|

Rishikimi i Programit të Filialit Adidas (Të gjitha detajet që ju nevojiten)

Brenda programit të filialeve Adidas, ata kërkojnë ata që ndajnë entuziazmin e tyre dhe janë novatorë. Këtu janë më shumë detaje që duhet të dini rreth programit.

Rishikimi i Programit të Filialit të Adidas

Një program filial është një kontratë në të cilën një kompani i paguan një kompanie tjetër ose influencuesi (filialit) një komision për referimin e vizitorëve dhe/ose shitjet tek ata.

Kjo mund të arrihet përmes përdorimit të përmbajtjes së faqes, mediave sociale ose integrimit të produktit.

Rishikimi i Programit të Filialit të Adidas

Një nga emrat më të njohur të markave të pajisjeve sportive është Adidas dhe për arsye të mirë.

Pas Nike, Adidas është i dyti veshjet më të mëdha sportive prodhues në botë. Është gjithashtu më i madhi në Evropë.

Përveç zotërimit të Runtastic, TaylorMade Golf (përfshirë Ashworth) dhe 8.33% të Bayern Munich Football Club, Adidas bleu Reebok në gusht 2005. (aplikacione për drejtimin dhe stërvitjen). Adidas ka besim në aftësinë e tyre për të përdorur sportin për të transformuar jetët.

Që nga viti 1949, ata kanë krijuar dhe prodhuar këpucë atletike, veshje sportive dhe aksesorë.
Zyra e tyre kryesore është në Gjermani.

Impact Radius menaxhon programin e filialeve dhe ju mund të regjistroheni drejtpërdrejt nëpërmjet tyre, nëpërmjet partnerëve të përshpejtimit ose nëpërmjet Viglink, i cili u ble së fundi nga Sovrn/Commerce.

Ju ende punoni përmes Impact Radius nëse bashkoheni përmes Partnerëve të Përshpejtimit. Por, ju mund të përfitoni nga stimujt dhe shpërblimet shtesë që ata ofrojnë për bashkëpunëtorët e tyre.

Viglink funksionon shumë ndryshe. Ju mund të përdorni më shumë se 30,000 biznese me rrjetin e tyre të filialeve dhe reklamave në tekst.

Duke përdorur një program të quajtur Convert, Viglink konvertohet automatikisht produkt i rregullt lidhjet në lidhje të fituara parash në faqen tuaj të internetit (ose aplikacionin) ose platformën e mediave sociale.

Viglink ndryshon automatikisht sa herë që përmendni një produkt komercial në një postim në lidhjen më fitimprurëse të filialit për atë produkt, në mënyrë që të mund të paguheni.

Ju mund të fitoni para nga uebfaqja juaj në këtë mënyrë pa pasur nevojë të regjistroheni në rrjete të shumta bashkëpunëtore.

LEXONI GJITHASHTU:

Çfarë mund të promovoni

Duket se ju mund të promovoni shumicën e produkteve të aksesueshme në faqen e internetit të Adidas; megjithatë, ne nuk ishim në gjendje të konfirmonim se cilat produkte janë të kualifikuara dhe cilat jo.

Gjithashtu, faqja e internetit Adidas është e ndarë në seksione për burra, gra, fëmijë, sporte, marka dhe dyqane.

Këpucët, rrobat, aksesorët dhe sportet janë në dispozicion në seksionet e meshkujve dhe femrave. Seksionet e të rinjve të moshave 7-14, të vegjëlve të moshës 2-6 vjeç dhe të Bebeve të departamentit të Fëmijëve ndahen sipas moshës 0-2 vjeç.

Futbolli, Vrapimi, Stërvitja, Rugbi dhe Sportet e Specializuara përfshijnë seksionin e Sporteve (Tenis, Hokej, Kriket dhe në natyrë).

A mund të fitoni para përmes këtij programi?

Viglinks ofron një komision më të vogël për transaksion Adidas, por Konvertimi mund të rezultojë në më shumë shitje në përgjithësi pasi ju lejon të paguheni për të gjitha lidhjet e produktit tuaj dhe si rezultat të jeni më fitimprurës. Provojeni për ta zbuluar.

Për më tepër, ju patjetër do të fitoni para nga Programi i Affiliate Adidas nëse jeni në një vend shumë të fokusuar sportiv dhe jeni pranuar në program nga Adidas.

Kush është më i miri për këtë program?

Botuesit nuk pranohen automatikisht në këtë program. Adidas po kërkon punoni me markat online të cilët janë po aq të pasionuar për të ndikuar në jetët përmes Sportit.

Ka të ngjarë të pranoheni nëse i shërbeni një auditori të rinjsh të moshës 18-24 vjeç, të cilët adhurojnë gjithçka sportin dhe modën.

Gjithashtu, ju duhet të publikoni përmbajtje me cilësi të lartë, interesante dhe të jeni një udhëheqës i mendimit në industrinë tuaj.

Posts ngjashme

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *