Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

 - Taman hiburan caket abdi - 

Kalayan liburan sakola caket, kulawarga bakal milari tempat pikeun bersantai. Janten kami parantos nyusun daptar taman tema favorit kami pikeun nonoman sareng anu anom dina manah pikeun dinikmati.

Nanging, taman téma tinangtu leres-leres menonjol pikeun lokasi anu nyayogikeun seueur atraksi anu ditujukeun pikeun murangkalih alit kalayan kirang wani sareng kirang tangguh.

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Taman hiburan bakal janten tempat anu sampurna pikeun ngiringan murangkalih anjeun ngebulkeun sababaraha uap anu didamel. Roller coaster di basisir sareng ngageser ngageser masihan pikagumbiraeun pisan pikeun barudak ageung.

Kami murangkalih ageung pisan, janten urang resep ka taman hiburan, tapi sareng murangkalih. Kusabab biaya tikét, angkat ka taman téma sareng taman kanak-kanak sakapeung henteu raoseun.

Taman téma cocog pikeun dinten kulawarga anu kaeusi, tapi éta henteu sampurna lamun anjeun ngagaduhan murangkalih alit anu henteu cukup umur pikeun tunggang gunung.

Teras aya rollercoasters anu pikabungaheun, anu tiasa dipikaresep ku nonoman sareng murangkalih anu langkung ageung tapi rada pikasieuneun pikeun barudak anu langkung alit - komo upami aranjeunna cukup kawani, aranjeunna panginten henteu tiasa numpak upami henteu cukup jangkung.

Warta anu saéna nyaéta taman téma parantos merhatoskeun sareng nyaluyukeun pikeun ngaladénan balita sareng murangkalih alit, ogé ngempelkeun unsur tambahan pikeun ngajantenkeun taman langkung saé orok.

Urang nyarioskeun ruang anu ditunjuk, atraksi anu ramah pikeun budak leutik, sareng daérah kaulinan anu lemes dimana aranjeunna tiasa nyéépkeun waktos.

Aya sababaraha taman tema Inggris anu cocog pikeun balita sareng murangkalih alit, ngajantenkeun aranjeunna saé pikeun acara kulawarga anjeun salajengna.

35 Taman Hiburan Pangalusna Anu Hadé Kuring di Inggris pikeun Pindah ka Barudak

Ieu di handap aya sababaraha Taman Hiburan Anu caket kuring:

1. Paultons Park, Hampshire

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

taman hiburan caket kuring

Peppa Babi Dunya nyaéta tilu kecap anu saé pikeun kolot.

Ogé, Peppa Pig's Big Balloon Ride, Miss Rabbit's Helicopter Flight, sareng George's Dinosaur Adventure Ride mangrupikeun tujuh tunggangan bertema di Paultons Park anu dikhususkeun pikeun maskot barudak anu kawéntar.

Henteu kakantun nambihan dua tambahan perjalanan taun kamari, anu urang marios di dieu.

Aya ogé seueur kasempetan patepang sareng anu alit pikeun anu alit pikeun berinteraksi sareng karakter karesepna, ogé toko kaulinan di tempat upami anjeun hoyong ngubaran suvenir sadidinten.

Pangaduan taman téma kalebet Peppa Babi Dunya, sareng anu ogé nyayogikeun sésa taman ka barudak anu langkung alit.

2. Alton Towers - Alton, Inggris

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Tukang Alton mangrupikeun tempat wisata anu paling parah di dunya, kalebet rollercoaster 14 loop munggaran di dunya sareng coaster drop freefall munggaran di dunya, sareng pastina nyingsieunan komo anu paling geter anu milari.

Éta ogé pikeun barudak anu nyanyi sareng jogét CBeebies Land, anu ngagaduhan 14 wahana, pagelaran langsung anu béda, sareng hotél anu aya hubunganana. 

3. Blackpool Pleasure Beach

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

taman hiburan

ieu Taman kaulinan, kasohor di kalangan wisatawan ka resort basisir Blackpool, ngagaduhan atraksi sapertos Nickelodeon Land ogé rollercoasters masif sapertos The Big One sareng ICON, rollercoaster peluncuran ganda munggaran di Inggris anu ngadorong pengendara ka jangkungna 88.5ft.

4. Taman Tema Flambards, Cornwall

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Flambards aya di Helston, Cornwall, taman hiburan anu pikaresepeun pikeun barudak. Ogé, perjalanan tradisional Ferdi's Funland, sapertos cangkir kopi, angkutan laut, sareng Pirates, bakal dipikacinta ku kulawarga anu alit.

Fans dinosaurus ogé tiasa ngajajah dinosaurus Jurassic Journey, ngungkabkeun fosil dina Dino Dig, atanapi niténan kadatangan énggal Dino-Nursey. Train Kulon: langkung énggal pikeun 2021 - luncat kana kapal!

5. Domba Ageung – Devon

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

Domba ageung mangrupakeun dinten anu luar biasa di Devon pikeun barudak paduli cuaca! Pikeun barudak anu langkung sepuh, aya roller coaster ditambah 12 acara sareng tempat kaulinan luar anu megah, nampilkeun pél luncat ageung, tunggangan twister, sareng daérah scooping.

Balita ogé bakal muja Piggy Pull-along, Tractor Safari, traktor pikeun nyalira, pikap, sareng pedalos!

6. Legoland Windsor Resort, Berkshire

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

nu Legoland mangrupikeun dinten kulawarga anu santai pikeun budak ngora di handapeun umur 12 taun kalayan seueur kagiatan pikeun sakumna kulawarga.

Pura-pura janten raksasa nalika jalan-jalan di bumi Mini, hirupkeun deui carita karesep anjeun di Fairy Tale Brook, atanapi palaykeun kana rollercoasters sareng atraksi anu bertemakan naga.

Pikeun hal anu langkung istiméwa, mesen sapeuting di Legoland Resort Hotel atanapi Castle Hotel, anu nyayogikeun rupa-rupa fasilitas sapertos hiburan langsung, akomodasi anu bertema, sareng kaunggulan sapertos diasupkeun ka taman mimiti.

Aya Pusat Perawatan Orok anu misah pikeun ibu sareng bapak anu ngagaduhan murangkalih anyar anu tiasa nyusuan, tuangeun botol, atanapi ngarobih napel.

Baca ogé:

7. Diggerland

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Diggerland mangrupikeun pangalaman taman petualangan anu paling canggih di mana barudak sareng déwasa kéngingkeun kasempetan kanggo numpak, ngaoperasikeun, sareng nyetir para tukang gali REAL, dumpers, sareng mesin-mesin sanés. Pikeun dinten anu ngalir di bumi, buka Diggerland upami anjeun ngagali!

8. Sandcastle Waterpark

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Sandcastle Waterpark mangrupikeun playgian jero ruangan anu ideal pikeun barudak anu resep kana cai, mangrupikeun komponén anu penting pikeun kagiatan kulawarga Blackpool.

Ogé, Sandcastle nyayogikeun, pikagumbiraeun pikeun unggal anggota kulawarga, dipak sareng kolam renang gelombang sareng slide, maén cai interaktif, sareng tamu anu langkung lami, para coaster anu ngagegel bodas.

9. Taman Hiburan Deukeut Kuring: Lemur Landings

Ieu mangrupikeun salah sahiji Taman hiburan caket abdi.

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Lemur Landings perenahna di tengah kompleks hiburan di belah kalér ti Poole sareng Bournemouth sareng masihan murangkalih dinten anu luar biasa pikeun kaulinan lemes jero rohangan.

Aya kursus tali-handap anu unik pikeun barudak sareng témbok LED anu ngamungkinkeun pendaki henteu sieun ngadangukeun carita sareng ngarengsekeun tatarucingan, tumpukan slide, torowongan, sareng pitik bola, sareng zona pewarnaan anu hening.

10. Folly Farm – Pembrokeshire, Wales

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Ladang Konyol mangrupikeun taman petualangan sareng kebon binatang di daérah Pembrokeshire - sareng dinten anu saé pikeun murangkalih kalayan 50 persén tempat wisata sareng kagiatan dibuka sanaos hujan!

Seueur tempat wisata anu kalebet Funfair Antik, kebon, kebon binatang, atanapi fasilitas hiburan jero ruangan sareng outdoor anu endah pikeun barudak di Folly Farm.

11. Taman Tema Gulliver

raramean

Taman téma tina Gulliver didesain khusus pikeun kulawarga, anu hartosna yén aranjeunna ngatur unggal wisata sareng daya tarik pikeun barudak anu langkung alit.

Dina kanyataanana, henteu aya budak anu ngiringan teu diidinan di taman pikeun kelompok déwasa atanapi déwasa déwasa. Gulliver's World Warrington, Karajaan Gulliver Bath Matlock atanapi Milton Keynes Gulliver Country

Aya rollercoasters, rides cai, area percikan, balok – naon waé anu dipikaresep ku barudak anu langkung ageung di taman téma anu sanés, nyaéta anu ngora anu gaduh kabagjaan waktos ieu.

Teuing ngora pikeun numpak dinten ieu? Ruang jero ruangan sareng ruangan luar seueur sareng tiasa ogé dinikmati.

12. Taman Petualangan Bima Sakti

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Milky Way Adventure Park mangrupikeun karesep kulawarga ngora di caket Clovelly, North Devon.

Salajengna, taman ieu ogé nawiskeun pertunjukan langsung, ruang kaulinan lemes pikeun di handapeun lima taun, ogé Milky Way Railway, ogé wisata sareng atraksi sapertos Topan Kosmis, zona klon, sareng Time Warp.

13. Sundown Adventureland

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Sundown Adventureland mangrupikeun taman hiburan anu dirancang pikeun barudak di handapeun umur sapuluh taun, kalayan kombinasi kagiatan jero rohangan, tanjakan taman hiburan, sareng tempat kaulinan luar anu bertema.

Ngidinan barudak anjeun ngajalankeun liar di pasir pasir luar anu masif, nganjang ka toko piaraan nyanyi munggaran di dunya, atanapi ngalangkungan langit dina tonggong sababaraha Giddy Piggies.

14. Thomas Land di Drayton Manor

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Thomas Land di Drayton Manor pitur langkung ti 25 tunggangan sareng kagiatan pikeun para penggemar Pulau Pulo Sodor pikeun dinikmati. Didatangan Bertie Bus, nyandak Harold's Helicopter Tour, atanapi ngalaman Cranky's, Tower Drop.

Balita anu milari pikabungaheun bakal resep naék Truk Nyusahkeun dina rollercoaster kahijina. Di Terence's Driving School, aranjeunna ogé tiasa nganggo Rocking Bullstrode atanapi diajar ngoperasikeun traktor.

15. Crealy Adventure Park & ​​Resort

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Henteu aya kakirangan kagiatan pikeun sadaya kulawarga di Crealy Adventure Park & ​​Resort kumplit sareng tunggangan anu ngagumbirakeun, sajumlahing zona maén jero ruangan, konser langsung, sareng Buddy Bear Kingdom.

16. Blackpool Pleasure Beach

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Ti Big One legendaris dugi ka Ikon anu énggal dibuka, Blackpool Pleasure Beach ngagaduhan sababaraha rollercoasters anu saé pisan.

Kanggo murangkalih alit sareng murangkalih alit, Nickelodeon Land mangrupikeun tempat anu dituju. Pendakan Chase sareng Marshall ti PAW Patrol, Spongebob Square Pants sareng Patrick, atanapi Dora the Explorer nalika aranjeunna ngajajah nagara-nagara anyar.

Barudak di handapeun umur dua taun bakal dipasihan Pleasure Beach Pass gratis pikeun ngakses taman, anu kalebet atraksi sapertos Chinese Puzzle Maze, Pleasure Beach Express, sareng Bradley & Bella's Learning Garden.

17. Sundown Adventureland

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Sundown Adventureland di Retford mangrupikeun tempat anu saé pikeun senang kaluarga. Ogé, Taman Kegiatan Angry Birds, Rocky Mountain Railroad, sareng rupa-rupa tunggangan sanés sadayana ditujukeun khusus pikeun barudak di handapeun umur 10 taun.

18. Chessington World of Adventures

taman hiburan

At Chessington World of Adventures, aya 18 rides pikeun barudak, kaasup Gruffalo River Ride Adventure anyar, dimana anjeun tiasa ngiringan Mouse dina perjalanan perahu sungai anu ngagumbirakeun ngalangkungan kai anu poék jero.

Aya ogé kajadian langsung, ogé Kebon Binatang Chessington anu kawéntar sareng Sea Life Center.

19. Maén Factore, Manchester

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Maén Factore mangrupikeun daérah maén jero rohangan anu paling ageung di Inggris sareng tempatna di luar Beyond Center (pas di jalan ti Trafford Center).

Play Factore ngagaduhan sadayana dina hiji hateup, kalebet zipline, lapangan maén bal jero rohangan, daérah maén lemes multi-tingkat, sareng zona balita interaktif unik.

Balapan ngalawan kulawarga anjeun dina jalur anu pondok tapi pikaresepeun ieu dina jalur go-kart jero rohangan. Dina kart anu sami, murangkalih sareng déwasa bahkan tiasa balap babarengan!

20. Calypso Cove Waterpark

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Taman cai jero rohangan anu bertema bajak laut ieu sigana bakal mikat bahkan anu gaduh bumi anu paling pengkuh pikeun mulang deui.

Calypso Cove cocog pikeun sagala rupa ngojay, sareng kombinasi kolam renang sareng slide (kalebet zona percikan interaktif anu ramah balita), sareng réstoran di kolam renang ngabantosan tuang sareng panyumputan saha waé anu teu hoyong baseuh.

Mesin gelombang di zona Calypso Cove utama kedah-tingali pikeun sakumna kulawarga.

21. Carrbridge, Skotlandia

nu Taman Petualangan Leuweung Landmark, perenahna di jantung Taman Nasional Cairngorms, narik kulawarga anu milari dinten anu rame.

Ogé, aya seueur pisan pikeun barudak boh déwasa pikeun dinikmati, ti Wild Water Coaster dugi ka pangalaman Skydive sareng Tarzan Trail.

22. Flamingo Land, Malton

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

nu Flamingo Land mungkin henteu némbongan dina daptar taman téma paling luhur di Inggris, tapi entong disasabkeun ku namina - taman ieu langkung seueur nawiskeun ti ngan ukur manuk.

Aya singa, macan, sareng babon diantara seueur mahluk liar di dieu, tapi jumlah tunggang gunung endah pisan. Kalayan fokus kana perjalanan kulawarga, aya ogé pangalaman anu ekstrim pikeun anu paling wani, sapertos Velocity, anu ngamungkinkeun anjeun balap superbikes.

Upami anjeun milari anu langkung saé, aya Petualangan Kelinci Peter, dimana anjeun bahkan tiasa lumpat meuntas Peter sareng Lily!

Bacaan Patali:

23. Taman Hiburan caket abdi: M & D's

M & D urang, Taman hiburan favorit Skotlandia, bakal leungit tina réngking taman hiburan pangageungna di Inggris.

Daya tarik ieu, ayana di Strathclyde Country Park anu saé, indah kumaha waé cuaca - upami henteu saé di luarna, mangpaatkeun kaulinan lemes anu hébat sareng Hutan Tropis Hutan Tropis anu munggaran di Skotlandia.

24. Dermaga Istana Brighton

Ngagabungkeun perjalanan ka pantai sareng mampir di Dermaga Istana Brighton, anu nawiskeun sababaraha kagiatan kulawarga-friendly sapertos arcade game sareng wahana perkemahan konvensional.

Brighton mangrupikeun tujuan anu saé pikeun didatangan sapanjang taun, janten naha henteu nyobian sababaraha kagiatan anu sanés?

25. WaterWorld Stoke, Staffordshire

Stoke urang Waterworld mangrupikeun taman tropis anu hebat di Midlands! Éta cara anu sampurna pikeun ngajamin dinten kulawarga anjeun kaluar damel percikan, kalayan 30 tunggangan sareng gim, zona jero ruangan sareng outdoor, sareng 1 juta galon cai (serius!).

Tina Space Bowl anu hiper sareng liang hideung, anu nyandak anjeun ka handap dina poék, anggota kulawarga anu henteu sieun tiasa ngiringan getihan bodas dina rupa-rupa slide.

Henteu kakantun The Nucleus, Waterworld anu munggaran Water Rollercoaster kalayan 375 kaki kasusah – naha anjeun cukup wani?

Ngadamel lorong pikeun kolam renang gelembung jero rohangan atanapi outdoor, atanapi Lazy River Ride, anu sayogi pikeun musiman, upami anjeun milarian tempat anu sampurna pikeun beristirahat sareng bersantai.

Éta pikaresepeun kulawarga sakur cuaca, kaasup jeram, kolam gelombang, sareng jalan nyerang cai!

Teu aya lokasi anu langkung saé pikeun ngalaan murangkalih anjeun ka pikaresepeun numpak cai tibatan di dieu! Kawani anjeun ngan saukur peurih pikeun dileupaskeun.

26. Karang Karang, Bracknell

taman caket kuring

nu Dunya Cai Karang Bracknell urang Cai balik deui sareng langkung saé tibatan kantos dirobih, teu bangga sanés hiji, sanés dua, tapi lima gulungan cai. Naha saur anjeun band anjing laut asin anjeun ngagaduhan naon anu diperlukeun pikeun The Canon?

Siapkeun kanggo disiramkeun turunna 67 méter kalayan gancang pisan! Kulawarga sareng murangkalih di handapeun umur lima taun tiasa ngawelah kapal bajak laut, bebek handapeun mariem cai, sareng istirahat di Kolam Renang Balita Saeutik.

Éta parantos didamel kalayan seueur rohangan pikeun barudak alit anjeun pikeun maénkeun. Numpak anu tiasa disaluyukeun. Kalayan rupa-rupa presentasi sora sareng épék pencahyaan, Storm Chaser ngayakeun réliasi laut anu kabuka sareng ngantepkeun unggal kapal anu anyar nyandak perjalanan masing-masing.

27. Sandcastle Waterpark, Lancashire

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Dimana deui anjeun bakal mendakan komodo, jagoan Aztec, sareng gunung di walungan? Aya ogé salah sahiji taman cai jero rohangan pangageungna di Inggris, kalayan langkung ti 18 wahana sareng atraksi.

Sandcastle pitur Taman Cai. Skala candi Curug Aztec pikeun nyandak anjeun ka gelap sareng / atanapi lumpat ka handapeun dua slide naga, dimana ragrag anu kaget bakal ngabongkar mahluk scaly juara.

Sakabéh taman tiasa diaksés ku korsi roda sareng anjeun tiasa nyandak tukang ngojay kana deet anu hérang pikeun anu munggaran.

28. LC Swansea, Glamorgan, sareng Cardiff

Ngagantung sapuluh di The LC Swansea, dimana slide, whirlpools, sareng zona maén opat-lantai ngan ukur éléh ku simulator surfing na anu licin.

Saatos nyayogikeun helm kaamanan, murangkalih tiasa ngalangkungan kuda setia, disebat papan selancar, sareng nyobian numpak ombak ombak.

Gumantung kana tingkat kapinteranna, aranjeunna tiasa naek kana tummies atanapi nangtung nangtung sareng berselancar sapertos pantai nyata kahirupan; éta langkung sesah tibatan nembonganna tapi pikaresepeun pisan.

Teras aya anu ngageser walungan teu puguh, mesin gelombang, sareng labirin cai anu dieusi ku sasak sareng liang bola pikeun anu alit.

Simulator papan luncur éta kedah anu pangsaéna pikeun éta. Saatos ngorondang seueur taman cai di jero ruangan di Inggris - diantarana seueur.

29. Dunes Splash World, Merseyside

raramean

Dunes Splash World di basisir Merseyside ngangkut anjeun ka daerah tropis. Aya opat kembang seuneu sareng sababaraha tingkat bahaya, sapertos Speed ​​Freak Flume Ride.

Éta angka anu saéstuna gancang, sakumaha namina namina, éta némbakan pengendara ngalangkungan juru bari narékahan pikeun ngarekam rékaman. Kulawarga Flume Ride Kulawarga langkung lemes, ku pertunjukan cahaya sareng tabung misted pikeun ditempuh.

Tot tiny tiasa nyandak pelajaran ngojay atanapi ember tip di kolam renang balita - ngan émut ka lima Murtle the Turtle, anu sering katingali ngaleueut.

Éta cocog pikeun sési 'Tenang Peuting' na. Tim Aiming High nyiptakeun aranjeunna kanggo murangkalih sareng nonoman anu cacat.

30. Taman Cai Laguna Biru, Pembrokeshire

Perjalanan ka Taman Cai Laguna Biru di Wales bakal ngangkut anjeun ka padesaan Welsh. Sareng sareng kembang-kembangna, suhunan nawiskeun sababaraha unsur anu réalistis pisan, sapertos kolam renang gelombang anu kawéntar ku genep pola gelombang anu béda sareng cai panas anu ngagolak dina handapeun cai.

Aranjeunna bahkan parantos nyiptakeun pantai jero ruangan anu henteu sapertos naon waé anu anjeun mendakan di Inggris, kalayan henteu aya kokotor di unggal juru sareng juru.

Hasilna! Tur tujuh laut kalayan numpak kabuka dina The Falls, anu lirén di luar struktur kanggo waktos anu singget sateuacan lebet sareng miceun anjeun kana terjun kolam renang!

Pangsaéna pikeun kualitas lingkunganana. Cai dipanaskeun sadayana ku bahan bakar biomassa, sareng éta cenah mangrupikeun hiji-hijina taman cai di Inggris.

31. Lagton Leisure Lagoon, London Raya

Parks hiburan

nu Laguna luangon luangon. Upami anjeun rumaos waktosna pikeun ngubaran kulawarga anjeun dina dinten anu berkesan, moal aya anu langkung pikaresepeun tibatan ngalalana salah sahiji taman téma pangageungna di Inggris!

Dinten di taman téma pikaresepeun pikeun sadayana, ti mimiti pikagumbiraeun dugi ka pasisian alit.

Sumawona, pilihan urang pikeun taman téma panghadéna di Inggris nyayogikeun langkung ti ngan saukur basisir - pikaresepeun cai, sasatoan aheng, sareng tumpakan karéta mangrupikeun mimiti.

32. Bumi Dinosaurus Hirup, Worcestershire

West Midland Safari Park bakal ngangkut anjeun deui dina waktos ka Bumi Dinosaurus Hirup. Anjeun tiasa pendak sareng rupa-rupa dinosaurus animatronik sareng tong kaleungitan kasempetan pikeun ngali fosil anjeun nyalira di Dino Dig.

33. Pusat ShowCaves Nasional Wales

Taman Hiburan caket abdi | 35 Taman Téma Pangsaéna Kanggo Barudak di Inggris

Pusat ShowCaves Nasional Wales, kalayan langkung ti 220 modél ukuran hirup anu spektakuler, kedah aya dina rancana perjalanan anjeun pikeun kaluar anu ngageleger. Naha anjeun ngagaduhan nyali pikeun nyandak T-Rex anu pikasieuneun?

34. Lagan Valley Leisure Plex, Irlandia Kalér

Taman Hiburan Deukeut Kuring

Naha anjeun hoyong pikaresepeun tinggi-oktan atanapi resep gampang, Lagan Valley LeisurePlex ngagaduhan hal pikeun sadayana.

Ti mimiti ngageser adrenalin ngebut cai nepi ka walungan teu tenang sareng curug anu indah pikeun dimandian, taman cai jero ruangan anu luar biasa ieu ngagaduhan sadayana. Aya ogé bagian barudak anu khusus sareng seueur kagiatan. Naon a manggih!

35. Thorpe Park, Chertsey, Surrey

nu taman tagihan nyalira salaku "modal anu ngagumbirakeun" bangsa, sareng sanés sanés pikeun lemah lembut haté. Ogé, "trinitas anu henteu suci" tunggangan kalebet Stealth, salah sahiji rollercoasters panggancangna Éropa dina 0-80mph dina kaayaan dua detik; Colossus, rollercoaster 10-looping munggaran di dunya; sareng 4.5 G-force of Nemesis Inferno.

Naha anjeun masih hirup? Pikeun anu 12 taun ka luhur, aya Saw – The Ride, serelek nangtung anu pikasieuneun, sareng Saw Alive, labirin horor langsung dumasar kana gumpalan anu pikasieuneun.

Bacaan Patali:

Taman téma sareng tempat ulin kanggo murangkalih alit di Inggris, kalayan sagala rupa ti mimiti liang bola sareng kolam gelombang dugi ka pasir sareng ria-ria. Ieu sakeupeul anu kami pikir barudak anjeun bakal resep! Taman téma pangageungna di Inggris.

Aya seueur pikagumbiraeun pikeun murangkalih ageung, kalebet serelek nangtung Oblivion anu lungkawing sareng pikagumbiraeun ku angin, ogé paporit pra-rumaja sapertos Congo River Rapids. Budak leutik, samentawis éta, ngagaduhan Cloud Cuckoo Land nyalira. Objek wisata anu sanés kalebet Sea Life Center sareng taman cai anu saé.

Dipikacinta daptar kami Taman Hiburan Anu Hadé anu Hadé Kuring tapi murangkalih anjeun teuing ngora pikeun sababaraha perjalanan? Didatangan salah sahiji taman tema top pikeun murangkalih didieu

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *