70+ Christian Get Well Mesazhe dhe Dëshira për të Shpërndarë

Marrja e mesazheve të mirësisë së krishterë ndërsa jeni duke përjetuar një sëmundje afatshkurtër ose një gjendje më serioze mund të nënkuptojë kaq shumë.

70+ Christian Get Well Mesazhe dhe Dëshira për të Shpërndarë

Dërgimi i një karte ose fjalë inkurajuese dikujt që njihni, i cili nuk ndihet mirë, mund t'i bëjë një buzëqeshje në fytyrën e tij dhe t'i ngrisë humorin.

Këtu janë disa sugjerime për t'ju ndihmuar të mendoni për frazat e duhura për të inkurajuar dikë gjatë një periudhe prove.

Mesazhet dhe dëshirat për të ndarë nga Christian Get Well

Ky përmbledhje përmban disa dëshira të mira që i referohen Zotit, por gjithashtu nuk mund të jenë vetëm për njerëzit fetarë. 

Unë besoj se Zoti mund të sigurojë një kënaqësi e madhe dhe ngushëllim për individët që vuajnë ose gjithashtu kanë dhimbje, dhe ka shumë raste që e dëshmojnë këtë.

Megjithatë, ju mund të merrni frymëzim nga këto ide ose t'i ndryshoni ato në mënyrë që ato të mos përfshijnë përmbajtje fetare edhe nëse as ju dhe as lexuesi i letrës suaj nuk besoni në Zot.

Pavarësisht nëse mesazhi është fetar apo laik, të marrësh një minutë për t'i uruar dikujt mirë në orën e nevojës është një gjest i kujdesshëm dhe i rëndësishëm.

LEXONI GJITHASHTU:

Mesazhet e Christian Get Well për ju

 1. Shpejt Zotin në shërimin tuaj nga sëmundja juaj! Ne po mendojmë për ju!
 2. Unë lutem që të jeni mirë së shpejti! Zoti ju dhëntë forcë dhe shërim!
 3. Besoni në planin e Zotit dhe kuptoni se asnjë sëmundje nuk zgjat përgjithmonë. Ju uroj mirë!
 4. Rehatia dhe paqja e Zotit qofshin me ju ndërsa kaloni nëpër këtë proces shërimi. Përmirësohu shpejt.
 5. Gjatë shërimit tuaj, dashuria e pandryshueshme e Zotit mund t'ju rrethojë dhe të kujdeset.
 6. Unë shpresoj se ju mund të gjeni ngushëllim te Zoti dhe dashuria e tij e pafund. Po mendoj per ty.
 7. Unë shpresoj për një shërim të shpejtë për ju.
 8. Shpresoj t'ju sjellë pak ngushëllim të dini se Jezusi erdhi për të dashur, shëruar dhe rivendosur.
 9. Bekimet e Zotit mbi ju sot. Për fëmijën e Perëndisë që vendos besimin e tyre tek Ai, ditë më të mira janë përpara.
 10. Për ty tani, po lutem. Shpresoj që ta ndjeni praninë e Perëndisë dhe të jeni të bindur për dashurinë e Tij për ju. Përmirësohu shpejt.
 11. Tani është një moment i shkëlqyer për të mbajtur parasysh se edhe nëse nuk mund ta shohim Perëndinë, ne mund të dimë për besnikërinë e tij ndaj nesh si në kohët e mira ashtu edhe në ato të këqija. Për ty tani, po lutem.
 12. Po lutem për ju tani, sepse besoj se Zoti na do dhe u përgjigjet lutjeve tona.
 13. Perëndia nuk do t'i braktisë kurrë fëmijët e Tij, në asnjë rrethanë. Ndërsa shërohesh, Zoti të ruajë.
 14. Shpresoj që të bëheni më të fortë dhe më të lumtur me çdo ditë të re. Bekimet e Zotit janë mbi ju.
 15. Është e mrekullueshme të dimë se ne gjithmonë mund të mbështetemi tek Ai nëse sëmundja na del përpara. Unë jam duke u lutur për shërimin tuaj tani. Shpresoj të shërohesh shpejt.
 16. Shpresoj se Zoti do t'ju sigurojë shërim, si dhe paqe dhe rehati nga dashuria dhe prania e Tij.
 17. Unë shpresoj për një shërim të shpejtë për ju sot. Dora e Zotit qoftë mbi ju ndërsa rikuperoheni dhe bëheni më të fortë.
 18. Kam dëgjuar që je një prekje nën motin tani. Unë thjesht doja që ju të dini se, ndërsa shëroheni, jeni në lutjet dhe mendimet e mia.
 19. Zoti ju forcoftë dhe ju shëroftë dhe ju inkurajoftë. Në ditët në vijim, lutem që të përjetoni inkurajim.
 20. Sot, ju jeni në mendjet tona dhe në lutjet tona. Shpresojmë që ju të mund të përjetoni fuqinë mbështetëse të Perëndisë dhe praninë e butë në jetën tuaj. Ju urojmë shërim të shpejtë.

Mesazhe fetare për t'u ndarë

Mesazhe fetare për t'u ndarë
 1. Më vjen keq kur dëgjoj që je i sëmurë. Unë do të gjunjëzohem dhe do t'i kërkoj Zotit që t'ju japë përsëri shëndet. Përmirësohu shpejt!
 2. Shpresoj që të ndihesh më mirë çdo ditë. Unë do të vazhdoj të bëj lutje për ju. I lutem sinqerisht Zotit që t'ju shërojë dhe të eci pranë jush në çdo hap të rrugëtimit. Përmirësohu shpejt!
 3. Ju nuk jeni kurrë larg mendimeve dhe lutjeve të mia ndërsa luftoni këtë sëmundje. Zoti ju dhëntë forcën që ju nevojitet për të shëruar. Miku im, shërohu shpejt!
 4. Ndërsa shërohesh, dashuria dhe kujdesi i pashtershëm i Zotit qofshin me ty. Shpresoj te sherohesh shpejt!
 5. Përmirësohu shpejt! Qoftë me ju rehatia dhe qetësia e Zotit tonë të Plotfuqishëm.
 6. Ju mund të jeni i sigurt se unë do të përkulem dhe do të lutem për ju derisa të shëroheni.
 7. Bekimet e Zotit qofshin mbi ju ndërsa shëroheni.
 8. Unë po ju dërgoj mendime shëruese tani. Shpresoj që Zoti t'ju japë shpresë, guxim dhe shëndet të përtërirë. Përmirësohu shpejt.
 9. Ndërsa shërohesh, unë po mendoj për ty dhe po lutem që të përjetosh fuqinë e Perëndisë në veprim në jetën tënde. Ndërsa rriteni mirë, le t'ju sigurojë qetësi dhe gjumë.
 10. Ne u shqetësuam për ty pasi mësuam se po ndiheshe pak keq dhe do të donim t'ju urojmë mirë. Përmirësohu shpejt.
 11. Ne po ju dërgojmë lutjet tona për një shërim të shpejtë. Bekimet e Zotit qofshin mbi ju derisa të shëroheni në ditët në vijim.
 12. Kam dëgjuar që nuk ndihesh mirë dhe mund të kesh nevojë për inkurajim. Unë ju vlerësoj sinqerisht dhe i lutem Zotit që t'jua kthejë shëndetin. Përmirësohu shpejt!
 13. Unë lutem që gjatë gjithë kësaj kohe sëmundjeje, të ndjeni dashurinë dhe praninë e Perëndisë. Ai do t'ju shërojë nëse keni besim tek ai. Përmirësohu shpejt!
 14. Shikoni te Zoti në këtë kohë sëmundjeje. Ai do t'ju bëjë përsëri të plotë. Përmirësohu shpejt!
 15. Perëndia është një shërues; kthehuni tek Ai. Mos e lini kurrë të shkojë pa ju dhënë një prekje. Unë po lutem për ju dhe kam besim se Zoti do t'ju shërojë përsëri.
 16. Nëse i drejtoheni Zotit, ai do t'i plotësojë kërkesat tuaja. Ai do t'ju bëjë të shëndetshëm përsëri. Përmirësohu shpejt!
 17. Unë shpresoj se ju do të jeni atje.
 18. Do të jeni të lumtur të dëgjoni se unë shpresoj për një shërim të shpejtë për ju. Së shpejti do ta rikuperoni shëndetin tuaj. Unë lutem që Zoti t'ju shërojë së shpejti. Më mungon!
 19. Unë me të vërtetë shpresoj që procedura të shkojë mirë dhe të ndjeni dhimbje sa më shpejt të jetë e mundur! Zoti ju bekoftë dhe ju ruajt gjithmonë!
 20. Ne vetëm mund t'i kërkojmë Allahut që t'ju japë një shërim të shpejtë tani që Ai ju ka bekuar me një operacion të suksesshëm. Shpresoj që së shpejti të ndiheni mirë!
 21. Jezusi ju do dhe Ai do t'ju sigurojë qetësi. Ne kemi gjithmonë një lutje të veçantë për ju. Shëndeti juaj do të përmirësohet sërish. Zoti është me ne. Përmirësohu shpejt.

Kristiani Get Mirë Urimet

 1. Mirë shok, shpresoj se gjithçka është në rregull me ty. Shpresoj te sherohesh shpejt. Së shpejti do të jeni fizikisht të aftë sa edhe mendërisht.
 2. Çdo ditë lutem për shërimin tuaj dhe mendoj për ju! Mbani në mend se Zoti ju do shumë dhe është gjithmonë në anën tuaj. Bëhu më mirë!
 3. Ata që janë të dobët dhe Zoti u jep në nevojë për forcë. Unë kam besim se Ai nuk do t'ju zhgënjejë. Ne të gjithë shpresojmë për një shërim të shpejtë për ju. Përmirësohu shpejt!
 4. Ju keni gjithçka të nevojshme për t'u përmirësuar. Zoti do t'i plotësojë kërkesat tuaja nëse ju kërkoni. Përmirësohu shpejt!
 5. Bekimet e Zotit mbi ju sot! Besoni në Zot sepse ditët më të mira po afrojnë. Përmirësohu shpejt.
 6. Zoti i dëgjon lutjet tona dhe kujdeset. Unë kam besim se Ai do të rivendosë shëndetin tuaj. Përmirësohu shpejt.
 7. Zoti nuk do t'ju zhgënjejë kurrë në asnjë moment. Ndërsa shërohesh, Zoti të strehoftë nën krahun e Tij.
 8. Unë shpresoj dhe lutem që ju të bëheni më të fortë çdo ditë dhe të bëni përparim drejt shërimit. Bekimet e Zotit janë mbi ju.
 9. Zoti është burimi i frymëzimit tonë. Unë i lutem Zotit që t'ju shërojë. Përmirësohu shpejt.
 10. Lutja na afron më shumë me Zotin. Ai u përgjigjet lutjeve tona duke i plotësuar kërkesat tona. I bëj një lutje Zotit për shërim të shpejtë. Përmirësohu shpejt.
 11. E di që së shpejti do të jesh mirë dhe do të shërohesh, por sëmundja mund të pengojë vërtet dikë. Në emër të Jezu Krishtit, ju lutem që të shëroheni shpejt.
 12. Zoti mund të na shërojë. Ai vazhdimisht kujdeset për ndjekësit e tij. Ai do t'ju shërojë. Në emër të Jezusit, shërohu së shpejti.
 13. Ju lutem, dijeni se unë vazhdimisht mendoj për ju dhe se Zoti po mendon gjithashtu për ju. Ai është i vetëdijshëm për atë që po kaloni dhe është aty për t'ju ndihmuar të përmirësoheni; gjithçka që duhet të bëni është t'i besoni atij.
 14. Shpresoj që sot të shëroheni plotësisht. Prekja shëruese e Zotit ju mbuloftë dhe ju siguroftë ngushëllim çdo vendi të lënduar.
 15. Ju lutem që të gjeni vullnetin për t'u rritur mirë çdo ditë dhe Zoti ju dhëntë më shumë energji dhe qëndrueshmëri çdo ditë.
 16. I dashur shok, ti ​​nuk je kurrë larg mendimeve të mia. Unë gjithmonë shpresoj që Zoti do t'ju ruajë dhe do t'ju ruajë derisa të shëroheni nga kjo sëmundje.
 17. Ju ngushëllofshim duke ditur se po mbaheni gjallë dhe po shëroheni kaq shpejt për shkak të mëshirës dhe dashurisë së Zotit. Shpresoj të shëroheni më shpejt.
 18. Meqenëse Zoti është ai që shëron dhe rikthen, shpresoj se do t'ju bekojë me shëndet të përsosur dhe do t'ju shërojë dhe do t'ju rivendosë shëndet të mirë.
 19. Duke qenë se e di që je fëmijë i Zotit, dua të kesh parasysh se ai kujdeset dhe nuk i ndëshkon fëmijët e tij. Pra, jini të inkurajuar dhe kini besim te Zoti, i cili pa dyshim do t'ju shërojë.
 20. Unë sinqerisht shpresoj që të keni forcën për të kaluar këtë fazë të vështirë të sëmundjes suaj. Falja dhe mirësia e Zotit janë kudo rreth jush.

Cilat janë fjalët e krishtera të inkurajimit për shërim?

Cilat janë fjalët e krishtera të inkurajimit për shërim?
 1. Sherim të shpejtë. Zoti ju dhëntë dëshirat e zemrës suaj. Shpresoj që të shëroheni dhe të shëroheni plotësisht; me Zotin asgjë nuk është e pamundur. Ai do t'ju shpëtojë nga çdo vuajtje dhe fatkeqësi.
 2. Mëshira e tij të mjafton. Ju do të jeni në rregull. Shëndeti juaj është rikthyer dhe shërimi juaj do të zgjasë përgjithmonë.
 3. Ju jeni restauruar dhe mbrojtur
 4. Fuqia juaj vjen nga Zoti. Në emrin e madh të Jezusit, merrni shërimin qiellor.
 5. Zoti ju mbajtë parasysh ndërsa kryen shërimin e Tij të mrekullueshëm. Dashtë Zoti çdo gjë do të shkojë mirë.
 6. Trajtimi më i mirë është shpresa, dhe unë jam këtu për t'ju ofruar këtë. Përmirësohu shpejt.
 7. “Unë shpresoj për një mrekulli ku e gjithë sëmundja juaj të zhduket në mënyrë magjike. Beso ne Zot. Së shpejti do të shëroheni plotësisht.
 8. “Unë jam i vetëdijshëm se sa e vështirë është të kesh një sëmundje të tillë, por jam gjithashtu e vetëdijshme se sa elastike je! Pra, mbani shpresën dhe bëhuni të shëndetshëm së shpejti.
 9. "Unë kam besim në forcën tuaj të karakterit dhe e di se sëmundja nuk mund të ketë një shans kundër bukurisë dhe qëndrueshmërisë suaj. Bëhu më mirë shpejt, bukuroshe.
 10. “Sëmundja mund ta bëjë jetën të duket dëshpëruese, si një natë pa yje. Por ki parasysh se ti je ylli që ndriçon ekzistencën time.

Këto lutje për shërim të shpejtë dhe mirëqenia janë fetare fjalë të frymëzuara mbështetjeje për një mik të sëmurë. Lutjet e mira janë inkurajuese që një shok të shërohet shpejt.

Posts ngjashme

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *