A është Dr Phil një mjek i vërtetë? Brenda mashtrimit më të madh të shfaqjes televizive të realitetit

– A është Dr. Phil një doktor i vërtetë – Dr. Phil McGraw është nikoqiri i Dr. Phil, emisioni më popullor i televizionit gjatë ditës. Ai është gjithashtu një nga praktikuesit më të njohur dhe më të besuar të shëndetit mendor në botë. Kjo platformë novatore dhe fituese e çmimeve....

Ditëlindja e fabrikës së qumështit | Orët, artikujt e menysë dhe më shumë

– Ditëlindja e fabrikës së qumështit – Planifikimi i një festimi të ditëlindjes mund të jetë vërtet i lodhshëm, veçanërisht kur nuk e keni idenë se ku t'i merrni artikujt e nevojshëm. Një fabrikë cheesecake është një vend i sigurt për t'u marrë parasysh kur planifikoni një festë ditëlindjeje. Në këtë...