Kang naha.

Jumlah rata-rata jam terangan dina bulan Juli kira-kira tujuh.

Kalayan hawa ngalayang sakitar 28 ° C. poé panas jeung beueus.

Kusabab kalembaban anu luhur. Anjeun tiasa ngaharepkeun seueur hujan sapanjang bulan.


3. Dupi Urang Nganjang ka Ooty dina bulan Juli?

Naha Juli mangrupikeun bulan anu saé pikeun nganjang ka Ooty, Tamil Nadu?

Leres, Juli mangrupikeun bulan anu pikaresepeun di Ooty, kalayan seueur sinar panonpoé sareng sababaraha pancuran.

Dina bulan Juli, éta ogé waktos anu pas pikeun ningali tempat wisata di Ooty.


4. Dimana Teu Panas teuing dina bulan Juli?

Islandia. Islandia ngabogaan chill pikaresepeun sapanjang taun.

kalawan rata hawa Juli di kidul bangsa urang hovering sabudeureun 50 nepi ka 55 derajat Fahrenheit.


A lalampahan rencanana salawasna datang dina mangpaat. Nalika sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta bungkus sareng angkat pikeun ningkatkeun sumanget anjeun sareng nyegerkeun pikiran anjeun.

Iinditan janten gampang dina bulan Juli, kalawan béaya rendah sarta repot-gratis booking. sanggeus bulan Méi jeung Juni, nalika laju pariwisata rada handap.

Kami ngarepkeun tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun. Hayu urang terang pikiran sareng saran anjeun dina bagian koméntar.

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *