Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

 - Taman hiburan sing cedhak karo aku - 

Nalika preinan sekolah wis cedhak, kulawarga bakal golek papan kanggo santai. Dadi, kita wis nyusun dhaptar taman hiburan favorit kanggo para bocah enom lan sing seneng banget.

Nanging, taman tema tartamtu pancen misuwur banget kanggo lokasi sing nyedhiyakake macem-macem atraksi sing ditujokake kanggo bocah cilik kanthi kurang wani lan kurang tahan.

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Taman hiburan bakal dadi papan sing cocog kanggo ngejarke anak-anak sampeyan ngetokake kukus sing wis digawe. Pinggir rol ing pinggir segara lan geser muter bisa menehi semangat kanggo bocah gedhe.

Kita pancen seneng banget, mula kita seneng banget menyang taman tema, nanging karo bocah cilik. Amarga biaya karcis, menyang taman tema kanthi taman kanak-kanak kadang ora ana artine.

Taman tema apik banget kanggo plancongan metu saka kulawarga, nanging ora mesthi sampurna yen sampeyan duwe anak cilik sing durung cukup tuwa kanggo nitih.

Banjur ana rollercoaster sing nyenengake, sing bisa disenengi para remaja lan bocah sing luwih gedhe nanging pancen medeni banget kanggo bocah cilik - lan sanajan cukup wani, dheweke bisa uga ora bisa nunggang mobil yen ora cukup dhuwur.

Warta sing apik yaiku taman tema wis diwenehi perhatian lan nyetel kanggo ngatur bocah lan bocah cilik, uga nggabungake elemen tambahan supaya taman kasebut luwih ramah lingkungan.

Kita ngomong babagan papan sing ditemtokake, atraksi ramah bocah cilik, lan area dolanan alus sing bisa ditrapake.

Ana sawetara taman tema Inggris sing cocog kanggo bocah cilik lan bocah cilik, saengga kanggo acara kulawarga sabanjure.

35 Taman Hiburan Paling Enak ing Inggris sing arep Dikunjungi Kids

Ing ngisor iki sawetara Taman Hiburan sing cedhak karo Aku:

1. Paultons Park, Hampshire

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

taman hiburan cedhak aku

Jagad Babi Peppa yaiku telung tembung sing apik kanggo wong tuwa.

Uga, Naungan Balon Besar Peppa Pig, Penerbangan Helikopter Miss Rabbit, lan George's Dinosaur Adventure Ride kalebu pitu tunggangan tema ing Paultons Park sing ditrapake kanggo maskot bocah-bocah sing misuwur.

Ora kalebu tambahan loro kulo tambahan taun kepungkur, sing ditinjau ing kene.

Ana uga akeh kesempatan sing bisa ditemokake kanggo bocah cilik kanggo berinteraksi karo karakter favorit, uga toko dolanan ing situs yen sampeyan pengin menehi suvenir ing wayah awan.

Diakoni ing taman tema kalebu Peppa Pig World, lan ana uga sing nyayakake taman liyane kanggo bocah cilik.

2. Alton Towers - Alton, Inggris

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Menara Alton minangka papan wisata paling apik ing saindenging jagad, kalebu rollercoaster loop kaping pisanan ing jagad iki lan peluncur jebule freefall pertama ing donya, lan mesthi bakal medeni sapa wae sing golek sensasi paling angel.

Iki uga kalebu bocah-bocah sing nembang lan nari CBeebies Land, sing ditampilake 14 nitih, pagelaran langsung sing beda, lan hotel sing ana gandhengane. 

3. Pantai Blackpool Pleasure

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

taman hiburan

iki taman hiburan, misuwur ing kalangan turis ing resor pesisir Blackpool, nampilake atraksi kayata Nickelodeon Land uga rollercoaster gedhe kayata The Big One lan ICON, rollercoaster peluncuran dobel pertama ing Inggris sing ndadekake para penunggang ketinggian 88.5ft.

4. Taman Tema Flambards, Cornwall

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Flambards ana ing Helston, Cornwall, taman tema sing disenengi bocah. Kajaba iku, kulo tradisional Ferdi's Funland, kayata cangkir teh, pesawat ruang angkasa, lan Pirates, bakal disenengi kulawarga kanthi bocah cilik.

Penggemar Dinosaur uga bisa njelajah dinosaurus Jurassic Journey, nemokake fosil ing Dino Dig, utawa ngati-ati tekane Dino-Nursey sing anyar. Sepur Kulon: luwih anyar kanggo 2021 - mlumpat!

5. Wedhus Gedhe – Devon

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

Wedhus Gedhe iku dina sing apik banget ing Devon kanggo bocah-bocah tanpa preduli cuaca! Kanggo bocah sing luwih gedhe, ana roller lemek plus 12 pertunjukan lan papan dolanan njobo sing luar biasa, kanthi pil mlumpat banget, kulo twister, lan area scooping.

Balita uga bakal seneng Piggy Pull-along, Traktor Safari, traktor kanggo awake dhewe, pickup, lan pedalos!

6. Resor Legoland Windsor, Berkshire

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

The Legoland minangka dina kulawarga sing santai kanggo bocah cilik sing umur 12 taun lan akeh kegiyatan kanggo kulawarga.

Pura-pura dadi raksasa nalika mlaku-mlaku ing tlatah Mini, gunakake crita favorit sampeyan ing Fairy Tale Brook, utawa uculake ing rollercoaster lan atraksi sing bertema naga.

Kanggo sing istimewa, pesen nginep sewengi ing Legoland Resort Hotel utawa Castle Hotel, sing nyedhiyakake macem-macem fasilitas kayata hiburan langsung, akomodasi bertema, lan kaluwihan kayata mlebu taman awal.

Ana Pusat Perawatan Bayi sing beda kanggo ibu lan bapak sing duwe bayi anyar, sing bisa nyusoni, menehi botol, utawa ngganti lampin.

Maca uga:

7. Diggerland

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Diggerland minangka pengalaman taman petualangan paling canggih ing endi bocah-bocah lan wong diwasa duwe kesempatan kanggo nunggang, ngoperasikake, lan nyopir para penggali, dumper, lan mesin liyane. Kanggo dina sing hebat banget, bukak Diggerland yen sampeyan digali!

8. Sandcastle Waterpark

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Sandcastle Waterpark minangka playgia njero ruangan sing cocog kanggo bocah sing seneng banyu, komponen penting kanggo kegiyatan kulawarga Blackpool.

Uga, Sandcastle nyedhiyakake nyenengake, nyenengake kanggo saben anggota kulawarga, dikemas karo kolam renang lan slide, kolam banyu interaktif, lan tamu sing luwih tuwa, pesisir sensitif putih.

9. Taman Hiburan cedhak Aku: Lemur Landings

Iki minangka salah sawijining Taman hiburan sing cedhak karo aku.

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Lemur Landings dununge ing tengah kompleks hiburan ing sisih lor Poole lan Bournemouth lan menehi bocah-bocah dadi dolanan alus ing njero ruangan.

Ana kursus tali rendah sing unik kanggo bocah-bocah lan tembok LED sing ngidini para pendaki sing ora wedi ngrungokake crita lan ngrampungake teka-teki, tumpukan slide, terowongan, lan nada bal, lan zona pewarnaan sing bisu.

10. Farm Folly – Pembrokeshire, Wales

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Peternakan Kebodohan minangka taman petualangan lan kebun binatang ing wilayah Pembrokeshire - lan dadi dina sing apik kanggo bocah-bocah kanthi 50 persen pemandangan lan kegiyatan sing mbukak sanajan udan!

Akeh atraksi kalebu Funfair Vintage, peternakan, kebun binatang, utawa fasilitas dolanan njero ruangan lan ruangan sing apik kanggo bocah-bocah ing Folly Farm.

11. Taman Tema Gulliver

hiburan

Taman tema saka Gulliver dirancang khusus kanggo kulawarga, sing tegese nggawe saben tur lan atraksi kanggo bocah cilik.

Nyatane, ora ana bocah sing ngancani ora diidini ing taman kasebut kanggo klompok wong diwasa utawa wong diwasa dhewekan. Gulliver's World Warrington, Kerajaan Gulliver Bath Matlock utawa Milton Keynes Gulliver Country

Ana rollercoaster, nitih banyu, area taburan, kayu log - kabeh sing disenengi bocah-bocah sing luwih gedhe ing taman tema liyane, yaiku bocah-bocah sing seneng saiki.

Enom banget kanggo nitih saiki? Ruang njero ruangan ruangan ruangan akeh lan bisa uga dinikmati.

12. Taman Petualangan Bima Sakti

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Milky Way Adventure Park minangka favorit kulawarga cilik ing sekitar Clovelly, North Devon.

Salajengipun, taman kasebut uga nawakake pagelaran langsung, ruang dolanan alus kanggo umur kurang saka lima taun, uga Milky Way Railway, uga wisata lan atraksi kayata Topan Kosmis, zona klon, lan Time Warp.

13. Adventureland Sundown

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Sundown Adventureland minangka taman hiburan sing dirancang kanggo bocah-bocah ing umur sepuluh taun, kanthi kombinasi kegiyatan njero ruangan, nitih taman tema, lan taman bermain ing njaba ruangan.

Ngidini anak-anak sampeyan mbukak alam bébas ing sandpit ruangan sing gedhe, bukak toko kewan nyanyi sing pertama ing jagad, utawa munggah liwat langit ing sisih mburi sawetara Giddy Piggies.

14. Thomas Land ing Drayton Manor

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Thomas Land ing Drayton Manor fitur luwih saka 25 nitih lan kegiyatan sing bisa ditonton para penggemar Pulo Sodor. Kunjungi Bertie Bus, njupuk Harold's Helicopter Tour, utawa nemu Cranky's, Tower Drop.

Bocah-bocah sing golek sensai bakal seneng nunggang Truk Masalah ing rollercoaster sing pertama. Ing Terence's Driving School, dheweke uga bisa nggunakake Rocking Bullstrode utawa sinau ngoperake traktor.

15. Taman & Resor Petualangan Crealy

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Ora ana kekurangan kegiatan kanggo kabeh kulawarga ing Taman & Resor Petualangan Crealy lengkap karo nitih macem, pirang-pirang zona dolanan njero ruangan, konser langsung, lan Buddy Bear Kingdom.

16. Pantai Blackpool Pleasure

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Saka Big legendaris nganti Ikon sing bakal dibukak, Pantai Pleasure Blackpool duwe sawetara rollercoaster sing nyenengake.

Kanggo bocah cilik lan bocah cilik, Nickelodeon Land minangka papan sing kudu dituju. Ketemu Chase lan Marshall saka PAW Patrol, Spongebob Square Pants lan Patrick, utawa Dora the Explorer nalika njelajah negara-negara anyar.

Bocah-bocah ing umur rong taun bakal diwenehi Pleasure Beach Pass gratis kanggo ngakses taman kasebut, sing kalebu atraksi kayata Chinese Puzzle Maze, Pleasure Beach Express, lan Bradley & Bella's Learning Garden.

17. Adventureland Sundown

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Sundown Adventureland ing Retford minangka papan sing apik kanggo plancongan kulawarga. Uga, Taman Kegiatan Angry Birds, Railway Mountain Rocky, lan macem-macem kulo liyane ditrapake khusus kanggo bocah-bocah ing umur 10 taun.

18. Chessington World of Adventures

taman hiburan

At Dunia Petualangan Chessington, ana 18 kulo kanggo bocah-bocah, kalebu Petualangan Nitih Kali Gruffalo sing anyar, ing ngendi sampeyan bisa ngancani Mouse ing plancongan kali sing nyenengake liwat kayu peteng sing jero.

Uga ana acara langsung, uga Kebun Binatang Chessington sing kondhang lan Sea Life Center.

19. Main Factore, Manchester

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Play Factore minangka wilayah dolanan njero ruangan paling gedhe ing Inggris lan dununge ing Beyond Center sing nggumunake (liwat dalan saka Trafford Center).

Play Factore nampilake kabeh sing ana ing sangisore atap, kalebu zipline, lapangan bal-balan ing njero ruangan, area dolanan alus multi-level, lan zona balita interaktif sing unik.

Lomba nglawan kulawarga ing kursus sing cekak nanging nyenengake ing trek go-kart njero ruangan. Ing kart sing padha, bocah lan wong diwasa bisa uga balapan bebarengan!

20. Waterpark Cove Calypso

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Taman banyu njero ruangan kanthi tema pirate iki bisa uga mbujuk wong sing duwe omah kanthi tegas kanggo bali maneh.

Calypso Cove cocog kanggo macem-macem perenang, kanthi kombinasi kolam renang lan slide (kalebu zona percikan interaktif sing ramah bocah), lan restoran ing kolam renang mbantu menehi feed lan papan perlindungan sapa wae sing ora pengin teles.

Mesin gelombang ing zona Calypso Cove utama kudu dideleng kanggo kabeh kulawarga.

21. Carrbridge, Skotlandia

The Taman Petualangan Hutan Landmark, dununge ing tengah-tengah Taman Nasional Cairngorms, narik kawigaten kulawarga sing nggoleki kegiatan sing rame.

Kajaba iku, seneng banget kanggo bocah lan wong diwasa, wiwit saka Wild Water Coaster nganti pengalaman Skydive lan Tarzan Trail.

22. Land Flamingo, Malton

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

The Flamingo Land bisa uga ora katon ing dhaptar taman tema paling dhuwur ing Inggris, nanging aja kesasar karo jeneng kasebut - taman iki luwih akeh nawakake tinimbang manuk.

Ana singa, macan, lan babon ing pirang-pirang makhluk liar ing kene, nanging jumlah nitih apik tenan. Kanthi fokus ing kulo kulawarga, uga ana pengalaman ekstrem kanggo sing paling wani, kayata Velocity, sing ngidini sampeyan balapan superbike.

Yen sampeyan lagi golek sing sedate, ana Petualangan Kelinci Peter, sing bisa uga nemoni Peter lan Lily!

Wacan sing gegandhengan:

23. Taman Hiburan cedhak Aku: M & D's

M & D iku, Taman hiburan favorit Skotlandia, bakal ilang saka rangking taman tema paling gedhe ing Inggris.

Daya tarik iki, dununge ing Taman Negara Strathclyde sing apik, apik banget cuaca sampeyan - yen ora apik ing njaba, gunakake dolanan alus lan Hutan Tropis njero ruangan pertama ing Skotlandia.

24. Dermaga Istana Brighton

Gabungke perjalanan menyang pantai kanthi mandheg Dermaga Istana Brighton, sing nawakake macem-macem kegiyatan kanggo kulawarga, kayata game arcade lan kulo pameran biasa.

Brighton minangka tujuan sing apik kanggo dikunjungi kabeh taun, mula ora nyoba sawetara kegiyatan liyane?

25. WaterWorld Stoke, Staffordshire

Stoke's Waterworld minangka taman tropis sing hebat ing Midlands! Cara sing paling pas kanggo njamin acara keluargane nggawe percikan, kanthi 30 nitih lan game, zona njero ruangan ruangan lan 1 yuta galon banyu (kanthi serius!).

Saka Space Bowl sing akeh muter nganti Lubang Ireng, sing nggawa sampeyan mudhun ing peteng, anggota kulawarga sing ora wedi bisa ngrasakake sensasi rajutan putih ing macem-macem slide.

Apa maneh The Nucleus, Waterworld's Water Rollercoaster kaping pisanan kanthi 375 kaki kangelan - apa sampeyan cukup wani?

Gawe garis kanggo Kolam Gelembung njero ruangan utawa ruangan, utawa Lazy River Ride, sing kasedhiya musiman, yen sampeyan nggoleki papan sing sampurna kanggo istirahat lan santai.

Pancen nyenengake kulawarga apa wae cuaca, kalebu jeram, kolam gelombang, lan kursus nyerang banyu!

Ora ana lokasi sing luwih apik kanggo nyedhiyakake anak sampeyan supaya seneng nunggang banyu tinimbang ing kene! Kuwasa sampeyan mung gatel supaya diluncurake.

26. Karang Karang, Bracknell

parks cedhak kula

The Jagad Banyu Karang Karang Bracknell bali maneh lan luwih apik tinimbang sadurunge, dandan ora mung siji, dudu loro, nanging limang gulung banyu. Apa sampeyan mikir manawa segawon segawon segara asin duwe apa sing dibutuhake kanggo Canon?

Siapke kanggo nyelehake penurunan 67 meter kanthi kacepetan sing cepet banget! Kulawarga karo bocah-bocah ing umur limang taun bisa dayung ngliwati kapal bajak laut, bebek ing ngisor meriam banyu, lan ngaso ing Kolam Bocah Coral Cilik.

Dheweke digawe kanthi akeh ruangan kanggo dolanan bocah cilik. Nitih sing bisa disesuaikan. Kanthi macem-macem presentasi swara lan efek cahya, Storm Chaser nurunake sensai segara sing mbukak lan ngidini saben kanca kapal anyar milih lelungan dhewe.

27. Sandcastle Waterpark, Lancashire

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Ing endi maneh sampeyan bakal nemokake naga, sandhangan Aztec, lan pegunungan kali? Uga ana salah sawijining taman banyu njero ruangan paling gedhe ing Inggris, kanthi luwih saka 18 nitih lan atraksi.

Sandcastle fitur Water Park. Skala candhi Air Terjun Aztec kanggo nggawa sampeyan menyang peteng lan / utawa mlayu menyang sisih ngisor rong slide naga, ing endi tiba sing kaget bakal mbongkar makhluk scaly sing menang!

Kabeh taman bisa diakses nganggo kursi rodha lan sampeyan bisa uga kaping pisanan nggawa perenang menyang cethek sing shimmering sing tenang.

28. LC Swansea, Glamorgan, lan Cardiff

Nyumerepi sepuluh ing The LC Swansea, ing endi slide, whirlpool, lan zona dolanan papat crita mung dikatutake dening simulator selancar sing apik.

Sawise menehi helm keamanan, bocah bisa uga nyelehake jaran sing setya, diarani papan selancar, lan nyoba nunggang pucuk gelombang.

Gumantung saka level katrampilane, dheweke bisa nggunakake tummy utawa ngadeg jejeg lan surfing kaya gelandangan pantai nyata-nyata; luwih angel tinimbang sing ditampilake nanging nyenengake.

Banjur ana slide kali sing keset, mesin gelombang, lan labirin banyu sing diisi jembatan lan bolongan bal kanggo bocah cilik.

Simulator papan selancar kudu dadi sing paling apik. Sawise nggoleki taman banyu njero ruangan ing Inggris - ing kana akeh.

29. Dunes Splash World, Merseyside

hiburan

Dunes Splash World ing pesisir Merseyside ngeterake sampeyan menyang wilayah tropis. Ana papat flume kanthi macem-macem level bebaya, kayata Speed ​​Freak Flume Ride.

Nomer sing cepet banget, kaya jenenge, sing mboncengake penunggang ing sudhut nalika ngupayakake ngilangi rekor. Family Fun Flume Ride luwih entheng, kanthi pertunjukan cahya lan tabung misted.

Tote cilik bisa uga duwe pelajaran renang utawa ember tip ing kolam bocah - mung elinga yen ana limang Murtle the Turtle, sing asring ditemokake.

Cocog kanggo sesi 'Wengi Sepi'. Tim Aiming High digawe kanggo bocah lan bocah cilik sing cacat.

30. Taman Air Lagoon Biru, Pembrokeshire

Lelungan menyang Taman Air Lagoon Biru ing Wales bakal ngeterake sampeyan menyang deso Welsh. Bebarengan karo flume, setelan kasebut nyedhiyakake macem-macem elemen sing realistis banget, kayata kolam gelombang sing misuwur kanthi enem pola gelombang sing beda lan geyser sing nggodhok ing ngisor banyu.

Dheweke malah nggawe pantai njero ruangan sing ora beda karo sing sampeyan temokake ing Inggris, tanpa rereget ing saben pojokan lan pojokan.

Asile! Tur ing pitu segara kanthi kulo mbukak ndhuwur ing The Falls, sing mandheg ing sanjabane struktur kanggo wektu sing sithik sadurunge mlebu lan mbuwang sampeyan menyang kolam terjun!

Paling apik kanggo kualitas lingkungan. Banyu digawe panas kanthi bahan bakar biomassa, lan jarene mung taman banyu ing Inggris.

31. Lagton Leisure Lagoon, Greater London

Amusement Parks

The Lagton Leisure Leon. Yen sampeyan rumangsa wayahe ngrawat kulawarga dadi dina sing ora lali, ora ana sing luwih nyenengake tinimbang tur menyang salah sawijining taman tema paling gedhe ing Inggris!

Sedina ing taman tema iki apik banget kanggo kabeh wong, wiwit saka rasa seneng utamane nganti para pesisir cilik.

Kajaba iku, pilihan kita kanggo taman tema paling apik ing Inggris nyedhiyakake luwih saka mung pesisir - nyenengake banyu, kewan endah, lan nitih sepur mung wiwitan.

32. Tanah Dinosaurus sing Urip, Worcestershire

West Midland Safari Park bakal ngeterake sampeyan bali menyang Lemah Dinosaurus sing Urip. Sampeyan bakal bisa nemokake macem-macem dinosaurus animatronic lan aja nganti lali entuk kesempatan kanggo golek fosil dhewe ing Dino Dig.

33. Pusat ShowCaves Nasional Wales

Taman Hiburan Cedhak Aku | 35 Taman Tema Paling apik Kanggo Anak ing Inggris

Pusat ShowCaves Nasional kanggo Wales, kanthi luwih saka 220 model ukuran urip sing luar biasa, kudu ana ing itinerary sampeyan supaya bisa rame. Apa sampeyan bakal duwe semangat kanggo njupuk T-Rex sing medeni?

34. Lagan Valley Leisure Plex, Irlandia Lor

Taman Hiburan cedhak Aku

Apa sampeyan pengin seneng banget oktane utawa luwih seneng, Lembah Lagan LeisurePlex duwe soko kanggo kabeh wong.

Saka slide banyu sing ngepetake adrenalin nganti kali sing santai lan air terjun sing apik kanggo adus, taman banyu njero ruangan sing luar biasa iki kabeh duwe. Uga ana bagean bocah sing khusus kanggo kegiyatan. Golek apa!

35. Thorpe Park, Chertsey, Surrey

The park negesake dhewe minangka "modal sing nyenengake" bangsa kasebut, lan dudu kanggo wong sing ringkih. Kajaba iku, trinitas sing "ora suci" kalebu Stealth, salah sawijining rollercoaster paling cepet ing Eropa ing 0-80mph sajrone rong detik; Colossus, rollercoaster 10 daur ulang pertama ing donya; lan kekuatan 4.5 G Nemesis Inferno.

Apa sampeyan isih urip? Kanggo sing umure 12 lan luwih dhuwur, ana Saw – The Ride, gulung vertikal sing medeni, lan Saw Alive, labirin medeni nyata adhedhasar film sing nggegirisi.

Wacan sing gegandhengan:

Taman tema lan area dolanan kanggo bocah sing luwih enom akeh ing Inggris, kanthi kabeh wiwit bolongan bolongan lan kolam gelombang nganti sandpits lan putaran sing nyenengake. Mangkene sawetara sing dikira anak-anak sampeyan seneng! Taman tema paling gedhe ing Inggris.

Ana macem-macem sensasi kanggo bocah-bocah gedhe, kalebu gulung vertikal Oblivion sing tajem lan kesenengane Air, uga favorit pra-remaja kaya Kongo River Rapids. Karo bocah cilik, duwe Cloud Cuckoo Land dhewe. Objek wisata liyane kalebu Sea Life Center lan taman banyu sing apik.

Seneng dhaptar Taman Hiburan paling apik sing cedhak karo Aku, nanging anak-anak sampeyan isih enom banget kanggo sawetara kulo? Kunjungi salah siji saka taman tema paling apik kanggo bocah-bocah ing kene

Tambah Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *