40 Liburan Pantai Paling Murah lan 5 Resor All-In Top sing Kunjungi

 - Liburan Pantai Paling Murah - 

Apa sampeyan pengin plancongan pantai anggaran? Pantai umum sing apik, uga kegiyatan lan akomodasi sing ramah anggaran, kasedhiya ing lokasi kasebut kanthi lelungan pantai solo utawa kulawarga sing murah.

 

mirah Vacation Pantai

Iki minangka plancongan pantai sing paling terjangkau kanggo kulawarga.

35 Tujuan Pantai Paling Murah kanggo Liburan

Kene sawetara tujuan pantai favorit. Iki kabeh minangka titik-titik cuaca sing anget, lan kabeh bisa dikunjungi kanthi anggaran!

READ ALSO

1. Beaufort, Karolina Kidul

Iki salah sawijining resort pantai sing terjangkau. Beaufort minangka paroki abad kaping 16 ing Pulo Port Royal, misuwur amarga perkebunan, utamane ing kutha lawas.

40 Liburan Pantai Paling Murah lan 5 Resor All-In Top sing Kunjungi

Kagiyatan sing populer ing kene kalebu wisata bis pulau sing dipandu, piagam mancing, lan tur boat lan kayak sing nampilake sejarah komunitas sing akeh, kalebu warisan Gula lan kaendahan alam saka dataran rendah pesisir.

Kanggo sing fokus ing seneng wektu pantai, tumuju menyang Hunting Island State Park, sing nduweni pesisir wedhi 5 mil, ewonan hektar rawa, kali pasang, alas segara, lan laguna banyu asin.

2. York, Maine

York minangka paroki klasik ing Maine. Iki minangka desa sing langka kanthi garis pantai sing sampurna karo kertu pos, toko es krim sing diturunake turun-tumurun, lan akeh dalan negara sing apik, liwat landmark lokal, pemandangan pedesaan, lan sok-sok teluk utawa muara.

Vacations Pantai paling murah

Kayaking, golf, bersepeda, lan hiking ing akeh jalur alam minangka kegiatan utama ing kene. Uga ana macem-macem teater musim panas ing wilayah kasebut, kalebu Ogunquit Playhouse lan Hackmatack Playhouse.

3. Wellfleet, Massachusetts

Wellfleet minangka Cape Cod murni sing murni, dijenengi salah sawijining 25 kutha pantai paling apik ing New England kanthi Majalah Yankee. Dumunung ing pucuk tanjung, didominasi dening Pantai Nasional Cape Cod, sing nyakup luwih saka setengah wilayah kasebut.

Vacations Pantai paling murah

Ngluwihi pesisir sing murni, ana pirang-pirang kolam sing diwenehake; wilayah kutha sing apik karo galeri seni, toko, lan restoran; lan Pelabuhan Wellfleet sing apik, ana pawai pelayaran lan kapal pesiar sing ora ana gandhengane.

Wellfleet uga dununge ana 1,000 hektar Wellfleet Bay Wildlife Refuge ing Massachusetts Audubon Society.

4. Essex, Massachusetts

Kegiatan musim panas paling dhuwur ing kene kalebu njelajah Pantai Crane murni Ipswich lan mungkasi dina kanthi pesta kerang goreng ing Woodman's Restaurant.

Vacations Pantai paling murah

Minangka papan sing khas kanggo urip pantai ing kutha cilik New England, Essex durung kakehan utawa kakehan.

Iki isih dikuwasani dening dalan-dalan sing nduwur nduwurke tumpukan lan rawa lan muara sing jembar sing apik, sing bisa dilayari nganggo prau dayung utawa kayak cilik.

Uga dikenal minangka ibukutha antik ing Amerika Serikat, lan ana luwih saka rong rolas toko sajrone mil. Museum Kapal Essex duwe koleksi foto lan kerajinan tangan sing apik.

5. Pulo Tybee, Georgia

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi. Pulo Tybee minangka pulau penghalang sing aneh, sampurna kanggo tetep ing mangsa panas.

Vacations Pantai paling murah

Kurang saka 20 mil saka Savannah sing bersejarah, Tybee misuwur amarga pasisir sing wiyar, panganan lokal sing enak, lan rawa uyah kebak manuk lan satwa sing khas ing pesisir Georgia.

Yen sampeyan ora pengin mangan, ana akeh kesempatan mancing lan luwih saka rong rolas restoran.

6. Pulo Hilton Head, Karolina Kidul

Hilton Head minangka komunitas pantai sing misuwur amarga dhaptar publikasi sing nyenengake, kalebu Travel and Leisure, USA Today, lan Forbes. Kajaba iku, Kepala Hilton bisa nyenengake para pengunjung kanthi suwe sajrone musim panas.

Vacations Pantai paling murah

Pulo Hilton Head, kanthi jarak 12 mil saka pantai, lapangan golf, hiking, mancing, kayak, lan atusan restoran, mula bisa uga katon ora kepenak banget.

Nanging kabeh wong kerja bareng supaya bisa dirasakake kaya resort pulau, kanthi sengaja nyingkiri lampu jalan lan warna sing mewah.

7. Gearhart, Oregon

Miturut data Travel & Leisure, kutha cilik iki sing ora ana lampu lalu lintas lan dalan-dalan sing amba, sampurna kanggo muter kayadene kutha pantai paling apik ing Amerika Serikat.

Vacations Pantai paling murah

Saliyane jangkah santai, pantai murni, toko antik, galeri seni, lan akeh kesempatan hiking uga nggawe masyarakat dadi apik.

8. Pulo Padre Selatan, Texas

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi.

Senajan Padre Kidul bisa dadi papan kumpul istirahat musim semi sing kondhang, akeh wong musim panas wiwit suwe ilang, lan masarakat dadi tujuan sing apik lan apik kanggo kulawarga.

Vacations Pantai paling murah

Nduwe 55 pantai pesisir putih, perairan zamrud, mancing, olahraga banyu, kursus sandcastle, lan taman banyu Schlitterbahn.

9. Pantai Carolina, North Carolina

Pantai Carolina, dununge ing antarane Pantai Myrtle lan Nags Head, nawakake musim panas sing luwih tenang, luwih alon, lan luwih irit, miturut Clem Bason, CEO situs diskon hotel GoSeek.

Salah sawijining pantai paling gedhe ing pesisir Atlantik, miturut warga.

Pantai Carolina minangka papan sing apik kanggo antik sing diluncurake karo kulo lan restoran, musik langsung saben dina, surfing, hiking, lan manuk-nonton ing Carolina Beach State Park - lan iki mung ngganggu kutha pantai Amerika tradisional iki.

10. Pantai Sunset, Hawaii

Ngomong babagan komunitas pinggir pantai sing cocog karo liburan musim panas, Hawaii identik karo urip pantai.

Vacations Pantai paling murah

Salah sawijining papan sing paling nyenengake kanggo mbuwang sawetara minggu ing pesisir lor Oahu. Pantai Sunset minangka komunitas selancar sing rame ing musim salju, nanging meh kosong nalika musim panas nalika ombak meh ilang.

Ing kene sampeyan bisa lali ora bisa lali snorkeling, hiking, lan ziplining. Taman Negara Pantai Sunset minangka papan sing paling apik kanggo ngunjungi pantai, apa maneh srengenge surup.

11. Pantai Avila, California

Dumunung ing komunitas sing ora duwe perusahaan ing San Luis Obispo County, udakara rong jam ing sisih lor Los Angeles, Avila Beach minangka papan sing apik kanggo uwal saka urip ing kutha gedhe.

Uga dununge ing dalan gedhe 1, kutha pinggir laut iki misuwur karo anggur lokal, restoran pinggir laut, lan spa kanthi sumber air panas mineral alami.

4,444 pengunjung bisa ngunjungi Akuarium Pantai Tengah, mlaku-mlaku nganggo jalur Bob Jones lan jalur hiking, utawa njelajah wilayah kasebut nganggo Trem Pantai Avila gratis, sing nggawa penumpang menyang Pantai Pismo sing apik banget.

12. Rockport, Texas

Komunitas pesisir pungkasan sing dielingi yaiku preinan pantai sing cerah. Kajaba iku, sorotan Rockport kalebu Pantai Rockport, sing dermaga lan birdlife sing akeh, lan macem-macem galeri seni ing komunitas kasebut.

Vacations Pantai paling murah

Rockport Art Center nawakake kursus, pameran, lan taman patung. Situs liyane sing misuwur yaiku Museum Maritim Texas, sing duwe pameran sing nutupi kabeh wiwit saka bajak laut nganti mancing nganti ngebur minyak.

13. Pantai Topsail, North Carolina

Pantai Topsail dununge ana ing pucuk kidul Pulo Topsail, cedhak pesisir kidul Carolina Lor. Kajaba iku, iki minangka kutha cilik sing sampeyan bisa seneng dhewe kapal bajak laut nedha bengi panganan laut yen sampeyan pengin.

Vacations Pantai paling murah

Topsail minangka salah sawijining telung paroki ing pulau 26 mil, kanthi pesona kutha cilik. Ana gelanggang luncur es ing ndhuwur kantor pos. Ing

Rudal lan Musium Liyane (bangunan bersejarah lokal sing dibangun ing taun 1946) nampilake sejarah Pulo Topsail. Kanggo sampeyan sing seneng srengenge lan alam, sampeyan bisa surfing, iwak, lan njelajah dalan banyu pedalaman.

14. Benteng Bragg, California

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi.

Apa sampeyan nunggang sepur skunk bersejarah, mlaku-mlaku kanthi jarak mil saka pesisir sing apik, njelajah pelabuhan, utawa nunggang sepeda sepur wong loro liwat alas redwood, ana akeh perkara sing menarik lan terjangkau kanggo ditindakake ing komunitas pantai Fort Bragg sing apik.

Vacations Pantai paling murah

Benteng Bragg minangka kutha cilik kanthi 6,000 warga ing pesisir Mendocino, California. Cilik lan gampang dieksplorasi.

Uga, iku papan sing cocog kanggo nyabut daya lan ngrasakake kaendahan alam sing liar ing wilayah kasebut. Mungkin atraksi sing paling misuwur yaiku Pantai Glass, sing misuwur kanthi ubin kaca sing warna-warni.

15. Pantai Pompano, Florida

Warga lokal seneng ujar manawa musim panas minangka rahasia sing paling dijaga. Cuaca ing komunitas pesisir iki umume luwih adhem, berventilasi, lan luwih garing tinimbang musim panas sing lembab ing sisih lor-wétan, lan rega omah mudhun ing wulan Mei.

Vacations Pantai paling murah

4,444 turis bisa ngentekake sedina ing Pompano Beach, dikenal kanthi jeneng "Heart of the Gold Coast", mancing, prahu, nyilem, lan snorkeling ing terumbu karang lepas pantai sing padhang.

Uga duwe dermaga nelayan kutha 1,000 kaki lan 50 taman sing disebar ing saindenging paroki.

READ ALSO

16. Gold Gold, Oregon

Gold Gold, ing Oregon kidul, diarani atusan penambang sing nglumpukake emas saka pantai sing jejer. Spesialisasi nggabungake ketenangan lan petualangan.

Vacations Pantai paling murah

Kajaba iku, turis Gold Beach bisa njelajah alas utawa ngenteni awan ndeleng polos paus abu-abu, saliyane ngubengi pantai sing tenang, kolam pasang, mancing, lan numpak prau jet ing Kali Rogue.

Wengi ing Hotel Pacific Reef hiburan nduweni teater ruangan ing pinggir pantai.

17. Teluk Pensacola, Florida

Apa topik lamunan sampeyan? Dina-dina suwene santai ing pantai putih gula utawa pirang-pirang dina nggoleki ing lorong benteng sing dibangun sadurunge Perang Sipil? Utawa apa bisa nyambung maneh karo sisih alami sampeyan?

Vacations Pantai paling murah

Kabeh kasebut lan liya-liyane bisa ditemokake ing Wilayah Teluk Pensacola. Museum Penerbangan Nasional Laut gratis, sing ana ing dhuwur pesawat NAS Pensacola, minangka salah sawijining kegiatan sing paling ramah anggaran.

Uga, Kapuloan Teluk Nasional Laut, sing kalebu Pensacola lan Perdido Key lan duwe pantai pasir putih, benteng perang, lan atraksi liyane, minangka tujuan liyane sing populer. Regane pass $ 20 saben kendaraan.

18. Pulo Chincoteague, Virginia

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi. Pulo Chincoteague misuwur amarga kewan kuda liar lan Chincoteague Reflu Kewan Nasional, lan wis dijenengi salah sawijining kutha pantai cilik sing paling apik ing Amerika Serikat kanthi Travel & Leisure.

Vacations Pantai paling murah

Ora ana bangunan pencakar langit utawa boardwalks ing pulau 7-mil kasebut. Nanging, pengunjung bakal nemokake pantai tanpa wates, srengenge sing apik banget, lan lanskap alam sing durung diresiki.

Bersepeda, hiking, nonton manuk, lan prahu aktifitas populers, uga kepiting lan kerang. Uga ana pasar petani kanggo njelajah lan ngleyang, sing cocog kanggo wong sing petualang.

19. Lubec, Maine

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi. Lubec diarani kutha paling apik ing pesisir ing Amerika Serikat kanthi Travel & Leisure, lan khas kanggo kutha paling wetan ing Amerika Serikat.

Loro mercusuar, panggonan mancing sing apik, meh 160km garis pantai, lan kaendahan alam sing luar biasa kabeh dadi obyek wisata sing misuwur.

Kanggo obrolan sing luwih strukture, priksa lokakarya seni musim panas Keys ', kalebu pelajaran piano, pelajaran fotografi, nulis kreatif, tari, lan liya-liyane.

20. Rehboth, Delaware

Rehboth wis cukup kegiatan rekreasi kanggo nglampahi pirang-pirang wulan musim panas. Kajaba iku, boardwalk nyedhiyakake nyenengake bocah-bocah kanthi tanpa wates. 4,444 wong diwasa kepincut karo restoran, galeri seni, lan toko sing sregep.

Vacations Pantai paling murah

Pantai Pantai Rehboth nawakake konser gratis, lan Museum Pantai Rehboth nampilake sejarah kutha liwat kertu pos lan buku tahunan.

21. Long Beach, Washington

Long Beach misuwur sepanjang taun, luwih-luwih ing musim panas nalika musim udan sing misuwur ing wilayah kasebut rampung. Ana 45 kilometer pantai berpasir kanggo berjemur, renang utawa surfing.

Vacations Pantai paling murah

Pilihan liyane sing penting kanggo hiburan musim panas kalebu Tur Ekologis Sungai Columbia, Long Beach Boardwalk sing meh 800 meter, lan Willapa Wildlife Sanctuary, sing duwe alas cedar kuno umure udakara 1,000 taun.

22. Pantai Huntington, California

Pantai Huntington luwih murah tinimbang tangga teparo lor sing misuwur (kayata Santa Monica, Venesia, lan Laguna), jarene Basson saka GoSeek.

mirah Vacations Pantai

Uga, pusat kutha sing bisa mlaku bisa uga duwe toko-toko apik lan restoran sing apik banget. Nanging mesthine, Pantai Huntington paling apik kanggo urip pantai, yaiku surfing, main voli, mlaku-mlaku ing dermaga, utawa mungkasi dina kanthi ngobong geni.

Kajaba iku, komunitas kasebut duwe pantai 10 mil lan papan selancar kelas dunia (Surf City USA sing dijuluki). Lima pesisir kasebut disambungake kanthi dalan aspal sing dirancang kanggo mlaku-mlaku, jogging, lan muter.

23. Teluk Shores, Alabama

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi.

Publikasi plancongan milih Pantai Teluk minangka salah sawijining komunitas pantai sing paling apik ing Amerika Serikat, salah sawijining tujuan liburan sing paling ora diremehake ing negara kasebut, lan salah sawijining pantai paling apik ing sisih kidul, lan liya-liyane.

mirah Vacation Pantai

Saliyane pantai 52 mil, salah sawijining obyek wisata sing paling populer yaiku Teluk State Park, sing nduwe jalur hiking, nyewa kayak, zipline ing bukit pasir, lan lapangan golf.

Ing dalan kasebut minangka dermaga nomer loro nomer loro ing Teluk Meksiko. Pengungsi Margasatwa Nasional Bon Secour minangka papan penyu lan manuk migrasi.

READ ALSO

24. Pulo Kiawah, Karolina Kidul

Pulo Kiawah, dununge ing pesisir A Barrier Island cedhak Charleston, duwe luwih saka 100 hektar parkland, lan 48 kilometer saka jalur hiking lan bersepeda.

mirah Vacation Pantai

Pengunjung bisa njelajah alas laut; nemokake kewan galak sing ngenggoni rawa Pulo, kalebu kura-kura, rusa buntut putih, lan manuk laut. Utawa njupuk petualangan ing kayak utawa paddleboard sing ngadeg.

Yen sampeyan pengin ngganti pemandangan, sampeyan bisa terus menyang Charleston, ngumbara ing dalan sing gedhe lan ndeleng bangunan bersejarah sing nyengsemake.

25. Pulo Sanibel, Florida

Pulo Sanibel misuwur amarga duwe sawetara kerang paling apik ing laut lan misuwur amarga gisik sing apik banget, sing didhaptar karo majalah National Geographic. Warta lan Laporan Dunia lan akeh publikasi liyane sing menang penghargaan.

mirah Vacation Pantai

Pulo iki uga diakoni minangka tujuan wisata sing ramah kulawarga. Objek wisata populer kalebu Museum Bailey Matthews Shell kanthi pameran interaktif lan Sanibels JN

Pengungsi Margasatwa Nasional "Ding", sing ambané luwih saka 5,000 hektar lan dadi papan manuk langka, rakun, otter, lan baya.

26. Surfside, Florida

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi. Surfside dununge ing sisih lor Pantai Miami lan nawakake swasana kutha pantai sing luwih tenang, ramah kulawarga, lan santai tanpa rame lan rega Pantai Selatan.

mirah Vacation Pantai

Pengunjung bakal nemokake 1 mil saka pesisir murni kanggo dijelajah, uga akeh restoran blanja lan multikultural. Surfside uga dadi siji-sijine komunitas pesisir ing Miami-Dade sing nganakake pameran skala gedhe ing saindenging kutha, kanthi menehi pajeg kanggo urip laut.

Tales of the Surfside Turtles minangka pameran patung resin setinggi 1.5 meter lan patung penyu fiberglass. Patung warna-warni iki dirancang kanggo nambah kesadharan babagan kura-kura log kanggo para pengunjung mangsan ing wilayah kasebut.

27. Pawleys Island, South Carolina

Pulau Polis minangka resor pesisir Carolina sing santai sing wis diturunake kanthi turun temurun. Yaiku salah sawijining resort musim panas paling tuwa ing Pantai Timur (sejarahe bisa dilacak wiwit abad kaping 18).

mirah Vacation Pantai

Uga, pulau kasebut wis kerja keras kanggo njaga swasana komunitas pantai sing santai. Ora ana lampu neon sing sumunar ing kene, lan sampeyan ora bakal nemokake garis dawa utawa akeh wong.

Kaendahan pantai lan rawa sing tentrem minangka atraksi utama Pawleys. Kanthi swasana alam lan tenang ing pulo kasebut minangka latar mburi, Pawleys Island diarani minangka papan sing cocog kanggo nglampahi wektu kulawarga sing ora lali.

28. Pantai Myrtle, Karolina Kidul

Tujuan pantai sing populer, nawakake kabeh wiwit saka arcade boardwalks nganti lapangan golf selebriti. Warta sing apik yaiku yen akeh obyek wisata Pantai Myrtle sing ora bisa dilalekake, terjangkau.

mirah Vacation Pantai

Saliyane boardwalk lan pantai sing dawane 60 mil, Garden City Beach Pier duwe band live saben wengi ing musim panas.

Museum Seni Franklin G. Burroughs-Simeon B. Chapin nampilake seni kontemporer, sing uga gratis. Aja lali ngetung lan tilase alam sing ditliti ing Taman Negara Pantai Myrtle, kanthi biaya mlebu $ 5 utawa kurang saben wong.

Taman iki nawakake program bocah gratis ing taun iki.

29. Fair Haven, New York

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi. Kutha cilik Fair Haven dununge ing Lake Ontario (udakara 745 warga ing petungan pungkasan) lan nawakake pengalaman pantai banyu tawa.

mirah Vacation Pantai

Uga, komunitas cilik iki minangka papan sing populer kanggo kemah, prahu, mancing, lan blanja sing aneh.

Uga ana ing Taman Nasional Fair Haven 1,141 hektar, sing regane mung $ 8 saben kendaraan lan kegiyatan kalebu mancing, kayak, lan hiking. Taman iki uga duwe pantai dawa 450 m, kalebu area kolam 200m sing dijaga.

30. Pantai Wrightsville, North Carolina

Pantai Wrightsville dijenengi salah sawijining pantai paling apik ing North Carolina dening USA Today.

mirah Vacation Pantai

Objek wisata liya kalebu ruang kelas sing padhang lan satwa pesisir ing Pusat Pendidikan Pesisir Fred lan Alice Steinbeck, lan pameran sejarah ing Museum Sejarah Pantai Wrightsville.

31. St. Mary's, Georgia

St Mary`s minangka kutha pesisir ing Georgia, asring diarani gapura ing cedhak Cumberland Island National Seashore, sing dadi alangi paling gedhe lan kidul ing pulau Georgia.

mirah Vacation Pantai

Uga, pulau kasebut misuwur amarga alas segara murni, pantai sing durung berkembang, lan rawa-rawa sing jembar. Pulo Cumberland uga duwe ara-ara samun luwih saka 9,800 hektar.

Ana 4,444 opsi eko-wisata, kalebu jalur nonton manuk pesisir kolonial. Akeh lokasi ing sadawane dalan nawakake situs nonton manuk lan sejarah wiwit abad kaping 18 lan 19.

32. San Juan, Puerto Rico

Minangka putra Renaissance Karibia, industri pariwisata Puerto Rico terus-terusan bali menyang kahanan normal sadurunge angin topan. San Juan nawakake salah sawijining preinan pantai paling terjangkau ing Karibia.

mirah Vacation Pantai

Kajaba iku, minangka bonus tambahan, pirang-pirang pesisir katon santai, ora kakehan. Yen sampeyan ora ana srengenge, sampeyan bisa njelajah akeh pemandangan, kalebu benteng Spanyol lan dalan-dalan berbatu ing Old San Juan, Situs Warisan Dunia UNESCO.

33. Pantai Clearwater, Florida

Iki minangka salah sawijining plancongan pantai Termurah sing kudu dikunjungi. Pantai Clearwater misuwur amarga pantai pasir putih sing jembar kanthi jeneng sing padha, udakara nganti pirang-pirang mil, lan bola-bali dipilih dadi pantai paling apik ing negara kasebut.

mirah Vacation Pantai

Pantai minangka pusat kegiatan amarga promenade pantai lan rame ing Dermaga 60. Ing njaba pantai, Clearwater Jolley Trolley (pass tanpa wates mung $ 5) minangka cara sing nyenengake kanggo njelajah komunitas kasebut.

Kreta oak antik nggawa masarakat menyang kutha Clearwater, Pulo Shakey, lan kutha-kutha pesisir sekitare kayata Pinellas Utara, Dunedin, Palm Harbor, lan Tarpon Springs.

34. Cape May, New Jersey

Komunitas sing ngaku minangka "resort pantai paling tuwa ing Amerika" entuk Penghargaan Emas Instagram kanggo omah-omah Victorian sing warni lan kabupaten bersejarah sing didaftar ing Daftar Nasional Tempat Bersejarah.

mirah Vacation Pantai

Wilayah kasebut duwe salah sawijining bangunan paling gedhe abad kaping 19 ing negara kasebut. Lingkungan iki ing pucuk kidul New Jersey ora bisa dilalekake.

Uga dadi pantai sing murni, saka Pantai Higbee nganti Pantai Poverty. Mercusuar Cape May nawakake pemandangan Del Bay Bay lan Samodra Atlantik sing nggumunake.

35. Pantai Delray, Florida

Pantai Delray dununge ana ing antarane Boca Raton sing rame lan komunitas sing subur ing Pantai Palm Barat. Iki tau dipilih dadi kutha sing paling apik ing Amerika Serikat.

mirah Vacation Pantai

Kutha iki misuwur amarga festival sing ramah kulawarga lan pemandangan seni sing padhang. Ana luwih saka 20 galeri lan karya seni umum ing tengah kutha.

Delray lan Wakodahatchee Wetland Parks uga duwe 2 mil pesisir murni, ing endi ana papan ndhuwur dhuwur sing udakara telung prapat, sampeyan bisa ndeleng manuk, penyu, lan buaya.

READ ALSO

5 Resor All-In Top ing Amerika Serikat

Ing ngisor iki minangka dhaptar sepuluh resort ing Amerika Serikat sing uga ana kalebu kabeh utawa nyedhiyakake paket khusus lan promosi sing ngemot akeh fasilitas sing ditemokake ing resort lengkap.

1. Bungalow Key Largo ing Key Largo, Florida

Liburan romantis sing paling apik yaiku ing resort khusus sing kalebu khusus wong diwasa Florida. Saben bungalow sing wiyar duwe balkon pribadi kanthi bathtub, TV cerdas layar datar, lan kasur sing nyaman kanthi kasur bantal sing kandel.

Vacations Pantai paling murah

Milih kelas yoga ing pantai, ngambang ing teluk nganggo prau tiki pribadi, utawa mangan ing salah siji saka enem restoran ing hotel kasebut. Nyedhiyakake tamu menyang 4,444 sepeda, kelas yoga klompok saben dina, macem-macem kolam renang lan pusaran air, lan spa ing situs (pambayaran tambahan kanggo biaya perawatan).

2. Vista Verde Guest Ranch ing Clark, Colorado

Vista Verde Guest Ranch bisa urip kanthi gaya pedesaan kanthi mewah lan mewah. Peternakan bersejarah iki ora duwe telpon, TV, utawa internet ing kamar, dadi tamu bisa nyopot.

Vacations Pantai paling murah

Kolam renang, area istirahat umum panorama, area fitness, arena nunggang njero ruangan, lan area bocah kanthi kursus tali dhuwur.

3. Resor Woodloch Pines ing Hawley, Pennsylvania

Resor sing dikelola kulawarga iki nampani tamu kanthi grapyak lan grapyak lan duwe akeh kesempatan kanggo seneng-seneng nyenengake kanthi kuno.

Uga, resor iki misuwur amarga akeh kegiyatan kanggo ngatasi kabeh jinis minat.

mirah Vacation Pantai

Woodloch Pine Resort uga nawakake lapangan golf juara lan spa kelas internasional.

Kolam renang njero ruangan lan ruangan, tembok pendakian, kayak, snowshoe, hiburan wengi, lan fasilitas liyane.

4. Pondok ing Little St. Simons Island, Georgia

Hotel all-inclusive ing Little St. Simons Island iku cocog kanggo tamu sing golek katenangan, kesendirian lan kaendahan alam.

mirah Vacation Pantai

Nduweni lahan luwih saka 11,000 hektar lan luwih saka 11 kilometer pantai pribadi, nanging mung ngidini 32 wong tetep bebarengan.

Kanggo sing pengin seneng perawatan pribadi ing swasana sing nyenengake, iki minangka tujuan sing ideal.

Nawakake panganan sing disiapake dening koki, prau menyang lan saka pulau, lan tur sejarah alam saben dina.

5. Club Med Sandpiper Bay ing Port St. Lucie, Florida

Minangka salah sawijining resort paling apik kanggo kabeh kulawarga aktif ing Amerika Serikat, resort iki nduweni kabeh.

mirah Vacation Pantai

Club Med Sandpiper Bay, kaya resort liyane sing kalebu ing Karibia, ngidini para tamu santai ing kolam renang, melu olahraga banyu, lan mangan lan ngombe sabisa-bisa.

Fasilitas olah raga kalebu pelatih berpengalaman, klub bocah lan kolam renang ruangan.

Muga-muga sampeyan seneng karo artikel iki lan nganggep uga minangka plancongan pantai sing paling murah lan muga-muga bisa migunani banget.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, luwih becik menehi komentar uga, bareng nuduhake artikel iki karo kanca-kanca. 

Tambah Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *