Kjo Politikë e Privatësisë rregullon mënyrën në të cilën suntrustblog.com mbledh, përdor, ruan dhe zbulon informacionin e mbledhur nga përdoruesit (secili, një "Përdorues") i faqes së internetit suntrustblog.com ("Site"). Kjo politikë e privatësisë zbatohet për sitin dhe të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga TMLT Innovative Hub.

Të dhënat personale identifikimi

Ne mund të mbledhim informacione identifikimi personal nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në këto, kur Përdoruesit vizitojnë faqen tonë, bëjnë një porosi, regjistroheni në gazetën, plotësojnë një formular dhe në lidhje me aktivitete, shërbime të tjera, veçoritë ose burimet që ne i vendosim në faqen tonë.

Përdoruesit mund të kërkohen, sipas rastit, emri, adresa e postës elektronike. Sidoqoftë, përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacione personale të identifikimit nga Përdoruesit vetëm nëse ata vullnetarisht na paraqesin informacione të tilla. Përdoruesit gjithmonë mund të refuzojnë të sigurojnë informacion personal të identifikimit, përveç që kjo mund t'i parandalojë ata të përfshihen në aktivitete të caktuara që lidhen me Faqen.

Informatat identifikuese jo-personale

Ne mund të mbledhë informacion të identifikimit jo-personale për përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informatat identifikuese jo-personale mund të përfshijnë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacione teknike për përdoruesit e mjeteve të lidhjes në faqen tonë, të tilla si sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit shfrytëzuar dhe informacione të tjera të ngjashme.

Shfletuesit Web biskota

Faqja jonë mund të përdorë "cookies" për të rritur përvojën e përdoruesit. Shfletuesi web i përdoruesit vendos cookies në hard drive e tyre për qëllime të mbajtjes së shënimeve dhe nganjëherë për të gjetur informacion rreth tyre. Përdoruesi mund të vendosë që të vendosë shfletuesin e tyre të internetit për të refuzuar cookie-t, ose për t'ju njoftuar kur dërgohen cookies. Nëse ata veprojnë kështu, vini re se disa pjesë të Faqes mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si ne përdorim informacionin e mbledhur

Usanewscourt mbledh dhe përdor informacione personale të Përdoruesve për qëllimet e mëposhtme:

- Për të personalizuar përvojën e përdoruesit: Ne mund të përdorim informacionin në tërësi për të kuptuar se si Përdoruesit tanë si grup përdorin shërbimet dhe burimet e ofruara në Faqen tonë.

- Për të përmirësuar Faqen tonë: Ne vazhdimisht përpiqemi të përmirësojmë ofertat tona të internetit bazuar në informacionin dhe reagimet që marrim nga ju.

- Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit: Informacioni juaj na ndihmon të përgjigjemi në mënyrë më efektive kërkesave tuaja të shërbimit ndaj klientit dhe nevojave të mbështetjes.

- Për të përpunuar transaksionet: Ne mund të përdorim informacionin që Përdoruesit japin për veten e tyre kur vendosin një porosi vetëm për të ofruar shërbim për atë porosi. Ne nuk e ndajmë këtë informacion me palët e jashtme, përveç në masën e nevojshme për të siguruar shërbimin.

- Për të administruar një përmbajtje, promovim, sondazh ose karakteristikë tjetër të Faqes: Për të dërguar te Përdoruesit informacionin që ata ranë dakord të marrin në lidhje me temat që ne mendojmë se do t'u interesojnë atyre.

- Për të dërguar email periodik: Adresa e emailit që Përdoruesit ofrojnë për përpunimin e porosisë, do të përdoret vetëm për t'u dërguar atyre informacion dhe përditësime që kanë të bëjnë me porosinë e tyre. Mund të përdoret gjithashtu për t'iu përgjigjur pyetjeve të tyre, dhe / ose kërkesave ose pyetjeve të tjera. Nëse Përdoruesi vendos të zgjedhë listën tonë të postave, ata do të marrin email që mund të përfshijnë lajme të kompanisë, azhurnime, informacione lidhur me produktet ose shërbimet, etj.

Si ne të mbrojtur informatat tuaja

  • Ne e pranojmë mbledhjes së përshtatshme e të dhënave, ruajtjes dhe përpunimit të praktikave dhe masave të sigurisë për të mbrojtur kundër qasjes së paautorizuar, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimin e informacionit personal, emrin, fjalekalimin, të dhënat tuaja të transaksioneve dhe të dhënave të ruajtura në faqen tonë.
  • Shkëmbimin e informacionit tuaj personal

Ne nuk i shesim, tregtojmë ose marrim me qira Përdoruesit informacione personale të identifikimit të të tjerëve. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal të identifikimit në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më lart.

Ne mund të përdorim ofrues të shërbimeve të palëve të treta për të na ndihmuar të operojmë biznesin tonë dhe Faqen ose të administrojmë aktivitete në emrin tonë, të tilla si dërgimi i gazetave ose sondazheve. Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me këto palë të treta për ato qëllime të kufizuara me kusht që të na keni dhënë lejen tuaj.

Faqet e internetit të palës së tretë

  • Përdoruesit mund të gjejnë reklamë ose përmbajtje tjetër në Faqen tonë që lidhet me faqet dhe shërbimet e partnerëve tanë, furnitorëve, reklamuesve, sponsorëve, licensuesve dhe palëve të tjera të treta. Ne nuk kontrollojmë përmbajtjen ose lidhjet që shfaqen në këto faqe dhe nuk jemi përgjegjës për praktikat e përdorura nga faqet e internetit të lidhura me ose nga faqja jonë.

Për më tepër, këto faqe ose shërbime, përfshirë përmbajtjen dhe lidhjet e tyre, mund të ndryshojnë vazhdimisht. Këto faqe dhe shërbime mund të kenë politikat e tyre të privatësisë dhe politikat e shërbimit ndaj klientit. Shfletimi dhe ndërveprimi në çdo uebfaqe tjetër, përfshirë faqet e internetit që kanë një lidhje me Faqen tonë, i nënshtrohet kushteve dhe politikave të vetë asaj faqeje interneti.

Reklamimi programor Mediavine (Ver 1.1)

Faqja e internetit punon me Mediavine për të menaxhuar reklamat e bazuara në interes të palëve të treta që shfaqen në uebsajt. Mediavine shërben përmbajtje dhe reklama kur ju vizitoni faqen e internetit, e cila mund të përdorë cookie të palëve të para dhe të palëve të treta. Një skedar "cookie" është një skedar i vogël teksti që dërgohet në kompjuterin tuaj ose pajisjen celulare (i referuar në këtë politikë si "pajisje") nga serveri i uebit, në mënyrë që një faqe interneti të mund të mbajë mend disa informacione rreth aktivitetit tuaj të shfletimit në faqen e internetit.

Biskotat e palëve të para krijohen nga faqja e internetit që po vizitoni. Një cookie e palëve të treta përdoret shpesh në reklamat dhe analitikat e sjelljes dhe krijohet nga një domen tjetër përveç faqes në internet që po vizitoni. Cookies, etiketat, pikselët, fenerët dhe teknologjitë e tjera të ngjashme të palëve të treta mund të vendosen në Uebfaqe për të monitoruar ndërveprimin me përmbajtjen reklamuese dhe për të synuar dhe optimizuar reklamat. Secili shfletues i internetit ka funksionalitet në mënyrë që të mund të bllokoni cookies si të palëve të treta dhe të palëve të treta dhe të pastroni memorjen e shfletuesit tuaj. Karakteristika "ndihmë" e shiritit të menusë në shumicën e shfletuesve do t'ju tregojë se si të ndaloni pranimin e cookies të reja, si të merrni njoftim për cookies të reja, si të çaktivizoni cookies ekzistuese dhe si të pastroni memorjen e shfletuesit tuaj. Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe si t'i çaktivizoni ato, mund të konsultoheni me informacionin në Gjitha Rreth Cookies.

Pa cookie, ju mund të mos jeni në gjendje të përfitoni plotësisht nga përmbajtja dhe veçoritë e faqes në internet. Ju lutemi vini re se refuzimi i cookies nuk do të thotë se nuk do të shihni më reklama kur të vizitoni faqen tonë. Në rast se tërhiqeni, do të shihni ende reklama të papersonalizuara në faqen e internetit.

Faqja e internetit mbledh të dhënat e mëposhtme duke përdorur një cookie kur shërben reklama të personalizuara:

  • Adresa IP
  • Lloji i sistemit operativ
  • Versioni i sistemit operativ
  • Device Type
  • Gjuha e internetit
  • Lloji i shfletuesit të internetit
  • Email (në formë hash)

Partnerët Mediavine (kompanitë e listuara më poshtë me të cilat Mediavine ndan të dhëna) mund t'i përdorin gjithashtu këto të dhëna për të lidhur me informacione të tjera të përdoruesit fundor që partneri ka mbledhur në mënyrë të pavarur për të ofruar reklama të synuara. Partnerët Mediavine gjithashtu mund të mbledhin veçmas të dhëna për përdoruesit fundorë nga burime të tjera, si p.sh. ID-të ose pikselët e reklamave, dhe t'i lidhin ato të dhëna me të dhënat e mbledhura nga botuesit Mediavine për të ofruar reklama të bazuara në interes në përvojën tuaj në internet, duke përfshirë pajisjet, shfletuesit dhe aplikacionet . Këto të dhëna përfshijnë të dhënat e përdorimit, informacionin e kukive, informacionin e pajisjes, informacionin rreth ndërveprimeve midis përdoruesve dhe reklamave dhe faqeve të internetit, të dhënat e vendndodhjes, të dhënat e trafikut dhe informacionin në lidhje me burimin e referimit të një vizitori në një uebsajt të caktuar. Partnerët Mediavine mund të krijojnë gjithashtu ID unike për të krijuar segmente të audiencës, të cilat përdoren për të ofruar reklama të synuara.

Nëse dëshironi më shumë informacion rreth kësaj praktike dhe të dini zgjedhjet tuaja për të zgjedhur ose hequr dorë nga ky koleksion të dhënash, ju lutemi vizitoni Faqja e tërheqjes së Iniciativës Kombëtare të Reklamimit. Ju gjithashtu mund të vizitoni Faqja e internetit e Aleancës së Reklamimit Dixhital Faqja e internetit e Iniciativës për Reklamim në Rrjet për të mësuar më shumë informacion në lidhje me reklamat e bazuara në interes. Ju mund të shkarkoni aplikacionin AppChoices në Aplikacioni AppChoices i Aleancës së Reklamimit Dixhital për të hequr dorë në lidhje me aplikacionet mobile, ose për të përdorur kontrollet e platformës në pajisjen tuaj celular.

Për informacion specifik rreth Mediavine Partners, të dhënat që mbledh secili dhe mbledhjen e të dhënave të tyre dhe politikat e privatësisë, ju lutemi vizitoni Partnerët Mediavine.

Pranimin tuaj të këtyre termave

Duke përdorur këtë Sajt, ju nënkuptoni pranimin tuaj të kësaj politike dhe kushteve të shërbimit. Nëse nuk jeni dakord me këtë politikë, ju lutemi mos përdorni Faqen tonë. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i Faqes pas postimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet pranimi juaj i atyre ndryshimeve.