Mbi 70 mesazhe të shkëlqyera konfirmimi, dëshira dhe citate

Me marrjen e lajmit të madh si të krishterë nga të dashurit tuaj, ndërsa ata hyjnë në besimin e Jezu Krishtit, është e rëndësishme që të gjitha mesazhet konfirmuese, dëshirat dhe citimet e dërguara në rrugën e tyre duhet të jenë ngritëse dhe t'i ndihmojnë ata të qëndrojnë besnikë dhe të palëkundur në besimin e tyre.

Mbi 70 mesazhe të shkëlqyera konfirmimi, dëshira dhe citate

Dërgimi i mesazheve, dëshirave dhe citimeve të mbushura me dashuri është thjesht një mënyrë për të inkurajuar dhe frymëzuar fëmijët tuaj, mbesat, nipërit, nipërit, nipërit e mbesat dhe madje edhe një mik të vogël.

Megjithatë, ndonjëherë mund ta keni të vështirë të gjeni mesazhe të shkëlqyera konfirmimi, dëshira ose citate, ose të jeni të nxituar dhe thjesht keni nevojë për një bekim të madh për t'i dërguar rrugën.

Më poshtë janë 70+ mesazhe të shkëlqyera konfirmimi, dëshirat dhe citatet, pasi nuk duam që ju të humbisni ditën e tyre të veçantë.

Këto mesazhe konfirmimi, dëshirat dhe citatet janë të përshtatshme për të gjitha qëllimet, duke përfshirë kutitë e dhuratave të kartave, emailet, si dhe mesazhet me tekst.

Mesazhe të shkëlqyera konfirmimi

 • Konfirmimi juaj e bën sot të veçantë! Gëzimi i Jezusit le të vazhdojë të jetë me ju. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Urime për konfirmimin tuaj! Zoti në qiell ju përtëriftë dhe forcoftë besimin tuaj në Të.
 • Po ju dërgoj urime të përzemërta për ditën tuaj të konfirmimit. Ecni në dritë!
 • Sot shënon fillimin e një udhëtimi të jashtëzakonshëm. Shumë urime dhe lutje të mira. Urime për konfirmimin tuaj.  
 • Mos u largoftë kurrë nga ju kujtimi i ditës së sotme, do të jetë një udhërrëfyes së bashku me besimin që ekziston në zemrën tuaj. urime!
 • Ju uroj një jetë të frytshme përpara, teksa dilni në dritë me Krishtin. Urime për një konfirmim të begatshëm.
 • Sot, bekimet dhe prosperiteti i Zotit, i cili ju jep sigurinë e së ardhmes suaj fantastike dhe bekimet e mëdha për të tashmen, qofshin me ju. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Siç jeni konfirmuar në Krishtin, më shumë bekime dhe prosperiteti do të vijë në rrugën tuaj. urime.
 • Lutja ime për ju është që të keni besim të madh dhe të ecni me besim. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Ndërsa e keni ndërtuar jetën tuaj mbi Jezusin, Ai nuk do t'ju zhgënjejë. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Lutja ime sot është që të ecni në dritë dhe pastërti. Urime për konfirmimin, miku im i bekuar.
 • Dashuria për Jezu Krishtin banoftë në zemrën tuaj përgjithmonë dhe u përhaptë te të gjithë ata që takoni në këtë jetë. Urime për konfirmimin, i dashur.
 • Dashuria e Jezusit qoftë me ju. Urime për konfirmimin, fëmijë.
 • Kjo është një ditë e veçantë në jetën tuaj pasi lidhja juaj me Zotin fillon sot. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Lutja ime është që besimi juaj të jetë i palëkundur në Zot, Gëzuar konfirmimin!
 • Unë lutem që Zoti t'ju japë aftësinë për të arritur gjithçka që dëshironi. urime.

Urime të shkurtra konfirmimi

 • Ju uroj shira bekimesh! Konfirmimi juaj le të sjellë lajme të mira.
 • Shpresoj të keni një ditë të lumtur konfirmimi. Ju pret një e ardhme e begatë.
 • Dëshira ime është që Zoti ju bekoftë në konfirmimin tuaj! Ecja juaj me Të do të jetë bujare.
 • Me Jezusin në jetën tuaj, ju do të shkëlqeni! Urime për konfirmimin tuaj.
 • Qiejt do të jenë pranë jush tani e tutje. Urimet më të mira fëmija im i dashur.
 • Urime ndërsa hyni në një marrëdhënie të lavdishme me Perëndinë!
 • Jam i lumtur që jam pjesë e rrugëtimit tuaj me Fryma e Shenjtë. Urime femije.
 • Le të ndezë dritën në ju ky konfirmim. urime!
 • Ne jemi shumë të gëzuar dhe krenarë për këtë person të mrekullueshëm që ju jeni bërë. urime!
 • Gëzimi i madh dhe fitorja në Krishtin qofshin pjesa juaj. Dita e lavdishme e konfirmimit!
 • Ne ju dëshirojmë urimet më të përzemërta për këtë moment historik të veçantë. Zoti ju bekoftë.
 • U bëftë që konfirmimi juaj të qëndroni në dashurinë e Jezusit deri në fund. Amen!
 • Urime të panumërta të ngrohta për konfirmimin tuaj!
 • La dëshirat më të shkëlqyera për një ditë kaq të rëndësishme për një besimtar. Konfirmim i bekuar.
 • Vazhdoni të ecni në lavdinë dhe vullnetin e Perëndisë! Konfirmim bujar.
 • Jezu Krishti ju bekoftë në konfirmimin tuaj! Unë lutem që paqja dhe gëzimi të qëndrojnë brenda jush.

Mesazhe të shkëlqyera konfirmimi për djemtë

Mesazhet e konfirmimit
 • Zoti qofte gjithmone ne jeten tende dhe u pergjigjet gjithmone lutjeve te tua dhe mos te lere kurre. 
 •  Ndihemi të kënaqur që jemi pjesë e ditës suaj të konfirmimit. Zoti ju drejtoftë në rrugën e duhur ndërsa vazhdoni të rriteni shpirtërisht! Urime biri im.
 • Unë lutem që besimi juaj të shkëlqejë me shkëlqim, në mënyrë që të gjithë miqtë, familja dhe kushdo që takoni të mund të shohin Krishtin. Në ty. Gëzuar konfirmimin për kumbarin tim.
 • Më i mirë Urimet në ditën tuaj të konfirmimit, bir. Ndërsa rriteni, do të rritet edhe besimi juaj. urime.
 • Ndërsa hyni në këtë mbretëri të re të lavdisë, mund të punoni sipas vullnetit të Perëndisë. Urime nipi im i dashur.
 • Fryma e Shenjtë ju rrethoftë me favorin e Perëndisë. Gëzuar konfirmimin.
 • Ne lutemi dhe besojmë se dashuria e mrekullueshme e Jezu Krishtit do ta çojë djalin tonë të bukur në vendet më të ndritura në tokë dhe më gjerë. Urime shoku për ditën e bukur të konfirmimit.
 • Lëreni Frymën e Shenjtë të ndriçojë një dritë në rrugën tuaj. Dhe të jesh gjithmonë pranë teje. Konfirmim i frytshëm.
 • Urime të jashtëzakonshme për një djalë të merituar. Me konfirmimin tuaj, uroj që i Plotfuqishmi ynë t'ju bekojë. Hiri i tij do të jetë mbi ju dhe do t'ju dhurojë një jetë të bukur.
 • Lutja ime e konfirmimit për ju. Zoti do të jetë gjithmonë pranë jush dhe Ai do të japë bekimin e Tij në Ditën tuaj të Konfirmimit. Urime dhe urime biri im
 • Më gëzon zemra kur shoh nipin tim të rritet! Të uroj gjithçka që meriton. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Lutja ime në këtë ditë është që Zoti e bekoftë këtë djalë të bukur me udhëzimet dhe mençurinë që ai ka dërguar përmes fjalëve të tij. Shpresoj të keni një ditë të mirë konfirmimi!

Mesazhe të shkëlqyera konfirmimi për vajzat

 • Urime për konfirmimin tuaj My ndrikull e bukur. Sot, lutem që të shijoni një jetë të mbushur me dashuri dhe arritje. Kalofshi bukur, e bukur.
 • Është një ndjenjë e mrekullueshme të festosh këtë ditë me ju. Mund të rritesh për të qenë një person i mrekullueshëm. Gëzuar konfirmimin, vajzë.
 • Gëzuar konfirmimin për vajzën më mahnitëse, nuk do të kërkoja më shumë. Lutem që i Plotfuqishmi të cilit i shërbeni të jetë gjithmonë pranë jush. 
 • Për shpirtin më të pastër, jam i kënaqur ju uroj lumturi konfirmim. Zoti i lulëzoftë rrugët e tua dhe shkëlqeftë aq shumë sa të gjithë në botë ta shohin. urime.
 • Uroj që atmosfera e besimit tënd të hapë dyert, të thyejë barrierat dhe të sjellë bekime të reja në rrugën tënde, urime për konfirmimin tënd, vajza ime Jezus.
 • Prej sot quhesh fëmijë i Zotit, sepse Ai të do dhe do të të mbajë mes stuhive të jetës. Konfirmim i bukur, xhevahiri im i çmuar.
 • Ju dërgoj urimet e mia të përzemërta për konfirmimin tuaj. Ti je drita e botës, je bela e syrit të Zotit dhe Ai nuk do të të braktisë. Gëzuar konfirmimin, vajzë e mrekullueshme!
 • Konfirmim i madh! Rroftë kjo ditë gjatë në zemrën tuaj. urime
 • Është një nder të jesh pjesë e jetës tënde. Bëftë ​​vullnetin e Zotit. urime.
 • Konfirmimi ju bën unik. Urime, vogëlushe!

Kuotat e mëdha të konfirmimit

Mesazh konfirmimi
 • "Perëndia pa gjithçka që kishte bërë, dhe me të vërtetë, ishte shumë mirë." – Zanafilla 1:31
 • “Zoti është drita ime dhe shpëtimi im; kujt te kem frike Zoti është forca e jetës sime; nga kush të kem frikë?” – Psalmi 27:1 KJV
 • “Dashuria le të jetë e vërtetë. Urrej atë që është e keqe; kapuni fort pas asaj që është e mirë.” – Romakëve 12:9
 • “Por është Perëndia ai që na vendos me ju në Krishtin dhe na ka vajosur, duke na vënë vulën e tij dhe duke na dhënë Frymën e tij në zemrat tona si këstin e parë.”—Sh. Pali.
 • “Ji i fortë dhe i guximshëm; mos u tremb dhe mos u tremb, sepse Zoti, Perëndia yt, është me ty kudo që të shkosh". – Jozueu 1:9
 • “Vetëm në Krishtin burrat dhe gratë mund të gjejnë përgjigje për pyetjet kryesore që i shqetësojnë. Vetëm në Krishtin ata mund ta kuptojnë plotësisht dinjitetin e tyre si persona të krijuar dhe të dashur nga Perëndia.” - Papa Shën Gjon Pali II
 • “Unë mund të bëj gjithçka me anë të Atij që më forcon” – Filipinet 4;13
 •  “Punoni shumë çdo ditë për të rritur pastërtinë e zemrës suaj, e cila konsiston në vlerësimin e gjërave dhe peshimin e tyre në peshoren e vullnetit të Zotit.” -Shën Francis de Sales
 •  “Përkushtojeni rrugën tuaj Zotit; ki besim tek ai dhe ai do të veprojë.” – Psalmi 37:5
 •  “Ji i fortë dhe i guximshëm; mos u tremb ose mos u tremb, sepse Zoti, Perëndia yt, është me ty kudo që të shkosh.” – Joshua 1:9 
 •  “Sepse me anë të hirit ju jeni shpëtuar nëpërmjet besimit dhe kjo nuk është vepra juaj; është dhuratë e Perëndisë – jo rezultat i veprave, që askush të mos mburret.” – Efesianëve 2:8-9 
 • “Konfirmimi është një sakrament i fuqizimit për të dëshmuar dhe ndarë dashurinë e Krishtit.” - Kryepeshkopi Joseph E. Kurtz

Si e përgëzoni dikë për konfirmimin?

 Të urosh një pjesëtar të familjes ose një të dashur për konfirmimin e tyre, tregon se sa mbështetës jeni si person.

Nëse po kërkoni se si të përgëzoni dikë për konfirmimin, duhet të zgjidhni nga lista e mëposhtme.

 • Gëzuar konfirmimin. Jezusi dhuroftë paqen, dashurinë dhe shpirtin e tij dhe ju dhëntë udhëheqje për pjesën tjetër të jetës tuaj.
 • Konfirmimi juaj ju bën më të veçantë në Krishtin. urime.
 • Ju jeni ringjallur dhe vërtetuar në Chris Jesus. Lëreni të të ruajë. Gëzuar konfirmimin.
 • Ndërsa filloni këtë udhëtim të ri. Ju uroj një jetë të mrekullueshme përpara. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Nga thellësia e zemrave tona, ju dërgojmë këtë mesazh konfirmimi. Qoftë pjesa tjetër e ditëve tuaja të mbushura me lumturi dhe të përsosur nga Jezusi. Konfirmim i përzemërt.
 • Sot është një ditë shumë e veçantë dhe unike e jetës suaj. Unë lutem për të ardhmen tuaj të ndritshme dhe të mrekullueshme. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Ju do t'i kërkoni Zotit dhe ai do t'u përgjigjet lutjeve tuaja. Urime për konfirmimin tuaj.
 • Me konfirmimin tuaj, ju lutem që besimi juaj në Krisht të mos thahet dhe gëzimi juaj të vërshojë. Ju uroj një konfirmim të lavdishëm.
 • Jam i lumtur të ndaj gëzimin tuaj për konfirmimin tuaj. Le të kujtohet përgjithmonë kjo ditë në zemrat tona. Urime për konfirmimin, fëmijë. 

Lexoni gjithashtu:

Përfundim

Çdo person i dashur meriton të inkurajohet dhe vlerësohet, prandaj dërgimi i mesazheve konfirmuese, dëshirave dhe citimeve, përmirëson marrëdhënien tonë me ta.

Posts ngjashme

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *