Kartu Citi Simplicity®: Kartu Citi Simplicity® kasohor henteu nganggo biaya telat, henteu aya ongkos pinalti sareng teu aya biaya taunan. Éta nawiskeun tingkat bunga bubuka dina transfer kasaimbangan anu salami 21 bulan pinuh, ngajantenkeun idéal pikeun anu hoyong seueur waktos pikeun ...