Jual Rambut Anjeun kanggo Uang Tunai
| |

10 Tempat Anu Deukeut Anjeun sareng Online Pikeun Ngajual Rambut Anjeun kanggo Artos

- Jual Rambut Anjeun pikeun Tunai -

Ngajual Rambut Anjeun kanggo Uang Tunai: Upami anjeun Rapunzel kahirupan nyata anjeun panginten mikirkeun ngaleungitkeun setrés tina nyeuseuh sareng nyikat jam-jaman kan? Anjeun tiasa ngasilkeun artos ngalaksanakeun éta ogé ku jalan. Terus maca pikeun milarian terang kumaha carana.

Jual Rambut Anjeun kanggo Uang Tunai

Kalayan henteu aya ubar pikeun botak sareng popularitas ekstensi rambut anu terus ningkat, rambut manusa anu séhat mangrupikeun komoditi anu berharga. Seueur produsén rambut palsu sareng merek rambut bakal mayar jumlah ageung pikeun buntut kuda anjeun.

Hasil anu aya:

Naon anu kudu dipertimbangkeun sateuacan motong rambut anjeun

Tapi sateuacan anjeun rendang rambut éta Rapunzel aya sababaraha hal anu kedah dipertimbangkeun:

Teu diubaran mangrupikeun Ngubaran

Ogé kawanoh salaku rambut "parawan", rambut anu henteu dirawat ngukut harga anu langkung luhur tibatan rambut anu parantos dicét, dilereskeun sacara kimiawi, atanapi permed kimia. Prosés ieu ngantepkeun rambut ruksak, sareng anu mésér hoyong rambut éta dina bentuk anu murni.

Dina buuk, parawan dunya ogé mangrupikeun kahadéan. Upami rambut anjeun parantos dirawat, éta moal payu seueur artos sapertos rambut parawan kusabab karusakan poténsial tina bahan kimia. Klorin kolam renang ogé gaduh pangaruh garing dina rambut.

Panjangna nyaéta Raja

Kawas di pangkeng dina buuk palsu panjang dunya ogé perkara. Produser buuk palsu biasana milarian sahenteuna 6 inci sababaraha tiasa mimitian ti 10. Tapi ieu henteu kalebet rambut anu kedah dipangkas di handap kusabab kagaringan atanapi tungtung pamisah.

Nalika bujur penting, éta rambut anu tiasa dianggo anu paling dipikaresep nyandak sababaraha rambut ageung.

Panas lain Babaturan Anjeun

Entong nganggo panas pikeun gaya na. Nalika anjeun badé ngical rambut anjeun, tong nganggo pengering rambut, ngagulung atanapi ngalempengkeun beusi, atanapi alat pemanasan anu sanés pikeun gaya rambut anjeun.

Panas ngarusak rambut sareng nyababkeun éta rusak, ku kituna éta gaduh nilai langkung handap tibatan rambut anu teu acan kantos ruksak. Anjeun tiasa ogé hoyong ngahindarkeun rambut anjeun ruksak ku panonpoé. Anggo topi nalika anjeun badé nyéépkeun waktos di panonpoé.

Kaayaan Rambut

Jaga rambut anjeun tetep séhat sareng ngagurilap ku nganggo masker panyondong jero ti toko kageulisan, sareng lebetkeun kana rambut anjeun saminggu sakali. Hayu deui samentawis sapuluh menit sateuacan dikumbah kaluar.

Naon Ngajantenkeun Anjeun Kandel

Saha anu teu resep sirah pinuh ku rambut kentel sareng ngagurilap? Rambut kandel langkung dipikahoyong dina pasar rambut, sareng langkung seueur rambut anjeun kedah ngajual, langkung poténsial pikeun ngajual rambut anjeun ku artos tambahan.

Dimana Ngajual Rambut Anjeun

1. Craigslist Ogé Rambut Baju

Aya sababaraha cara pikeun milari pembeli pikeun rambut anjeun dina Craigslist. Ngadamel postingan anjeun nyalira. Éta gampang pisan, sareng gratis pikeun nyiptakeun postingan dina Craigslist. Janten rinci sakumaha mungkin, sareng nganggap pasang iklan anjeun di sababaraha kota caket.

Pariksa bagian "dina milarian". Sateuacan anjeun nyéépkeun waktos ngantosan batur mendakan postingan anjeun, naha henteu milari gancang jalma anu parantos ngeposkeun dina milarian iklan?

Kasempetan pikeun mendakan batur sacara lokal, gumantung kana lokalitas anjeun, milarian jinis rambut anu pasti anjeun tiasa langsing. Tapi anjeun moal terang dugi ka nyobian.

2. eBay

Tangtu, bisa ngajual ngan ngeunaan nanaon jeung sagalana handapeun panonpoé on eBay kaasup locs Anjeun. Lamun geus boga alus rating seller on eBay, Anjeun bisa kalayan gampang manggihan meuli keur bulu anjeun dumasar kana faktor trust nyalira.

Aya sababaraha Listing jeung ngajual waragad aub kalawan eBay, sanajan, tapi maranéhna bisa dianggo kaluar mun kirang ti situs ngajual bulu lianna.

Pembeli eBay biasana ngandelkeun pisan kana poto sareng katerangan anu jelas janten pastikeun anjeun nyandak poto anu jelas, tangtosna,

3. Janten Charit-hair-ble

Upami anjeun ngaraos loma anjeun ogé tiasa nyumbangkeun rambut pikeun amal. Sanaos ieu ngan ukur nyayogikeun anjeun poin brownie tambahan tibatan artos tambahan, badan amal tangtu ngumpulkeun rambut manusa pikeun ngadamel rambut palsu pikeun jalma anu ngalaman kemoterapi. Aranjeunna dipasihkeun gratis

Wigs dijieun tina bulu manusa nyata mahal, inget! Selebriti sapertos Kate Middleton sareng Harry Styles parantos nyumbangkeun konci na! Organisasi sapertos Amanah Putri Saeutik nyayogikeun wig pikeun jalma di handapeun umur 24 anu kaleungitan rambutna pikeun kémoterapi.

4. Dunya Wigs

World of Wigs saleresna mangrupikeun bata sareng toko mortir di Santa Ana, California, sanaos aranjeunna ogé ngagaduhan toko online.

Jual Rambut Anjeun kanggo Uang Tunai

 

Sakumaha anjeun tiasa tebak, aranjeunna khusus kana wig, ekstensi, sareng potongan rambut anu langkung saé! Hanjakalna, kusabab kaleuleuwihi buuk, aranjeunna ayeuna henteu nuju mésér rambut.

Kuring masih bakal nyirian halaman éta, sareng parios aranjeunna engké. Tambih Deui, ieu masihan anjeun waktos tambahan pikeun nambihan sababaraha inci kana rambut anjeun, sateuacan dijual.

Sakali aranjeunna mimiti nampi deui, aranjeunna ngagaduhan standar sareng sarat anu cukup tinggi.

5. Haésélon

Aya biaya daptar anu béda, mimitian ti $15 dugi ka $50. Hiji awéwé dina situs malah nyebutkeun ngajual rambutna pikeun $4,000 di dieu! Henteu aya komisi tina penjualan anu dicandak tina harga pamungkas anjeun, janten anjeun tiasa ngajaga naon anu anjeun hasil, anu ditransfer ka PayPal.

Platform ieu ngamungkinkeun anjeun ngajual rambut anjeun anu genep inci atanapi langkung panjang. Anjeun tiasa milih pikeun ngajalankeun iklan anjeun salami 60 dinten atanapi sadidinten, gumantung kana biaya daptar anu anjeun pilih.

6. Mésér sareng Ngajual Rambut

Mésér sareng Ngajual Rambut mangrupikeun situs anu populér pikeun ngajual rambut anjeun pikeun kas. Éta parantos caket salami 10 taun sareng ngagaduhan pangunjung anu saé. Biaya pikeun daptar anjeun bakal ngarugikeun anjeun $ 14.50, salami tilu bulan. Éta henteu bahkan $ 5 per bulan, sareng anjeun tiasa ngajalankeun iklan anjeun dugi ka payu.

Anjeun bahkan tiasa mayar biaya sakedik kanggo iklanna ditingali heula. Kanggo ngalakukeun ieu, kantun ningkatkeun iklan anjeun, sareng dina 24 jam anjeun bakal ningali dina halaman payun. Sakali rambut anjeun payu, dana anjeun bakal langsung ditingal dina akun PayPal anjeun.

7. Lokanto

Anjeun tiasa daptar ampir naon waé dina Locanto, rambut anjeun kalebet! Éta gratis pikeun nyiptakeun daptar, sareng situs éta bahkan ngagaduhan sababaraha kategori anu disarankeun pikeun anjeun dumasar kana naon anu anjeun carioskeun anu anjeun jual.

Listing Locanto tetep aya dina situs dugi ka genep puluh dinten, sareng anjeun tiasa ngendalkeun saatos éta upami anjeun henteu ngagaduhan kacangan. Locanto gaduh daptar anu sayogi di kaseueuran kota-kota utama di Amérika Serikat, sareng sababaraha nagara sanés, sapertos Kanada sareng Mexico, ogé kalebet.

8. Kaayaan Rambut Online

Sapuluh dolar bakal masihan anjeun daptar 31 dinten, henteu paduli naon jinis rambut anjeun anu kedah dijual. Pikeun nguruskeun anu langkung saé, anjeun ngan ukur tiasa mayar $ 5 deui, kanggo daptar 62 dinten.

Sareng tangtosna, aya pilihan pikeun ningkatkeun paket anjeun, sareng daptar rambut anjeun diulas dina dua tempat anu béda, boh dina pintonan halaman halaman, ogé dina sidebar dina halaman sanés dina situs.

9. Nyanggakeun

LetGo nyaéta Carousell tapi pikeun pangguna Amérika Serikat mésér sareng ngajual barang, kalebet rambut.

Aya seueur kategori anu ditawarkeun aplikasi, tapi henteu khusus pikeun rambut, janten anjeun panginten hoyong daptar dina kategori sanés. Éta ogé gratis pikeun daptar sareng ngajual barang-barang nganggo LetGo, sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana liwat aplikasi atanapi dina halaman wéb.

Nalika aya anu hoyong mésér rambut anjeun, aranjeunna tiasa pesen anjeun sacara aman ngalangkungan aplikasi janten anjeun tiasa ngabahas inpormasi pamayaran sareng rapat.

10. Ojol

Oodle mangrupikeun saingan gedé tina Craigslist anu janten populer sareng anu ngajual online anu cicing di Amérika Serikat, Inggris Raya, Kanada, India, Irlandia, Selandia Baru, sareng Australia.

Jual Rambut Anjeun kanggo Uang Tunai

Gratis daptar barang anjeun sareng anjeun tiasa ngajual ampir naon waé dina situs, janten rambut henteu kunanaon didaptarkeun.

Urang ngaharepkeun artikel ieu geus mantuan anjeun. Punten bagikeun ka saha waé anu anjeun pikir bakal ngahargaan inpormasi sareng punten leupaskeun koméntar anjeun di handap.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *