Apa USPS Ngirim ing Akhir Pungkasan? Deleng Jinis Layanan Pangiriman sing Ditampa

   - Apa USPS Ngirim ing Akhir Pungkasan -

Ngirim paket liwat layanan pos isih dadi pilihan sing bisa ditindakake, sing prelu menehi prioritas jadwal pangiriman kanggo kenyamanan konsumen. Lan yen sampeyan nggunakake USPS, sampeyan pengin dikirim ing Akhir minggu. 

Apa USPS Ngirim ing Akhir Pungkasan

Nanging, iki nuwuhake pitakon penting: apa USPS ngirim dina Minggu, Setu, utawa akhir minggu?

BACA JAWA:

Apa USPS?

Sadurunge mangsuli pitakon: Apa USPS Ngirim ing Akhir Pungkasan? tulung dicathet. USPS minangka singkatan.

Iki tegese Layanan Pos Amerika Serikat. Uga, USPS kaya sing wis dingerteni wis mesthi ana ing kene kanggo nyedhiyakake layanan paling apik kanggo saben warga Amerika lan nggawe urip luwih trep lan gampang.

Layanan Pos Amerika Serikat (USPS) minangka agensi independen sing misuwur saka Pamrentah Federal Amerika Serikat. Sing tanggung jawab nyedhiyakake layanan pos ing saindenging Amerika Serikat, kalebu negara sing gegandhengan lan wilayah liyane.

Uga, Layanan Pos Amerika Serikat, utawa USPS, minangka layanan pengiriman populer sing nyedhiyakake macem-macem solusi pengiriman ing Amerika Serikat lan negara-negara sing gegandhengan.

Kajaba iku, iku agensi independen sing misuwur saka Pamrentah Federal Amerika Serikat sing tanggung jawab nyedhiyakake layanan pos sing luwih apik ing saindenging negara.

Kanthi macem-macem layanan lan ngerti manawa USPS uga ngirim paket ing akhir minggu, USPS saya misuwur lan saya kuat ing antarane populer bisnis eCommerce.

Layanan kasebut kasedhiya preduli saka lokasi geografis. Dheweke uga nawakake pengiriman tepat waktu kanthi rega sing cukup lan layanan sing luwih dhuwur kanggo mbujuk para pelanggan.

Apa USPS Ngirim ing Akhir Pungkasan?

Nalika nyedhak layanan kurir kaya USPS, salah sawijining pitakon pisanan sing dipikirake yaiku ngirim ing akhir minggu.

Dina Minggu, maneh, ora bisa dipertanyakan maneh amarga dianggep umum minangka dina istirahat. Nanging, USPS ngirim ing akhir minggu.

Jinis Layanan Pengiriman sing ditawakake USPS

Kita kabeh ngerti manawa USPS ngirim ing akhir minggu, nanging USPS uga nyedhiyakake mail domestik lan layanan pengiriman ing ngisor iki:

Service Koleksi Reregan Wektu Pengiriman Paket utawa Kirim
Kirim Prioritas $$ 1 - 3 dina Packages
Prioritas Mail Express $$$ Sewengi utawa 1 - 2 dina Packages
Kiriman Media $ 2 - 8 dina Packages
Lemari Eceran USPS $ 2 - 8 dina Packages
Kirim kelas siji $ 1 - 3 dina mail

1. Kirim Prioritas

Wektu pengiriman kalebu 1 nganti 3 dina gumantung saka paket, asal usul, lan tujuane.

Tarif Flat Prioritas Mail ngilangi kebutuhan kanggo nimbang paket bobote nganti 70 lbs. Regane wiwit $ 7.35 lan kasedhiya online uga ing kabeh lokasi Kantor Pos.

Uga, Prioritas Mail minangka pilihan sing paling apik yen paket utawa mail sampeyan luwih abot saka 13 ons lan sampeyan mbutuhake kanthi cepet lan rega sing cukup.

fitur:

  • Pengiriman butuh 1-3 dina.
  • Penjemputan paket gratis, lan pelacakan USPS kalebu.
  • Kalebu asuransi maksimum $ 50.
  • Ora ana biaya tambahan bahan bakar.
  • Pangiriman dina Sabtu standar.

Kirim Prioritas: Tarif Rata-Rata

Pasokan Gratis dimensi Rega Pengiriman Paling apik kanggo

Amplop tingkat rata

12 ½ x 9 ½ inci $ 6.95 kanggo basis komersial ing Kantor Pos (online & eceran) $ 7.35 Layang Dokumen Naskah

Amplop Tarif Flat Window

10 x 6
12 ½ x 9 ½ inci
$ 6.95 kanggo basis komersial ing Kantor Pos (online & eceran) $ 7.35 Amplop sing wis ono alamat

Amplop Tarif Kertu Hadiah

10 x 7 inci $ 6.95 kanggo basis komersial ing Kantor Pos (online & eceran) $ 7.35 Kertu hadiah Kertu ucapan sing gedhe banget

Amplop Rate Flat Cilik

10 x 6 inci $ 6.95 kanggo basis komersial ing Kantor Pos (online & eceran) $ 7.35 Passports dokumen Cilik

Envelope rate Flat Legal

15 x 9 ½ inci $ 7.25 kanggo basis komersial ing Kantor Pos (online & eceran) $ 7.65 Dokumen legal

Sampul Flat Rate Envelope

12 ½ x 9 ½ inci Kantor Pos: Basis komersial $ 8 (online & eceran) $ 7.55. Sandhangan Buku perhiasan kotak

Kothak tingkat rata cilik

Ing njero: 8 5/8 x 5 3/8 x 1 5/8 inci
Ing njaba: 8 11/16 x 5 7/16 x 1 ¾ inci
$ 7.50 kanggo basis komersial ing Kantor Pos (online & eceran) $ 7.90 Brosur elektronik cilik

Kothak tingkat rata sing gedhe

Ing njero: 12 x 12 x 5. Inci
Ing njaba: 12 ¼ x 12 ¼ x 6 inci
Ing Kantor Pos, basis Komersial $ 19.95 (online & eceran) yaiku $ 17.60. Hadiah gedhe, komputer, laptop, lsp.

Kothak tingkat rata medium - jinis 1 (top loading)

Ing njero: 11 x 8 ½ x 5 ½ inci
Ing njaba: 11 ¼ x 8 3/4 x 6 inci
Kantor Pos: Basis komersial $ 14.35 (online & eceran) $ 12.8. Sepatu Kantor persediaan

Kothak tingkat rata medium - jinis 2 (loading sisih)

Ing njero: 13 5/8 x 11 7/8 x 3 3/8 inci
Ing njaba: 14 x 12 x 3. Inci
$ 14.35 ing Kantor Pos (online & eceran) $ 12.8 kanggo basis komersial Sepatu Kantor persediaan

Kothak game papan rata rata gedhe

Ing njero: 23 11/16 x 11 ¾ x 3 inci njaba: 24 1/16 x 11 7/8 x 3 1/8 inci Ing Kantor Pos, basis Komersial $ 19.95 (online & eceran) yaiku $ 17.60. Papan game

Watesan:

2. Prioritas Mail Express

Karo sawetara pangecualian, iki minangka salah sawijining layanan domestik paling cepet sing ditawakake Layanan Pos US. Kasedhiya 365 dina saben taun lan kalebu garansi dhuwit bali.

Uga dikirim menyang kabeh alamat ing Amerika Serikat, kalebu PO Boxes. Regane wiwit $ 25.5 lan kasedhiya ing kabeh lokasi Kantor Pos lan online. Pilihan Flat Rate ngilangi kebutuhan kanggo nimbang paket bobote nganti 70 lbs.

Prioritas Mail Express minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan butuh paket sampeyan kanthi cepet (sewengi) lan ora preduli mbayar premi.

fitur:

  • Paket dijupuk kanthi gratis - ing kantor utawa omah.
  • Kalebu teken digital kanggo rekaman uga pelacakan USPS.
  • Nduwe kabijakan asuransi $ 100.
  • Ing preinan lan Minggu, pangiriman sewengi kasedhiya kanthi biaya tambahan.

Prioritas Mail Express: Tarif Flat

Pasokan Gratis ukuran Rega Pengiriman Paling apik
Amplop tingkat rata sing sah 15 x 9 ½ inci $ 25.7 ing Kantor Pos (online & eceran) $ 22.80 kanggo basis komersial Dokumen legal
Amplop tingkat rata 12 ½ x 9 ½ inci $ 25.5 ing Kantor Pos (online & eceran) $ 22.68 kanggo basis komersial Dokumen Naskah
Sampul Flat Rate Envelope 12 ½ x 9 ½ inci $ 26.2 ing Kantor Pos (online & eceran) $ 23.18 kanggo basis komersial Buku Sandhangan Perhiasan Kostum

3. Surat Kelas Pertama

Pangiriman USPS

Kirim Kelas Pertama minangka salah sawijining layanan mail USPS sing paling larang. Iki minangka cara sing efektif lan efisien kanggo ngirim paket lan amplop cilik.

uga, Perangko Surat Kelas Pertama, ing tangan liyane, saiki regane 1 oz. Nanging, dheweke ora kadaluwarsa sanajan regane mundhak.

Yen paket utawa surat sampeyan bobote 13 ons utawa kurang lan sampeyan ora butuh dikirim sewengi, First Class Mail minangka pilihan sing paling apik.

Cocog kanggo:

  • Amplop ukuran siji ukuran standar nganti 3.5 oz.
  • Amplop gedhe
  • Paket cilik sing bobote nganti 13 ons.
  • Iki bakal ngeterake paket kasebut sajrone telung dina kerja. Regane wiwit $ 0.55.

fitur:

  • Jarak ora ana pengaruhe kanggo tarif.
  • Ora ana pangiriman omah utawa biaya tambahan bahan bakar.
  • Kanggo paket cilik, iki minangka pilihan sing murah lan murah.
  • Dikirim ing 1-3 dina kerja
  • Jangkoan asuransi $ 5000 (mung barang dagangan)
  • 13 oz maksimal
  • Kanggo kertu lan huruf, bobote paket nganti 3.5 ons gratis.

Harga Prangko:

Kertu pos:

  • Perangko ukuran standar diwiwiti $ 0.35 kanggo kertu pos persegi panjang.
  • Perangko surat dibutuhake kanggo kertu pos sing gedhe banget. Didhisiki regane $ 0.55.

Surat:

  • Perangko ukuran standar diwiwiti saka $ 0.55 kanggo amplop persegi dowo.
  • Perangko amplop kanthi bentuk sing ora biasa, kayata kothak ukuran gedhe, diwiwiti saka $ 0.70.

Watesan:

  • Huruf surat kelas siji ora bobote luwih saka 3.5 oz.
  • Paket surat lan amplop kelas siji sing gedhe ora bobote luwih saka 13 oz.
  • Kabeh amplop lan kertu pos kudu bentuke persegi dowo. Yen ora, dikenani biaya tambahan.

BACA JAWA:

4. Kiriman Media

Iki mung kasedhiya kanggo video, buku, cathetan, lan CD. Nanging, ana sawetara watesan kanggo Media Mail. Barang kasebut bisa dilebokake ing amplop empuk, nanging ora ing amplop biasa lan biasa kanthi bantalan ekstra.

Buku ora bisa dibungkus gelembung ing amplop manila. Yen sampeyan nggunakake kothak, mesthine mung ngemot buku tanpa padding tambahan.

Sampeyan ora diidini ngirim apa wae kanthi iklan (kayata majalah lan koran). Kabeh paket Media Mail bisa diawasi.

Iki tegese USPS duwe wewenang lengkap kanggo mbukak lan mriksa. Yen sampeyan ngirim majalah utawa koran liwat Media Mail, dheweke bakal dikembalikan kanthi notifikasi Pratelan.

Media Mail minangka pilihan murah kanggo bahan pendhidhikan, nanging bisa uga alon amarga ana kabijakan USPS “Spasi”.

Iki tegese kabeh jinis surat liyane sing diangkut dhisik, lan Media Mails mung diidini yen ana papan. Yen ora cukup ruangane, paket kasebut kudu ngenteni.

Media Mail cocog kanggo ngirim bahan pendhidhikan kayata buku lan DVD kanthi tarif kirim murah kanggo pangiriman alon. Kantor pos dikenani rega wiwitan $ 2.75.

fitur:

  • Ora ana pangiriman omah utawa biaya tambahan bahan bakar.
  • Pilihan paling murah kanggo barang sing bobote luwih saka 13 ons.
  • Uga, bobote maksimum paket yaiku 70 lbs.
  • Regane ditemtokake bobot tinimbang jarak.
  • Dikirim ing 2-8 dina kerja

Apa Sampeyan Bisa Ngirim Kanthi Media Mail?

  • Bahan kanggo nyoba lan musik cetak
  • Bagan pendidikan sing wis dicithak
  • Media sing bisa diwaca komputer
  • Rekaman swara lan video
  • Buku Teks (minimal 8 kaca)
  • Kaca lan pengikat godhong medhot

Drive komputer, drive digital, lan game video ora layak kanggo Media Mail.

Watesan:

  • Bobot maksimum paket kudu 70 lbs.

5. Lemari Ritel USPS

Apa USPS Ngirim ing Akhir Pungkasan

Iki minangka pilihan pengiriman dhasar sing larang regane lan andal kanggo paket gedhe banget. Mupangate yen paket sampeyan ora mbutuhake pangiriman langsung. Kasedhiya kanggo pangiriman sing bobote ora luwih saka 70 kilogram.

Yen paket kasebut ora memenuhi persyaratan kanggo Prioritas Mail lan "kegedhen", waca kelas surat Eceran.

fitur:

  • Paket bisa bobote nganti 70 pon lan dawa lan jembaré nganti 130 inci.
  • Pelacakan USPS diwenehake tanpa biaya.
  • Sampeyan butuh 2-8 dina kerja kanggo ngirim.
  • Mung kasedhiya ing kantor pos USPS.
  • Paket sing apik banget sing dianggep gedhe banget kanggo pangiriman Email Prioritas lan Prioritas Mail Express.

Watesan:

  • Mung kasedhiya kanggo pangiriman bobote nganti 70 kilogram lan ukurane nganti 130 inci (gabungan dawa & girth).
  • Rega sing gedhe banget ditrapake kanggo paket entheng lan entheng.

Apa USPS Ngirim Dina Minggu? 

Nggih USPS ngirim dina Minggu, nanging biasane mung Paket Kirim Prioritas lan Paket Amazon. Pangiriman dina Minggu meh ora bisa diendhani supaya bisa memenuhi panjaluk pelanggan sing saya akeh.

Apa Biaya Ngirim dina Setu lan Minggu?

Yen sampeyan ndeleng rega, sampeyan bakal sok dong mirsani Pangiriman dina Setu lan Minggu ora ekstra. Iki amarga kasunyatan manawa layanan kasebut kalebu karo layanan USPS.

Biaya kasebut, kayata layanan pengiriman liyane, gumantung karo faktor kayata lelungan jarak, layanan pengiriman sing dipilih, bobot lan dimensi paket, lan liya-liyane. Mangkene sing bisa sampeyan ngarepake kanggo mbayar dina Setu lan Minggu.

Kirim Prioritas - Regane wiwit $ 6.40; pangiriman tarif rata-rata nganti 70 lbs; pangiriman gratis dina Senen nganti Setu; pangiriman butuh 1-3 dina kerja.

Prioritas Mail Express - Regane wiwit $ 22.95; ongkos kirim rata-rata nganti 70 lbs; pangiriman gratis kabeh taun; pangiriman diarepake sajrone 1-2 dina kerja

Apa Jam Pengiriman USPS dina Setu?

Wektu pangiriman USPS ing Setu ditemtokake dening sawetara faktor, kalebu:

  • Jumlah surat sing ditampa
  • Uga, jarak saka gudang menyang tujuan pungkasan.

Ora ana bedane antara Setu lan dina liyane kanggo operator surat. Operator surat ora gelem nolak rutee. Dheweke kudu netepi kabeh kewajiban.

Yen jumlah email sing bakal dikirim luwih murah, bisa uga teka luwih cepet tinimbang sing diantisipasi. Nanging, yen duwe nomer akeh mail, bisa uga dikirim wektu pengiriman USPS.

Jam Pangiriman USPS dina Setu lan Minggu

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti babagan wektu pangiriman saiki sampeyan ngerti yen USPS ngirim ing akhir minggu. Wektu pangiriman kanggo pangiriman dina Setu gumantung banget karo layanan mail sing sampeyan pilih uga lokasi sing pas.

Sampeyan kudu milih Prioritas Mail Express utawa Mai Prioritasl yen sampeyan pengin paket teka dina Setu. Umume, jam pengiriman akhir minggu USPS ditemtokake dening kantor pos lokal.

Sanajan kasunyatan manawa umume kantor pos wis nemtokake jam operasi, pelanggan bisa nggunakake kios sawayah-wayah. Asile, mayoritas pangiriman dina Sabtu ditemtokake dening lokasi sampeyan lan, sepisan maneh, jam kerja kantor pos lokal sampeyan.

Nanging, sampeyan bisa ngarepake pangiriman esuk.

Pangiriman dina Minggu kasedhiya, nanging winates, kaya pangiriman dina Setu. Kaya sing wis diandharake sadurunge, mung paket Prioritas Mail Express lan Amazon sing bakal dikirim.

Kajaba iku, wektu pangiriman gumantung kabeh marang wektu kantor pos lokal. Contone, USPS ngirim antara 9 esuk nganti 1 sore ing Aurora, Colorado, dene USPS ngirim antara 11 esuk nganti 3 sore ing bagean liyane ing Colorado.

BACA JAWA:

Layanan Pengiriman USPS- Regane lan Tanggal Pangiriman sing Diarepake

Apa USPS Ngirim ing Akhir Pungkasan

Tabel iki bakal menehi informasi lengkap babagan layanan USPS lan dina pangiriman, kalebu yen USPS dikirim ing akhir minggu, biaya, lan liya-liyane.

  Prioritas Mail Express Kirim Prioritas Kirim Kelas Pertama Lemari Ritel USPS (Pos Standar) Kiriman Media

Standar Pengiriman

1-2 dina kerja kanthi jaminan dhuwit 1-3 dina kerja, nanging dudu jaminan 1-3 dina kerja, nanging ora dijamin 2-8 dina kerja, nanging ora dijamin 2-8 dina kerja, nanging ora dijamin

Dina pangiriman USPS

365 dina setaun, kiriman Sat lan Sun kalebu Senen nganti Setu (kajaba preinan) Gak di jelasno Gak di jelasno Gak di jelasno

price

Wiwitan ing $ 22.95 ing lokasi kantor pos utawa online menyang negara; flat rate nganti lbs 70 Wiwitan ing $ 6.45 ing lokasi kantor pos utawa online; flat rate nganti lbs 70 Regane gumantung saka ukuran, bobot lan bentuk surat / paket Wiwitan ing $ 6.75 ing kantor pos Wiwitan ing $ 2.72 ing kantor pos

fitur

-Kanggo $ 100 insurance

-klebu cathetan bukti tangan pangiriman bukti lan informasi pelacakan

- Pangiriman sewengi, sing tekan dina sabanjuré jam 10:30 esuk, pangiriman Liburan lan Minggu kasedhiya

-klebu nglacak USPS kanggo ritel lan pengiriman online

-karo asuransi $ 50

-ora dikenani biaya tambahan kanggo pangiriman bahan bakar, utawa deso, omah, lan dina Sabtu

-layanan larang regane kanggo 13 oz email

-$ 5,000 barang dagangan dijamin karo asuransi. Iki bisa dikombinasikake karo layanan liyane kanggo konfirmasi pangiriman

-pilihan paling apik kanggo bisnis

-kung kasedhiya ing toko

-pilih paket sing luwih gedhe sing ora bisa diakoni ing Prioritas Mail Express lan Prioritas Mail

-karo USPS ranging

-kung kasedhiya ing toko

-pilih paket sing luwih gedhe sing ora bisa diakoni ing Prioritas Mail Express lan Prioritas Mail

-karo nelusuri USPS

-cara sing efektif kanggo ngirim bahan pendhidhikan kaya buku

Watesan

-70lbs bobote maks
-gulung amplop flat rate kanthi lipatan normal
~ -Bobot maksimal mung 13 oz

- Amplop & kertu pos kudu segi papat. Sanadyan, dikenani biaya tambahan

bisa digunakake mung kanggo pangiriman sing bobote nganti 70 lbs lan 130 inci (kalorone dawa & girthine digabung)

-Ana rega khusus kanggo paket gedhe lan entheng

-bebuwang maksimum yaiku 70 lbs

-bates watesan jinis media sing bisa dikirim amarga mung kalebu bahan pendhidhikan (video game, drive digital, drive komputer ora mumpuni kanggo dikirim liwat rega Media Mail).

Apa Sampeyan Bisa Pilih Paket USPS dina Setu lan Minggu?

Pelanggan bisa milih saka macem-macem layanan sing diwenehake dening USPS. Nalika USPS dikirim ing akhir minggu, uga nawakake pilihan pick-up paket kanggo wong-wong sing duwe alasan sing bener.

Sampeyan bisa njupuk paket saka Kantor USPS yen sampeyan duwe informasi pelacakan lan sawetara pangecualian, kayata yen pengin paket teka luwih cepet utawa yen sampeyan njaluk Panyuwunan ditahan saka USPS.

Fakta Babagan Paket Paket USPS

Amarga dadi tanggung jawab USPS kanggo ngirim paket lan mail tepat waktu menyang tujuan sing dituju, ana kalane pelanggan pengin dheweke sadurunge tanggal utawa wektu pangiriman sing dijadwalake.

Yen sampeyan duwe nomer pelacakan lan pangecualian ing ngisor iki, sampeyan bisa njupuk paket kasebut saka USPS.

1. Kabutuhan iku Mendesak

Sampeyan bisa ngubungi layanan pelanggan USPS kanggo njaluk bantuan yen sampeyan nduwe kahanan penting sing ora bisa ditolak (umpamane, sampeyan bakal lunga saka kutha) lan butuh surat utawa paket kasebut sanalika bisa.

Pelanggan bisa njupuk paket utawa mail ing sawetara kasus, nanging mung yen alesan kasebut sah. Perlu sawetara dina supaya operator teka ing omah sampeyan.

Mula luwih becik mbatalake pangiriman omah lan njupuk paket kasebut saka kantor pos nalika semana.

2. USPS sing ora kejawab

Yen sampeyan wis milih pangiriman omah, kemungkinan sampeyan bakal njaluk teken nalika bungkus wis teka. Yen ora ngono, sampeyan bisa ngirim paket nalika sampeyan ora kasedhiya.

Nanging, bocah sing ngirim utawa tukang pos bakal njaluk idin saka panrima, sing wis sampeyan tandatangani, utawa bisa uga otorisasi sadurunge saka kantor ing sawetara kasus.

Yen kahanan kasebut ora pas karo salah siji saka rong skenario pisanan, operator bisa mbalekake paket sampeyan utawa ninggalake ing kantor pos paling cedhak.

Sampeyan bisa uga ngidini sampeyan njupuk paket kasebut yen nggawa slip lan kertu identitas utawa ID sing valid amarga alasan keamanan.

3. Nyekel Panjaluk

Program USPS Package Intercept nduweni fitur sing disebut Hold On Request sing dirancang khusus kanggo wong sing pengin njupuk bungkus kasebut ing arah sing ngelawan.

Iki tegese sampeyan pangirim, lan paket sampeyan ilang, utawa barang sampeyan durung dirilis utawa dikirim, lan sampeyan pengin bali.

Sampeyan kudu njaluk panjaluk kanggo fasilitas kasebut kanthi alamat pangirim kalebu ing wektu kasebut. Nanging, ana biaya sing kudu dibayar. Elinga yen ragad iki ora bisa dibalekake.

BACA JAWA:

Tips babagan Paket USPS

Dadi, kepiye supaya ora ana masalah babagan pengiriman? Ya, sampeyan bisa uga bisa nylametake sampeyan saka ngelu sing kasebut ing ndhuwur.

Sing mesthi wae ora bisa dihindari, apamaneh nalika darurat. Nanging, yen sampeyan duwe pelanggan sing beracun, iki ana sawetara saran supaya sampeyan ora duwe masalah ngirim.

  • Sampeyan bisa gawe jadwal, njupuk surat menyang Kantor Pos, ninggalake ing kothak surat omah, utawa nyelehake ing kothak koleksi biru.
  • Yen barang sampeyan bobote luwih saka 13 ons, gawanen menyang counter ritel Kantor Pos. Priksa manawa prangko wis kasedhiya.
  • Kanggo gawe jadwal pickup, wiwiti ngirim panjaluk sampeyan kanthi online lan siyapake barang sadurunge operator teka.
  • Isi formulir Hold Mail saka Kantor Pos dhisik sadurunge nahan surat. Elinga ngunjungi USPS online utawa nelpon layanan pelanggan kanggo informasi lengkap babagan item ditahan 30 dina dening layanan pos. Sampeyan bisa njupuk mail ing Kantor Pos utawa dikirim menyang omah.

Tips liyane babagan Paket USPS

Pangiriman USPS

  • Elingi nganyari alamat pengiriman sampeyan saben wektu sampeyan metu kanggo transfer omah yen sampeyan terus pindhah.
  • Nalika nyithak prangko, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang online, ngilangi prelu lelungan menyang kantor pos lokal.
  • Tandatangan sampeyan penting banget karo korespondensi. Tandatangan sampeyan ngakoni nampa barang. Elinga yen sampeyan nindakake iki, layanan pos bakal ngeculake sampeyan saka tanggung jawab. Kanggo alasan keamanan, sampeyan kudune konfirmasi informasi pangirim, kayata jeneng lan alamat, nalika sampeyan nampa.

Muga-muga sampeyan seneng karo artikel iki ing Apa USPS Deliver ing Akhir minggu lan migunani banget kanggo sampeyan lan bisa mangsuli pitakon sampeyan yen USPS Deliver ing Akhir minggu.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran babagan USPS lan yen dikirim ing Akhir minggu, luwih becik menehi komentar uga, bareng nuduhake artikel iki karo kanca-kanca. 

Tambah Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *