30 Resor All-Inklusif sareng Ski Terbaik di Amérika Serikat pikeun Pasangan

  - Resor Di Caket Anjeun - 

Milarian perjalanan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahémat artos bari ngamungkinkeun anjeun bersantai terasrasakeun diri? Di resor sadaya-inklusif anu hadé di Amérika, anjeun tiasa ngan ukur éta, ditambah deui.

Pikaresepeun

Panginepan anu lengkep ieu nawiskeun para turis sagala rupa ti kamar kelas atas anu elegan dugi ka tuangeun tegalan-ka-méja anu séhat dugi ka kagiatan anu dipandu anu anjeun badé laksanakeun, teras-terasan, ngajantenkeunana idéal pikeun kulawarga, pasangan, atanapi bujang nyobian ningkatkeun kasihatanana.

Pilihan urang kalebet naon waé ti premium, Resort méwah kalayan sagala hiasan ka panginepan anu langkung rustik dina kabin log sareng usaha ranjang-sareng-sarapan-gaya.

Baca ogé

Dina daptar kami, anjeun bakal mendakan bumi basisir, mundur gunung, sareng bahkan dadu.

Resor All-Inklusif Pangsaéna di Amérika Serikat

Resor sadaya-inklusif di Amérika Serikat sami-sami sareng pamandangan nagara éta, mimitian ti resor tropis kalayan harga sadayana kaasup ka peternakan desa, hotél Victoria, sareng pondok gunung.

Ieu mangrupikeun daptar sapuluh Resort di Amérika Serikat anu ogé sadaya-inklusif atanapi nyayogikeun bungkus khusus sareng promosi anu ngandung seueur fasilitas anu aya di resor sadayana.

1. Bungalows Key Largo di Key Largo, Florida

Unduhan roman pamungkas nyaéta pikeun jalma déwasa-ngan ieu sadaya-in Resort di Florida. Verandah pribadi sareng bak soak, TV pinter layar datar, sareng ranjang anu nyaman sareng kasur bantal sadayana kalebet dina unggal bungalow anu lega.

Pikaresepeun

Candak kelas yoga di pantai, ngambang di teluk dina kapal tiki pribadi, atanapi tuang di salah sahiji genep réstoran di tempat.

Sapédah sayogi kanggo dianggo ku sémah, ogé pelajaran yoga kelompok sadidinten, sababaraha kolam renang sareng Jacuzzis, sareng spa di tempat (biaya pikeun pangobatan tambihan).

2. Vista Verde Tamu Peternakan di Clark, Colorado

Sémah di Vista Verde Tamu Peternakan tiasa hirup gaya hirup padesaan bari tetep mikaresep méwah anu endah sareng buruk. Peternakan bersejarah ieu teu ngagaduhan telepon, TV, atanapi internét di kamar tamu, ngamungkinkeun para tamu pikeun nyambung.

Kolam renang, ruang tunggu umum sareng pandangan panorama, fasilitas kabugaran, arena tunggang jero rohangan, sareng bagian barudak anu nganggo tali mangrupakeun diantara fasilitas anu sayogi.

3. Woodloch Pines Resort di Hawley, Pennsylvania

Resort milik kulawarga ieu salam ka sémah kalayan wilujeng sumping anu haneut sareng ramah sareng seueur kamungkinan pikeun senang-senang, gaya baheula babarengan.

Resort ieu kasohor ku program kagiatan anu lega, anu ngaladénkeun sababaraha rupa kapentingan.

Kursus golf kajawaraan sareng spa kelas dunya ogé sayogi di Woodloch Pine Resort.

Kolam renang indoor sareng outdoor, tembok panjat tebing, kayak, sapatu salju, sareng hiburan wengi aya di antara fasilitas anu sayogi.

4. Pondok di Little St. Simons Island, Georgia

Anu kaasup sadayana Pondok on Resort Little Saint Simons Island cocog pikeun anu milarian katenangan, kapencil, sareng kaindahan alam.

Resort caket dieu Anjeun

Éta ngagaduhan langkung ti 11,000 héktar lahan sareng langkung ti tujuh mil ti pantai swasta, namung ngan 32 jalma anu kénging cicing iraha waé. Ieu teh tujuan idéal pikeun individu anu milari laju anu langkung laun, kalayan perawatan pribadi dina suasana anu pikaresepeun.

Hidangan disiapkeun di tempat ku kang Oki, ngangkut parahu ka sareng ti Pulo Jawa, sareng wisata anu dipimpin para naturalis sadidinten sadayana sayogi.

5. Klub Med Sandpiper Bay di Port St. Lucie, Florida

Resort ieu, anu dikenal salaku salah sahiji resor sadaya-inklusif anu pangsaéna di Amérika Serikat pikeun kulawarga aktip, nawiskeun sakedik tina sagala hal.

Resort caket dieu Anjeun

Club Med Sandpiper Bay, sapertos seueur tempat wisata di Karibia anu sanés, ngamungkinkeun para tamu bersantai di kolam renang, ilubiung dina kagiatan cai, sareng tuangeun sareng nginum sakersakeunana.

Fasilitas olah raga sareng instruktur anu berpengalaman, klub barudak, sareng kolam renang outdoor aya diantawis fasilitasna.

6. Bodas Stallion ranch di Tucson, Arizona

White Stallion Ranch mangrupikeun tempat anu paling hébat pikeun liburan pikeun nganteurkeun pangalaman leres budaya Amérika kulon.

Resort caket dieu Anjeun

Hotél ieu sering didadarkeun salaku silang antara peternakan dude sareng Resort mewah kusabab nawiskeun rangkep sadaya-kanggo pengunjung na.

Fasilitas kaasup kolam renang manaskeun sareng bak panas, daérah rekreasi, spa, hiburan wengi, sareng kalénder kagiatan barudak.

7. Skytop Lodge di Skytop, Pennsylvania

nu Skytop Lodge, perenahna di jantung Pagunungan Poconos, ngangkut tamu ka waktos anu parantos kalangkung.

Resort caket dieu Anjeun

Pondok kuno ieu, diwangun dina taun 1928, nyayogikeun tamu pikeun ambient, Resort mewah ogé aksés ka daérah luar anu kasar. Aya seueur hal anu kedah dilakukeun dina sipat 5,500-acre ieu.

Fasilitas spa, kagiatan petualangan luar, sareng pangalaman makan anu indah mangrupikeun fasilitasna.

Baca ogé

8. Miraval Arizona Resort & Spa di Tucson, Arizona

nu Miraval Arizona Resort & Spa mangrupikeun situs perdana pikeun liburan kasihatan, nyababkeun kasaimbangan antara pemandangan gunung anu endah sareng hawa gurun anu nyageurkeun.

Resort caket dieu Anjeun

Resort ieu saé kanggo individu anu peryogi waktos nyalira, sabab nawiskeun harga sadayana-ogé ogé pilihan jasa spa revitalisasi.

Ritél réjuvenasi awak, perawatan rambut, perawatan kulit, sareng pangobatan penyembuhan énergi sadayana sayogi di spa anu kénging penghargaan ieu.

9. Kachemak Bay Wilderness Lodge, Alaska

Anu kaasup sadayana Kachemak Bay Wilderness Lodge's Lingkungan Alaska mangrupakeun primitif, tapi kamar mewah, asakan anu saé, sareng bungkus kagiatan anu dipesan langkung tipayun.

Resort caket dieu Anjeun

Hidangan gourmet, panginepan mewah di lingkungan anu saé, sareng pangalaman alam anu dipandu ku individu ngan ukur sababaraha fasilitas anu sayogi.

10. Grand Hotel di Pulo Mackinac, Michigan

Grand Hotel, bertengger di hiji bukit di Pulo Mackinac bersejarah, dimana teu aya mobil anu kéngingkeun sareng gerbong kuda-kuda mangrupikeun modeu transportasi utama, mangrupikeun kaéndahan Amérika anu sajati.

Mangrupikeun tempat persembunyian Resort sadayana-inklusif anu indah, ngajungkiring sajarah sareng bumi anu janten veranda pangpanjangna sadunya.

Resort caket dieu Anjeun

Kamar anu dirancang sacara individual, kolam renang outdoor, jogét sapeupeuting, buruan halaman rumput, sareng tuang siang siang unggal dinten mangrupikeun fasilitas.

10 Resor Pasangan Pangsaéna di Amérika Serikat

1. Hallmark Resort - Cannon Beach, Oregon

Hallmark Resort, salah sahiji hotél anu paling romantis di nagara éta, perenahna di salah sahiji potongan basisir anu paling indah di Northern Oregon, anu ningali ka Haystack Rock anu kawéntar.

Éta ngamungkinkeun anjeun nganggo jalan-jalan santai dina a bentangan pantai ageung anu ngeusi dolar keusik dina pasang surut, ngan ukur suku ti panto anjeun.

Pikaresepeun

Jelajah kolam pasang surut anu jelas pinuh ku kahirupan laut warna-warni sapertos lauk laut sareng keuyeup pertapa, sareng jaga-jaga pikeun paus abu anu hijrah ti bulan Nopémber dugi Januari sareng akhir Maret dugi Juni.

Balkon sareng pandangan Pasipik, ogé tungku bénsin sareng bak spa dua jalma, sayogi di kamar.

2. Auberge du Soleil - Napa Valley, California

Lebak Napa nyaéta a tujuan bulan madu populér, Tapi pasangan naon waé anu milarian liburan romantis bakal resep, utamina upami aranjeunna cicing di Auberge du Soleil.

Panginepan di Resort anu saé ieu, tempatna diantara tangkal ek sareng zaitun, kalayan pandangan anu teu aya bandingna kebon anggur sareng Pagunungan Mayacamas.

Resort caket dieu Anjeun

Mangrupikeun hotspot pikeun pasangan kulinér, sareng éta dipikaterang pikeun asakan nagara anggur na, hatur nuhun kanyataan yén éta didirikeun ku réstoran Perancis anu dibéntangan ku Michelin.

Di tempat, aya gudang di jero taneuh 15,000-botol, ogé cafe sareng bar pikeun tuangeun langkung santai sareng toasting ka matahari terbenam.

3. Tranquility Bay Beach House Resort - Marathon, Florida

Hese ngaleuwihan Resort ieu pikeun pasangan anu milari kamewahan, kasorangan, sareng pandangan panorama Teluk Mexico.

Di Marathon Key, éta mangrupikeun salah sahiji resor paling luhur di Florida Keys, nawiskeun akomodasi di bumi bergaya Victoria anu dipisahkeun janten multi-lantai dua sareng tilu kamar tidur.

Resort caket dieu Anjeun

Sadayana kalebet dapur gourmet anu lengkep, ogé panto Perancis dina kadua tingkat anu nyababkeun emper anu lega kalayan pemandangan Teluk Mexico anu ngajentul.

Pantai swasta anu saé, marina pribadi sareng jalan-jalan wisata kapal, bar tiki payuneun laut, tilu kolam renang (ngan ukur déwasa), sareng nyewa kagiatan cai ogé sayogi pikeun tamu.

Baca ogé

4. Triple Creek Ranch - Darby, Montana

Triple Creek Ranch, perenahna di Darby, Montana, sareng dikurilingan ku Pegunungan Bitterroot anu spektakuler di Montana Rockies, sacara konsisten aya di antara tempat wisata anu paling saé di dunya.

Pikaresepeun

Mangrupikeun liburan gurun anu kaasup sadaya anu kalebet sapeuting di kabin log mewah sareng bumi peternakan. Sadaya rohangan kalebet hawu kai sareng aksés kana bak cai panas dimana anjeun tiasa bersantai dina bentang.

Hiking, tunggang kuda, golf, sareng sliding anjing ngan ukur sababaraha kagiatan anu sayogi sapanjang taun. Hidangan gourmet disiapkeun sareng bahan-bahan seger, lokal ogé kalebet.

5. Dunton Springs Resort - Dolores, Colorado

Di kota hantu abad ka-19 anu ngajentul kalayan sumber cai panas mineralna sorangan, Dunton Hot Springs ngagungkeun setting padang pasir anu endah kalayan Pegunungan San Juan salaku latar.

Pikaresepeun

Resort bintang lima mangrupikeun tempat anu idéal pikeun jauh tina éta sadayana sareng sambungkeun deui sareng anu anjeun paduli.

Cingcin kabin balok antik parantos direnovasi janten tempat liburan anu mewah sareng fasilitas sapertos spa anu hadé, perpustakaan anu lengkep, sareng bar.

6. Hana-Maui Resort - Maui, Hawaii

The Hana-Maui Resort, anu ningali ka Hana Bay dina bentang pantai Maui anu terasing, sering dicutat salaku salah sahiji resor méwah anu paling romantis di dunya.

Resort caket dieu Anjeun

Ngarepkeun jasa pinunjul, a spa kelas dunya, asakan unggulan, sareng rupa-rupa kagiatan. Tanpa televisi atanapi jam alarm, kamarna ageung pisan sareng didesain kanggo nyayogikeun katenangan anu pamungkas.

7. Little Palm Island Resort & Spa - Little Torch Key, Florida

Anjog ka Little Palm Island Resort & Spa ku pesawat laut atanapi kapal pikeun liburan anu dipikacinta romantis, sareng bersantai di tempat tidur gantung atanapi jalan-jalan di sapanjang pantai pasir bodas.

Resort caket dieu Anjeun

Aya seueur kadaharan ti laut anu seger, tapi henteu aya TV, jam alarm, atanapi telepon, sareng hiji-hijina jalanna iguanas anu ngumbara di sapanjang jalan anu ditumbuk-cangkang.

Éta ngandung Champagne tiis ngantosan anjeun nalika anjeun sumping, ogé terumbu karang anu jelas ngan ukur ngaléngkah pikeun snorkeling di dunya jero cai anu spektakuler sareng lauk anu aheng.

8. Enchantment Resort - Sedona, Arizona

Enchantment Resort anu saé pikeun pasangan anu milari liburan anu sesah, ngaleungitkeun setrés anu ogé tiasa ningkatkeun kasihatanana sacara umum.

Boynton Canyon, anu dipikaterang pikeun soaking énergi positip pikeun penyembuhan, dikurilingan ku batu beureum anu béda khas Sedona.

Resort caket dieu Anjeun

Éta ogé tempatna Mii Amo, spa anu kasohor di dunya anu nawiskeun kauntungan anu luar biasa pikeun klien sapertos perawatan anu diideuan ku hikmah sareng adat istiadat Amérika Asli.

Dek pribadi, pemandangan anu spektakuler, sareng hawu gas sarang lebah sadayana sayogi di kamar sareng kamar, anu disimpen di bumi gaya pueblo anu sederhana.

Bersepeda gunung, hiking, ngojay, golf, bengkel masak, yoga, tapa, sareng kagiatan sanésna sadayana sayogi.

9. Cliff House - Cape Neddick, Maine

Cliff House mangrupikeun resor Maine anu kawéntar anu narik pasangan anu milarian roman. Éta parantos ngabagéakeun sémah salami 150 taun sareng bentang di sapanjang Atlantik, nawiskeun pemandangan laut anu endah sareng spa kalayan perawatan pijet anu indah.

pasangan Resort

Aya sababaraha réstoran dimana anjeun tiasa conto anu indah di daérah éta, kadaharan ti laut seger, ogé rupa-rupa kagiatan luang sapertos kayak laut.

Tilu kolam renang, labirin meditasi luar, program kabugaran, sareng apartemen khusus déwasa kalayan hawu bénsin sareng balkon swasta aya diantarana fasilitasna.

Baca ogé

10. Sikat Creek Ranch - Saratoga, Wyoming

Sikat Creek ranch alus teuing pikeun liburan romantis pikeun dua. Ngarasakeun romantisme Wild West sareng sababaraha kagiatan sapanjang taun di peternakan tamu sadaya-inklusif.

Ski, snowboard, snowmobiling, sareng snowshoeing sadayana sayogi dina usum salju.

sababaraha di Resort

Salami bulan anu langkung haneut, angkat kuda nganggo jalan 50-an jalan satapak, diajar ngapung lauk, latihan yoga, teras bersantai kalayan perawatan spa.

Ogé kalebet nyaéta makan hebat. Anjeun bakal ngagaduhan pilihan kanggo nyéwa sadaya properti atanapi salah sahiji bumi kabin anu megah upami anjeun "Nyéwa Homestead."

10 Resor Ski Terbaik di Amérika Serikat

1. Stowe Mountain Resort: Stowe, Vermont

Stowe Gunung Resort di kalér Vermont mangrupikeun impian pikeun skier, kalayan 485 hektar ski, 116 rute, sareng 12 lift ngabagéakeun para turis anu hoyong pisan di puncak.

Gunung Mansfield sareng Puncak Spruce, anu gampang nyambung ku gondola, mangrupikeun bagian tina Resort. Resort kalebet campuran anu saé pikeun jalur pamula sareng jalan anu maju, nanging, khususna ditujukeun pikeun pamaén ski menengah.

Pikaresepeun

Tukang ski ahli tiasa nguji kamampuanana dina sababaraha tanjakan, luncat, sareng rel taman rupa bumi. Upami anjeun henteu hoyong ngungkulan lamping nurun gunung, Resort ogé nyayogikeun ski lintas-nagara. Pondok di Puncak Spruce mangrupikeun tempat cicing upami anjeun nuju ski di Stowe Mountain Resort.

Pondok mangrupikeun hiji-hijina Resort mewah di Stowe anu ngamungkinkeun ski-in, aksés ski-out, sareng éta masihan aksés anu merenah pikeun sadaya jalur. Ngaleueut di spa di tempat saatos dinten anu panjang di gunung.

Teras, di salah sahiji kamar tamu klasik, suite, atanapi penthouse, istirahat pikeun kagiatan énjingna; anjeun ogé tiasa nyéépkeun kabin sewaan méwah dilengkepan koki swasta sareng jasa pelayan pribadi.

2. Resort Ski Killington: Killington, Vermont

Killington ski Resort ngagaduhan langkung ti 200 ruteu anu sumebar di tujuh puncak di tengah Vermont, janten anjeun tiasa ski sababaraha dinten sareng henteu kantos capé. Jumlah lintasan anu ngajantenkeun mastikeun yén pamaén ski sareng snowboard sadaya kamampuan bakal mendakan anu dipikahoyong ku aranjeunna.

Di gunung, di sisi anu sanésna, langkung nyayogikeun pamaén ski panengah sareng pangalaman tibatan anu ngamimitian. Iblis sacara Fiddle, Wates Outer, sareng Cascade sadayana jalan lungkawing anu bakal ngantunkeun anjeun ngambekan hawa.

Pikaresepeun

Salaku tambahan, taman rupa bumi resor nyayogikeun ruang anu cekap pikeun latihan gaya bébas sareng trik. Killington Grand Resort Hotel mangrupikeun tempat anu hadé pikeun cicing kusabab éta ngamungkinkeun anjeun nganggo ski sareng mareuman gunung ngalangkungan jembatan salju.

Kolam renang anu dipanaskeun, bak cai panas, réstoran, rohangan buruan, sareng klub kaséhatan sadayana parantos dipuji ku tamu anu sateuacanna. Henteu kakantun, kunjungan ka Killington Grand Spa saatos sapoé di lamping mangrupakeun cara anu saé pikeun bersantai otot anu kaku.

3. Bretton Woods: Bretton Woods, New Hampshire

Bretton Woods mangrupikeun Resort ski panggedéna di New Hampshire, kalayan seueur jasa pikeun ngajantenkeun pakansi ski anjeun suksés. Resort ngagaduhan sapuluh angkat anu ngalayanan 98 jalur sareng glades, ogé langkung ti 200 inci hujan salju taunan.

Pikaresepeun

Di lamping lamping, aya ogé anu pikaresepeun. Ski Nordic atanapi snowshoeing mangrupikeun dua kagiatan usum salju anu kirang beurat.

Samentawis éta, fasilitas pipa, taman salju mobil barudak, sareng perjalanan sapédah usum salju nyayogikeun langkung seueur hiburan kulawarga.

4. Sugarloaf: Lebak Carrabassett, Maine

Sugarloaf mangrupikeun salah sahiji resor ski paling luhur di New England, kalayan 1,240 hektar medan ski sareng penurunan vertikal 2,820-suku. Jalan satapak sareng glades 162 ngaladénan sadayana tingkatan ski, kalayan jalanna mimitian ti gampang dugi ka ahli-hijina.

Tambih Deui, ku 13 lift ski, anjeun bakal tiasa nyéépkeun waktos langkung ski tibatan ngantosan antrian numpak ka luhur. Nanging, kagiatan anu matak pikabungaheun henteu liren di dinya.

Ski lintas nagara, sling anjing, biking gajih salju, sareng és skating mangrupikeun pilihan pikeun pangunjung Sugarloaf.

Aya seueur réstoran sareng toko di dasar gunung supados anjeun ngahibur.

Datang anu sateuacanna nyarankeun pikeun mampir ka 45 Kalér pikeun snack sateuacan angkat ka Sugarloaf Mountain Hotel, anu ngagaduhan bak panas outdoor ageung, tempat makan di tempat, shuttle resort ka daérah ski, sareng pemandangan gunung anu ngajentul.

5. Crystal Mountain: Thompsonville, Michigan

Resort ski Midwest ieu, tempatna 30 mil belah kidul-kuloneun Traverse City, nampi 11 kaki salju per taun, mastikeun kaayaan anu ideal.

Skiers tiasa ngaksés 58 jalur ngaliwatan dalapan pilihan angkat, sababaraha diantarana hurung pikeun ski wengi. Kira-kira satengah tina jalur anu cocog pikeun skiers panengah, sedengkeun 22% kanggo pamula sareng 30% kanggo skier anu berpengalaman.

Resort caket dieu Anjeun

Tanjakan, satengah pipa, luncat, sareng fitur sanésna sayogi di tilu zona taman bumi. Pikeun anu hoyong cicing dina taneuh anu rata, ski lintas-nagara mangrupikeun pilihan.

Datang bakal mendakan gelanggang luncur luncur, pusat bak panas di luar ruangan, butik, toko pro, réstoran, sareng sababaraha pilihan hotél di suku gunung.

Upami anjeun badé sareng pésta ageung, cicing di Bungalows at Crystal Den, Inn at the Mountain upami anjeun kedah ngagabungkeun padamelan sareng ulin, atanapi The Hamlet pikeun kamar tamu klasik.

Baca ogé

6. Whiteface Mountain Resort: Wilmington, New York

Henteu ngan ukur anjeun mendakan gunung ski berkelanjutan di Whiteface Gunung Resort, tapi anjeun ogé bakal mendakan serelek nangtung nangtung wétaneun Rockies.

Salah sahiji kursus panengah pangpanjangna di belah Wétan-Kalér, ogé "slide" anu dasarna lungkawing, tetes sapertos corét kalayan kasusah intan hideung dobel, mangrupikeun ciri unik di Resort.

Resort caket dieu Anjeun

Skiers ogé tiasa nganjang ka taman rupa bumi pikeun gawena adrenalin anu sakedik kirang pikasieuneun. Bahkan upami anjeun dugi ka Whiteface salaku tukang luncur saraf, salah sahiji seueur pelajaran swasta atanapi kelompok anu sayogi tiasa ngabantosan anjeun ngagaduhan kapercayaan dina jalur éta.

Saatos réngsé ngarobih, luangkeun waktos pikeun ningali tempat-tempat Olimpiade di Resort gunung ieu, anu janten tuan rumah Olimpiade Usum Usum 1980.

Teras, pikeun suasana anu ramah kulawarga sareng fitur sapertos kolam renang indoor sareng gelanggang és, cicing di The Golden Arrow Lakeside Resort atanapi Hotel North Woods, anu duanana caket ka kota Danau Placid.

7. Wintergreen Resort: Nellysford, Virginia

Usum tiis di Kidul sanés tanpa Resort ski na, sareng Virginia Resort Wintergreen nyaéta salah sahiji anu pang hébat. Dua lift di Resort nyayogikeun aksés kana 26 jalur tina sagala rupa tingkat kasusah.

Aya lamping panengah anu beres dimana anjeun tiasa ningali pemandangan, ogé trek ahli lungkawing anu nyandak pamaén ski langsung ka dasar gunung.

ski Resort caket dieu Anjeun

Taman Hiburan Ridgely's, bagian barudak khusus, sareng taman rupa bumi pikeun ngalatih trik ski ngurban tawaran gunung. Di Wintergreen, datang ogé tiasa daptar pikeun pelajaran ski kelompok atanapi swasta.

Resort ieu nyayogikeun kurangna ukuranana dina hal kagiatan upami dibandingkeun sareng padananana di kulon. Upami anjeun parantos ngeusian ski, cobian taman tubing panggedéna di propinsi, bobo kana kolam renang jero ruangan resor, atanapi pakan diri di Wintergreen Spa.

Resort di nawiskeun sababaraha pilihan pamondokan, ti kamar hotél tradisional di Mountain Inn dugi ka condominium sareng kamungkinan nyéwaan bumi.

Anjeun bakal gaduh pandangan Gunung Ridge Blue paduli pilihan pamondokan anu anjeun pilih.

8. Timberline Four Seasons Resort: Davis, Virginia Kulon

nu Timberline Four Seasons Resort nawarkeun rupa-rupa jalur, mimitian ti jalur ramah-pamula dugi ka jalan berlian hideung dua kali.

Jalur Twister panengah ngamungkinkeun para pamaén ski pikeun nyampurnakeun giliranana, sedengkeun jalan satapak Upper Salamander anu ramah pikeun pemula turun tina gunung.

Salaku tambahan, dua taman rupa bumi nyayogikeun kasempetan anu cukup pikeun pamaén ski sareng snowboard pikeun latihan latihan sareng trik. Luncat leutik sareng mini-box aya di Taman Salju Terrain Salju pikeun anu hoyong gampang dina aksi gaya bébas sareng anu sapertos na.

ski Resort caket dieu Anjeun

Nalika anjeun parantos siap, angkat ka Taman Guntur Salju Terrain pikeun fitur sareng rél anu langkung nangtang. Anjeun tiasa ngadaptarkeun damel hiji-hiji sareng guru propésional atanapi milih pelajaran kelompok, naha éta pertama kalina di lereng atanapi anjeun ngan hoyong sababaraha petunjuk tambahan pikeun ningkatkeun jalanna anjeun.

Pondok utama ngagaduhan sababaraha pilihan katuangan sareng inuman pikeun ngeusian napsu pas ski, tapi anu datang ogé resep nganjang ka réstoran di gunung.

Timberline Hotel nyayogikeun aksés ski-in / ski-out anu gampang pikeun Resort, sedengkeun motel anu sanés sareng ranjang-ranjang di caket dieu ogé caket sareng gunung.

9. Crystal Mountain Resort: Pierce County, Washington

Resor ieu, ayana di luar Taman Nasional Gunung Rainier, mangrupikeun tujuan ski pangalusna Washington. Datang tiasa ngaksés 57 jalur anu diidinan ngalangkungan sabelas angkat, kalayan langkung ti satengahna mangrupikeun tingkat tingkat menengah.

Sésana dibagi kana lamping pamula sareng ahli, anu sadayana nampi ampir 500 inci salju unggal taun. Sakitar 7,000 kaki di luhur permukaan laut, Rumah Sakit Summit House nganteurkeun asakan anu saé pikeun para pamaén ski anu kalaparan.

Campbell Basin Lodge ngalayanan ongkos gunung-gunung, sareng sajumlah alternatif tempat makan tambahan caket dasarna.

Alpine Inn, The Village Inn, sareng Quicksilver Lodge mangrupikeun tilu alternatif panginepan anu nyaman dina dasar pikeun petualangan capé.

Hotél ieu béda-béda dina gaya, tapi sadayana nyayogikeun fasilitas anu merenah sapertos Wi-Fi gratis sareng aksés kana lift ski. The Kristal Gunung Resort perenahna sakitar 80 mil kidul-wétaneun Seattle.

10. Resort Ski Breckenridge: Breckenridge, Colorado

Upami anjeun parantos dugi ka Breckenridge, anjeun parantos sumping di salah sahiji lokasi ski paling luhur di nagara éta, sareng fasilitas di Breckenridge Ski Resort bakal ngabantosan anjeun dina nyéépkeun waktos tetep.

Resort ski masif ieu (sakitar 60 mil belah kidul-kulon Denver) mangrupikeun labirin anu tiasa ditalungtik: puncak gunung naék janten 12,998 kaki, sareng aya 187 jalur anu dilayanan ku 34 lift ski.

Anjeun tiasa ngagarap katerampilan anjeun di salah sahiji taman bumi di resor atanapi nyobian leungeun anjeun dina jalur bumi anu luhur anu unik di daérah ieu. Waktosna nyerang kota saatos damel napsu di lamping.

Resort ski

Butik, kafe, musium, sareng pabrik bir seueur di distrik kota anu lami, ngarobah perjalanan ski anjeun kana pangalaman budaya anu komprehensif.

Tukang béak anu capé tiasa lirén dina salah sahiji sipat hotél unggulan Resort, sapertos Crystal Peak Lodge sareng One Ski Hill Place. Balét ski, tikét angkat di bumi, sareng lokasi anu saé kalayan aksés gancang ka gunung sadayana kalebet sareng cicing di hotél anu khas.

Kami arepkeun anjeun resep tulisan ieu ngeunaan Resort caket dieu anjeun sareng éta pisan ngabantosan anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi saran ngeunaan langkung seueur resort anu caket anjeun, punten naha kéngingkeun koméntar sareng ogé, bagikeun tulisan ieu ka réréncangan anjeun. 

Tambahkeun a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *