|

Një Rishikim i Kërkesës për Garancinë SquareTrade

Rishikimi i SquareTrade ofron mbulim për telefonat inteligjentë, tabletët, kompjuterët, pajisjet audio dhe sende të tjera argëtimi në shtëpi si TV, video lojëra, etj.

Një Rishikim i Kërkesës për Garancinë SquareTrade

Kompania, SquareTrade u themelua në vitin 1999 dhe u fitua nga Allstate në 2016 dhe tani ofron shërbime garancie të zgjatura për mbi 70 milionë klientë.

Sidoqoftë, nëse nuk keni një shërbim garancie të zgjeruar siç ofron ai SquareTrade, dhe pajisja juaj dëmtohet, mund të jeni të fiksuar për mbi 600 dollarë për një telefon të ri.

Me një Garanci SquareTrade, nuk do t'ju duhet të kolliteni mbi 600 dollarë për të marrë një telefon të ri.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të paraqisni një kërkesë dhe Tregti Sheshi do të riparojë pajisjen tuaj ose do të punojë me ju për ta zëvendësuar atë.

Çfarë mbulon Garancia e Pajisjes Elektronike SquareTrade

Çfarë mbulon Garancia e Pajisjes Elektronike SquareTrade

Garancia SquareTrade në pajisjet elektronike mbulon gjërat e mëposhtme:

 • Ekrane të plasaritura
 • Dëmtimi i ujit
 • Dështimi i baterisë
 • Dështimi i audios
 • Dështimi i ekranit me prekje
 • Dështimi i audios
 • Dështimi i portës së karikimit
 • Dështimi mekanik dhe elektrik
 • Nuk do të ndizet
 • Djegia e furnizimit me energji elektrike
 • Dështimi në distancë
 • Dëmtimi nga pikat
 • Dështimi i hard diskut
 • Dëmtimi i altoparlantit/zërit dhe më shumë

SquareTrade mbulon pothuajse të gjitha dëmet e mundshme.

Biznesi ofron gjithashtu një metodë të thjeshtë dhe të shpejtë për paraqitjen e kërkesave, të cilën do ta shqyrtojmë më në detaje më poshtë.

Për pajisjet shtëpiake

SquareTrade ofron garanci të zgjeruara për pajisjet shtëpiake si makina larëse enësh, frigoriferë, rondele, tharëse, etj.

Ndërsa shumica e pajisjeve të reja vijnë me një garanci një vjeçare nga prodhues, kjo garanci është e kufizuar dhe mbulon vetëm defektet që dalin nga prodhuesi.

Po i referohemi çështjeve si dështimet e komponentëve, çështjet mekanike ose elektrike dhe probleme të ngjashme.

Garancia e zgjatur e SquareTrade mbulon dëmet që mund të jenë për shkak të neglizhencës suaj. Garancia e zgjatur e SquareTrade mbulon situatat e mëposhtme, për shembull:

 • Furnizimi me energji elektrike Burnout
 • Rrjedhje të papritura
 • Nuk do të ndizet
 • Dështimet Mekanike & Elektrike
për pajisje shtëpiake

A keni derdhur ndonjëherë diçka të gabuar në qilimin tuaj të shtrenjtë, ose keni dëmtuar aksidentalisht një pjesë të çmuar të mobiljeve?

Ok, ju jeni të mbrojtur nga Garancia e Shtëpisë SquareTrade.

SquareTrade ofron një garanci të zgjatur për artikujt e rinj të mobiljeve të blera brenda 30 ditëve të fundit nga data kur aplikoni për të marrë planin.

Nuk ka kufizimet ose kosto të tjera me planin, i cili ka një çmim fillestar prej 49 dollarë për mbulimin tre-vjeçar dhe 69 dollarë për mbulimin pesë-vjeçar.

Riparimi i shpejtë i mobiljeve të dëmtuara dhe servisim ne vend janë dy tipare të planit të mbrojtjes së mobiljeve SquareTrade.

Kjo është e dobishme sepse mund të shqetësojë gjurmimin e ofruesve të sigurimeve dhe garancive.

LEXONI GJITHASHTU:

Edhe pse SquareTrade Sigurimi i mobiljeve mbulon shumicën e çështjeve me të cilat mund të përballeni gjatë përdorimit të përditshëm të mobiljeve tuaja. Artikuj si dëmtim aksidental ose prishje e produktit.

Ai nuk mbulon dëmtimin, vjedhjen ose humbjen e qëllimshme.

Më poshtë është një listë e të gjithë skenarëve që mbulon SquareTrade Furniture Protection Protection:

 • Ndarja e tegelit
 • Njollë aksidentale
 • Pjekje, lot, djegie dhe shpime
 • Patate të skuqura dhe xhami të thyer
 • Dështimi mekanik
 • Varet e thyera
 • Defektet strukturore
 • Ndarja e nyjeve dhe saldimeve
 • Humbja e argjendit në pasqyra

Paraqitja e Kërkesës së Garancisë SquareTrade

Për të paraqitur një kërkesë për Garanci SquareTrade, ja çfarë duhet të bëni.

Shkoni në faqen e internetit dhe më pas klikoni "paraqisni një kërkesë të re", siç e shihni më poshtë.

Pasi të klikoni "File New Claim", do t'ju kërkohet të zgjidhni ndonjë nga kompanitë pjesëmarrëse nga e cila keni marrë produktin tuaj.

Pasi ta bëni këtë, do t'ju kërkohet të shkruani e-mailin që keni përdorur për blerjen ose e-mailin e lidhur me llogarinë tuaj SquareTrade.

Siç mund ta shihni, procesi është i drejtpërdrejtë. Pasi të ndiqni të gjithë hapat dhe të paraqisni kërkesën tuaj, SquareTrade do të kthehet tek ju për të zgjidhur problemin.

Avantazhet e një Garancie SquareTrade

 • Garancia SquareTrade është relativisht e përballueshme. Fillon nga 49 dollarë.
 • SquareTrade ofron shërbim 24/7 të klientit.
 • Shumica e garancive të prodhuesit mbulojnë vetëm një vit të jetës së produktit, SquareTrade siguron mbulim për tre deri në pesë vjet.
 • SquareTrade nuk ngarkon tarifa të fshehura ose ka zbritje si disa ofrues sigurimesh dhe garancie.
 • Për më tepër, SquareTrade ka një proces të thjeshtë, të thjeshtuar për paraqitjen e një kërkese. Ju do të duhet të kaloni nëpër rrathë me kompani të tjera.

Shërbimi mbështetës

Numri i telefonit të Shërbimit të Klientit të SquareTrade është 1-888-504-2659.

përmbledhje

Ju mund të dërgoni email në SquareTrade me pyetje në lidhje me partneritetet dhe median.

Një garanci e pajisjes SquareTrade mund të tingëllojë tërheqëse me premtimin e saj për të paguar një herë garancinë e zgjatur dhe për të mos u përballur me tarifa të mëtejshme.

Posts ngjashme

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *