|

Çfarë është Polly dhe si të përdoret Polly në Slack

Slack Polly është një mjet angazhimi i krijuar posaçërisht për Zoom Apps, Microsoft Teams dhe Slack. Ekipet e brendshme të të gjitha madhësive mund të marrin shpejt vendime më të mira bazuar në të dhëna falë Polly.

Me më shumë se 30 shabllone të disponueshme në Polly, është e thjeshtë të marrësh të dhëna të shpejta pa shpenzuar shumë kohë për të krijuar një sondazh. Polly është një zgjidhje produktive zyre që integrohet me Slack dhe Microsoft Teams.

Një ndërveprues sondazh i plogët është një metodë e shkëlqyer për të rritur angazhimin, për të vlerësuar më mirë kënaqësinë e ekipit dhe për t'i ofruar të gjithëve një zë.

Nëse është një anketë e shkurtër që kërkon komente se si të përmirësohen takimet standup ose një anketë më e gjatë që kërkon sugjerime se si të përmirësohet komunikimi në ekip.

Slack nuk ka një veçori votimi si parazgjedhje, megjithëse shtimi i një të tillë është i thjeshtë dhe shpesh përfshihet në shumicën e abonimeve falas.

Whatfarë është Slack?

Ai është krijuar për të funksionuar në një mjedis ku përdoruesit janë mësuar të jenë të lidhur, duke dhënë përgjigje të menjëhershme dhe duke parë rezultatet menjëherë.

Ndoshta nuk do të ndaloni kurrë së përdoruri Polly në Slack sapo të filloni. Ka një mori metodash efektive për të përdorur Polly. Polly do të jetë i dobishëm nëse punonjësit në hapësirën tuaj të punës Slack duhet të bashkëpunojnë ngushtë.

Thjesht sjellje një sondazh i shpejtë ose bëni një pyetje po ose jo kur nuk mund të arrini një marrëveshje. Ajo demonstron demokracinë në vendin e punës.

Konsideroni Polly të jetë shoqëruesja e përkushtuar e Slack. Ditët tuaja të punës do të jenë më të lehta për t'u menaxhuar kur ato funksionojnë së bashku.

LEXONI GJITHASHTU:

Çfarë është një Sondazh?

Një sondazh mund të dërgohet si një mesazh direkt ose në një kanal Slack dhe mund të zgjidhni nga një sërë llojesh pyetjesh, të tilla si pyetje me zgjedhje të shumëfishta, në shkallë vlerësimi dhe pyetje të hapura.

Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për shkarkimin e fletëllogaritësve sepse mund t'i shikoni rezultatet e sondazhit menjëherë.

Sondazh i thjeshtë

Ju mund të shtoni sondazhe direkt në Slack duke përdorur Simple Poll.

Këto sondazhe vendase janë të thjeshta dhe të shpejta për t'iu përgjigjur anëtarëve të ekipit tuaj, madje mund të vendosni sondazhe të përsëritura që do të postojnë automatikisht në përputhje me rrjedhën e punës së ekipit tuaj.

La vendndodhjen më të mirë për të ndarë ato sondazhe është Slack.

Ka disa mënyra për të krijuar ose ndarë një sondazh në këtë platformë, edhe pse nuk ka një opsion unik sondazhi Slack.

Reagimet emoji mund të përdoren për një sondazh të shpejtë, ose një mjet sondazhi ose ndërtues formulari mund të përdoret për një më të përfshirë. Për informacion shtesë se si të përdorni ndonjë nga këto opsione, vazhdoni të lexoni.

Emoji Slack

Emoji i Slack sondazhet janë të shpejta dhe të rastësishme, por ato mund të përdoren vetëm për anketa me një pyetje.

Ju do të duhet të hartoni pyetjen e sondazhit dhe çdo përgjigje që dëshironi që ekipi juaj të përdorë përpara se të krijoni një të tillë.  mesazh pasi të jepni çdo përgjigje një emoji unike.

Për më tepër, ju keni mundësinë të kufizoni votat në një për person ose t'i bëni sondazhet anonime. Bërja e një sondazhi është aq e thjeshtë sa copying pasting, të cilat mund t'ju ndihmojnë të arrini rezultate më shpejt.

Pse të përdorni Polly?

Këtu janë disa justifikime përse Polly është aplikacioni ideal Slack për biznesin tuaj:

 1. Është krijuar posaçërisht për Slack dhe është projektuar për të funksionojnë pa mundim dhe në mënyrë tërheqëse atje!
 2. Reagime të menjëhershme: Dërgoni një sondazh dhe merrni rezultate brenda pak sekondash, vullnetarisht ose anonime.
 3. Dërgoni një sondazh në një kanal ose një mesazh direkt anëtarëve të veçantë të kanalit për të marrë një përgjigje më të shpejtë.
 4. Pyetje me shumë zgjedhje: cilat janë ato? Sistemi i notimit? Kërkime të hapura? Ne kemi shpinën tuaj!
 5. Thyeni akullin: Përdorni aktivitete të shkurtra e të këndshme si kuize për t'u përzier me audiencën tuaj dhe për të lehtësuar atmosferën.

Si të përdorni Polly për të krijuar një sondazh në Slack

Ju mund të bëni kërkesën pasi të keni futur atë komandë. Ju përdorni thonjëza për të përcaktuar zgjedhjet në sondazhin tuaj. Thjesht shtypni tastin enter pas kësaj.

Do të merrni lidhjen që ju nevojitet për të krijuar sondazhin në aplikacionin ueb Polly. Të aplikacioni online gjithashtu ofron akses në opsionet e tjera të votimit.

Por duke u nisur nga aplikacioni në internet është një mënyrë tjetër për të krijuar një sondazh nga e para. Përdorni pultin tuaj dhe butonin "Krijo sondazh" në potencialin e tyre të plotë.


Përdorni aplikacionin e uebit drejtpërdrejt nëse dëshironi të ndërtoni një sondazh, i cili është pak më i përfshirë. Nëse dëshironi, mund t'i bëni anketat dhe sondazhet tuaja në mënyrë anonime. Ju madje mund t'i mbani anëtarët e tjerë të ekipit që të mos shohin rezultatet e votimit.

Si të bëni një sondazh në Slack

 • Krijo një sondazh të ri Slack
 • Emërtoni sondazhin tuaj: Ju mund të vendosni se ku dëshironi të transmetohet sondazhi juaj dhe t'i jepni një emër. Ju mund të zgjidhni në këtë pikë nëse sondazhi është anonim. Kur dëshironi që ekipi juaj të komunikojë ose të votojë pa u shqetësuar për pasojat, ndonjëherë mund të zgjidhni sondazhe anonime.
 • Shkruani pyetjet tuaja: Më pas, do të shkruani pyetjet që dëshironi që ekipi juaj t'i përgjigjet.
 • Zgjidhni pjesëmarrësit tuaj
 • Planifikoni sondazhin tuaj të Slack
 • Shpërndani një sondazh Slack: Ju mund të planifikoni shpërndarjen e sondazhit tuaj Slack pasi të keni plotësuar të gjitha fushat e kërkuara.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çmimi i Polly nuk ka qenë kurrë më i lehtë për t'u kuptuar. Për ekipet e çdo madhësie, Polly është i disponueshëm pa kosto përgjithmonë. Përmirësimet në planet premium janë të disponueshme!

Për të filluar hartimin e një mesazhi që nis sondazhin tuaj,

 1. Klikoni butonin e kompozimit.
 2. Për lexim më të lehtë, zgjidhni emoji për çdo opsion votimi dhe shtojini ato në mesazh duke përdorur formatimin e kuotave.
 3. Mesazhi juaj është dërguar.
 4. Prisni që anëtarët e ekipit tuaj të hedhin votat e tyre duke përdorur emoji!

Po, si pjesë e nivelit të përdorimit të lirë AWS, mund të filloni me Amazon Polly falas.

Shkoni në DM-në tuaj personale ose në një kanal provë në Slack. Për të nisur një Polly, përdorni komandën /Polly. Plotësoni të gjitha fushat që dëshironi të testoni, më pas klikoni Dërgo.

Mund të filloni të krijoni sondazhet që do t'ju duhet të dërgoni gjatë gjithë takimit pasi të keni shtuar skedën Polly në takimin tuaj. Për të krijuar pyetje, kuize ose sesione pyetjesh dhe përgjigjesh që mund t'ju nevojiten për takimin tuaj të ardhshëm, thjesht klikoni butonin "Krijo" në skedë. Çdo sondazh që krijoni nuk do të jetë i dukshëm për audiencën derisa t'i dërgoni ato.

 • Në kalendarin tuaj të ekipeve, modifikoni takimin.
 • Zgjidhni opsionin Shto një skedë nga menyja e sipërme.
 • Klikoni Shto pasi të zgjidhni Polly.
 • Në faqen e konfigurimit të skedës, klikoni Ruaj.
 • Filloni të bëni poliet tuaja!

Vetëm dërguesit e Polly kanë nevojë për licencë.

Zgjidhja asinkrone Standups e Agile polly u krijua duke pasur parasysh praktikat më të mira në metodologjinë Agile Scrum. Ju mund të postoni shpejt serinë Standup në një kanal ose bisedë në grup falë veçorive që janë të integruara me secilën prej tyre që është e përsëritur dhe jo anonime.

Mesazhi u dërgua përmes bisedës
Qasja më e shpejtë dhe më e thjeshtë për të nisur një sondazh është të filloni të shkruani @polly. Kjo do t'ju japë mundësinë për të nisur një sondazh të thjeshtë ose një sondazh më kompleks duke përdorur Poll Builder.

Posts ngjashme

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *