27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

- Gagasan Perjalanan Wanita -

Apa sing sampeyan pikirake nalika mikir babagan wanita ing akhir minggu? Blanja, srengenge, spa, pakebonan anggur? Mesthi uga aku. Mesthi wae. Iki minangka barang sing nyenengake karo konco-konco sakdurunge.

Nanging, sampeyan ora prelu lelungan menyang papan sing kondhang nanging larang kayata Charleston, Nashville, Napa, Santa Fe, Las Vegas, utawa Key West ing lelungan sabanjure. Wayahe mikir metu sekedhik kothak.

Gagasan Lelungan Wanita

Ngurutake papan kanggo mbukak plancongan wanita enom bisa narik kawigaten. Utamane, ing acara sing sampeyan kudu ngawasi macem-macem gaya, karakter, lan jadwal sing beda-beda. Lan iki umume kenapa kita njaluk bantahan paling apik kanggo uwal wanita enom sampeyan sabanjure.

Sebagean bintik-bintik luar biasa kanggo pungkasan minggu 2 utawa 3 dina (pikirake: Nashville lan Austin). Nanging, keuntungan liyane saka tetep luwih dawa, kayata Portugal utawa Puerto Rico.

Sawetara sing apik kanggo para wanita enom sing kudu lelungan ing AS (disaranake metu ing dalan saka Miami menyang Key West), dene sing liyane cocog kanggo para wong sing kepengin lelungan menyang negara liya, padha karo Dublin. lan Barcelona).

Kajaba iku, sawetara bantahan menehi tandhan kebebasan supaya seneng banget srengenge (kaya nginep ing Jamaika), dene liyane - kaya Newport, Rhode Island, utawa Palm Springs - nawakake detoks komputerisasi sing mesthi.

Uga kita uga wis nggabungake pirang-pirang wanita sing metu saka pikirane sing bakal dadi bocah-bocah wadon sing layak pungkasan minggu, yaiku Sonoma utawa Savannah.

27 Papan Paling Apik Kanggo Gagasan Lelungan Wanita Sampeyan Sabanjure

1 Pantai Palm, Florida

Gagasan Lelungan Wanita

Kanggo target sing gampang teka ing omah sing njamin awan awan kabeh taun, sawetara teduhan pastel, lan segara sing ditemokake wit palem, Palm Seashore, Florida.

Mlumpat menyang terminal Air Laut Palm Seashore Worldwide, lan ora suwe, sampeyan bakal nyebrang scaffold menyang salah sawijining kabupaten pos sing paling sugih lan paling apik ing Amerika - sawijining kutha sing seneng karo pengalaman lan mutiara rahasia, ing sebawane Intracoastal Stream, West Palm Seashore nawakake luwih akeh aran tengah.

Nginep ing Hilton West Palm Seashore, ing pesta pesta Sabtu, yoga, sarapan ora resmi, lan kesehatan Region Fit minggu kepungkur bisa minggat kekasih sing paling apik, utawa The Ben, losmen Asosiasi Tandatangan Marriott sing bubar dibukak, sing dikepengini dening jiwa utama Florida lawas.

Spruzzo ing gendheng minangka pilihan utama kanggo masarakat lokal lan tamu sing padha.

Kudu nambah taruhan luwih akeh? September nggawa Flavor Palm Seashore, wulan kafe ing Palm Seashores, lan Oktober yaiku Spa lan Wulan Kesejahteraan, mula rencana metu ing rong wulan suwene pungkasan minggu.

2. Savannah, Georgia

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Kaendahan kidul pesisir iki (lurung-lurung cobblestone! Lumut Spanyol!) cocog kanggo plancongan bocah wadon sing fokus ing istirahat.

Nginep ing Perry Lane Hotel, sing nyedhiyakake keanggunan kontemporer kanthi akeh papan sing pantes dienggo ing Instagram, kalebu kolam renang lan bar ing atap sing apik (sampeyan bisa ngunjungi Peregrin kanggo koktail lan tampilan kutha sing apik sanajan sampeyan ora tetep ing kana).

Entuk gelas sampanye gratis lan sawetara sepeda hotel ing wayah esuk lan mlaku menyang Chippewa Square, papane adegan bangku terkenal Forrest Gump.

3. Nashville, Tennesse

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Sajrone wektu paling anyar, Nashville wis malih dadi titik kanggo pesta wanita tunggal.

Uga, ana sing milih kabeh perkara - kutha iki kalebu kafe, bar, lan bisa uga pilihan hiburan paling apik ing negara kasebut.

Unggul lan adoh banget, kalebu biaya sing murah, kayata pesta ing, cafe pitik panas sing ora bisa dilalekake. Entuk klompok pitik pedhes sing cukup murah mung $ 13 sadurunge dipukul.

4. Santa Fe, New Mexico

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Gawe akhir minggu spa ing Ojo Santa Fe, halusinasi 70-bagean saka halusinasi tanah sing mlebu ing ara-ara samun Santa Fe, New Mexico.

Kanggo acara sing luwih apik, ngurmati latihan sing fokus ing kesejahteraan, santai ing bak banyu sing ana ing ruangan terbuka, lan pesta ing pesta anyar ing sajrone sampeyan komprehensif.

Bundel Wanita Muda Escape ngelingi fasilitas kanggo casita gaya adobe, nedha bengi, kredit spa, lan latihan saben dina (pikirake: yoga, refleksi, pertanian, kuliner lan kelas pengerjaan, lan uga playtime doggy).

Yen sampeyan butuh interpretasi sing luwih metropolitan saka St Nick Fe, nginep ing La Posada de St Nick Fe, Resor Portofolio Pengakuan lan Spa, properti sing mung adoh sing bisa mlaku-mlaku menyang Sekolah Masak St Nick Fe, ing endi sampeyan bisa ngerti kepiye kanggo nggawe jinis konvensional panganan Amerika Selatan.

5. Sonoma, California

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Ngomong Sonoma yen sampeyan lan wanita ora entuk cukup Chardonnay. Sonoma, dununge ing negara anggur ing California, dadi luwih saka 425 pabrik anggur.

Nginep ing Hotel Ledson, ing saben kamar duwe kasur ukuran raja, bathtub jacuzzi, tungku geni, lan balkon ing endi sampeyan bisa nuduhake sebotol anggur lan ngelingi.

Wacan sing gegandhengan:

6. Miami, Florida

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Tekan South Seashore nalika awan, luangake pesta ing area kerajinan lan pangalihan Wynwood, lan sawise nari wengi ing salah sawijining klub nari Miami sing ora bisa dipercaya. (BTW, LIV luar biasa kanggo ndeleng celebs.)

Tetep ing ngarep pantai Rilis Laut Miami, sing nampilake pantai pribadi dhewe kaya rong segara sing ngadhepi kolam njaba.

Swing ing lobi panganan pinggul, Pasar, kanthi cepet sadurunge sampeyan mlebu ruang rong asrama, ing kana ana klub lan gang bowling.

7. Paris, Prancis

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Kunjungi bank Seine kanggo ndeleng seni, mode, lan, mesthine, sawetara masakan lan anggur paling gedhe ing donya. Dolan maring Louvre utawa Musée d'Orsay kanggo ndeleng karya seni sing misuwur.

Wisata sawetara dina menyang Versailles utawa Normandia bakal menehi pelajaran sejarah sing apik (disaranake perusahaan lelungan, City Wonder).

Tetep ana ing tengah kutha kanthi nyewa ing Room Mate Alain, tambahan paling anyar kanggo merek hotel butik Eropa, Room Mate.

Papan dununge Prancis sing pertama ing omah kutha Paris cedhak Arc de Triomphe lan Avenue des Champs-Élysées sing misuwur ing saindenging jagad. Kajaba iku, bar lobi sing mewah bakal nggawe latar mburi sing apik kanggo foto grup.

8. Reykjavik, Islandia

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Srengenge ora nate surup ing ibukutha negara. Ora, kanthi pangertene sing tepat, ing pungkasan musim semi, srengenge meh ora meh surup, tegese sampeyan bisa ngubengi kutha ing wayah sore.

Tetep dadi pusat kutha Kagungane Reykjavik drag shopping dhasar, Laugavegur, ing Alda Lodging Reykjavik. Milih ing lintang-lintang utawa Aurora Borealis saka bak panas, utawa de-pressurize sawise dina monoton ing sauna njero ruangan sing sepi.

Banjur, nalika iku, yen sampeyan rumangsa wani, coba tamasya menyang kolam Tidal Biru sing dirayakake kanggo nembak Insta sing pantes banget.

9. Jalan Raya Pantai Pasifik California

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Yen sampeyan wis mbayangake manawa nyopir Pasifik gedhe California Interstate Pesisir, coba lakoni karo para wanita enom.

Wisata iki kalebu perspektif sing nggumunake, bistro pinggir dalan sing apik banget, lan atraksi unik sing kudu dipilih (ngetung Super Blossom, kanthi kesempatan sing tepat).

Sampeyan bisa nyopir kabeh West Coast saka San Diego menyang Seattle (nanging luwih saka 20 jam nyopir, sampeyan bisa uga mbutuhake akhir minggu), utawa mung milih babagan sing paling apik sing bisa dipuji ing Instagram, kayata Los Angeles menyang San Francisco, sing kaping kira-kira nem jam.

Kudu ngindhari masalah mateni driver, dikurung ing kendharaan, lan mandheg kanggo toilet lan gigitan? Ngatasi plancongan liwat sepur ing kursus Starlight Pantai Amtrak.

Sampeyan bisa pesenan kursi utawa kendharaan turu lan mlebu ing kutha kaya St Nick Barbara, San Luis Obispo, lan Monterey. Ula rel ing sadawane tebing lan proposisine katon apik banget kaya dalane, ora pati cetho nyopir.

10. Wilmington, North Carolina

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Yen sampeyan nggoleki pinggir segara sing mempesona Carolina uwal, Wilmington nampilake tengah kutha sing apik lan bisa mlaku kanthi plancongan ing pinggir segara, rekayasa sing kaget, lan bar lan restoran sing ramah.

Coba ora ketinggalan bal risotto ing Quanto Basta, energi laut ing Seabird, utawa lagu lan taco urip ing Satelit Bar. Uga akeh pantai sing nalika sore.

Pesenan program Jaringan sudsy kaya Kali Dawson, One Tree Slope, lan Hart of Dixie bakal seneng banget ndeleng area rekaman kasebut kanthi tatap muka, nanging sampeyan ora kudu ngerteni seri kasebut kanggo ndeleng regane ing daya tarik kutha kasebut.

Nginep ing Suite Konsulat ing pinggir kali kanggo mlebu gampang menyang Joyous, tanpa wates tembung ing omah ing wayah wengi, supaya bisa ditemtokake ing wayah wengi. Uga cedhak amfiteater sing lagi dibukak yen sampeyan nduwe acara.

Utawa maneh, coba Visionaries Welcome kanggo rumangsa luwih apik.

11. Charleston, Karolina Kidul

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Nemu pengalaman liburan sing apik tenan sing dirancang khusus kanggo bocah-bocah wadon. Kanggo foto glam IG sampeyan, mlaku-mlaku ngubengi pasar loak sing apik lan menyang banyu mancur nanas sing misuwur, "ujare.

"Banjur mlaku-mlaku ngubengi taman banyu utawa blanja ing King Street." Lan, mesthi seneng kabeh masakan Selatan ing perusahaan terkenal kayata Husk lan Lewis Barbecue.

Andrews nyaranake nggawe reservasi ing Market Pavilion Hotel ing pusat kutha Langkawi. "Dumunung ing tengah lan nawakake jubah turu sing cocog kanggo sampeyan lan regu."

12. Kutha Mexico, Mexico

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Mexico City duwe soko meh kabeh wong ing kumpul sampeyan. Dolan maring pasar panganan ing njaba njaba, omah lan studio Frida Kahlo, saluran Xochimilco kanggo numpak prahu sing nyenengake, utawa piramida Teotihuacán sing lawas, sing mung bisa numpak kendaraan.

Nikmati taco lan tamales ing saben prapatan lalu lintas, lan kanggo mangan makan malam, ayo golek papan ing Contramar utawa Pujol. Tetep dadi inti ing salah sawijining wilayah paling rame ing kutha, La Condesa, ing Maria Condesa.

Pesen suite spa kanggo sauna ing kamar sampeyan, utawa nyebrang kutha kanthi gaya kanthi sewa sepeda gratis sing diwenehake penginapan.

13. New Orleans, Louisiana

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Kabeh wong ngerti yen New Orleans minangka papan kanggo ngrungokake musik, mangan, lan ngombe sing apik tenan. Nginep ing The Ace Hotel yen sampeyan nggoleki.

Iki minangka game paling keren ing kutha, kanthi teater konser, restoran, lan bar lan kolam renang sing paling populer, lan apik banget kanggo klompok kanca sing pengin seneng-seneng ing Big Easy.

14. Airbnb Omah Selebriti

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Ora ana tema sing apik kanggo nggawa perjalanan akhir minggu bocah wadon menyang level sabanjure. Sampeyan bisa nyewa omah-omah selebriti Airbnb, kayata Golden Girl Guest House, sing dununge ana ing sandinge omah kanak-kanak Rue McClanahan.

Panginepan liya sing ora umum kalebu Chad Smith saka perkebunan Meksiko Chili Peppers 'Meksiko cilik lan pondokan omah Sonny lan Cher ing Hollywood Hills. Ora ana tema sing apik kanggo nggawe perjalanan akhir minggu para wanita.

15. Newport, Rhode Island

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Sampeyan ora bisa menyang Newport tanpa entuk panganan ing lingkungan The Newport Lobster Shack. Sawise mangan awan ing meja ruangan ing pinggir banyu, turuti gulung lobster kasebut kanthi mlaku santai ing Precipice Walk sing misuwur.

Dalane katon 3.5 km laut sing apik banget. Banjur, nalika iku, selidiki omah-omah penting nalika mbayangake sampeyan kabeh manggon bebarengan.

16. London, Inggris

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

London, kanthi akeh restoran, toko, lan galeri, cocog kanggo wong sing ora pengin diselidiki amarga santai, lan sing paling apik yaiku sampeyan ora bisa nutupi babagan sing akeh banget ing pungkasan minggu.

Pesen kamar ing penginapan The Ned ing inti kutha, lan malah masarakat lokal seneng nggantung ing salah siji saka sangang bar lan kafe (sing ana ing kubah bank sadurunge, NBD) utawa salah siji saka rong kolam kasebut.

Sanajan kasunyatane ora ana alesan sing menarik kanggo ninggalake struktur kasebut, kutha kasebut ana ing ngarep lawang sampeyan, dadi gampang banget kanggo nindakake kabeh.

Maca uga:

17. Key West, Florida

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Mlaku plancongan sampanye surup lan deleng Pantai West Key. Uga ana situs snorkeling ing pulau kasebut.

Apa kanca sampeyan seneng banget? Sampeyan bakal ngrasakake kutha kanthi cahya anyar kanthi plancongan pub utawa nyusup sing apik. Tetep ing Sunset Key Cottages lan tangi menyang panorama pantai sing apik.

18. Papagayo, Costa Rica

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Sampeyan lagi preinan, kenapa ora dadi liar? Ing Costa Rica, sampeyan bisa zip-line, surfing, lan nyumerepi kethek ing ara-ara samun.

Menyang pungkasan dina, bali menyang Andaz Papagayo, sing cedhak terminal udara lan duwe panganan sing nggumunake uga spa luar biasa. Kabecikan, lan sampeyan bisa njupuk dunk ing Swara Culebra nalika kudu mudhun saka adrenalin sing dhuwur.

19. Kapuloan Cayman

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Yen sampeyan lan pacar golek petualangan, bukak ing Kepulauan Cayman. Grand Cayman minangka plancongan cepet saka Miami, ing ngendi sampeyan bisa nylametake nalika akhir minggu, layangan, layar, lan nglangi nganggo pari.

Nginep ing Kimpton Seafire Resort + Spa ing Grand Cayman utawa Southern Cross Club ing Little Cayman kanggo muter tropis wektu bocah wadon.

20. Bend, Oregon

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Apa sampeyan seneng pemandangan sing apik banget? Apa sampeyan seneng aktif lan mbuwang wektu ing njaba? Apa sampeyan seneng teka ing omah kanthi asri gedhe lan spa ing pungkasan dina sing angel?

Bend, Oregon, minangka lokasi sing cocog kanggo sampeyan. Bend minangka harta karun sing didhelikake ing sisih Lor Lor Pasifik sing cocog kanggo para peminat ruangan.

Nginep ing Springhill Suites anyar, sing cedhak karo pusat Kota Old Mill, sing akeh toko lan restoran sing apik, lan numpak cepet (nganggo pit utawa kendaraan) menyang jalur.

21. Savannah, Georgia

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Savannah, Georgia, minangka tujuan sing paling disenengi kanggo panganan, sejarah, lan sing apik banget, daya tarik kidul.

Ing pungkasan mbukak Perry Path Lodging ngebaki pungkasan pungkasan platform minggu amarga mlaku-mlaku utawa trekking menyang fitur kaya Riverwalk, yogurt Frozen Leopold, Forsyth Park, sing asale metu saka Plastik Area Riverside anyar, lan mung pucuk gunung es.

Kajaba iku, penginapan menehi sepeda gratis kanggo pengunjung. Temenan, sampeyan ora bisa menyang Savannah tanpa pesta ing The Olde Pink House, nanging The Dark, kafe lan bar ing halte bis Greyhound sing repurposed, minangka pilihan liyane sing apik.

Mlaku menyang cedhak Wormsloe Site Notable kanggo sawetara sejarah, omben-omben ing Stray Feline Parlor ing lemah nalika investigasi ing ruang Pameran Presisi Amerika, lan elinga rampung dina sampeyan kanthi kunjungan penampakan liwat dalan Savannah sing aneh.

22. Nevada

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Nevada dikepung karo kursus tamasya Wild West, nanging, Interstate Kerajinan Bebas-roaming saka Reno menyang Las Vegas mung mbutuhake udakara pitung jam.

Dadi ora angel entuk ing pungkasan minggu, lan sampeyan bakal ngliwati gaweyan sisih pinggir dalan, gurun sing mbukak kabeh, lan sisa-sisa Dash sing ora bisa dirungokake nalika mbukak kutha ing kutha bandha.

Mlaku ing wayah wengi ing Mizpah Lodging (ngerikan) ing Tonopah, lan nyoba nggabungake papan kaya Kabin Burger S'Socorro, Backwoods Vehicle Worldwide of the Last Church, Bungah Burro (kanggo rebusan kacang penting), Rhyolite, lan Goldwell Outside Pusat sejarah ing jadwal tamasya akhir minggu sampeyan.

Sewa Tesla utawa kendaraan listrik liyane: Kursus iki minangka rollout pertama ing Electric Parkway Nevada lan duwe stasiun pengisian daya sing disetel ing wilayah-wilayah penting ing dalan kasebut.

23. Alexandria, Virginia

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Mung sawetara wektu ing njaba Washington, DC minangka salah sawijining komunitas kutha sing paling ala ing Amerika: Alexandria, Virginia.

Alexandria duwe sejarah sing dilacak wiwit taun 1749 lan minangka lingkungan lawas saka presiden AS sing pertama George Washington.

Dina iki, dadi 200 toko lan toko gratis (waca: blanja lan panganan sing nggumunake) lan menehi cepet kanggo bathi kutha gedhe ing DC tetanggan kanthi tetep tetep alon-alon, rasane komunitas sing ora tenang.

Nginep ing Lodging Indigo Old Town Alexandria, ditemokake kanthi gampang saka prinsip Ruler Road, lan mlumpat ing dalan Lord Road Street gratis kanggo neliti wilayah sing signifikan historis kasebut.

Wanita-wanita muda sampeyan bakal memuji foto-foto sadurunge Resentment House lan Skipper's Line, njupuk omben-omben campuran ing Obat Individu lan Kepala Gregory (pidato mlebu toko donat), lan mlaku-mlaku ing pinggir banyu kanthi perspektif ing DC liwat Potomac Stream.

24. Los Cabos, Meksiko

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 ide lelungan bocah wadon paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

Apa sampeyan nggoleki adegan pesta sing nyenengake, mundur bohemian, detoks energik, utawa pengalaman resor sing nyenengake. Cabo nawakake soko kanggo kabeh wong. El Ganzo minangka papan sing apik.

Iki hotel butik sing apik banget kanthi fokus ing seni lan musik, lan malah duwe seri konser atap dhewe. Dheweke uga duwe klub pantai dhewe, sing mung numpak prau telung menit nyabrang kali.

25. Lisbon, Portugal

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Lisbon kanthi cepet dadi salah sawijining hotspot metropolitan paling penting ing Eropa, lan ana alesan sing apik. "Lisbon nduwe sejarah sing jero dikombinasikake karo adegan lokal sing nyata banget.

Ora mewah kaya kutha-kutha Eropa liyane, nanging duwe pesona asli sing aku sungkem.

Ora kanggo nambah, nggawe rega sing cukup wajar. Luangake sawetara dina mlaku-mlaku ing dalan-dalan sing gedhe banget, ngrasakake omah-omah ing pinggir segara sing warna pastel, lan ngenteni panganan laut lan gelas vino Verde.

Gawe Hotel Valverde minangka pangkalan utama kanggo njelajah, kanthi dekorasi warna lan lokasi strategis (Taman Botani sing ana ing sakiwa tengene dalan).

26. Killington, Vermont

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Vermont duwe godhong-godhongan sing apik banget nalika musim gugur, hiking ing musim panas, lan mesthi wae sawetara ski paling apik ing Pantai Timur yen suhu mudhun.

Killington bisa dadi sing paling apik, kanthi lereng kelas dunia, nanging uga ana sepeda motor ski, tabung, lan uga nitih giring Snowcat sing ora terkoordinasi.

Ndandani perangan awakmu sing kesel kanthi sewengi ing Twin Farms, losmen sing apik banget kanthi masakan sing wis ganti musim, yen sampeyan golek pengeluaran sing penting (nanging pantes). Utawa, tetep ing salah sawijining B & B tetanggan sing cedhak.

27. Chiang Mai, Thailand

Iki minangka salah sawijining ide ide gadis paling apik ing saindenging jagad kanggo lelungan bocah-bocah wadon sabanjure.

27 Gagasan Lelungan Wanita Paling Apik Ing Jagad kanggo Plancongan Wanita Sabanjure

Wat nyebutake jinis candhi Buddha sing umum ing bagean iki, lan akeh sing bisa dideleng ing Chiang Mai. Miwiti Wat Phra That Doi Suthep sing nggumunake (petunjuk: akun Instagram sampeyan bakal matur nuwun).

Banjur rasakake panganan sing paling akeh kaya Thailand, utamane khao soi khusus daerah sing krim. Pesen sawetara wengi ing BED Phrasingh supaya amben ing tengah-tengah mau.

Maca uga:

Ora ana sing ngalah karo preinan akhir minggu karo bocah-bocah wadon, sampeyan bakal lunga karo ibu, mbakyu, utawa klompok sing nyenengake. 27 tujuan ing saindenging jagad iki cocog kanggo plancongan akhir minggu sing kebak kasenengan, pemandangan sing apik, lan wektu wanita sing hebat.

Ora ana cara sing luwih apik kanggo nglampahi wektu berkualitas karo bocah-bocah wadon tinimbang plancongan bebarengan, yaiku plancongan akhir minggu utawa plancongan kanthi lengkap ing srengenge.

Plancongan karo pacar sing paling apik bisa dadi kesempatan sing cocog kanggo mbayar ulang, sambung maneh, lan seneng-seneng, tanpa ana gangguan utawa kewajiban.

Amarga tujuane plancongan pacar yaiku mbuwang wektu bareng, mula akeh banget papan sing nyenengake sing ora butuh tangan lan sikil.

Iki minangka sawetara ide lelungan sing ngidini sampeyan nyoba sing anyar, sinau sing anyar, utawa duwe pengalaman ikatan sing unik ing papan sing ora sampeyan sadhar yen cocog karo lelungan bocah wadon.

Nyuwun komentar, kaya artikel iki ing Gagasan Perjalanan Wanita, lan critakake marang kanca lan kulawarga!

Tambah Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *