| |

Tempat pangsaéna pikeun Mésér Kartu Pokemon Online Iwal Amazon

- Tempat pangsaéna pikeun Mésér Kartu Pokemon -

Toko sapertos GameStop sareng Sam's Club bakal nyumponan tungtutan anjeun upami anjeun pamaén kartu Pokémon milarian sababaraha deui, kartu béaya rendah pikeun nambihan kana koleksi anjeun.

Tempat anu pangsaéna pikeun mésér Kartu Pokemon

Pilihan di unggal toko ieu sigana béda.

Tetep maca pikeun ningali daptar online sareng lokasi toko dimana anjeun tiasa ngagaleuh Kartu Pokémon sareng mutuskeun mana anu pangsaéna pikeun anjeun.

sanajan katangtu tren datang jeung indit, Pokémon kartu kaciri janten konstan diantara ngora dunya.

Dina reses, urang bisa manggihan siswa dagang kartu atawa nyokot bagian dina duels di hareup panongton.

Di luar kaulinan, sanajan, kartu Pokémon geus ngembangkeun hiji kultus handap diantara kolektor pilari nyieun duit gancang.

Kartu langka ngahargaan nilai kana waktu, kalawan sababaraha dipulut leuwih $375,000 di appraisals. Éta sadayana gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong.

Upami anjeun milarian sababaraha kartu anu bernilai luhur pikeun dijual deui, pasar online sapertos Troll sareng Toad sareng TCG Player tiasa janten alungan anu pangsaéna.

Naon ari Kartu Pokemon?

The Pokémon Trading Card Game (ポケモンカードゲーム), Pokémon Kdo Gmu, "Pokémon Card Game" nyaéta collectible kaulinan kartu dumasar kana sipat Pokémon.

Disingkat PTCG atanapi Pokémon TCG. Ieu munggaran diterbitkeun di Jepang ku Media Factory dina Oktober 1996. Wizards of the Basisir diterbitkeun di Amérika Serikat dina munggaran.

Sanajan kitu, Nintendo engké meunang lisénsi ka The Pokémon Company, nu geus medarkeun kaulinan saprak Juni 2003.

Tapi, patandingan éta parantos ngajual sakitar 34.1 milyar kartu di dunya dugi ka Maret 2021.

Rupa-rupa Pokémon 

Tempat anu pangsaéna pikeun mésér Kartu Pokemon

Pikeun kaulinan kartu dagang, aranjeunna nyandak sistem tipe saderhana tina video kaulinan.

Nalika Pokémon Emas sareng Pérak ngenalkeun jinis Dark and Steel dina pidéo kaulinan,

Aranjeunna diwanohkeun:

  1. Hideung sareng logam rupa
  2. Jenis Naga diwanohkeun dina sét Pilihan Naga Jepang,
  3. Aranjeunna ngawanohkeun tipe Fairy di Jepang XY diatur pikeun pakait jeung bubuka na di video kaulinan. Tapi dihapus pikeun Jepang Pokémon Pedang jeung Pokémon Shield susunan. 

Bari paling Pokémon ngan boga hiji tipe, EX Tim Magma vs Tim Aqua, nu ngawanohkeun dual-tipe Pokémon, XY.

Nanging, Steam Siege sareng set jaman HeartGold sareng Soulsilver mangrupikeun tilu pengecualian.

Ogé, aranjeunna nganggo dua jinis dina kartu Pokémon Legenda pikeun negeskeun kanyataan yén mékanik ngagaduhan seueur Pokémon dina set HeartGold sareng SoulSilver.

Dina bulan Agustus 2016, ékspansi Steam Siege XY Series 'ngabalikeun Pokémon dual-type. Waktos ieu sareng Pokémon biasa, ogé EX Pokémon, janten sababaraha jinis.

Sanajan, Poison-tipe Pokémon dina kaulinan ayeuna Gelap, tinimbang paranormal, sakumaha tina Sword & Shield ékspansi set Pedang & Shield.

Ogé, Poison-type Pokémon dina kaulinan dirobih janten paranormal dimimitian ku Inten & Mutiara ékspansi pak Great Encounters, aranjeunna aslina Jukut

Moreso, Pokémon-jenis Naga dina kaulinan ayeuna Naga, tinimbang ColorlesS, sakumaha tina ékspansi Hideung & Bodas set Naga Vault.

Naon Jenis Kartu Béda?

Kartu Pokémon datangna dina rupa-rupa wangun jeung ukuran.

Aranjeunna ngagolongkeun kartu dumasar kana kaulinan vidéo anu aranjeunna cocog.

Kartu jukut héjo, kartu seuneu beureum, kartu cai biru, kartu kilat konéng, kartu paranormal ungu, kartu tempur coklat/jeruk, jeung kartu gelap hideung.

Kartu logam pérak, kartu naga emas, kartu fairy pink, sareng kartu warna bodas mangrupikeun sababaraha kartu.

Hurup C (umum), U (jarang), R (jarang), RR (jarang pisan), SR (super jarang), sareng UR (ultra-jarang) ditulis dina bunderan handap di pojok pikeun nunjukkeun jarang kartu. .

Aya ogé kartu langka rusiah kalayan gambar katumbiri atanapi warna tunggal anu nutupan kartu pinuh.

Daptar Pokémon Trading Card Game susunan

Tempat anu pangsaéna pikeun mésér Kartu Pokemon

Ieu daptar susunan Pokémon Trading Card Game, nu munggaran dirilis di Jepang dina 1996 salaku kaulinan kartu collectible.

Aya 74 sét kartu dirilis di Amérika sarta 68 di Jepang dina Séptémber 2017. susunan Jepang boga 6,959 kartu, sedengkeun susunan Inggris ngandung 9,110 kartu.

Duplikat non-holofoil tina kartu langka kaasup dina susunan Inggris nu teu dicitak dina susunan Jepang akun pikeun varian badag. Di sakuliah dunya, 23.6 miliar kartu geus dikirimkeun sakumaha Maret 2017.

Aranjeunna ngabagi set kana dua kategori:

  1. hiji keur garis mimiti kartu Wizards of Basisir
  2. Anu kadua nyaéta sanggeus akuisisi Nintendo ngeunaan Wizards kaulinan kartu.

Susunan Generasi Kahiji tina Pokémon Trading Card Kaulinan 

  1. 1998 Pokémon Demo Kaulinan Plastik Pack
  2. Set Base Pokémon
  3. leuweung
  4. posil
  5. Set Dasar 2
  6. Rokét Tim
  7. Gym Pahlawan
  8. Gym tantangan

kadua Generasi Susunan tina Pokémon Trading Card Kaulinan 

  1. Neo Kajadian
  2. Neo Papanggihan
  3. Kapuloan Kidul
  4. Neo Wahyu
  5. Neo Takdir
  6. Koléksi legendaris
  7. Set Base Ekspedisi
  8. Aquapolis
  9. Skyridge

katilu Generasi Susunan tina Pokémon Trading Card Kaulinan 

  1. EX Ruby jeung Safir
  2. EX Sandstorm
  3. Ogé, EX Naga
  4. EX Tim Magma vs Tim Aqua
  5. EX Hidden Legenda
  6. Moreso, EX Team Rocket Balik deui
  7. EX Deoxys
  8. EX Empang
  9. Jeung, EX Delta Spésiés
  10. EX Legenda Maker
  11. EX Holon Phantoms
  12. Salajengna sareng EX Crystal Guardians
  13. EX Naga Frontiers
  14. Salaku tambahan, EX Power Keepers
  15. Angkatan Ghaib EX
  16. EX Seuneu Beureum jeung Daun Héjo

Susunan Generasi Kaopat of Pokémon Trading Card Kaulinan 

Istilah "Inten sareng Mutiara," "Platinum," "HeartGold SoulSilver," atanapi "Legenda" muncul dina nami sadaya set Generasi Kaopat.

Ngarujuk kana video kaulinan Pokémon Diamond, Pokémon Pearl, Pokémon Platinum, Pokémon HeartGold, sareng Pokémon SoulSilver.

  1. Inten jeung Mutiara Base Set
  2. Inten jeung Mutiara Misterius Khazanah
  3. HeartGold SoulSilver Base Siapkeun
  4. Inten jeung Mutiara Rahasia Kaajaiban
  5. Inten jeung Mutiara Great Encounters
  6. Platinum Arceus
  7. Inten jeung Mutiara Majestic Fajar
  8. Inten jeung Mutiara Legenda Awakened
  9. HeartGold jeung SoulSilver Unleashed
  10. Inten jeung Mutiara Stormfront
  11. Platinum Base Set
  12. Platinum Rising saingan
  13. Telepon Legenda
  14. Platinum Agung Victors
  15. HeartGold jeung SoulSilver Undaunted
  16. HeartGold jeung SoulSilver Triumphant
  17. Jepang Pokémon Heartgold na Soulsilver susunan
  18. Heartgold na Soulsilver Koléksi
  19. Heartgold na Soulsilver decks husus
  20. Leungit Patalina Mini-Series
  21. Heartgold jeung Soulsilver Revived Legenda

Susunan Generasi Kalima

Kecap "Hideung Bodas" némbongan dina nami sadaya set Generasi Kalima. alatan ayana Pokémon Hideung jeung Pokémon Bodas video kaulinan dina susunan ieu.

Tanggal 6 April 2011, set kahiji diluncurkeun, sareng éta nampilkeun kodeu anu ngamungkinkeun para pembeli maén online kalayan dek anu sami.

Ieu mangrupikeun Generasi Set No. Ngaran Rincian tanggal pelepasan

  1. Hideung jeung Bodas 6 April 2011
  2.  Emerging Powers 31 Agustus 2011
  3. Noble Victories 16 Nopémber 2011
  4. Next Destinies 8 Pébruari 2012
  5.  Naga Diluhurkeun 15 Agustus 2012
  6.  Badai Plasma Pébruari 2013
  7. Plasma Freeze Méi 2013
  8. Wates Ngaliwatan Nopémber 2012
  9. Plasma Blast Agustus 2013
  10. Harta Legendaris Nopémber 2013

Generasi naek nepi ka dalapan generasi. Pikeun bacaan anu langkung seueur ngeunaan generasi Kartu Pokémon, kunjungan Pokémon Trading Card Game susunan.

Kumaha Anjeun Bisa Ngabejaan Upami Kartu Pokémon Berharga?

Olahraga profésional Authenticator (PSA) verifies nu kaaslian kaulinan sarta collectibles sarta nangtukeun patut maranéhna.

Numutkeun kana PSA, langkana kartu dagang nangtukeun nilaina. Contona, upami ngan 100 salinan atawa pangsaeutikna tina hiji kartu tinangtu aya, éta bakal jadi patut leuwih kusabab scarcity na.

Pertimbangan konci sanésna nyaéta kaayaan kendaraan. Kartu dina bentuk alus ngawétkeun nilai maranéhanana ngaliwatan waktu. Tapi kartu nu geus deteriorated fisik atawa teu acan diurus leres leungit nilai maranéhanana.

tinimbangan sejen nyaeta jenis kartu. Karakter anu dipikaresep bakal langkung seueur artos, sedengkeun karakter anu kirang resep tiasa janten hargana.

Kusabab Charizard, Mewtwo, sareng Lugia mangrupikeun karakter anu populer, kartu anu ngagambarkeun aranjeunna tiasa gaduh nilai anu langkung luhur.

PSA 10 ngagambarkeun nilai poténsi pangluhurna, sedengkeun PSA 0 atawa 1 ngagambarkeun jumlah panghandapna mungkin.

Éta sadayana turun ka suplai sareng paménta dina tungtungna. Upami anjeun hoyong pariksa nilai koleksi anjeun, anjeun tiasa konsultasi pituduh harga online PSA.

Ogé, sababaraha imah lélang lokal malah bakal ngahargaan anjeun kartu haratis. Henteu ngan ukur peminat Pokémon di pasar pikeun kartu anyar ayeuna. Tapi ogé jutawan sareng jutawan milarian untung dina kartu anu paling langka.

Baca ogé:

Naha Sababaraha Toko Lirén Ngajual Kartu Pokémon?

Walmart sareng Target mangrupikeun dua anu paling umum tempat pikeun meuli kartu Pokémon.

Nanging, kusabab persaingan sengit di antara fanatik Pokémon, kadua toko ieu lirén ngajual kartu.

A gelut peupeus kaluar di jero udagan di Wisconsin antara dua jalma vying pikeun pakét panungtungan kartu Pokémon.

Masalah ranté suplai pandémik nyababkeun pasokan kartu Pokémon anu rendah di sababaraha tempat, anu matak pikasieuneun para peminat anu maot.

Target nyarios yén éta moal deui ngajual kartu populér di toko saatos tawuran janten telenges, sareng Walmart gancang nuturkeun.

Nanging, aranjeunna sayogi dina situs wéb duanana toko.

Endah sareng Tempat Pangsaéna pikeun Mésér Kartu Pokemon

1. Pokémon Center

Kusabab kartu dagang asalna langsung ti sumberna, Pokémon pusat mangrupa salah sahiji tempat greatest mésér aranjeunna. Sababaraha barang ngan ukur tiasa diaksés ka lokasi anu diidinan ieu.

TCG Sword & Shield Fusion Strike Elite Trainer Box sareng Sword & Shield Battle Styles Elite Trainer Box mangrupikeun dua conto.

Aya ogé peti kolektor sareng seueur barang-barang sanés anu sayogi.

Barang-barangna tiasa diaksés dina situs wéb Pokémon Center, ogé di sababaraha lokasi fisik di kota-kota utama.

2. Pangalusna Mésér

Sanajan Best Toko nyaeta pangalusna dipikawanoh pikeun éléktronika na, aranjeunna ogé ngajual kartu Pokémon.

Dibikeun sabaraha usaha sejenna geus ceased ngajual kartu online atanapi di toko kusabab masalah ranté suplai, aranjeunna gaduh suplai kartu anu saé pisan.

Pasokan di toko bakal turun naek dumasar on paménta lokal jeung lokasi.

The Celebrations Collections Box, VSTAR Special Collection, Evolving Skies Sleeved Booster, Fusion Strikes Sleeved Booster, Fusion Strike Elite Trainer Box.

Sareng seueur alternatif kartu sanésna sayogi dina situs wéb Best Buy.

Aya langkung seueur alternatif online tibatan di toko, sareng suplai toko tiasa bénten dumasar kana daérah.

3. Kulawarga Dollar jeung Dollar Tangkal

Dollar kulawarga mangrupikeun sumber anu teu kaduga tapi tiasa diandelkeun pikeun kartu dagang Pokémon.

Ieu mangrupikeun alternatif anu saé pikeun kolektor anu hoyong dilegakeun koleksina kalayan béaya rendah.

Teu aya seueur variasi, tapi hargana lumayan pikeun bungkusan anu rupa-rupa sakitar sarébu dolar.

Kartu Pokémon ogé sayogi di Dollar Tree, tapi anjeun kedah nganjang ka toko sacara pribadi sabab henteu sayogi online.

4. Costco mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun mésér Kartu Pokémon

Jalma ninggalkeun toko Costco kalawan trolleys balanja pinuh ku bahan kadaharan Di loba cabang na. Costco, toko borongan anu terkenal, ngajual kaulinan sareng koleksi.

Costco ngagaduhan sajumlah kartu Pokémon anu lumayan pikeun saha waé anu hoyong dilegakeun koleksina.

The disadvantage of purchasing dieu nyaeta aranjeunna ngarangkep kartu dina bungkusan rusiah, jadi kartu anjeun nampi sagemblengna gumantung kabaruntugan .

Kartu ayeuna teu sadia online, kumaha oge; aranjeunna sadia di lokasi dipilih.

5. GameStop

Pikeun sadaya pamaén, GameStop mangrupikeun tempat anu dituju. Tangtosna, aranjeunna ngajual kartu Pokémon sareng sajumlah produk anu aya hubunganana.

Tapi tinangtu popularitas maranéhanana jeung kaulinan, GameStop bisa jadi salah sahiji nu pangheulana ngajual kaluar kartu anyar nalika aranjeunna diwanohkeun.

Pedang sareng Shield Vivid Voltage Booster Pack, Koléksi Khusus V-UNION, Dragonite V atanapi Hoopa V Box, Pedang.

sareng Shield Evolving Skies Sleeved Booster Pack, sareng seueur deui anu tiasa dipendakan dina halaman wébna.

Anjeun oge bisa telepon toko lokal Anjeun pikeun inquire ngeunaan naon maranéhna boga. Pikeun sadaya pamaén, GameStop mangrupikeun tempat anu dituju.

Tangtosna, aranjeunna ngajual kartu Pokémon sareng sajumlah produk anu aya hubunganana tapi tinangtu popularitasna sareng kaulinan.

GameStop bisa jadi salah sahiji nu pangheulana ngajual kaluar kartu anyar nalika aranjeunna diwanohkeun.

Pedang sareng Shield Vivid Voltage Booster Pack, Koléksi Khusus V-UNION, Dragonite V atanapi Hoopa V Box, Pedang.

Sareng Shield Evolving Skies Sleeved Booster Pack, sareng seueur deui tiasa dipendakan dina halaman wébna. Anjeun oge bisa telepon toko lokal Anjeun pikeun inquire ngeunaan naon maranéhna boga.

6. eBay ogé meunteun pikeun tempat pangalusna mésér kartu Pokémon

eBay mangrupakeun hit-atawa-miss. Inventarisna gumantung pisan kana naon anu dijual ku padagang individu.

Dina sisi tambah, kolektor bakal manggihan plethora of ekslusif, kawates edisi.

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sét kartu pikeun biaya anu murah pisan ti jalma-jalma anu hoyong ngaleungitkeun koleksi anu teu dihoyongkeun.

Ieu kudu dicatet, kumaha oge, sabab pesenan ieu dikirimkeun ku reseller, kaayaan bisa rupa-rupa.

7. Pamuter TCG

TCG Player mangrupikeun alternatif anu saé pikeun kolektor anu milari kartu kualitas luhur. Ieu mangrupikeun halaman wéb pikeun pamaén anu khusus.

Anjeun tiasa mesen produk sateuacanna sareng nempatkeun sababaraha kartu kolektor.

TCG ngahubungkeun pembeli sareng penjual dina skala global salaku platform collectibles online utama pikeun industri kaulinan.

Deui, sabab padagang bebas nganteurkeun paling pesenan tinimbang TCG, kualitas kartu teu bisa dijamin.

Website éta, di sisi anu sanésna, gaduh reputasi anu padet pikeun ngaleuwihan ekspektasi klien sareng nyayogikeun ka pamaén anu darmabakti anu nolak netepkeun naon waé anu kirang tina kasampurnaan.

Situs wéb ngagaduhan seueur pilihan kartu Pokémon, kalebet set anu dileungitkeun, hiji kartu, édisi kawates kotak booster, Sareng nu sanesna.

ramatloka ieu alus teuing pikeun pamaén serius sabab nyadiakeun kamungkinan pilarian tepat pikeun maranéhanana néangan hiji tipe kartu husus.

Anjeun tiasa milarian kartu ku nami set, jinis kartu, jarang, jinis énergi, harga, sareng sababaraha kriteria anu sanés.

Kusabab kartu ieu remen rarer ti kartu kolektor ', bisa jadi leuwih mahal.

8. Barnes & Mulia

Ieu mangrupikeun hal anu kedah dipikirkeun upami anjeun milarian daérah anu dipikanyaho ku buku.

Bareness & Noble nanganan collectibles, sarta bari aranjeunna pangalusna dipikawanoh pikeun jualan inohong maranéhanana, aranjeunna nawiskeun ogé kartu Pokémon.

Anjeun tiasa mendakanana dina internét atanapi di tokona. Hiji-hijina aral nyaéta yén éta henteu tiasa diaksés dimana-mana, janten parios naha pangecér lokal anjeun mawa kartu ieu.

Upami henteu, éta waktuna pikeun ningali naon anu sayogi dina internét!

9. Saluran Fireball

Ieu mangrupikeun pasar online dimana anjeun tiasa ngagaleuh sareng ngical ampir sadaya kaulinan kartu anu populér.

Aranjeunna gaduh sadayana ti Yugioh ka Dragon Ball Z ka Pokémon sareng MTG.

Ogé, aranjeunna ngajual langsung ti pangecér kaulinan lokal, janten aranjeunna pasti pangsaéna upami anjeun hoyong ngadukung toko kaulinan lokal.

Éta ogé boga sagalana nu peryogi upami anjeun hoyong mésér kartu maén kalawan, sarta unggal seller nyaeta dipercaya, jadi maneh moal kuciwa.

Tempat pangalusna mésér Kartu Pokemon na Gear Online 

Aya Pokémon The Card Game, ogé video game judul, acara TV, jeung pilem. kitu ogé collectibles séjén kayaning figurines jeung boneka sato!

Sababaraha toko gaduh pilihan anu langkung ageung tibatan anu sanés, khususna ngeunaan barang langka.

Hasilna, kami panginten bakal nempatkeun daptar gancang sadaya situs anu pangsaéna pikeun kéngingkeun barang-barang Pokémon anu hebat pisan.

1. ToyWiz pangalusna pikeun Kartu

ToyWiz mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling hébat upami anjeun badé milih tina salah sahiji koleksi Kartu Dagang Pokémon. Kaulinan kartu tunggal, booster bungkusan, kotak, dek, sareng seueur deui.

Éta ogé gaduh édisi terbatas sareng bungkus kartu anu unik, sapertos séri Perayaan Pokemon énggal.

Aya ogé kamungkinan pikeun pre-order bungkusan kartu anu bakal sayogi sakedap atanapi anu henteu acan dileupaskeun.

2. Etsy-Best Adat Gear

Etsy mangrupikeun tempat anu saé upami anjeun hoyong anu dirarancang khusus atanapi dipersonalisasi.

Sareng aya seueur barang-barang bertema Pokémon ogé di dinya.

Stiker, nameplates, terrariums Pokémon-themed, kaos oblong, sareng seueur deui mangrupikeun barang anu sayogi.

3. Pokémon Center pangalusna pikeun Asesoris

Pokemon Center nampilkeun koleksi pangsaéna tina asesoris karesep kipas, kalebet ransel, dompet, plushies, baju, inohong, pin, sareng seueur deui.

Aya stylized drinkware jeung kopi mugs, kitu ogé seni témbok komo statuary taman, milih ti.

Aya seueur produk anu dijual atanapi kaluar tina saham ayeuna, janten upami aya anu khusus anu anjeun pikahoyong, teras parios deui!

Tempat anu pangsaéna pikeun ngagaleuh Kartu Pokemon sareng anu sanés Kartu Dagang Online

Aya ogé pilihan mésér kartu dagang dina situs wéb sapertos eBay.

Nanging, anjeun kedah ati-ati dina hal ieu Daérah sabab palsu malah leuwih umum.

Sabalikna, mésér kartu anjeun tina salah sahiji situs anu didaptarkeun di handap ieu, sareng anjeun bakal terang yén anjeun nampi kartu asli ti padagang anu dipercaya.

1. Kartu Guha Dagang

Guha Kartu ngajual kartu Pokemon, Final Fantasy, sareng Weiss Schwarz, diantarana.

Anjeun tiasa pariksa ngaliwatan duanana disegel jeung kartu tunggal pikeun tiap kaulinan kartu.

Najan kitu, anjeun ogé tiasa manggihan Pokémon Trading Card Game Online kode pikeun dipaké dina kaulinan pikeun kartu Pokémon.

Anjeun oge bisa ngotéktak dina bagian Dijual sahiji ramatloka pikeun rupa-rupa item ngurangan. Sanaos henteu seueur pilihan sapertos dina situs anu sanés, harga dina situs ieu sering lumayan.

2. Troll sareng bangkong

Situs anu sanés kalayan seueur kartu anu tiasa dipilih nyaéta Troll sareng bangkong. Kaulinan kartu anu pang populerna di situs ieu nyaéta Magic, Yu-Gi-Oh, sareng Pokemon.

Nanging, anjeun ogé tiasa mendakan Final Fantasy, Dragon Ball Super, bahkan kartu olahraga.

Aranjeunna gaduh sababaraha kartu olahraga, kalebet kartu baseball MLB, kartu maén bal NFL, sareng kartu baskét NBA, upami anjeun milarianana.

Topps, Panini, sareng Upper Deck mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun aranjeunna.

Kartu tunggal, kartu disegel, sareng alat pikeun ngajagi sareng nampilkeun kartu anjeun sadayana sayogi.

Upami anjeun hoyong mésér seueur kartu sakaligus, anjeun tiasa mendakanana dina seueur sareng bungkusan.

Sanajan harga di toko ieu rada kaleuleuwihan, Anjeun bisa jadi bisa manggihan kartu dieu nu teu bisa meunang mana sejenna.

3. Cool Barang Nyarita

Barang tiis Inc mangrupikeun lokasi anu saé upami anjeun milarian kartu atanapi jinis kartu khusus.

Anjeun tiasa make alat pilarian canggih situs urang pikeun manggihan kahayang nu ditéang dina sagala kaulinan kartu utama, kayaning Pokémon atawa Magic.

Hargana dina situs éta murah, sareng anjeun sering tiasa pre-order sékrési kartu anyar dina situs ieu.

4. Kaulinan Untapped

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun kaulinan kartu dagang trendi anu ageung dina halaman wéb ieu.

Kategori ngatur kartu, sahingga saderhana pikeun ngaidentipikasi kartu anu biasa sareng anu teu biasa kanggo mésér.

Kartu tunggal, bungkus booster, kaleng, kotak, sareng barang-barang sanés sayogi.

Upami anjeun cicing di Amérika Serikat, anjeun tiasa nampi pangiriman gratis dina sadaya pesenan langkung ti $ 5 nalika anjeun mésér ngalangkungan Untapped Games.

Salaku tambahan, harga dina situs ieu umumna lumrah. Hasilna, éta tempat anu saé pikeun ngamimitian milarian kartu dagang.

5. Kaulinan Pakem pinuh

Pokémon, Magic, sarta Digimon, kitu ogé buleud dek na leungeun baju, nu sagala aya dina Pakem pinuh.

Pikeun unggal kaulinan, aya bungkus kartu tunggal sareng disegel. Situs ieu ngagaduhan seueur pilihan kartu Pokémon, ti mimiti set dasar dugi ka édisi panganyarna.

Full Grip ogé nyayogikeun rupa-rupa kartu tunggal Magic the Gathering, kalebet mandiri, édisi terbatas, sareng kartu promo.

Kalayan rupa-rupa anu ageung sareng biaya anu lumayan, Full Grip mangrupikeun toko anu saé upami anjeun milarian kartu Pokémon atanapi Magic.

6. CCGCCastle

CCGCCastle nyadiakeun rupa-rupa kaulinan kartu dagang, kaasup sababaraha nu hese meunang ku nguap online, kitu ogé merek leuwih well-dipikawanoh.

Harga pikeun kartu murah, sareng aranjeunna gaduh rupa-rupa anu ageung sahingga upami anjeun sesah milarian hiji, ieu mangrupikeun tempatna.

7. Kartu Guha Dagang Kartu

Guha Kartu ngajual kartu Pokemon, Final Fantasy, sareng Weiss Schwarz. Anjeun tiasa pariksa ngaliwatan duanana disegel jeung kartu tunggal pikeun tiap kaulinan kartu.

Anjeun oge bisa manggihan Pokémon Trading Card Game Online kode pikeun pamakéan dina kaulinan pikeun kartu Pokémon.

Nanging, anjeun ogé tiasa ngotéktak bagian Dijual dina halaman wéb pikeun sababaraha barang anu dikirangan.

Sanaos henteu seueur pilihan sapertos dina situs anu sanés, harga dina situs ieu sering lumayan.

Cara Mésér Kartu Pokémon

Sanaos henteu unggal lokasi idéal pikeun ngagaleuh, aya sababaraha pilihan pikeun mésér kartu Pokémon, boh sacara pribadi atanapi online.

1. online

Lokasi séjén pikeun meunangkeun éta téh online, dimana anjeun ilaharna bisa manggihan sababaraha kartu santun.

Masalah sareng ngagaleuh barang-barang dina internét nyaéta seueur di antarana anu henteu pantes, sareng anjeun nuju kaayaan harga scalper.

Assortment online target masih sayogi, sareng éta patut pariksa upami anjeun badé mésér. Hijina aral éta ieu condong ngajual kaluar gancang.

Nanging, éta moal sayogi di mana waé kusabab sababaraha faktor.

Upami anjeun resep ngagaleuh aranjeunna sacara pribadi, kami nyarankeun nelepon pikeun mariksa upami aranjeunna ngagaduhan anu sayogi, sareng aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun.

2. Di-jalmi

Kusabab kekerasan sareng tarung anu bitu salaku hasil tina ieu, seueur padagang parantos lirén ngalakukeun penjualan pribadi.

Target, contona, henteu ngajual éta di toko sabab ngan ukur ngajual online. Tapi, aya sababaraha toko anu masih ngajual kartu Pokémon sacara pribadi. Kusabab GameStop gaduh éta, éta mangrupikeun pilihan anu santun.

Baca ogé:

FAQs on Tempat Pangsaéna pikeun Mésér Kartu Pokemon

Tempat anu pangsaéna pikeun mésér Kartu Pokemon

1. NAON CARA PALING EFEKTIF MÉSÉ KARTU POKEMON?

meuli single, urang bisa manggihan single dina rupa-rupa tempat online, jeung toko lokal remen Pokémon kartu dina tampilan.

Ieu sigana cara anu paling murah pikeun kéngingkeun kartu anu pas anu anjeun hoyong tambahkeun kana dek anjeun.


2. NAON KARTU POKÉMON LANGKA?

Panyekel catetan dunya ayeuna pikeun kartu Pokémon anu paling mahal ogé mangrupikeun salah sahiji kartu Pokémon anu paling langka anu kantos diciptakeun.

Pikachu Illustrator munggaran dipasihkeun ka juara kontes promosi anu diayakeun ku majalah Jepang CoroCoro Comic dina 1997 sareng 1998.


3. ONBUY POKEMON CARDS REAL?

OnBuy gaduh koleksi kartu Pokémon anu megah upami anjeun milarian situs anu pangsaéna pikeun ngagaleuhna di Inggris.

Kotektak rak online kami anu lega pikeun mendakan bungkusan idéal anjeun dina sababaraha detik!


4. NAHA KARTU POKÉMON PATUT DIBESAR?  

Éta mangrupikeun investasi anu saé pikeun murangkalih. Éta mangrupikeun cara anu saé pikeun murangkalih pikeun ngamimitian investasi.

Ogé, aranjeunna tiasa dipésér ku harga anu murah teras dijual deui kalayan harga anu langkung luhur.

Kusabab jarangna kartu tinangtu, kolektor tiasa untung lumayan upami aranjeunna gaduh hiji atanapi langkung dina koleksina.


5. Kumaha anjeun bisa ngabejaan lamun KARTU POKÉMON ULTRA-LANGKA?

Sadaya kartu Ultra Rare bakal ngagaduhan warna holografik pikeun aranjeunna, ogé kecap-kecap saatos nami Pokémon pikeun ngaidentipikasi éta salaku salah sahiji kartu unik ieu.

Kartu ieu ogé bisa ngawengku karya seni husus nu nyertakeun satengah atawa malah sakabéh kartu.


6. Naon tempat paling aman pikeun meuli kartu pokemon?

Pangecér ageung sanés, sapertos Meijer, HEB, Costco, GameStop, sareng Sam's Club, ogé patut ditingali upami aranjeunna sayogi di daérah anjeun.

Nanging, toko kaulinan lokal anjeun mangrupikeun salah sahiji situs anu paling penting pikeun kéngingkeun kartu Pokémon.

Anjeun tiasa angkat ka toko kartu lokal atanapi tempat anu ngajual kaulinan tabletop.


7. Sabaraha KARTU POKEMON AYA DI PAKET?  

Hiji dek tina sapuluh kartu. Unggal pak booster ngandung genep kartu umum, tilu kartu ilahar, sarta hiji kartu langka dina urutan acak.

Diantara sapuluh kartu dina unggal pakét booster, aya kartu foil paralel, kitu ogé kamungkinan kartu foil premium.

Unggal pak booster salawasna ngandung sahanteuna hiji kartu foil!


Rincian langkung seueur ngeunaan FAQ ngeunaan Tempat Pangsaéna pikeun Mésér Kartu Pokemon

8. Aya sabaraha kartu POKÉMON EDISI 1?

102 hiji-hiji-hiji-jenis. Set Base mimiti kartu Pokémon kaasup 102 kartu unik dumasar kana generasi awal franchise urang Pokémon.

Nampilkeun kartu sapertos Charizard holographic édisi munggaran, anu ayeuna mangrupikeun kartu Pokémon anu paling mahal anu aya.


9. BAKAL KARTU POKÉMON BAKAL LEUNGKEUN NILAI?  

Kartu Pokémon ngan ukur nahan hargana upami disimpen dina kaayaan anu sampurna.

A PSA 10 Charizard leungit 80% tina nilai na lamun deteriorates ka PSA 9 bari dina kapamilikan Anjeun.

Harta langka anu di paménta tinggi, tapi éta pasar capricious.


10. Naha toko dollar ngajual kartu pokemon?  

Aranjeunna stock toko dollar jeung toko genah kalayan kartu Pokémon repackaged.

Teu kawas bungkus booster biasa, kartu repackaged ieu remen ngajual pikeun kirang.

bari ogé kaasup sababaraha nurun bonus, kayaning kartu tambahan atawa bungkus leutik ngandung solely rares.


Naha leres yén sadaya kartu édisi ka-1 henteu aya bayangan? Ieu meureun patarosan.

Muhun Sumuhun, Sadaya kartu 1stedition anu shadowless lamun urang flip subjek sabudeureun!

Najan kitu, anjeun boga sababaraha kartu paling berharga dina kaulinan lamun anjeun sorangan atawa bisa meunang leungeun Anjeun dina éta.

Pangecualian tunggal pikeun aturan nyaéta Machamp tina 1st Edition Base Set. 

Kami ngarepkeun anjeun nganggap artikel ieu wawasan. Hayu urang terang pikiran sareng saran anjeun dina bagian koméntar.

Ogé, bagikeun sareng anu dipikacinta sareng akun média anu aktip.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *